SACCSIV – blog ortodox

Monica Pop: Cei 4 500 au făcut Covid de la vaccin

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on februarie 25, 2021

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. gheorghe said, on februarie 25, 2021 at 9:57 pm

  De la injectie fara asa-zisul virus apare hocus-pocus virusu’ wuhan-ian?
  Despre ce e vorba?
  E vaccin – adica foloseste parti din presupusa „fiara” nanometrica = ne-mai-vazuta… sau e terapie genetica?
  –––––
  Oftalmologii au ca principala preocupare fantezia virusologica sau ochiul?

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 25, 2021 at 10:24 pm

   gheorghe

   Prin vaccin iti baga ceva ce, pe urma, testul il poate depista si ca atare vei figura testat pozitiv.

   Apreciază

  • carla said, on februarie 26, 2021 at 5:59 pm

   Astra Zeneca nu-i terapie genetică, e clasic. Accidentele vaccinale frecvente sunt acelea în care chiar faci boala.

   Apreciază

   • VioletaB said, on februarie 26, 2021 at 10:25 pm

    @carla te înșeli. Este o minciună a acestor nemernici. Astrazeneca e tot mARN.

    Vacx AstraZeneca este tot un vcx cu mARN, dar Nu se specifica. In informatiile originale (nu cele traduse si puse le dispozitia medicilor si populatiei) la modul de producere este mentionat mARN. Este o Capcana!!!!!

    In plus, virusul nu a fost izolat, deci cum se putea face un vaccin clasic cu virus atenuat… ?

    Apreciat de 1 persoană

   • carla said, on februarie 27, 2021 at 11:57 am

    Probabil că este așa. Oricum, după atâtea minciuni tulburi, privesc cu multă suspiciune orice procedură medicală promovată cu emfază și chiar agresivitate. Dacă îndrăznești să pui întrebări sau sa iei in calcul mai multe puncte de vedere, imediat ești etichetat, clasificat, judecat.
    Ai dreptate să te aștepți că ei mint.

    Apreciat de 1 persoană

   • VioletaB said, on februarie 27, 2021 at 1:49 pm

    @carla paragraful cu „este o capcană” l-am preluat de la altcineva dar în grabă scrierii nu am mai menționat, însă cred că această persoană are dreptate pt că ăștia mint precum respira. Nicio încredere să nu avem în ei.

    Mai zicea „Astrazeneca tot cu mARN… dar nu e spus direct….trebuie citit documentul original de fabricare, e menționat la material și metodă”.

    Apreciază

 2. Ines said, on februarie 25, 2021 at 10:16 pm

  A apărut tulpina românească de covid. Specialiștii spun că Covidul a suferit o mutație la noi în tara.

  https://stirionline.site/noutati/4566/

  Apreciază

 3. Cosmin said, on februarie 26, 2021 at 8:17 am

  Atata timp cat e folosit testul RT-PCR ca si diagnosticare, sarada va tot tine, cu mutatii peste mutatii.

  Ce se ignora total, e faptul ca mutatiile suferie de virusurile gripale sunt degenerari. Adica o tulpina cu virulenta x, muteaza intr-o tulpina cu virulenta mult inferioara.

  Apreciază

 4. John said, on februarie 26, 2021 at 8:41 am

  Iată că se poate și altfel,când se vrea:

  Apreciază

 5. carla said, on februarie 26, 2021 at 5:55 pm

  „STIE ORICE MEDIC CA VACCINURILE POT PROVOCA BOALA! INSTRUITI-VĂ SI VETI VEDEA!”
  Și desigur cei care au verificat nemijlocit problema.
  Eu am pățit asta, în forma cea mai urâtă posibil, după ce am primit vaccinul antiporcina, în 2010. Tot un vaccin promovat insistent după o isterie mediatica, în care eram anunțați de 500 ori pe zi că o să murim.

  Apreciat de 1 persoană

 6. P.M. said, on februarie 28, 2021 at 10:43 am

  @@@Carla probabil ca in acel an fatidic erai o persoana ignoranta;intr o oare masura pe vremea aceea era un lucru de inteles,obisnuit;insa,in anul 2021 cu atata informatie in jur,sa mai fii ignorant inseamna sa ti meriti soarta;eu nu i pot intelege de nici o culoare pe cei ce se vaccineaza pentru ceva in general si pentru o gripa in special,gripa ce se vindeca cu medicamente ce se gasesc la tot pasul;iar pentru varianta mai agresiva a gripei,se gasesc medicamente mult mai puternice,medicamente dovedite de a lungul timpului ca avand eficienta extraordinara;din fericire acele persoane ca procentaj nu sunt foarte multe(eu estimez ca doar 15%din adultii tarii se vor vaccina,de aceea se va si introduce obligativitatea,obligativitate ce va fi ori oficiala[depinde foarte mult ce se va intampla la nivel mondial,in special la nivel european],ori partial oficiala[printr un certificat care sa ateste ca te ai vaccinat].Daca aceasta obligativitate va fi la nivel neoficial,pentru un om de rand va fi o situatie extrem de dificila,in special pentru cei care si castiga existenta muncind in afara tarii;insa este de preferat celei obligatorii prin lege fiindca,de bine de rau te mai poti eschiva;insa,daca obligativitatea va deveni lege,atunci va incepe calvarul pentru majoritatea oamenilor de rand;pentru cei din sistem nu va fi o problema in niciuna din situatii pentru ca ei au toate parghiile necesare sa fenteze vaccinarea;iar cei mai multi din sistem stiu ca aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru exterminare.

  Apreciază

 7. boriscalexandru said, on martie 1, 2021 at 2:15 pm

  Motto – P.M. said: “atunci va incepe calvarul pentru majoritatea oamenilor de rand”
  …………
  Aduc aici doar câteva citate biblice în care faptele descrise atunci se petrec abia acum.
  “Până când, Stăpâne sfinte şi adevărate, nu vei judeca şi nu vei răzbuna sângele nostru, faţă de cei ce locuiesc pe pământ? … li s-a spus ca să stea în tihnă, încă puţină vreme, până când vor împlini numărul şi cei împreună-slujitori cu ei şi fraţii lor, cei ce aveau să fie omorâţi ca şi ei.” (Apocalipsa 6.10-11) “Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” (Apocalipsa 6.10-11)
  „Pe când se vor sfârşi aceste fapte minunate? … Va mai ţine o vreme; vremuri şi jumătate de vreme, iar când se va isprăvi de sfărâmat puterea poporului celui sfânt, atunci vor lua sfârşit toate acestea.” (Daniel 12.6-7)
  Cu scuzele de rigoare pentru repetiţie, redau mai jos şi citatul biblic din Daniel, Biblia 1688, perioadă în care evreii erau în exil, iar puterea lor de atunci nu era ca cea de acum:
  “Şi zis barbatului celui imbracat cu vadin, carele era deasupra apei riului: Pina cind va fi savirsitul minunilor celora ce ai zis? Si auziiu pre omul cel imbracat cu ceale de vadin, carele era deasupra apei riului si inalta dreapta lui si stinga lui la ceriu si se jura intru Cei ce traieste in veac, ca in vreame si vremi si jumatate de vreame; cind sa va savirsi risipirea minii norodului celui sfint cunoaste-vor toate.” (Daniel 12.6-8; Biblia 1688)
  În ceea ce o priveşte pe Monica Pop, care face parte dintre “cei înţelepţi care au cunoaşterea” (Daniel 12.10; Biblia Anania) chiar dacă eu cred că ea nu a citit Biblia cu deamănuntul aşa cum ne-a informat Daniel (12.4; https://www.bibliaortodoxa.ro/) pentru a creşte ştiinţa.
  Sau, poate, pentru a produce prin ştiinţă necazurile (TROUBLES) de acum, aşa cum apare citatul de mai sus în limba engleză: “But as for you, O Daniel, let the words be kept secret and the book rolled up and kept shut till the time of the end: numbers will be going out of the way and troubles will be increased.” (Daniel 12.4 – https://www.biblestudytools.com/bbe/daniel/12.html)
  Notă: Sunt multe traduceri ale Bibliei, motiv pentru care, după mintea mea, fac referire la mai multe texte, inclusiv la cele în engleză.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: