SACCSIV – blog ortodox

Tenismenul Benoit Paire despre restrictii: „ATP a devenit un loc putred, atmosfera e de cimitir”

Posted in SPORT, STIRI by Vali on aprilie 13, 2021

Sursa: https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/rebelul-benoit-paire-declaratii-socante-dupa-eliminarea-de-la-monte-carlo-629013.html

Benoit Paire (31 de ani, 35 ATP) a oferit o nouă serie de declarații șocante, imediat după ce a fost eliminat în turul inaugural al Mastersului de la Monte Carlo.

Francezul a repetat de mai multe ori pe durata acestui sezon că și-a pierdut pasiunea pentru tenis și că aspectul financiar e singurul care îl mai determină să joace la turneele din circuit. Învins de Jordan Thompshon (26 de ani, 63 ATP) în primul tur de la Monte Carlo, Paire s-a evidențiat printr-o nouă declarație care a șocat lumea tenisului.

Benoit Paire: „Circuitul ATP a devenit putred”

„Nu îmi pasă deloc că am pierdut, mai am dublul de jucat, iar apoi mă duc acasă. Nu am ce să spun despre meci…tenisul nu mă mai face fericit. Să fiu aici e o tristețe absolută, asta în condițiile în care Monte Carlo e în general unul dintre cele mai tari turnee din circuit. Nu mă mai interesează nimic, nu îmi vine să lupt.

Toți spun că e vorba de Monte Carlo, dar jucăm într-o atmosferă dezolantă. Circuitul ATP a devenit putred, astfel că nu îmi pasă dacă pierd sau câștig, nu mai simt nimic. Am luat 12.000 de euro, am stat într-o cameră drăguță de hotel, apoi mă duc acasă”, a afirmat francezul.

Paire: „Anul acesta, atmosfera e de cimitir”

Mastersul de la Monte Carlo a lipsit din calendar în 2020 din cauza pandemiei, iar anul acesta se desfășoară fără spectatori. Lipsa fanilor și restricțiile pe care jucătorii le întâmpină în turnee sunt celelalte aspecte care îl deznădăjduiesc pe Benoit Paire.

„Rainer Court e pe marginea Mediteranei, e în mod normal cea mai frumoasă arenă din lume. Dar anul acesta, atmosfera e de cimitir. Singurul moment de fericire e când plec acasă, pentru că nu mai sunt obligat să port mască și să respect toate reglementările anti-COVID. Să joci într-un cimitir ca acesta nu e normal.

Toți jucătorii gândesc asta, dar eu sunt singurul care o spune. În aceste condiții, tenisul nu îmi mai aduce nimic bun”, a mai spus Paire, conform eurosport.ro.

Meciul lui Paire cu Jordan Thompson, pierdut în trei seturi, a avut un spectator de lux. Rafael Nadal (34 de ani, 3 ATP) a urmărit meciul urcat pe un gard din apropierea Court Rainier III.

Nadal, urmărind meciul lui Benoit Paire

18 – fost cel mai bun loc ocupat de Paire în clasament. Se întâmpla în ianuarie 2016

8,5 milioane de dolaria câștigat Benoit Paire din premii, pe durata carierei

Tagged with: , , ,

Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: