SACCSIV – blog ortodox

Valeriu Gheorghita: “Chiar dacă sunt vaccinate, este foarte importantă respectarea măsurilor de prevenție chiar în adunările mici din familie”

Posted in masca de protectie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on aprilie 5, 2021

Valeriu Gheorghita, conform ALEPH NEWS:

În primul rând este important profilul de risc medical al fiecărei persoane și anume dacă vorbim de o persoană în vârstă, o persoană cu boli cronice, cu boli care reduc imunitatea, care scad imunitatea. Chiar dacă sunt vaccinate, este foarte importantă respectarea măsurilor de prevenție chiar în adunările mici din familie. Altfel, dacă vorbim de persoane care nu au condiții la risc, dacă sunt vaccinate, putem ști că aceste adunări sunt mult mai sigure și aceste întâlniri în familie se desfășoară în condiții mult mai bune

Asadar, restrictii pana la vaccinare, dupa care restrictii dupa vaccinare, apoi ni se va spune ca a aparut o mutatie rezistenta la actualul vaccin, precum in Japonia, si o luam de la capat.

Cititi va rog si:

Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vaccina. Inclusiv copiii. Inclusiv cei vindecati. Cand apare o noua tulpina o luam de la capat. Care noua tulpina are obiceiul sa apara cand incepe fiecare campanie de vaccinare

OFICIAL: restrictii – vaccin – restrictii si pentru vaccinati – o noua tulpina – restrictii – vaccin – restrictii si pentru vaccinati – o noua tulpina…

BOTNITA PE VECI: Ministrul adjunct britanic al Sănătății declara ca vom continua să purtăm mască si dupa vaccinare “pentru multi ani”

OMS avertizează că un vaccin nu va fi suficient pentru a opri definitiv pandemia: Testarea, carantina și restricțiile să rămână

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

Video – Director CDC: Masca protejeaza mai bine de Covid 19 decat vaccinul

Eternitatea COVID. Doctorul Anthony Fauci: „Masca și distanțarea vor fi necesare și după vaccin”

Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atunci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat„

Sef producator vaccin Moderna: Trebuie purtate masti si după vaccinarea în masă

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. astridcezara said, on aprilie 5, 2021 at 10:50 pm

  ABSOLUT…MASCA PE FATA ,BAIETI! SI ACASA,SI CU VECINU’,SI CAND DORMITI…CA E PARSIV COVIDU’ SI CUM LASI MASCA JOS,CUM SI-A FACUT DE CAP!!!
  A,CA DE ATATA MASCA VINE PNEUMONIA BACTERIANA SAU ACCIDENTUL VASCULAR ,DA-LE INCOLO!
  DE COVID SA NU MORI!

  Apreciat de 1 persoană

  • Papa de la roma said, on aprilie 6, 2021 at 10:17 pm

   Bai Gheorghiță sluga lor si a diavolului…. cum veți mai plăti toti înaintea lui Dumnezeu nici nu va dati seama! Ti ai vandut sufletul pe un blid de linte..

   Apreciază

 2. Dr. Tal Zaks said, on aprilie 5, 2021 at 11:51 pm

  Dr. Tal Zaks, the chief medical officer at Moderna Inc., explained in a 2017 TED talk how the company’s mRNA vaccine was designed to work.

  Dr. Tal Zaks este medicul sef de la Moderna, in subordinea directa a lui Stéphane Bancel – CEO Moderna (https://en.wikipedia.org/wiki/Stéphane_Bancel).

  Dr. Tal Zaks a sustinut o conferinta TED in 2017, despre „vaccinurile” mARN, printre altele.

  Moderna’s Top Scientist: ‘We Are Actually Hacking The Software Of Life’

  https://www.technocracy.news/modernas-top-scientist-we-are-actually-hacking-the-software-of-life/

  O traducere aproximativa a articolului de mai sus am gasit aici:

  https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/03/11/tehnologia-de-vaccinare-mrna-este-pirateria-software-ului-vietii-modifica-genomul-uman/

  El spune asa: noi la Moderna, „hacuim” Softul Vietii.

  „Un hacker este un expert în informatică, care se ocupă cu studiul în profunzime al programelor informatice (sisteme de operare, aplicații), adesea folosind tehnici de inginerie inversă (demontare), cu scopul de a obține cunoștințe care nu sunt accesibile publicului larg. Cei ce folosesc aceste cunoștințe în scopuri ilegale, pentru a compromite securitatea sistemelor informatice sau a aplicațiilor, sunt de fapt crackeri (spărgători), însă în percepția publicului (formată de obicei de mass-media) noțiunile de hacker și cracker adesea se confundă.”

  Cei de la Moderna se considera hackeri si nu crackeri. Adica sunt baieti buni.
  Folosesc exact terminologia lui Bill Gates, expert in softuri, micro-softuri, hackeri si crackeri.
  Iar noi, in ignoranta noastra, consideram ca sunt baieti rai…ma duc sa imi fac autocritica.

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Hacker

  Vizionati, cititi si trageti singuri propriile concluziile.

  Apreciază

  • R said, on aprilie 6, 2021 at 11:04 am

   Erau pregătiți de mult timp băieții, și nici măcar nu se ascundeau. Se joacă de-a Dumnezeu. Așteptau momentul prielnic să pună în aplicare ARN-ul modificat la scară planetară. De aia s-au produs vaccinurile cu viteza asta, fără să mai conteze testarea lor. Sunt niște „eroi”, ce să mai spunem.

   Apreciază

 3. fără excepții said, on aprilie 6, 2021 at 12:14 am

  Toți cei care implementează cu mult zel noua normalitate, vor avea parte de exact aceeași nouă normalitate ca și restul cetățenilor de rând. No exceptions. Dacă le promite cineva că ei vor fi protejați de tăvălungul care vine, îi minte.

  Apreciază

 4. Akismet said, on aprilie 6, 2021 at 7:02 am

  Măsurile lor au ‘sens’ la fel ca închiderea magazinelor devreme la 6, statul „asigură” aglomerația și mediul de răspândire. Prostia e la putere. Nu mai contează că ei statul sunt cei care împing înghesuială.

  Urmează masca obligatorie și în mare. Și în vise va deveni masca obligatorie să fie purtată că se răspândește covidul.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Andrei said, on aprilie 6, 2021 at 10:40 am

  Klaus Schwab: „Cei care cred ca ne vom reintoarce vreodata la normalitatea dinaintea plan-demiei sunt…sa zicem ca traiesc o fantezie !”

  Apreciază

 6. Eu zic ca e unul din multii falsi ce se vor arata said, on aprilie 6, 2021 at 10:54 am

  S-a aratat antihristul in Israel de pesah (pastele evreiesc)?

  Apreciază

 7. Vaccin la fiecare 6 luni? said, on aprilie 6, 2021 at 10:57 am

  Cumpărături doar cu programare. Regulile impuse în Grecia pentru redeschiderea magazinelor

  https://www.libertatea.ro/stiri/grecia-a-redeschis-magazinele-clienti-cu-programare-plata-doar-cu-cardul-3486338

  Corespondență din Germania: Așa-zisa relaxare a restricțiilor vine la pachet cu cerința prezentării unui rezultat negativ la testul Covid la intrarea în marile magazine. Noua normalitate, un fel de neocomunism cu față umană?

  https://www.activenews.ro/stiri/Corespondenta-din-Germania-Asa-zisa-relaxare-a-restrictiilor-vine-la-pachet-cu-cerinta-prezentarii-unui-rezultat-negativ-la-testul-Covid-la-intrarea-in-marile-magazine.-Noua-normalitate-un-fel-de-neocomunism-cu-fata-umana-166111

  APEL SOS DRAMATIC DIN ISRAEL: Suntem închiși! Suntem întemnițați precum șobolanii, în vederea unei experiențe sociale. Mâine va fi rândul vostru, al tuturora!

  https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/04/01/apel-sos-dramatic-din-israel-suntem-inchisi-suntem-intemnitati-precum-sobolanii-in-vederea-unei-experiente-sociale-maine-va-fi-randul-vostru-al-tuturora/

  Netanyahu: ‘We might need to get vaccinated every six months’

  https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/297683

  Bibi zice asa: s-ar putea sa fie nevoie sa fim vaccinati la fiecare 6 luni. Motiv pentru care au deja o intelegere cu Pfizer si Moderna achizitia a 36 milioane de doze ( populatia Israel = 9 milioane => 9×2 injectii x2/an = 36 milioane doze). Bibi zice ca daca va fi reales luna asta: “primary mission will be to bring 36 million more vaccines over the next year.”

  De ce etnie credeti ca este Tal Zaks, medicul sef de la Moderna?

  https://www.wiki.ng/en/wiki/dr-tal-zaks-bio-wiki-age-family-wife-net-worth-moderna-covid-19-vaccine-and-salary-503379

  Dr. Tal Zaks an Israeli Chief medical officer of Moderna, Inc. since March 2015. He previously served as Senior Vice President and Head of Global Oncology at Sanofi Inc, where he was responsible for all aspects of oncology drug discovery, development, and commercialization.

  Apreciază

 8. Elena said, on aprilie 6, 2021 at 11:04 am

  Ne întrebăm de ce cad atâtea necazuri pe noi.

  „Lovitură sub centură pentru nemțeni. Mielul de Paște – doar din abator
  De parcă pandemia care a pus la pământ toate ramurile economice ale județului nostru nu era de ajuns, anul acesta fermierii noștri nu mai au voie să comercielizeze carne decât dacă mieii au fost sacrificați în abatoare specializate.
  Așadar, fermierii sau chiar gospodarii care până anul acesta ne puteau vinde carne de miel crescut natural, la un preț decent, sunt puși la zid de către DSVSA. Păi nu-i mai simplu să rămână oamenii cu marfa nevândută în favoarea supermarket-urilor care oferă carne din import?
  Conform DSVSA, este interzisă comercializarea cărnii de miel pentru consum public direct din gospodăria proprie. Totodată, pentru a fi comercializată, carnea de miel trebuie să aibă ștampilă rotundă.
  Ba mai mult, pentru a fi siguri că nu vor exista abateri, cei de la DSVSA impun gospodarilor să returneze în termen de 7 zile de la sacrificare, crotaliile animalelor.
  „-Ovinele și tineretul ovin se pot sacrifica indiferent de vârstă, pe toată perioada anului, în gospodăria proprie numai pentru consum propriu in familie;
  -sacrificarea mieilor și consumul cărnii de miel în gospodăria/curtea cetățeanului nu intră sub incidența legislatiei comunitare;
  -este interzisă comercializarea cărnii de miel pentru consum public direct din gospodăria proprie.”, transmite DSVSA.
  https://www.ziarpiatraneamt.ro/lovitura-sub-centura-pentru-nemteni-mielul-de-paste-doar-din-abator

  Animalele şi păsările crescute la ferme sunt hrănite cu concentrate, injectate cu hormoni, pentru a se îngrăşa, acestea se pot transmite şi la om. Sacrificarea animalelor în abatoare implică şi asomarea acestora şi nu se mai zbat, deci nu se mai scurge tot sângele.

  “Locul jertfelor. Oprirea de a manca sange.

  • 10.Daca un om dintre fiii lui Israel – sau dintre strainii care locuiesc intre voi – va manca orice fel de sange, Imi voi intoarce fata Mea impotriva celui ce va manca sange si-l voi starpi din poporul sau;
  Fc 9:4, Dt 12:23, FA 15:20, FA 15:29
  • 11.caci viata oricarui trup este in sangele sau, iar Eu vi l-am dat pentru jertfelnic, pentru ca el sa fie ispasire sufletelor voastre; caci sangele este cel ce se roaga pentru ispasirea sufletului 5.
  Dt 12:23, Evr 9:22
  • 12.De aceea le-am spus fiilor lui Israel: – Nimeni din voi sa nu manance sange, si nici strainul care locuieste’ntre voi sa nu manance sange.
  Dt 12:23
  • 13.Si oricine dintre fiii lui Israel – sau dintre strainii care locuiesc la voi – va vana fiara sau pasare care se mananca, acela sa-i verse sangele si sa-l acopere cu pamant.
  • 14.Caci viata oricarui trup este in sangele sau, si le-am spus fiilor lui Israel: Sa nu mancati sangele nici unui trup, pentru ca sangele este viata oricarui trup: oricine-l mananca va fi starpit.
  Fc 9:4, Lv 3:17, Dt 12:23 “
  • 15.Tot omul – bastinas ori strain – care va manca mortaciune sau animal sfasiat de fiara, acela isi va spala hainele, se va imbaia in apa, si necurat va fi pana seara, dupa care va fi curat;
  Lv 11:40, Iz 44:31
  • 16.dar de nu-si va spala hainele si nu-si va imbaia trupul in apa, nelegiuire va purta asupra-si”.

  DEX – STÂRPÍ, stârpesc, vb. IV. 1. Tranz. A face să dispară cu desăvârșire o specie de animale sau de plante (dăunătoare); a extermina. 2. Tranz. A face să dispară (pentru totdeauna) un rău, un flagel. 3. Intranz. și refl. (Pop.; despre femelele animalelor, mai rar despre femei) A deveni sterp, steril; a-și pierde sarcina, a avorta. ♦ (Despre animale) A înceta de a mai produce lapte..

  Apreciază

 9. Elena said, on aprilie 6, 2021 at 11:12 am

  Este interzisă vânzarea mieilor sacrificaţi în gospodării sau stâne
  https://zch.ro/este-interzisa-vanzarea-mieilor-sacrificati-in-gospodarii-sau-stane/

  Apreciază

 10. Elena said, on aprilie 6, 2021 at 11:25 am

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cum-s-ar-putea-face-testarea-covid-a-elevilor-dupa-revenirea-la-scoala-moldovan-elevii-cu-simptome-sa-anunte-medicul-de-familie-1485685

  Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus, duminică, pe pagina sa de Facebook, faptul că în opt săptămâni de școală, începând din 8 februarie, au fost folosite mai puțin de 2% din numărul total de teste antigen rapide puse la dispoziție pentru testarea în școli.
  Acest „insucces major” a fost cauzat, potrivit ministrului, de lipsa de personal medical sau de indisponibilitatea acestuia pentru administrarea testelor antigen rapide și de faptul că acest tip de teste sunt considerate de foarte mulți părinți ca fiind „invazive”, deci traumatizante pentru copii, mai ales pentru cei de vârstă mică.

  Apreciază

 11. nelu said, on aprilie 6, 2021 at 7:24 pm


  Georgescu Calin „klaus schwab nu are inima”, e drac.” la Davos se prezentau lucrurile pe fata…partidul comunist global”

  Apreciat de 1 persoană

 12. Tommy said, on iunie 18, 2021 at 9:45 pm

  Primarul New-York-ului momeşte oamenii cu hamburgeri si cartofi pentru a se vaccina . Noi cu micii,americanii cu burgerii.. https://www.youtube.com/watch?v=cD_Tuegmil0

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: