SACCSIV – blog ortodox

Monica Pop: Cred că se apropie o revoluție. Ceea ce se intampla la Ministerul Sanatatii este ca sa se revolte lumea. Vlad Voiculescu are sfatuitori care vor sa-i taie gatul

Posted in Coronavirus, revolutie, VIDEO by saccsiv on aprilie 8, 2021

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sky said, on aprilie 8, 2021 at 12:44 pm

    La fel si Dan Bitman

    Apreciază

  2. VioletaB said, on aprilie 8, 2021 at 12:53 pm

    https://m.ro.sputnik.md/politics/20210408/34300731.html

    © INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA
    Video: Protestatarii au ocupat Piaţa Victoriei!
    Diana Şoşoacă e în frunte!

    ”Cred că nu realizaţi cât de aproape sunteţi
    de un război civil”, declară fulminant Diana
    Şoşoacă, avertizându-i pe guvernanţi:
    ”Încetaţi cu abuzurile, plecaţi de la putere,
    predaţi-vă justiţiei şi plătiţi pentru crimele
    cu premeditare pe care le-aţi comis”.
    Mămăliga fierbe rău și este aproape de explozie – spune Diana Șoșoacă. „Eu nu v-aș dori vreodată să ajungeți să cunoașteți poporul român cu adevărat.”
    Finalul este la fel de incendiar, amintind de discursurile lui Corneliu Vadim Tudor: „Opriți jandarmii și polițiștii să mai comită acte de violenţă împotriva copiilor, poporului român. Opriţi crimele din spitale!
    Opriţi restricţiile şi redaţi poporului român
    demnitatea umană, drepturile şi libertăţile
    cetăţeneşti, pentru că altfel şi le va lua
    singur!”.
    ”S-a terminat! România renaşte din propria
    cenuşă! România s-a răsculat şi nu vă mai
    suportă! România vă spune urlând din
    străfundul istoriei şi suferinţei: POPORUL
    ESTE SUVERAN! Iar voi, slugile lui!”, transmite Diana Şoşoacă.
    ***
    În opinia mea, este unul dintre cele mai
    puternice discursuri rostite în ultimii 20 ani
    de la tribuna Parlamentului – şi poate cel
    mai dur de la ieşirea din viaţa cetăţii a
    oratorilor naţionalişti Corneliu Vadim Tudor,
    Adrian Păunescu sau Gheorghe Dumitraşcu.
    Aşa încât, ca o concluzie, repet întrebarea:
    vă mai miraţi că partidele şi grupurile de
    interese vor să scape de Diana Iovanovici
    Şoşoacă? Şi să o facă să tacă?

    Apreciază

      • Traian said, on aprilie 8, 2021 at 2:43 pm

        Citeste si asta, frate Mihai T:

        Asta zice Rafael Cătălin Ciubotaru, fost solist al trupei IRIS:

        „Bursierul Soroș – Pompiliu Diplan (Starea de Libertate), pana de curand angajat Microsoft USA / Bill Gates, sparge si dezamorsează Protestele din Bucuresti inca de anul trecut !!!!
        Români curați, NU RENUNTATI la luptă !!!!
        Ieșiți zi de zi la Piata Victoriei dupa ora 18.00 !”
        Nu știu dacă are în totalitate dreptate, dar ceva ceva este și cu acest Pompiliu Diplan…
        Câțiva au iești și în seara asta (5 aprilie 2021):

        https://danielvla.wordpress.com/2021/04/06/opozitia-la-liderii-conturati-ai-protestelor-indeamna-romanii-sa-iasa-in-piata-victoriei-in-fiecare-zi/

        Apreciază

      • VioletaB said, on aprilie 8, 2021 at 5:09 pm

        @Mihai T am postat fragmentul din declarația Dianei Șosoaca tocmai pentru că merge pe linia revoluției, ea zice chiar război civil…

        Mai ușor cu încrederea în activenews, Victor Roncea e si el un fost mic securist și trădător, lucru de care și-a dat seama la un moment și părintele Pârvu, de al cărui nume se folosește acum acest mare jurnalist.

        In alta ordine de idei, nici pe Sosoaca nu o vad că fiind complet sinceră și fără alte interese, prea multi masoni în jurul ei… Dar de partea cu Rusia nu am idee.

        Apreciază

      • Enache Alexandru said, on aprilie 8, 2021 at 6:28 pm

        Mihai T, la dvs. in Covasna faceti ceva ca sa scadeti numarul de infectari la mia de locuitori , aratati-le dovezile medicilor si clinicilor care fac teste ca testele Rt-Pcr dau rezultate fals pozitive ca sa isi dea seama in ce situatie
        ilegala se afla ei.
        Stiti ce fac medicii acuma ? Baga cazuri fals-pozitive ca sa va treaca in scenariul rosu !

        Apreciat de 1 persoană

      • Mihai said, on aprilie 8, 2021 at 9:08 pm

        Victor Roncea este foarte sensibil la tot ce are legatura cu Basarabia si celelalte teritorii romanesti cat si cu marturisitorii din inchisori. Este chiar subiectiv in privinta rusilor pe care-i considera raul absolut. Nu-i impartasesc opinia pentru ca-i consider si pe ei victime ale bolsevismului. Este adevarat ca imperialismul rus ne-a afectat si inainte de bolsevism insa si aici sunt nuante.

        Ca atare i s-a cam pus pata cand cineva a declarat ca manifestatia din fata Ambasadei Rusiei cu ocazia comemorarii masacrului de la Fantana Alba a fost o greseala. I s-a pus pata si a scris foarte dur.

        Pe de alta parte Oana Lovin n-a avut decenta sa faca un pas in spate sau sa-si fi schimbat meseria dupa ce a devenit public modul mizerabil in care-si castiga existenta.

        Sosoaca are verb si este de departe cea mai articulata voce din zona protestatarilor. Diplan este de linia a 2-a. Mi se pare corect si cumsecade dar nu este un lider. El este cel care i-a intors pe oameni dupa 20 de min de stat la Cotroceni pentru ca nu vroia sa-si ia amenda in drumul spre casa (motivul mi s-a parut aiuristic si tocmai de aceea tind sa-l cred).

        Pacat ca ies discutii …

        Apreciază

      • nenimenea said, on aprilie 8, 2021 at 9:47 pm

        Mihai T,
        Dar de musiu Roncea nu stii nimic?

        Apreciază

      • marcus said, on aprilie 9, 2021 at 9:46 am

        Pana una alta Diplan a pornit aceste proteste in Bucuresti, alaturi de Gabriela Calițescu de la Nasul tv., iar marsurile acestea, care intradevar sunt obositoare, au fost facute pentru a face mai vizibil protestul – in afara de Nasul tv si Romania tv nimeni n-a suflat o vorba atunci la inceput.
        Mi-e teama ca cu acest Ciubotaru ceva nu este in regula. Daca vroia binele miscarilor de protest, daca tinea la unitatea celor ce protesteaza, i s-ar fi adresat direct lui Diplan cu sugestiile sau reprosurile astea.
        Cat priveste chestiunea tangentelor lui Diplan cu Soros si Microsoft, sa fim seriosi, cine stia in anii ’90 sau 2000 ce hram poarta Soros si Bill Gates? Tocmai, Diplan venind dupa tangenta nemijlocita cu aceste entitati, vine cu o experienta utila luptei impotriva acestora.

        Apreciat de 1 persoană

  3. Paul said, on aprilie 8, 2021 at 1:04 pm

    Și cei care refuza noile cărți de identitate ca să nu fie găsiți pe baza cipului vor fi în baza de date. E evidenta populației.

    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/si-cei-care-refuza-noile-carti-de-identitate-ca-sa-nu-fie-gasiti-pe-baza-cipului-vor-fi-in-baza-de-date-teleman-e-evidenta-populatiei-1488303

    Apreciază

    • Walahia said, on aprilie 8, 2021 at 2:06 pm

      Evidenta populatiei nu inseamna incalcarea dreptului la intimitate. Ai voie sa refuzi sa ti se prelucreze electronic orice date personale. Legea GdPR pt asta a dat o parlamentul european, pt protejarea persoanelor de acest tip de baze de date,cloud, detinute pe serverele big tech&money– Fiara.

      Apreciat de 1 persoană

  4. Walahia said, on aprilie 8, 2021 at 1:53 pm

    In sfarsit, cineva spune la tv ca scopul masurilor criminale este daramarea statelor. Transferul de putere de la guverne locale la guvernul mondial, in consecinta. Acum Oms ul s a intors ca la Ploiesti si nu mai recomanda restrictii si pasapoarte, iar guvernele fac exact pe dos. Pana acum guv se scuzau ca asa ‘recomanda expertii oms’ , acum nu mai pomenesc de ultimele recomandari, si lasa de inteles ca Oms e bun, guvernul local e rau. Ce s a spus acum 50 de ani, ca ne vom bucura cand armata Onu ne va salva de terorismul armatelor locale, prinde contur. Tratatele stupide internationale in care suntem bagati fara consultare populara,referendum si imprumuturile de nerestituit sunt dovada.
    2 rele urmareste guvernul fiecarei tari ocupate financiar : 1. Autoridiculizarea sistemului de guvernare si administrare, deci revolutie, haos, si 2.insemnarea obiectelor de inventar ale NWO- resursa umana, cu vaccin si ulterior cu noile tratamente genetice si nanotehnice.

    dezvaluiti inselatoria la cat mai multi ca sa nu cadem in plasa.

    Apreciat de 3 persoane

    • Mircea Vircon said, on aprilie 8, 2021 at 4:50 pm

      Corect.

      Apreciază

    • Walahia said, on aprilie 8, 2021 at 5:44 pm

      Rabinul Kaduris confirma constatarea ca statele nationale intra in haos pt a i face loc lui mesia al evreilor. Asa se explica graba cu care se autoridiculizeaza guvernele, imprumuturile uriase si genocidul biologic. Nimic nu e intamplator, sistemul mondial lucreaza cf planului sinedriului, a.i. sa se implineasca profetiile lor.

      https://www.israel365news.com/189060/rabbi-kaduris-40-year-prophecy-crisis-in-governments-around-the-world-indicates-messiahs-arrival/

      Apreciază

      • "Rabbi" Kaduri said, on aprilie 8, 2021 at 9:02 pm

        Ma bag in seama aiurea:

        „Rabbi Kaduri was a highly respected Torah scholar but as a noted kabbalist, he was much sought after for amulets and blessings. He earned a reputation for prescience after predicting the 2004 Indian Ocean earthquake and tsunami two weeks before it struck.”

        Intrebare:
        de unde a stiut „Rabbi” Kaduri, ca va fi cutremur urmat de tsunami (in dec 2004), exact in oceanul Indian, cu doua saptamani inainte sa se intample?

        Raspuns:
        de la seful lui Satana, cel pe care il asteapta sa se externalizeze, dandu-se drept Moshiach.

        Cine nu crede, sa citeasca Cap 1 si 2 din cartea lui Iov, ca sa inteleaga cine aduce aceste nenorociri.
        Cat despre cine este si cum apare Moshiach al lor, ma abtin, ca iar imi sare lumea in cap 🙂

        Apreciază

    • Eu said, on aprilie 8, 2021 at 6:45 pm

      Rugăciunea este singura cale.
      Acoperământul Maicii Domnului seara. Este dată binecuvântare pentru asta. Să fim cât mai mulți în rugăciune la vreme de seară. Noi suntem Biserica.
      Voi va imaginați ca revoltele vor rezolva ceva? Ce au rezolvat în decembrie 1989?

      Apreciat de 3 persoane

    • gheorghe said, on aprilie 9, 2021 at 6:04 pm

      Ei si tu…
      Nu se transfera nici o putere, se pierde complet.
      Nu se darama statele – asta este un efect… obiectivul e distrugerea civilizatiei crestine.

      Apreciază

  5. victorafteni said, on aprilie 8, 2021 at 2:48 pm

    Dacă în ’89 revoluția a fost de Crăciun, acum, revoluția pare că va fi de Paști.

    Să ne rugăm, să postim, să ne spovedim și dacă primim dezlegare să ne împărtășim.

    Și încă un lucru este important: să mărturisim Adevărul.

    Cu noi este Dumnezeu,
    Intelegeti neamuri si vã plecati.
    Cãci cu noi este Dumnezeu.
    Auziti toate neamurile,
    Cãci cu noi este Dumnezeu.
    Poporul cel ce umbla în întuneric,
    A vãzut luminã mare,
    Cãci cu noi este Dumnezeu.
    De frica voastrã nu ne vom teme,
    Nici ne vom tulbura
    Cãci cu noi este Dumnezeu.
    Cei ce locuiti în umbra mortii,
    Lumina va strãluci peste voi.
    Cãci cu noi este Dumnezeu.
    Cei puternici plecati-vã,
    Cãci cu noi este Dumnezeu.
    Dumnezeu mare stãpânitor, Domn al pãcii.
    Cãci cu noi este Dumnezeu.

    Apreciază

  6. marian said, on aprilie 8, 2021 at 2:55 pm

    Inca neconfirmat oficial:
    NOW The European Court of Human Rights has ruled that compulsory vaccinations are necessary in democratic societies.

    Vaccinurile OBLIGATORII in societățile… democratice?

    Apreciază

  7. marian said, on aprilie 8, 2021 at 3:04 pm

    NOW The European Court of Human Rights has ruled that compulsory vaccinations are necessary in democratic societies.
    Nu stiu daca s-a receptionat, dar daca e adevărat va fi macel.
    Mai erau 3 luni. Au ramas 2

    Apreciază

    • Alex said, on aprilie 9, 2021 at 9:36 am

      Nu sunt doua, mai e doar o una.
      Rusii nu bluffeaza niciodata, iar 300 000 soldati la granita cu ucraina inseamna blitzkrieg. Plus razmerita ce se anunta, deja aud de la multe cunostinte despre vaccinati morti. Oamenii incep sa se prinda usor usor, mai trebuie doar serviciile sa apese pe buton si mamaliga explodeaza.

      Apreciat de 1 persoană

  8. Tiatira said, on aprilie 8, 2021 at 3:10 pm

    CEDO a fost sesizată de părinții copiilor refuzați de școală pentru lipsa vaccinării în Republica Cehă.
    CEDO a estimat, joi, că vaccinarea obligatorie era „necesară într-o societate democratică”.
    Avocat specializat în CEDO: „Această hotărâre întărește posibilitatea unei obligații de vaccinare în condițiile actualei epidemii Covid-19”.
    Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), sesizată de părinții copiilor refuzați de școală pentru lipsa vaccinării în Republica Cehă, a estimat joi 8 aprilie că vaccinarea obligatorie era „necesară într-o societate democratică”, într-o decizie a formei sale supreme, Marea Cameră, potrivit Le Figaro.

    „Această hotărâre întărește posibilitatea unei obligații de vaccinare în condițiile actualei epidemii Covid-19”, a comentat Nicolas Hervieu, un avocat specializat în CEDO. Avocatul, care predă la Sciences Po Paris, subliniază „marja de apreciere lăsată de instanță statelor în politica lor de vaccinare”. Nicolas Hervieu mai notează că decizia CEDO „constata un consens general asupra efectelor benefice ale vaccinării care nu sunt puse în discuție de efectele secundare inevitabile, deoarece există un control științific strict”.

    Și instanța, continuă el, susține „principiul solidarității sociale care poate justifica impunerea vaccinării tuturor, chiar și celor care se simt mai puțin amenințați de boală, atunci când vine vorba de protejarea celor mai vulnerabili oameni”.

    Republica Cehă „se bucură, prin urmare, de o largă marjă de apreciere în acest context”
    În hotărârea sa, CEDO consideră că vaccinarea obligatorie a copiilor din Republica Cehă împotriva a nouă boli (difterie, tetanos, poliomielită etc.) nu constituie o încălcare a dispozițiilor Convenției Europene a Drepturilor Omului privind „dreptul la respectare” pentru viața privată ”. „Politica de imunizare urmărește obiectivele legitime de protejare a sănătății și a drepturilor altora, prin aceea că protejează atât pe cei care primesc vaccinurile în cauză, cât și pe cei care nu pot fi vaccinați din anumite motive medicale”, subliniază ea.

    Aceștia din urmă, notează instanța, sunt „dependenți de imunitatea colectivă pentru a se proteja împotriva bolilor contagioase grave în cauză”. Republica Cehă „se bucură, prin urmare, de o largă marjă de apreciere în acest context”, continuă Marea Cameră a instanței CEDO, ale cărei decizii nu pot fi atacate, considerând că „interesul superior al copiilor trebuie să primeze în toate deciziile care îi privesc”. Astfel, în cazul de față, dacă „neadmiterea copiilor solicitanți la grădiniță a însemnat pentru ei pierderea unei oportunități cruciale de a-și dezvolta personalitatea”, „a fost vorba de o măsură preventivă mai degrabă decât punitivă ale cărei efecte au fost limitate în timp”, judecă CEDO.

    Este offtopic dar cred ca este imperativ sa realizam ca ne aflam in ultimele momente ale libertati umane .

    Apreciat de 1 persoană

    • Dana said, on aprilie 8, 2021 at 10:31 pm

      Vaxx. e una si TERAPIA GENICA EXPERIMENTALA, e alta! CEDO, mai multa atentie va rugam, va faceti de rusine!

      Apreciază

      • R said, on aprilie 9, 2021 at 10:41 am

        Dacă prin vaxx înțelegi vaccinurile care se fac în prezent pentru virusul vedetă, toate au mARN, chiar dacă ni se spune altceva. Dacă te referi la vaccinurile „clasice”, numai știind că au celule din țesuturi de fetuși avortați, nu trebuie făcute. Tu ce vaccinuri crezi că fac într-adevăr bine? Și dacă există vreun vaccin care face bine, ce argumente aduci în sprijinul acestui lucru?

        Apreciază

      • Dana said, on aprilie 9, 2021 at 7:24 pm

        @R Ai inteles gresit, nu aduc argumente pro!

        Apreciază

    • Dana said, on aprilie 8, 2021 at 10:48 pm

      Rusine CEDO! Astia vor sa ajungem sa ne facem singuri dreptate. Cei care vor sa se ‘protejeze’ cu solutiile numite vaxx., terapinii genice, nu au decat sa o faca si sa-i lase pe ceilalti in pace.

      Apreciat de 1 persoană

      • Dana said, on aprilie 8, 2021 at 11:06 pm

        Iulian Urban:
        Vad postari pe grupuri vacciniste ” Am invins, CEDO ne-a dat dreptate, scrieti parlamentarilor sa voteze urgent legea vaccinarii; trebuie pusi rapid cu botul pe labe antivaccinistii, trebuie exclusi copiii lor din gradinite, scoli, de peste tot”‘
        Trecand peste discursul de ura care vad ca este lasat la liber de cenzorii Facebook, cred ca din acest moment gradul de segregare al populatiei va fi unul urias;
        Pe de o parte revarsarea de ura din partea provaccinistilor care nu se multumesc ca ei sunt salvati prin vaccinare, dar isi fac un scop in viata din haituirea celor care nu vor sa se injecteze cu pfizer, moderna si astrazeneca,

        si pe de alta parte ceilalti, care daca pana acum au stat intr-o comoditate totala spunand „‘ eh nu ne agitam, ii lasam pe fraierii care protesteaza in strada, ne este bine mersi””

        vor trebui sa decida daca accepta vaccinarea ori daca ies la lupta civica si in Justitie pentru drepturile lor. NEUTRALITATEA ESTE EXCLUSA DIN ACEST MOMENT..
        PS – Da lupta in Justitie; Am spus bine, pentru ca sa stiti ca si in randul magistratilor sunt aceleasi doua grupuri si viziuni, astfel incat vor exista decizii si de un fel si de altul, mai ales ca aceste injectii covid sunt pana in 2023 in faza de testare, astfel incat decizia CEDO trebuie vazuta si prin prisma acestui aspect : parintii din Cehia au REFUZAT sa isi vaccineze copiii cu vaccinuri deja testate [ ROR, etc] insa aici la covid vorbim de injectii pentru care nu s-a terminat faza de testare astfel incat nu se poate face o analogie totala intre cele doua situatii.

        Apreciază

      • Dana said, on aprilie 8, 2021 at 11:53 pm

        Decizie oficială a instanței din Austria: testul PCR și antigenul complet inadecvat pentru detectarea infecției! Minciuna este spulberată în toată lumea.
        https://www.wochenblick.at/durch-freiheits-urteil-amtlich-pcr-und-antigen-test-voellig-untauglich/?fbclid=IwAR1Bm69FaBui9ICt7kkpB27uBvxq4ZBju6cmkl3UBy_itERrgafM-HQc8LM

        Apreciază

  9. Popsy said, on aprilie 8, 2021 at 4:39 pm

    Off topic:
    N-am mai vazut ceva atat de placut inimii. M-a uns pe suflet. UN BARBAT ADEVARAT, CU SANGE IN INSTALATIE!!!
    Poate preotii nostri ar trebui sa invete ceva de la pastorul asta.

    Cititi si comentariile, vedeti si clipurile legate de situatia asta.
    Doamne-ajuta!

    Apreciat de 3 persoane

    • Dana said, on aprilie 8, 2021 at 10:54 pm

      E un eretic, ce sa invete… Adevarul ca ai nostri trebuie sa-si faca o analiza si sa vada cat sunt ei de ortodocsi sau eretici si poate ca gasesc ca au de invatat de la altii!

      Apreciază

      • gheorghe said, on aprilie 9, 2021 at 6:08 pm

        Nu a facut prozelitism ci si-a aparat credinta lui.
        Nu e in discutie credinta ci devotamentul si apararea cresintei manifestate.
        Ca din astia cu credinta-n suflet am vazut destui.

        Apreciază

      • Popsy said, on aprilie 11, 2021 at 2:18 pm

        @Dana
        Sa invete sa aiba CURAJ. Incepand de la a nu-i primi pe militieni in biserica in timpul slujbei, fara mandat, pana la curaj sa denunte caderile ierarhilor. Asta sa invete. Chiar si de la un eretic!
        Doamne-ajuta!

        Apreciază

  10. mariusmioc said, on aprilie 8, 2021 at 5:49 pm

    Peste 70 de medici și farmaciști români cer încetarea minciunii c0vid. Colegiul Medicilor încearcă să le bage pumnul în gură https://mariusmioc.wordpress.com/2021/04/08/peste-70-de-medici-si-farmacisti-romani-cer-incetarea-minciunii-c0vid-colegiul-medicilor-incearca-sa-le-bage-pumnul-in-gura/

    Apreciat de 5 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.