SACCSIV – blog ortodox

Evreul Ronald Klain este seful de cabinet al presedintelui Joe Biden, omul cheie in intregul angrenaj al puterii

Posted in EVREI, JOE BIDEN by saccsiv on ianuarie 24, 2021

Conform articolului Biden și-a ales șeful de cabinet. Cine este Ron Klain de pe Hot News, Klain a fost consilierul lui Biden încă din 1980 când acesta era senator și în perioada în care a fost vicepreședinte.
Klain face parte din cercurile de influență de la Washington, fiind și consilier al președintelui Barack Obama și șeful de cabinet al vicepreședintelui Al Gore (în mandatul lui Bill Clinton).
Rolul său a fost interpretat de actorul Kevin Spacey în filmul ”Recount”, despre alegerile prezidențiale din 2000 (când Al Gore a cerut renumărarea voturilor și a pierdut alegerile prezidențiale la Curtea Supremă în favoarea lui Bush n.red).
Episodul renumărării voturilor din 2000
Klain însuși face adesea trimiteri la acest episod din cariera sa, în postrările sale de pe twitter: ”Oamenii îmi spun frecvent că ar trebui să trec peste episodul alegerilor și al renumărării voturilor din 2000 și să merg mai departe. Nu am depășit momentul, nu cred că-l voi depăși vreodată”, a scris el pe twitter, anul trecut.
După munca în echipa de campanie a lui Gore, Klain a lucrat ca lobbyist extrem de influent pentru o companie farmaceutică care a fost obiectul unei investigații a congresului.
Șeful administrației de la Casa Albă, care se ocupă de agenda președintelui și este descris adesea ca fiind omul cheie în întregul angrenaj al puterii, este numit politic și nu trebuie să fie confirmat prin vot al Senatului.
„Experiența sa profundă și variată, dar și capacitatea sa de a lucra cu oamenii din tot spectrul politic reprezintă exact ceea ce am nevoie la un șef al personalului de la Casa Albă în condițiile în care ne confruntăm cu acest moment de criză și trebuie să ținem țara unită”, a transmis Biden, prin intermediul unei declarații de presă.

În aceeași declarație, Klain a spus că primește cu ”umilință” încrederea pe care președintele ales i-o acordă. „Sunt nerăbdător să îi ajut pe președintele și pe vicepreședintele ales alături de o echipă talentată și diversă, cu o agendă ambițioasă care vizează schimbarea și vindecarea diviziunilor din țara noastră”.
”Țarul Ebola”
Ron Klain, născut la 8 august 1961, absolvent al facultății de drept la Universitatea Harvard, a fost șef al consiliului la comisia juridică a Senatului în perioada 1989-1992, când președintele acestui for era democratul Joe Biden.
Anterior, fusese grefier la Curtea Supremă.
A fost șeful de cabinet al lui Biden din 2009 până în 2011, în timpul administrației Obama.
În 2014, în timpul aceleiași administrații Obama, a fost „Țarul Ebola”, pe perioada unei scurte izbucniri a epidemiei.

Comentariu saccsiv:

Ronald Alan Klain, pe numele sau intreg, este evreu:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ron_Klain

Cititi va rog si:

Noul Secretar de Stat, evreul Antony Blinken: SUA va continua sa recunoasca Ierusalimul drept capitala a Israelului si va mentine ambasada in acest oras

Evreica Janet Yellen este noul Secretar al Trezoreriei SUA

Evreica Avril Haines a fost desemnata de Joe Biden in functia de director pentru informatii nationale. Ea devine prima femeie care conduce comunitatea de informatii din SUA, post creat dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001

Joe Biden il va desemna la conducerea super puternicei DHS pe Alejandro Mayorkas, al carui tata este evreu sefard din Cuba iar mama este evreica din Romania

Evreica Anne Neuberger este directoarea diviziei de securitate cibernetica din cadrul celebrei NSA (Agenția de Securitate Națională)

Pe 19 ianuarie 2021, Joe Biden a anuntat ca-l va nominaliza pe evreul transgender Rachel Levine in functia de Assistant Secretary for Health

Cristian Tudor Popescu spune ca noul vicepresedinte SUA va fi solutia impotriva virusului Donald Trump. Kamala Harris are mama din India, tata negru din Jamaica, este maritata cu un evreu si este procuroare

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on ianuarie 24, 2021 at 2:38 pm

    Avocatul Mihai Rapcea:

    Apreciază

  2. Riko said, on ianuarie 24, 2021 at 5:18 pm

    Apreciat de 1 persoană

  3. SUA e o plutocratie oligarhica, nu o democratie said, on ianuarie 24, 2021 at 6:31 pm

    Un titlu de stire: „Netanyahu to dispatch Mossad chief to meet Biden & outline Israel’s demands for Iran nuclear deal overhaul – reports” (Netanyahu il trimite pe seful Mossad ca sa il intilneasca pe Biden si sa ii clarifice cererile Israelului in privinta revizuirii tratatului nuclear cu Iranul)

    Asta e tare. Netanyahu isi trimite un subordonat la presedintele SUA ca sa ii transmita o lista cu solicitari. Am ajuns in situatia in care e deja sub demnitatea primului ministru israelian sa se deranjeze personal pentru a-i trasa ordine presedintelui SUA.

    Un scurt citat despre Imperiul Bizantin (imi pare rau ca nu am timp sa traduc, dar sint sigur ca oricine poate sa o faca foarte usor cu uneltele disponibile pe internet):

    ” Throughout the history of Byzantium, as it was known, by imperial edict, no Jew was allowed to hold any post in the Empire, nor was he allowed to educate the young. The Byzantine Empire finally fell to the Turks after twelve centuries of prosperity, and the Jews have attempted to wipe out all traces of its history.

    Yet its edicts against the Jews were not cruel; in fact, the Jews lived unmolested and prosperously in the empire throughout its history, but here alone the vicious cycle of host and parasite did not take place. It was a Christian civilization, and the Jews were not able to exercise any influence. Nor did the Orthodox priests bewilder their congregations with any vicious lies about Christ being a Jew. No wonder the Jews want to eradicate the memory of such a culture. It was Ezra Pound who launched upon a study of Byzantine civilization, and who reminded the world of this happily non-Jewish land. From the Byzantines, Pound derived his no-violent formula for controlling the Jews. “The answer to the Jewish problem is simple,” he said. “Keep them out of banking, out of education, out of government.”

    (Concluzia din citatul de mai sus: „Inspirat de bizantini, Pound a formulat solutia sa non-violenta pentru a-i controla pe evrei: „Raspunsul la problema evreiasca e simplu: tine-i la distanta de banci, de invatamint/educatie si de guvern.”)

    Citatul e de aici (un articol extrem de interesant):

    https://nationalvanguard.org/?p=10855

    P.S.
    Tot de la Ezra Pound:
    – Democracy is now currently defined in Europe as a ‘country run by Jews,’ (Democratia este definita acum in Europa ca o ‘tara condusa de evrei'”)

    Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on ianuarie 25, 2021 at 4:31 pm

      Primul – cu sionistii „nationalisti” – care sint OK sa fie natiuni cu Stat propriu de fatada… ca astfel divizaei le controleaza usor, totul e „legalizat”, ei se misca liber cu tot cu „interesele” lor.
      Al doilea – cu sionistii „globalisti” – care sint OK sa fie desfiintate statele nationale si sa apara asteptatul lor guvern mondial.
      ===
      Stii ce educatie se face in America de peste 3 generatii… le vine greu sa analizeze campul de „lupta”.

      Apreciază

  4. john said, on ianuarie 24, 2021 at 8:45 pm

    Numai evrei,întoate funcțiile cheie.Pe 21 feb. se roagă toată evreimea mondială pt revelare celui așteptat de ei antihristul:

    Apreciat de 1 persoană

  5. […] Evreul Ronald Klain este seful de cabinet al presedintelui Joe Biden, omul cheie in intregul angrena… […]

    Apreciază

  6. […] Evreul Ronald Klain este seful de cabinet al presedintelui Joe Biden, omul cheie in intregul angrena… […]

    Apreciază

  7. […] Evreul Ronald Klain este seful de cabinet al presedintelui Joe Biden, omul cheie in intregul angrena… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.