SACCSIV – blog ortodox

Oficial sunt 3 cazuri de reactii adverse la 1 000 de doze de vaccin. La 3 teste pozitive la mia de locuitori se intra in scenariu rosu. La vaccinare de ce ii dam inainte?

Posted in Coronavirus, FOTO, vaccin by saccsiv on februarie 23, 2021

Șeful Comitetului de Vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, conform Stiri pe surse:

„De la începutul vaccinării, au fost înregistrate 4.184 de reacții adverse cu o rată de circa 3 cauzuri la o mie de doze administrate. Vâsta medie a fost de 41 de ani, cu extreme între 16 și 65 de ani. 1.263 de reacții au fost înregistrate ca reacții nesevere. O femeie a făcut reacție de șoc anafilactic după vaccinarea cu AstraZeneca.

Din totatul reacțiilor adverse, peste 80 au fost la fața locului”

Despre morti … nimic. Despre morti cam asa se pune problema:

Pentru ca se lucreaza cu doua masuri: cine moare dupa vaccin n-a murit de vaccin, dar cine moare testat pozitiv se cheama ca a murit de Covid-19.

Si tot doua masuri sunt si in cazul cifrei 3. La trei la mie se merge inainte cu vaccinarea, insa la 3 teste pozitive se opresc multime de activitati, cel mai recent caz fiind al municipiului Brasov, care, conform Hot News, de vineri e in scenariu rosu.

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on februarie 23, 2021 at 6:16 pm

  Mi se pare prematur de tras concluzii; vaccinul fiind in faza a 3-a clinica concluziile trebuie trase dupa cativa ani abia!

  Apreciat de 2 persoane

  • Nae said, on februarie 23, 2021 at 11:08 pm

   Vaccin inseamna otravire. De aceea se vrea sa nu mai facem latina, sa nu stim despre ce e vorba si sa inversam sensul cuintelor….cuvantul adevarat e putere, ca sa nu mai aiba lumea putere

   Apreciază

  • reacții adverse said, on februarie 24, 2021 at 7:34 am

   Vaccinul ar fi trebuit scos pe piață și injectat oamenilor după ce se trecea de toate fazele de testare, și se trăgeau toate concluziile (asta însemnând între 5-10 ani pentru o cât de cât siguranță), nu să se facă experimente pe oameni cu ele. Este într-adevăr prematur din toate punctele de vedere să se vaccineze oamenii pe post de cobai.

   Apreciază

  • Eu said, on februarie 24, 2021 at 1:09 pm

   O crima perfecta, nu-i așa!?

   Apreciază

   • ioansperling said, on februarie 24, 2021 at 2:48 pm

    Nu prea! Adica din partea consecintelor care nu vor exista pentru criminali da e perfecta! Dar multi stim ca este o crima chiar se poate dovedi prin mortii dupa vaccinare asa ca…numai perfecta nu-i!

    Apreciază

 2. Dana said, on februarie 23, 2021 at 7:11 pm

  Iulian Urban: – Planeta dementilor! „Specialistii”” britanici spun ca pentru prima data in istoria moderna a tarii, NU s-a inregistrat nici un SINGUR caz de gripa sezoniera si asta datorita mastilor, astfel incat de acum inainte pentru TOTODEAUNA mastile se vor purta ca masura impotriva cel putin a gripei…”
  https://www.independent.co.uk/news/health/flu-cases-covid-england-phe-latest-b1805124.html?fbclid=IwAR1Y7Qtg2GqL9AG8A_VLKHHAZMfQN7kKm12ls_otJY37x6x0P4SjTJ_-rTw

  Apreciat de 1 persoană

 3. raducu said, on februarie 23, 2021 at 8:00 pm

  https://brandnewtube.com/watch/mark-steele-update-on-the-bio-weapon-vaccine-how-stupid-people-can-be-to-take-this-weapon_bNg8MpQOdaov4Ko.html

  efecte secundare oficiale ale vaccinului

  stupefiant

  raspanditi.

  Apreciază

 4. Apa trece, pietrele rămân said, on februarie 23, 2021 at 8:59 pm

  PENTRU CEI DIN ROMÂNIA

  Ultima sută de metri… Dumnezeu ne dă, dar nu ne bagă în sac!
  Ultimul sfert de ceas din a 24-a oră în care ne mai putem opune, în care ne mai putem lupta pentru aerul dat de Dumnezeu, pentru copiii noștri și pentru noi, pentru libertate, darul și datul nostru de la Dumnezeu – acela în care putem respira liber, fără tot felul de îngrădiri gen mască și acoperitoare facială, care finalmente nu sunt altceva decât botnițe!

  Citiți aici 👇și trimiteți e-mail cu opinia dvs despre această lege!

  „Vă supun atenției proiectul de lege nr. 31/2021 care se gaseste postat pe site-ul Camerei Deputatilor aici: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=19101

  Proiectul se refera la legiferarea purtarii mastii in toate spațiile publice, deschise si inchise, pentru toata lumea, adulti si copii. Cuprinde si prevederi legate de legiferarea telemuncii.
  Este un proiect foarte important, cu impact social imortant, pe termen lung. Daca va fi votat, procesul colectiv impotriva mastilor, care inteleg ca este in curs, probabil va fi inutil. Nu se va putea obtine anularea deciziei de purtare a mastilor fiindca aceasta decizie va fi deja lege. Se permanentizeaza practic purtarea mastii in toate spațiile publice, atat in spatii inchise, CAT SI IN SPATIILE DESCHISE CONSIDERATE PUBLICE (strazi, parcuri, peste tot), pe perioada starii de alerta care , dupa cum vedem, se prelungește indefinit.

  Pe linkul de la Camera Deputatilor, cititi PDF-urile, mai ales PDF-ul cu titlul ORDONANTA DE URGENTA A GUVERNULUI care cuprinde practic textul proiectului de lege.
  După cum vedeti pe pagina, proiectul a trecut tacit de Senat prin expirarea timpului de dezbatere. A fost postat pe site-ul Senatului in noiembrie 2020, dar niciun parlamentar si nici presa nu au reactionat. Probabil toti erau ocupati cu campania electorala, nimeni nu a avut nici o obiectie si proiectul s-a aprobat tacit prin expirarea perioadei de dezbatere in Senat.
  Acum a intrat in Camera Deputatilor unde, la fel de discret, a primit deja aviz favorabil de la 5 comisii, inclusiv de la Comisia pt sanatate si familie.

  Suntem din nou luați prin surprindere de proiecte de legi dezastruoase, ajunse in Parlament in stadiul final de aprobare.

  Ce se mai poate face?
  Comisiile de raport pentru acest proiect de lege sunt: Comisia juridica si Comisia pentru munca si protectie sociala. Dupa ce aceste doua comisii vor dezbate proiectul si vor depune cate un raport, proiectul va fi trimis pentru votul in plenul Camerei Deputatilor.
  Concret, opiniile si obiectiile se pot trimite pe mail catre aceste doua comisii. Chiar daca am facut un mic rezumat aici, este important ca cei interesati de a trimite obiectii sa citeasca ei inșiși proiectul de lege inainte de a trimite mail, pentru a putea exprima opinii avizate si coerente.
  Adesele de mail sunt:
  Comisia juridica: cp11@cdep.ro
  Comisia pentru munca si protectie sociala: cp07@cdep.ro

  De asemenea, se pot trimite mailuri tuturor deputaților pentru ca proiectul va fi votat in plenul Camerei Deputatilor.”

  Apreciază

  • Clement said, on februarie 23, 2021 at 11:13 pm

   Daaa, pare cam bizar faptul ca noul guvern a gasit cu cale abia acum sa completeze legea..
   http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/232731
   Poate realizeaza ca vaccinarea este un fiasco absolut si ca consecintele vor fi gravisime.
   3969 de persoane au dezvoltat boala dupa
   vaccinarea cu prima doza ! (declaratia colonelului Gheorghita b1tv), aproximativ 400 dupa a doua doza si 4000 au prezentat efecte secundare.
   Au dat banii şi se tem şi ca vor da de dracu daca explodeaza fro bomba epidemiologica, asa ca au nevoie de pretextul maştii.

   Apreciază

 5. Mihai said, on februarie 23, 2021 at 9:18 pm

  Dubla masura si minciuna sunt pe fata tocmai pentru a nu avea indreptatire in fata lui Dumnezeu. Dupa cum se vede sistemul NE CONDITIONEAZA insa NU NE OBLIGA. Asta este cel mai important. Alegerea si, in consecinta, raspunderea ne apartine.

  De ceea ce se intampla suntem TOTI vinovati. Sa nu ne eschivam si sa-i acuzam doar pe cei de la conducerea politica sau a Bisericii. Ei iau decizii aberante dar noi suntem cei care le aplicam. Raspunderea este individuala la fel cum este si mantuirea. Sa nu ne amagim si sa ne dam loviti ca, vai, saracutii de noi, suntem sub vremi si n-avem incotro.

  Am vazut o tanara intr-o statie de autobuz care semna linistita o amenda pt nepurtarea botnitei data de politisti in civil. Am vazut o alta care mergea cu capul sus fara botnita. Femei tinere si curajoase care devin exemple de curaj pentru „marturisitorii” de pe internet. Numai Dumnezeu stie cati altii nu si-au plecat genunchii. Acestia au inteles ca nu poti sluji la doi domni si ca daca asculta de duhul minciunii in care se scalda asa-zisa pandemie se opun pe fata Duhului Adevarului care este Dumnezeu.

  Nu-i de gluma pentru ca fiecare pas in directia in care ne mana vrajmasul reprezinta o cadere si, implict, o indepartare de Dumnezeu. Stiu ca multi si-au trasat deja o linie rosie dar sa fie atenti sa n-o depaseasca trasand o alta mai incolo. Facand asa pas cu pas se vor trezi lipsiti de orice putere in fata pecetluirii pe care o vor accepta mintindu-se ca de fapt aceea este inca o etapa pe care o mai pot accepta.

  In joc este mantuirea si numai Dumnezeu ne-o poate da. O va face cu siguranta in masura in care ne-o vom dori cu adevarat slujindu-L. Iar in aceste vremuri suntem chemati sa alegem in cunostiinta de cauza intre Imparatia Omului si Imparatia lui Dumnezeu. Ori una, ori alta.

  Domnul sa ne intelepteasca pentru a alege calea cea buna si sa ne intareasca pentru a merge pe ea.

  Apreciat de 4 persoane

  • Adevarat said, on februarie 24, 2021 at 12:31 pm

   Nu se semneaza nicio hartie cu corporatia stat, intre-om si entitate virtuala care pretinde ca ai obligatii care nu au fost negociate individual sau de reprezentantii alesi. Amenzile abuzive,neconstitutionale,contra dr. Fundamentale la a respira liber si a merge liber, pe baza unei presupuse crime nedovedite, impotriva prezumtiei de nevinovatie, nu se semneaza si se contesta in instanta.

   Apreciază

 6. isa said, on februarie 23, 2021 at 10:51 pm

  Liber la experimente pe femei insarcinate si copii nou-nascuti:
  https://www.naturalnews.com/2021-02-22-who-green-lights-mrna-vaccine-experimentation-pregnant-women-babies.html

  Apreciat de 1 persoană

  • Clement said, on februarie 23, 2021 at 11:24 pm

   Medicii stiu ca in prospectul vaccinului Pfiser este precizat faptul ca NU se recomanda vaccinarea femeilor insarcinate si a mamelor pe perioada alaptarii.
   La acelasi capitol se specifica faptul ca minorii pana la 15 ani nu intra in planul de vaccinare.

   Apreciat de 1 persoană

   • Adevarat said, on februarie 24, 2021 at 12:36 pm

    Medicii degeaba stiu, daca stiu. Medicii nu mai sunt oameni, sunt rotite bine unse cu bani ale sistemului.

    Apreciat de 1 persoană

 7. neicaion said, on februarie 24, 2021 at 8:12 pm

  …medici?, nu cred că mai există, jurământul lor e un vax, auzi mentalitate; să primeșt mită pentru fiecare bolnav sau mort de gripă, (covidul este produs media, propagat prin șantaj, mită și multă, multă prostie deoarece nimeni nu a reușit să-l izoleze vreodată, deci nu există), iar acum primesc mită din, așa zisele, vaccinări.

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: