SACCSIV – blog ortodox

Recensământ agricol 2021. Din 10 mai, peste 20 000 de recenzori vor merge din fermă în fermă

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 22, 2021
Tagged with:

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aty said, on aprilie 22, 2021 at 9:32 pm

    Lumea sa refuze interogarea. Datele ajung in serverele corporatiilor . Motivul refuzului: protectia informatica digitala conferita de GDPR. Sa va arate garantiile ca datele nu sunt prelucrate de terti. In legenu se spune nimic, legea e nula.

    Apreciază

  2. R said, on aprilie 22, 2021 at 9:37 pm

    Este prevăzut în marea resetare ca în viitorul apropiat să existe doar hrană artificială. Asta înseamnă că se va încerca treptat treptat distrugerea tuturor resurselor de hrană naturală. Ce va râmâne va fi complet modificat genetic. Oamenii vor fi și ei modificați genetic prin vccinuri. Deci creația lui Dumnezeu va fi schimbată. Bătălia se dă pe toate planurile, cel alimentar fiimd unul de bază. Toate astea se fac la vedere și suntem informați, dar oamenii ce fac, luptă, sau se conformează cu această apocalipsă?

    Apreciază

    • Lecaru Ion said, on aprilie 23, 2021 at 4:56 pm

      Cei care au pus umarul anul trecut la agenda asta sunt atat de inculti juridic,istoric si filosofic incat nu isi dau seama ca si-au semnat viitorul copiilor lor dar chiar si pe al lor intr-o lume in care vor fi efectiv nimeni , tratati ca o punga sau un obiect. Daca nu ii intereseaza nici macar viata lor atunci sa nu avem asteptari sa ia decizii bune pentru altii.
      Agenda asta dupa anul 2030 vorbeste de hrana artificiala si de deplasari stricte si scurte ca distanta (in adevaratul sens),doar telemunca(adica ce?????) incat te gandesti daca nu cumva esti arestat pe viata si astepti sa iesi la usa sa te vaccineze ca altceva nu am vazut bun in aceasta agenda. Cu hrana artificiala speranta de viata ar fi maxim 30 ani , daca acum cu „Covid” si alte boli este de 65 avand inca acces la hrana cat de cat naturala ??
      ps: Ministrul cu geaca „topgun” e buna friptura la restaurant savurata fara masca ? Anul trecut spuneai sa se dea amenzi fara mila… mai bine pune mana pe o carte de istorie ceva ca esti ca noi „spargatorii de seminte,care nu rupem cartile in doua dar stim ca vaccinul nu e bun”(cum zicea Ciutacu alaltaieri) doar ca ar trebui sa fii inculpat aflat la cantina arestului si nu client la terasa.

      Apreciază

  3. Oamenii nu se pot aștepta la relaxări fără să se vaccineze...Ha-Barna-i said, on aprilie 22, 2021 at 9:47 pm

    Dan Barna: Știu un preot care s-a vaccinat pe furiș, pentru că medicul era antivaccinist/ Oamenii nu se pot aștepta la relaxări fără să se vaccineze

    https://www.g4media.ro/dan-barna-sanatatea-e-pe-maini-bune-am-foarte-mare-incredere-in-intelepciunea-ioanei-mihaila-stiu-un-preot-care-s-a-vaccinat-pe-furis-pentru-ca-medicul-era-antivaccinist-oamenii-nu-se-pot-astepta.html

    …zici ca si-a bagat in vena sau trage liniute pe ascuns, noaptea, incalcand carantina…rusinica brea nea Ha-Barna-i

    Apreciază

    • ADN Barna USR - Dacă oamenii vor ridicarea restricțiilor cum vrem și noi, toți, atunci trebuie să îi ducă la vaccinarea și pe cei din jurul lor said, on aprilie 23, 2021 at 11:56 am

      ADN Barna – USR Dacă oamenii vor ridicarea restricțiilor cum vrem și noi, toți, atunci trebuie să îi ducă la vaccinarea și pe cei din jurul lor

      Oamenii trebuie să înțeleagă că dacă nu vor să se vaccineze nu se pot aștepta la relaxări (…) Dacă oamenii vor ridicarea restricțiilor cum vrem și noi, toți, atunci trebuie să îi ducă la vaccinarea și pe cei din jurul lor (…) Într-un sat, preotul s-a dus să se vaccineze pe furiș, pentru că medicul era antivaccinist”, a declarat Dan Barna, joi seară, la B1TV.

      https://www.g4media.ro/dan-barna-sanatatea-e-pe-maini-bune-am-foarte-mare-incredere-in-intelepciunea-ioanei-mihaila-stiu-un-preot-care-s-a-vaccinat-pe-furis-pentru-ca-medicul-era-antivaccinist-oamenii-nu-se-pot-astepta.html

      Apreciază

      • Viespe Linda said, on aprilie 23, 2021 at 1:07 pm

        Buna ziua, va rog sa faceti un articol in care sa prezentati aceste doua videoclipuri care au o vechime de maxim 4 saptamani, in care vedete care au fost infectate cu Covid sunt prezente intr-un platou de radio si intr-un platou de televiziune, unul langa celalalt. Este cazul lui Negrutzu (de la 3SUDEST,baiatul cu barba si ochelari ) care a fost prezentat ca fiind foarte bolnav de Covid , internat in spital si prezentat la TV multe zile la rand dar care s-a vindecat dupa ce a primit tratament medicamentos american(nu dau numele).
        Clipurile de mai jos :

        Clipul din platoul postului de radio este pus pe 19 Aprilie 2021!
        De ce nu poarta masca nici unul dintre acestia desi nu pastreaza deloc distanta fizica (sociala ) de 2 m , in timp ce noi suntem obligati sa o purtam in aer liber pe strada goala, iar daca avem ghinionul sa ne intalnim cu un agent constatator sa fim amendati? Exista dubla masura, sunt exceptati atat de la lege cat si de la imbolnavire? Virusul are ratiune desi este o stare intermediara intre viata si moarte si se activeaza doar cand are anumite conditii ? Daca virusul are ratiune atunci inseamna ca este produsul unei ratiuni de fiinta superioara denumit om,mai ales ca virusul nu a fost descoperit in Wuhan la ultima vizita a o.m.s, iar originea sa a ramas necunoscuta pana acum.

        Ne aflam in plina pandemie cum spune presa ? Dupa cele vizionate mai sus ar fi ca nu, mai ales ca starea de alerta este neconsitutionala si starea de epidemie nu a fost de declarata la inceput de Ministerul Sanatatii ci „certificata” de seful Dsu , bineinteles cu ajutorul unor legi neconstitutionale, legea 55/2020 si 136/2020.Starea de alerta este o metoda de a ocoli Constitutia Romaniei asa cum spune decizia CCR 457/2020.

        SA VIZIONEZE SI BARNA VIDEOCLIPURILE !
        Atentie cu exprimarea BARNA ca nu suntem animale sa fie duse la cipare, abator sau alte operatiuni medicale de altii ca avem si noi ratiune !
        Daca tot ne luam peste picior cu jigniri si trimiteri la sub-umani atunci :

        Usr = Uniunea Sabotati Romania !
        Fara penali in functii publice = Doar penalii nostri in functii!
        Jos Coruptia = O punem noi pe a noastra!
        Gandeste-te la criteriul de stabilitate cand mergi pe trotineta !

        Apreciază

  4. dd_2d said, on aprilie 22, 2021 at 11:27 pm

    Trebuie vazut ce mai este de distrus pt a face viata independenta imposbila.

    Apreciază

  5. gheorghe said, on aprilie 23, 2021 at 5:32 pm

    Nu s-a infectat nimeni cu nimic – analiza prelevarilor de”material” de la oameni arata ca este material biologic ceea ce se ia de la o fiinta. Nu arata nimic. asa este si normal ca doar nu analizeaza praf de creta…
    Doar ca analiza nu e test si nici nu poate fi folosit la vreo diagnosticare.
    ….
    Cand intri in „hora” exprimarii covidiene, ori de unde incepi logica (macar aparenta), sfarsesti cu o aberatie; pe minciuna nu se cladeste nimic.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.