SACCSIV – blog ortodox

Probabil exista in iad un loc special pentru lucratorii din televiziuni, radio si marile ziare

Posted in Coronavirus, DICTATURA, iad, MASS-MEDIA, NOUA ORDINE MONDIALA, televiziune by saccsiv on mai 3, 2021

Dupa masa am butonat oleaca, sa vad ce mai e prin canale. Ajung si la Romania tv, in momentul in care realizatorul (sau ce-o fi el) impreuna cu invitatii dezbateau despre ceea ce orice om deja observa: se repeta cele de anul trecut. Masuri draconice, apoi oleaca de relaxare, dupa care iar masuri draconice si din nou relaxare cu pipeta.

Dupa ce si-a dat fiecare cu presupusul, i-a venit randul si lui Dumitru Coarna, care insa n-a apucat sa-si duca ideea pana la capat, caci il tot intrerupea respectivul lucrator din televiziune.

Fraza de inceput, pe care invitatul a apucat s-o zica, era interesanta: suntem supusi unui gigantic experiment social. Continuarea ideii poate ca ar fi fost si mai interesanta, insa realizatorul Romania tv a fost vigilent…

Alta. Zilele trecute, un nene si o tanti de la radio Romania Actualitati laudau de zor nu stiu ce cantareata, deoarece in clipul piesei, respectiva impreuna cu mai multe fete dansau cu … mastile pe fata. Si concluzionau ceva de genul: asa da exemplu, asa ar trebui sa faca toti artistii.

Astfel de manifestari ati vazut sau ascultat cu miile in mass-media, de peste un an, de cand a fost decretata pandemia.

Sa ne amintim si de inceputuri, de exemplu de indemnul lui Radu Tudor din 11 martie 2020. Iata cum pregatea el si Antena 3 terenul, pentru ca mai apoi populatia sa accepte mental mai lesne lockdownul draconic care a urmat:

Mai sus am dat cateva exemple din Romania. Dar la fel a fost cam peste tot.

Un lucru este indubitabil. Fara sprijinul mass-media, nu se putea infaptui tot raul ce s-a produs in lume in numele “luptei impotriva coronavirusului”.

Dar presa scrisa si audiovizuala nu s-a limitat doar la chestiunea Covid-19, ci a fost portavocea propagandei intregului spectru de actiuni ce duc la instaurarea Noii Ordini Mondiale. De aceea probabil ca exista in iad un loc special pentru lucratorii din televiziuni, radio si marile ziare…

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Viespe Linda said, on mai 3, 2021 at 9:00 pm

    Isi iau mii de euro salariu (parerea mea ca isi iau mai mult decat unul de la FoxNews sau CNN ca sa distruga tara asta bogata de resurse) si le place asa in mlastina asta plina de monstruozitati denumita societate democratica in care esti arestat si maltratat pentru delict de opinie. Este mai usor sa dai din gura decat sa muncesti.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nimeni said, on mai 3, 2021 at 9:09 pm

    Într-adevăr, toți prezentatorii televiziunilor de știri vin cu argumente contra , in momentul in care cineva pune in discutie un subiect pertinent legat de pandemie ,cum ar fi unde a dispărut gripa ,sau pun breaking news iar după reluarea emisiunii schimbă subiectul ,ori inventează niște artificii de moment ocolind subiectul.Asta o fac desigur tot pentru burtă cu toate că o au plină.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Ricky said, on mai 3, 2021 at 9:32 pm

    Acum dadusem si eu pe Romania TV si parca e plin de oligofreni. Nu stiu de cand e ideea asta ca daca sunt multi vaccinati o sa se opreasca „pandemia”. Pai nu e cultura generala oficiala ca vaccinul nu opreste raspandirea bolii, ca poti lua si da chiar si vaccinat? Sigur, ei nu dezbat problema asta ci o problema secundara care dau de buna ideea aia, spalare pe creier.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Alin Razvan said, on mai 3, 2021 at 10:02 pm

    Probabil vor lua gheena, oricum astia sunt un fel de apostoli ai satanei, ei propovaduiesc nebuniile preaspurcatului veliar …

    Apreciază

    • Ema said, on mai 4, 2021 at 7:42 pm

      La cit slujesc ei tatalui minciunii nu au cum sa scape de iad. Aveau ocazia sa spuna oamenilor adevarul dar ei au ales sa dea cu minciuna in stinga si dreapta.

      Apreciază

  5. Oana said, on mai 3, 2021 at 11:17 pm

    De aia eu nu ma mai uit deloc la televizor. Rareori cand se nimereste sa vad vreo stire nu pot sa nu observ tehnicile de manipulare inclusiv din modul in care prezentatoarea de stiri zambeste abrobator cand prezinta stirea, sau dimpotriva, este serioasa si are privirea dezaprobatoare. Mass-media modeleaza si influenteaza enorm modul de gandire al maselor.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Marius L. said, on mai 3, 2021 at 11:24 pm

    Pai daca nu era presa ca sa lanseze si sa intretina toata aceasta … nici nu stiu cum sa-i spun, falsa situatie, atunci ne-am fi permis sa traim la fel. Se mergea linistit inainte cu anormalitatea pe care o aveam deja, dar nu a fost de ajuns pentru unii, au vrut mai mult, mai mult haos, sclavie, control (fizic si psihic), si iata-ne aici! Colaborare aproape perfecta intre agresor si victima.

    Apreciat de 1 persoană

  7. astridcezara said, on mai 4, 2021 at 3:31 am

    Da,Radu Tudor e chiar preferatul meu.L-or fi infiltrat serviciile,frate,dar are un exces de zel laudabil.
    Merita miile de euroi pe care le primeste lunar .
    Daca si-ar face treaba toti ca el,pana acum toata populatia era vaccinata.
    Chiar,daca nu ne mai lasa sa ne luam nici paine fara certificat de vaccinare,ne pot impusca direct sau cum se procedeaza?
    UITATI-VA LA FILMUL EQUILIBRIUM.UITATI-VA MULT LA EL.
    ALA E ..VIITORUL NOSTRU…DESTUL DE APROPIAT AS ZICE.

    Apreciat de 1 persoană

  8. tom beron said, on mai 4, 2021 at 8:11 am

    Sigur ca exista. Exista si ptr rockeri si manelist. Un dobitoc ” rezistent” recent a declarat ca daca nu iti plac manelele esti …rasist. Cred ca pralra MarHeyan Vikingu jubileaza…

    Apreciază

  9. Andrei said, on mai 4, 2021 at 9:52 am

    Intre timp, Bilutza DIVORTZEAZA…

    Se pare ca e cam greu de stapanit Melinda in aceste cumplite timpuri pe care le traim….

    Apreciază

  10. mishuleu said, on mai 4, 2021 at 10:59 am

    COVID VACCINE VICTIMS AND FAMILIES GROUP ON FACEBOOK – VACCINE INJURY AND DEATH

    https://www.bitchute.com/video/1cfNcA0nU5s9/

    Apreciază

  11. Cristian Daniel said, on mai 4, 2021 at 11:49 am

    Hristos a Inviat! Corect frate Vasile, f. bun articolul, doar ca eu as mai adauga aici ca toate acestea au fost posibile profitand si de naivitatea (ca sa nu-i zic prostia) populatiei, comoditatea si lenea majoritatii oamenilor (deoarece nu fac minimul efort de a se informa si din alte surse nu doar din media oficiale), departarea romanilor de credinta, de spiritualitate, de valorile si traditiile strabune si imbratisarea, de la mic la mare, a asa-zisei culturi a consumerismului venita din occidentul apostat care a avut si o latură extrem de parşivă ce a vizat ridiculizarea a tot ce este autentic romanesc, scufundarea romanilor in tot felul de pacate (consecinta a indepartarii de Dumnezeu) nespovedite si deci nedezlegate care au atras dupa sine o frica patologica de moarte. Asadar, terenul a fost pregatit cu mult sârg in toti acesti 30 de ani de dupa 1989, misiunea mass-media fiind usor de indeplinit pe acest fundal sumbru. Iar situatia nu este alta nici astazi, ba dimpotriva, se inrautateste de la o zi la alta, caci daca apare un glas care striga adevarul, el este imediat inabusit de alte zeci si sute de glasuri demonice care-l fac pe acesta nebun… Daca nu ma insel, parintele Ghelasie Tepes, Dumnezeu sa-l ierte, spunea ca in special ptr doua lucruri vor veni mari necazuri asupra tarii: milioanele de avorturi in primul rand, si apoi lipsa de reactie, indiferenta populatiei la atacarea valorilor noastre spirituale, ale Ortodoxiei stramosesti. „Tacerea este tot lepadare de Hristos”, spunea.

    Apreciat de 2 persoane

  12. gigimutu said, on mai 4, 2021 at 2:27 pm

    pai nu le-a dat orbanlaul

    anu trecut jde milioane de euroi, cei treizeci de arginti ai iudei, (acum sunt mult mai multi, pentru ca a crescut si numarul iudelor, si fiecare tre sa-si ia tainul lui).

    Apreciat de 2 persoane

  13. Clement said, on mai 5, 2021 at 9:15 pm

    Pe toate posturile TV se vorbeste despre poluarea raului Bicaz cu amoniac si distrugerea biotopului acvatic, respectiv a florei si fondului piscicol.
    Sursa poluarii :” fabrica de la Tasca”.
    In nemernicia lor ziaristii nu au curajul sa spuna ca fabrica de ciment HeidelbergCementRomania a deversat amoniac in rau si daca nu se plangeau proprietarii pastravariilor, crima era musamalizata.
    Romania prefera sa plateasca amenzi pentru poluarea mediului decat sa ii deranjeze pe nemtii, elvetienii si francezii Lafarge care nu respecta reglementarile de mediu altfel, foarte stricte in tarile lor.
    Toti sunt unşi si pe unsoarea asta vor aluneca fix in Iad. Problema este ca pana atunci ii vor alunga din tara lor pe romani sau ii vor ucide in propriile lor case.

    Apreciază

  14. […] Probabil exista in iad un loc special pentru lucratorii din televiziuni, radio si marile ziare […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.