SACCSIV – blog ortodox

Analiza Vigilant Citizen: “Spectacolul Luminos Virtual” din ajunul Anului Nou, de la Turnul Spațial din Seattle, a fost extrem de simbolic

Posted in ANUL NOU, Coronavirus, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on aprilie 15, 2021

Vigilant Citizen: The New Year’s Eve “Virtual Light Show” at the Seattle Space Needle Was Highly Symbolic

“Spectacolul Luminos Virtual” din ajunul Anului Nou, de la Turnul Spațial din Seattle, a fost extrem de simbolic

În ajunul Anului Nou, Turnul Spațial din Seattle a prezentat un spectacol luminos virtual, care a expus imagini bizare, cum ar fi o spirala dublă a ADN-ului, elemente de geometrie sacră și câteva figuri de rău augur. Iată o privire asupra acestui eveniment, care a avut loc în primele minute ale anului 2021.

Înainte, când viața era oarecum normală, oamenii din Seattle puteau saluta noul an cu jocuri de artificii la cel mai faimos reper al orașului: Turnul Spațial. Mai multe orașe din întreaga lume sărbătoresc Anul Nou cu tradiții similare, deoarece focurile de artificii sunt distractive și festive. De asemenea, oamenii le pot savura în aer liber, în timp ce sunt înconjurați de o grămadă de oameni fericiți.

                              Artificiile de la Turnul Spațial din 2019

Cu toate acestea, după cum știți, 2020 a fost „diferit”. S-a specializat în eliminarea distracției și a emoției din toate, în timp ce a introdus înlocuitori sintetici care doar se percep greșit. În acest sens, „sărbătoarea” din Seattle din ajunul Anului Nou a rezumat perfect anul 2020.

Pentru că, în loc să iasă afară, să respire aer proaspăt și să se bucure de o experiență distractivă, originală și autentică, locuitorilor din Seattle li s-a spus să rămână înăuntru și să se uite la ecrane în timp ce sunt hipnotizați cu CGI nenorocit (n.t.: computer-generated imagery = imagini generate pe calculator), plin de simboluri ciudate. Bine ați venit în 2021.

Pe site-ul oficial al Turnului Spațial, evenimentul a fost descris după cum urmează:

Turnul Spațial a inaugurat în 2021 un nou spectacol senzațional și inovator pentru T-Mobile New Year’s at the Needle. Sărbătoarea din acest an a prezentat imagini izbitoare într-o derulare minunată de efecte digitale, concepute pentru a aduce spectatorilor emoții mai mari decât oricând – totul în siguranță din confortul casei.

Folosind tehnologia sky-mapping și filmări video reale, Acul Spațial a fost stratificat cu expresii artistice digitale captivante, pentru a crea o iluzie de culoare și mirare. În realitate, turnul a fost luminat în culoarea magenta distinctivă a T-Mobile, dar pe ecran, spectatorii au fost uimiți de un spectacol virtual, care a înconjurat Acul Spațial și cerul de deasupra.

Nu au existat festivități cu spectatori și nici evenimente la Centrul Seattle, în noaptea de Revelion – spectacolul a putut fi văzut doar pe ecran!

În timp ce site-ul vrea să credem că acest spectacol de lumini este cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată în istoria omenirii, comentariile de pe YouTube sunt mult mai puțin entuziaste.

De fapt, aproximativ 99% din comentariile de pe YouTube au fost în mod copleșitor negative. Se vorbește despre o invazie extraterestră, proiectul Bluebeam și venirea lui Antihrist. Alții nu sunt foarte siguri de ceea ce se întâmplă, dar au impresia că este greșit.

Unul dintre aceste lucruri este sigur: în loc să inițieze noul an cu o distracție și o emoție atât de necesare, spectacolul a reușit doar să deruteze și să înfioare oamenii. Pentru că acolo apar o mulțime de imagini bizare. Să aruncăm o privire.

Nebunie Virtuală

După numărătoarea inversă de Anul Nou, dacă cineva se uita la Turnul Spațial, nu vedea întâmplându-se absolut nimic acolo. Spectacolul a fost în întregime virtual și dirijat de CGI. În multe privințe, spectacolul mi-a amintit de premiile 2020 MTV Video Music Awards, în care au fost ecrane verzi, CGI și zgomote din partea unui public fals. Am descris VMA-urile din 2020 ca pe o „abominație distopică”. Pentru acest spectacol de lumini aș folosi exact aceeași descriere.

Spectacolul a început cu zgomotele unei false mulțimi și cu numărătoarea inversă până la miezul nopții, care suna ciudat și era generată de computer.

Este miezul nopții, iar 2021 este în sfârșit aici! Sărbătoriți, desfăcând șampania și sărutându-l pe omul semnificativ (din viața voastra)? Desigur că nu! Trebuie să vă uitați la ecran, deoarece primele secunde ale acestui nou an trebuie să fie pline de imagini deranjante.

După câteva artificii timide (virtuale), spectacolul începe cu un segment care pare să descrie nașterea unei noi vieți … o viață bizară și nefirească. Acest lucru are oarecum sens, deoarece Acul Spațial, nu spre deosebire de nenumărate monumente din întreaga lume, este, în esența sa, un simbol falic. În simbolismul ezoteric, aceste monumente reprezintă energia masculină și sunt de obicei „completate” cu o structură care reprezintă energia feminină (de multe ori o cupolă sau ceva asemănător pântecului).

În mod adecvat, acul pare să emită ceva, căruia nu îi pot spune decât „spermă electronică”.

         Bun venit în 2021. Ia niște spermă electronică să sărbătorești.

Apoi, acest lucru se transformă în cu totul altceva.

                                O spirala dublă ADN înconjoară turnul.

Acesta este probabil momentul în care oamenilor încep să le piardă zâmbetele, în timp ce vizionează aceste imagini. Chestia cu ADN-ul anunță practic că acest spectacol nu este despre focuri de artificii, este un ecran complicat care conține imagini simbolice, care imploră să fie defalcate și analizate. Da, este timpul să vă scoateți pălăria (pe care scrie) „petrecerea 2021” și să vă puneți pălăria cu „Ce f*tu-i încearcă să ne spună de data aceasta”, deoarece este unul dintre ACELE lucruri.

Desigur, spirala dublă a ADN-ului le-a reamintit imediat oamenilor de vaccinurile COVID cu tehnologie mARN, de care se tem că le vor modifica ADN-ul. Iar faptul că acest spectacol are loc în realitate chiar lângă sediul Fundației Bill & Melinda Gates probabil nu ajută.

Distanța dintre Acul Spațial și sediul Fundației Bill & Melinda Gates este exact de 0,3 mile.

Așadar, sunteți de aproximativ patruzeci de secunde în 2021 și vă gândiți deja la vaccinuri, ADN și alte lucruri non-festive. Și mai sunt aproximativ 10 minute din asta.

Apoi, firul ADN se transformă în poligoane rotative, care amintesc de geometria sacră. Rotația se stabilizează apoi, pentru a evidenția un simbol specific.

În centrul diferitelor poligoane, apare un simbol important: hexagrama unicursală. (n.t.: care poate fi trasată dintr-o singură linie)

Simbolul hexagramei unicursale este extrem de important în cercurile oculte, în special în Thelema de Aleister Crowley – baza societăților secrete precum Ordo Templi Orientis (O.T.O.)

O hexagramă unicursală în centrul coperții cărții Magick a lui Aleister Crowley.

Acest simbol implică faptul că se întâmplă ceva „magick” și ritualic în timpul creării unei noi vieți. Apoi, lucrurile devin biologice din nou.

Un fulger de lumină trece prin Acul Spațial și o celulă apare deasupra acestuia. Apoi, începe să se dividă în 2, 4, 8 și 16 celule.

Deci, după afișarea simbolului magic al hexagramei unicursale, spectacolul descrie procesul de mitoză, în care o singură celulă fertilizată se înmulțește în mai multe celule, pentru a crea o viață nouă.

         Apoi, celulele se transformă din nou în ceva care arată ca un cocon.

     Un fluture monarh își face apariția din cocon și prima parte se încheie.

Deci, ce vrea să înseamne asta? Reprezintă acest segment nașterea unui bebeluș modificat genetic, care a fost supus ritualurilor oculte în uter? Un sclav Monarh? La o scară mai largă, aceasta reprezintă nașterea unei noi societăți, bazată pe știința nebună a elitei oculte?

Orice ar fi, pare a fi sintetic, nenatural și ne-sfânt … la fel ca întregul spectacol.

Partea a doua

În timp ce prima parte a spectacolului a urmat o narațiune destul de clară, care implică nașterea unei vieți noi, restul spectacolului este mai enigmatic. Pentru că în parte ar putea fi de fapt rezultatul unui artist CGI, care încearcă să completeze încă 8 minute din acest spectacol și să se asigure că totul este terminat înainte de 31 decembrie.

Cu toate acestea, aceste minute rămase sunt punctate cu niște imagini uimitoare.

O floare de lotus (asociată cu iluminarea spirituală) răsare din turn.
Între timp, tentacule bizare fâlfâie în jurul orașului.

Mai târziu, Acul apare în centrul sistemului solar, care se rotește folosind mecanisme create de om. Trăim într-o simulare?

Imediat după aceea, vedem figuri umane care se învârt în jurul propriei axe, la fel ca în sistemul solar. Este aceasta o reprezentare a axiomei ermetice „Precum sus, așa și jos”?

Marele Final

La începutul ultimei părți, Acul este capturat de o mâzgă înfiorătoare, în timp ce o muzică nefastă se cântă în fundal.

            Dacă filmele SF m-au învățat ceva, este că se întâmplă ceva rău.

Apoi, apar o mulțime de artificii și muzica devine tare. Incantația ritualică pare să anunțe venirea a ceva (sau a cuiva) important.

Două fețe apar pe cer. Cine sunt ei? Conducătorul cu două fețe al acestei noi lumi?

Apoi, pentru a face lucrurile mai de speriat, două mâini gigantice ies din pământ.

                               “Avem lumea în palmele noastre”.

Apoi, spectacolul se termină.

În timp ce focurile de artificii sunt de obicei urmate de aplauze și urări entuziaste, acest lucru a fost cel mai probabil urmat de o liniște plină de uimire … și de câțiva copii plângând.

În Concluzie

După un an cumplit, oamenii din Seattle s-ar fi bucurat probabil de niște artificii festive. Cu toate acestea, ni se pare că ne aflăm în mijlocul unei campanii coordonate de demoralizare, care încearcă să scoată distracția și autenticitatea din orice lucru posibil. Deci, în loc de ceva distractiv, oamenii din Seattle au fost tratați mai degrabă cu un spectacol înfiorător, care pare să comunice un mesaj destul de apăsător: „Vrem să te controlăm la nivel molecular. De asemenea, vrem să te controlăm la nivel planetar ”.

Sper din toată inima că Seattle se va întoarce anul viitor la focuri de artificii de modă veche. Pentru că mă îndoiesc că cineva va dori să sărbătorească venirea anului 2022 într-o altă conferință video groaznică pe Zoom, cu Turnul Spațial.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Gala MTV Video Music Awards 2020: O scârboșenie distopică

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dana said, on aprilie 15, 2021 at 8:27 pm

  Am citit in viteza – s-ar parea ca indica: 1. ” nașterea unui bebeluș modificat genetic, care a fost supus ritualurilor oculte în uter? Un sclav Monarh?” 2. „venirea a ceva (sau a cuiva) important. ” sau in ordinea 2, 1

  Apreciat de 1 persoană

 2. simboluri said, on aprilie 15, 2021 at 10:07 pm

  Am încercat să analizez și eu acest spectacol de artificii și lumini de Anul Nou de la Turnul Spațial din Seattle, pentru că mi s-a părut că explică cumva ceea ce urmeazăra să se întâmple:

  https://saccsiv.wordpress.com/2021/01/04/video-subtitrare-in-romana-fragmente-din-serialul-the-last-man-on-earth-2017-a-carui-actiune-incepe-in-2020/#comments

  Apreciază

 3. miraje11 said, on aprilie 15, 2021 at 10:19 pm

  La fel ca festivalul recent din Egipt, foarte bine facut, foarte bine organizat si ciudat ca e in plina plandemie, la care au participat elite si masoni (cu respectarea unor restrictii minore desigur), tema este aceeasi: „Reintoarcerea Regelui!” Revenirea Faraonului Sau Venirea Salvatorului! In una din imaginile festivalului de revelion apar doua fete… unul chel si un individ ceva mai tanar. Sa fie cei doi Fira1(Regele suprem sau popular Anticrist) si Fiara2 (profetul-mag mincinos consilier al regelui si promoter)?
  Ni se promoveaza ideea si ni se implanteaza sa acceptam. Infrastructura este gata! Calculatoarele cuantice si Inteligenta Artificiala plus hologramele pot sa faca acea icoana a Fiarei vorbitoare si sa fie peste tot in lume inclusiv pe telefoane si pe panourile publicitare si ecrane mari din orase. Ni se promoveaza ca ideologie ca singura salvare fuziunea cu masinile si transhumanismul ce ne va salva pana in 2050 de la marile probleme ale omenirii si de la lupta cu natura! Ni se spune sa acceptam agenda 2030 cu bataie spre 2035 si tehnocratia chineza ca model social sa ne salveze pana se implementeaza transhumanismul. Timp in care ei digitalizeaza si cuantifica toate resursele lumii, supravegheaza totul inclusiv padurile sub pretext ca le salveaza de la distrugere plus implementare 5 G si satelitii de supraveghere care vor duce lumea spre o globalizare ce va garanta securitatea si pacea. Ei bine acest tovaras anticrist se vrea rege absolut al lumii si cum zice si Biblia, vine la jaf si prada daca nu te supui de buna voie… tot ce trebuie sa faci e sa i dai lui averea si tara de buna voie sau amenintat… ori de dragul unei noi societati sigure si stabile promise de el 😉 Vaccinarea impreuna cu microciparea sunt pecetea fiarei si cu acestea dovedesti ca esti membru cu drepturi depline ale noului sistem promis de imparat si noul imperiu. Noul imperiu sau alianta carismatica va avea un nume ca va coincide cu numele acelui rege sau presedinte, nefiind exclus sa aiba si grad de maresal si sa aibe uniforma militara zi de zi 😉 astfel activand spiritul razboinic in toti oamenii si spiritul de dreptate… dreptate falsa desigur. si cum ura anti SUA si Israel cresc… acesti „eroi salvatori” vin deja pe teren pregatit. Este o mare inselare la mijloc. Cine va iubi pe Dumnezeu o va intelege si va sta departe de sistem si de jocurile lui. Cine intelege ca se ingroasa gluma fuge din orase chiar acum! Pandemia a dat putin ragaz si putere de discernamant chiar si celor care n-au fost prea „conspirationisti” pana acum. Pandemia pregateste si terenul acestui nou imperiu si noua alianta ce va lua treptat mintile lumii. Daca se agraveaza situatia pandemica si razboaiele in lume, marile firme si corporatii vor fugi din USA si Europa in Israel, Rusia, China si alte tari din est. Europa are milioane de islamisti si refugiati de toate natiile care pot distruge europa la comanda rusiei intr-o zi!. Europa fara China si rusia e moarta daca intoarce spatele SUA.
  Egiptul va ceda puterea acelui rege ce vine cu putere in lume ne spune cartea lui Daniel din VT (probabil il va considera faraon cu drept suprem de conducere si ii va preda bancile, visteria, guvernul, institutiile si companiile):
  „42 Îşi va întinde mâna peste felurite ţări şi nici ţara Egiptului nu va scăpa.
  43 Ci se va face stăpân pe vistieriile de aur şi de argint şi pe toate lucrurile scumpe ale Egiptului. Libienii şi etiopienii vor veni în alai după el*.” Daniel 11
  Festivalul Parada de Aur a Faraonului un spectacol aparent inocent despre niste mumii descoperite recent ale unei familii regale de faraoni expuse la un mare muzeu si inaugurat recent. Dar totul arata de parca le-ar idolatriza si le-ar vrea aduse la viata. 18 faraoni importanti si alti 4 regi! (6×3) Totul este similar festivalului de deschidere CERN de acum 4-5 ani!

  https://www.timesofisrael.com/in-show-of-pharaonic-heritage-egypt-parades-22-royal-mummies-through-cairo/

  Apreciat de 1 persoană

 4. Nikolai said, on aprilie 15, 2021 at 11:17 pm

  Apreciat de 1 persoană

 5. TOTAL TYRANNY PASSES TOMORROW ! said, on aprilie 16, 2021 at 2:45 am

  https://www.bitchute.com/video/UlWZdBhN8NLJ/

  Apreciază

 6. Cristian said, on aprilie 16, 2021 at 11:05 am

  Multă simbolistică ocultă.

  Showul se deschide cu un foc de artificii de culoare violetă, culoare care în simbolistica ocultă înseamnă abuz de putere, tiranie, trezirea sentimentelor de tristețe și resentimente față de ceilalți.
  Continuă cu un sistem de circuite „electronice” care se ramnifică precum coroana unui copac.
  Apoi apar mai multe spirale de ADN uman și sintetic (?) amestecate, apoi câteva forme geometrice: piramide una cu vârful în sus alta cu vârful în jos, hexagoane, pentagoane, octogoane (?), și alte corpuri geometrice, care se întrepătrund.
  Urmează o explozie mare apoi o diviziune a două „celule” și apoi multiplicarea lor imitând poate „concepția”, după care „celulele” se unesc și apare un copac verde, poate trimițănd la ideea copacului din Eden, care apoi se transformă într-un fluture – transformarea transsexuală de tip programare MK ultra.
  Apar apoi mai multe tentacule șerpuitoare care ies de jos, în jurul cărora plutesc lumini strălucitoare, iar deasupra tronează o coroană (corona?) imensă.
  Apoi apare apoi un mediu acvatic în care predomină alături de albastru culoarea violet. Sub apă sunt multe meduze – poate cu trimitere la antica Gorgonă – printre care se plimbă un banc de „pești” de culoare violet, imitând mișcarea unei spirale de ADN.
  Revine culoarea violet într-un „foc” care mistuie totul. Apoi alte raze de lumină violet
  Apoi apar în centru niște cercuri concentrice ca un fel de emițător – 5G?, AI? – și niște roți zimțate ca mecanismul unui ceas, printre care se mișcă aceeași formă șerpuitoare care amintește de un ADN sau șarpe?, totul fiind flancat de 13 „piloni” care se contopesc în corpul central (AI?), iar deasupra un mănunchi de raze luminoase de deschid sub formă de aripi?, de V?, iar mai jos apare la un moment dat cifra 9. Culoarea unică este alb argintie, care în simbolistica ocultă înseamnă abilități psihice dezvoltate cu ajutorul demonilor, hipnoza, meditația, imaginația, visele … Apar apoi mai multe fascicole de lumină albă care „mătură” orizontul.
  Apar apoi două piramide uriașe care se învârt una cu vârful în sus, alta cu vârful în jos – cumva „as above so below”?
  Apoi un fascicul de lumini roșii care se adună și se împrăștie, apoi o uriașă o pentagramă tridimensională de culoare mov care se învârte, apoi un fascicul de lumini albastre.
  Revin razele de culoare mov, și corpul central este străbătut de două unde șerpuitoare (simbolizând big pharma?) și în vârf apare din nou o coroană (corona?) aurie, din cate ies alte raze de culoare violet care se aseamănă cu brațele unei caracatițe, din care ies alte brațe șerpuitoare de culoare aurie, în timp ce corpul central este străbătut din nou de două unde șerpuitoare, acest lucru repetându-se ulterior, totul fiind înconjurat de o altă coroană albastră, deasupra căreia este o imensă floare albastră ale cărei petale se risipesc.
  Apoi în focuri de artificii mov, corpul central este străbătut de ceva ce seamănă cu sistemul solar, și de niște inele groase, de culoare albastră. Apoi apar clar toate planetele sistemului solar care se învârt în jurul „soarelui” central.
  Show-ul continuă cu ridicarea unor cortine uriașe de culoare mov și albastră în spatele cărora apar pe rând mai multe siluete umane care se învârt.
  Corpul central este acoperit de mai multe jocuri de lumini de culoare … violet, de explozii și artificii de culoare violet și albastră, și apoi multicolore.
  Turnul central este din nou acoperit de spirale sau cercuri concentrice, în timp ce jocurile de lumini și de artificii continuă, și din niște artificii violet apar două figuri de bărbați înconjurate de o pâclă groasă cenușie care dispar repede, și apoi apar două palme uriașe de culoare mov care dispar și ele repede,
  Turnul central este din nou acoperit de două piramide una cu vârful în sus alta cu vârful în jos, show-ul terminându-se cu alte jocuri de lumini și focuri de artificii.

  Apreciază

 7. mandilosul said, on aprilie 16, 2021 at 11:43 am

  Nu stiu parerea dumneavoastra, dar mie aceste clipuri si mizerii imi intaresc inca o data un lucru clar si categoric: SA NU FACEM VACCINUL. In niciun caz. Cu Dumenezeu inainte!

  Apreciat de 2 persoane

 8. mandilosul said, on aprilie 16, 2021 at 12:27 pm

  Saccsiv, stiu ca nu scriu la subiect si imi cer scuze. Te rog frumos fa un articol, caci nu am gasit pe blog referitor la relatiile intime dintre soti. Sunt foarte multi soti crestini, care din diferite motive subiective, se feresc sa faca copii. Si nu ma refer aici la cei care folosesc in sensul asta mijloace abortive, ci cei care fac onanie, folosesc prezervativul. Ce sa faca acestia, caci si acestea sunt pacate? Ce perspective exista? Te rog scrie un articol in acest sens. Fratilor, ce parere aveti referitor la lucrul asta? Niste sfaturi ar fi binevenite, va rog mult.

  Apreciază

  • Lupta cu pacatul said, on aprilie 16, 2021 at 3:30 pm

   „9. Eu însă vă spun că cel ce divorţează de soţia lui, în afară de cazul în care este vorba de adulter, şi se căsătoreşte cu altcineva comite adulter. 10 Ucenicii I-au zis: – Dacă astfel stau lucrurile cu soţul şi soţia, nu merită să te căsătoreşti! 11 Dar El le-a răspuns: – Nu toţi pot primi cuvântul acesta, ci numai aceia cărora le-a fost dat. 12 Căci există eunuci care s-au născut aşa din pântecele mamei lor, există eunuci care au fost făcuţi eunuci de către oameni şi există eunuci care s-au făcut eunuci[c] de dragul Împărăţiei Cerurilor. Cel ce poate să primească cuvântul acesta, să-l primească!”

   https://www.biblegateway.com/passage/?search=matei+19+&version=NTLR

   „16. Când un bărbat are o scurgere de sămânţă, trebuie să-şi spele tot trupul cu apă; el va fi necurat până seara.”
   https://www.biblegateway.com/passage/?search=leviticus+15&version=NTLR

   Apreciat de 1 persoană

 9. gogu said, on aprilie 17, 2021 at 1:28 am

  SEATTLE, adica Fiara din Mare, prima fiara… Oricum nu e fiara cu Semnul Fiarei, Fiara din Pamant aduce semnul fiarei si cred ca va fi la razboi in caz de rationalizare! Insa te poti gandi ca fac ceva astia pentru Rapire sau au alte planuri diabolice de inselare diavoleasca.

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: