SACCSIV – blog ortodox

Bataia de joc continua: desi numarul de teste pozitive este foarte mic, Florin Citu ne anunta inca de acum ca va prelungi starea de alerta, dar va scoate restrictiile pentru schi

Posted in Coronavirus by saccsiv on mai 10, 2021

Florin Citu, conform Ziare com:

„Da, prelungim starea de alerta. Da, sunt unele masuri care nu-si mai au sensul. De exemplu, in ceea ce priveste statiunile montane cu schiul. Nu are sens sa fie in hotararea de Guvern si atunci vom scoate acele restrictii pentru schi, de exemplu. Avem niste restrictii pe care le-am introdus in urma cu doua luni de zile, ele vor fi scoase, ca nu au sens”

Dar prelungirea starii de alerta ce sens are?

Conform unui alt articol de pe Ziare com, Florin Citu a mai spus si ca:

„Imi mentin intentia de a creste numarul de paturi de ATI.”

Totodata, Florin Citu a subliniat ca deja au fost achizitionate doze si pentru imunizare anul viitor. Iar daca va fi nevoie de imunizare cu o a treia doza, exista la ora actuala dozele necesare pentru vaccinare cu a treia doza, in caz ca vor fi luate decizii in acest sens.

Deci asta este sensul prelungirii starii de alerta. Se pregateste terenul pentru al nici nu mai stiu catelea val, care va veni cand vor stapanii lor sa vina, folosindu-se ca motiv fie varianta din India (care evident ca este “mai contagioasă și ar putea reduce eficiența vaccinurilor”, dupa cum deja ne avertizeaza OMS-ul), fie o poveste despre a treia, a patra, a mia doza, fie orice.

Asadar, e dupa cum am mai spus: in 2020 omenirea a fost bagata in puscarie. De atunci, cand si cand i se mai schimba doar regimul de detentie.

Mai sus este componenta de dictatura. Bataia de joc e anuntul ca va scoate restrictiile pentru schi. Pai, asta ne interesa pe noi sa aflam?

Cititi va rog si:

Florin Cîțu isi bate joc de un popor intreg (atat de cei vaccinati cat si de cei nevaccinati). Daca pana la 1 iunie se vaccineaza 5 milioane de romani, atunci ne da voie fara masti la scaldat si in drumetii prin codri

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Elena said, on mai 10, 2021 at 3:48 pm

    MESAJ PENTRU REVISTA ATITUDINI – Revista Fundatiei Justin Parvu
    Am trimis formularul 230 descărcat din revistă pentru Fundatiei Justin Parvu şi nu l-au primit la Finanţe Piatra-Neamţ –nu este formularul bun.

    Vezi un formular corect:

    Anexa 2 Formular 230 Cerere 3,5% (3)

    Dă clic pentru a accesa 230_OPANAF_15_2021.pdf

    Am încercat să transmit revistei dar nu ştiu dacă am reuşit.
    Vă rog dacă puteţi să-i transmiteţi voi mesajul meu.
    Vă mulţumesc!

    Apreciază

  2. relu33 said, on mai 10, 2021 at 3:51 pm

    Se zice ca Sfântul Paisie Aghioritul ar fi spus ca: în anul în care se va serba Paștele de 2 ori, va fii inceputul durerilor. Și asta a fost în 2020, când s-a serbat fără credincioși prima dată și apoi, peste 2 săptămâni, cu credincioși, ziua. Și la noi și la greci 😔

    Apreciat de 1 persoană

  3. Elena said, on mai 10, 2021 at 4:14 pm

    MESAJ PENTRU REVISTA ATITUDINI – Revista Fundatiei Justin Parvu

    Vă rog daţi şi adresa:

    Anexa 2 Formular 230 Cerere 3,5% (3)

    Dă clic pentru a accesa 230_OPANAF_15_2021.pdf

    Vă mulţumesc!

    Apreciat de 1 persoană

  4. dd_2d said, on mai 10, 2021 at 4:27 pm

    Pai restrictiile il deranjeaza pe iubitul nostru conducator. Evident o Romanie normala trebuie sa aiba partia deschisa pt el.

    Ziua in care o sa mancam cu lingurita se aproprie.

    Apreciază

  5. Andronic said, on mai 10, 2021 at 4:58 pm

    Avocatul Reiner Fuellmich oferă informații despre „Nürnberg 2”: există lumină la capătul tunelului

    Acum câteva luni, avocatul Reiner Fuellmich a vorbit cu Jerm Warfare despre planurile sale de a duce OMS în judecată pentru crime împotriva umanității. Este unul dintre cei mai puternici avocați din Europa și pregătește în prezent cel mai mare caz de acțiune colectivă din istorie, cunoscut și sub numele de „Nürnberg 2”.

    Cu câteva zile în urmă, Fuellmich a vorbit din nou cu Jerm Warfare pentru a trece în revistă cea mai recentă stare de fapt. „Există lumină la capătul tunelului”, a spus el. „Am câștigat procese și vom câștiga multe altele.”

    În timpul interviului, el a spus despre abordarea corona: „Acestea sunt cele mai grave crime împotriva umanității comise vreodată”. Puțini oameni care încă mai pot gândi independent, aproximativ 10 până la 20 la sută din populație, știu că acest lucru nu a fost niciodată despre un virus sau sănătate, ci despre subțierea populației lumii și control, potrivit avocatului.

    Nürnberg 2

    Vaccinurile corona nu au nimic de-a face cu vaccinarea, dar fac parte din experimente genetice, a spus el. Fuellmich a adăugat că jucătorii fac multe greșeli în culise. De exemplu, el crede că producătorii de vaccinuri nu se așteptau să apară atât de multe efecte secundare.

    El a vorbit cu un denunțător care a spus că inițial a fost planificat lansarea întregului scenariu abia în 2050. Ulterior, oamenii care trag corzile au devenit lacomi și s-a decis punerea în aplicare a planurilor mult mai devreme, potrivit denunțătorului. „Cred că de aceea fac atât de multe greșeli”, a spus Fuellmich, care a luat declarații de la mai mult de 100 de oameni de știință și experți.

    Avocatul a continuat spunând că ar putea fi necesară o instanță specială, Nürnberg 2, deoarece aceasta este acum atât de mare încât poate depăși instanțele naționale. „Avem dovada”.

    Europa: câmpul principal de luptă

    Cine sunt acei oameni care trag de corzi? Potrivit lui Fuellmich, se referă la un grup de aproximativ 3000 super-bogați. Printre altele, clica Davos a lui Klaus Schwab aparține acestui grup. Ce vor ei? Control deplin asupra oamenilor. „Mituiesc medicii, lucrătorii din spitale și politicienii. Persoanele care nu cooperează sunt amenințate. Folosesc tot felul de tehnici psihologice pentru a manipula oamenii. ”

    Fuellmich a vorbit și cu un alt denunțător care a explicat de ce Europa este principalul câmp de luptă al acestui război. „Europa este complet falimentară. Fondurile de pensii au fost complet jefuite. De aceea vor să aducă Europa sub control înainte ca oamenii să-și dea seama ce se întâmplă. ”

    Mulți oameni vor muri

    Mass-media principală pretinde că majoritatea oamenilor sunt în favoarea măsurilor. Potrivit avocatului, cu siguranță nu este cazul. Aproape toată lumea cu care vorbește în Germania știe că, de exemplu, măștile de gură nu ajută și este informat de către mass-media alternativă. „Vechea mass-media este aproape moartă”.

    Sfatul lui? Răspândiți adevărul și faptele cât mai mult posibil și nu vă irosiți energia asupra persoanelor care doresc cu adevărat să se vaccineze. „Nu putem salva pe toată lumea. Mulți oameni vor muri. ”

    Sursă + Video …
    https://www.ninefornews.nl/advocaat-reiner-fuellmich-geeft-update-over-neurenberg-2-er-is-licht-aan-het-einde-van-de-tunnel/#

    Apreciază

  6. Traian said, on mai 10, 2021 at 5:17 pm

    2 imense proteste în Romania: Sambata, 15 mai,ora 15, Piata Universitatii Bucuresti și joi, 20 mai, ora 10 , parcul Izvor , langa Casa Poporului București ( ziua cand CCR va decide, sperăm, că toate restricțiile de peste 14 luni au fost neconstitutionale)

    Apreciază

  7. relu33 said, on mai 11, 2021 at 9:09 am

    Paștele se sărbătorește și pe nou și pe vechi în aceeași zi, pr Traian☺

    lun., 10 mai 2021, 15:51 Relu Radu a scris:

    > Se zice ca Sfântul Paisie Aghioritul ar fi spus ca: în anul în care se va > serba Paștele de 2 ori, va fii inceputul durerilor. Și asta a fost în 2020, > când s-a serbat fără credincioși prima dată și apoi, peste 2 săptămâni, cu > credincioși, ziua. Și la noi și la greci 😔 > > lun., 10 mai 2021, 15:28 SACCSIV – blog ortodox <

    Apreciază

  8. […] Bataia de joc continua: desi numarul de teste pozitive este foarte mic, Florin Citu ne anunta inca d… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.