SACCSIV – blog ortodox

Va puteti apara drepturile în justiție

Posted in Coronavirus, Romania by Vali on aprilie 29, 2021

Sursa: https://www.facebook.com/gheorghe.piperea

Țidula verde de înțepat a fost votată de Parlamentul European.
Este regulament, adică o normă birocratică aplicabilă direct în dreptul intern. De săptămâna viitoare, acest permis de “liberă” trecere va fi obligatoriu și pentru români, inclusiv (sau mai ales) pentru cei 5 milioane care lucrează în Europa.
Acest pașaport “verde” atrage obligativitatea de facto a înțepării cu orice ser experimental și geopolitic le va fi trecând prin minte birocraților bruxelezi și sponsorizaților Big Pharma din cuibul de viespi politico-tehnocrate de la Înalta Poartă Sovietică.
Nu-i mai credeți deloc pe mincinoșii patologici din politica și funcționărimea românești atunci când vă asigură, cu convingere și ochi lăcrimoși, că înțeparea nu este obligatorie. Dintre toți europarlamentarii români, doar trei au votat contra acestui regulament anti-libertate și distrugător de drepturi : Terheș, Grapini, Ciuhodaru (bravo lor).
Este evident că acest vot de soldat disciplinat a fost impus de șefii, șefuleții și vătafii cu suflete de slugă din țară – Iohannis, Orban, Barna, Ciolacu (și umbra sa constrângătoare, Dâncu). Cioloș, care a fost un fel de campion al ordinelor de la Macron, obligând soldații de la Renew Europe să nu scoată nici măcar o vorbuliță față de miile de e-mailuri furioase primite zilnic în ultima lună de la cetățenii UE, a fost cel mai ridicol dintre toți votanții acestei norme din zorii totalitarismului sanitar paneuropean: deși a declarat în februarie că este contra înțepării obligatorii și a pașaportului “verde”, acum a votat cu 20 de mâini pentru…
Am de gând să atac acest regulament la CJUE, pentru încălcarea Cartei fundamentale a drepturilor omului și a principiului subsidiarității.
De unul singur, desigur.
Despre subsidiaritate, contragreutatea suveranistă la centralismul anti-democratic bruxelez, o să vă spun câte ceva peste vreo 3 ore.
Către cei care întreabă – nu se poate organiza o acțiune colectivă. Nu este timp.
Durează 3 luni să aduni 50 de visători/idealiști care să își asume responsabilitatea acțiunii. E costisitor, iar 99% dintre români consideră că e prea scump să încerce să își apere drepturile în justiție (deși un proces cu 1000 de reclamanți ar însemna cca 50 de euro de fiecare, adică un test PCR, pe care trebuie să îl faci de 10 ori pe an, sau 100 de măști, sau comisionul plătit băncii pentru extragerea de la ATM a sumei de 4 x 2 mii de lei).
Cel mai grav este că progresiștii și nou-normalii sar imediat, ca arși, țipând că un astfel de proces este un demers comercial, care mai și omoară oamenii, lasându-i fără minunata protecție și siguranță oferite marinimos de măreții politicieni și tehnocrați (desigur că faptul în sine că lumea chiar moare în spitale, în afara spitalelor sau din vaxxinuri, totul „pentru siguranța noastră”, nu mai contează).
Așa că răspunsul meu este – cine vrea să se implice, să o facă independent.
Voi pune pe feisbuc modelul de acțiune, ca de fiecare dată, cei interesați urmând a-l descărca, adapta și utiliza, dacă are această întenție.
Ca de fiecare dată, vor fi trei-patru reclamanți și gata.
Restul, lamentații pe feisbuc.
Bune și astea – măcar lumea mai conștientizează din pericolul totalitar care devine mai real și mai aproape pe zi ce trece.
Gheorghe Pipera

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Va puteti apara drepturile în justiție […]

    Apreciază

  2. Adi said, on aprilie 29, 2021 at 11:29 am

    Apropo de probleme juridice: am primit astazi un mesaj sms in care scrie „Pe acest numar de telefon este inregistrata in RoVaccinare o persoana care nu s-a programat, Va invitam sa va programati la vaccinare! Echipa RoVaccinare”
    Problema a ca nu am accesat niciodata acea platforma cu atat mai mult sa ma inscriu. Deci de unde au datele mele, inclusiv nr de telefon?! Mi se pare o problema legata de protectia datelor si as fi curios de parerea unei persoane care are cunostinte juridice.

    Apreciază

    • Viespe Linda said, on aprilie 29, 2021 at 2:32 pm

      Desi numarul de telefon face parte tot din protectia datelor personale, in mesaj nu apare numele ,cnp-ul persoanei inscrise deci numarul de telefon poate fi al oricarei persoane , se poate schimba,porta etc… . In plus, orice mesaj primit pe telefon nu are valoare juridica ca act in sine. O reclamatie de la judecatorie/politie sau alte institutii va vine exclusiv prin posta de tip recomandata (cu semnatura de primire).
      Aceste mesaje sunt trimise prin robot la numere de telefon inscrise intr-o baza de date.
      De unde are numarul de telefon ?
      Dvs. sau cel dinaintea dvs. care a avut numarul de telefon a completat aceste date in multe locuri: de la medicul de familie, la ITP,la examenul auto , scoli/facultati, tombole la hipermarket-uri sau chiar numere date din interiorul companiilor de telefoane (caz concret personal: nu am publicat niciodata un anunt pe internet , nu am completat nimic cu unul din numerele mele dar am primit telefoane de la firme de sondaje – numarul a fost spus de cei de la firma de telefonie).
      Mesajul primit de dvs. reprezinta o intimidare clasica la care multa lume se sperie. Echipa RoVaccinare poate fi oricine daca ma intelegeti… . La fel se poate semna si Banca X in care va cere sa va actualizati datele.
      Verificati numarul de telefon de la care ati primit mesajul pe internet.
      Oricum ati face nu dati curs acestui mesaj !
      Daca doriti sau nu sa va vaccinati este alegerea dvs. si se face cu acordul expres al dvs. In momentul actual legislatia interna nu mentioneaza obligativitatea vaccinarii, iar faptul ca exista metode de santaj al angajatorilor trebuie reclamate la Consiliul Discriminarii.

      PS: felul in care incepe mesajul „Pe acest numar de telefon este inregistrata in RoVaccinare o persoana care nu s-a programat” ne arata urmatoarele aspecte:
      -persoana care nu s-a programat a dat numarul de telefon. Cum a dat numarul de telefon daca nu s-a prezentat?? Telepatic? Raspunsul ar fi : o cunostinta v-a dat numarul de telefon sau este o farsa/inducere in eroare/intimidare;
      -va invita sa va programati la vaccinare adica este o reclama trimisa la toti, o metoda de intimidare folosind prima afirmatie ca va apare numarul de telefon dar nu stie cine este in spatele lui.

      Metode clasice de persuasiune audiovizuale si mai nou textuale.
      Spuneti-le si cunostintelor sa nu dea curs acestor mesaje. Alegerea libera va apartine.

      Apreciază

    • Enache Alexandru said, on aprilie 29, 2021 at 3:39 pm

      Nu se mai respecta nimic si nu de acuma de cativa ani buni, numerele de telefon sunt date catre diferite firme/grupuri chiar de cei care le emit. Acum cativa ani se vindeau baze de date pe forumuri cu nume si adrese de email , telefoane pe cate sute de lei pana la mii de lei , in functie de numarul de persoane si informatii. Asta fac majoritatea care au acces si dupa ce sunt dati afara sau isi dau demisia copiaza baza de date si o vinde ca asa isi scoate parleala! Altii o fac chiar daca sunt angajati pentru bani in plus nemunciti.

      Apreciază

  3. Elena said, on aprilie 29, 2021 at 11:46 am

    PE a votat pentru „certificatul UE Covid-19”. Acesta poate fi electronic sau pe hârtie și nu va fi obligatoriu pentru călătorii
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/pe-a-votat-pentru-certificatul-ue-covid-19-acesta-poate-fi-electronic-sau-pe-hartie-si-nu-va-fi-obligatoriu-pentru-calatorii-1512649

    Apreciază

  4. Clement said, on aprilie 29, 2021 at 2:08 pm

    A facut gargara politica.
    Invita poporul sa intre pe feisbucul lui si sa se inspire in conceperea unei plangeri.
    El are feisbuc, nu Facebook.
    Si deci, romanul care nu are si nici nu vrea sa aiba nici feisbuc, nici Facebook trebuie sa se lipseasca de sprijinul lui indirect.
    In mod cert exista o cale prin care sa eviti cele 3 belele: vaccinul, contactul cu feisbucul av.Piperea si pasaportul/adeverinta ptr.calatorie.

    Apreciat de 1 persoană

  5. mucenicul said, on aprilie 29, 2021 at 3:23 pm

    A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.