SACCSIV – blog ortodox

Oamenii de ştiinţă de la DARPA au creat un microcip care detectează COVID-19 înainte de a prezenta simptome, dar şi un filtru care extrage virusul din sânge

Posted in Coronavirus, STIRI by Vali on aprilie 12, 2021

Sursa: https://adevarul.ro/tech/stiinta/oamenii-stiinta-darpa-creat-microcip-detecteaza-covid-19-prezenta-simptome-filtru-extrage-virusul-sange-1_60743fb05163ec4271de590e/index.html

Microcip. FOTO Shutterstock

 

O altă invenţie a echipei DARPA este filtru revoluţionar care poate elimina virusul din sânge atunci când este ataşat la un aparat de dializă, scrie publicaţia britanică Daily Mail. Echipa Agenţiei pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării (DARPA) lucrează de ani de zile la prevenirea şi stoparea pandemiilor.
Una dintre invenţiile lor recente, prezentată duminică seara, 11 aprilie, în emisiunea 60 de minute, a fost un microcip care detectează infecţia COVID la o persoană înainte ca aceasta să prezinte simptome. Colonelul Matt Hepburn, un medic militar, cu specializare în bolile infecţioase, care conduce echipa DARPA care se ocupă de pandemie, a arătat echipei 60 Minutes un gel asemănător ţesutului uman, în care e introdus microcipul şi a explicat cum funcţionează.
„Îl pui sub piele şi detectează anumite reacţii chimice care se petrec în interiorul corpului, iar acesta e un semnal că vei avea simptome mâine”, a explicat Matt Hepburn. El a spus că au fost inspiraţi de lupta pentru a opri răspândirea virusului la bordul navei militare USS Theodore Roosevelt, unde 1.271 de membri ai echipajului au fost infectaţi cu coronavirus.
Este ca un bec care se aprinde în bordul maşinii şi arată starea motorului a spus Hepburn. Folosind acest microcip „putem avea informaţii în trei până la cinci minute”. O altă invenţie a echipei DARPA este un filtru, care este plasat pe un aparat de dializă şi elimină virusul din sânge. Tratamentul experimental de patru zile a fost aplicat „Pacientului 16”, un militar căsătorit, aflat la terapie intensivă cu insuficienţă pulmonară şi în şoc septic.
„Treci sângele prin el, scoate virusul şi pune sângele înapoi”, a spus Hepburn. În câteva zile, ”Pacientul 16” şi-a revenit complet. FDA a autorizat filtrul pentru utilizare de urgenţă şi a fost folosit pentru a trata aproape 300 de pacienţi cu afecţiuni critice.
Oamenii de ştiinţă de la Pentagon care lucrează în interiorul unei unităţi secrete, înfiinţate în timpul Războiului Rece, au creat un microcip care introdus sub piele va detecta infecţia COVID-19, înainte de a prezenta simptome.
de Adrian Pogîngeanu
Tagged with: , ,

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. microcipul filtrat said, on aprilie 12, 2021 at 5:37 pm

  Mai întâi oamenii de știință de la DARPA să aducă dovezi clare și științifice că acest virus cu 19 în coadă există, pentru că dacă vin cu soluții pe bază de microcip, e clar care e treaba.

  Apreciat de 2 persoane

 2. ewanyan said, on aprilie 12, 2021 at 5:57 pm

  Adică virusul acesta zis covid nu a fost încă izolat, (nu există, medicii germani au oferit 250000euro celui care îl descoperă), iar așa zișii specialiști au inventat, culmea; un microcip care pote găsi ceeea ce nu există…, sau care, pote te face bolnav la comanda unui psihopat.

  Apreciat de 4 persoane

 3. Vali said, on aprilie 12, 2021 at 7:31 pm

  Omul tradițional crede în Dumnezeu și încearcă să se debaraseze de idolii lumii.
  Omul modern nu crede în Dumnezeu și își pleacă genunchii altor idoli: ai hedonismului, ai scientismului.

  Primul vede în lume armonia operei unui Creator, care a instituit legi universale și un sens al curgerii timpului.
  Al doilea crede că lumea e rodul hazardului, aglomerări aleatorii de atomi ai unor substanțe chimice, care compun vremelnic ansambluri biologice, în curs de dezagregare, în evoluția lor din nimic către neant.

  Pentru primul, lumea e materie, dar și transcendent, văzut și nevăzut.
  Pentru al doilea, e doar materie și manifestări (uneori invizibile) ale materiei.

  Omul tradiției știe că lumea e într-o stare căzută, din cauza păcatului și luptă pentru salvarea ei prin mila lui Dumnezeu și prin efort personal în exersarea virtuților. Perfecțiunea e rezervată puterilor supreme și vieții viitoare.
  Omul veacului își concentrează efortul ameliorării vieții pe pământ (pentru el, poate și pentru alții). El crede cu tărie în progresul continuu, în posibilitatea împlinirii unei organizări optime a vieții, după concluziile propriei rațiuni.
  https://evadare.ro/spiritualitate/doua-feluri-de-a-vedea-lumea-si-virusul/

  Apreciat de 3 persoane

 4. Dana said, on aprilie 12, 2021 at 8:23 pm

  off topic
  Ciprian Calinescu (fb):
  ” Armata Americana are nevoie cu disperare de un razboi. In acest moment China a depasit economic America iar Russia a depasit-o militar. Singura solutie pentru a ramane in carti este un conflict direct cat mai departe de granitele ei.
  Rolul NATO in toata aceasta poveste este de a tine Russia cat mai departe de Washington. Toate tarile NATO vor fi sacrificate pentru a-i opri. Problema este ca pe langa Russia mai exista China, Iran, India, Coreea de Nord. Pana si Turcia e doar pe hartie in NATO.
  NU va exista un razboi nuclear pentru ca Russia are mai multe focoase iar americanii stiu ca daca indraznesc sa le foloseasca vor fi rasi de pe fata pamantului.
  Din pacate Romania va fi iar victima pentru ca, asa cum ne-a obisnuit, face cele mai proaste aliante. Sa speram ca rusii se vor limita doar la a lovi obiectivele militare iar victimele in randurile civililor vor fi minime.”

  Apreciat de 1 persoană

  • Dana said, on aprilie 12, 2021 at 8:59 pm

   Iulian Urban (fb):
   – Sergey Markov director al „Institute for Political Research”, spune ca deja au inceput dezertari masive din armata ucrainieana dupa ce Rusia si-a adus trei armate la granitele cu Ucraina . Dezertorii ucrainieni acuza politicienii de la Kiev ca ii imping intr-un razboi unde nu au nicio sansa, si ii folosesc pe post de carne de tun, si se folosesc de moartea lor, ca sa faca jocul lui Biden ale carui legaturi cu politicienii ucrainieni imping lucrurile catre o interventie a NATO/USA in razboi cu Rusia, razboi care s-ar purta in Ucraina si estul Europei si ar devasta Ucraina.
   – Putin a anuntat ca la 21.04.2021 se va adresa intr-un mesaj ” fara precedent si grav” natiunii, Dumei de stat (parlament) si Guvernului! Zeci de mii de soldati rusi si amfibii blindate au ajuns pe raul Don si debarca pe tarmurile Marii Negre si Marii de Azov. Se pare ca 105000 soldati ucrainieni au fost incercuiti de armatele si blindatele rusesti.

   – Liderul miscarii Great Reseat, al implementarii Noii Ordini Mondiale, papa Francisc face noi declaratii satanice : ” desfiintarea proprietatii si impartirea ei cu altii, deposedarea tuturor de proprietatile lor ca sa fie oferite spre binele comun, nu este comunism este crestinism”.
   Voi va dati seama ca in aceste conditii, useristii de la noi, care sustin acelasi lucru , desfiintarea proprietatii, sunt crestini sadea dupa cum spune Francisc? …

   – Ancheta in The Telegraph citata de jurnalisti francezi : 60-70% din cei imbolnaviti cu Covid, spitalizati cu forme grave sau chiar decedati in valul 3 sunt persoane…VACCINATE! (link postat de o comentatoare https://reseauinternational.net/bombe-en-grande-bretagne-60-a-70-des-victimes-de-la-troisieme-vague-seraient-des-patients-vaccines/?fbclid=IwAR0OocG1Pnp0EnxTyhRhsbgL8gKct9p9zdGCSLBWsJeDYTy7UqvLXVAAG1Y)

   Apreciat de 4 persoane

   • guti flo said, on aprilie 13, 2021 at 9:10 am

    Francisc ar trebui sa stie ca un crestin daca face o fapta buna, o face de buna voie, si nu impins de la spate.
    Crestinismul nu inseamna constrangere.
    Daca ii face placere sa o faca deliberat…sa inceapa de la Vatican ….sa faca schimb cu cei din suburbiile Romei..
    🙂 ..puterea exemplului.

    Apreciat de 4 persoane

  • Dana said, on aprilie 12, 2021 at 9:10 pm

   „Problema vaccinării trebuie privită ca un zid de protecție. „Mai ales noi, bătrânii și grupurile vulnerabile, trebuie să fugim, să fim vaccinați, nu doar să mergem”, a spus Arhiepiscopul Atenei și toată Grecia, dl Ieronymos – sursa https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/42888-arxiepiskopos-na-exoume-empistosyni-stous-epistimones-kai-na-emvoliastoyme?fbclid=IwAR06jPwrunsCsPl_U7MkblNdICbdfvqwevwpcm8pNWd5MYkxCvezledPWPw

   Apreciat de 2 persoane

 5. gigimutu said, on aprilie 12, 2021 at 8:39 pm

  da, si acesta are si numarul fiarei in el, e clar!

  mai, da ce repede s-au miscat baietii!!!

  Apreciat de 2 persoane

  • Eu said, on aprilie 13, 2021 at 10:56 am

   Monitorizarea funcțiilor vitale a trupului printr-un cip și perturbarea lor prin comanda de la distanta, până la stop cardiac sau alte metode de colaps al organismului, atunci când vrea mușchii oricărui dement care se află la butoane.
   Și totuși vor exista mulți prosti să accepte cipul, ca și în cazul vaccinului.

   Apreciat de 2 persoane

 6. stef said, on aprilie 12, 2021 at 8:58 pm

  Din cauza asta a iesit scamatorul de la Vatican acum cateva zile sa ceara „Vaccin Universal” ? Satanele lucreaza in tandem ..

  Apreciat de 2 persoane

 7. Gașpar said, on aprilie 12, 2021 at 9:39 pm

  Ne poate spune cineva ce se întâmplă cu site lui Cătălin. Veghe patriei

  Apreciază

  • gheorghe said, on aprilie 15, 2021 at 4:54 pm

   Cand apare pagina cu avertisment si text:
   „veghepatriei.wordpress.com has been reported as containing harmful software. You can ignore the risk and go to this unsafe site.”
   apasa pe „you can ignore the risk” si intri pe site.

   Deisgur, la adresa:
   https://veghepatriei.wordpress.com/

   Dupa ce dai click pe „ignore…”, la urmatoarea accesare nu mai apare pagina „rosie”.

   Apreciază

 8. John said, on aprilie 13, 2021 at 6:43 am

  Videoclipul,aici

  Apreciază

 9. Spaceman said, on aprilie 13, 2021 at 9:15 am

  Germanii lansează o metodă revoluționară de testare Covid. Rezultat în 3 minute, prin scanarea ochilor.

  Testul folosește o fotografie a ochiului făcută cu un smartphone și identifică virusul printr-o inflamație simptomatică numită „ochi roz”.

  Aplicația poate procesa până la un milion de scanări pe secundă și există opțiunea de a extinde capacitatea – permițând oamenilor să revină la evenimente de participare în masă, cum ar fi concerte și meciuri de fotbal.

  Aplicația se adresează inițial companiilor și utilizatorilor comerciali, la un cost de 480 de euro (570 dolari) pe lună, fiind planificată o lansare ulterioară pentru persoanele private.

  https://www.smartradio.ro/germanii-lanseaza-o-metoda-revolutionara-de-testare-covid-rezultat-in-3-minute-prin-scanarea-ochilor/

  Apreciază

 10. dd_2d said, on aprilie 13, 2021 at 10:26 am

  E doar o chestiune de timp pana cand cipul va fi destul de mic si nu va mai putea fi scos.
  Dupa asta sa va uitati!!! Acum orice cip poate fi scos. Chiar si alea din cap, cu operatie.

  Cand vor lega lucrurile de acest cip(deocamdata e in viitorul buletin) atunci o sa inceapa adevaratele probleme pt oameni. Noroc ca tara asta a fost saracita la maxim de hoti si tradatori pt ca lucrurile vor avansa mai greu(maxim 10-20 ani intarzierii). Si la cum decurg lucrurile Romania ca stat o sa inceteze sa mai fie. O sa fie o bucata de pamant radioactiva unde nu o sa ai voie sa mergi.
  Pt cei multi nu o sa mai conteze ca o sa fim morti.

  Apreciat de 3 persoane

  • Mihai T said, on aprilie 13, 2021 at 3:00 pm

   ”E doar o chestiune de timp pana cand cipul va fi destul de mic si nu va mai putea fi scos.”
   Păi asta și spun unii mai documentați despre vaccin. Că are hidrogel, care e un cip lichid făcut din nanoroboți, și că nu se mai poate scoate. Intră în organism și începe să se asambleze singur, poate chiar să se și înmulțească.

   Apreciat de 1 persoană

 11. ion said, on aprilie 13, 2021 at 11:20 am

  asa o sa a ajungem daca ii lasam pe politicieni sa importe imigranti

  Apreciază

 12. miturimoderne said, on aprilie 13, 2021 at 12:22 pm

  Am gasit o insiruire buna a unor motive intemeiate pentru refuzul vaccinarii:

  https://www.deconstructingconventional.com/post/18-reason-i-won-t-be-getting-a-covid-vaccine

  Doamne ajuta!

  Daniel

  Apreciază

 13. G B said, on aprilie 13, 2021 at 2:13 pm

  Imi cer scuze pentru off topic
  Ar putea, va rog, cineva sa-mi recomande o banca a carei politica permite ridicarea salariului de la casierie, fara sa insiste/ comenteze ofiterii bancari ca trebuie sa-mi fac card? Daca ati avut experiente satisfacatoare cu vreun sediu aflat in Constanta, as fi foarte interesat. Va multumesc.

  Apreciat de 1 persoană

  • florinache said, on aprilie 13, 2021 at 3:04 pm

   Daca vreti sa va ridicati salariu de la casierie nu aveti nicio o treaba cu banca.
   Angajatorul trebuie sa fie de acord si nu vad de ce n-ar fi.

   Apreciat de 1 persoană

   • G B said, on aprilie 13, 2021 at 3:37 pm

    Salariul se primeste prin virament bancar si doresc sa-l ridic de la casieria bancii. Stiu ca legal am dreptul de a-l primi in mana direct de la ag. economic insa in practica lucrurile stau altfel, si din motive lesne de inteles, nu e indicat sa fac astfel de valuri imediat dupa angajare. Va multumesc pt. raspuns.

    Apreciază

   • florinache said, on aprilie 13, 2021 at 4:31 pm

    Puteti cu telefonul de la Ing. Trebuie instalata o aplicatie pe telefon. (daca nu aveti nimic impotriva folosirii telefoanelor).
    Aplicatia iti genereaza un cod. Codul se introduce la ATM. Maxim 500 de lei pe zi.
    Poate mai sunt si alte banci.
    Dar se poate si de la ghiseul bancii; am inteles ca va e sila de comentariile functionarilor bancari, dar e dreptul dvs mai ales ca comisionul de retragere e mare.

    Apreciază

   • iulia20m said, on aprilie 15, 2021 at 9:10 pm

    banca IDEA

    Apreciază

  • Cosmin said, on aprilie 13, 2021 at 9:28 pm

   @ G B

   La orice banca iti deschizi cont, mentionezi ca nu doresti card bancar.

   Agentii sunt instruiti dpdv comercial sa te convinga de „avantajele” cardului, dar nimeni, absolut nimeni nu va face scandal sau nu te va ostraciza, refuzand utilizarea cardului in mediu bancar.

   Asa ca, linistit poti apela la orice banca.

   Totusi, formula prin care poti taia elanul de marketing al agentilor in mod magic, este urmatoarea: REFUZ UTILIZAREA CARDULUI BANCAR PE MOTIVE DE CONSTIINTA RELIGIOASA.

   Cand spui aceasta fraza magica, agentul isi inghite limba, pleaca capul si executa doleantele tale fara sa mai carteasca.

   Totusi, cei mai obraznici, nascuti cu vaste abilitati de negociere, s-ar putea sa mai incerce sa te convinga, ramintindu-ti ca, scotand de la bancomat cu cardul, esti scutit de comision, fata de metoda platii la caserie, care presupune comision.

   In acel moment ii spui ca, iti asumi comisionul.

   De urmatorul fenomen nu vei scapa insa:
   Cand vei merge sa scoti bani de la casier chiar si a mia oara, chiar daca casierul va fi devenit amicul tau deja, te va intreba daca nu ai card bancar si iti va reaminti „avantajele” cardului. De fiecare data, tu ii inchizi gura cu fraza magica.

   Doamne ajuta.

   Apreciat de 1 persoană

   • G B said, on aprilie 14, 2021 at 8:47 pm

    Multumesc pentru ca v-ati rupt din timp pentru a-mi oferi aceste lamuriri.

    Apreciat de 2 persoane

 14. Mădălina said, on aprilie 13, 2021 at 2:42 pm

  Noi proteste violente ce vor apărea în toată lumea: https://www.ft.com/content/c2cc277c-4940-4867-b8b9-f8c522ce161c

  Apreciază

 15. G B said, on aprilie 13, 2021 at 5:38 pm

  @ Florinache: va multumesc frumos pentru informatie.

  Apreciat de 1 persoană

 16. Ahreanului said, on aprilie 14, 2021 at 10:07 am

  Smoke screens, all over! Criminali, cu lacrami in ochi, ne aduc aminte – inca o data – ca ne vor numa’ binele… Astia mint, cum respira, 24/7, si se joaca cu mintile oilor ca orbii cu mingea…

  Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: