SACCSIV – blog ortodox

Care-i treaba cu World Wide Rally For Freedom – 20 martie 2021?

Posted in proteste by saccsiv on martie 17, 2021

In preambul, un clip din Bulgaria:

Dar evenimentul are loc in multe tari:

Inclusiv in Romania. Iata ce putem citi pe ZIUA NEWS la Este Revoltă Mondială. Oamenii împart manifeste si se organizează pentru 20 martie 2021 la marele prostest universal:

Pe social-media se fac grupuri și grupări care detaliază aspectele marelui protest de pe 20 martie 2021. Nu mai este vorba nici pe departe de un simplu act de protest, ci vorbim despre un război social-ideologic între o parte a populației și reprezentanți ai statului care impun măsuri opresive.

Declarațiile publice ale senatoarei Diana Soșoacă și ale altor protestatri cunoscuti, invitați din emisiuni televizate, confirmă că sunt milioane de oameni care s-au răzvrătit împotriva sistemului opresiv, la noi în țară. De asemenea, studiind postările de pe platformele de socializare, am intrat în posesia multor materiale care prevestesc aceste manifestații de mare amploare, scriu cei de la oficialmedia.com. Faptul că nu au fost acceptate opiniile miilor de specialiști din întreaga lume legate de falsul număr al deceselor, faptul că cei mai mulți cetățeni știu că pacienții au fost uciși în spitale din neglijență, din neștiință, sau chiar cu intenție și, mai ales arestarea la domiciliu, obligativitatea purtării măștii și a injectării globale de seruri, toate acestea au determinat peste trei sferturi din populație să își ceară libertatea și dreptul la viață. Menționăm că această mare rovoltă populară este anunțată până acum în 50 de țări.

Vă prezentăm apelul publicat pe social-media:

„Marea Manifestație ce se va desfășura la nivel internațional pe data de #20_Martie a fost deja notificată Primăriei Capitalei ????. Așadar, ne vedem cu toții la Marșul World Freedom Rally unde #România solidarizează ???? ???? ???? cu celelalte #țări din lumea intreagă, precum se vede din imaginea 3. (Uite, chiar așa, nici nu știu cate s-au inscris pana la actuala ????, 40 – 50?)

Marșul va avea atinge puncte însemnate ale luptei pentru drepturi și libertăți și va avea următorul #Traseu:

– Piața Victoriei (startul),

– Piața Romană,

– Piața Universității,

– Coborâre prin Centrul Vechi spre

– Parcul Izvor (la „Alveolă”) unde vom și continua #relax_ul libertății în aer liber. Căci vom avea și un „party” tematic ????. Nu vă e dor ????? Mie, foarte. Să crape arahații de ciudă ????????????…

????????????????. Va iesi o maaare Horă, cânt și voie bună, vom #respira_liber, vom #canta_liber, vom #dansa_liber, ne vom #îmbrățișa_liber, vom da curs #voii_bune si #omeniei_libere și neîngrădite, vom fi #normali, asa cum suntem iar nu asa cum vor sa ne transforme alții cu ideologiile lor. #Vom_manifesta_Viața, impreună cu peste 50 de țări din întreaga lume. Cred că nu a mai existat un astfel de Eveniment in istorie pana acum. #Haideti_pe_20 sa ne aducem aminte de noi, sa ne aducem aminte ca suntem vii si liberi…

P.S. – bineinteles ca si acest eveniment va avea un caracter #apolitic fiind unul al Societații Civile, orice incercare de confiscare a acestuia de diversi politiceni fiind strict interzisa si considerata o lipsa de respect la adresa Cetățeanului.”

Iata si ce putem citi la http://www.indymedia.ie/article/107731

Press release WORLD-WIDE RALLY FOR FREEDOM – issued 5th March 2021

Kassel, Germany, March 05, 2021 – On Saturday the 20th March 2021, a World-Wide Demonstration for Freedom, Peace, and Democracy will take place in more than 40 countries all over the world. We will reclaim our fundamental rights, and take a stand against excessive Coronavirus restriction measures.

[…]

About us

In the spring of 2020, we formed an action group in Kassel (Germany). We believe that fundamental rights are not privileges and we stand for peace, freedom, democracy and solidarity.

We are mothers and fathers, children and grandchildren, brothers and sisters, young and old.
We are the people!
We are the society!
We would like to thank those in power for awakening our desire for political self-determination.
Website: https://worldwidedemonstration.com
Organizers: https://freiebuergerkassel.de
Mail: info@worldwidedemonstration.com

#THISUNIONISLONGOVERDUE

Comentariu saccsiv:

Am fost intrebat daca sa meaga sau nu ortodocsii la acest mars. Habar n-am. Nu m-am dumirit ce-i cu el.

Teoretic, dupa cum am mai spus, trebuie marturisit, inclusiv in strada, insa trebuie sa fim extrem de VIGILENTI, din motivele ce le-am expus la:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

 

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ROrtodox said, on martie 17, 2021 at 3:07 pm

  UE a deci introducerea Certificatul European de Vaccinare de la 1 Iunie…

  Apreciat de 1 persoană

  • abc said, on martie 18, 2021 at 9:53 am

   Care-i treaba ?
   Eu cred ca asta:
   Exact cum a fost si cu 6 ianuarie 2021 din state.
   Adica dupa ziua asta ii vor declara pe antivaccnisti teroristi, asa cum spune catu ala al nostru, ma rog al lor, dar ei zic ca-i al nostru

   Tocmai de aceea, nici un roman sa nu iese la acest miting.
   Insasi mesajele de pe pl,iantele de mobilizare sunt antihristice.

   Apreciază

 2. Cristian Daniel said, on martie 17, 2021 at 3:15 pm

  Personal cred ca nu ar fi rau sa fim prezenti la miting, dar atentie la sloganuri si la pancarte. Daca observam pe acolo curcubee sau pancarte cu #rezist si alte asemenea simboluri, atunci cred ca e clar ptr toata lumea…pe de alta parte, atentie sa nu se iste conflicte chiar intre participanti din diferite motive, fiind o adunatura asa de pestrita…
  Dar ma intreb de ce videoclipul cu Bulgaria incepe cu imaginea catedralei din Sofia?

  Apreciat de 2 persoane

  • saccsiv said, on martie 17, 2021 at 5:31 pm

   Cristian Daniel

   Curcubee aproape sigur n-o sa vezi la nici un astfel de protest iar discursul anti vaccin (si multe alte anti) va fi bun.
   Problema e alta. Ai inteles articolul asta?
   Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA
   https://saccsiv.wordpress.com/2021/03/16/realii-papusari-nu-ne-arata-vreo-luminita-la-capatul-tunelului-deoarece-vor-ca-masele-nemultumite-sa-gaseasca-o-unica-solutie-razboiul-si-revolutia/

   Apreciază

   • Cristian Daniel said, on martie 17, 2021 at 6:14 pm

    Da, articolul la care faci referire este f. bun, stiu ca tu asa vezi lucrurile si poate chiar ai dreptate. Eu am insa un semn de intrebare privind privind izbucnirea acestor revolte, revolutii, rascoale sau ce-or fi ele cata vreme populatia (sa le zic viitorii revolutionari) nu are arme? Adica ma gandesc ca revolutiile nu se fac cu pieptul gol in fata mitralierelor caci asa ceva s-ar numi macel si nu revolutie…acum sa fim sinceri, si in decembrie 1989, daca armata deschidea focul la Timisoara si Bucuresti nu mai ramanea niciun protestatar in viata, era un carnagiu… nu stiu, poate intre timp, se va mai schimba ceva in ecuatia asta cu viitoarele revolutii…parerea mea.

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 17, 2021 at 6:58 pm

    Cristian Daniel

    Tu ai intrebat la inceput, tot tu ai dat raspunsul la final. Un exemplu este chiar Romania 1989.
    Oricum insa, au papusarii grija de tot, nu-ti fa griji in privinta asta.

    Apreciat de 1 persoană

  • un oarecare said, on martie 19, 2021 at 6:17 am

   Mesajul doctorului Mircea Pușcașu (Bucovina Profunda):

   DE CE IEȘIM SÂMBĂTĂ?

   Sunt medic, am fost la majoritatea protestelor anti restricții, am vorbit pe scenă in public și in online.
   Cred că vremurile care vin sunt mai grele decât 2020, iar dacă nu suntem hotărâți, slugile globaliste care conduc țara vor face aici un măreț lagăr sanitar. Libertățile cedate de noi in 2020 nu vin sigure înapoi. Ordinele externe primite in plic de arafații și rafilienii de serviciu pot fi dejucate dacă suntem o prezență masivă in stradă.
   Foarte important este să păstrăm protestul coerent și pașnic, ca un Maserati care merge la ralanti. Violențele și huliganismele ar fi exact pretextul pe care sistemul global și l-ar dori pentru a ne încadra drept o turmă de nevertebrate incoerente și dezorganizate și a justifica amplificarea restricțiilor impuse.

   Prezența masivă și coerentă prin discursuri articulate a unei mulțimi organizate va da mesajul de putere și va putea face autoritățile să cedeze asupra măsurilor și restricțiilor absurde.
   O prezență masivă, o mulțime organizată și coerentă este cel mai clar manifest al libertății acestui popor, un strigăt ferm către mai marii zilei că suntem mulți și puternici și știm că ei ne țin bocancul pe grumaz sub pretexte sanitare puerile și că asta trebuie să se oprească acum!

   În numele organizațiilor locale implicate in Proteste mulțumesc și aplaud toți cei implicați in organizare și cei prezenți la aceste proteste.

   Ne vedem sâmbătă la 15 in Piața Universității și apoi în Parcul Izvor! (Protestul se poate întinde până spre ora 22, conform autorizațiilor.)

   Mircea Puscasu

   Detalii pe canalul de Telegram al organizatorilor:
   @wwrallyRomania
   t.me/wwrallyRomania
   Word Wide Rally România
   Official Channel

   Sau pe grupul de discuții asociat:
   t.me/wwrallyRo

   Dați mai departe!

   Apreciază

 3. Gherasim said, on martie 17, 2021 at 3:17 pm

  Netanyahu: Four More Peace Deals on the Way for Israel

  https://www.breitbart.com/politics/2021/03/16/netanyahu-four-more-peace-deals-on-the-way-for-israel/

  Apreciază

 4. un oarecare said, on martie 17, 2021 at 4:54 pm

  (Acest comentariu este pentru informarea d-lui saccsiv, nu neapărat pentru postare publică)

  Din câte a anunțat Dl. Pompiliu Diplan la emisiunea care îi este găzduită de luni pană joi de la ora 18 de către NașulTV (postul tv al jurnalistului Radu Moraru), organizatorii Grupul Civic ‘Starea de Libertate’ (condus de Pompiliu Diplan), Alianța Părinților, Pro Decizii Informate, Asociația Calea Neamului (condusa de Mihai Tîrnoveanu), Bucovina Profundă (dr. Mircea Pușcașu), Asociația NeamUnit, Asociația NOI, Asociația Stop5G, vor organiza manifestarea tot de la ora 15 dar pornind din Piața Universității în marș către alveola din Parcul Izvor, deci nu din Piața Victoriei.

  Aceasta o fac pentru a evita amestecul mișcării civice autentice pe care o reprezintă (în principal de orientare național-creștină și ne-secu) cu politicul, deoarece în Piața Victoriei se vor aduna în principal susținătorii Sosoaca-Aur și vedetele gen Lovin-Cerva rtv, transformându-se în ceva confiscat politic.

  Acești organizatori doresc de asemenea evitarea oricăror posibile provocări la violență.

  Apreciat de 2 persoane

 5. Catalin said, on martie 17, 2021 at 4:57 pm

  Biden sufera de dementa si interviurile sunt trucate in studio, vedeti microfonul nefocalizat (stanga-jos) la secunda 11

  Apreciază

 6. un oarecare said, on martie 17, 2021 at 5:05 pm

  (Acest comentariu este pentru informarea D-lui Saccsiv, nu neapărat pentru postare publică – COMPLETAT)

  Din câte a anunțat Dl. Pompiliu Diplan la emisiunea care îi este găzduită de luni pană joi de la ora 18 de către NașulTV (postul tv al jurnalistului Radu Moraru), organizatorii Grupul Civic ‘Starea de Libertate’ (condus de Pompiliu Diplan), Alianța Părinților, Pro Decizii Informate, Asociația Calea Neamului (condusa de Mihai Tîrnoveanu), Bucovina Profundă (dr. Mircea Pușcașu), Asociația NeamUnit, Asociația NOI, Asociația Stop5G, vor organiza manifestarea tot de la ora 15 dar pornind din Piața Universității în marș către alveola din Parcul Izvor, deci nu din Piața Victoriei.

  Aceasta o fac pentru a evita amestecul mișcării civice autentice pe care o reprezintă (în principal de orientare național-creștină și ne-secu) cu politicul, deoarece în Piața Victoriei se vor aduna în principal susținătorii Sosoaca-Aur și vedetele gen Lovin-Cerva, Lazarus, rtv, transformându-se în ceva confiscat politic.

  Acești organizatori doresc de asemenea evitarea oricăror posibile provocări la violență.

  Clipul de promovare al evenimentului pe https://facebook.com/StareaDeLibertate/

  Emisiunea D-lui Diplan de ieri: https://facebook.com/nasulteleviziunealibera/videos/1152960275139263/
  (la început este un generic static mai lung)

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 17, 2021 at 5:52 pm

   un oarecare

   La primul link spune este ziua de proteste mondiale împotriva restricțiilor Covid si pune aceeasi sursa ca si ceilalti.
   Deci nu e altul.

   Apreciază

   • un oarecare said, on martie 17, 2021 at 6:15 pm

    Diferenta (in clipul cu Citzu) e ca se spune de ora 15 Piata Universitatii, nu Victoriei. Spre deosebire de fotografia-afis a celorlalti pe care scrie ROMANIA dar Piata Victoriei. Clipul e facut catchy, ca sa vina lumea…

    Acum (18:04) a inceput emisiunea D-lui Diplan:
    https://nasul.tv/live/

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 17, 2021 at 6:59 pm

    un oarecare

    A spus Diplan ca mitingul sau e altul decat cel World Wide Rally For Freedom?

    Apreciază

   • un oarecare said, on martie 17, 2021 at 7:17 pm

    Din cate stiu e nationalist. Iar daca e cu ecumenistii, cum scrie cineva mai jos, e simplu: nu te rogi impreuna cu ei. Dar cred ca e de datoria mea sa fiu acolo, in Piata Universitatii la ora 15, nu in Piata Victoriei, fiindca mi se pare foarte OK atata timp cat: „trebuie marturisit, inclusiv in strada, insa trebuie sa fim extrem de VIGILENTI.” -sunt absolut de acord cu asta si cred ca e un mod de a face practic asta. Iar daca cadrul o ia razna nu inseamna ca nu ma voi delimita.

    Apreciază

 7. Palex said, on martie 17, 2021 at 5:23 pm

  Toate acțiunile cu caracter global sunt suspecte.
  In primul rand e ciudata reclama și amploarea unui astfel de eveniment în condiții de pandemie.

  Apreciat de 1 persoană

  • un oarecare said, on martie 18, 2021 at 9:59 am

   Anunțul d-lui Diplan (am bolduit ce mi s-a părut important în contextul discuțiilor de aici):

   Pe 20 martie este ziua protestelor in intreaga lume împotriva restricțiilor pandemice.

   Sâmbătă 20 martie 2021, de la orele 15, ne adunăm în miting la fântânile de la Universitate și apoi plecăm în marș spre parcul Izvor, pentru mitingul final.

   Vom vorbi și vom protesta pașnic în Starea de Libertate! Avem mulți wați și mulți decibeli ca să ne facem auziți!

   Cerem:

   – anularea oricarei obligativitati a vaccinarii,
   – anularea oricarei discriminari bazate pe vaccinare si
   – anularea restrictiilor impuse de starea de alerta!

   Vă așteptăm și îi așteptăm pe toți frații noștri de suferință, indiferent de unde vin!

   Pentru ambele evenimente (miting + marș, Universitate – Izvor) Starea de Libertate are aprobările de la Primăria Capitalei.

   Ne vedem în Starea de Libertate!

   Ps nu va smintiti ca protestează si alte neamuri, poate in feluri diferite. Acesta nu e un protest globalist (ci e, evident, potrivnic globalismului comunist de la Davos) – chiar de e _global_.

   Apreciază

 8. Spaceman said, on martie 17, 2021 at 5:45 pm

  Pionii albi se adună ca o mare familie, ecumenistă, să dea cu tifla orcilor, numai că orcile vor conduce lumea 42 de luni după ce vor înființa așa zisul ‘guvern mondial’.

  Guvernarea mondială (marea resetare) nu este posibilă fără digitalizare: guvernare digitală → cetățeni digitali → economie digitală.

  Așa că…

  Digitalizarea e cu pedala de accelerație la podea!

  https://www.euractiv.ro/economic/programul-europa-digitala-aprobat-de-consiliu-23396

  https://www.caleaeuropeana.ro/cristian-busoi-presedintele-comisiei-itre-din-pe-scrisoare-catre-ursula-von-der-leyen-in-care-solicita-o-informare-corecta-si-sustinuta-despre-certificatul-digital-de-vaccinare-nu/

  https://moldova.europalibera.org/a/ue-propune-un-certificat-digital-verde-%C8%99i-vrea-s%C4%83-opreasc%C4%83-exportul-de-vaccinuri/31155879.html

  https://www.tion.ro/mapamond/certificat-digital-de-vaccinare-pentru-libera-circulatie-prezentat-de-comisia-europeana-1405122/

  Apreciază

 9. vasile said, on martie 17, 2021 at 5:53 pm

  pai incepe cu curcubeele popnaristice videoclipul de promovare … cam ciudat

  Apreciază

 10. Gabriel said, on martie 17, 2021 at 6:28 pm

  ”About us

  In the spring of 2020, we formed an action group in Kassel (Germany). We believe that fundamental rights are not privileges and we stand for peace, freedom, democracy and solidarity.”

  Chiar asa repede in primavara lui 2020? Nici nu intrasera multe state in carantina. Tin minte ca Pompiliu Diplan a fost prin Germania la niste proteste de-ale lor, ba chiar a fost invitat pe scena…. cel putin dubios, iar acum e seful manifestatiei din Romania. A fost membru in fratia ecumenista… Nu cred ca avem ce cauta in adunatura lor

  Apreciat de 1 persoană

 11. Nae said, on martie 17, 2021 at 6:42 pm

  Ong istii luu soros. Confisca orice miscare de protest. V am spus de ani de zile ca s a facut parastas statelor nationale prin compromiterea guvernelor.
  Acum pasaportul de CovID va avea privilegiile cetateniei universale, visul evreilor sa aiba cetatenie in orice tara pe glob.

  Apreciat de 1 persoană

 12. Nae said, on martie 17, 2021 at 6:48 pm

  Se iese in strada contra guvernelor nationale, adica indirect pentru guvern supranatioanal corporatist. Acum 30 de ani mi a zis bunicul ca o sa ne conduca o banca mondiala cu sediul in China.

  Apreciat de 1 persoană

 13. contracurent said, on martie 17, 2021 at 7:07 pm

  in clipul bulgaresc sunt secvente de la protestele numeroase din vara 2020, pe pancardele alea vad mesaje gen luati-va labele de pe copii nostri, stop politicilor antifamilie si anticopii , mesaje anti barnevernet etc; dar nu stiu ce impact va avea acel clip care inca nu a adunat 1000 de vizualizari; daca voi fi in sofia pe 20 martie, particip si eu.

  Apreciat de 1 persoană

 14. Nimeni said, on martie 17, 2021 at 8:36 pm

  Abordare ironică a campaniei cu multe hashtaguri gen tinerii frumoși și liberi,mergem sa dansam sa cantam,așa o să pară că de fapt pe nimeni nu deranjează starea actuala,noi suntem veseli și nu ne deranjează restricțiile cam așa s-ar interpreta.Si chestia cu ,,Nu va era dor ?” aceeasi chestie ,cui ii este dor de un protest ? E ca și cum ți-ar fi dor de o plimbare prin parc.

  Apreciat de 1 persoană

 15. P.M. said, on martie 17, 2021 at 9:37 pm

  @@@un oarecare,daca intradevar acel protest organizat de domnul Pompiliu Diplan si celelalte organizatii civice,este contra vaccinarii obligatorii,de ce nu se sustine acolo unde se sustine de obicei,si anume:Parcul Izvor

  Apreciat de 1 persoană

 16. stirbu costin said, on martie 18, 2021 at 8:37 am

  Cred că ne facem prea multe griji şi uzăm prea tare tastele computerelor… Hai să ne mai uzăm şi pingelele oleacă. Zic şi eu… Dacă e să ieşim afară, o facem pentru a protesta împotriva plandemiei. Nu mai căutaţi nod în papură la orice iniţiativă! Hai afară că altfel nu o să mai avem voie să ieşim nici în scara blocului.

  Apreciat de 1 persoană

 17. Ovidiu.d.C. said, on martie 18, 2021 at 12:06 pm

  Poate contează pentru unii ce spune teologul Danion Vasile la început. https://youtu.be/DGLwACqkKGg
  Poate înseamnă ceva și faptul că icoanele au fost lăsate în spate la mitingurile astea.

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 18, 2021 at 12:17 pm

   Ovidiu.d.C.

   Este extrem de grav ca organizatorii au cerut ca icoanele sa fie in spate.

   Apreciază

   • Ovidiu.d.C. said, on martie 18, 2021 at 1:04 pm

    Cred ca din cauza asta unii nu au participat la mitingul trecut. Oricum, cred că este grăitor cu privire la genul de participanți dorit de organizatori – în nici un caz „îmbisericiti”. Deși, părerea personală este ca aceștia din urmă au fost mai mulți decât cei „sanitari” de exemplu. Dar ce să faci cu oameni cuminți la proteste 🤐?…

    Apreciază

   • un oarecare said, on martie 18, 2021 at 9:11 pm

    Mesaj pe grupul de Telegram al organizatorilor ‘Starea de Libertate’ (Diplan):

    STEAGUL SUS!

    Poate să vină cine vrea și cu o icoană la protest. Recomandat ar fi un steag, o pancartă sau un banner.
    Recomandăm celor foarte evlavioși să țină o zi două de post negru înainte de protest, precum soldații lui Ștefan înainte de bătălie, iar pe lângă Canonul Sfântului Andrei Criteanul și Pavecerniță să citească și 2-3 catisme pe zi, să facă măcar 100 de metanii pe zi, să citească Acoperământul și Paraclisul până la protest. Așa se face o pregătire duhovnicească intensă pentru un luptător ortodox evlavios. E greu dar o cauză așa mare presupune efort. Ar fi prea ușor să fluturăm icoanele acolo, eventual împăunându-ne în faţa conștiinței noastre cât de evlavioși suntem.

    Este o vreme pentru rugăciune, nevoință, asceză și evlavie. Și altă vreme pentru ridicat strigăt de luptă împotriva nebunilor care stăpânesc țara. Amintiți-vă că Sfântul Nestor când s-a luptat cu marele Lie nu a folosit tămâia sau icoana, ci sabia și puterea minții și a brațului. Astăzi vă cer să vă pregătiți cum știți pentru sâmbătă să puteți să ridicați nu sabia sau brațul, ci mintea lucidă și glasul puternic să cereți libertatea înapoi.

    Altfel noul comunism global ne va lua treptat totul, și biserici și icoane și teatre și stadioane și parlament și resurse și cultură și istorie și identitate.

    Opriți certurile minore și stați umăr de român lângă umăr de frate și îmbrățișați pe cel ce vă va fi alături, creștin, rocker, hipster, pensionar sau artist, să se sperie de unitate noastră toți arafații și cerceii, toate televiziunile vândute și politicienii hulpavi.

    Hai să fim ce-am fost și mai mult de-atât!

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 18, 2021 at 9:22 pm

    un oarecare

    Mai era acolo şi tânărul creştin Nestor, cunoscut Sfântului Dimitrie. Acela, văzînd pe Lie că ucide pe mulţi şi mai ales că îi pierde pe creştini fără cruţare, s-a aprins de râvnă şi, vrînd să se lupte cu Lie, a alergat la Sfântul Dimitrie care era în temniţa şi i-a cerut binecuvintare şi rugăciuni, că să-l poată birui pe Lie. Sfântul Dimitrie, insemnindu-l pe el cu semnul Sfintei Cruci, i-a zis: „Du-te şi îl vei birui pe Lie, mărturisind pe Hristos”.

    Apreciat de 1 persoană

   • saccsiv said, on martie 18, 2021 at 9:35 pm

    un oarecare

    Penultima fraza este perfect antihristica, deoarece incepe prin a defini ca fiind ceva minor diferenta dintre un crestin si un satanist.
    A fi in aceeasi piata strigand impotriva vaccinarii obligatorii e una iar treaba cu unitatea este cu totul altceva. Nu exita unitate intre un crestin si inchinatorii la Zamolxis.

    Apreciat de 1 persoană

   • un oarecare said, on martie 19, 2021 at 4:55 am

    „A fi in aceeasi piata strigand impotriva vaccinarii obligatorii e una iar treaba cu unitatea este cu totul altceva. Nu exita unitate intre un crestin si inchinatorii la Zamolxis.”

    Da, cu adevarat asa este! Cum la fel de antihristic este sa sustii vre un personaj politic scos in fatza de secu gen Sosoaca (cu mama masoanca pe fatza) sau Chelaru (mason).

    Despre Diplan (nu stiu, dar banuiesc ca el a scris textul) cred ca are bune intentii, dar il vad si mai vinovat pe preotul la care se spovedeste si impartaseste, fiindca nu-i face o minima catehizare pentru a intelege ce confuzie grava face.

    Apreciază

   • un oarecare said, on martie 19, 2021 at 5:11 am

    Da, cu adevarat asa este! Cum la fel de antihristic este sa sustii vre un personaj politic scos in fatza de secu gen Sosoaca (cu mama masoanca pe fatza) sau Chelaru (mason).

    Apropo, atat Mision-hAur cat si Sosoaca fac propaganda pentru Călin Georgescu (Tescovici Jr., adica progenitura cu pedigree a ministrului de externe a lui Ana Pauker, ‘Teohari Georgescu’ -in realitate Burăh Tescovici.

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 19, 2021 at 10:45 am

    un oarecare

    Am scris si de ei, cu alte ocazii. Nu stiu daca ai citit.

    Apreciază

 18. Ovidiu.d.C. said, on martie 19, 2021 at 1:08 am

  @saccsiv
  Iar deasupra acelei fraze e un pamflet la adresa credinței și nevoinței ortodoxe . Vorbă înțeleaptă aia să nu-ți pui nădejdea în fiii oamenilor.

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: