SACCSIV – blog ortodox

Preotul din Suceava cercetat pentru decesul unui bebeluș, după botez, este nevinovat. Ce arată raportul legiștilor

Posted in Coronavirus, ORTODOXIE, Romania by Vali on mai 6, 2021

Sursa: https://alephnews.ro/justitie/preotul-din-suceava-cercetat-pentru-decesul-unui-bebelus-dupa-botez-este-nevinovat-ce-arata-raportul-legistilor/

Sursa Foto: Profimedia

 • Raportul legiștilor: Preotul din Suceava cercetat pentru decesul unui bebeluș după botez este nevinovat.
 • Familia copilului a anunțat că va contesta raportul medico-legal.

Medicii legiști din Suceava au stabilit că decesul unui bebeluș, în ianuarie, la 12 ore de la botez, nu are legătură cu procedura din biserică și că acesta a murit ca urmare a unei probleme cardio-respiratorii, pe fondul unei pneumonii, scrie Monitorul de Suceava. Familia copilului a anunțat că va contesta raportul medico-legal și că va înainta și plângere penală împotriva celor două cadre medicale care îl semnează.

Raportul medico-legal în cazul băiețelului în vârstă de 6 săptămâni intrat în stop cardio-respirator în timpul slujbei de botez de la Biserica „Sf. Constantin și Elena” din Suceava a fost finalizat, iar concluziile sunt favorabile preotului Alexandru Mazarache.

Legiștii spun că decesul a fost urmare a insuficienței cardio-respiratorii acute „consecutivă sindromului de detresă respiratorie acută instalat pe fondul pneumoniei interstițiale, complicată în evoluție cu bronhopneumonie severă”. Concluzia este că afecțiunile pe care le avea copilul (pneumonie interstițială, cel mai probabil de etiologie virală, complicată în evoluție cu bronhopneumonie formă severă), prin gravitatea lor, au dus la deces.

Familia copilului a anunțat că va contesta raportul medico-legal și că va înainta și plângere penală împotriva celor două cadre medicale care îl semnează.

de Tatiana Beliuța

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. un monah said, on mai 6, 2021 at 8:50 pm

  Deci, familia copilului (Dumnezeu sa-l aseze cu ingerii) nu este impacata cu judecata lui Dumnezeu facuta prin doctori si care e adevarata spre mustrarea pacatelor lor. Vor insa dreptatea omeneasca, cuantificata in bani, facuta prin avocati si judecatori (corupti la nevoie), prin care trebuie desfintate tainele bisericii si denigrati slujitorii ei. Dar tu familie M, inainte de toate te-ai gandit ca moartea iti sta in fata? La fel si voi judecatori, avocati si jurnalisti de scandal, puteti voi sa stati impotriva judecatii lui Dumnezeu?, sau poate sunteti zei lasati sa hotarasca viata si moartea fiecaruia cand trebuie sa fie? Cat de nebun trebuie sa fi sa te bazezi pe o judecata omeneasca in loc sa accepti cu umilinta judecata dumnezeiasca, care intotdeuna e corecta, spre mustrare si indreptare dar si castig in acelasi timp?

  Apreciat de 3 persoane

  • Marinela said, on mai 6, 2021 at 11:11 pm

   Parintele Alexandru imi este duhovnic. E un parinte foarte ravnitor care traieste aproape ca un monah. A fost o ispita pe care Dumnezeu ingaduit-o. Tot ce avem de facut acum e sa ne rugam sa se incheie cu bine toata treaba asta..si foarte important, sa ne rugam si pentru parintii bebelusului, Adrian si Mihaela, sa-i lumineze Dumnezeu si sa-i mangaie.

   Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: