SACCSIV – blog ortodox

Ce declara in trecut Claudiu Tarziu. Ca sa intelegem mai bine…

Posted in Alianța pentru Unirea Românilor, CLAUDIU TARZIU by saccsiv on februarie 11, 2021

Claudiu Richard Târziu (1973 -) este unul dintre cei doi co-presedinti ai AUR (Alianta pentru Unirea Romanilor), celalalt fiind George Simion, cel ce la doar cateva zile dupa alegerile parlamentare tinea sa precizeze ca “Am înţeles că anumite partide deja şi-au stabilit o prioritate legislativă, digitalizarea, cu care noi suntem de acord”.

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Claudiu_T%C3%A2rziu, în 2002 Claudiu Târziu a început studiile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din SNSPA, București, pe care a absolvit-o în 2007. A fost si colaborator al postului de Radio Europa Liberă. Începând cu 2005 este președinte al asociației Rost.

Despre Şcola Naţionala de Studii Politice şi Administrative, adica SNSPA, Vasile Astarastoae scria ca:

“SNSPA nu este un vlăstar al Academiei Ștefen Gheorghiu, este chiar Academia Ștefen Gheorghiu rebranduită. Să nu plângem: Academia Ștefan Gheorghiu nu e moartă, Academia Ștefan Gheorghiu se transformă – în SNSPA.”

Iata si ce putem citi in articolul Victoria bunului-simț, începutul unei revoluții din 17 noiembrie 2014, de pe blogul lui Claudiu Tarziu:

“Dar, atenție, victoria lui Iohannis este doar începutul unei revolutii autentice, in sensul restaurării în făgașul firesc a întregii societăți românești. Depinde de noi, de generația noastră, a decrețeilor, mai ales, să ducem la bun sfîrșit această revoluție.”

Iar in articolul sau Spectrul micii apocalipse românești din 23 octombrie 2014 scria ca:

“Eu unul nu identific în restul candidaților pe nimeni care ar merita votul unui om de dreapta, cu excepția Monicăi Macovei.”

Monica Macovei fiind aceasta:

Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT). Membra Grupul pentru Dialog Social

Ca sa intelegem de ce gandeste Claudiu Tarziu astfel, sa ne amintim ce spunea intr-o emisiune a realizatorului Razvan Bucuroiu:

“Eu personal nu cred in teoria conspiratiei, in sensul ca nu cred in existenta unei grupari atotputernice, atotcunoscatoare si atothotaratoare care urmeaza un plan perfect. Cred mai degraba in momentele de convergenta a intereselor unor forte economice si militare care pot modifica harta si viata lumii.

Nu cred ca se va instala vreodata un guvern mondial unic peste o lume de sclavi.”

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZVAN CODRESCU, ADRIAN PAPAHAGI, RADU PREDA SI CLAUDIU TARZIU. Elogiu SUE, minciuni despre crestinismul UE, nerecunoasterea activitatii masoneriei, negarea existentei unor grupari ce planuiesc instaurarea guvernului mondial…

La articolul din 2009 http://c-tarziu.blogspot.ro/2009/07/pe-marginea-unei-nedreptati.html Claudiu Tarziu posteaza pasajul dintr-un interviu cu parintele Andrew Philips, ce a determinat interzicerea revistei Rost la pangarul manastirii Petru Voda:

„Sunt lucruri foarte importante pentru care merita sa si mori: Dogmele Bisericii, Sfanta Treime si dumnezeirea Dumnezeu-Omului Hristos. Pentru acestea, sa fim pregatiti sa si murim. Dar sunt si alte lucruri regretabile, importante, dar nu la fel de importante. Spre exemplu: cred ca suntem de acord ca fara televizor am fi mai linistiti. Dar nu vom lupta pana la moarte pentru asta. La fel si cu cipurile. Ar fi de dorit sa le respingem, dar daca Statul doreste, le vom accepta. Desigur, deschid calea pentru Apocalipsa, dar daca stam sa ne gandim, cele doua Razboaie Mondiale au adus-o si mai aproape. Si au avut loc. Nu putem sa nu dam Cezarului ce este al Cezarului. Poate nu m-am exprimat clar, nu-mi plac aceste cipuri pe care UE vrea sa le impuna, dar pentru ca nu ma despart de Hristos, in cele din urma, daca nu exista alternativa, le voi lua. Sunt ingrijorat ca unii, crestini simpli si evlaviosi, se vor pronunta pripindu-se si vor transforma aceasta problema intr-o ispita uriasa, iar in acest fel, vor cadea din Biserica. Intr-o asemenea situatie, voi numi cipurile o problema mai putin grava. Este la fel ca si privinta calendarului. In Rusia, noul calendar este numit “al comunistilor”, pentru ca a fost introdus de comunisti. In Vest, il numim “calendarul catolic”, pentru ca asta si este. Noul calendar este o greseala. Dar s-a nascut o greseala mai mare decat aceasta – schisma din cauza lui, asa cum s-a intamplat si in Romania, cand unii mai zelosi s-au rupt de Biserica. Noi atragem Apocalipsa asupra noastra, prin faptele noastre. Atata timp cat mai exista suflete care se lupta ascetic cu pacatul, Apocalipsa nu va veni. Antihristul va veni cand nu va mai fi Har in lume. Sa fim in tabara celor asceti si rugatori – asa vom intarzia Apocalipsa. Este mult mai important acest aspect (al rugaciunii si ascezei, nn) decat a lupta prin metode seculare impotriva cipurilor electronice. Sa ne rugam, in acest caz. Relatia dintre Biserica si Stat a fost dintotdeauna tensionata – si mereu va fi. Biserica este “in lume, dar nu din lume”, Statul este lumesc. Cand preotii primesc salariul de la Stat, trebuie sa fie atenti sa nu devina marionetele Statului. Trebuie sa vorbim insuflati de Duhul Sfant nu de duhul secular al politicienilor si birocratilor.”

 

Tagged with: ,

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. George said, on februarie 11, 2021 at 2:01 pm

    Claudiu Tarziu – un creștin fals !

    Apreciat de 3 persoane

  2. Elena said, on februarie 11, 2021 at 2:50 pm

    Am citit un articol despre Diana Sosoaca dar acum a dispărut de pe sursa iniţială – activenews.ro/stiri/Avocata-Iovanovici-Sosoaca-si-aiuritoarele-ei-declaratii-anticrestine….
    Pentru a clarifica dacă „s-a lepădat de …. ” sau sunt nişte ştiri false din moment ce au dispărut, o întrebare pusă pe facebook cum comentează expresiile “morți putreziți, … nu a existat Zamolxe ci doar I(i)sus….Măi să fie! etc”, sunt ale ei, s-a schimbat, a luminat-o Dumnezeu, sau continuă să fie o liber- cugetătoare?

    Apreciat de 2 persoane

  3. stef said, on februarie 11, 2021 at 3:16 pm

    A rotit-o, a sucit-o pe dupa cires pana a ajuns cu cipurile la purtator ! Pana la urma ce intelege acest individ prin „caderea crestinului din Biserica” ? Care „Biserica” ? Ca de alunecarea ierarhiei BOR in adanca si grea intelegere cu statul lui antihrist ne-am lamurit chiar recent , de cand nu mai pridideste cu Propaganda Covid si Campania de „vaccinare” ! Noi in „biserica ” proorocului mincinos nu putem ramane !

    Apreciat de 2 persoane

    • Ioan C. said, on februarie 12, 2021 at 4:22 pm

      Domnule Stef, spuneti asa:
      „Noi in „biserica ” proorocului mincinos nu putem ramane !”

      De ce nu informati oamenii ca sunteti stilist?

      Apreciază

  4. Cristian Daniel said, on februarie 11, 2021 at 3:28 pm

    Cred ca este mai bine ptr Diana Sosoaca ca nu mai face parte din AUR, un partid aparut cam la fel ca si USR (Uniunea Sabotati Romania), din spumele marii, si in care oricum multi nu aveau mare incredere. Probabil, in viitorul apropiat, vom mai auzi de plecari din AUR…Ar trebui ca Diana sa-si contureze propriul electorat si n-ar fi rau sa-si faca propriul partid, dupa modelul Jobbik din Ungaria, de ce nu?

    Apreciat de 1 persoană

  5. Apa trece, pietrele rămân said, on februarie 11, 2021 at 3:44 pm

    Creștin cu cip? Nu există așa ceva!
    Omul nu e catehizat, așa că nu poate vorbi în numele ortodocșilor și a Ortodoxiei.

    De când trupul și sufletul creștinului sunt ale cezarului?

    De ce a făcut parte din Forul Ortodox Român prefăcându-se apărător al ortodocșilor în lupta anti-cip?
    E un om foarte periculos dacă joacă astfel.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Max said, on februarie 11, 2021 at 5:09 pm

    „mAURul si-a facut datoria, mAURul poate sa plece” Othello by Marele Will.
    A adunat voturile potential nationaliste, ca sa le faca praf postelectoral…

    Apreciat de 3 persoane

  7. stef said, on februarie 11, 2021 at 7:26 pm

    Jigodia sinistra capdebuhai RaTu de la A3 , propagandistul securist al pensiilor speciale si al intereselor mafiei farmaceutice , cel mai infect scamator dupa Gadea – blufeaza impotriva IVERMECTINEI si citeaza din declaratiile firmei private Merck :
    https://www.stiripesurse.ro/radu-tudor-pune-punct-subiectului-ivermectina-s-a-terminat-el-poate-fi-periculos-daca-il-rostogolim-mai-departe_1638190.html
    Dupa ce Carmen Dorobat a fost impinsa strategic (cu dosarele de la DNA) sa dea o declaratie anemica si de ochii lumii ca va introduce ivermectina in testele clinice, dar fara sa precizeze data exacta, iata ca NU se mai aude NIMIC pe oficioasele presstitute.

    Apreciat de 1 persoană

  8. isa said, on februarie 11, 2021 at 8:33 pm

    Lup in blana e oaie!

    Apreciat de 1 persoană

  9. Snake said, on februarie 11, 2021 at 10:15 pm

    Vezi SNSPA în CV, înțelegi tot ce rămâne nescris. Dl. V. Astărăstoae are dreptate. Cei care spuneau înainte de alegeri că AUR e creația serviciilor – gen USR2 – aveau dreptate. Diana le stricaseră planul. Era doar pe post de momeală!!! 😢

    Apreciat de 1 persoană

  10. Clement said, on februarie 13, 2021 at 1:44 am

    Sper ca açceptati si opinii ceva mai nuantate..
    Personal nu cred ca AUR este un partid in spatele caruia se afla umanist-secularistii care au creat puzderia de useristi europeni.
    Claudiu Tarziu a vizat intrarea in politica, dupa toate probabitatile, inca de pe bancile facultatii de Drept pe care a absolvit-o onorabil.
    Nu ii contesta nimeni talentul de manager editorialist si nici aportul personal original, gratie caruia Formula As a devenit o revista apreciata de cititori.
    Acest domn a inteles ca in politica romaneasca nu poti patrunde daca nu esti avizat, adica daca nu intelegi cum functioneaea politica si pentru a fi avizat, trebuie sa urmezi si cursurile SNSAP.
    Este un personaj complex, dificil, tenace, dominant, orgolios., adica este un personaj apt pentru a intra in politica.
    Ceea ce nu se poate explica, data fiind incompatibilitatea absoluta intre Claudiu Tarziu si avocata Sosoaca, este motivul pentru care a admis ca aceasta sa abordeze subiecte grave precum adoptiile, comercializarea organelor pentru transplant, incurajarea avorturilor, riscurile vaccinarii, prin interventii publice violente menite sa compromita strategile AUR.
    Vorbesc despre strategii, pentru ca aceste subiecte nu le-ar putea aduce in discutie decat AUR in dezbateri parlamentare publice, cu documente care sa justifice interventiile respective.
    Avocata Sosoaca a reusit, premeditat sau nu, sa afecteze multe din cauzele pentru care militeaza romanii.
    Modelul politic polonez pe care cred ca doreste sa il urmeza AUR presupune coagularea unui nucleu de personalitati cu convingeri national crestine , competente in gestionarea afacerilor interne si externe ale tarii, abilitati in comunicare si o tinuta personala ireprosabila.

    Apreciază

    • VioletaB said, on februarie 13, 2021 at 5:47 pm

      @Clement nu știu cum reușiți, domnule, dar majoritatea comentariilor și opiniilor dvs sunt total pe lângă realitate. Îl lăudați pe acest prefăcut și trădător Claudiu Târziu care a smintit mii și zeci de mii de romani cu presupusa lui ortodoxie printr-o revista toxica cum e Formula As, plina de drăcisme new age, vrăjitorii, și fel și fel de superstiții fara legătură cu credința ortodoxă?

      Apreciat de 1 persoană

  11. […] Ce declara in trecut Claudiu Tarziu. Ca sa intelegem mai bine… […]

    Apreciază

  12. […] Ce declara in trecut Claudiu Tarziu. Ca sa intelegem mai bine… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.