SACCSIV – blog ortodox

Video: Dupa ce un an de zile a fost nr. 1 in promovarea mascaradei, Antena 3 a pornit cruciada tv impotriva dezumanizantelor reguli de inmormantare Covid

Posted in ANTENA 3, Coronavirus, INMORMANTARE, morti by saccsiv on aprilie 6, 2021

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. stef said, on aprilie 7, 2021 at 12:40 am

  De ascultat cu atentie :

  Apreciază

 2. John said, on aprilie 7, 2021 at 1:07 am

  Ascultați ce spune acest călugăr
  https://m.facebook.com/groups/1113735949061929/permalink/1169569703478553/?sfnsn=wa

  Apreciat de 1 persoană

  • VioletaB said, on aprilie 8, 2021 at 12:38 pm

   @John Atenție mare la acest Kleomenis, este un înșelat. Și nici nu e ortodox, ci stilist de la greci. Nu știu dacă e nici călugăr…. In Romania e promovat intens pe Facebook de așa-zisă „maica” Iustina Popovici (așa are contul pe Facebook) care are un limbaj total necuviincios pt o măicuță. Pentru mai multe detalii, vedeți acest clip in care se vorbește despre ei, exagerează puțin și autorul, dar ca idee: https://youtu.be/YKOyPi9rT2g

   Apreciază

   • John said, on aprilie 8, 2021 at 9:01 pm

    Ce spui,de asta?
    Vaticanul sapă în mod ilegal un tunel pentru a deshuma ADN-ul regelui David şi a-l duce pe Mesia la viaţă – susţine un rabin

    Apreciază

   • R said, on aprilie 9, 2021 at 10:48 am

    Da, am înțeles, e un înșelat, e un stilist de la greci, poate nici măcar nu este călugăr.
    Întrebarea se referă STRICT la conținutul acestui mesaj. Ce lucruri smintitoare spune el? Repet, strict în acest mesaj.

    Apreciat de 1 persoană

   • VioletaB said, on aprilie 14, 2021 at 8:12 pm

    @R de la înșelați nu trebuie sa primim nimic, așa cum nici de la draci nu trebuie sa primim nicio informație, oricât de verifica ar părea. Cine spune 99% adevărul și strecoară 1% minciuna sau otrava duce la moarte. Azi ii asculți acest clip lui Kleomenis, mâine altul și apoi incepi sa zici că el, că nu e har in Biserică Ortodoxa de când au trecut pe calendarul nou, că niciunul din sfinții canonizați după 1924 nu ar fi sfânt… Ai auzit macar ce blasfemii zice despre Sfântul Paisie Aghioritul, de exemplu?
    Și aceasta impostoare „maică” Iustina Popovici care îl promovează peste tot, e mult mai rău.
    Alegeti-va cu atenție sursele de informare.

    Apreciază

 3. florinache said, on aprilie 7, 2021 at 8:50 am

  In fruntea tarii sunt foarte multi sectari mai ales penticostali.
  A murit Cornelia Catanga si plangea sotul pe la mormant si nimeni nu-l baga in seama.

  Dar iata ca au trecut cateva zile si a murit si o cantareata sectara si toata lumea s-a inflamat. Este foarte evident.

  Apreciat de 1 persoană

 4. breasla medicală said, on aprilie 7, 2021 at 11:43 am

  Medicii au partea lor de vină și de răspundere pentru ceea ce se întâmplă în plandemie. De ce?

  – Testarea se face în baza unui test care NU DIAGNOSTICHEAZĂ viruși, și totuși n-am auzit ca breasla medicală să refuze să facă aceste testări false.
  – Virusul cu pricina nu a fost izolat. Au fost medici, puțini e adevărat și doar în străinătate, care au căutat să găsească măcar un studiu științific în literatura medicală din care să reiasă clar și documentat că virusul respectiv există, și n-au găsit așa ceva. Chiar CDC-ul american care e de altfel o organizație privată, nu a putut pune la dispoziție documente din care să rezulte că virusul există.
  – Tot breasla medicală a fost de acord să aplice pacienților presupuși a fi „bolnavi” de bau-baul de boală proceduri periculoase care au omorât pe unii pacienți, aceste proceduri aplicându-se aproape în toate țările. Nimeni nu și-a pus întrebarea ce este cu aceste proceduri, ce efect au ele asupra pacienților, de ce sunt ele periculoase, și să constate că ele în loc să facă bine, facă rău, și să refuze să le mai aplice.
  – Tot breasla medicală a fost de acord să nu se facă autopsii celor decedați de presupusa boală.
  – Tot breasla medicală nu a spus NIMIC despre cât de periculoasă este purtarea măștilor, în condițiile în care „virusul” nu se transmite prin aer.
  – Tot breasla medicală nu a semnalat pericolul șederii prelungite în casă, astfel privându-se organismul de soare, de aer curat, de plimbări și mișcare în aer liber, care măresc rezistența organismului la diferite boli.
  – Tot breasla medicală nu a sesizat că folosirea excesiv compulsivă a des-infectanților plini unii de chimicale de tot felul, în loc să ajute slăbesc imunitatea organismului și puterea lui de a se apăra de diferiți agenți patogeni, iar chimicalele conținute în unele dezinfectante pot afecta sănătatea otrăvind organismul.
  – Tot breasla medicală încurajează vaccinarea masivă a populației pentru o „boală” al cărui procent de vindecare este de aproape de sută la sută, și în condițiile în care există tratamente cu medicamente foarte eficiente în vindecare.
  – Tot breasla medicală încurajează vaccinarea masivă a populației cu vaccinuri experimentale, netestate, nesigure, pe oamenii deveniți astfel cobai, vaccinuri care au multiple efecte secundare foarte grave, unele necunoscute încă, și care provoacă inclusiv decesul, care modifică ireversibil genomul uman, și care nu asigură nicio imunizare. În concluzie nu ajută la nimic.
  – Tot breasla medicală se pretează la circul cu izolete, cu costume de cosmonaut, cu dansuri tic-tac, și cu ambulanțe care urlă a sfârșit de lume inclusiv când circulă pe străzi și bulevarde aproape goale.
  – Tot breasla medicală a lăsat baltă pacienți cu boli grave pentru a se preocupa preponderent de unica boală care mai contează pe lume.
  – Tot breasla medicală a acceptat ca multe spitale din întreaga lume să stea luni de zile goale, în așteptarea pacienților „bolnavi” de singura boală care mai contează, în timp ce multor oameni bolnavi de diferite boli grave sau terminale, li era s-a refuzat luni de zile tratamentul.
  – Tot breasla medicală acceptă noțiunea de pandemie, în condițiile în care nu sunt întrunite condițiile unei pandemii, dovadă fiind faptul că numărul deceselor din 2020 a fost pe alocuri chiar mai mic decât numărul deceselor din anii precedenți în mai toate țările lumii. Altfel, dacă ar fi existat o adevărată pandemie, cu toate măsurile luate, numărul deceselor ar fi fost imens. Nici chiar la noi în țară nu au putut declara oficial pandemie, pentru că situația reală, din teren, nu se încadra în această noțiune.
  O breaslă medicală care nu cred că este incompetentă, ci pe care o interesează banii, și căreia îi este frică să spună adevărul. De ce mă refer la întreaga breaslă medicală, și nu numai la cei implicați direct în boala cu pricina, pentru că breasla medicală tace vinovat în ceea ce privește pericolul și inutilitatea purtării măștilor, și pericolul extrem de grav al vaccinurilor, în condițiile în care producătorii de vaccinuri nu-și asumă nici o responsabilitate, și sunt ocrotiți de lege, care îi apără în cazul în care oamenii se îmbolnăvesc sau mor din cauza vaccinurilor.
  Asta e breasla medicală. Să mai ai încredere în doctori? Încă mai am, dar pe probleme specifice specializării lor, și în cei care nu amestecă profesia lor cu politica, băgându-ți cu de-a sila vreun test pe nas, sau vreun vaccin în braț.
  Dar toți medicii în ansamblul lor sunt direct responsabili de mințirea populației cu privire la purtarea măștii și în ceea ce privește vaccinurile, pentru că nu spun adevărul.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Christina said, on aprilie 7, 2021 at 12:03 pm

  Eu preferam intr un timp, antenele in locul televiziunilor care sustineau partidele aflate la guvernare, mai ales ca aveau unele reportaje care puneau in lumina furturile facute de unele companii straine, inclusiv cele de lemn. Apoi mi am dat seama ca fiecare post de tv ( sau canal mai exact) au un anumit rol si sunt piese ale aceluias joc. De exemplu, antenele si rtv erau singurele care au dezbatut mai mult cazul de la Caracal, celelalte l au dus sub tacere , asta fiind una dintre solutii sa nu se afle nimic niciodata de rapirea si traficarea multor fete dun zona. Alta solutie, dupa mine, a fost punerea tuturor pe o pista falsa, si exact asta a facut A3 cand producatorul s a dus in Italia, unde vezi doamne ar fi fost vazut Dinca acolo in trecut si undevar fi avut retea de prostitutie cu fiica lui, tot o proxeneta din Arad. De fapt, daca ar fi fost doar o retea locala de trafic de petsoane, s ar fi rezilvat demult cazul, asa ca aceasta ma duce cu gandul ca A3 a acoperit traficul international de fete, care rapeste , vinde, si omoara copile pentru placerile bolnave ale unor cetateni. Cum A3 este filoanericana, putem face conexiunea cu o baza militara aflata in zona. Deci, iata cum interesul pt un subiect nu este echivalent cu dorinta de rezolvare a acestuia.
  Cand a inceput pandemia, adica marea piesa de teatru, A3 exacerba toate stirile venite din exterior, in ideea de a face panica, de a face cumparaturi excesive, sa credem un scenariu apocaliptic. Am vazut chiar cum reporteri ai A3 dadusera jos de pe rafturi alimentele in magazine si filmau rafturile cum ca ar fi goale. De ce? Nu aveam cum sa stim ca este pandemie daca nu o vedeam la TV, pentru ca realitatea era cu totul alta: noua gripa nu era periculoasa incat sa justifice teroarea ce urma sa vina. A3 are combinatii cu arafat pe smurd, fundatie ca are numai de castigat in cintextul actual si nu numai.
  Acum, dupa un an, A3 prezinta cazuri revoltatoare la care s a ajuns, in care oamenii sunt ca la puscarie, fiindu le anulate drepturile fundamentale prevazute pein Constitutie si Declaratia univetsala a Drepturilor Omului. Oare de ce? Ca sa provoace o reactie uriasa a oamenilor impotriva celor care i au sechestrat in casa, le au pus botnite, i su amendat, i au alungat pe tarani din piete, le au unterzis sa circule, sa se imbratiseze, sa se duca la biserica, sa si inmormanteze crestineste mortii, care le au legat bolnavii de paturi, le au dat medicamente gresit, ii vaccineaza cu sibstante netestate, periculoase si ineficiente, etc, etc. Si dupa aceea, A3 la fel cu celelalte tv, vor filma cum oamenii reviltati vor cere demiterea/ pedepsirea tuturor politicienilor corupti, ca asa este la revolutie. Si schimbarea dictaturii nationale cu cea globale.

  Apreciază

 6. astridcezara said, on aprilie 10, 2021 at 3:29 am

  Antena 3 a devenit de mult timp doar..o sursa de infectare…

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: