SACCSIV – blog ortodox

Sefa Comisiei Europene: In trei luni ar putea fi disponibil certificatul digital destinat celor care au fost vaccinați, au fost testați PCR negativ sau pentru cei care au deja anticorpi

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/externe/certificatele-de-vaccinare-ar-putea-fi-disponibile-in-termen-de-trei-luni-spune-sefa-comisiei-europene-360766.html

Certificatele UE de vaccinare ar putea fi gata pentru utilizare într-un termen de trei luni, potrivit Ursulei von der Leyen. Într-o conferință de presă desfășurată la Bruxelles, joi, după reuniunea virtuală a liderilor de pe continent, președinta Comisiei Europene a precizat că în curând ar putea fi pus în folosință un document care să arate dacă europenii au fost imunizați sau nu, transmite Euronews.

Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene: Certificatele de vaccinare ar putea fi disponibile în termen de trei luni

„Perioada de timp, cele trei luni se referă la dezvoltarea tehnică, deci avem nevoie de cel puțin trei luni pentru dezvoltarea tehnică a unui sistem interoperabil la nivel european. Comisia are o mulțime de lucruri de făcut la nivel european și multă muncă tehnică pentru statele membre la nivel național”, a explicat Ursula von der Leyen.

Certificatul va fi destinat celor care au fost vaccinați, au fost testați PCR negativ sau pentru cei care au deja anticorpi.

Dacă țările din sudul continentului, precum Grecia și Spania, susțin inițiativa, națiunile din nordul UE se arătaseră sceptice până acum. Cu toate acestea, joi, după prima zi a reuniunii extraordinare a Consiliului European, cancelarul german Angela Merkel a anunțat că toți liderii europeni au fost de acord cu privire la necesitatea unui certificat digital de vaccinare, precum și că documentul ar putea fi disponibil până în vara acestui an.

„Toată lumea a fost de acord că avem nevoie de un certificat digital de vaccinare”, a anunțat Angela Merkel, la finalul unui summit virtual al UE, informează Reuters.

La rândul său, cancelarul federal german a explicat că va fi nevoie de circa trei luni pentru ca la nivelul Comisiei Europene să fie pusă la punct baza tehnică pentru un astfel de certificat digital. Totodată, Angela Merkel a mai spus că documentele de acest gen ar putea fi folosite inclusiv de resortisanţii din statele terţe pentru deplasările în statele din Uniunea Europeană.

 

Comentariu saccsiv:

Asadar, daca va fi, va fi un certificat digital ca sa fie, caci din punct de vedere epidemiologic e degeaba si iata de ce:

Ei zic ca e pentru vaccinați, testați PCR negativ sau pentru cei care au deja anticorpi.

A patra posibilitate care e? Sa fie testat pozitiv. Caz in care, daca n-a murit intre timp, dupa 10 zile (sau dupa cate zile va mai stabili OMS) va fi sanatos si cu anticorpi.

Dar orice om de pe acest Pamant se afla in una din aceste stari. Alta stare nu mai e. Atunci de ce mai trebuie un certificat digital?

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Florin said, on februarie 26, 2021 at 12:42 pm

  Probabil in 3 luni, dar cu siguranta incepand cu 3 august odata cu noul act biometric.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Marius said, on februarie 26, 2021 at 5:55 pm

  Ca răspuns la întrebarea dv. este nevoie de acest certificat digital pentru ca pregătesc vaccinarea obligatorie și periodica care va continua chiar și după încheierea acestei “pandemii”.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Cosmin said, on februarie 26, 2021 at 8:05 pm

  Scopul e inregimentarea electronica a fiecarui om in stemul global de identificare, ceea ce s-a dorit initial.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Maria said, on februarie 27, 2021 at 11:49 am

  INUTIL CERTIFICAT, daca dupa vaccin eficienta si eficacitatea dureaza doar 6 luni, dupa boala anticorpii exista doar vreo 8 luni…deci, nu este o chestiune de ordin medicial ci o alta ascunsa printre falduri…si oricum, se numeste CERTIFICAT DE VACCINARE, NU DE IMUNITATE

  Apreciat de 1 persoană

 5. gabi said, on februarie 27, 2021 at 3:27 pm

  Pai este si alta stare, cei care nu vor sa se testeze si sunt sanatosi sau care au trecut prin boala si nu s-au testat si nici nu vor sa se testeze.

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on februarie 27, 2021 at 4:10 pm

   gabi

   Epidemiologic, tot in una din cele trei (a patra fiind vaccinul) te afli, indiferent daca vrei sau nu sa te testezi, doar ca nu stiu ei in care.

   Apreciat de 1 persoană

 6. mare e Dumnezeu said, on februarie 27, 2021 at 10:05 pm

  acesta e pasaportul conceput de elita noii ere transumaniste. si bitcoinul a fost gandit mult mai inainte de un evreu si iata ca urmeaza sa fie asumat de bancile centrale in curand.
  acest pasaport va inlocui pasapoartele clasice, pt ca va fi un fel de cetetenie globala, va avea facilitatea de a merge in orice tara si de avea toate drepturile.
  de aceea, evreii se vaccineaza masiv, se pregatesc sa implineasca profetiile cu cetatenia mondiala pentru ei.
  tot la capitolul profetii intra si antisemitismul american, care ii va goni in Israel pe toti aia nu vor sa se mute de buna voi in tara sfanta inaintea venirii lui mesia.

  https://commonpass.org/

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: