SACCSIV – blog ortodox

Video: Protestul antivaccinare obligatorie din fața Palatului Parlamentului

Posted in BUCURESTI, PARLAMENTUL Romaniei, proteste, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on martie 7, 2021

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cosmin said, on martie 7, 2021 at 6:27 pm

  Intr-o inregistrare, unul din organizatori spunea ca in acel moment sunt 20.000.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Grigore said, on martie 7, 2021 at 7:19 pm

  Scrieti pe internet peste tot, postati poze va rog! Toata lumea sa stie ca sunt mii si mii nu sute, nu se poate o asa bataie de joc. Pe blogurile voastre, peste tot, pe facebook, transmiteti imagini cu miile de oameni.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Dana said, on martie 7, 2021 at 7:43 pm

  ” Peste 5.000 de persoane, după estimările cele mai moderate s-au adunat în fața Parlamentului din București, pentru a protesta împotriva unui proiect de lege care ar face obligatorie vaccinarea ”

  sursahttps://r3media.ro/protest-impotriva-vaccinarii-obligatorii-peste-5-000-de-persoane-s-au-strans-in-fata-parlamentului-george-simion-aur-se-afla-la-miting/

  ” O parte a mass-mediei din România a scris, însă, că la eveniment s-ar fi aflat „câteva sute de persoane”: este vorba despre Agerpres, Ziare.com sau News.ro”

  sursahttps://r3media.ro/foto-video-rescrierea-realitatii-cum-arata-sute-de-oameni-in-viziunea-unei-parti-a-mass-mediei-din-romania/

  Apreciază

 4. Aly Aly said, on martie 7, 2021 at 7:58 pm

  Pacat ca lumea a inceput sa se vaccineze. La inceput erau reticenti,apoi au vazut ca nu sunt reactii imediate si au prins curaj. Nu inteleg ca reactiile pot apare si dupa 3 ani. Multi romanii au copii si nepoti plecati afara si se vaccineaza sa primeasca pasaportul covid ca sa poata iesii din tara. O sa vedem ce iese.
  Am insistat la toti cunoscutii sa mearga la protest: multi comozi nu se deranjeaza, altii vroiau eventual sa-i iau cu limuzina de la scara.
  Putini vor fi cei care nu vor accepta vaccinul!

  Apreciat de 2 persoane

 5. Clement said, on martie 7, 2021 at 8:28 pm

  Antenele sa ii puna botniţa Smakerului de pe Romania TV care sustine crearea pasaportului de vaccinare si obligativitatea purtarii mastii si a testarii pentru a avea acces in incinte inchise ( restaurante, sali de spectacole, sali de sport, conferinte )
  Vrea sa se aplice in Romania planul absurd care functioneaza deja in Israel unde cetatenii s-au „bucurat” in sfarsit de libertatea de a participa la primul concert pe stadionul din Bloomfield, Tel Aviv.
  500 de persoane mascate si legitimate cu Cartea Verde prin care dovedeau ca au primit ambele doze de vaccin Pfizer, rasfirate pe un stadion cu 35000 de locuri, au cantat ragusit si au dovedit intregii planete ca somnul raţiunii indus de diktatura pharma, continua sa nasca monstrii.

  Apreciază

 6. Stefan said, on martie 7, 2021 at 8:48 pm

  Am fost la protest și au fost mult mai mulți de sute. Probabil după părerea peste 4000.
  Am fost uimit de atitudinea jandarmilor care au preferat o prezență discretă și chiar dacă am trecut pe lângă ei fără mască nu m-au luat la rost. Și nu eram în mulțime ci singur pe o alee din parc.
  În rest, oameni frumoși și civilizați. Mă bucur foarte mult că am putut ajunge. Cumva am prins mai mult curaj. Că se poate și că nu suntem chiar singuri.
  Doamne ajută

  Apreciat de 2 persoane

 7. Cosmin said, on martie 7, 2021 at 8:54 pm

  Marian Motocu spune ca mitingul a fost un real succes.

  Cica s-ar fi adunat pana in 50.000 de oameni.

  Apreciază

 8. P.M. said, on martie 7, 2021 at 8:59 pm

  Au fost în permanență cam 11.000-13.000;numărul maxim a fost în jurul cifrei de 20.000;organizatorii au anunțat că 5 sau 7 autocare,nu am reținut exact,au venit din Iași, Bacău,Roman, Pașcani.
  Rușine bucureștenilor comozi și nepãsãtori!!!
  Dacă această lege va trece,fiecare își va fi meritat soarta după aia;spurcãciunile știu doar de frica strãzii;iar 20.000 este doar un fulg de nea pentru spurcãciuni.

  Apreciat de 1 persoană

 9. P.M. said, on martie 7, 2021 at 9:00 pm

  Rusine si ilfovenilor fiindca majoritatea oraselor din Ilfov sunt aproape de capitala si au si rute usoare.

  Apreciat de 1 persoană

 10. Dana said, on martie 7, 2021 at 9:04 pm

  Comunicatul oficial al protestatarilor

  În ultimele săptămâni am constatat cu toţii o intensificare a eforturilor presei și politicienilor pentru a convinge populaţia României că proiectul Legii privind vaccinarea persoanelor în România (PLx 399/2017 – Camera Deputaților) n-ar conţine prevederea obligativităţii.

  Oricine verifică textul legii (PLx 399/2017) va constata că articolele: 6, 13, 16, 68, 71 prevăd obligativitatea vaccinării pentru copii și pentru adulţi (cu orice vaccinuri și oricâte vaccinuri ar decide statul), precum și amenzi uriașe în caz de refuz.

  Deci, este dincolo de orice îndoială faptul că acest proiect de lege, dacă ar fi adoptat în forma actuală, ar introduce de jure și de facto obligativitatea vaccinării în România.

  Amintim parlamentarilor că au fost aleși pentru a servi poporul român în deplin respect pentru prevederile constituţionale și pentru prevederile altor legi aflate în vigoare.

  Le amintim, de asemenea, că:

  1- In România nicio intervenţie medicală nu poate fi obligatorie. Orice cetățean român are dreptul să refuze sau să oprească orice intervenţie medicală (drept prevăzut în Legea drepturilor pacientului – Legea nr.46/2003, art.13).

  2- Legea privind reforma în domeniul sănătăţii (nr.95/2006) stipulează că medicul trebuie să acționeze respectând voinţa pacientului şi dreptul acestuia de a refuza ori de a opri orice intervenţie medicală asupra sa – Art.382.(1).

  3- In România, Constituţia garantează drepturi individuale care împiedică legiferarea oricăror acte medicale obligatorii. Orice persoană are dreptul la integritate fizică (Art.22), libertatea individuală este inviolabilă (Art.23) și orice persoană are dreptul să dispună de ea însăşi (Art.26). 4- Codul Civil garantează integritatea şi autodeterminarea persoanei.

  Integritatea fizică și autodeterminarea oricărei persoane sunt garantate si ocrotite in mod egal de lege – Art. 61.(1). Corpul uman este inviolabil. Orice persoană are dreptul la integritate fizică -Art. 64.(1),(2).

  Din dreptul internațional

  1- Convenția de la Oviedo prevede ca regulă de bază suveranitatea principiului consimțământului liber și informat (Art.5) și primatul interesului binelui persoanei față de interesul general al societății sau științei (Art.2). Convenția este un tratat al Consiliului European ratificat de țara noastră prin Legea nr. 17 din 22 februarie 2001. 2- Codul Nurenberg și numeroase alte tratate internaționale precum Declaration of Geneva, Belmont Report, Declaration of Helsinki, susțin autodeterminarea persoanei și necesitatea consimțământului informat. Obligativitatea vaccinărilor vine în contradicție cu toate aceste reglementări de drept intern și internațional, cu etica și deontologia medicală, cu logica simplă și cu bunul simț. Oricât de bun ar fi un produs sau un medicament, el nu poate fi impus peste voința persoanei.

  Utilizarea oricărui produs sau efectuarea oricărui act medical care presupune riscuri oricât de mici, trebuie să fie lăsate la libera alegere a oamenilor cărora acestea le sunt destinate. Legea trebuie apere drepturi, nu să le anuleze, legea trebuie să prevină abuzuri, nu să le faciliteze.

  Pentru toate motivele prezentate CEREM amendarea proiectului de lege după cum urmază:

  1- Legea să asigure pacientului dreptul să refuze vaccinarea

  2 – Medicului să i se permită să informeze corect pacientul şi să decidă liber dacă recomandă vaccinarea, sau nu, în funcţie de interesul şi starea de sănătate a pacientului.

  3 – Să fie eliminate orice fel de sancţiuni pentru pacienţii sau medicii care refuză vaccinarea.

  4 – Să fie eliminată noțiunea de obligativitate a vaccinării sub orice formă (explicită, sau implicită) prin măsuri punitive și coercitive.

  5-Noţiunea de obligativitate să fie înlocuită în textul legii cu aceea de recomandare. Comitetul Director al Alianţei Părinţilor

  sursa https://www.bugetul.ro/video-protest-de-amploare-impotriva-legii-vaccinarii-obligatorii-la-palatul-parlamentului/?fbclid=IwAR0clBlDXKGHsS0VB_1Ep8YWShxQ8pecGeyZD4VUaAzbI2GzirIasFqIhOs

  Apreciază

 11. Snake said, on martie 7, 2021 at 9:04 pm

  Am fost acolo în intervalul 17-18.30. Erau peste 2000 persoane! Rușine bucureștenilor care au preferat din nou să stea pe FB sau prin cafenele!

  Apreciază

  • Cosmin said, on martie 8, 2021 at 4:58 pm

   @ Snake

   Priveste filmarile. Reies clar mai multi decat spui tu. Sau sunt trucate filmarile ? Sau presa aservita are vreun interes sa exagereze ?

   Ma foarte indoiesc.

   Apreciază

   • Snake said, on martie 8, 2021 at 10:39 pm

    Am și eu filmări. Nu mă poți convinge. Am fost acolo. Nu știu ce arată la tv că nu servesc de ani de zile.

    Apreciază

 12. mario said, on martie 7, 2021 at 11:38 pm

  Video si foto de la fata locului
  https://streamable.com/ns7hrr

  https://imgur.com/a/AMvcM8N

  Apreciază

 13. marcus said, on martie 8, 2021 at 11:01 am

  Guvernul american anunta „in gluma” ca ar putea urma o Apocalipsa Zombi.
  Parerea mea e ca dupa vaccinarea in masa este posibil sa se intample si asa ceva, la propriu. Oare guvernul american ii anunta doar pe unii, care stiu sa citeasca in alta cheie, ca va urma ceva serios?
  https://www.bursa.ro/guvernul-sua-le-spune-americanilor-sa-se-pregateasca-de-o-apocalipsa-zombi-86773249

  Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: