SACCSIV – blog ortodox

Rabinul Yosef Tzvi Ben Porat despre evrei, Hitler, “Mein Kampf”, Revolutia Bolsevica

Posted in Adolf Hitler, EVREI, Mein Kampf, RABINI, REVOLUTIA BOLSEVICA by saccsiv on aprilie 19, 2021

Postasem cu trei ani in urma un foarte interesant video, preluat de pe youtube:

VIDEO: Un rabin despre evrei, Hitler, “Mein Kampf”, Revolutia Bolsevica

Cum nu avea subtitrare in limba romana, am postat si un transcript.

Intre timp a disparut de pe youtube.

Astazi insa cineva mi-a trimis o inregistrare cu subtitrare in romana, asa ca am postat-o pe:

Pentru cei ce n-o pot totusi viziona, repostez si transcriptul:

„”Povestiri importante, fapte importante, care clarifică lucrurile pe care nu le-am auzit la școală. Nu am primit curricula. Nu le-au predat nici măcar în învățământul superior. Am predat în fața profesorilor de istorie. De ce Hitler ura evreii? Ce voia de la ei? Cum l-au deranjat? Dar totul este scris aici în Mein Kampf . Această carte a fost publicată abia recent, tocmai a fost aprobată pentru a fi tradusă în limba ebraică (limba mea). A fost interzis toți acești ani. Dar există o traducere anterioară făcută de Yad Vashem.

Hitler afirmă în cartea sa că evreii sunt comuniști. Ei au făcut Revoluția Rusă. Au ucis acolo 30 de milioane de ruși (Alex Solzhenitsyn pretinde 66 de milioane.) Pe toți cei care erau inteligenți, într-un mod crud și îngrozitor, și acesta este planul lor pentru întreaga lume.

Următoarea țară este Germania. Ei au întemeiat partidele comuniste și socialiste germane, și asta este adevărat. „Dacă nu le vom înfrânge acum, ne vor elimina și vor sacrifica încă 20 de milioane, toți oamenii inteligenți”. Și așa au mers din țară în țară. În cele din urmă, singurii rămasi inteligenți ar fi evreii. Iar el (Hitler) o repetă de mai multe ori, nu face nici o greșeală. Si are dreptate.

Revoluția rusă a fost făcută de evrei. Armata rusă a fost construită de Troțki, un geniu incredibil, un antisemit ca nici un altul. El a creat divizia evreiască a Partidului Comunist (Rus), care raportau inclusiv pe tatăl, mama, fratele și fiul lor, pe oricine deținea un Siddur sau chiar o carte de învățare evreiască, ca să nu mai vorbim de Tefilin sau Mikveh. El (Troțki) a distrus totul cu ajutorul evreilor, dar și al rusilor. În prima imagine a guvernului rus, din 13 membri, 6 erau evrei.

Cine a fondat KGB-ul? Evreii. Deci, totul este scris în mod clar. El (Hitler) nu-i ura pe evrei pentru că aveau ” Peos„. Nu i-a urât pentru că indeplineau Mitzvoth, îi ura pentru că sunt comuniști. El scrie clar: „Evreii au distrus religia și credința.” Ei au răspândit în Germania erezia. „Așa scrie el …” Mă simt ca mesagerul lui Dumnezeu ca să extermin evreii, pentru că ei nu cred în El.” (Hitler) scrie acest lucru (în Mein Kampf ).

Acum înțelegeți de ce nu predică (cartea) în școli? Pentru că cine scrie programul de învățământ … aceiași oameni de stânga. Bineînțeles că nu vor scrie că Hitler a vrut să-i omoare pe evrei deoarece sunt moștenitorii stângii și ai marxismului, comunismului și leninismului. Dar asta scrie Hitler. Ei (evreii) au distrus toate valorile (republica Weimar). Literatură și teatru otrăvit. Cine a facut acesta? Torah- evrei nepracticanți au otrăvit teatrul german?

Din cele 9 mari ziare germane 7 au fost deținute de evrei. A fost unul dintre marii compozitori, Wagner, a cărui piesă este încă interzisă pentru a fi jucată, până acum este interzis (în Israel). Pentru că era antisemit, cu mult înainte de epoca NAZI.

Am fost foarte interesat să știu ce a spus cu adevărat (Wagner). Așa că Universitatea Ebraică a publicat cartea tradusă în ebraică. El scrie: „Nu-mi plac evreii. Cei religioși, nu-mi plac. Dar ce imi pasa? Evreii care au părăsit Tora și Mitzvotul și se arată precum gentili (non evrei), pe aceștia îi urăsc. Pentru că ei s-au amestecat în societatea noastră și ne distrug cultura și poezia, și ființa noastră germană. Cei care s-au convertit la creștinism, îi văd drept coloana a cincea.Tradatorii care vor distruge națiunea germană, dacă nu ne apărăm de ei de acum, ne vor termina. Deoarece sunt deghizați în germani, dar nu sunt germani, ei sunt (încă) evrei. (s-a întâmplat și în Spania medievală)”

Deci înțelegi de ce este interzis aici (Israel) să înveți despre el (Hitler sau Wagner) și ce spun ei? Doar cum toată lumea urăște legile Nuremberg fără măcar să le cunoască. (Rabinul face gest de dezgust.)

La Nuremberg s-a spus că un evreu nu se poate căsători cu gentil (non evreu), lucru pe care școlile de aici îl numesc rasism. A spune că un evreu este diferit de un gentil (non evreu),  este considerat rasism in această țara, din păcate. Nuremberg a copiat ceea ce este scris în Torah. Wagner tocmai a spus ce este scris în Torah. Că evreul este evreu, chiar dacă poartă o mască, chiar dacă se convertește la creștinism. „Un evreu care a păcătuit este încă un evreu” (Wagner) scrie: „Voi sunteți oameni milostivi. Noi suntem oameni cruzi. Voi distrugeți cultura noastră. „Da, așa scrie Wagner.

Prin urmare, întreaga sa carte este îndreptată împotriva compozitorului evreu (Felix) Mendelsohn, al cărui tată s-a convertit la creștinism și l-a botezat în biserică la vârsta de 5 ani. El (Wagner) îi scrie (lui Mendelsohn): „Ascultă, crezi că dacă vorbești limba germană, și te-ai convertit la creștinism, ești german? Nu! Poezia ta este ca un plans de copil, muzica ta nu este autentica (nu este germana) si ne otravesti cultura, pentru că oamenii cred ca este vorba de muzica germană.

Muzica germană este plină de mândrie și nu puteți să o imitați. Și de aceea ești numit dușmanul culturii germane.” Nu-i așa că (Wagner) are dreptate? Desigur că are dreptate! „Tu ne alegi din toate națiunile”, adevărat, noi (evreii) suntem umili, milostivi, timizi, într-adevăr. Aceasta este sursa noastră de mândrie.

Așa că înțelegeți că lucrurile nu s-au petrecut la întâmplare, nu este o coincidență, că nu s-au întâmplat fără avertismente. „Păcatele noastre ne-au trimis în exil, afară din țara noastră”. Și mulțumim lui Dumnezeu că ne-am întors (în Israel) și trebuie să fim atenți să nu repetăm ​​aceleași greșeli și să fim asimilați chiar aici și să dăm dovadă de stimă de sine in fata gentililor (non evrei) si să nu aratăm că aspirăm sa fim ca ei.

Am venit în această lume ca să fim diferiți, am fost creați în această lume pentru a fi evrei, iar întregul nostru scop este să fim cu Dumnezeu. Oricine vrea cu adevărat să fie cu Dumnezeu, Dumnezeu este cu el. În orice loc. În vremuri bune și rele, aici sau in alte părți și doar Dumnezeu poate să pună capat suferinței noastre și să spună “Ajunge”. În orice formă și în orice situație sau în orice loc, putem avea dreptul la mântuire și fericire veșnică.„“

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gogu said, on aprilie 19, 2021 at 9:25 pm

  copiii cu handicap sunt vaccinati cu forta

  https://collapse.news/2021-04-14-los-angeles-police-force-vaccinating-special-needs.html

  Apreciază

 2. covid21-incalzirea globala-religia gaia-comunismul global-guvernul corporatiilor said, on aprilie 19, 2021 at 10:17 pm

  interviu elocvent cu Dr. Sucharit Bhakdi – Vaccinurile sunt pentru depopulare. Pandemia e o minciuna

  https://thenewamerican.com/covid-shots-to-decimate-world-population-warns-dr-bhakdi/

  Apreciază

 3. Gata frate, ajunge cu minciuna said, on aprilie 19, 2021 at 11:24 pm

  Hitler a fost finantat in tot efortul de razboi de concernele private de la vremea aia, eu cand nu am bani stau acasa. Videoul are rostul de a face evreii ca sa nu se uneasca cu oamenii care cred ca singura cale spre viata vesnica este Hristos, ci mai degraba sa ramana in bula lor si sa nu o conteste. atata timp cat cunoastem raul, nu va fi niciun Eden aici pe pamant, Dupa Adam, cu o moarte suntem cu toti datori si inviem in Hristos. „Întrucât moartea a venit printr-un om, învierea morţilor a venit tot printr-un Om.” – 1 Corintieni 15:21

  Apreciază

 4. Pfizer sub microscop said, on aprilie 19, 2021 at 11:35 pm

  https://www.bitchute.com/video/qjtrqw2XPP4X/

  Apreciază

 5. Vasile said, on aprilie 19, 2021 at 11:47 pm

  Alta capcana foarte seducatoare dar aceeasi mizerie:

  „BioNTech pregateste un vaccin impotriva cancerului. „Desi este prea devreme pentru a prezice cand va fi disponibil un astfel de vaccin, perspectiva este promitatoare
  .
  Acelasi principiu poate fi aplicat in combaterea altor boli legate de sistemul imunitar, cum ar fi gripa, malaria si cancerul.”

  https://www.mediafax.ro/sanatate/un-vaccin-impotriva-cancerului-pe-baza-de-arn-mesager-este-in-curs-de-dezvoltare-biontech-lucra-la-acesta-inainte-de-pandemia-de-covid-19-20045361

  Apreciază

 6. rr said, on aprilie 20, 2021 at 12:59 am

  „Un grup de parlamentari a propus modificarea Legii vânătorii, astfel încât să fie posibilă împușcarea pe zi de către un vânător a 10 exemplare Gâscă de vară, Gârliță mare și 25 de Ciocârlii de câmp. Lista e mai mare și cuprinde mai multe specii.”

  https://www.senat.ro/legis/lista.aspx?nr_cls=b147&an_cls=2021

  Apreciază

 7. Paul said, on aprilie 20, 2021 at 8:24 am

  O lume fără chip. Chipul-atributul omului. Reflecții ale lui Agamben

  http://analize.cuvantul-ortodox.ro/o-lume-fara-chip-cand-casa-arde-ultimele-reflectii-ale-lui-agamben/

  Apreciază

 8. ortodoxadevarat said, on aprilie 20, 2021 at 9:06 am

  A republicat asta pe † Doar ortodoxia †.

  Apreciază

 9. acelas said, on aprilie 20, 2021 at 4:08 pm

  https://ro.sputnik.md/analytics/20210420/34447696/Diana-sosoaca-vorbeste-despre-PARTIDUL-ei-i-Marine-Le-Pen.html

  ai zice ca e o conspiratie bine ticluita a Sistemului, treaba cu „activista” si „nationalista” Marie Le Pen… dar eu as zice ca e vorba de prostie…

  Hopa, si iese si sputnik la iveala!? O fi de aceasi teapa? Adica nu din prostie, ci din … progenituri ale Sistemului?? Adica or fi si ei, via pro-Rusia, „activisti” si „nationalisti” la noi, cum e Marie Le Pen in Franta?

  mie uneori, si nu chiar de putine ori, mi s-a aprut ceva dubios modul in care actioneaza. Ai zice ca ar face jocul invers … , al americanilor. De fiecare data cand a iesit vreo actiune, atitudine autentica, curata crestina si civica, hop si sputnik! Isi asumau oarecum „treaba” si ei si o „promovau” mediatic.., suficient cat sa fie apoi blamata si stigmatizata: „Uite, rusii!, Nu-s de treaba deci nici astia ..!”, sau „Sunt pusi de Putin astia!”. Daca nu erau „promovati” de sputnik, nu se putea propaga in halul asta circul si minciuna, asa incat sa ramana doar cateva sute de oameni in piata, constant. De ce sa ridici mingea la fileu mereu? Ai zice ca sunt pusi sa „maculeze” o treaba curata si sanatoasa, sa o „oculteze” …, apoi sa vina ambasada sua cu tot alaiul mediatic de la noi, sa culeaga roadele. Ce chestie, ce viata usoara si frumoasa? Cand parca le ai servite…

  o fi sputnik o prelungire a Sistemului, asa cum e Marie Le Pen in Franta? (Dar Sosoaca?) De ce nu si-or fi pus „rusii” un nume aici macar asa, de ochii lumii, romanesc .. Asta ca sa priceapa tot „boul”, care trebuie sa stea in casa ..

  Apreciază

  • acelas said, on aprilie 20, 2021 at 4:15 pm

   legat de credinta si traditia pe care Sosoaca afirma ca le sustine, imi place cel mai mult cand pronunta ea numele cuvioasei: „Paraschiva” , se vede cata „credinta” si „traditie” inmagazineaza intr-insa ..

   exact ca ciupercile dupa ploaie ..

   Apreciază

 10. […] Redau mai jos video-ul și transcriptul pus la dispoziția publicului de către SACCIV pe blogul său: […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: