SACCSIV – blog ortodox

Ipoteza: Vaccinurile de tip mARN pot provoca în organismul dvs. producerea în masă de PRIONI, proteine care „mănâncă creierul”, cum ar fi boala vacii nebune

Posted in Coronavirus, vaccin by saccsiv on aprilie 13, 2021

NATURAL NEWS: April 8th, 2021: mRNA vaccines may cause your body to churn out PRIONS that “eat your brain” like Mad Cow Disease

Vaccinurile de tip mARN pot provoca în organismul dvs. producerea în masă de PRIONI, proteine care „mănâncă creierul”, cum ar fi boala vacii nebune

[n.tr. din DEX: prion, prioni, s. m. Nume derivat din prescurtarea cuvintelor «proteină» și «infecție» reprezintă cea mai mică proteină identificată până în prezent.” Cea mai mică particulă infectantă cunoscută, care nu este virus, ci o formă aberantă a unei proteine celulare normale fără acid nucleic, care provoacă encefalopatii cu evoluție lentă. [Din fr., engl. prion]. Un agent infecțios care provoacă boli neurodegenerative la animale și căruia i s-a dat numele de „prion”.]

Joi, 8 aprilie 2021 de: Mike Adams

(Natural News) Învelișul exterior al proteinei spike a coronavirusului conține „zone asemănătoare prionilor” care îi conferă virusului o foarte mare aderență  la receptorii ECA2 din corpul uman. Acest lucru a fost documentat de un studiu intitulat „Domeniile de tip prionic în proteinele spike ale virusului SARS-CoV-2 permit o afinitate mai mare la ECA2” (în original: „SARS-CoV-2 Prion-Like Domains in Spike Proteins Enable Higher Affinity to ACE2”, publicat de Institutul de Microbiologie Umană:

Prezența și distribuția unică de zone asemănătoare prionilor în domeniile de legare la receptorul proteinei spike ale SARS- CoV-2 sunt chestiuni deosebit de interesante, deoarece, deși proteinele SARS-CoV-2 și SARS-CoV S împart același receptor de celulă gazdă, enzima de conversie a angiotensinei 2 (ECA2), SARS-CoV-2 manifestă o afinitate de 10 până la 20 de ori mai mare pentru ECA2.

Vaccinul de tip mARN (creat pe tehnologia ARN-ului mesager) funcționează printr-un proces de deturnare a celulelor corpului și de determinare a acestora spre a produce în masă proteine ​​modelate după proteinele spike prezente în coronavirusul SARS-Cov-2. Deoarece această structură include zone asemănătoare prionilor, erorile aleatorii în secvențele mARN – care pot fi trunchiate de sistemul imunitar uman înainte de a ajunge în celule la ribozomi – ar putea cauza ca vaccinații cu mARN să producă singuri prioni în propriul lor corp.

Riscul acestui lucru a fost evaluat de Dr. J. Bart Classen, care a scris o lucrare în Microbiologie și Boli infecțioase: „Vaccinurile AntiCovid-19 pe bază de ARN și riscul bolilor prionice”. Puteți vedea textul studiului la acest link.

Studiul concluzionează: „Rezultatele indică faptul că vaccinul ARN are secvențe specifice care pot cauza ca proteinele TDP-43 și FUS să se plieze în formele lor confirmate patologice prionice”.

Explică, de asemenea:

Se știe că plierea proteinelor TDP-43 și FUS în formele lor confirmate patologice prionice cauzează SLA (Scleroza laterală amiotrofică, numită şi boala Lou Gehrig), demență de lob frontal sau frontoemporală, boala Alzheimer și alte boli neurologice degenerative.

Clinica Mayo spune că boala neurologică Creutzfeldt-Jakob (n.tr. în limba engleză, CJD – Creutzfeldt-Jakob Disease, numită şi boala vacii nebune), cauzată de prioni, este 100% fatală și nu are tratament. Unele dintre simptomele bolii prionice CJD descrise de Clinica Mayo includ:

Simptome asemănătoare accidentului vascular cerebral

Dificultate de vorbire

Confuzie

Mișcări ciudate

Alte simptome includ: schimbări ale stării emoționale, o pierdere accentuată a funcției cognitive și modificări aparente ale personalității. Totul se termină în moarte. Odată ce simptomele prionice sunt evidente, este deja prea târziu. Nu există tratament și nu este posibilă inversarea.

Vaccinurile ARNm pot declanșa un val de decese cauzate de boala prionică „zombi”, cunoscută sub numele de „Boala vacii nebune” (CJD)

Din cauza mecanismelor dezvăluite mai sus, există posibilitatea ca vaccinurile mARN să declanșeze un val de boli neurologice în următorii câțiva ani. Victimele acestei boli prionice vor părea să aibă un Alzheimer cu debut rapid, demență sau declin cognitiv. Această afecțiune ar putea afecta milioane sau chiar zeci de milioane de oameni numai în Statele Unite. Acest val de boală prionică ar transforma, într-un fel, oamenii în „zombi” pe măsură ce prionii „le mănâncă creierul”. (Pentru o discuție completă despre plierea proteinelor prionice, ascultați podcastul complet de mai jos. De fapt, prionii nu „mănâncă” creierul, dar distrug celulele creierului într-un mod morfologic.)

Întreaga mass-medie promotoare de fake news insistă că acest lucru este imposibil. Canalele mass-media spun că prionii nu pot fi creați de vaccinurile de tip mARN. Dar pe de altă parte, acestea sunt aceleași mijloace de comunicare mass-media periculos de false, înșelătoare și în mod deliberat mincinoase, care susțin în prezent următoarele: 1. coronavirusul nu a fost conceput într-un laborator chinez și 2. (simultan și în mod fals) nimeni nu a murit din cauza vaccinurilor anticovid-19. Prin urmare, mass-media falsă are credibilitate zero și se știe că minte pentru a ascunde infracțiunile și viciile de siguranță ale produselor din industria vaccinurilor. Faptul că mass-media propagandistă condusă de marile corporații susține că vaccinurile de tip mARN nu pot provoca prioni înseamnă probabil tocmai opusul, și anume că pot provoca.

CNBC raportează deja că 1 din 3 „supraviețuitori” ai covid-ului suferă acum de o tulburare mintală. Sunt aceștia oameni care s-au vaccinat? Sau este aceasta ceva care are mai mult de-a face cu depresia cauzată de carantinare? Unele dintre consecințele la nivel mental deja documentate includ demența și tulburările de anxietate.

O boală neurodegenerativă misterioasă a fost documentată și în Canada, cu manifestarea de simptome asemănătoare celor cauzate de prioni, cum ar fi: „pierderea memoriei, halucinații și atrofie musculară”. Totuși, medicii de acolo au exclus boala CJD, dar nu au găsit încă cauza.

Podcastul de astăzi discută mai detaliat fenomenul de „zombificare de la vaccin”. Am scris piesa, „Vaccine Zombie” (Zombi în urma vaccinului) acum mai bine de zece ani. Iată videoclipul pentru melodia respectivă. Dacă ascultați versurile, totul este 100% adevărat astăzi, la mai bine de un deceniu după ce a fost scris:

Brighteon.com/e6c842d1-0388-4dc0-8fd9-c84f23f735c2

Iată podcast-ul complet de astăzi cu actualizarea situației:

Brighteon.com/a38639ee-56c1-4d2d-8bcd-868ef7b7ff79

Găsiți un podcast nou în fiecare zi la adresa:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport (Health Ranger Report)

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. oarecare said, on aprilie 13, 2021 at 6:44 pm

    primit pe watapp:

    MESAJ ÎNSPĂMÂNTOR AL UNUI GHERONDA: ,,PIELEA OAMENILOR VA FI UMPLUTĂ DE SOLZI, CA LA PEȘTI” !!!!
    MESAJ DE LA DUHOVNICUL (GHERONDA) MEU: „Copiii mei, unii oameni vorbesc despre o a treia epidemie CARE VA URMA, dar nu știu că această epidemie nu va afecta pe toți oamenii.”
    ACEASTA NOUĂ EPIDEMIE, Îi VA LOVI PE TOTI CEI CARE AU FACUT VACCINUL !!!
    Deoarece vaccinul COVID-19 în combinație cu noua epidemie necunoscută va da boli teribile și fără precedent corpului uman …
    – Boli teribile ale pielii
    – Insuficiență renală
    – Accidente vasculare cerebrale
    – Boli cardiace
    – Boli neurologice
    – Paralizie
    Oamenii, care au fost vaccinați în combinație cu noua necunoscută epidemie, nu vor avea puterea să meargă, VOR FI UN ZOMBIE, va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ.
    Oamenii care sunt fericiți astăzi că și-au făcut vaccinul, MÂINE vor fi FOARTE NEFERICITI, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.
    DUPĂ VACCINARE, DUPĂ O PERIOADĂ MICĂ DE TIMP ȘI ÎN COMBINAȚIE CU NOUA BOALĂ, PIELEA OAMENILOR SE VA UMPLE DE SOLZI, CA LA PEȘTI !!!
    Nu va exista nicio explicație cu privire la originea acestei noi boli mortale, a noii epidemii, care va afecta și sistemul imunitar.
    NU EXISTA UN NUME PENTRU ACEASTA BOLĂ, OAMENII SE VOR UMPLE DE SOLZI ȘI CANCERE DE SÂNGE…. care vor fi transmise către întregul corp uman. Corpurile se vor umple cu răni din care care va curge lichid, vor fi înfricoșătoare.
    Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire și vor fi inactivi, lucrarea celui rău va rezista, oamenii vor muri după vaccinare.
    Planul lor ateist pentru copiii noștri și pentru copiii mei, pe care mi-l spune Dumnezeu, este ca ei să nu mai poată naște și ca neamul omenesc să nu se mai înmulțească, lucru pe care Tatăl nostru Ceresc a dat pe Pământ, te va face să nu mai fii conștient de tine însuți, dar nici de Creatorul tău. Vă spun aceste câteva cuvinte că să fiți pregătiți, vin probleme serioase și ani foarte grei.
    Copiii mei, îl aveți pe Hristos în sângele vostru prin Sfânta Împărtășanie, aveți în sufletul vostru, sufletul care v-a creat, Cel care v-a dat pe Fiul Său pentru a vă mântui, iar voi căutați în altă parte salvare, când copiii mei îl aveti pe Tatăl în trup, de ce mai vreți un tata vitreg (rău) ??? O palmă a Tatălui este echivalentă cu infinite mângâieri, dar o mângâiere a tatălui rău, echivalează cu ani infiniți de iad……
    Acesta a fost mesajul lui Gheronda, care m-a speriat cu tot ce urmează a se întâmpla, am căutat puțin mai mult și am ajuns la următorea concluzie…
    A) Când Gheronda vorbește despre ZOMBIE se referă la corpuri fără suflet, și vă dau un exemplu: când au început vaccinările, cineva care a fost printre primii care a făcut vaccinul, a început să strige a doua zi, că …
    „L-au ucis pe Dumnezeu în mine. Nu mai pot să îl simt pe Dumnezeu din nou – sufletul meu este mort ”
    B) Mark Woolhouse, profesor de epidemiologie la Universitatea din Edinburgh: „Întrebarea nu este dacă următoarea pandemie va lovi, ci când. Și cred că următoarea pandemie va fi mai mortală „.
    C) Colegiul Imperial, Universitatea din Warwick… Există un paragraf divulgat de echipa de gripă pandemică … care afirmă cine va muri într-un al treilea val.
    El spune: „Deteriorarea atât a spitalizării, cât și a decesului este dominată de cei care au primit două doze de vaccin, care includ aproximativ 60% și, respectiv, 70% din val. Acest lucru poate fi atribuit nivelurilor ridicate de participare la grupele de vârstă care prezintă un risc mai mare. ”
    ,,Da, a-ți citit bine, decesele celui de-al treilea val al pandemiei vor fi la persoanele care au fost vaccinate.”
    Așadar, nu este o surpriză faptul că CDC: Centers for Disease Control and Prevention, SUA, a emis un avertisment cu privire la apariția de ZOMBI.
    Un articol al CDC scria: „Există tot felul de situații de urgență pentru care ne putem pregăti. Luați de exemplu o apariție de zombie. Așa este, am spus apariție zombi. Poate că râzi acum, dar când se va întâmpla, vei fi fericit că ai citit-o. Și este posibil să aflați câteva lucruri despre cum să vă pregătiți pentru o urgență reală. ”
    Dr. Igor Shepherd este medic / fost director al Departamentului de Sănătate Publică din Wyoming. În prezent este expert în bio-arme, produse chimice, produse biologice, radiații, nucleare etc.
    Opinia sa este că aceste vaccinuri sunt o tehnologie similară cu arma biologică RND care este utilizată pentru dezvoltarea de arme virale.
    Un pustnic îmbunătățit i-a spus Mitropolitului Morfou: „Ne așteptăm la o pandemie și mai mortală decât coronavirusul. „Boala X ” „Vine o boală mai gravă decât covid -19. „Boala carnală” (“ασθένημα της σαρκός’’)
    În 2015, Bill Gates i-a spus lui Ted Talk că un virus extrem de contagios va distruge
    umanitatea în viitorul apropiat.
    DUHOVNICUL MEU SPUNEA ÎN 2013: „CU NANOTEHNOLOGIA! ȘI PRIN MEDICAMENTE, care vă vor putea modifica sistemul vostru și A.D.N -ul, pentru a uita ce A.D.N. aveți și ce SUNTETI CA GRECI! ”
    DE LA OIMOS: Mare este numele Sfintei Treimi !
    ,,I-am avertizat și le-am atras atenția de nenumărate ori, ca să nu devină cobai ale forțelor întunecate. Corpul lor este sacru, deoarece este templul Meu, acolo, Eu Dumnezeu o să locuiasc ca să dăruiesc orice binecuvântare sufletului lor. De aceea, turbează murdarul Satana, în a infecta și muta corpul uman, astfel încât să nu locuiesc EU în el. Și a facut-o, cu vaccinurile satanice pe care le impune oamenilor …
    Îmi pare foarte rău pentru toți acești copii, care au fost înșelați de satanul murdar și vor părăsi această lume, sânt nefericiți, care încercând să evite răul și se adâncesc tot mai mult. Au intrat în nisipul mișcător, deoarece nu au realizat capcana inamicului și atâta timp cât încearcă cu nerăbdare să se salveze, rezultatul este să se adâncească, fără nicio speranță de salvare”.
    DUMINICĂ, 11 APRILIE 2021
    GEWKWN

    Apreciat de 2 persoane

    • VioletaB said, on aprilie 13, 2021 at 8:15 pm

      @oarecare Cine este acest Gheronda? Aveți sursa mesajului (original in greacă, presupun?).

      Aveți mare grijă cu Otric Veceaslav, a fost un copil înșelat, și „profețiile” sale sunt înșelări de la draci.

      https://www.aparatorul.md/preoti-despre-fenomenul-otroc-veaceslav-recomandam-mamei-sale-mai-bine-sa-se-roage-pentru-fiul-ei/

      https://ortodoxend.wordpress.com/2015/05/07/veaceslav-otroc-sfant-sau-inselare/

      Apreciază

      • oarecare said, on aprilie 14, 2021 at 1:15 pm

        … atat de inselat ca ii indemna pe toti sa se spovedeasca si sa urmeze linia Bisericii … iar despre profetii s-au cam implinit multe dintre ele deja … si in filmele despre Otroc sunt Parinti ai Bisericii care il vorbesc de bine si par destul de ok … poti incerca sa te rogi sa te lumineze Domnezeu despre acesta …

        Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on aprilie 14, 2021 at 8:03 pm

        @oarecare Mulțumesc, Dumnezeu m-a luminat deja în legătura cu înșelările lui Otroc, care promova erezia predexistebtei sufletului, printre alte erezii. Sper sa te lumineze și pe tine ca să ieși din idolatria față de acest copil înșelat de draci. Au postat și alții că Patriarhia Rusiei nu este de acord cu sfințenia lui…. printre altele

        Apreciază

    • abc said, on aprilie 14, 2021 at 9:20 am

      …. cineva care a fost printre primii care a făcut vaccinul, a început să strige a doua zi, că …
      „L-au ucis pe Dumnezeu în mine. Nu mai pot să îl simt pe Dumnezeu din nou – sufletul meu este mort ”

      Mda, cu siguranta tipu ala foarte credincios a fugit iute, iute, sa-si faca vaccinu iar a doua zi se tavalea pe jos ca nu-L mai simte pe Dumnezeu in el.
      Ma oameni, ma, voi nu vedeti ca-i la capitolul bascalie fraza asta ?!!

      Nimeni nu neaga ca dupa vaccinare nu va urma un val de boli groaznice, chiar eu am spus ca un preot cu har pe care il cunosc a spus ca: „v-ati ferit de actele cu cip ca ar fi pecetea, dar acesta este parte din pecete, iar cei ce isi vor face acest vaccin vor dorii din suflet sa nu si-l fi facut, vor vrea sa si-l „zmulga” din ei dar va fi prea tarziu, nu vor mai putea trai mai mult de 30 de ani

      Mesajele astea cred ca le scriu aia cu marcarea izotopica atunci cand mergi sa-ti faci buletin. Nu ca n-ar fi adevarat ca vor apare boli cumplite, dar acum dupa ce duc oamenii la vaccinat vor sa para si prooroci.

      Apreciat de 1 persoană

      • fane said, on aprilie 16, 2021 at 12:31 am

        in india profetiile lor spun ca nimeni nu va trai mai mult de 16 ani

        Apreciază

    • Laurențiu said, on aprilie 14, 2021 at 1:45 pm

      Patronul meu, alți șefi ai mei, câțiva colegi, s-au vaccinat. Mira-ma-ș să îl văd zombi pe patronul meu…
      Atât timp cât nu voi fi obligat sa mă vaccinez, nu-i judec pe nici unul. Fiecare e liber să gândească și să aleagă informațiile corecte (din punctul lui de vedere) dintre miile care circula pe net.

      Apreciază

  2. oarecare said, on aprilie 13, 2021 at 6:45 pm

    Si Sfantul Otroc Veaceslav spunea ceva de o boala infioaratoare de piele si ca va fi nevoie de multe fase, pansamente…

    Apreciat de 1 persoană

  3. VioletaM said, on aprilie 13, 2021 at 11:36 pm

    https://www.bitchute.com/video/mTzYRPZ9jyPB/

    Apreciază

  4. fane said, on aprilie 16, 2021 at 12:29 am

    de unde sange de copii pentru intinerire daca nu din uciderea pruncilor si sacrificii malefice?
    vampirismul se preda la universitate ca medoda de infrumusetare.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.