SACCSIV – blog ortodox

ROG RASPANDITI: Un studiu “The Lancet” demonstrează că testarea RT-PCR nu poate fi considerată un standard în evaluarea rezultatelor privind cazurile de infecții COVID si nu poate fi folosita cu scopul de a lua decizii pentru toată populația

Posted in Coronavirus, TEST by saccsiv on martie 2, 2021

Dupa cum am mai spus, intreaga șandrama se tine de un singur fir de ata: TESTAREA.

Cand ata se va rupe, revolutia e gata.

Deocamdata suntem la faza de informare a opiniei publice. Si nu o face vreun blog de “teoria conspiratiei”, ci chiar prestigioasa revista de specialitate „The Lancet”. Iar mesajul revistei este transmis in Romania de … Antena 3:

ANTENA 3: Date despre testele RT-PCR. 90% din ele ignoră recomandările specialiştilor

Răzvan Dumitrescu a prezentat în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3 un studiu, publicat de prestigioasa revista de specialitate „The Lancet”, care dă peste cap toate teoriile cu testele RT-PCR și arată hibele acestui sistem și felul în care nu se respectă procedurile recomandate de specialiști.

Un studiu publicat de „The Lancete” demonstrează că testele RT-PCR nu pot fi „folosite ca standard imbatabil în evaluarea SARS-COV-2 cu scopul de a lua decizii pentru toată populația. testele RT-PCR caută codul genetic al virusului în probe luate din nas sau din gât. Amplifică ARN-ul găsit în aceste probe în 30 și chiar 40 de cicluri ceea ce permite ca chiar și o singură nanoparticulă să fi detectată”

Fragmente de ARN pot rămâne în organism luni la rând după ce persoana a scăpat de infecție adesea fără să fi avut vreun simptom sau să fii știut că a fost expusă la COVID.

90% dintre teste ignoră recomandările

Însă deciziile politice se bazează pe rezultatele testelor care identifică rămășițele de ARN și nu pe un diagnostic clinic care să arate că cei testaţi au vreo infecţie sau nu.
Este o pierdere clară pentru sănătate, societate și economie dacă oamenii sunt obligați post infecție să stea în carantină 10 zile.

Concluzia noastră este că, metodologia folosită în prezent pentru testarea RT-PCT nu poate fi considerată un standard în evaluarea rezultatelor privind cazurile de infecții COVID.

Vasta majoritate a celor infectați cu SARS-COV-2 ar putea fi contagioși între 4 și 8 zile

Probele arată că virusul nu mai este contagios după a 9-a zi de la declanșarea infecției.

Acest lucru indică faptul că din perioada în care un test RT-PCR arată că un individ este pozitiv între 50 și 75% din acea perioadă. cel mai probabil individul a depășit infecția și nu mai poate fi contatgios.

Din momentul în care înmulțirea SARS-COV-2 în organism a fost blocată de sistemul imunitar nivelul de ARN din virus care poate fi detectat de RT-PCR pe probe din secreţii resporatorii scade la un nivel foarte mic din moment ce indivizi nu mai pot transmite virusul.

Eliminarea din organism a rămășițelor de ARN, din virusul nimicit de anticorpi, poate dura câteva săptămâni și chiar câteva luni

ARN-ul virusului distrus de anticorpi este detectat de PCR și individul primește un diagnostic eronat că ar fi încă bolnav de infecție.

Studiul publicat de „The Lancet” arată că și mai multe din această nebuloasă este amplificată de numărul de cicluri folosite pentru un rezultat PCR.

Doar în Florida laboratoarele sunt obligate să specifice și numărul de cicluri de amplificare. Motivul este că riscul ca rezultatul pozitiv al unui test să fie fals crește direct proporțional cu numărul de cicluri folosite pentru a multiplica rămășițele de virus.

Adică o persoană primește un diagnostic greșit fiind declarată în mod fals bolnavă de o infecție pe care nu o are.

În Liverpool, testele PCR au identificat rezultate pozitive greșite la 70% din probele trecute prin 20 de cicluri de amplificare a fragmentelor de ARN și la 91% din probele trecute prin 18 cicluri PCR. În plus, nu există un standard uniform privind numărul de cicluri de amplificare a fragmentelor ARN.

Un factor care distorsionează și mai mult acuratețea identificării unei infecții prin astfel de teste vine, inclusiv, chiar și din identificarea a codului genetic.Pentru a stabili că fragmentul analizat este de SARS-COV-2 cel puțin trei gene trebuie depistate în rămășițele ARN supuse ciclurilor de amplificare e vorba de gena E gena RdRp și gena N.

Cele mai multe rezultate sunt declarate pozitive însă după identificarea unei singure gene.

Până și producătorii testelor PCR recomandă identificarea a cel puțin trei gene pentru declararea unui rezultat pozitiv însă în realitate 90% dintre testele PCR ignoră recomandările producătorilor ceea ce face ca un test să fie declarat pozitiv chiar dacă a fost găsită o singură genă.

Aceasta a fost inclusiv concluzia lui Cristian Drosten, din Germania, care a calibrat primele teste PCR pentru OMS în pandemia COVID.

Drosten a avertizat în 2014, în timpul pandemiei MERS, că teste PCR sunt atât de sensibile că pot detecta chiar și o singură moleculă genetică dintre un virus. Şi te trezești că oamenii care au simptome slabe și chiar și cei care sunt sănătoși sunt incluși în statistici ca și cum ar fi bolnavi.

Din acest motiv, după cum și studiul Lancete sugerează, un medic trebuie să fie cel care pune un diagnostic și nu un test. Un caz de boală ar trebui să fie considerat ca atare când persoana manifestă caracteristici clinice și indicate de laborator a unei anumite boli.

Aceste caracteristici trebuie analizate de un medic. Faptul că un test PCR nu poate spune dacă un om are o infecție sau dacă e bolnav este confirmată acum inclusiv, de studii care sunt publicate în Lancete.

Studiul din publicația, idolatrizată rândul comunității medicale și științifice, demonstrează că testele PCR nu pot fi un standard riguros și nu pot înlocui priceperea unui medic în diagnosticarea unei boli.

Acest studiu mai arată un lucru și anume, că societatea nu ar trebui să mai permită politicienilor sau experților, oricine ar fi ei, să ia decizii sau să pună verdicte și diagnostice asupra unei întregi populații fără să răspundă la o întrebare simplă: pe ce se bazează?

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Chiar Anthony Fauci recunoaste că testele pot depista mai degrabă „nucleotide moarte” decât viruși vii

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Inventatorul testului PCR: Nu e mereu concludent

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

The New York Times: 90% dintre americanii testati pozitivi la COVID nu au fost nici măcar contagioși

 

Tagged with: ,

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Petrus said, on martie 2, 2021 at 1:19 pm

    Stire de pe 3 noiembrie: Dr. Nelu Tataru „Spitalele vor avea aparate care sa diferentieze pacientii cu gripa de cei cu Covid” Mai multe inclusiv un video in care zice asta la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/nelu-tataru-spitalele-vor-avea-aparate-care-sa-diferentieze-pacientii-cu-gripa-de-cei-cu-covid-1395674
    .
    Cand ziceam ca testele actuale nu fac diferenta dintre gripa si covid lumea se uita chioras!
    Aveam si avem de fapt pandemie de gripa nu de covid!
    Majoritatea testelor nu fac diferenta!
    Abia acum au inceput sa doteze laboratoarele si spitalele cu teste care pot face diferenta dintre gripa si covid!
    Nu e teoria conspiratiei este realitate!
    TESTELE DE PANA ACUM SI MULTE CARE SE FAC IN CONTINUARE NU FAC DIFERENTA DINTRE COVID SI GRIPA!
    Te duci in spital cu simptome de gripa, ti se fac testele obisnuite, si iesi pozitiv la covid, tu de fapt avand gripa!
    Te baga in spital de covid de unde iei si covid ca tu aveai doar gripa. Sau daca nu iei, te trateaza de covid, tu de fapt avand gripa! . Iata cum ce era pana acum teoria conspiratiei ca testele nu sunt doar pentru covid si ca testele te scot pozitiv si daca ai gripa s-a dovedit a fi adevarat!
    Iata si explicatia pentru ca peste tot in lume au disparut sau sunt foarte putine cazuri de gripa! Orice gripat iese pozitiv la majoritatea testelor de covid!

    Sursa: Testele chiar RT-PCR cele normale nu fac diferenta dintre gripa si sars-cov2. Rezulta ca acum de fapt avem epidemie/pandemie de gripa nu de coronavirus: TESTELE ACTUALE NU FAC DIFERENTA DINTRE VIRUSURILE SEZONIERE SI COVID19!

    .

    Dominic Fritz, primarul ales al municipiului Timisoara: „Desi la Timisoara avem, intre timp, capacitate de testare PCR foarte buna, va fi nevoie sa se achizitioneze teste speciale, pentru a diferentia COVID-19 de virusurile sezoniere.”

    .

    Deci testele actuale nu fac diferenta si trebuiesc achizitionate teste speciale pentru a putea face diferenta dintre virusurile sezoniere si COVID!

    https://www.formaremedicala.ro/dominic-fritz-personalul-medical-este-epuizat-va-fi-nevoie-de-teste-pentru-a-diferentia-covid-19-de-virusurile-sezoniere/

    .

    O fi vorba de cele recent aprobate in SUA? Citez: „FDA a aprobat un test de diagnostic care face diferenţa între virusul SARS COV 2 ş virusurile gripale A sau B.”

    Sursa:

    https://www.mediafax.ro/coronavirus/testul-care-face-diferenta-intre-sars-cov-2-si-gripa-19532169

    .

    Deci? Testele actuale nu fac diferenta dintre gripa si SARS COV2?

    Il intreaba cineva pe Rafila, Arafat, Cercel cum sta treaba?

    Cu siguranta presa de la noi nu!

    .

    In caz ca n-ati inteles: Ai gripa sau alta viroza sezoniera (raceala)? Daca te testezi pentru coronavirus ai sanse foarte mari sa-ti iasa testul pozitiv chiar daca tu nu ai covid19! Testele actuale nu fac diferenta dintre virusul SARS COV2 si alte virusuri sezoniere! O zice chiar Fritz, noul primar din Timisoara si Mediafax in acel articol! Iata cum de cresc cazurile de covid!

    A venit toamna si incep virozele sezoniere, e normal. Ce-i anormal e ca testele actuale de covid19 nu fac diferenta dintre coronavirus si o raceala obisnuita sau o gripa! Si asa creste ca Fat Frumos numarul de cazuri de coronavirus.

    .

    Cred ca si un copil de clasa 0 poate intelege aceste lucruri.

    Iar stirile sunt reale nu sunt de pe site-uri ciudate.

    .

    Si inca o informatie: „RT PCR multiplex, testul care face diferenta intre COVID-19 si gripa sezoniera!” acum si in Romania! Click pe linkul urmator pentru detalii! https://www.medicover.ro/covid/test/

    .

    Iata ca se recunoaste ca doar un anume tip de test poate face diferenta dintre covid19 si gripa!

    Intrebare: Cate din testele care se fac in Romania sunt de acest tip? Cred ca foarte putine.

    .

    De fapt cazurile de covid au crescut pentru ca majoritatea testelor din Romania nu sunt de acest tip si nu fac diferenta dintre COVID19 si gripa!

    .

    Mai nou (28.10.2020) la triaj in spitale se folosesc testele rapide care au rata mare de rezultate fals pozitive/negative si care oricum nu fac diferenta dintre covid19 si alte virusuri gripale ori sezoniere!

    .

    „O nouă măsură în spitale pentru pacienții infectați cu noul coronavirus. În unitățile de primiri urgențe, triajul se va face cu teste rapide, pentru o decongestionare rapidă. Măsura este prevăzută în ordinul ministrului Sănătății.”

    .

    Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/reguli-noi-pentru-pacientii-cu-coronavirus-prevederile-noului-ordin-al-ministerului-sanatatii-1392155

    .

    Deci toti care au avut o viroza sezoniera non-covid ies pozitivi la testul rapid facut la triaj in UPU. Sunt trimisi in spitale covid, unde li se dau medicamente anti-covid experimentale ei de fapt neavand covid, nu se mai da medicatia la bolile de care sunt ei bolnavi, daca n-au covid atunci iau din spitalul COVID in care sunt internati, starea li se argraveaza si asa ajung la ATI unde daca mor de boala lor si nu de covid sunt declarati toti ca morti de covid! O spune chiar Orban! (vedeti o postare de-a mea mai veche).

    .

    „RT PCR multiplex, testul care face diferenta intre COVID-19 si gripa sezoniera!” https://www.medicover.ro/covid/test/

    .

    Deci testele RT PCR normale nu fac diferenta dintre COVID-19 si gripa! Doar cele de tip multiplex! Astfel se explica si de ce peste tot in lume cazurile de gripa sunt aproape de 0. Pentru ca majoritatea celor cu gripa sunt trecuti la covid. Testele obisnuite chiar cele RT-PCR obisnuite nu fac diferenta! Doar cele noi abia aprobate si aduse in Romania.

    Apreciat de 2 persoane

    • Fane said, on martie 2, 2021 at 2:52 pm

      Aiurea toata polologhia.
      Testul pcr nu e capabil sa depisteze absolut nimic. Scrie clar pe prospectul producatorului pe care il am acasa.
      Nu se poate face diferenta intre Cov19 si gripa, nu exista diferenta. Gripa obisnuita e data de coronavirusi care contin aceeasi secventa de adn care e recunoscuta si in adn ul uman. Sarscov2 e gripa obisnuita, corona, modificat degeaba ca nu a rezistat, s a degradat, e un microb normal. Ca orice microb dc e inhalat in cantit mare duce la blocarea oxigenului. Scopul otravii e hipoxia, al mastii la fel, al vaccinului e derutarea sist imunitar. Adica microbi si medicamente te sufoca, vaccinul face sist imun sa caute propriile celule care ar vrea sa intervina sa te salveze. Totul e gandit pt o crima perfecta. La care se adauga pedepse penale pt o droaie de boli cu care nu ai voie sa umbli pe strada.

      Apreciat de 1 persoană

      • Fane said, on martie 2, 2021 at 3:00 pm

        Am vorbit si cu „specialisti” de laborator de teste, habar nu au ce e cu testele aste, cum sunt concepute, zici ca esti in jungla numai ca animalele vorbesc si sin incaltate. Nu exista test multiplex, nu exista posibilitatea de a le separa, covid nu a fost izolat pt ca nu exista, exista coronavirusi si atat, adica gripa. Iar can o sa zica, bai si de la gripa se moare!, Atunci sa te tii dictatura sanitara, asta i scopul, puscarie pt muci la nas si febra dc nu ai vaccin si pasaport. Ce usor sunteti fraieriti, pas cu pas ca la sah.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 2, 2021 at 5:08 pm

        Fane

        Cui ii spui „Ce usor sunteti fraieriti, pas cu pas ca la sah”?

        Apreciat de 2 persoane

  2. popescu said, on martie 2, 2021 at 2:49 pm

    Presa alternativa din tarile vestului a scris acum un an despre asta! Daca i-ati fi presat pe numitii jurnalisti poate ar fi spus. Multi la noi nu stiu nici astazi nimic! A spus acum o luna si WHO.

    Apreciază

  3. R said, on martie 2, 2021 at 3:12 pm

    Nu este nici o noutate faptul că testul RT-PCR nu trebuia și nu trebuie folosit pentru diagnosticarea bolilor infecțioase, inclusiv a celor virale. A spus asta chiar inventatorul testului, Kary Mullis, de mai multe ori în diferite interviuri care se găsesc pe internet, pentru cei interesați. Dacă s-a IGNORAT TOTAL părerea celui care a inventat testul, înseamnă că s-a făcut acest lucru în mod deliberat, pentru ca să le iasă numărul la plandemie. Deci de la început LUMEA MEDICALĂ A ȘTIUT că testele PCR nu au nici o relevanță pentru diagnosticarea niciunui virus, și nici măcar a ăstuia vedetă care nu există, pentru că nu a fost izolat. Deci totul e o mascaradă, de accea se poartă și măști. Și totuși medicii din toată lumea acceptă în continuare folosirea acestui test. Întrebarea este DE CE?
    Să se facă cât mai multe studii care să confirme ceea ce S-A ȘTIUT DE LA ÎNCEPUT, doar-doar s-o mai trezi mai multă lume la realitate.

    Apreciat de 4 persoane

    • Dana said, on martie 2, 2021 at 8:04 pm

      Probabil, medicii accepta de teama ‘zadarniciei’ dar si de dragul sporurilor. In acest caz nu si-au folosit talantul ci l-au ascuns…

      Apreciază

  4. marcus said, on martie 2, 2021 at 3:56 pm

    Bine ar fi fost ca Antena3 sa fi pus si un link spre articolul din The Lancet unde apare studiul, pentru ca asa pot armatele de agenti sa conteste stirea ca fiind fake news.
    Eu am cautat linkul dar nu l-am gasit.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Spaceman said, on martie 2, 2021 at 9:02 pm

    Tot THE LANCET spune că: Vaccinul Sputnik V anti covid pare sigur și eficient, cu o eficacitate de peste 91%.

    https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00191-4/fulltext

    Doar Pfizer/BioNTech și Moderna au mai raportat vaccinuri anti covid cu o eficacitate de peste 90%.

    Apreciază

  6. Olah Andrei said, on martie 3, 2021 at 5:53 am

    Rata mortalitatii in crestere semnificant de alarmanta (mai ales in randul tinerilor) dupa masiva vaccinare a populatiei.

    https://vaccineimpact.com/2021/death-rates-skyrocket-in-israel-following-pfizer-experimental-covid-vaccines/

    Apreciază

  7. Nenea said, on martie 3, 2021 at 7:12 am

    Pedalati pe teoria virusilor patogeni, care este falsa. Nu conteaza ce se discuta. Daca virusii nu sunt scosi din ecuatie, rezulta șah mat la populatie.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on martie 3, 2021 at 12:59 pm

      Nenea

      Studiul e bun pentru cei absolut siguri ca acest coronavirus exista.

      Apreciat de 2 persoane

      • Ahreanului said, on martie 17, 2021 at 4:31 pm

        Pentru a stabili că fragmentul analizat este de SARS-COV-2 CEL PUTIN TREI GENE trebuie depistate în rămășițele ARN supuse ciclurilor de amplificare e vorba de gena E gena RdRp și gena N.

        Cele mai multe rezultate sunt declarate pozitive însă după identificarea UNEI SINGURE gene. CEEA CE NU AR TREBUI SA FIE SUFICIENT! (dar contribuie activ la crearea artificiala shi tendentzioasa a unei mase de falshi pozitivi ce-i folosita ca justificare a chirielei de abuzuri cu care sintem confruntatzi, de la inceputul plandemiei incoace). Ceretzi mentzionarea numarului de gene identificate in documentul emis ca certificat de analiza. E dreptul dumneavoastra shi EI sint obligatzi sa se conformeze, in virtutea obligatziei la transparentza actului medical! In caz contrar, adresati-va instantzelor judecatoreshti ori Avocatilui Poporului. O scrisoare adresata direct Comisiei de Abuzuri a Consiliului Europei, ar fi de asemenea bine-venita.

        Testul PCR este un test naso-faringean. Data viitoare cind sintetzi OBLIGATZI sa-l facetzi NU mai acceptatzi prelevarea nazala, solicitatzi-o pe cea faingeana (fiindca procedura nazala, aplicata incorect, neatent ori rauvoitor, VA POATE DISTRUGE PERMANENT bariera hemato-encefaliana cu consecintze catastrofice pentru starea dumneavoastra de sanatate shi eficacitatea sistemului dumneavoastra imunitar). Avertizatzi personalul centrului de prelevare – in scris, ori prin email, in prealabil, fiindca „lasa” o urma ce poate fi folosita in Curte, daca e nevoie – ca SOLICITATZI EXPLICIT ca ciclurile de amplificare folosite lpentru obtzinerea rezultatului SA FIE CLAR INDICATE pe documentul emis pe hirtie (ca shi pe email-ul ce va inshtiintzeaza de rezultat) shi ca NU DORITZI ca numarul de cicluri sa fie mai mare de 24, in conformitate cu recomandarile facute de INVENTATORUL TESTULUI in lucrari de specialitate accesibile public, shi-n declaratzii facute de el in presa internatzionala, pe aceasta tema. Avertizatzi personalul tehnic implicat ca ORICE ABATERE de la cerintzele legitime exprimate de dumneavoastra, in calitatea de client al sistemului de sanatate, POT shi VOR ATRAGE raspunderea CIVILA (via Constitutzie, Conventzia de la Oviedo shi Rezolutia 2361/2021 din 27 Ianuarie a.c. a Consiliului Europei /CoE) shi PENALA a operantzilor. (consecintza directa a neconformarii cu doleantzele legale, formulate explicit, ale clientului)
        Cunoashtetzi-va drepturile shi folositzi-va de ele, de nu vretzi sa le pierdetzi din nepasare! https://www.antena3.ro/actualitate/date-studiu-teste-rt-pcr-covid-19-594860.html https://www.antena3.ro/tag/studiu-42449.html

        Apreciază

  8. Cosmin said, on martie 3, 2021 at 8:16 am

    E foarte bine daca a fost publicat acest studiu.

    Ma intreb, oare cat va sta publicat?

    Am observat ca pagina din link-ul care ducea pe pagina OMS -ului, din articolul despre OMS care recunoaste ca testele pcr dau eroare, a disparut.

    Am trimis articolul unui prieten pro vaccinare covrig, iar acesta a ras de mine spunand ca sa nu-i mai trimit articole nefundamentate.

    In spatele OMS e Gates.

    Lancet, prestigioasa revista stiintifica, in care nu apar articole si informatii decat dupa o laborioasa confirmare si fundamenrare, in ultimii 10 ani l-a avut ca si cofinantator, tot pe… Gates, spunea Radu Moraru intr-una din emisiunile lui antiplandemie din vara anului trecut.

    Oare ce e cu reteta asta: „spunem adevarul dupa care facem sa dispara dovada spuselor noastre sau spunem invers” ?

    Am observat-o si la noi in spusele oficiale, amintesc Tataru: masca nu trebuie purtata de omul sanatos, pentru ca face mai mult rau decat bine. Apoi, suntem fortati sa o purtam.

    Cineva se comporta ca si cum ar vrea sa starneasca revolta, iar acel cineva se pare ca sunt axact aceeasi care tin mascarada si, personal consider ca vor fi si „salvatorii” care vor spulbera-o.

    Apreciat de 1 persoană

  9. Olah Andrei said, on martie 3, 2021 at 10:20 am

    Raspanditi si cele scrise pe urmatoarele pagini web:

    Ea a descoperit că protocolul de testare PCR dezvoltat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a detecta COVID-19 testează de fapt pentru Cromozomul 8, care este prezent la toți oamenii. Una dintre secvențele „primer” (secvența de start) din testul PCR pentru SARS-CoV-2, care este utilizat de OMS, se găsește în orice ADN uman. În esență, noi suntem „virusul”… Uneori cromozomul 8 (alias „COVID-19)” este detectat, alteori nu este detectat prin testul PCR. Motivul pentru care nu este întotdeauna detectat este că proba de test PCR („primerul”) trebuie amplificată. Și dacă „primerul” nu este suficient amplificat, secvența de ADN nu va fi identificabilă. Aceasta este înșelătoria. Dacă se amplifică suficient de mult, ceea ce a fost identificat ca „virus COVID-19” (alias cromozomul 8) va fi întotdeauna detectat. Acel punct limită pentru ciclurile de amplificări determină un rezultat pozitiv sau negativ.

    https://feli-popescu.blogspot.com/2020/11/testul-pcr-pentru-covid-19-identifica.html?m=1

    O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă
    https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/11/o-echipa-de-experti-din-toata-lumea-a-identificat-10-erori-capitale-in-principalul-test-pentru-covid-si-cere-eliminarea-lui-urgenta/

    Bombă: Cercetătorii cer retractarea lucrării lui Drosten.
    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=26013

    Scandalul fraudei Covid-19 s-a transformat în cea mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată…
    https://ioncoja.ro/ce-li-se-pregateste-marilor-manipulatori/

    Cine este prof. dr. Christian [dezvoltatorul protocolului de testare PCR-RT SARS-COV-2]?
    https://feli-popescu.blogspot.com/2020/12/drosten-autorul-testului-de-guvid-si.html?m=1

    … vaccinul Pfizer cauzează „o rată a mortalității de sute de ori mai mare în rândul tinerilor, comparativ cu rata mortalității cauzate de coronavirus în lipsa vaccinului și de zeci de ori mai mare în rândul vârstnicilor, în cazurile în care mortalitatea înregistrată ca fiind cauzată de coronavirus survine la scurt timp după administrarea dozei de vaccin, adăugând astfel o mortalitate mai ridicată cauzată de infarct, accident vascular cerebral (AVC), etc.”

    https://m.activenews.ro/stiri/%E2%80%9EUN-NOU-HOLOCAUST-.-Oameni-de-stiinta-israelieni-sustin-ca-vaccinarile-au-cauzat-mai-multe-decese-in-Israel-decat-ar-fi-provocat-coronavirusul-in-aceeasi-perioada-de-timp.-FRANCE-SOIR-i-a-intervievat-pe-Dr.-Herv%C3%A9-Seligmann-si-Ing.-Haim-Yativ-165531
    https://www.afinalwarning.com/500036.html

    MEDICAL SHOCKER: Scientists at Sloan Kettering discover mRNA inactivates tumor-suppressing proteins, meaning it can promote cancer.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Bond said, on martie 3, 2021 at 11:43 am

    VA ROG ASCULTATI !

    Apreciază

  11. Lecaru Ion said, on martie 12, 2021 at 3:34 pm

    Link comentariu (studiu): https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)00425-6/fulltext#coronavirus-linkback-header

    Este singurul articol publicat pe 17 Februarie 2021 si face comparatie intre testele RT-PCR si testele antigen , deoarece asa cum se spune si in emisiunea de la A3 se regaseste si in articolul de pe lancet(link mai sus) faptul ca poti sa ramai pozitiv chiar daca ai trecut prin boala. Asta ar fi culmea-culmilor dar se intampla in prezent faptul ca oamenii pot fi gasiti pozitiv si dupa 2 luni. Asta inseamna ca ei de fapt pot fi/sunt „carantinati”(Academia vreo vorba despre cuvantul „carantinat” ?) 2 luni si nu 2 saptamani.
    Se pare ca in prezent procentul mare de cazuri pozitive raportat la numarul de testari este dat in pondere mare de testele RT-PCR si mai putin de cele antigen(asa zis rapide) chiar daca cele antigen se fac intre 5000-7000 pe zi iar procentul de infectari variaza intre 10%-14% din numarul total de testari de 30000+ pe zi dintre care teste RT-PCR 24000 iar restul antigen. De aici se trage concluzia ca testele RT-pCR dau cele mai multe cazuri pozitive si la fel cum au anuntat de anul trecut diferite studii, Oms si acuma acest articol inseamna ca se merge pe aceeasi cale „gresita” de testare.
    Mai sunt si alte studii efectuate chiar in China,Shenzen si publicate pe Lancet in care arata ca cele mai multe teste cu rezultat pozitiv facute cu RT-PCR au fost la persoane asimptomatice.

    https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S2666-5247%2820%2930200-7

    De asemenea, rog moderatorul acestui blog/site sa reposteze daca poate acest articol cu emisiunea de la A3 pe prima pagina si sa mentioneze in descriere link-ul trimis deoarece am vazut mai multe persoane intreband despre studiul acesta si spunand ca cineva ar putea spune ca este stire falsa informatia din emisiunea a3. Multumesc de intelegere!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.