SACCSIV – blog ortodox

De ce China e bine iar noi suntem praf si pulbere? Au folosit papusarii China pentru a-si bate joc de intrega omenire? Stiati ca zicem ca exista coronavirusul, deoarece asa ne-au spus chinezii acum un an? Noi nu l-am izolat niciodata. Intreaga noastra lupta anti Covid-19 se bazeaza pe secvența genetică comunicata de ei atunci

Posted in CHINA, Coronavirus, OMS by saccsiv on februarie 12, 2021

Doua imagini emblematice:

O fatuca avand masca pana in ochi, ne spune din studioul Digi 24 povesti despre ce a facut recent OMS in China.

Si o filmare cu OMS in China, toti fara masti.

Daca ne uitam la tabelul de pe https://www.worldometers.info/coronavirus/, observam ca cifrele din dreptul Chinei sunt insignifiante, raportat la populatia sa de aproape 1,5 miliarde:

89 000 numarul total de cazuri

4 600 numarul total de morti, adica 3 morti la milionul de locuitori, fiind din acest punct de vedere in coada listei.

Iar economia sa duduie.

Cititi va rog si:

Video: Presedintele Chinei viziteaza scoli. Nici el si nici elevii sau studentii nu poarta masti si nu tin vreo distanta sociala

VIDEO| Wuhan-ul petrece fără mască, fără distanțare. Petrecere tehno cu mii de participanți

De cealalta parte, vesticii si-au pus economia in cap, lockdown peste lockdown, masti peste masti, tulpini dupa tulpini, vaccinare periodica si restrictii pe veci:

OFICIAL: restrictii – vaccin – restrictii si pentru vaccinati – o noua tulpina – restrictii – vaccin – restrictii si pentru vaccinati – o noua tulpina…

Nu va pute a hoit toata treaba asta?

Cum a început totul? Savanții chinezi au prelevat mostre de fluid pulmonar și au pretins că au descoperit un nou virus. OMS-ul i-a susținut iar in Raportul 1 privind Noul Coronavirus 2019-nCoV spuneau:

„Autoritățile chineze au identificat un nou tip de coronavirus, care a fost izolat pe 7 ianuarie… Pe 12 ianuarie 2020, China a făcut cunoscută țărilor secvența genetică pentru a fi folosită în dezvoltare unor kituri specifice de diagnoză.”

Evident ca in aceste conditii unii spun ca acest coronavirus nici macar nu exista:

Global Research: ZECE motive pentru care SARS-CoV-2 este „un virus teoretic” și „imaginar”. „N-au reușit niciodată să izoleze virusul”

Sau daca exista, nu este dupa cum il prezinta cifrele din vest, adica nu avem o pandemie de Covid-19, ci o pandemie de teste fals pozitive:

Chiar Anthony Fauci recunoaste că testele pot depista mai degrabă „nucleotide moarte” decât viruși vii

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Inventatorul testului PCR: Nu e mereu concludent

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

The New York Times: 90% dintre americanii testati pozitivi la COVID nu au fost nici măcar contagioși

Cum necum, este limpede ca chinezii ne-au tras o mare teapa. Dar singuri, n-o puteau face. Au lucrat cu OMS-ul. Sa ne amintim ca in 2019 Tedros Adhanom Ghebreyesus se întâlnea cu oficialii chinezi, avându-l pe Shiva Distrugătorul în fundal:

Cititi va rog mai multe la:

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrugator SHIVA pe fundal

Adevărata agendă a OMS: o Nouă Ordine Mondială modelată după China. Un articol Vigilant Citizen

Dar OMS-ul nu-i de capul sau. Are niste stapani:

Putem avea încredere în Organizația Mondială a Sănătății?

Si nici China nu-i de capul sau.

David Rockefeller, in august 1973, scria in New York Times:

“Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de succes din istorie.”

Cititi va rog mai multe la:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

In concluzie, consider ca la intrebarea din titlu, daca au folosit papusarii China pentru a-si bate joc de intrega omenire, raspunsul este categoric DA.

Cititi va rog si:

Despre China în profețiile Sfinților Părinți

 

Tagged with: , , ,

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on februarie 12, 2021 at 12:42 pm

    Profetie despre criza economica si revolutiile care urmeaza si il preced pe antihrist : (se pot activa subtitratri autogenerate )

    The CLEAREST Prophecies – MARIE-JULIE JAHENNY, France – The NewTimes and the EndTimes Part 5

    Aici lista intreaga cu diferite profetii despre Apocalipsa :

    Apreciază

  2. stef said, on februarie 12, 2021 at 12:49 pm

    Aici o posibila Linie a Evenimentelor din Apocalipsa incepand din octombrie 2020 :

    Apreciază

    • Bezna said, on februarie 12, 2021 at 5:49 pm

      Bezna totala aceasta „linie a evenimentelor”.

      Bezna este la moda, ce ar mai fi de zis:

      IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a vorbit intr-o emisiune radio despre vaccinare si masurile de protectie anti-COVID. El le-a raspuns unor credinciosi care intrebau daca vaccinul impotriva COVID-19 sau masca de protectie sunt „semne ale Fiarei”.

      Arhiepiscopul Tomisului le-a raspuns ca „nu sunt semnul Fiarei, sunt lucruri omenesti. Semnul Fiarei este cu totul altceva, nu vaccinul, nici masca. Fiara, deocamdata nu e acuma venita. Urmeaza. Mai e mult pana vine Fiara”, a raspuns ierarhul, conform Adevarul.ro.

      https://ziare.com/stiri/coronavirus/ips-teodosie-spune-ca-vaccinul-anti-covid-si-masca-de-protectie-nu-sunt-semnul-fiarei-1661944?utm_source=ZiareCom-https%3A%2F%2Fziare.com%2F&utm_medium=BN-NW-1661944-VIDEO+IPS+Teodosie%2C+despre+vaccinul+anti-COVID+si+masca+de+protectie%3A+%22Nu+sunt+semnul+Fiarei%2C+sunt+lucruri+omenesti%22&utm_campaign=BN-NW-ZiareCom-2021-02-12

      Veste proasta pt acest „prea smecherit”: NU mai este mult pana vine fiara si al ei semn!
      Este aici, bate la usa!
      Si bate cu masca si vaccinul. Adevarat, masca si vaccinul nu sunt semnul fiarei, dar sunt premergatoare. Adica totul se va derula foarte repede, de aici incolo.

      Fiara este venita de mult timp, dar ce sa stie barbosul…. Poate dorea sa spuna de a doua fiara, cea care face imagine primei fiare. Daca tot se da cunoscator si „uns”, sa explice mai clar celor care intreaba.

      Pentru acest barbos si cei asemenea lui, au fost scrise aceste cuvinte:

      2 Petru 3:4 – Şi vor zice: Unde este făgăduinţa venirii Lui? Că de când au adormit părinţii, toate aşa rămân, ca de la începutul făpturii.

      Si da, tot pentru unul ca el a fost scris:

      Apoc 13:18 – Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

      Da, un lucru omenesc va fi si semnul, „prea smecheritule”….

      Apreciat de 1 persoană

      • stef said, on februarie 12, 2021 at 7:56 pm

        @Bezna
        Pai linia asta trebuie privita mai cu atentie – Tratatul de pace anuntat intre Israel si popoarele arabe din jur se suprapune peste cei 7 ani ai antihristului – Acolo pe flamura albastra este marcat ca punct de inceput – Daca se va face un astfel de tratat in 2021 de acolo antihristul poate intra in scena in ORICE MOMENT.

        Apreciat de 1 persoană

  3. jocuri said, on februarie 12, 2021 at 12:58 pm

    China nu e bine.
    China e exemplul că așa ar trebui să fie bine.

    Apreciat de 2 persoane

    • Mihai said, on februarie 13, 2021 at 11:29 am

      China este deja acolo unde o sa fim si noi. „Luminita” de la capatul tunelului este de fapt lumea antihristica.

      Da, chinezii au sarbatorit anul nou in gloata si fara masti, duc o viata fara restrictii sanitare. Insa de ce le-ar avea din moment ce ei au scorul social care-i disciplineaza si care se aplica cu succes pt ca au o infrasructura imensa de monitorizare si control? Nu mai ai nici macar carduri. Au depasit etapa asta. Platesc cu telefonul „smart” care este legatura omului cu sistemul. Deocamdata. Pana cand vor reusi ca aceasta legatura sa devina mult mai „intima” prin atasarea unui dispozitiv corpului uman care sa-l integreze/conecteze in noua ne-lume.

      Multi se amagesc crezand intr-o intoarcere la vechea asezare careia ii spuneau impropriu „normalitate” (este de fapt tot o lume cazuta insa nu complet). Singura intoarcere posibila este cea la Hristos care automat ar duce la schimbari profunde si in asezarea lumii dar sa recunoastem ca nu renasterea spirituala in Adevar este preocuparea de capatai. Asa ca ne vom continua caderea spre societatea antihristica in care China este model si lider detasat.

      Apreciat de 1 persoană

  4. ion said, on februarie 12, 2021 at 1:59 pm

    Dă clic pentru a accesa SQuay_Bayesian%20Analysis%20of%20SARS-CoV-2%20FINAL%20V.2.pdf

    analiza bayesiana demonstreaza ca virusul e creat artificial.

    Apreciază

  5. ion said, on februarie 12, 2021 at 2:16 pm

    Germania a ratificat Agenda 2021. Toata lumea va avea pasaport digital unic.

    https://www.globalresearch.ca/implanted-vaccine-package-id-germanys-parliament-has-ratified-gavis-digital-agenda-id2020/5736277

    Apreciat de 1 persoană

  6. isa said, on februarie 12, 2021 at 2:37 pm

    De ce China este bine? Pt ca regimul chinez a instaurat un control aprig asupra populatiei. Inclusiv asupra celor care intra in China venind din alte parti. Pe baza de aplicatie instalata pe telefon, cu coduri QR. Este gasit cineva pozitiv, carantina blocul lui si cateva blocuri in jur, plus anchete epidemiologice serioase. Vrei sa circuli dintr-o regiune in alta, se aplica aceleasi reguli ca si cand ai veni din alta tara: test inainte, test la sosire, stai in carantina si mai faci apoi un test. Masca se poarta. Cel putin la nivel de populatie generala. Observatie: membrii OMS si conducerea chineza nu fac parte din populatia generala.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 12, 2021 at 6:04 pm

      isa

      Ceva nu-i in regula. Au 89 000 de cazuri, adica de teste pozitive in total. Romania are peste 750 000. La ei incepand mai inainte si avand un numar de locuitori mai mare decat Rusia, Europa si Nordul Americii luate la un loc.

      Apreciat de 1 persoană

      • R said, on februarie 12, 2021 at 6:10 pm

        Testările pozitive sau negative sunt irelevante, pentru că testul RT-PCR dacă la ăsta ne referim nu diagnostichează viruși.

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on februarie 12, 2021 at 6:16 pm

        R

        Da, dupa cum am si scris de multe ori si am pus si hiperlink-uri in articol.
        Deci, de ce aceasta uriasa diferenta intre China si vestici?

        Apreciat de 1 persoană

      • isa said, on februarie 12, 2021 at 8:48 pm

        Daca au declarat ca au 89000 de cazuri nu inseamna si ca atatea au fost/sunt in realitate. Poate inmultit cu 10 sau 100. Inca ceva: cum iti explici cresterea populatie Chinei, de la 600 milioane de locuitori prin anii ’50, la 1,3 sau 1,4 miliarde? In conditiile politicii copilului unic. Sau oare nu a fost si asta un fals vandut frumos catre restul lumii? Cum puteau ei sa creasca economic fara o numeroasa forta de munca, cuminte si dresata ?
        De fapt, aparentul lor bine lor nu e … bine. Internetul lor e drastic restrictionat. China e avanpremiera pt restul lumii.

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on februarie 13, 2021 at 8:47 am

        isa

        E bine din punct de vedere al testelor pozitive si al economiei care duduie. Asta referitor la pandemie. Asta era subiectul discutiei.
        Separat de subiect, evident ca nu este de bine o societate precum cea din China si am scris o gramada de articole pe tema asta.

        Apreciază

      • Ceva e putred in China...dar miroase in Europa si SUA said, on februarie 12, 2021 at 9:55 pm

        Posibil sa raspunda site-ul „ciudat”: https://www.deagel.com/forecast

        Acolo este prognoza pt 2025 si China apare cu 2% pierdere de populatie (in 5 ani poate fi spor negativ al populatiei, in mod natural) si devine cea mai mare putere economica, coloana RGDP.

        Normal ca nu este normal, toata lumea vestica este cu botul pe labe, pardon, in masti, iar China fluiera lejer.

        **Varianta britanică a coronavirusului AMENINȚĂ Europa: Ce spune Ministerul italian al Sănătăţii**

        https://www.stiripesurse.ro/varianta-britanica-a-coronavirusului-ameninta-europa-ce-spune-ministerul-italian-al-sanatatii_1641605.html

        […[ Ministerul italian al Sănătăţii aminteşte că prevalenţa variantei britanice a coronavirusului este în Franţa de 20-25% şi de circa 20% în Germania, avertizând totodată că în Europa ”există o circulaţie intensă (a variantei britanice), care probabil va ajunge să devină cea mai frecventă în lunile următoare”.[…]

        **China anunţă noi contagieri cu SARS-CoV-2 în prima zi a Anului Bivolului**

        https://www.stiripesurse.ro/china-anunta-noi-contagieri-cu-sars-cov-2-in-prima-zi-a-anului-bivolului_1640740.html

        […]Pentru a cincea zi consecutiv, potrivit statisticilor oficiale, nu s-a înregistrat nicio contagiere locală, deşi cifrele anunţate vineri presupun o uşoară creştere a numărului de infecţii comparativ cu ziua precedentă.[…]
        […]Autorităţile au informat de asemenea despre detectarea a 8 infecţii asimptomatice, toate provenite din exterior.[…]

        Doar 8…asimptomatici…toate provenite din exteriorul Chinei, la o populatie de aproape 1,4 miliarde???

        Deci, in China zero in cinci zile consecutive si in Romania aprox 10.000 de cazuri in cinci zile.

        Cred ca ceva este putred…in China, de data asta. Buba mare este in lumea vestica. Si cand o sa cada si economia de tot, in vest, foame tata. Coada la viermi si gandaci…

        Apreciază

  7. Tudor said, on februarie 12, 2021 at 3:15 pm

    Minciuna e mult mai mare: nimeni n-a izolat nici un virus.
    O spune şeful CDCului chinez. Video.

    Apreciază

  8. Ines said, on februarie 12, 2021 at 3:22 pm

    ÎPS Calinic a luat mai multe masuri legate de efectuarea botezului, salutate de mai mulți, inclusiv de Lucian Mândruță.
    Sunt trei măsuri : în primul rând preoții care debutează trebuie să cheme un preot cu experiență mai mare la botez și acesta va scufunda copilul.
    Aceștia vor întreba părinții dacă este prematur sau dacă există alte probleme de sănătate.
    Dacă are asemenea probleme sau plânge, părintele arhiepiscop din Argeș spune că botezul va fi făcut prin scufundare până la gât și turnare pe apă pe cap.
    Din punctul meu de vedere, această variantă ca și botezul prin stropire, este o procedură de urgență, pentru cazuri speciale. Este delicat dacă se lasă la circumstanțele momentului, faptul că pruncul plânge, efectuarea botezului prin scufundare sau nu. Am întrebat un părinte ieromonah despre această procedură. Nu o considera în acord cu rânduiala ortodoxă. Ar fi minunat să păstrăm rânduiala folosită de creștinii ortodocși timp de o mie și ceva de ani .
    Cum am mai spus, practica ortodoxă care s-a generalizat în secolul 5-6, este botezarea pruncului prin întreita cufundare, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. În primele secole exista și varianta botezului mai târziu, dar rațiunea nu era legată de frica părinților pentru cufundare ci de primirea conștientă a botezului.
    În perspectiva culturii liturgice de acum, un prunc botezat și purtat duminica la biserică, unde să fie împărtășit, este un fundament bun pentru când va crește mare. Eu am avut unde să mă întorc pentru că deja aveam imaginea bisericii în suflet.
    Cred de asemenea că ar trebui să se insiste mai mult pe calitatea nașilor, să fie catehizati puțin, eventual chiar într-un cadru organizat, deoarece preiau in parte creșterea spirituală a copilului.

    Apreciază

  9. victorafteni said, on februarie 12, 2021 at 4:00 pm

    VREDNIC ESTE!
    Medic de familie din Prahova, în fața elevilor de liceu: ”SARS-CoV-2 este o armă biologică”
    Dan Gavrilescu, medic de familie din Câmpina a fost invitat să țină un curs special în timpul programului ”Școala Altfel”, medicul le-a spus elevilor prezenți online că virusul SARS-CoV-2 este fabricat de mâna criminală a omului și folosit ca armă biologică. ”Nenorocirea care este? El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toți au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede și acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult și banii trebuie recuperați. Deci practic trăim într-o minicună indusă prin televizor”, au fost afirmațiile făcute în fața elevilor de medicul câmpinean.

    VIDEO: http://ortodoxia.ro/article/medic-de-familie-din-prahova-fata-elevilor-de-liceu-sars-cov-2-este-o-arma-biologica

    Apreciat de 2 persoane

    • Cosmin said, on februarie 13, 2021 at 1:40 am

      Nu exista manipulare mai perfida in a induce in eroare opinia publica sa creada in existenta acestui virus, decat sa induci si sa intaresti ideea ca el a fost creat in laborator.

      E manipularea manipularii: sa folosesti o teorie a conspiratiei, ca sa intaresti o alta.

      Personal, mie asta imi suna a teoria conspiratiei: sa afirmi ca virusul sarscov2 exista.

      Apreciază

      • victorafteni said, on februarie 13, 2021 at 7:47 pm

        Părintele Mihail Jar – Episcopul Loghin de Bănceni – a spus că acest covid este un virus drăcesc / diavolesc.

        Apreciat de 1 persoană

  10. gheorghe said, on februarie 12, 2021 at 4:56 pm

    In poza cu bestiile razand de-a lungul mesei, stand fata in fata…. se vede in mijoc dar in planul indepartat, asezata la geam pe piedestal Zeita Mortii din hinduism, KALI – este sigur o realizare fizica tip statueta, nu e imagine de pe vreun poster. Sta intr-un cerc.
    Probabil poza e facuta la ONU care are acest simbo, printe preferintele spirituale, care completeaza foarte bine relatia ONU cu Karl Marx, distugatorul mintii si teoreticianul distrugerii civilizatiei crestine.

    Apreciat de 2 persoane

  11. mariusmioc said, on februarie 12, 2021 at 5:11 pm

    Am explicat de multă vreme de ce China e bine cu covidul, și pe saitul meu și în cartea „Covid, minciuna veacului”: https://mariusmioc.wordpress.com/2021/01/31/problema-c0vid-explicata-pentru-toti/

    Apreciază

  12. mariusmioc said, on februarie 12, 2021 at 5:13 pm

    De la bun început, pentru China covidul a fost născocit din motive politice, nu medicale. De îndată ce problemele politice dorite au fost rezolvate (potolirea populației răzvrătite din Hong Kong și Wuhan), Partidul Comunist Chinez nu are motive să continue cu isteria. Deși în ultima vreme au prins gustul folosirii ei pe termen lung pentru controlul populației. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/29/protestele-de-strada-din-2019-din-hong-kong-si-wuhan-motivul-isteriei-covid-inceputa-in-china-care-a-molipsit-planeta/

    Apreciază

  13. gheorghe said, on februarie 12, 2021 at 5:29 pm

    CDC Inflated Covid Deaths By 1600%
    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/cdc-inflated-covid-deaths-by-1600

    Apreciază

  14. Nenea said, on februarie 12, 2021 at 5:49 pm

    Dar mai intai au avut grija sa mute industria in China. Uzine intregi au fost demontate cu tot know how.ul din Germania, UK, Romania, etc si transferate in China, India, koreea de sud. De 30 de ani asta se face, se transfera know how la greu din Europa in China si tot in urma sunt. In continuare China are nevoie de inteligenta din Europa.

    Apreciază

  15. Ionut said, on februarie 12, 2021 at 9:16 pm

    Haideți să vă spun și părerea mea. Virusul ăsta e foarte ciudat. Trebuie să judecăm lucrurile la rece, pentru că formularea unor păreri greșite poate duce la decredibilizare întregii idei pe care o exprimăm.

    În primul rând, sunt 99,9% sigur că virusul există. Cunosc personal 2 cazuri, persoane în jur de 50 de ani, care inițial se simțeau bine și au ajuns apoi la spital (una dintre ele mi-a povestit că a crezut că va muri) și au avut nevoie de oxigen. Deci virusul există. A doua chestiune e predispoziția genetică (una dintre cele două persoane locuiește cu părinții în vârstă de 80 de ani, care n-au avut aproape nimic).

    În al treilea rând, se pare că oricine încearcă să facă lumină în privința originii virusului e redus la tăcere. La începutul pandemiei, un grup de cercetători indieni au descoperit secvențe din virusul HIV în structura coronavirusului și au ajuns la concluzia că acest lucru nu se putea întâmpla pe cale naturală.

    Concluzia la care am ajuns ca nespecialist e că virusul a fost conceput ca armă biologică astfel încât să fie contagios ca și gripa și periculos ca HIV. De asemenea cred că a fost făcut ținând cont de particularitățile genetice umane, astfel încât să afecteze grav un anumit procent din populație (un sfert sau o treime). Nu-mi e clar dacă a fost scăpat accidental dintr-un laborator sau a fost împrăștiat în mod deliberat. Din fericire, socoteala din laborator nu s-a potrivit cu cea de pe „teren”.

    Iarăși, ca o părere personală, nu trebuie să fim exagerați, dar nici imprudenți. Situația de față ne impune cumpătare la vorbă, așa cum trebuie să fim de obicei. Să nu vorbim prea mult, să nu vorbim tare (cu „precipitații”). Nu trebuie să ne ferim total de virus, să ne ascundem într-o capsulă sterilă (ca să dobândim imunitate), dar nici să-l inhalăm în doze prea mari și provenind de la prea multe persoane.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 13, 2021 at 8:51 am

      Ionut

      In primul rand, de unde au stiut acele doua persoane ca au avut Covid-19?

      Apreciază

      • VioletaB said, on februarie 13, 2021 at 9:06 am

        @Ionut nu exista niciun virus cu numele sars cov2 sau covid cum îl numesc cei care au inventat denumirea. Acest virus nu a fost niciodată izolat în vreun laborator. Mai mult, un laborator din California a analizat peste 1500 de probe de la persoane „pozitive”, și era ori gripa A ori gripa B. Deci este o gripă potențată in laborator, nu un virus nou și nemaiauzit.

        In al doilea rând, faptul că starea pacienților se tratează cu ajutorul ivermectinei (deparazitar) și în unele cazuri al antibioticelor indica mai mult că este vorba de o toxina, bacterie sau otrava, care poate fi împrăștiată pe calea aerului (va aduceți aminte de stropirile dubioase făcute în toiul iernii și noaptea împotriva „insectelor” in mai multe orașe din România?).

        In al treilea rând, multe din simptome pot fi date și prin radiații 5G, și s-au dovedit ca in Wuhan, de ex, rețeaua 5G este cea mai dezvoltată din China… iar în majoritatea țărilor cu zonele mari de infectare au suprapus o hartă a antenelor 5G, și surpriza… coincid.

        Asta cu „virusul exista” e tot parte din propaganda ocultei.
        Oamenii sunt și au fost otrăviți sistematic prin diferite moduri, iar când ajung la spital, prin tratament inadecvat și prin alte otrăvuri sub forma de pastile au fost practic omorâți…

        Apreciază

      • Ionut said, on februarie 13, 2021 at 12:28 pm

        Ca să fii 100% sigur ar trebui să ai un microscop electronic și să faci foarte multe teste. Dar în privința celor 2 persoane există similitudini. Lucrează la aceeași firmă, s-au îmbolnăvit la distanță de aproximativ o lună una de cealaltă, ambele au avut nevoie de oxigen, dar și-au revenit destul de repede după aceea. Culmea e că una din ele avusese soțul infectat cu aproximativ 2-3 luni în urmă, dar nu s-a îmbolnăvit atunci.

        Și eu am avut dubii o lungă perioadă de timp, dar atunci când există asemănări izbitoare în privința simptomelor, când persoanele respective nu au probleme serioase de sănătate preexistente, ajungi la concluzia că virusul există.

        Părerea mea e că este într-adevăr o problemă, dar că adevărul e undeva pe la mijloc. Consider atât că restricțiile extreme sunt exagerate, dar nu trebuie să fim nici imprudenți. Nu cred că vaccinarea e o soluție, mai ales că virusul nu dă imunitate pe termen lung. Vaccinarea ar putea fi chiar o problemă (a se vedea cazul Israelului, unde vaccinarea a ajuns la 50%, iar pandemia s-a agravat.

        Adevărul despre proveniența virusului îl cunosc un număr restrâns de persoane, iar statele au reacționat așa cum am văzut din cauza faptului că nu știu cu ce se confruntă. Unul din efectele fenomenului cu care ne confruntăm e incertitudinea. Este o conspirație în care e implicat un grup foarte restrâns, de aceea reacțiile autorităților au fost oarecum haotice. Starea de incertitudine folosește mult speculanților de orice fel (politici, economici etc.)

        În plus, acum situația globală poate fi manipulată ușor. Practic se poate împrăștia într-o anumită zonă de pe glob o variantă modificată a coronavirusului, cu alte caracteristici, după care să se spună că virusul a suferit o mutație pe cale naturală.

        De ce am scris comentariile astea lungi? Pentru că în momentul în care susții anumite idei, modul în care le expui trebuie să fie consistent, să nu contrazici azi ceea ce ai spus ieri. Și spun asta în general. E clar că se dorește controlul din ce în ce mai strict al populației și macerarea principiilor morale de către propagandă. De-asta nu poți spune azi că ivermectina ar putea fi un medicament eficient pentru coronavirus, iar mâine să spui că virusul nu există, pentru că asta afectează tot mesajul transmis. Important e ca părerea pe care o formulezi să fie cât mai aproape de adevăr, de situația reală.

        Cumva, problema coronavirusului seamănă cu teoria pământului (plat sau rotund). Nu poți fi 100% sigur că pământul e rotund decât dacă ai avea propria rachetă pe care s-o ridici la măcar 300km deasupra pământului și să filmezi. În viața de zi cu zi a celor mai mulți dintre noi li se pare că pământul e plat (și că virusul nu există). Nu te poți baza decât pe informațiile și experimentele altora și să încerci să faci o evaluare.

        Pentru mântuirea sufletului nu contează nici dacă pământul e plat sau rotund, nici dacă virusul există sau nu. Este însă important ca mesajul pe care îl transmiți pentru trezirea altora să nu fie afectat o opinie eronată și aici vorbesc la modul general.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 13, 2021 at 12:47 pm

        Ionut

        Tot ce-ai spus dovedeste doar ca au fost bolnavi. Nu ca au avut Covid-19. Dar pare ca tie ti-a intrat in cap ca pe lumea asta nu mai exista decat Covid-19.

        Apreciat de 1 persoană

      • Ionut said, on februarie 13, 2021 at 3:15 pm

        Am constatat că în privința COVID-19 există două extreme: una, cea a obedienței și încrederii oarbe în ceea ce spun autoritățile și a acceptării vaccinării fără nici un fel de întrebări și comentarii, fără o minimă opoziție, iar cealaltă, a negării existenței virusului și a riscurilor.

        Cele două persoane puteau să aibă o infecție respiratorie oarecare, dar, din ceea ce mi s-a relatat, nu a fost gripă. Iar coincidența e prea mare.

        Am scris aceste lucruri pe de o parte pentru ca ideea de deconspirare a planurilor ocultei să nu fie compromisă de niște afirmații hazardate, pe de altă parte pentru a nu ne asuma inutil riscul unei infectări.

        Și repet: NU susțin vaccinarea, din foarte multe considerente.

        E clar că este ceva. Nimeni nu ar putea produce o astfel de manipulare la nivel mondial dacă n-ar fi un sâmbure de adevăr. E vorba de imaginile din spitale în Italia sau la New York, cu oameni pe holuri legați la aparate de oxigen, cu medici care trebuie să decidă cine poate fi salvat și cine nu. Nu poți truca lucrurile la o asemenea dimensiune. Dacă ar fi doar un trucaj, până la urmă informația ar transpira.

        Ceea ce poți face e să aduni toate informațiile, să încerci să-ți dai seama ce e adevărat și ce e fals și să încerci să pui lucrurile cap la cap.

        În China se pare că ar fi fost cu mult mai multe cazuri decât au declarat autoritățile. A fost analizată amprenta de dioxid de sulf din satelit în zona unui crematoriu. Pe de altă parte, tulpina care a făcut ravagii în Italia e diferită de cea chineză (se spune că ar fi apărut inițial la Munchen).

        Există mai multe scenarii la care te poți gândi, dar n-are rost să mai lungesc discuțîa.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 13, 2021 at 3:30 pm

        Ionut

        Coincidenta cu ce?
        Ce tot ocolesti raspunsul? Au fost testati pozitiv, nu-i asa? Pe asta te bazezi cand spui ca au fost bolnavi de Covid-19, nu-i asa?

        Apreciază

      • VioletaB said, on februarie 13, 2021 at 5:26 pm

        @Ionut ești un mare naiv. Daca crezi filmulețele din spitale și că nu are oculta logistica necesara sa mintă și să contrafacă chestii la nivel planetar (ei care au înscenat aselenizarea…. ) înseamnă că nu ai înțeles nimic.

        Prietenii dumitale puteau foarte bine fi otraviti pe calea aerului… ceea ce și cred că s-a întâmplat… faptul că au fost bolnavi nu înseamnă că era „virusul” covid. Febra și gripa sunt de fapt mecanisme de apărare ale organismului pt a elimina dăunătorii și otrăvurile din corp…

        Daca ai citi și despre cat de mincinoasa e teoria lui Pasteur cu virusurile din afara corpului , in baza căreia s-au făcut primele vaccinuri criminale și întreaga industrie farma… cred că ți-ai mai tăia puțin din elanul cu „virusache există”.

        https://ortodoxinfo.ro/2021/01/25/exclusiv-controversa-bechamp-pasteur-conceptii-gresite-despre-virusuri-adevarata-natura-a-virusurilor/

        Apreciază

      • Ionut said, on februarie 13, 2021 at 7:30 pm

        Nu, chestia asta nu mi-a zis-o direct nimeni. La firma respectivă mai e cineva care într-adevăr fusese testat pozitiv, dar asimptomatic, cu câtva timp înainte (a stat două săptămâni acasă).

        Una dintre cele două persoane care au ajuns la spital mi-a spus că a avut COVID și a crezut că moare (tatăl acesteia, de 80 de ani, a fost pozitiv, dar aproape asimptomatic), și ambele persoane au avut masca de oxigen.

        N-am stat foarte mult la discuții, dar pot să cer detalii suplimentare. M-a surprins faptul că cele două evenimente au fost apropiate în timp și că au avut nevoie de oxigen.

        Apreciază

      • Ionut said, on februarie 13, 2021 at 10:47 pm

        VioletaB

        Este o foarte mare doză de adevăr în articolul de pe Ortodoxinfo, dar nu toate informațiile sunt corecte. „Nu ceea ce intră în om îl spurcă pe om, ci ceea ce iese din el.” Păcatul îi rănește omului și sufletul și trupul. În proporție de cel puțin 95%, infectarea cu HIV sau HPV are legătură cu păcatul, aici lucrurile sunt cât se poate de clare.

        E adevărat că infecția cu o anumită bacterie depinde foarte mult de terenul pe care îl întâlnește bacteria respectivă.

        Dar virusurile există, nu sunt un răspuns al organismului și sunt produse de un organism abia după ce a fost infectat cu virusul respectiv.

        Eu am o experiență destul de îndelungată în legătură cu câinii. Există zone care nu sunt infectate. Cățeii până la vârsta de 6 luni sunt cei mai vulnerabili. Dacă sunt fătați într-o zonă neinfectată, supraviețuiesc fără probleme. Dacă însă apar cazuri de infecție la un moment dat, o perioadă de timp după aceea, toate generațiile care apar vor avea de suferit și infecția se perpetuează. Acum o să spun niște lucruri și poate unii o să mă înjure. Ca să fie lucrurile clare, spun din nou că NU SUSȚIN vaccinarea anti-COVID, nici pe cea anti-HPV, nici pe cea anti-gripală. Celelalte vaccinuri trebuie evaluate individual (în funcție de ceea ce conțin, de gravitatea bolii pe care se presupune că o combat și de efectele secundare). Ceea ce vreau să spun este că dintre toți câinii pe care i-am avut și îi am la curte de-a lungul timpului (mai mult de zece) cei pe care am întârziat să-i vaccinez mi-au murit după aproximativ o lună și jumătate. În general le-am făcut un singur vaccin (pentavalent), atât din considerente financiare, cât și datorită faptului că maidanezii sunt mai rezistenți decât câinii de rasă. În plus, după ce câinele trece de un an, practic nu mai are nevoie de vaccin (dacă nu intră în contact cu animale sălbatice). NOTA BENE: Vorbim în principal de vaccin împotriva jigodiei și parvovirozei, boli cu mortalitate de aproape 100%. Parvoviroza are o evoluție scurtă, 4-5 zile. Dacă e dus la medic la primele simptome (lipsă de poftă de mâncare), cățelul are mari șanse să scape (cu perfuzii, antihemoragice și antivomitive).

        Ca o curiozitate, bacteria Clostridium botulinicum se pare că este rezultatul unei infecții, bacteria inițială neproducând puternica toxină. La un moment dat, bacteria a fost infectată cu un virus care i-a modificat genomul, rezultatul fiind că a început să producă toxina botulinică.

        Apreciază

  16. STDino said, on februarie 12, 2021 at 11:59 pm

    Uite scrie aici:

    „Communist China was created by Jewish infiltrators working for the International Banking Cartel”

    https://themillenniumreport.com/2019/07/communist-china-was-created-by-jewish-infiltrators-working-for-the-international-banking-cartel/

    Apreciază

  17. VioletaB said, on februarie 13, 2021 at 12:09 am

    Avocatul Piperea despre Iluzia de egalitate:

    1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3889622397770023&id=420223274709970

    2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3889624221103174&id=420223274709970

    Gheorghe Piperea
    Yesterday at 7:30 PM ·
    Iluzia de egalitate
    (I)
    Suntem condiționați fizic, cultural și istoric, să nu fim egali. Avem dreptul la
    diversitate, avem dreptul de a nu fi nivelați prin re-modelare, de a nu deveni
    oameni fără însușiri – iar acest drept este un bun scut contra planurilor
    progresiste de dărâmare și reconstrucție a lumii pentru a o face „mai bună” (build
    back better) și a mașinațiunilor transhumaniste care țintesc „îmbunătâțirea”
    omului.
    Egalitatea este un concept juridic, o realitate imaginativă pe care o contrapunem
    realității faptice că omul, ca individ cu identitate proprie, cu însușiri fizice și
    psihice, cu atribute și caracteristici culturale, istorice și epigenetice, este diferit de
    alți oameni, chiar dacă repetă trăsăturile generice ale lui homo sapiens. Față de
    alte ființe, simțitoare sau nu, suntem la fel, dar în interiorul speciei noastre suntem
    diferiți, din fericire.
    Faptul că este o realitate imaginativă nu înseamnă, nici pe departe, că egalitatea
    ar fi ireală sau mai puțin important decât o realitate materială. Mare parte din
    fundamentul lumii noastre se constituie din realități imaginative – statul, religia,
    națiunea, banii, persoanele juridice (inclusiv corporațiile), brandurile, internetul,
    paginile de socializare etc. O realitate imaginativă nu este o minciună, este ceva
    cât se poate de concret pentru cei ce cred în ea. O realitate imaginativă poate
    deforma realitatea faptică, poate muta munții din loc, poate schimba lumea,
    pentru că face lumea să coopereze.
    Egalitatea este un principiu fundamental al dreptului natural, unul dintre drepturile
    fundamentale ale omului, pe care s-au construit toate sistemele de drept
    moderne, cel puțin în ultimii 250 de ani.
    Egalitatea, în sens juridic, este unul dintre fundamentele statului de drept
    democratic, și se traduce ca egalitate în fața legii, egalitate de șanse, non-
    distriminare și competiție onestă. Egalitatea este însă, din nefericire, un drept din
    ce în ce mai iluzoriu, dată fiind continua sa degradare. Egalitatea în fața legii,
    egalitatea de șanse, lupta contra privilegiilor și imunităților (care fac oamenii să
    fie inegali din punct de vedere ecomic, social și juridic) și contra discriminărilor
    (care impart oamenii în categorii de persoane cu sau fără drepturi și libertăți) sunt
    iluzorii în lumea de azi, și asta în ciuda întregului cortegiu de suferințe și
    nenorociri ale sec. XX, cauzate de inegalitate, discriminare și rasism.
    În concepția lui Friedrich Hayeck, un gânditor austriac din perioada interbelică,
    egalitatea formală în fața legii provine „natural” din domnia legii – dacă toți se
    supun legii, toți sunt virtual egali. Supremația dreptului previne privilegiile și
    garantează tuturor șanse ”obiectiv” egale. În acest scop, legea trebuie să fie
    previzibilă (enunțată din timp și consolidată prin aplicare fără excepții) pentru a
    permite conformarea voluntară și pentru a bara transformarea inegalităților în
    reguli. Previzibilitatea privește și modul în care autoritățile își folosesc puterea
    coercitivă – pentru ca guvernații să se conformeze, să se supună conștient legii și
    să își planifice în mod liber propriul comortament, în propriul interes, guvernanții
    trebuie să aibă un comportament administrativ previzibil. Statul de drept
    (identificat, în prezent, prin sintagma rule of law) are ca finalitate și restrângerea
    forței coercitive samavolnice a statului.
    Viziunea lui Hayeck (foarte la modă în cancelariile europene și în rândurile
    simpatizanților săi neo-liberali sau libertarieni), este incompletă, anacronică și
    oarecum ipocrită.
    În primul rând, dreptul pozitiv, legea aflată în vigoare la un moment dat și pe un
    anumit teritoriu geografic, este diversificată, efemeră și schimbătoare, este 182 Shares
    Aura Rohner
    Dl. Av. Piperea pentru ca este Saptamana Internationala a Casatoriei si nimeni nu
    vorbeste despre aceasta poate faceti dvs o postare prin care sa reamintitii lumii
    deseori ilegitimă, neconformă cu principiile dreptului natural sau cu drepturile
    fundamentale ale omului și libertățile cetățenești (caz în care este înlăturată de la
    aplicare, cu consecința că nu i se mai supun toți) sau poate ajunge să fie
    neconformă cu voința și aspirațiile poporului. Dacă ar fi în totalitate și mereu
    corectă, concepția lui Hayeck ar interzice, de plano, orice revoluție și orice lege
    nouă, care să țină cont de nevoile unei comunități naționale sau locale, la un
    moment dat în istorie.
    În al doilea rând, în spatele oricărei legi care face parte din dreptul pozitiv se
    găsesc o ideologie politică și un interes colectiv, de grup sau chiar individual.
    Agenții și scenariștii economici sau sociali presează permanent actorii politici
    (prin sponsorizări, lobby, schimb permanent privat – public – privat de
    „specialiști”, prin sistemul revolving door) pentru a emite legi care conțin sau fac
    posibile privilegii, rente, monopoluri, exonerări de răspundere. Agenții și scenariștii
    respectivi sunt permanent în priză și suficient de puternici pentru a bara legi
    necesare protecției publicului larg contra abuzului lor de putere economică sau,
    după caz, pentru a promova și accelra intrarea în vigoare a unor legi care să le
    urmeze interesele pecuniare și de putere. În aceste condiții, nu se mai poate vorbi
    de domnia legii (rule of law), ci de domnia prin lege (rule by law), care este o
    formă de tiranie de sorginte feudal – legea este obligatorie doar pentru iobagi, nu
    și pentru stăpânii (neo)feudali. Domnia legii este înlocuită cu domnia cu biciul
    legii. Mai mult chiar, corporațiile globale au ajuns atât de mari și constrângătoare
    încât au rupt barierele legilor naționale, pătrunzând în „teritoriul” a-național, ca
    niște corsari moderni ai mării libere (virtuale), unde își impugn propriile „valori ale
    comunității” și propria termeni ori propriile condiții, care nu mai țin cont de legi, ci
    de propriile interese pecuniare, toți co-contractanții lor fiind obligați să pre-
    semneze aceste condiții și să accepte în prealabil, fără obiecții, aceste „valori”. Pe
    temelia uriașei puteri economice pe care o dețin (uriașă în raport de simpli
    particulari cu care se angajează în contracte), comercianții, dar mai ales băncile,
    asigurătorii, super-magazinele, producătorii de medicamente, furnizorii de utilități
    și transportatorii își impun interesele pre-fomulate, sub forma contracte de
    adeziune (voința consumatorului este limitată la a semna sau nu contractual pre-
    formulat) sau a unor contracte forțate (voința consumatorului este irelevantă). În
    special în cazurile – tot mai frecvente în lumea contemporană – în care aceste
    contracte au caracter a-național, ele se impun particularilor ca și legea, fiind la fel
    de constrângătoare ca și legea. Domnia cu biciul legii este însoțită de domnia cu
    ciomagul contractului. Iar noi, simpli particulari, tot iobagi suntem.
    Este grav și deranjant în plan intelectual că această concepție interbelică,
    incompletă, anacronică și în parte ipocrită, se constituie într-un adevărat filon
    comun politicilor economice și legislative din ultimii 30 de ani și teoriilor
    economice neo-liberale sau libertariene, abonate la premiile Nobel pentru
    economie.

    Gheorghe Piperea
    16 hrs ·
    Iluzia de egalitate
    (II)
    Recent, în China a fost adoptat oficial așa-numitul „scor de cetățean”, care împarte
    lumea în cetățeni cu drepturi și cetățeni fără o mare parte din drepturi, dar cu
    toate obligațiile presupuse de calitatea de „cetățean” de categoria a doua.
    Sistemul a fost testat cu succes, în prealabil, pe platformele chineze de achiziții
    online. Fiecărui membru al „comunității” online i se atribuie un număr de puncte
    de rating ratașate comportamentului său recent, puncte cu care se pot cumpara
    ulterior mai multe sau totalitatea bunurilor si serviciilor necesare consumului
    personal sau familial. Comportamentul verificat este atât atitudinea fata de legile
    si moravurile societatii si actiunea cetateanului individual, in comunitate si in
    spatiul privat (??!), cât si modul in care consumatorul își respecta sau nu datoriile
    rezultate din tranzactiile comerciale sau financiare. Un cetățean recalcitrant, lipsit
    de respect fata de valorile si moravurile societății (inclusiv față de clasa politică
    sau de ideologia oficială…) sau un consumator rău-platnic va avea un rating mai
    mic sau unul care tinde către zero, in funcție de gravitatea actului ilicit sau contrar
    bunelor moravuri. Invers, rating-ul va fi mai mare. Așadar, acest “credit social”
    este, de fapt, credibilitatea sau onorabilitatea socială a fiecarui particular, in dubla
    ipostază de cetățean supus legilor si moravurilor sociale si de consumator supus
    contractelor comerciale, elemente in funcție de care simplul particular va avea sau
    nu acces la achizitionarea bunurilor de consum sau a serviciilor. Fiind extrem de
    importantă proba comportamentului social si comercial (pozitiv sau negativ), este
    nevoie, evident, de suporți probatorii. In afară de monitorizarea operațiunilor pe
    internet sau in cadrul convorbirilor si comunicațiilor electronice, statul chinez a
    pus la punct cel mai “avansat” si mai vast sistem de recunoaștere facială din lume
    – câte o camera de supraveghere la fiecare cetatean chinez, adica cca 1,4
    miliarde. Cu un asemenea sistem se pot recunoaște facial, indiferent de mulțimea
    in care s-ar pierde sau de eventuale deghizări, mai mult de 3 miliarde de persoane.
    Nimeni nu mai poate scapa acestui Ochi Atoatevazator.
    In mod evident, acest trend nu are nimic de-a face cu societatea de consum, care
    este o societate a democratiei consumului.
    Ridicat la rang oficial, acest sistem de rating este un instrument totalitar aproape
    perfect, de vreme ce stimulează interesul hedonist al omului de a consuma și
    cuantifică dreptul la confort după criteriul supunerii față de lege, contract și
    autorități. Omul obișnuit va accepta cu zâmbetul pe buze acest tip de totalitarism
    hedonist, ba chiar va pretinde tuturor să se conformeze.
    Ironic este că acest instrument totalitarist nu este invenția comunismului chinez,
    ci este un avorton al modelului hiper-profitabil de business creat de corporațiile
    Big Tech – capitalismul de supraveghere. Chinezii l-au copiat (așa cum fac cu mai
    toate tehnologiile vestice), l-au „perfecționat” și adaptat culturii lor, care presupune
    conformarea voiasă, și l-au oficializat. Întrucât, ca orice sistem totalitar, a dat
    rezultate bune în monitorizarea și falsa ținere sub control a pandemiei anului
    2020, aceleași corporații Big Tech americane care au edificat capitalismul de
    supraveghere, precum și „lumea bună” a tehnocrației sanitare și presa
    mainstream, s-au grăbit să laude acest instrument totalitar, clonându-l în multiple
    exemplare, pentru a fi generalizat la nivel planetar. La acest moment, ratingul
    social de tip chinezesc nu mai ultragiază nimănui principiile morale și nici nu mai
    provoacă discuții celor atașați de valorile democratice (și care, printre altele, au
    criticat mereu statul comunist chinez, pentru încălcarea drepturilor omului …).
    Dacă analizăm retrospectiv fenomenul, înainte de ratingul chinezesc și cu mult
    înainte de apariția ideilor segregaționiste relative la „pașaportul/certificatul de
    vaccinare”, prima cenzură, prima izgonire din sistemul de socializare on line sau
    de pe platforma de achiziții on line, adică prima excludere din societatea
    cetățenilor cu rating bun, precum și primul fake news prin omisiune (limitarea,
    ascunderea sau interzicerea informațiilor și a opiniilor care nu corespundeau
    „valorilor comunității”) s-au petrecut în mediul on line american, deținut de
    corporațiile Big Tech americane. Doar că, din eroare de previziune afectivă, nu le-
    am observat – sau nu am vrut să le observăm. Nu ne puteam imagina că
    societatea cu cea mai veche democrație din lumea, epicentrul libertății de
    expresie, de conștiință și de inovație, modelul visat de părinții și bunicii noștri în
    toată perioada totalitaristă comunistă, ar putea genera un instrument totalitar atât
    de nociv și de constrângător.
    Binomul indestructibil și inevitabil constituit din serviciile secrete și corporațiile
    Big Tech, Pharma și Finance ne cunoaște mai bine decât ne știm noi înșine, pentru
    că ne supraveghează și ne ghidează comportamentul de mai mult de 15 ani, de
    când google, amazon, facebook, apple și microsoft au devenit globale – iar noi am
    început, inconștienți și entuziaști, să le punem la dispoziție, cu titlu gratuit, datele
    noastre cu caracter personal. Acest binom știe anticipat și cu certitudine ce va
    face fiecare dintre noi în perioada următoare și, în consecință, poate să ne
    modeleze identitatea, să ne deformeze comportamentul, să ne facă să ne
    supunem de bună voie oricărei directive.
    De exemplu, binomul știa deja, la nivelul anului 2020, că o parte dintre “grupurile
    populaționale” va refuza vaccinarea, adică “imunitatea de turmă”, motiv pentru
    care a declanșat toată seria de arme tăcute de persuasiune, de la frica de infecție,
    la frica de infectați și de nevaccinați și la „necesitatea” certificatului de vaccinare.
    În scut timp, chiar și scepticii au fost convinși cu acest tip de motive – dacă nu se
    vaccinează întreaga „turmă”, pandemia se amână cu ani de zile; dacă nu se
    vaccinează individul, nu-i va mai fi permis accesul în locuri publice, la muncă, la
    școală, la facultate, la o funcție publică sau la o demnitate politică, în avion, peste
    graniță etc. Frica i-a învins pe mulți – nu era nevoie să fie convinși, că nu acesta
    era scopul.
    O astfel de lume nu este o lume a egalității de șanse, ci o lume a iluziei de
    egalitate. Cât despre libertate, aceasta rămâne un vis îndepărtat și uitat.

    Apreciază

  18. Tudor said, on februarie 13, 2021 at 9:28 am

    Minți sau ți-e slabă judecata.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 13, 2021 at 9:49 am

      Tudor

      Cine?

      Apreciază

      • Tudor said, on februarie 13, 2021 at 9:59 am

        Ionuț, cel ce-i sigur 99,9%.

        Apreciază

      • Mihai said, on februarie 13, 2021 at 11:46 am

        @ Tudor

        Coronavirusurile sunt cunoscute de zeci de ani. Noi ii spunem popular gripa. Acum i-au dat unei tulpini un nume specific ca sa sune mai infricosator (au mai incercat cu alte gripe anii trecuti si nu le-a mers). Citit corect de la dreapta la stanga divoc inseamna posesie demonica asa ca nu-i nimic intamplator.

        S-au facut filme sf despre pandemia cu coronavirus si atatea pregatiri astfel incat acum sunt in stare sa instrumentalizeze boala la un nivel de neimaginat. Si, da, unii mor. In special din cauza tratamentului inadecvat. Se stie foarte bine acest lucru iar cand apare un tratament eficient si ieftin este automat desfiintat (ex. in Romania s-a intezis productia de ivermectina chit ca era numai de uz veterinar).

        Hai sa nu confundam lucrurile. Ionut are dreptate in ce spune.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 13, 2021 at 12:04 pm

        Mihai

        Cum sa aiba dreptate daca nici tu nu-i dai dreptate?
        El spune ca cei doi au avut Covid-19 iar tu spui ca tot soiul de boli respiratorii sunt trecute la Covid-19.

        Apreciază

      • Mihai said, on februarie 13, 2021 at 4:29 pm

        Saccsiv

        Eu sunt de acord cu Ionut ca este foarte posibil sa fi avut o gripa ce s-a manifestat sub forma unei infectii respiratorii careia acum ii spun pretentios covid-19. Si din moment ce-au ajuns in spital e clar ca au fost tratati aiurea (pt ca asa sunt protocoalele) si ca au avut de suferit.

        Si nu sunt de acord cu cei care spun ca boala este o inventie 100%. Este o forma de gripa care daca este tratata necorespunzator poate avea efecte grave la unele persoane. Ca testele nu sunt specifice, ca nu s-a izolat virusul (prea putini pot s-o faca si niciunul n-are interesul), ca masurile sunt disproportionate etc etc etc sunt alte teme de discutie.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 13, 2021 at 4:45 pm

        Mihai

        Ionut spune ca au avut Covid-19.
        Eu spun ca nu e sigur, caci testele pozitive nu sunt tot aia cu imbolnavirile de Covid-19.
        Si tu spui ca e posibil sa nu fie Covid-19 ci doar trecuti la Covid-19. Dar tragi „concluzia” ca el are dreptate si nu eu. Si ca sa „intaresti” adaugi ca testele sunt alta tema de discutie.
        Deja este o nebunie de dialog, pe care eu nu-l mai continui.

        Apreciază

    • VioletaB said, on februarie 13, 2021 at 5:33 pm

      @Mihai @Ionut

      Dr. Amanda Vollmer vorbind despre munca Dr. Stefan Lanka
      https://www.bitchute.com/video/eYnUCUtUVZqr/

      Dr. Amanda Vollmer ne explică cum „se ia” „virusul” covid si ce sunt virușii in
      general. Are mai mult sens decat povestea oficială. Acum ne mai ramane sa
      identificăm sursa sau sursele de otravire a organismului.

      Apreciază

  19. […] pana astazi n-a fost izolat acest coronavirus. Intreaga lupta anti Covid-19 se bazeaza pe secvența genetică comunicata de chinezi acum un an. Si de ce i-am crede pe cuvant pe […]

    Apreciază

  20. […] un an eram anuntati de aparitia unei pandemii. Coronavirusul vinovat n-a fost nici pana in ziua de azi izolat, dar nu conteaza. Pentru Sauron (grupul format din Forumul Economic Mondial, Bil Gates, Big Pharma […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.