SACCSIV – blog ortodox

Raport ONU: Părinții blochează libertatea sexuală a copiilor

Posted in copii, ONU by saccsiv on martie 13, 2021

Sursa: https://tribuna.us/raport-onu-parintii-blocheaza-libertatea-sexuala-a-copiilor/

Un nou raport al ONU privind copiii și viața privată ar putea șoca părinții dacă ar afla despre el. Produs de un „raportor special” și publicat de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, raportul sondează frontierele extinse ale sexului, informează C-Fam.

Raportul afirmă că „expresia sexuală” face parte din „țesătura împletită a vieții private a copiilor”. Raportul definește copiii ca orice persoană sub 18 ani, ceea ce probabil include și copiii în fașă.

Raportul afirmă că „adolescenții trebuie să poată lua decizii cu privire la bunăstarea și corpul lor și să își exploreze în siguranță și în privat sexualitatea pe măsură ce se maturizează, fie online, fie offline”.

Cu toate acestea, explică raportul, integritatea corporală și drepturile de autonomie le sunt încălcate  de „guverne, entități comerciale, furnizori de servicii medicale, profesioniști din domeniu, părinți și colegi”.

Cum le sunt încălcate drepturile de integritate corporală și autonomie? Prin refuzul avortului. Solicitarea acordului părinților pentru avort și contracepție. Terapie pentru atracții sexuale nedorite. Și rușinare.

Raportul insistă asupra faptului că minorii au diverse identități de gen, orientări sexuale și expresii. Un sondaj recent realizat de Gallup arată că din ce în ce mai mulți copii cred astfel de lucruri. Numărul de „trans” și „bi” a crescut substanțial în ultimii ani. Activiștii mișcărilor ideologice LGBT spun că acest lucru este rezultatul unei acceptări sociale mai mari. Criticii vor spune că acest lucru se datorează propagandei LGBT în mass-media și școli. Este posibil ca acești copii să anunțe aceste schimbări la presiunea colegilor și conștient.

Raportul acuză că minorii cu aceste condiții sunt supuși unei liste lungi de consecințe negative, de la violență și discriminare la refuzul tratamentului medical și lipsa recunoașterii legale.

Raportul face parte dintr-un program mai extins al ONU privind „Inteligența artificială și drepturile copiilor”. UNICEF a emis un raport amplu pe această temă. Vorbește despre puterea unei coordonări masive pentru mesaje și programe deținute de agenții ONU și de alți actori.

Unul dintre punctele forte ale regimului drepturilor omului este acela că este universal și se aplică tuturor. Cu mulți ani în urmă, ONU a început să izoleze drepturile omului. Mai degrabă decât drepturile omului universale, ONU a insistat pentru drepturi care nu sunt universale, deoarece se aplică în mod unic femeilor, homosexualilor și copiilor.

Unul dintre cele mai universale tratate ONU este Convenția privind Drepturile Copilului. A fost acceptat de aproape toate guvernele lumii, cu excepția Statelor Unite. Deși președintele Bill Clinton l-a semnat în 1995, acesta nu a fost niciodată ratificat de către Senatul SUA. Asta pentru că aderarea la tratate necesită 2/3 din votul Senatului, iar democrații nu au reușit niciodată să adune atât de mult sprijin.

În schimb, conservatorii consideră convenția ca fiind prea radicală prin acordarea de drepturi copiilor complet separate de părinții lor. Mai mult, convenția solicită ca minorii să primească informații de orice fel, din orice sursă.

Ultimul raport emis de Consiliul pentru Drepturile Omului duce drepturile copiilor și mai departe. Provocarea cu care se confruntă părinții din întreaga lume este că nu vor ști niciodată despre acest document și nici nu vor înțelege impactul acestuia asupra guvernelor lor naționale, care poate fi considerabil.

Cu toate acestea, avocații și judecătorii folosesc astfel de rapoarte pentru a impune noi idei guvernelor naționale și chiar sistemelor școlare.

Deși pare extrem de dificil și birocratic de a avea acces la acțiunile și deciziilor ONU, este vital să ne concentrăm atenția pe a fi informați corect, dispuși să ne susținem punctele de vedere cu privire la valori în mod echilibrat, pragmatic și să ne contactăm reprezentanții politici naționali, indiferent dacă i-am votat sau nu, și cel mai important, pe baza informațiilor și valorilor pe care le deținem, să votăm de fiecare dată în conformitate cu ele.

Lipsa acțiunii și eterna indignare pe platformele de social media nu rezolvă absolut nimic, nu au niciun impact real și nu schimbă percepții în lipsa acțiunilor pragmatice, inteligente și susținute. ONU și alte organizații globale, naționale, își văd în continuare de ideologizarea drepturilor omului când văd opoziția care se pierde buimacă în abisul online-ului.

Raportul poate fi citit AICI

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ideologii said, on martie 13, 2021 at 1:00 pm

  Părinții n-ar trebui să fie șocați. În țări ca SUA, Canada și nu numai, se dau legi de genul ăsta încă de acum câțiva ani. N-am auzit să existe vreo opoziție serioasă din partea părinților din țările respective. Așa că au prins curaj și vor să impună astfel de legi în toată lumea. Ce credeți că vor face părinții? Se vor opune? La fel cum au făcut-o și cu măștile?

  https://www.bitchute.com/video/Yeo3TfPgxNZP/

  Apreciază

  • tataia said, on martie 13, 2021 at 11:11 pm

   In SUA, Canada si nu numai? Poate ai vrut sa spui in Suedia, Norvegia, Marea Britanie, Olanda eventual Canada si nu numal. SUA este destul de conservatoare la chestiile astea. Si oricum SUA este un stat federal deci statele au o oarecare independenta legislativa unele fata de altelei. Deci probabil in SUA daca se dau astfel de legi nu sint valabile peste tot. Cele mai moderniste/socialiste/progesiste state sint Washington DC, New York si California. Spune-le tu insa alora din Texas, Mississippi, Tenesse de faze de astea daca vrei sa fii alungat din carteier/oras/etc.

   Apreciază

   • ideologii said, on martie 14, 2021 at 6:48 pm

    Nu știu dacă ești optimist sau mai puțin informat. S-au schimbat muuulte prin SUA cu ocazia plandemiei. Texas, Mississippi, Tenesse nu mai sunt ce erau odată. SUA e pe ducă, din păcate. De fapt întreaga lume e pe ducă.

    Apreciază

 2. Yuki said, on martie 13, 2021 at 3:06 pm

  Apreciază

 3. Dana said, on martie 13, 2021 at 3:12 pm

  ” Mass-media se ocupă în principal de covid-19 și pandemie și nu dezvăluie ce se întâmplă cu toate marile puteri ale planetei, la fel și oamenii de știință, de ani de zile guvernele unor țări iau măsuri de precauție pentru o catastrofă globală (naturală, nucleară., biologică etc) iată câteva fapte notabile:

  Adânc într-un munte înghețat între Norvegia și Polul Nord se află o uriașă bancă de semințe vitale pentru viitorul omenirii, bineînțeles nu pentru a salva omenirea așa cum se spune, ci pentru a fi folosită de cosmopoliti, precum și de cele 500 de milioane Mai mult de 930.000 de soiuri despre culturile alimentare se spune că au supraviețuit războaielor și dezastrelor, depozitate în seiful global al semințelor din Spitsbergen, o parte a arhipelagului norvegian. ”
  Continuarea la http://oimos-athina.blogspot.com/2021/03/blog-post_17.html

  Apreciază

 4. mucenicul said, on martie 13, 2021 at 3:32 pm

  A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

  Apreciază

 5. Scrisoare catre OMS: Opriti vaccinarile! said, on martie 13, 2021 at 4:06 pm

  https://dryburgh.com/geert-vanden-bossche-open-letter-to-who-halt-all-covid-19-mass-vaccination/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: