SACCSIV – blog ortodox

Actorul George Ivașcu, fost ministru al Culturii, este noul Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România / UPDATE: Cica nu-i asa

Posted in Romania, STIRI by Vali on aprilie 19, 2021

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/actorul-george-ivascu-fost-ministru-al-culturii-este-noul-mare-maestru-al-marii-loji-nationale-din-romania-video_1745495.html

Actorul George Ivașcu, fost ministru al Culturii, a fost ales noul Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România. George Ivaşcu a depus Jurământul Masonic din postura de Mare Maestru ales, în jurul orei 10.50, imediat după ce Conventul Naţional a votat şi noua Constituţie, informează Fanatik.

George Ivaşcu, Noul Mare Maestru, ales prin vot democratic de reprezentanţii Lojilor din toată ţara, a precizat: „Ne-am trezit, ca un pugilist, din lovituri şi ne-am ridicat ca să ne salvăm pe noi înşine, să ne salvăm demnitatea şi să salvăm Ordinul. În ciuda vremurilor, în ciuda blocajelor, în ciuda tuturor atacurilor, suntem la momentul reuşitei!”.

Într-o scrisoare trimisă Fraţilor Francmasoni regulari, George Ivaşcu a menţionat: „În această perioadă, m-am tot gândit la menirea mea ca om şi mason şi cred că cel mai bine ne reprezintă un poem de-al lui Mario de Andrade. Cred că-l ştiţi, dar mi-a apărut dintr-odată ca şi cum l-aş fi scris eu şi am sentimentul că, de fapt, este scris pentru fiecare dintre noi. Se numeşte „Timpul preţios al persoanelor mature”.

(…) Mă simt ca un copil care a câştigat un pachet de dulciuri: pe primele le mănâncă cu plăcere, dar când şi-a dat seama că au rămas mai puţine, a început să le guşte imens. Iubiţii mei Fraţi, nu mai am timp să sprijin persoane absurde care, în ciuda vârstei lor cronologice, nu au crescut. Timpul meu este prea scurt şi vreau esenţa, pentru că sufletul meu se grăbeşte!”.

„Vreau să trăiesc lângă oameni umani, foarte umani, care ştiu să râdă de greşelile lor şi care nu sunt umflaţi de triumfurile lor, care îşi asumă responsabilitatea pentru ei înşişi şi, în acest fel, demnitatea umană este apărată şi ne îndreptăm spre adevăr şi onestitate. (…) Motto-ul meu este: „Avem două vieţi, iar a doua începe când îţi dai seama că ai doar una”, se mai arată în scrisoarea trimisă de George Ivaşcu Francmasonilor români.

Moment halucinant pe 29 ianuarie 2018, în Comisia de Cultură, acolo unde a fost audiat actorul-mason George Ivașcu, avizat pentru funcția de ministru al Culturii! Întrebat ce jurământ va respecta mai întâi, cel de mason, sau cel de ministru, Ivașcu a refuzat să răspundă! George Ivaşcu era la acel moment Mare Colector şi Ospitalier în Supremul Consiliu de Grad 33 şi Ultim al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din Romania al Marii Loji Naţionale din România.

 

 

Autor: Lucian Negrea, Reporter

UPDATE

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/marea-loja-masonica-din-romania-george-ivascu-a-fost-exclus-nu-au-avut-loc-alegeri_1745705.html

Marea Lojă Masonică din România: George Ivașcu a fost exclus. Nu au avut loc alegeri

Marea Lojă Națională precizează că George Ivașcu este exclus din strucutra Marii Loji Naționale din România iar decizia este definitivă. Practic, George Ivașcu și alți masoni au creat o structură paralelă, cu aceeași denumire, de aici și confuzia creată. MLNR este structura recunoscută la nivel internațională și este condusă prof. univ. dr. Radu Bălănescu.

„În urma apariției unor materiale de presă bazate pe informații false privind așa-zise alegeri și schimbare a conducerii Mari Loji Naționale din România, pentru corecta informare a publicului și din respect față de profesionalismul mass-media, vă transmitem următoarele:

Domnul George Ivașcu, așa-zis “Mare Maestru al MLNR”, este exclus din Marea lojă Națională din România, prin Hotărâre a Tribunalului Masonic, întrunit la data de 11 februarie 2021, rămasă definitivă prin neapelare, din data de 28 martie 2021.

Marea Lojă Națională din România este condusă de prof. univ. dr. Radu Bălănescu, Președinte de Onoare al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Regulare. Mandatul Marelui Maestru al MLNR, care a fost reconfirmat de majoritatea membrilor, prin alegeri statutare, in 2018, se încheie în luna noiembrie 2023.

Alegerile pentru înalta demnitate de Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România vor avea loc în luna noiembrie 2023.

Împotriva unor cetățeni excluși din MLNR, care au răspândit informații false privind conducerea MLNR și au folosit ilegal însemnele MLNR a fost depusă plângere penală, în urma căreia există un dosar de cercetare penală pentru înșelăciune și contrafacerea unei mărci”, se arată în comunicatul transmis de Marea Lojă Națională din România.

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. smellthebell said, on aprilie 19, 2021 at 2:47 pm

  bietii de ei.Ei cauta inca lumina(pana cand, ajungand la gradul 30, li se arata cine e ,,lumina” LUCIFER, ,,PURTATORUL DE LUMINA”). ASTFEL, SE DEZIC DE IISUS, LUMINA VIETII, adevarata lumina.Nu stiu ce ii asteapta la judecata de apoi, acesti reprezentanti ai ocultei sataniste!

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 19, 2021 at 6:10 pm

   smellthebell

   Ba au auzit, dar nu cred. Ei cred asa ceva:

   Deci, tradiția completă a gradului al III-lea menționează că îngerul luminii Evlis, Duhul Focului, s-a îndrăgostit de Eva, care s-a supus iubirii lui și astfel s-a născut Cain, întru totul superior lui Abel. Că Dumnezeu Adonai, invidiindu-l pe Cain pentru duhul pe care i l-a transmis îngerul luminii Evlis, l-a izgonit pe Adam și pe Eva din rai. Că acest dumnezeu invidios a frământat materie pentru a-l crea pe Adam și i-a dat un suflet supus (slugarnic). Și i-a fost frică de sufletul liber și autonom al lui Cain.

   Cain, alungat pe nedrept de Adonai, l-a omorât pe Abel, iar Adonai, dumnezeul care a vrut să înnece atâtea mii de oameni în apele potopului, a caracterizat uciderea lui Abel ca fiind un păcat de neiertat. Că nerăzbunătorul urmaș al lui Cain, pe nume Hiram, fiu al Duhului Focului, și-a pus tot talentul și energia lui pentru construirea templului pe care mândria lui Solomon l-a ridicat în cinstea necruțătorului dumnezeu Adonai, a cărui ură persecută de secole neamul lui Cain. Că după distrugerea mării de aramă, Hiram s-a dus la strămoșul lui Tuvalcain, în mijlocul focului, în centrul pământului, în sufletul lumii, în împărăția lui Evlis și a lui Cain, acolo unde încetează să mai existe tirania invidiosului Adonai și unde se hrănesc din roadele pomului cunoașterii. Hiram intră acolo în altarul focului și Tuvalcain îi explică neputințele și patimile josnice ale zeului Adonai, care își urăște creația și o condamnă să moară, după ce o va judeca pentru binefacerile pe care duhurile focului le-au dăruit ei. În fine, Tuvalcain profețește dominația urmașilor lui Hiram, care vor impune pe întreg pământul cultul Focului, punând capăt tiraniei lui Adonai.

   https://saccsiv.wordpress.com/2014/03/20/marele-arhitect-al-universului-lucifer-demonstratia-mitropolitului-serafim-de-pireu-fratilor-masonerie-satanism/

   Apreciat de 1 persoană

 2. gloria said, on aprilie 19, 2021 at 3:07 pm

  dragilor ! se pare ca georgică, a fost exmatriculat si nu promovat ! https://www.stiripesurse.ro/marea-loja-masonica-din-romania-george-ivascu-a-fost-exclus-nu-au-avut-loc-alegeri_1745705.html, ce ți și cu șorțulețele astea !

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 19, 2021 at 6:20 pm

   gloria

   Multumesc. Am pus update.

   Apreciază

  • acelas said, on aprilie 19, 2021 at 7:46 pm

   ce urmeaza? Ars intre coloane ..?

   dar ce bine i-au facut. De acum omul chiar se poate mantui. Dar lepadarea trebuie…

   Apreciază

   • acelas said, on aprilie 19, 2021 at 7:51 pm

    ce este frapant la acest Ivascu e ca el, daca voia sa preia sefia lojii mari, avea deci toate gradele, 33 and so on.. , omul era deci greu .. Iti sta mintea-n loc

    Apreciază

   • saccsiv said, on aprilie 19, 2021 at 8:25 pm

    acelas

    Cica si-a facut o loja paralela.

    Apreciază

 3. Spaceman said, on aprilie 19, 2021 at 3:36 pm

  Domnul George Ivaşcu, aşa-zis „Mare Maestru al MLNR”, este exclus din Marea Lojă Naţională din România, prin Hotărâre a Tribunalului Masonic, întrunit la data de 11 februarie 2021, rămasă definitivă prin neapelare, din data de 28 martie 2021.

  Alegerile pentru înalta demnitate de Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România vor avea loc în luna noiembrie 2023.

  Împotriva unor cetăţeni excluşi din MLNR, care au răspândit informaţii false privind conducerea MLNR şi au folosit ilegal însemnele MLNR a fost depusă plângere penală, în urma căreia există un dosar de cercetare penală pentru înşelăciune şi contrafacerea unei mărci.Biroul de presă al Marii Loji Naţionale din România.

  https://financiarul.ro/2021/04/18/marea-loja-nationala-din-romania/

  https://mlnr.xyz/diverse

  MLNR – Comunicat de Presa – 18 aprilie 2021 (pdf)

  https://img1.wsimg.com/blobby/go/e0842ea3-69d5-4199-b40d-06faa701dce4/downloads/MLNR%20-%20Comunicat%20de%20Presa%20-%2018%20aprilie%202021.pdf?ver=1618775868324

  Apreciază

 4. gigimutu said, on aprilie 19, 2021 at 8:28 pm

  apoi citi dintre cei care sunt la butoane in Romania nu sunt masonei?

  cred ca 90-95 % sunt masoni. de aia noi, poporenii de rind o ducem asa de ” bine ”

  JOS MASONERIA!!! ANATEMA MASONERIEI SI MASONILOR!!!

  Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: