SACCSIV – blog ortodox

Preotul Calistrat Chifan: Dumneata unde te trezești domnule Raed Arafat? Cum vă permiteți să dați directive și să stabiliți programul liturgic? Preoți și creștini treziți-vă, să eradicăm odată toți virușii periculoși, care ucid sufletește poporul

Posted in RAED ARAFAT, Sfintele Pasti by saccsiv on martie 11, 2021

Preotul Calistrat Chifan pe facebook:

– Eu, am următoarea întrebare:
De unde știe „zeusul medicinei românești”, acest „nostradamus al Covid 19”, Raed Arafat, ce va face virusul în noaptea de Înviere? Respectiv în timpul Slujbei de Înviere.
A vorbit el personal cu virusul?
De unde atâta acuratețe și precizie, în elaborarea restricțiilor pentru noaptea de „Învierea Domnului” ?

– Este de noaptea minții, sa vii cu 2 luni înainte, să le arunci românilor ortodocși în față cu praf, spunând că nu au dreptul să participe la cea mai mare sărbătoare a creștinătății „ÎNVIEREA LUI HRISTOS”, din cauza unor povești mega- hiperbolizate, relatate cu un tupeu fără limite, a unui domn necunoscător de lege ortodoxă, dar care dă ordin ca un patriarh în biserica lui Hristos, fără să ceară părerea nimănui.

Biserica chiar este sat fără câini ori ograda fără stăpân?

– Dumneata unde te trezești domnule Raed Arafat, într-o țară democratică sau într-o colonie?

– Vă pare cumva că România este un trib înapoiat de proști unde dumneata te plimbi, ca „împătatul chior în țara orbilor”?

– Bună dimineața domnule Arafat!

– Dumneata ești cetățean într-o țară majoritar Ortodoxă, condusă spiritual de un Patriarh, de un Sfânt Sinod și de 50 de ierarhi ortodocși.

– Cum vă permiteți să dați directive și să stabiliți programul liturgic de „SFÂNTA ÎNVIERE” a Bisericii Ortodoxe, fără consultări prealabile cu Sfântul Sinod, cu Parlamentul României, cu Președintele, deși nici politicul nu are mari cunoștințe despre desfășurarea cultului liturgic ortodox și creștin?

– Cum și pe ce criteriu științific stabiliți periculozitatea unui virus în timpul viitor, înainte de a cerceta niște date relevante, conform datelor din laboratorele de specialitate privind evoluția unui virus, care de un an de zile este mega-mediatizat fără un concret suport științific?

– Nimeni nu știe nimic clar sau precis despre acest Covid 19, când este, când nu este, cum este, cum îl stopăm, cum îl evităm?
– Sau în raport de bugetul de achiziții al celor ce gestionează virusul…
Masca nu este medicament, este o afacere și o știe tot românul.

– Preoți și creștini treziți-vă din somnul rațiunii lăsați văicărelile, să ne unim în credință și în rugăciune, să trecem la post și Sfinte Liturghii cu tot clerul preoți și ierarhi, să eradicăm odată toți virușii periculoși, care ucid sufletește poporul român atât moral cât și spiritual.

– Oare nu poate o țară Ortodoxă cu atâția creștini practicanți, atâția clerici rugători la sfintele altare, prin nemărginita putere a lui Dumnezeu să înalțe rugăciuni atât de plăcute și primite la Dumnezeu.

– Ca Dumnezeu să ne izbăvească de toate aceste curse viclene ce vin de la lume, de la diavol și de la lucrătorii împotriva lui Hristos?

– Oare rămâne Dumnezeu de batjocură în lume, după voia fiecăruia care i se năzare, să mai aducă câte un amendament și câte o restricție preventivă, contrară trăirii spirituale și creștine a românilor, datorită unui virus gripal de tip Covid 19?

– Virusul Covid 19 este un virus ca și multe alte mii de viruși care tranzitează planeta, vom trăi și ne vom obișnui cu el, dar asta nu înseamnă că murim săraci, flămânzi, închiși de teama lui.

– Care mai este rolul și misiunea Bisericii, a clerului și poporului, în preamărirea lui Dumnezeu, dacă noi cei simpli stăm nepăsători cu mâinile în sân așteptând peirea morală și spirituală a Neamului Românesc?

– TREZIȚI- VĂ ROMÂNI CREȘTINI LA RUGĂCIUNE, SĂ ÎNGENUNCHEM PE SATANA ȘI PE LUCRĂTORII RĂULUI ÎN LUME !!!

– Acesta este începutul Sfârșitului Lumii, moartea noastră sufletească, moartea noastră morală și spirituală.
– Mare grijă, nu fie prea târziu!

– „SĂ STĂM BINE, SĂ STĂM CU FRICĂ, SĂ LUĂM AMINTE” !(Sf.Evanghelie).

– „Cine are urechi de auzit să audă, cine are ochi de văzut să vadă”!(Sf.Evanghelie).

– Nu uitați cuvintele Domnului Hristos:
„Porțile iadului nu pot birui Biserica, în veacul veacului”!(Sf.Evanghelie).

– Însă noi trebuie să fim tari și treji, nu dormind în nepăsare somnul rațiunii, așa se nasc în jurul nostru monștrii, care ne vor înghiți într-o bună zi.

Pr.Calistrat, mănăstirea Vlădiceni-Iași.

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nimeni said, on martie 11, 2021 at 7:56 pm

  Preoții trebuie să lase Bisericile deschise indiferent ce restricții se iau ,iar oamenii să meargă la biserică la fel ca la proteste, în număr mare,nu are putere să oprească nimeni o țară intreaga ,ce-or să facă o sa ne aresteze pe toți? și cu cine? ,trebuie sa ne trezim nu au putere decât dacă noi ii lăsăm ,asta daca dormim in continuare,nu exista atâția jandarmi câtă populație poate să iasă în stradă,și dacă jandarmii ni se alătură atunci ei bine că doar sunt născuți în România , doar nu ieșim la razboi ,și mai lasati-l pe Arafat asta că nu el controlează totul ,guvernanții țării ce au de zis ? ,nimic normal , arata cu degetul spre cel vinovat (că de ,ei nu pot să facă nimic Arafat e șeful) care este de fapt sub comanda lor, ce sa mai zic de președinte care a ieșit la televizor doar de trei ori că sa declare starea de urgență ,atât face un presedinte restul e plimbarea cu bicicleta , așa au învățat toți să arate cu degetul unii spre altii ,așadar ei nu conduc nimic de vreme ce ei nu sunt vinovații ,nici nu știm de fapt cine conduce țara daca nu găsim vinovații ei sunt puși acolo doar sa arate cu degetul către vinovați ,iar de 30 de ani nici unul nu știe,nu a aflat sa fie cineva vinovat ,nu se știe nimic , ,,mai reveniți daca aflam va spunem , noi de asta suntem aici să apărăm tara” .
  TREZIREA

  Apreciat de 1 persoană

  • nenimenea said, on martie 11, 2021 at 10:07 pm

   Nimeni ,
   Tare îmi e că,în noaptea Învierii,bisericile or să fie închise după ora22.00 cu șapte lacăte și cu jandarmii aferenți patrulând prin jur și asta ,atenție,cu ordin direct de la Patriarhie…într-o fructuoasă colaborare cu vajnicul și eternul comandant al acțiunii și cu ceilalți degenerați îndrăciți cocoțați în fruntea Țării…Să nu fie…
   (în speranța că Sacciv nu mă va uita la moderare,cum se mai întâmplă…)

   Apreciază

   • saccsiv said, on martie 11, 2021 at 10:26 pm

    nenimenea

    De abia m-am abtinut sa nu ti-l las la moderare, din cauza celor scrise in paranteza.
    De ce te aia pe tine? Ultimul comentariu neaprobat e de alaltaieri (pentru ca ai scris ca negrii sunt maimute) iar penultimul e tocmai in septembrie anul trecut.

    Apreciază

 2. Laurențiu said, on martie 11, 2021 at 8:20 pm

  Ce spune părintele Calistrat și alții mici, ca el, nu contează. Nici măcar ce spune și face Episcopul Tomisului.
  Eu vreau să aud vocea, sfatul și directivele de la Patriarhie! Să vedem: tot cu obediență față de Statul laic se va comporta IPS?
  Chiar și după un an de zile, în care direcția antihristica pe care s-a înscris România și lumea întreaga este la vedere, fără nicio intenție de a se ascunde acest lucru, arhiereii vor continua să fie de acord cu interzicerea participării creștinilor la sfintele slujbe de Paște?
  Oare chiar trebuie ca păstrarea actelor rituale care fac parte din tradiția și învățăturile sfinților Părinți să rămână în responsabilitatea doar a noastră, a simplilor mireni, fără ajutorul și incurajarea arhiereilor?
  … Abia aștept să treacă câteva săptămâni pentru a afla răspunsul la aceste întrebări personale…

  Apreciat de 1 persoană

  • Duhul Capitanuluii said, on martie 11, 2021 at 10:12 pm

   I se mai iartă și lui din păcate..

   Apreciază

  • Mihaela Marculescu said, on martie 12, 2021 at 8:34 am

   … Hmmm… Crezi ca… si Teodosie… si Calistrat… si inca vreo cativa…! au luat atitudine… fara girul… Patriarhiei…?… Ma indoiesc…!

   Apreciază

 3. noname 7 said, on martie 11, 2021 at 8:34 pm

  Pliante (6 pliante pe o foaie A4), cu profeţia Sf. Paisie despre vaccinul „coronavirus”, plus un model despre cum puteti marturisi altora despre acest vaccin
  Vedeti aici:http://mantuireaorg.blogspot.com/2021/03/pliante-marturisitoare.html

  Apreciat de 1 persoană

 4. Roby said, on martie 11, 2021 at 9:46 pm

  Sa-mi fie cu iertare interventia dar nu mai suport, oare nu era preasfintia sa parintele Calistrat unul sau chiar primul dintre clericii care a recunoscut si acceptat cu nonsalanta existenta preacucernicului SarsailaCov 19 prin infectarea si internarea mariei sale in spital.
  Acuma sa ne fie cu iertare sfintiile voastre si toate Vip-urile cu artisti cu tot, taceti si strangeti foloasele pe termen lung la ce ati semanat voi cu prostesca naivitate anul trecut in primavara.
  Asa am renuntat eu sa mai ascult un om al sistemului care acuma o intoarce frumusel ca la Buzau, pardon Iasi.
  Domnule administrator, nu gasiti ca ar trebui dezbatuta si infierata in articolele dumneavoastra si contributia indemnizata de stat a Vip-urilor, artistilor, preotilor, sportivilor, cu ajutorul carora media a propovaduit Lockdown-ul si toate masurile sale.
  Acuma frumusel o intorc pe dupa vişin dupa un an de promovare asidua a Covrigului, ca ar fi luat banii de la stat dar ei chiar au crezut in periculozitatea moastelor Covrigesti, ca nu au stiut adevarul, sanchi, ca noi suntem prosti.
  Si tot ei acuma dupa ce tavalucul nu mai poate fi oprit asteapta ca, fraierii ca noi spalati bine pe creiere de catre ei prin masmedia sa iesim in strada sa aparam libertatea si viitorul copiilor lor.
  Nu ar trebui minimalizata contributia prin acceptare, tacere si chiar propovaduire a unor clerici a falsului virus, apoi sa avem cu pardon, cine a pupat Covrigul in fund din primele zile si l-o propovaduit, acela sa mearga la proteste acuma si sa-l opreasca.

  Doar cateva exemple;

  La externare.

  https://m.facebook.com/OrtodocsiDePretutindeni/videos/parintele-calistrat-despre-experienta-avuta-prin-imbolnavirea-cu-covid-19-emisiu/951395042015122/

  La externare Antena 3

  Cum dezminte sfintia sa anul trecut ” zvonurile panicarde ” sau ”
  – Respect la toți iubitorii paginii noastre, care trebuie să înțeleagă că regulile medicale ne ajută să nu infectăm pe alții ”

  https://www.activenews.ro/stiri/Parintele-Calistrat-internat-in-spital-cu-coronavirus-dezminte-zvonurile-panicarde-%E2%80%9ESunt-foarte-bine-nu-am-absolut-nimic-tusea-a-disparut-respect-tratamentut-impus-de-specialist-cu-toata-seriozitatea-162621

  Remediu by parintele Calistrat.Gargara cu tuicuta.

  https://www.libertatea.ro/stiri/parintele-calistrat-diagnosticat-cu-covid-19-preotul-recomanda-crestinilor-gargara-cu-tuicuta-impotriva-noului-coronavirus-3114534

  Aici aveam nevoie doar de o ora de impartit lumina de Sfintele Pasti nu de altceva, cat mai simplu.

  https://www.g4media.ro/un-calugar-cu-sute-de-mii-de-urmaritori-de-facebook-sfideaza-regulile-impuse-de-patriarhie-si-vrea-ca-oamenii-sa-mearga-o-ora-la-biserica-de-pasti-in-ciuda-pericolului-urias-de-contaminare.html

  Ce s-a semanat acuma sa se culeaga fratilor, asta pentru ca asa au spus ” specialistii ” ca exista un virus mai cu mot.
  Ai cercetat tu, l-ai vazut tu, esti tu sigur de existenta lui de promovezi Covrigul, macar ca ar exista dar ca preot as fi tacut din gura stiind ca satanistii ingradesc temeinic libertatea.

  Va rog domnule administrator, imi vine sa vomit cand vad ca afisati schimbarea aceasta la fata a acestor inocenti propovaduitori infectati, fara macar sa specificati mai jos si Contributia lor la preamarirea Covrigului.

  Bineinteles, unii oameni ce si-au spus, bai daca si preotii se inbolnavesc si recunosc Covrigul atunci sa credem si noi in existenta preamergatorului SarsailaCov 19.

  Ce mai tura-vura fratilor, e cam tarziu pentru cei care s-au trezit acuma, odata ce s-a recunoscut existenta Covrigului, ba la proteste se poarta si cate 3 masti, atunci virusul iluzoriu nu mai are cum Disparea.
  Covrigul doar a deschis usa falselor pandemii institutionalizate global, deci, deci, deci, vor fi FOREVER, aviz credinciosilor SarsailaCov.

  Dar asta trebuia gandita f bine cand s-a renuntat anul trecut la Libertate pentru a fi Super Safe, Stati Acasa, Me To by Vip-uri, acuma sa tot stam acasa la multi ani.

  Ca tema recomandata va rog respectuos daca se poate d-le admin, propun ca pentru binele celorlalti fiecare Vip din asta propovaduitor de SarsailaCov sa fie pominit intr-o lista pe acest site ca lumea sa recunoasca binevoitorii si binefacatorii situatiei minunate de astazi.
  Sunt multi, platiti de stat ptr.aparitii, Halep, Hagi care promova jocul cu hartia igienica in fosta perioada Lockdown, Tudor Chirila, episcopi care promoveaza vaccinul si lista-i lunga de papagali prostituati pentru 30 de arginti.

  Satana a propus si omul ” credincios ” cum este a pus totul in opera.

  Now I am afraid it is Too Late

  Apreciază

 5. Eugen said, on martie 11, 2021 at 10:20 pm

  Hopa!S-a trezit Pr.Calistrat si incepe sa marturiseasca!Dar impotriva ereziei ecumeniste care macina Biserica Ortodoxa din interior si exterior,cand are de gand sa vorbeasca…dar cred ca il tine cipul de la mana stanga pe care a zis ca si-l baga…?!

  Apreciat de 1 persoană

 6. Cristian Daniel said, on martie 11, 2021 at 11:29 pm

  Nici eu nu am fost de acord cu unele iesiri publice ale parintelui Calistrat, dar nu am eu caderea sa-l judec…cat despre ceea ce spune acum, total de acord, dar asa cum afirma un comentator mai sus, degeaba se exprima cativa prelati daca la Patriarhie se tace complice…iar daca PF Daniel accepta si de aceasta data sa faca parte din aceasta mascarada, din aceasta piesa de teatru atat de prost regizata, si nu se va opune clar si vehement la mizeriile arahatului, atunci personal consider ca nu mai trebuie pomenit de niciun preot la Sf. Liturghie caci „nevrednic este”…iar despre români, eu m-am lamurit demult si nu vad de ce mi-as schimba parerea. este acel popor despre care Mantuitorul spunea „norodul acesta cu buzele Ma cinsteste dar cu inima este departe de Mine…” cu siguranta, va sta cuminte in case, cu gandul la ospatul culinar de a doua zi…repet ce am mai spus si in alte commenturi: cata vreme romanul are ce sa bage la matz, îi pasa prea putin de Dumnezeu si de Biserica, merge acolo doar din superstitie sau ca a auzit ca asa se face in anumite situatii, in rest i se rupe…doar daca nu mai are ce sa manance sau ce sa bea, atunci incep meltenii sa-l invoce pe Dumnezeu si sa faca urât…pai credeti ca daca Ceausescu ar fi dat poporului de mancare, daca ar fi gasit roamnii prin magazine la jumate din ce gasesc acum, ar mai fi fost un Decembrie 1989? Eu nu cred!

  Apreciază

 7. Ion a lui Axinte said, on martie 11, 2021 at 11:52 pm

  Calistrat e omul SRI pana peste urechi. Siteurile lui si facebookul sunt administrate de SRI. Deci clar, e ordin de sus sa scoata lumea in strada contra masurilor. Apoi probabil lege martiala, nou val puternic de imbolnaviri, poate alt virus si, in final, noi legi de prevenire si combatere a bolilor cuprinzand vaccinare obligatorie. Pentru ca au vazut ca lumea crede povestile despre virusi. Cei care in mod real se vor opune vor fi eliminati.

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 12, 2021 at 12:08 am

   Ion a lui Axinte

   Chiar daca ar fi omul sistemului, tot nu cred ca asta e scenariul.

   Apreciat de 1 persoană

   • Mihaela Marculescu said, on martie 12, 2021 at 8:48 am

    …. Calistrat… e cum e…!… Dar asta nu e un scenariu…!… Iar faptul ca s-a sucit ! (spre bine ! )… e laudabil…!… E un mesaj pertinent, ,real, dur si foarte mobilizator ! Inca nu e prea tarziu…!…

    Apreciat de 1 persoană

 8. Elena said, on martie 12, 2021 at 11:28 am

  DSU PRECIZEAZĂ CĂ ŞTIREA CU ARAFAT DESPRE LITURGHIA DE ÎNVIERE ESTE FALSĂ

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/dsu-atentioneaza-circula-un-fake-news-cu-o-declaratie-a-lui-raed-arafat-
  care-se-foloseste-de-citarea-digi24-o-sursa-credibila-1466521

  Eu cred că este o proorocire

  Apreciază

 9. Eu said, on martie 12, 2021 at 11:53 am

  Dar noi ce facem ca să nu fie bisericile închise în noaptea de Înviere???
  Ne rugăm din Psaltire la 12.00 noaptea?
  Facem grupuri de rugăciune în parohii în acest scop?
  Când se pune astfel problema rugăciunilor comune fiecare se scuza ca are altceva de făcut. Dumnezeu nu intra în sfera preocupărilor lor, dar este dator să ne furnizeze tot ce avem nevoie dpdv lumesc.
  Chiar dacă se roagă toți preoții, nu este de ajuns fără popor. Mulți nu au învățat nimic după Referendumul pentru Familie.

  Apreciat de 1 persoană

 10. «să eradicăm odată toți virușii periculoși, care ucid sufletește poporul» said, on martie 12, 2021 at 11:56 am

  1. «Babele care sunt pline de drăcușori și au în ele regulile lor» și care «se cred mistice dacă le fâlfâie candela sau le sar foile din Psaltire»

  Calistrat Chifan despre «Partidul Babelor care sunt pline de drăcușori și au în ele regulile lor»

  Calistrat Chifan: «Babele se cred mistice dacă le fâlfâie candela sau le sar foile din Psaltire»

  2. Arsenie Boca

  Ghelasie Țepeș (ucenicul lui Arsenie Boca) cu Calistrat Chifan (dialog rar):

  Subiecte fierbinți cu Gheorghe Anițulesei, și despre Calistrat Chifan:

  Fenomenul Arsenie Boca de Gheorghe Anițulesei:

  3. Nil Dorobanțu

  https://saccsiv.wordpress.com/2017/01/03/despre-preotul-nil-dorobantu-minunile-le-facea-cu-dracul-partea-1/

  https://saccsiv.wordpress.com/2017/02/15/editorial-ortodoxinfo-sa-fugim-de-inselarile-lui-nil-dorobantu/
  https://ortodoxinfo.ro/2017/02/14/sa-fugim-de-inselarile-lui-nil-dorobantu/

  https://saccsiv.wordpress.com/2017/03/10/video-nou-gheron-sava-lavriotul-despre-preotii-arsenie-boca-si-nil-dorobantu/

  Apreciază

 11. Elena said, on martie 12, 2021 at 1:35 pm

  Avem mulţi prooroci la conducerea ţari care ne prevestesc că de Crăciun, de Paşte nu sunt veşti bune, dar situaţia se indreaptă când este vorba de schi, de vacanţe la mare etc. , ca şi anul trecut.
  Ca să putem să stam la coadă la telegondolă pentru a schia trebui să renunţăm să stăm la coadă la Sf. Parascheva, unde ne-am putea îmbolnăvi.

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/klaus-iohannis-circulatia-pe-timp-de-noapte-va-fi-restrictionata-mai-devreme-nu-avem-in-vedere-un-lockdown-de-paste-1465087
  “Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți, într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, că autoritățile nu iau în calcul un lockdown de Paște, însă starea de alertă va fi prelungită și că interdicția de circulație noaptea se va aplica cu o oră mai devreme, de la ora 22.

  Astfel, până în vară vom avea un nivel foarte bun. Dar până atunci trebuie să avem grijă să nu ne înecăm la mal.”

  “Aglomerație mare la telegondola din Sinaia. Administrator de pârtie: „Cea mai mare coadă de la începutul sezonului” De Cristian Otopeanu, Sâmbătă, 02 ianuarie 2021, 15:30. Ultimul update Sâmbătă, 02 ianuarie 2021, 17:40
  Peste 4.000 de oameni au așteptat cu orele, azi, ca să urce cu telegondola din Sinaia la Cota 1400 sau 2000 pentru a schia. „A fost cea mai mare coadă de la începutul sezonului de schi, adică din 18 decembrie 2020”, a declarat administratorul pârtiei pentru Libertatea.
  Citeşte întreaga ştire: https://www.libertatea.ro/stiri/coada-uriasa-telegondola-sinaia-2-ianuarie-2021-administrator-partie-cea-mai-mare-coada-18-decembrie-2020-3359360

  Anul trecut au ales să decreteze stare de urgenţă tocmai de BUNA VESTIRE de la ora 13. Am încercat să ascult cât pot Sf.Liturghie ( locuiesc în apropierea bisericii). Pe la ora 9, două, trei doamne care se împărtăşise fugeau ca de bombe din curtea bisericii , difuzoarele de afară au fost oprite şi am auzit alte difuzoare zeci de minute în şir : staţi în casă!, spălaţi-vă pe mâini!
  În altă zi slujba s-a ţinut afară şi s-a citit şi o poezie prin care se spunea că nu ne vom da bătuţi şi von îngenunchea la colţul ierbii, poveşti, Sfânta Liturghie o făceau preoţii singuri în biserică. Mult mai târziu s-au gândit să dea drumul şi la difuzoarele de afară.
  Pe data 21 mai m-am dus la hramul bisericii Sf. Împăraţi Constantin şi Elena, biserica fiind amplasată într-o zonă periferică a oraşului, am ajuns puţin mai târziu. La ora 9,45 deja Sf Liturghie era pe terminate, s-a citit şi slujba pentru adormiţi şi la câteva minute după ora 10 totul s-a sfârşit.
  Dar fiţi “fericiţi”! după ce trece Paştele, la puţin timp putem merge iar la mare (la mare distanţă de adevăr şi de Hristos) şi opoi iar la schi până la Crăciun când iar …
  Citeam că în unele ţări se impun restricţii, ca tocmai de sărbători să intre în relaxare, la noi e tocmai pe dos.

  Apreciat de 1 persoană

 12. Mircea said, on martie 14, 2021 at 9:17 am

  Necrezind in Dumnezeu, nebunul se lupta cu Dumnezeu si cu cei ai lui. Oare poate fi o nebunie mai mare decit asta? Sa te lupti cu ceea ce spui ca nu exista, vai ce nebunie.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: