SACCSIV – blog ortodox

Video: Convulsii dupa vaccin

Posted in vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VIDEO by saccsiv on ianuarie 14, 2021

La Louisiana Woman Convulses Uncontrollably after Being Injected with the Experimental Pfizer COVID Shot – “I can’t stand to see my mom this way it makes me want to cry knowing I can’t do anything to help her.” puteti viziona si un alt video.

Cititi va rog si:

Razvan Dumitrescu (video): In fisa vaccinului publicata de Pfizer pentru americani scrie clar ca NU ESTE APROBAT de FDA, studiul clinic fiind in desfasurare. CINE RASPUNDE in Romania in cazul posibilelor “reactii adverse grave”?

 

Tagged with: , ,

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on ianuarie 14, 2021 at 5:13 pm

  Să NU ne vaccinăm! Doamne ajută!

  Apreciat de 1 persoană

 2. isa said, on ianuarie 14, 2021 at 5:21 pm

  Nimeni nu raspunde, omul isi asuma, semnand un rahat de hartie.
  Sau… Va raspunde moartea cu coasa! (Am mai scris asta odata.)

  Apreciat de 1 persoană

 3. Bond said, on ianuarie 14, 2021 at 6:52 pm

  Iosefina Pascal-Mafia Medicala din Romania si petitia „salvatoare” sustinuta de massmedia–un material de investigatie extrem de bine prezentat.
  https://iosefinapascal.com/2021/01/13/mafia-medicala-din-romania-si-petitia-salvatoare-sustinuta-de-mass-media/

  Apreciază

 4. Titel said, on ianuarie 14, 2021 at 8:08 pm

  ALT MEDIC ATACĂ VIRUSUL

  O altă voce din Italia, dr. Oliviero, chirurg, membru al „O mie de doctori pentru Constituție”, a decis să spună o versiune pe care nu o vom auzi des și aproape niciodată în mass-media, cu privire la actuala urgență de sănătate.
  Toți morții erau persoane vaccinate sau care au intrat în contact cu persoanele vaccinate. Aceasta este versiunea spusă de chirurg.
  Domnul Gates și-a dat seama că poate câștiga mai mulți bani cu industriile farmaceutice, dar … vizionați videoclipul până la capăt pentru a descoperi un nou punct de vedere descumpănitor asupra lumii în care trăim și toate implicațiile negative pe care le va aduce vaccinul (mult așteptat).

  Apreciază

  • nenimenea said, on ianuarie 14, 2021 at 9:27 pm

   Ăsta e?
   https://www.bitchute.com/video/0TF6AzUuUUe0/
   pe youtube nu mai e…

   Apreciază

   • Titel said, on ianuarie 14, 2021 at 10:29 pm

    Nu este acelasi, l-au sters dupa aprox 4 ore, astazi aparuse pe ytb, l-a vazut acum 2h si ceva…sistemul de cenzura este din ce in ce mai rapid.

    Apreciază

   • Titel said, on ianuarie 14, 2021 at 10:50 pm

    ALT MEDIC ATACĂ VIRUSUL

    O altă voce din Italia, dr. Oliviero, chirurg, membru al „O mie de doctori pentru Constituție”, a decis să spună o versiune pe care nu o vom auzi des și aproape niciodată în mass-media, cu privire la actuala urgență de sănătate.
    Toți morții erau persoane vaccinate sau care au intrat în contact cu persoanele vaccinate. Aceasta este versiunea spusă de chirurg.

    Filmuletul sters de pe ytb poate fi dat jos de aici, iata link-ul:

    https://we.tl/t-klJdpqV4F2

    Apreciază

 5. Carmen said, on ianuarie 14, 2021 at 8:47 pm

  Doamne apara ne si ne pazeste de acest vaccin.

  Apreciază

 6. acelas said, on ianuarie 14, 2021 at 9:00 pm

  deprimant

  În link este un Comunicat de presă, în care anunță că: „..mâine 15/01/2021 ora 11:30 va începe vaccinarea la un azil de bătrâni, atât pentru bătrâni cât și pentru persoanalul medical.
  În semn de simbolistică, primul care se va vaccina este Mitropolitul Pireului, Serafim, care este și președintele de oficiu al acestui azil”

  https://arxon.gr/2021/01/ayrio-tha-emvoliastei-o-mitropolitis-peiraios-serafeim/

  ce sa mai zicem … daca si Leul Ortodoxiei se vaccineaza … 😁

  Apreciază

  • acelas said, on ianuarie 14, 2021 at 9:01 pm

   nu-i de ras, e de bocit ..

   Apreciază

  • acelas said, on ianuarie 14, 2021 at 9:57 pm

   Sa ne explice pr Matei Vulcanescu cum stau lucrurile in Grecia, caci eu nu mai pricep nimic…

   poate dupa ce erau pro-cip, or fi si pro-vaccin. Asta poate ar demonstra printre altele, involuntar, rudenia dintre cele doua ..

   Apreciază

 7. Elena said, on ianuarie 14, 2021 at 9:07 pm

  Sunt convinsă că există efecte secundare vaccinului, dar video-ul de față poate fi un fake. Nu știu alții cum ar proceda, dar eu una aș sări să o ajut de mama, sora, soția în loc să stau să o filmez…

  Apreciază

  • R said, on ianuarie 14, 2021 at 9:55 pm

   Efectele secundare ale vaccinului trebuie prezentate așa cum sunt ele. Cine a filmat-o trebuia să arate lumii adevărul. După cele câteva secunde de filmare,cu siguranță că a ajutat-o.

   Apreciază

  • Corina said, on ianuarie 14, 2021 at 10:31 pm

   Nu-si bate nimeni joc de femeie, ci e lasata sa se vada ce insemna sa te vaccinezi!
   Daca dv atata ati inteles, e grav. Cu toata stima si cu tot respectul. Daca credeti ca cineva e atat de bolnav la cap incat sa faca un fake cu asa ceva, e si mai grav pt dv.
   Faceti parte din categoria oamenilor care inca dorm in bocanci, gasesc explicatii din capul lor, numai sa nu accepte realitatea. Noapte buna!

   Apreciază

 8. Radu Humor said, on ianuarie 14, 2021 at 10:32 pm

  Mi se pare ca omul stie ce vorbeste:

  Legea pacientului nr 46/2003, la capitolul 2 îmi dă dreptul de a fi informat cu privire la un act medical / furnizorul serviciilor de sănătate, iar la capitolul 3 îmi dă dreptul să refuz respectiva procedură medicală.
  În atare condiții, autoritățile nefăcând nici un fel de efort de informare obiectivă a populației, mi-am căutat datele pe site-ul oficial al OMS, unde este o secțiune referitoare la cele 63 de vaccinuri actualmente aflate în dezvoltare / producție.
  De acolo am deslușit că Pfizer/BioNtech și Moderna sunt realizate de germani, respectiv americani, pe platforma RNAm (ARM mesager).
  Despre vaccinurile ARN mesager se poate spune că până acum NU A FOST AVIZAT NICIUNUL! O spune imunologul irlandez Dolores Cahill:

  „… adverse events and deaths over the last 20 years related to RNA vaccines have been so significantly bad that zero vaccines have been licensed for coronavirus ever”.

  It should be noted that there have only been a small number of clinical trials of messenger RNA (or mRNA) vaccines over the years, partly because the approach is relatively new – a handful of scientists first began exploring RNA vaccines as a possibility about 30 years ago.

  No mRNA vaccine has been approved before now, because scientists have had to overcome a number of obstacles to produce a vaccine that is effective.”

  În atare condiții, în care Pfizer și Moderna reprezintă PRIMELE VACCINURI RNAm aflate în faza de testare largă, prefer să nu mă risc și, în caz de necesitate, să mă orientez spre un vaccin realizat pe platforme de cercetare ce nu implică transfer de ARN / ADN.
  Dintre acestea cele mai de încredere sunt cele realizate „clasic” VVnr (Viral Vector non-replicating).

  În final concluzia:
  – e dreptul meu de a fi informat
  – e dreptul meu de a decide ce fac cu corpul meu inviolabil
  – e dreptul meu de a decide dacă accept o procedură medicală.

  Atât!
  decizii:

  Vaccin? NU! (am încredere în capacitățile organismului)
  Dacă e nevoie de pașaport Covid în Noua Societate Distopică Multilateral Monitorizată, atunci voi decide vaccinarea cu un vaccin CLASIC și nu voi accepta să fiu cobaiul unui vaccin aflat în testare largă ÎN PREMIERĂ.

  Iar ca final niște coincidențe de o bizarerie îngrijorătoare.

  Că ceva e nelalocul lui în toată această mega-afacere Big-Pharma rezultă dintr-o coincidență extrem de bizară: citind pe diagonală studiul-raport al celor de la AstraZeneca, din faza 3 a evaluării clinice, rezultă că acesta a fost testat în UK, Africa de Sud și Brazilia.

  Ciudățenia vine la sfârșitul anului 2020 și începutul anului 20121 când presa mondială este inundată de știri alarmiste despre, chipurile!, noi tulpini Covid apărute în… (ghici!)…

  UK

  Africa de Sud

  și recent o știre despre o tulpină apărută în Japonia, la 4 persoane care anterior au călătorit în Brazilia.

  „Patru persoane care au venit în Japonia din Brazilia au fost confirmate cu o nouă variantă a coronavirusului, a anunţat duminică Ministerul Sănătăţii de la Tokyo, potrivit DPA, preluată de Agerpres. Cei patru au călătorit din Amazonas, Brazilia, şi au aterizat pe Aeroportul Haneda din Tokyo la data de 2 ianuarie. Ei au stat în carantină în aeroport şi au prezentat rezultate pozitive, a indicat ministerul.

  Directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase, Takaji Wakita, a declarat că varianta este diferită de cele care s-au răspândit din Marea Britanie şi Africa de Sud, însă prezintă unele similarităţi cu acestea, potrivit Kyodo News.”

  Haidi, bre, că e prea mare coincidența!

  Am impresia că acest război al producătorilor de vaccinuri se desfășoară după cele mai elementare reguli ale datului (mediatic) la țurloaiele concurenței.

  Dacă-mi amintesc bine, și vaccinul premieră al rușilor a avut parte de un identic tratament mediatic denigrator și persuasiv-manipulator.

  Am impresia că bătălia nu se duce pe dobândirea imunității, ci miza confruntării o constituie poziția dominantă, de monopol sau cartel monopolist, ale diferiților producători de vaccinuri.

  Deși cele 7 vaccinuri în dezvoltare, bazate pe platforma RNA, reprezintă doar 11% din cei 63 de candidați, 2 dintre vaccinuri – germanul Pfizer și americanul Moderna – au reușit să captureze primele două locuri ale podiumului Big-Pharma.

  În contrapartidă, din 19 platforme PS (Proteine Subunit) reprezentând 30% din total, sau 10 platforme VVnr reprezentând 16% din totalul de 63, nu s-a reușit decât o palidă recunoaștere a vaccinului AstraZeneca, și aceea murdărită de noroiul mediatic al unor eminențe Big-Pharma, deținătoare ale adevărului absolut la nivel mondial, adevăr propagat prin Big-Tech.

  Cam bate la ochi șolticăria!

  Miza „psiho-pandemiei” de covid19 nu este cea pompos declarată – imunitatea, ci aceasta constă în munți de bănet mari cât Himalaya, precum și poziții dominante de tipul unor monopoluri la scară mondială.

  Așadar, se pot reține 3 sintagme definitorii ale mizei psiho-pandemiei covid19:

  Big Pharma

  Big Tech

  Big Brother

  Hai să te mai blagodaresc cu o compilație veridică de informații:

  citeam la greu despre dezvoltarea vaccinului AstraZeneca.
  Ei bine, în faza I de testare, au produs o greșeală cu efecte… epocale.
  La un eșantion de cercetare, de prin Africa, performanța vaccinului alcătuit din 2 doze identice, aplicate la 28 de zile, a fost de 62%
  La eșantionul din Marea Britanie, alcătuit de jumătate de doză inițial și o doză întreagă după 28 de zile, performanța a fost de 90%.

  ”One dosing regimen showed 90% efficiency when a half-dose was followed by a full-dose after at least one month.
  Another dosing regimen showed 62% efficiency when given as two full doses separated by at least one month.”

  Știi de ce au greșit (din fericire) dozajul în UK? Fiindcă din „fabrică” sticluțele cu Covishield nu erau umplute regulamentar, pe cale de consecință că dozajul era pe jumătate față de cât ar fi fost o doză întreagă.

  Deci, o fericită eroare de aplicare a dozajului a condus către o sporire a eficienței.

  Și acum compilația de informații:

  Ia spune tu, de ce în cazul vaccinului Pfizer/BioNTech, recent s-a făcut trecerea de la 5 doze obținute dintr-un flacon la 6 doze mai diluate?

  Fiindcă „greșeala celor de la AstraZeneca s-a dovedit a fi eficientă!

  Apreciază

 9. Alina Mungiu-Pippidi: Orice om care poate îmbolnăvi pe altul îşi pierde libertatea de a decide asupra măştii sau vaccinului. said, on ianuarie 15, 2021 at 1:22 am

  Sa spuna asta Mungiu-Pippidi oamenilor care ajung in situatii ca si cea de mai sus si mai ales familiilor celor care au pierdut pe cineva dupa o vaccinare, privindu-i direct in ochi.

  https://adevarul.ro/news/eveniment/alina-mungiu-pippidi-dovedeste-moartea-bogdan-stanoevici-1_60003d5b5163ec4271f0643b/index.html

  Nemernicii astia au sange pe maini si vor da socoteala in fata lui Dumnezeu pentru asta.

  Apreciază

 10. Elena said, on ianuarie 15, 2021 at 2:28 am

  @Corina
  Există extremiști pro și contra. Există știri false din toate părțile. Manipularea e în floare din toate direcțiile. Există pe lumea asta oameni bolnavi care se amuză fabricand „știri”.
  Eu nu am afirmat că e fake, am zis doar că poate fi fake. Dumneata ai sărit să mă judeci cu nerușinare. Atâta poate creștinul din tine.

  Apreciază

  • Corina said, on ianuarie 15, 2021 at 12:08 pm

   Stimata doamna, lasati orgoliul si narcisismul deoparte si nu va mai ascundeti dupa cuvinte, ati gandit ca poate fi fake, ati avut gandul!
   Exista manipulare, adevarat, dar mai suntem care inca discernem!
   Iar pana ne cunoastem personal, la pertu sa va adresati celor care mananca din acelasi frigider cu dv.
   Cu respect!

   Apreciază

 11. Cosmin said, on ianuarie 15, 2021 at 4:20 pm

  Sincer fratilor, cand am vaut-o pe doamana din filmare cum tremura si nu e singura filmare de genul pe care am vizionat-o, mintea mea se duce fara sa vreau la spasmele pe care le avea Merkel. Va mai amintiti ?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: