SACCSIV – blog ortodox

Liviu Dragnea a primit aviz pozitiv pentru eliberare de la Penitenciarul Rahova

Posted in Romania, STIRI by Vali on aprilie 21, 2021

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/liviu-dragnea-a-primit-aviz-pozitiv-pentru-eliberare-la-penitenciarul-rahova-1503393

Liviu Dragnea Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea Comisiei Penitenciarului Rahova. Instanța, însă, este cea care va lua o decizie finală cu privire la eliberarea lui Liviu Dragnea, pe data de 27 aprilie.

Flavia Todosiu, avocatul lui Liviu Dragnea, a confirmat avizul favorabil de liberare condiționată primit de Liviu Dragnea din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

„Dânsul a îndeplinit fracția pe care o prevede legea, de două treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. În aceste două treimi au fost incluse și, respectiv, scăzute, zilele de câștig prin muncă. Astfel, dânsul a intrat în această comisie și s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce înseamnă că îndeplinește absolut toate condițiile de legalitate pentru a i se admite această cerere”, a spus avocatul lui Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, unde execută pedeapsa, intentând mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a susţinut atunci că nu a autorizat ca Dragnea să dea acel interviu, iar Penitenciarul Rahova l-a sancţionat pe fostul lider social-democrat cu ridicarea dreptului de muncă în atelierul auto al închisorii.

Liviu Dragnea cere în instanţă să fie eliberat condiţionat din închisoare

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat condiţionat din închisoare, unde execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Potrivit portalului instanţelor, Dragnea a depus cererea de eliberare condiţionată pe 12 aprilie, iar instanţa a stabilit termen pentru soluţionare în data de 27 aprilie.

Editor : D.C.

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Elena said, on aprilie 21, 2021 at 4:03 pm

  http://www.desprevremuriledinurma.ro/wp-content/uploads/Noi-Arme-De-Controlare-A-Mintii-Oamenilor1.doc

  Noi arme de controlare a mintii oamenilor (I)
  Autor : General dr. Emil Strainu

  Sursa articol: Ziarul Tricolorul, nr. 921, editia din 02.04.2007

  In ultimul timp, se constata, in intreaga lume, o adevarata efervescenta in domeniul proiectarii, experimentarii si utilizarii armamentului psihotronic, la cele mai diferite categorii de structuri militare si de securitate. Astfel, armata americana a pus la punct o noua arma, capabila sa induca durere la distanta prin „expandarea” unei bule de plasma (gaz incarcat electric) chiar langa persoana tinta. Noul tip de arma, care are la baza functionarii un laser, nu provoaca rani, dar subiectul este cuprins de dureri cumplite care, practic, il paralizeaza pentru o buna perioada de timp. Stirea, aparuta in publicatia „The Daily Telegraph” (care citeaza site-ul US Freedom of information Act), mai spune ca arma cu impulsuri electromagnetice a fost testata cu succes pe animale si va putea fi folosita nu doar impotriva militarilor adversi – in timp de razboi -, ci si impotriva propriilor cetateni, in caz de revolta sau stari de anarhie…….mai mult pe http://www.desprevremuriledinurma.ro/wp-content/uploads/Noi-Arme-De-Controlare-A-Mintii-Oamenilor1.doc

  Prima armă românească cu impuls electromagnetic a fost experimentată la data de 18 august 2008, în poligonul unei fabrici de muniţii. A fost un model experimental care folosea o baterie de condensatori de capacitate redusă, utilizat pentru a verifica sincronizarea între momentul transferului de energie în solenoid şi momentul detonării. Impulsul rezultat a avut o valoare extrem de redusă, fiind necesare 2 antene pentru a-l capta şi transfera către cele 2 osciloscoape.
  Experimentul a fost încununat de succes, din prima încercare. Au rămas câteva detalii de finisat, dar experimentul a dovedit că se stăpâneşte tehnologia. La realizarea modelului experimental au participat cercetători de la Academia Navală Mircea cel Bătrân, Academia de Tehnică Militară, ICPE şi Universitatea Politehnică Bucureşti. Totul a costat doar 10 000 de euro.
  De ceva vreme am devenit interesat de mărturiile oamenilor care se plâng că sunt iradiaţi de la distanţă prin pereţii casei sau apartamentului lor. Prima tendinţă a ne-cunoscătorilor fenomenului este de a bagateliza alegaţiile, punându-şi semne de întrebare asupra sănătăţii mentale a celor care se plâng. Prea e bizară activitatea asta susţinută asupra unor oameni care nu au omorât o muscă, ‘ba nici politică n-au făcut, dar totuşi, să analizăm un pic inainte de a le răspunde “dar cine eşti tu ca să ti se facă asa ceva?“…
  Oricât de credibile sunt mărturiile victimelor, e bine să avem şi un fundament tehnic în sprijinul celor afirmate. E uimitor să aflăm cât de veche e cercetarea şi rezultatele practice ale iradierii cu microunde. Spre şi mai marea noastră surpriză, ca ţară UE/NATO, România este şi ea inclusă într-un program de controlare a minţii cetăţenilor, prin tehnicile descrise concret mai jos.
  Aveţi zile în care vă simţiţi letargici, ne-în stare de a duce la îndeplinire până şi lucruri simple? Dar dureri de cap frecvente pe care nu vi le puteţi explica şi de care nu vă amintiţi să fi suferit în trecut? Vă este somnul bun şi odihnitor, sau o întoarcere prelungită de pe o parte pe alta, urmată de vise neplăcute şi o trezire în stare de buimăceală?
  Există explicaţii concrete pentru toate astea, să le aflăm.
  Control mental prin “sunete tacute” Mecanismul de modificare a mintii umane se bazeaza pe tehnologia purtatorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tacute (SDST) – în engleza SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) si este descris în Patentul SUA nr. 5159703, numit “Sistem de Prezentare Subliminala Tacuta”, din 27 octombrie 1992. În introducerea scrisa pentru acest patent, gasim:
  “Un sistem de comunicare silentios în care purtatori non-aurali (care nu se pot auzi – nn), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulati în amplitudine sau în frecventa cu informatiile dorite si propagati acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod traditional prin folosirea difuzoarelor, castilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtatorii modulati pot fi transmisi direct, în timp real, sau pot fi înregistrati si depozitati pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate si repetate catre ascultator.”
  Conform celor sustinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind calculatoare, sa se analizeze modelul emotional regasit în electro-encefalograma umana (EEG) si sa se replice (sa se “cloneze”) aceste modele, adevarate “semnaturi emotionale”, pe alt calculator, si, la vointa, “sa se induca sau sa se modifice starea emotionala a fiintei umane, în mod silentios”.
  Compania Silent Sounds Inc. declara ca este interesata numai în emotii pozitive, dar cartelul militar american nu este atât de limitat în scopuri. Este deci evident ca acesta este un proiect al Departamentului Apararii al SUA.
  Edward Tilton, presedintele companiei Silent Sounds, declara chiar el aceste lucruri despre S-quad într-o scrisoare din 13 decembrie 1996:
  “Toate semnaturile si schemele (referitoare la starile emotionale – nn) au fost declarate secrete de stat de catre Guvernul SUA si nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte… Facem casete înregistrate si CD-uri pentru Guvernul German si chiar pentru tarile fostei Uniuni Sovietice! Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA… Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operatiunii Furtuna în Desert (Iraq) cu un deplin succes.”
  Clonarea emotiilor
  Folosind aceste EEG-uri asistate de calculator, oamenii de stiinta pot identifica si izola “semnaturile emotionale” electrice de foarte mica amplitudine ale creierului, le pot sintetiza si stoca pe alt calculator. Cu alte cuvinte, studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci când un subiect uman experimenteaza o anumita emotie, oamenii de stiinta au identificat aceste modele ale undelor cerebrale si acum le pot duplica, oricând, la vointa. “Aceste semnaturi sunt apoi transmise folosind frecvente purtatoare de tip Silent Sound si ele vor determina exact acelasi tip de emotie în orice alt subiect uman care le primeste!”
  Sistemul si aplicatiile
  Aici este vorba de mai mult decât un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Exista extrem de multe tehnologii patentate care se pot adauga în acest sistem de frecvente purtatoare, în scopul de a obtine toate tipurile de efecte.
  Exista doua metode de transmisie cu acest sistem. Una este inductia directa de microunde în creierul subiectului, fiind limitata la operatiuni în imediata apropiere. Cealalta, asa cum a fost descrisa mai sus, foloseste frecventele purtatoare ale radioului si televiziunii, care sunt prezente peste tot.
  Sistemul este folosit pentru a controla fie o singura persoana, fie mai multe. Faptul ca informatiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat si, deci, periculoase pentru public.
  Într-o utilizare conventionala, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor în sistemele de siguranta. Dar, în spatele placutei melodii pe care o auziti în magazine si în supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil în mod obisnuit, care va interzice sa furati de pe rafturi, sau va îndeamna sa cumparati cât mai multa marfa. Si chiar daca simpla comanda vocala este destul de eficienta, atunci cînd sistemul de prezentare subliminal transmite semnaturi emotionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

  Pe piata libera se foloseste acesta tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmatii pozitive, relaxare si meditatie, precum si metode de crestere a disponibilitatilor de învatare (mai ales pentru studenti si elevi).
  În context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natura psihiatrica si psihosomatica.
  Se spune ca este cel mai eficient mod de a trata surzenia. Dar acestea sunt numai promisiuni, pentru ca surzii ramîn tot surzi desi metoda se foloseste de 30 ani. În schimb, cartelul militar si elita mondiala au acum o arma pe care o folosesc împotriva omului obisnuit care aude normal.
  Oficialii nu recunosc nimic
  De fapt, Guvernul SUA nu recunoaste nimic si a refuzat sa comenteze pe marginea existentei armelor de control mental, de ani de zile. Numai anul trecut, revista US News & World Report a publicat un articol intitulat “Arme miraculoase”, care este doar o simpla trecere în revista a asa-numitelor arme “care nu ucid”. Nici-un cuvânt însa despre S-quad, desi tehnologia era folosita de sase ani.
  Comitetul Economic Unit, condus de Jim Saxton, s-a reunit pe 25 februarie pe tema “Audierea despre Armele de Radio Frecventa si proliferarea lor: impactul asupra economiei”. Ca martori au fost invitati numeroase personalitati militare:
  Dr Alan Kehs, de la Laboratoarele Militare SUA, a vorbit despre amenintarea Radio-Frecventelor, în general.
  James O’Bryon, director de Testari Operationale si director de Testari Incendii de la Biroul Secretarului Apararii la Pentagon, a discutat rolul testelor la incendiu si implicatiile acestor teste în cazul armelor de radio-frecventa. (se pot creea incendii de la distanta cu ajutorul laserelor).
  Dr. Ira Meritt, seful Diviziei de Identificarea Conceptelor si Analiza a Aplicatiilor, al Directoratului de Tehnologie Avansata, de la Centrul de Rachete Defensive si Tehnologie Spatiala din Huntsville, Alabama (SUA), a vorbit despre proliferarea armelor de radio-frecventa venind mai ales dinspre fosta Uniune Sovietica.
  Desi aceste informatii de interes tehnic sunt importante, mult mai importanta este lipsa oricaror informatii despre existenta armelor de radio-frecventa care afecteaza în mod direct creierul si sistemul nervos uman.

  mai mult pe https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/05/06/controlul-mintii-prin-armele-de-impuls-electromagnetic/

  Cum se poate controla de la distanță creierul uman cu ajutorul armelor electromagnetice și informaționale? https://newsconspy.wordpress.com/2020/06/07/cum-se-poate-controla-de-la-distanta-creierul-uman-cu-ajutorul-armelor-electromagnetice-si-informationale/

  Apreciat de 1 persoană

  • tom beron said, on aprilie 21, 2021 at 6:53 pm

   @Elena
   Porcarii scrise de niste paeudocrestini sau atei sau newageri. Strainu e dus cu pluta..

   Apreciază

 2. nimeni said, on aprilie 21, 2021 at 6:02 pm

  A deschis Pacala gura… si s-a facut IAR de ras! Pai daca „restrictiile nu inlatura pandemia” de ce ne tine de peste un an de zile in stare de alerta (dupa doua luni de lockdown)?! (intrebare retorica pentru ca vorbim de O CRIZA POLITICA, NU SANITARA – „virusul ucigas” este pretextul perfect pentru schimbari politice dorite de foarte mult timp: guvern mondial, disparitia banilor cash etc.)
  .
  http://stiri.tvr.ro/presedintele-iohannis–sa-nu-aiba-cineva-impresia-ca-daca-a-venit-primavara-a-trecut-pandemia–trebuie-sa-facem-spitalele-mai-sigure_883851.html

  Apreciază

 3. tom beron said, on aprilie 21, 2021 at 6:51 pm

  Un alt gunoi care ajunge in lada de gunoi a istoriei. Sper ca va mai primi pedepse ptr tot raul si furaciunile facute

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 21, 2021 at 7:04 pm

   tom beron

   Liviu Dragnea a fost condamnat in dosarul Referendumul. Eu n-am inteles ce vina a avut. Tu ce ai inteles?
   A fost condamnat si in dosarul Angajarilor. Idem.
   Insira, te rog, ce rau stii tu ca a mai facut, si pentru care speri sa mai primeasca pedepse.

   Apreciază

   • Alex said, on aprilie 21, 2021 at 7:24 pm

    A furat foarte mult. Are un domeniu in Teleorman de te sperii. Abia il inconjuri cu masina. A facut si lucruri bune. Se opunea vaccinarii obligatorii si parea ca nu ii are la inima pe cei care faceau prea mult pe plac strainilor vis-a-vis de vandut tara catre altii.

    Apreciază

   • saccsiv said, on aprilie 21, 2021 at 7:55 pm

    Alex

    Mai concret, frate, ce-a furat?

    Apreciază

   • Alex said, on aprilie 21, 2021 at 8:31 pm

    Nu avea cum sa aiba un asemenea domeniu din munca cinstita mai ales ca a avut o profesie se strungar sau ceva de genul asta. A intrat in politica mai intai in Teleorman si acolo a facut avere. Cum se face on politica luand spaga ca sa faciliteze lucruri. Nu inteleg de ce nu se voteaza o lege prin care daca nu justifici averea sa se confiste. Sa nu o mai poti trece pe numele rudelor iar ele sa nu fie trase la raspiundere.

    Apreciază

   • Mihai said, on aprilie 22, 2021 at 1:23 pm

    @ Alex

    Habar n-ai despre ce vorbesti. Dar chiar nu ai. „Domeniul” de care zici este o casoaie cu niste mii de metri patrati care, da, se intinde intre 2 strazi. Pentru o locuinta la oras este mult insa nici pe departe nu are legatura cu ceea ce se intelege in limba romana prin domeniu: conac si multe hectare de jur-imprejur.

    Iar posibilitati a avut. Daca vroia putea sa ia pe mai nimic pe persoana fizica balta la care ii placea sa pescuiasca. Dar el a trecut-o de la stat la stat dar s-o administreze niste apropiati. Acum le-au luat-o. Stai linistit, Romania n-a fost jefuita.

    Ticalosia de care dai dovada este maxima pt ca vorbesti si ponegresti fara sa cunosti. Dragoste sau altceva, Dumnezeu stie, Dragnia s-aa-nsurat cu Bombonica care la vremea aceea era una dintre cele mai bogate fete din zona fiind fiica de zarzavagii care aveau de pe vremea raposatului solarii uriase. Iar cine avea atunci solarii era mare boier (dar poate ca esti prea tanar si n-ai de unde sa stii asta).

    Ca om politic a facut mult bine (altfel nici nu-l bagau in puscarie) dar, ca orice om de altfel, a facut si multe greseli. Toata ezitarea lui a fost si din cauza ca el nu este genul care sa faca rau si a-ncercat mereu s-o dea taraneste la pace. Dar n-a avut cu cine ca l-au vanat pana l-au ingropat. De unde sa stie un fiu de militian dintr-un sat uitat de lume pe malul Dunarii cum se joaca la nivel inalt?

    Eliberarea din inchisoare este o veste mare pentru el iar pentru noi, ceilalti, nu inseamna nimic. Rolul lui in istoria Romaniei s-a-ncheiat acum 2 ani. Dar sa-l acuzi si la ora asta de ceva ce n-ai habar este de noaptea mintii. Arata de fapt mizeria care zace in noi si este cel mai bun indicator al caderii in care ne aflam. Cum sa ne mai ridicam in conditiile astea?

    Apreciază

  • clarificări said, on aprilie 21, 2021 at 9:08 pm

   @ tom beron și Alex. Dați date concrete cu ce a furat. Faceți o listă completă cu toate DOCUMENTELE, cu toate informațiile reale și verificabile, din care să reiasă cât și cum a furat, altfel ce spuneți voi sunt vorbe fără acoperire.

   Întotdeauna m-am mirat de ce există atâta ură împotriva lui Dragnea, când în țara asta există multe alte personaje care au furat la greu, dar pe care lumea nu-i urăște atât de mult, sau chiar a uitat de ei.

   Apreciază

   • Alex said, on aprilie 22, 2021 at 3:34 pm

    Pt Clarificari. Poti cauta singur pe youtube nu trebuie sa iti pin linkul e simplu intri si dai casa dragnea alexandria. Spui ca nu a pagubit asa de mult. Pai atunci trebuia sa fure mai mult. Esti tare….

    Pt Mihai. Probabil ru crezi ca a facut casa aia din banii fostei neveste. Din solarii stai linisit ca nu avea de unde. O proprietate pe 2 atrazi in mijlocul unui oras e enorm. E un domeniu noi stam in 2 camere. Chiar nu realizezi ce spui. Este enorm pt nivelul din Romania. Esti de al lui probabil de aia il ti in brate. Pt cultura ta generala niciun om in Romania nu ajunge presedinte al PSD-ului fara servicii si fara mari compromisuri. Vorbesti de ponegrire, suntem pe un site ortodox el traieste in desfranare de ani buni si inainte de actuala a avut o fetita foarte vesela care ulterior a fost cu Sova. Nu sunt chiar asa de tanar dar uita-te mai bine la oamenii politici si dupa aia vorbeste de dragoste. Lor care au adus tara in halul asta le pasa si aici fie ca iti place sau nu este si Dragnea

    Apreciază

   • tom beron said, on aprilie 22, 2021 at 4:16 pm

    @clarificari
    Chiar ai uitat de toate hotiile acestui sarlatan? A fost condamnat ptr cea mai mica furaciune. A delapidat fonduri europene care au fost platite apoi din bani publici. De insula Belina, de TelDrum, etc ai auzit? Mergeau hotii PSD cu elicopterul acolo.

    Apreciază

  • Nicusor said, on aprilie 23, 2021 at 8:56 am

   Stiti de a facut Dragnea puscarie, dosar referendum si angajari e nimica toata, chiar e gainarie, averea pe care a facut-o insa nu e….., Dar omul a facut puscarie pentru ca a vrut ca omul de rand sa traiasca mai bine, chiar a avut un plan, o directie si a vrut omul sa o duca toti bine, DAR s-a luat de multinationale si stranieri si pentru asta a ajuns la puscarie, oricum ar fi, pentru ceea ce a reusit sa faca in timpul sau scurt eu il stimez si ii doresc sanatate, iar cei care dau cu bata in el, ii rog sa se gandeasca inainte ca s-ar putea sa greseasca.

   Apreciază

 4. Cosmin said, on aprilie 21, 2021 at 8:09 pm

  Sincer ma bucur pentru el. Nu sunt fan, nici al lui nici al partidului din care facea parte.

  NU dau alte explicatii. MA bucur ca iese.

  Apreciat de 1 persoană

  • Alex said, on aprilie 21, 2021 at 11:08 pm

   E atat de greu de inteles. E un om care inainte sa intre in politica era simplu. Sunt imagini cu domeniul pe care il are in Teleorman care are un gard ca al palatului Cotroceni. Ce e atat de greu de inteles ca nu avea pe munca cinstita sa castige atat. Vrei acte adu-le tu si justifica ca e un om corect care a muncit fiecare banut. Vrei tu sa il scoti basma curata. Nu este stai linistit.

   Apreciază

   • clarificări said, on aprilie 22, 2021 at 10:32 am

    @Alex, tu l-ai acuzat în fel și chip, așa că tu trebuie să aduci dovezi în sensul ăsta.
    Există o regulă în drept, prezumția de nevinovăție. Nu cel acuzat trebuie să aducă dovezi că e cinstit, ci cel care-l acuză trebuie să dovedească că e vinovat, și asta nu se face cu vorbe ci cu documente și probe reale.
    Dacă are un domeniu fabulos în Teleorman. dă-ne un link cu imagin ale acestuia, și probează că a fost făcut din activități ilegale, și atunci o să te cred. Ce e atât de greu de înțeles?

    Apreciază

   • Alex said, on aprilie 22, 2021 at 11:43 am

    Cauta pe youtube casa Dragnea Alexandria si o sa vezi. Chiar nu intelegi daca castigi 2 lei si ai casa de 10 inaeamna ca restul l-ai furat. Cred ca esti un pic pe alta planeta. Nu exista seful unui partid mare care sa nu fie corupt.

    Apreciază

   • clarificări said, on aprilie 22, 2021 at 2:54 pm

    @Alex, mă așteptam să dai tu link-ul de pe yt, dacă îl tot acuzi atâta, nu să-mi spui mie să-l caut. Măcar atâta efort să faci, ce zici?
    Dacă este atât de vinovat, de ce le-a trebuit atât de mult timp să-i găsească un motiv cu care să-l bage la pușcărie, motiv minor față de faptele făptuite de alții, care niciodată nu vor păți nimic. De ce nu l-au băgat la pușcărie pentru domeniul din Teleorman, și au căutat atâta până i-au găsit în sfârșit ceva care este de mică importanță în comparație cu furăciunile gigantice făcute de alții?
    Ia gândește-te, poate motivul pentru care a făcut pușcărie a fost de fapt unul politic. Greu, nu-i așa, să te gândești și la varianta asta?

    Apreciază

 5. gloria said, on aprilie 21, 2021 at 10:33 pm

  dragilor! sa fie sanatos si sa-i dea Bunul Dumnezeu minte acestui individ mincinos, ipocrit si viclean! dar nu-i o stire importanta faptul ca aceasta fosila se elibereaza ! il cunosc personal si am avut de-a face cu el , asa ca stiu ce spun ! ( nu din rautate sau dusmanie ! )

  Apreciază

  • guti flo said, on aprilie 23, 2021 at 11:54 am

   Stati sa vedeti cine sunt de fapt cei care i-au gasit nod in papura…si o sa vedeti ce inseamna viclenie cu adevarat.

   Apreciază

 6. Elena said, on aprilie 22, 2021 at 12:04 pm

  Legea care prevede monitorizarea cu brăţări electronice, adoptată de Camera Deputaților

  Deputaţii au ado://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/legea-care-prevede-monitorizarea-cu-bratari-electronice-adoptata-de-camera-deputatilor-1503675

  Echivalentul unui cip. Sunt lăsaţi în libertate dar pot fi distruşi de la distanţă prin impulsuri electromagnetice.

  Apreciază

 7. tom beron said, on aprilie 22, 2021 at 4:11 pm

  @saccsiv
  Conu Livache a fost condamnat ptr angajarile fictive. S-A FOLOSIT DE REFERENDUMUL PRO FAMILIE DOAR IN SCOPURI PUR ELECTORALE. Vezi ce legi antiromanesti a votat acest infractor. NU UITA CA O PSDista, ROVANA PLUMB, A SEMNAT PTR ROMANIA TRATATUL DE LA ISTAMBUL( CEL CU ” LIBERTATEA DE GE”= INDOCTRINAREA COPIULIR CU PROPAGANDA SODOMITA LGBT+).
  EU SUNT ATEU ,DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC, IAR CEI CU CARE AS VOTA NU MAI EXISTA ACUM..

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: