SACCSIV – blog ortodox

Un medic de familie își refuză pacienții care nu se vaccinează: E dreptul lor, dar așa fac dovada că nu au încredere în mine

Posted in Coronavirus, Romania, vaccin by Vali on ianuarie 13, 2021

Sursa; https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-medic-de-familie-isi-refuza-pacientii-care-nu-se-vaccineaza-e-dreptul-lor-dar-asa-fac-dovada-ca-nu-au-incredere-in-mine-1432955

Medicul Cătălin Petrencic s-a vaccinat împotriva Covid și a postat public imaginea. Foto: Facebook/ Cătălin Petrencic

Un medic de familie anunță că renunță la pacienții care nu se vaccinează împotriva coronavirusului. Doctorul Cătălin Petrencic are și un argument legal în favoarea sa, care spune că „asigurații au obligația să respecte cu strictețe tratamentul și indicațiile medicului”. Acesta a declarat la Digi24 că el și asistentul său lucrează într-un cabinet de la țară și au făcut dovada că au încredere deplină în acest vaccin.

„Cei mai mulți vor să se vaccineze, dar am și pacienți care refuză vaccinarea. Pentru că se apropie etapa a doua de vaccinare și pentru că am mulți pacienți cronici peste 65 de ani, am început pe cei care s-au prezentat la cabinet să-i întreb cum vor proceda, dacă se vor vaccina sau nu. Vineri am avut 19 persoane, 10 au spus da, 2 nu și 7 că se mai gândesc. Astăzi am avut o discuție mai aprinsă cu o pacientă cronică, cu mai multe boli, care mi-a spus clar că ea nu se vaccinează. De aici mi-a venit această idee, mi se pare anormal ca un pacient înscris la mine cu asemenea comorbitități să aibă asemenea reacție. Până acum venea, lua rețeta, o consultam, urma indicațiile și acum spune nu la o întrebare, știind că eu m-am vaccinat în urmă cu o săptămână”, a explicat doctorul.

Acesta a precizat că lucrează într-un cabinet de la țară și imediat după ce s-a vaccinat și-a dorit să facă dovada că are încredere deplină în acest vaccin, tocmai pentru a-și îndemna pacienții să-i urmeze exemplul.

„Eu sunt medic la țară, cabinetul este la țară, la 30 de kilometri de Oltenița, 40 de Călărași, 70 de kilometri de București. Am postat pe pagina mea de Facebook informația că m-am vaccinat, fotografie din timpul vaccinării și eu și asistentul, am făcut dovada că am încredere deplină în acest vaccin. Un argument mai puternic nu știu dacă pot aduce în fața unui pacient în a garanta vaccinarea”, susține Cătălin Petrencic.

Oamenii trebuie să realizeze că nu ne jucăm, că situația este una dură și nu există altă soluție la momentul actual pentru a încerca să revenim la viața de dinainte, a mai spus medicul, într-o intervenție la Digi24.

„Pentru că situația este foarte dură, oamenii trebuie să realizeze că nu ne jucăm. De un an de zile, ne-am schimbat viața, felul de a fi, relațiile comportamentul și văd că nu se conștientizează acest lucru. Poate începe să li se pară normal să umble cu mască sau consideră boala mai puțin gravă. La momentul actual nu există altă soluție, nu există medicament”, a conchis acesta.

Ce prevede legea privind obligația asiguraților în sistemul de sănătate

Conform art 231, alin e), din Legea 95/2006, asigurații au obligatia „să respecte cu strictețe tratamentul și indicațiile medicului”. Doctorul a anunțat public, potrivit acestui articol de lege, că va refuza să mai trateze pacienții înscriși pe lista sa de medic de familie care nu vor să se vaccineze.

„Este de neacceptat să continui colaborarea cu pacienții care nu cred în recomandările pe care le fac. Persoanele care refuză vaccinarea, dreptul lor, fac dovadă că nu au încredere în mine, în ceea ce spun, în ceea ce le recomand să facă. În cei 33 de ani de practică am vaccinat mii de persoane, am făcut zeci de mii de inoculări și nu am avut reacții adverse decât foarte puține și minore. Cred în vaccinuri, chiar și în cele nou apărute sau schimbate în acești ani. Vaccinarea a reprezentat pentru mine partea cea mai importantă a activității de prevenție. În toți acești ani am avut o singură persoană care a refuzat vaccinarea celui de-al doilea copil și i-am cerut să-i ia fișa și să se mute la alt medic. Ceea ce a și făcut”, a fost mesajul adresat pacienților de doctorul Cătălin Petrencic.

Editor : Alexandra Andronie

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Date despre vaccinurile mRNA hackerite de la Pfizer said, on ianuarie 13, 2021 at 8:51 pm

  Descarcati-le pana nu dispar!

  https://www.mediafire.com/file/yl7va977rpmjbc0/-rGv.zip/file

  Apreciază

 2. VioletaB said, on ianuarie 13, 2021 at 9:06 pm

  Titlul corect este: un pseudo-medic își șantajează și amenință pacienții că îi va scoate de pe lista lui de mare medic de familie pe pacienții care nu ii urmează „recomandările” sale obligatorii de a-și face vaccinul anticovrig.

  Postează te rog adevăratul anunț dictatorial făcut de acest pseudo-medic, nu „îndulcirea” postată de vânduții de la Digi, și chiar și de ActiveNews. Uite postarea originala a acestui doctoraș ce se vrea un mic stăpân pe trupurile și viețile „pacienților”!
  „Catalin Petrencic

  Yesterday at 3:33 PM ·
  ANUNT PUBLIC,
  Asiguratii, Conform art 231, alin e), din Legea 95/2006, au obligatia „să respecte
  cu strictețe tratamentul și indicațiile medicului”.
  Conform acestui acrticol de lege, ANUNT PUBLIC de acum ca TOATE
  PERSOANELE INSCRISE LA MINE CARE REFUZA VACCINAREA ANTI-COVID 19,
  VOR FI SCOASE DE PE LISTA MEA DE MEDIC DE FAMILIE.
  Este de neacceptat sa continui colaborarea cu pacientii care nu cred in
  recomandarile pe care le fac. Persoanele care refuza vaccinarea, dreptul lor, fac
  dovada ca nu au incredere in mine, in ceea ce spun, in ceea ce le recomand sa
  faca. In cei 33 de ani de practica am vaccinat mii de persoane, am facut zeci de
  mii de inoculari si nu am avut reactii adverse decat foarte putine si minore. Cred in
  vaccinuri, chiar si in cele nou aparute sau schimbate in acesti ani. Vaccinarea a
  reprezentat pentru mine partea cea mai importanta a activitatii de preventie. In
  toti acesti ani am avut o singura persoana care a refuzat vaccinarea celui de-al
  doilea copil si i-am cerut sa-i ia fisa si sa se mute la alt medic. Ceea ce a si facut.”

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2587328301559258&id=100008463396983&ref=content_filter

  Apreciat de 1 persoană

 3. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 13, 2021 at 9:28 pm

  *
  Mesaj primit
  TE ROG, CITESTE, 🎁E IMPORTANT (desi e cam lung)* *Trebuie sa stii!*

  *Dintre vaccinurile care se afla pe piata acum* , produse de companii farmaceutice ca Pfizer-Biontech, Moderna, Innovio, Johnson&Johnson, Astra-Zeneca, cele produse in Rusia-Sputnik, sau cele produse in China , *numai acelea care se bazeaza strict pe ARN-mesager sunt SEMNUL/NUMARUL FIAREI.*
  De ce?

  *1* . Pentru ca ele contin exact 18 (6+6+6) extracte genomice din retrovirusul HIV care vor patrunde in nucleul celulei si va vor modifica ireversibil genomul.

  *2* . Acest tip de vaccin este numarul fiarei deoarece contine si alte componente la fel de importante: nanodiamante, puncte cuantice, aur monoatomic, luciferaza-enzima care va va lasa tatuajul invizibil pe piele (pe frunte sau pe mana dreapta, vizibil prin smartphone, cu care veti demonstra ca sunteti vaccinati,Patent number WO2020 060606 Luciferase), nanoboti si bioantene , precum si o substanta inventata de DARPA-hidrogel care transporta vectorul ARN in nucleul celulei in urma unui impuls care va fi dat prin reteaua de internet de noua generatie ( care se instaleaza acum ,mai ales noaptea cand nu aveti voie sa iesiti din casa).. Deci cei care vor lua vaccinul acum nu vor fi modificati genetic imediat, dar in momentul cand acest impuls va fi dat prin noua infrastructura de internet, modificarea genetica va fi aproape instantanee.

  *3* . Odata ce ai luat acest vaccin, nu mai faci parte din creatie (organic, bazat pe Carbon, inteligenta naturala divina la origine), ci devii sintetic (bazat pe Silicon ,inteligenta artificiala, satanica la origine), un organism modificat genetic, deci nu mai ai ADN-ul original facut de Creator, ci il vei avea pe acela creat pe calculator (pentru ca secventa de 18 inserari genetice a fost creata in silico/pe calculator folosind structura veninului de VIPERA)) de programatori sub inspiratia dusmanului omenirii. Folosirea veninului de vipera este legata de studiile clinice asupra virusului sars-cov2 care ar provoca in cazurile grave o furtuna de citochine, iar remediul pentru aceasta, bentru a restabili echilibrul fiziologic al organismuli alterat de virus a fost gasit de cercetatori in veninul unor specii de vipere…Cu alte cuvinte, te-ai lepadat, faci parte din sistemul fiarei, iar numele tau a fost sters din cartea vietii. Adica, *in urma vaccinului, vei avea literalmente structura genetica a SARPELUI in celulele tale,* pentru ca genomul tau va fi sters-inactivat de catre *ARN-ul mesager (luat de la virusul HIV* ) din vaccin. Deci vaccinul este ca o muscatura de vipera…Nu se va implanta nici un microcip-aceasta a fost o teorie veche.

  *4* . Prin internetul lucrurilor, acest vaccin te va conecta la LIBRA, moneda digitala planetara unica, de tip blockchain, a fiarei-care in curand, in urma resetarii financiare globale anuntate,va inlocui toate monedele si criptomonedele actuale-deci fara acest vaccin nu mai ai cum sa cumperi sau sa vinzi, adica nu mai ai cum sa faci parte din sistem.

  *5* . Prin intermediul punctelor cuantice din vaccin, adica atomi fara nucleu, numai cu electroni, produsi de CERN, dupa semnalul declansator venit de la noul sistem de internet, prin imbinarea acestor electroni cu cei ai calculatoarelor mentionate mai jos, mintile celor care iau vaccinul vor fi conectate la realitatea virtuala a matricei sustinuta de inteligenta artificiala produsa de catre computerele cuantice si D-wave legate in sistem daisy chain, adica ei vor fi in sistem, fara putinta de scapare. Aceasta va marca si tranzitia de la generatia cinci de internet-provizorie si declansatoare la generatia sase :internet total.

  *6* . Odata ce ai luat vaccinul, controlul sistemului asupra ta va fi absolut, individual, interior, exterior si irevocabil .Graba pentru vaccinare (Operation Warp Speed)vine nu din motivul cresterii ,,numarului cazurilor”, ci din motivul ca autorul vaccinului, cel cazut, stie ca nu mai are decat putin timp…Pentru mai multe informatii , vizitati canalul de pe youtube al lui Anthony Patch , precum si site-ul acestuia, de unde puteti primi un pdf gratuit care detaliaza exact care dintre vaccinuri este numarul fiarei, structura, conceptele stiintifice din spatele vaccinului-care este extrem de sofisticat si avansat, precum si efectele acestui vaccin asupra dvs.

  *7* . Deci actuala pandemie nu este decat o minciuna creata, pregatita meticulos de foarte mult timp (scenariul sofisticat al pandemiei si toti pasii care s-au aplicat si se aplica acum, diferitele faze de lockdown, restrictii, masti, etc.a fost creat de catre INTELIGENTA ARTIFICIALA cu care lucreaza OMS si ceilalti autori) pentru a implementa imparatia/sistemul fiarei pe planeta si a impune numarul fiarei deghizat in acest vaccin impotriva unei boli si a unui virus care nu exista, adica ,,marea resetare” de care se vorbeste. Pe baza unei false pandemii, intrega omenire va fi resetata social, politic si financiar si fuzionata cu inteligenta artificiala. O problema planetara unica impune o solutie unica implementata de un guvern planetar unic condus doar de un individ…

  *8* . A crede in Domnul nu inseamna a fi prost si ignorant: blanzi ca porumbeii, dar intelepti ca serpii trebuie sa citim cu atentie semnele timpurilor. Cat este ceasul acum? Apocalipsa 13…De aceea sunt impuse toate restrictiile diabolice pe planeta , tocmai pentru a forta populatia umana la o vaccinare cat mai rapida, adica la o lepadare cat mai rapida. Iar cei care fac comentarii cretine si stupide, acestea sunt pentru ca Domnul le-a luat mintile ca sa nu vada adevarul, nici macar acum cand numarul fiarei bate la usa. Nu mai faceti comentarii superficiale : deschideti ochii si urechile, pentru ca informatiile exista, sunt stiintifice, verificabile , provin din articole de genetica , biologie moleculara, virologie, economie, politologie, relatii internationale, epidemiologie, medicina de familie,etc.,si nu din teorii ale conspiratiei asa cum va mint cei care va vor pieirea. NUMAI dupa ce faceti efortul de a studia, compara, investiga si judeca critic o mare cantitate de date stiintifice, comparand totul cu Sfanta Scriptura, abia atunci AVETI DREPTUL la comentarii care pot fi luate in serios ,

  *9* . Niciodata guvernul, medicii, presa sau televiziunile nu va vor spune aceste detalii despre vaccin, mai ales detaliul CRUCIAL , acela ca vaccinul va va modifica genetic, fiind astfel numarul fiarei. De ce? Pentru ca majoritatea au fost cumparati pe bani grei sa sprijine acest plan diabolic, iar restul sunt imbecili, ca unii dintre cei care au comentat deja asupra acestei chestiuni la diferitre televiziuni. Acesta este vaccinul pe care vi l-au pregatit Iohannis, Orban si Arafat-cu sprijinul armatei care il va administra, ca peste tot (SUA, Marea Britanie, Rusia, Mexic,etc.) la ordinele stapanului lor , falsul mesia .Nu credeti ca el exista: atunci cine a avut puterea sa inchida TOATA PLANETA in 2020 si sa puna botnita la toata populatia planetei? Cine sincronizeaza guvernele de pe toata planeta care iau aceleasi masuri brutale si anti-umane, anti-religioase, distructive economic moral si spiritual, distructive social, din Canada si pana in Mongolia sau Rwanda? Credeti ca anul 2020 este un an normal? Chiar daca falsul mesia nu si-a dezvaluit identitatea inca, luarea acestui vaccin tot lepadare FARA INTOARCERE se cheama.

  *10* . Iar pentru cei mandri care se lauda pe youtube ca nu cred in nimic (fiindca prostul orb nu e prost destul pana nu e si fudul),sau nu cred in prostii ca ,,bazaconiile religioase” sau ,,misticismul” cum am vazut ca s-au exprimat unii care inca au ramas cu creierul spalat de Securitate, am vesti foarte proaste si pentru voi: rescrierea codului genetic de catre acest vaccin inseamna concret si fizic, pentru organismul vostru: sterilizare, cancer, boli auto-imune, distrugerea sistemului imunitar, afectiuni neurologice fatale, etc., adica toate ingredientele necesare pentru reducerea populatiei, adica a voastra, personal. Si o sa vi-l administreze exact asa cum au anuntat, in mai multe doze ca sa fie siguri ca are efect…

  **Daca cititi cu atentie informatia detaliata mai sus, punctele 1-10, am* ***
  *demonstrat ca acest vaccin:*
  a) *nu are nimic de a face cu virusul*** din spatele pandemiei fictive, ci de fapt cu extractele genomice HIV din sars-cov2 necesare pentru modificarea/ rescrierea genomului si,
  b) intruneste conditiile din Apocalipsa 13: marcare genetica ireversibila, marcare cu tatuaj cuantic pe mana dreapta si/sau frunte, prin enzima bioluminiscenta -luciferaza, detectabila in infrarosu de catre smartphone, inchinarea catre fiara si sistemul ei din motive economice,
  c)obligativitatea vaccinarii : fiara cere ca mic si mare, bogat sau sarac sa ia semnul, etc., conditionata de necesitatea de a functiona normal: munca, calatorie, activitati sociale, etc.,
  d)iar acest vaccin extrem de sofisticat tehnologic devine criteriul nr.1 de functionare in noul sistem, dupa Marea Resetare anuntata si in curs de implementare.
  e)folosirea numarului,, 666″ si a numelui ‘,, *LUCIFERaza* ” nu este intamplatoare, asa cum o masina pe care scrie Mercedes nu este Trabant.
  f)De asemenea,vaccinul contine celule de cultura din fetusi avortati, pentru ca meniul sa fie complet pentru damnarea dvs…
  Deci chiar numele virusului ,CORONA, ne arata ca ceea ce se petrece acum in lume este INCORONAREA noii ordini mondiale si a unei persoane, αντίΧριστός ,care va ordona eventual ca TOTI sa ia vaccinul si care va conduce noua ordine in curs de realizare . Modificarea genetica a creatiei este o abominatie care nu va fi tolerata de Creator, asa cum nu a fost tolerata nici in timpul lui Noe…
  *V-am spus acestea ca sa stiti EXACT ce reprezinta acest vaccin si sa nu mai aveti nici o scuza daca il luati….*

  Nu va fie frica sa refuzati Fiara,
  Dumnezeu va interveni in salvarea celor care il au pe El ca Tata,
  Si pe Biserica o au ca mama !
  🔔😇💌🌲📯

  Apreciat de 4 persoane

  • saccsiv said, on ianuarie 13, 2021 at 10:53 pm

   Apa trece, pietrele rămân

   Am citit doar primul paragraf, ce contine fraza „*numai acelea care se bazeaza strict pe ARN-mesager sunt SEMNUL/NUMARUL FIAREI.*”. Restul am parcurs in diagonala.
   Celelalte vaccinuri sunt bune?

   Apreciază

   • Ioana said, on ianuarie 13, 2021 at 11:10 pm

    Daca indiferent de ce vaccin primesti se da pasaportul ala cu cod de bare/QR, cum sa fie unele bune?

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 14, 2021 at 12:05 am

    Ioana

    Si daca nu se da pasaportul de imunitate, e bun?

    Apreciază

  • Mihai T said, on ianuarie 14, 2021 at 9:20 am

   Nici un vaccin nu trebuie făcut.

   Apreciază

 4. Abuz said, on ianuarie 13, 2021 at 9:31 pm

  Ăsta ar trebui să fie abuz în serviciu. Pacientul nici măcar nu are dreptul de a-și alege producătorul vaccinului. Băgate medicamente cu forța pe gât într-un spital de nebuni periculoși. Asta da evoluție spre democrație. Curat fascism în 2021.

  Apreciază

 5. dante said, on ianuarie 13, 2021 at 9:36 pm

  In toata aceasta nebunie medicalo-sociala ce a cuprins lumea, nebunie ce duce incet dar sigur catre sfirsitul vremurilor, ceva lipseste.
  Avem: inceput de criza sociala, inceput de criza economica, criza (isterie) medicala, toate acestea calcind in picioare libertati si drepturi.
  Lipseste: Siria si Rusia
  Foarte ciudata linistea din Siria unde sint implicate multe miini straine in frunte cu Rusia, Turcia si Israel, de parca zici ca acolo nu s-a intimplat niciodata nimic. In tabloul aopcaliptic chestiunea siriana este una decisiva prin cursul de apa Eufrat, ce coboara din teritoriile turcesti.
  Parintele Paisie spunea ca trebuie sa fim atenti la oprirea fluviului Eufrat de catre turci, aceasta la pachet cu multe alte nenorociri care deja se intimpla sub ochii nostri. Insa, se pare ca Turcia este lovita de o grava ciza de apa si o lista intreaga cu orase in frunte cu Istanbul, se pregatesc de restrictii. Sa speram ca vremea spanacului se va mai amina.

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/istanbul-mai-are-apa-pentru-doar-45-de-zile-iar-alte-mari-orase-din-turcia-ar-putea-ramane-fara-apa-in-urmatoarele-luni-1433477

  Apreciat de 1 persoană

 6. stef said, on ianuarie 13, 2021 at 9:51 pm

  Consilier pricipal al televiziunii PBS(cloaca de pedofili) din SUA inregistrat cu camera ascunsa cand propunea CONFISCAREA / RAPIREA COPIILOR CETATENILOR CARE AU VOTAT PENTRU TRUMP SI INTERNAREA LOR IN LAGARE DE REEDUCARE . Propunea si atacul Casei Albe cu cocktail-uri molotov…

  https://www.trunews.com/stream/pbs-lawyer-wants-trump-voters-children-sent-to-re-education-camps


  PBS Principal Counsel Michael Beller Incites Political Violence In Radical Left-Wing Agenda

  BUSTED: Fired PBS Principal Counsel Michael Beller Runs Away From James O’Keefe In Washington DC

  https://www.foxnews.com/media/pbs-lawyer-michael-beller-project-veritas-trump-voters-children

  Apreciază

 7. ioansperling said, on ianuarie 13, 2021 at 9:53 pm

  Multi medici se cred mici dumnezei, asta e unul dintre ei! Un medic bun tratează dar stie ca Dumnezeu vindecă!
  Dr. Paulescu invata studentii sa multumeasca pacientilor cand vor ajunge medici ca-si incredinteaza viata lor! Sa vada in bolnav pe Iisus!
  Asta de care vorbiti nu stie de asa ceva; putin știu oricum!

  Apreciat de 1 persoană

 8. despre vaccinul modern-a și sm-102 said, on ianuarie 13, 2021 at 10:02 pm

  https://digi24.ro/stiri/externe/ue/pretul-tuturor-vaccinurilor-covid-cumparate-de-ue-publicat-din-greseala-care-este-cel-mai-scump-vaccin-si-cat-costa-cel-mai-ieftin-1420350

  «Prețul tuturor vaccinurilor COVID cumpărate de UE, publicat din greșeală. Care este cel mai scump vaccin și cât costă cel mai ieftin

  18.12.2020 15:56

  Un oficial belgian a făcut publice, din greșeală, prețurile negociate pentru vaccinurile anti-COVID, scrie publicația Politico.eu. Postarea a fost ștearsă la scurt timp, însă nu destul de repede ca presa să salveze datele comunicate. Cel mai ieftin vaccin negociat de UE este cel de la Oxford-AstraZeneca, care costă sub 2 euro, iar cel mai scump este Moderna – 18 dolari.

  Secretarul belgian de stat pentru Buget și Protecția Consumatorilor, Eva De Bleeker, a publicat din greșeală pe Twitter, joi, un tabel cu prețul fiecărui vaccin contractat de UE și cât va cheltui în total Belgia pe ele, informează Politico, citând site-ul belgian HLN.

  Postarea a fost ștearsă la scurt timp, însă jurnaliștii au avut timp să salveze un printscreen.

  Lista cu prețurile vaccinurilor publicată de Eva De Bleeker:

  Oxford – AstraZeneca: 1,78 Euro
  Johnson & Johnson: 8,50 Dolari
  Sanofi-GSK: 7,56 Euro
  CureVac: 10 Euro
  Pfizer – BioNTech: 12 Euro
  Moderna: 18 Dolari

  Din tabelul publicat de oficialul belgian mai reiese că această țară a contractat peste 33 de milioane de vaccinuri, în valoare toală de aproape 280 de milioane de euro.

  Commisia Europeană a refuzat până acum să facă publice prețurile vacinurilor negociate cu producătorii, argumentând că sunt confidențiale.

  Potrivit HLN, reacția Comisiei Europene la dezvăluirea presei din Belgia a fost: „Nu comentăm ce s-a întâmplat în Belgia, dar prețurile vaccinurilor sunt confidențiale”.


  Tweet-ul secretarului belgian de stat a fost șters imediat, însă s-a păstrat un printscreen. Sursa foto: HLN.be»

  https://digi24.ro/stiri/actualitate/document-ce-indicatii-contine-prospectul-vaccinului-moderna-1433454

  «DOCUMENT. Ce indicații conține prospectul vaccinului Moderna

  […]

  Ce conține COVID-19 Vaccine Moderna
  – Acest flacon multidoză conține 10 doze a câte 0,5 ml.
  – O doză (0,5 ml) conține 100 de micrograme de ARN mesager (ARNm) (integrat în nanoparticulele lipidice SM-102).
  – ARN mesager (ARNm) monocatenar, cu capăt 5′, produs prin utilizarea unei transcripții in vitro, acelulare, de la modele de ADN corespunzătoare, ce codifică proteina virală de suprafață (S) a SARS-CoV-2.
  – Celelalte componente sunt lipidă SM-102, colesterol, 1,2-distearoil-sn-glicero-3-fosfocolină (DSPC), 1,2-dimiristoil-rac-glicero-3-metoxipolietilen-glicol-2000 (PEG2000 DMG), trometamol, clorhidrat de trometamol, acid acetic, acetat de sodiu trihidrat, sucroză, apă pentru preparate injectabile.

  […]»

  Dă clic pentru a accesa standing-orders.pdf

  «[…]

  SM-102: heptadecane-9-yl 8-((2-hydroxyethyl)
  (6-oxo-6-(undecyloxy) hexyl) amino) octanoate

  […]»

  https://thefreedictionary.com/hexyl

  «[…]
  hex•yl (ˈhɛk sɪl)

  n.
  any of five univalent, isomeric groups with the formula C6H13.
  [1865–70; < Greek héx six + -yl]
  hex•yl′ic, adj.
  Random House Kernerman Webster’s College Dictionary, © 2010 K Dictionaries Ltd. Copyright 2005, 1997, 1991 by Random House, Inc. All rights reserved.

  […]»

  traducere folosind yandex translate:

  «[…]
  hex•yl (ˈhɛk sɪl)

  s. (substantiv)
  oricare dintre cele cinci grupuri isomerice cu formula C6H13.
  [1865–70; < Greacă héx șase + -yl]
  hex•yl′ic, adj.
  Dicționarul Random House Kernerman Webster’s College, © 2010 K Dictionaries Ltd. Copyright 2005, 1997, 1991 de Random House, Inc. Toate drepturile rezervate.

  […]»

  https://yourdictionary.com/hexyl

  «Hexyl meaning

  hĕk’səl

  The definition of hexyl is an irregular, saturated radical compound of hydrogen and carbon.

  An example of hexyl is n-hexane, an allegedly hazardous solution formally used by factory workers making touch screens for Apple in China.
  noun

  The univalent hydrocarbon group C6 H13 .
  noun

  The monovalent radical C6H13, derived from hexane.
  noun

  The radical C6 H13 , derived from hexane.

  (organic chemistry) Either of many isomeric univalent hydrocarbon radicals, C6H13, formally derived from hexane by the loss of a hydrogen atom.
  noun»

  traducere folosind yandex translate:

  «Hexyl semnificație

  hĕk’səl

  Definiția hexyl-ului este: un amestec radical neregulat și saturat de hidrogen și carbon.

  Un exemplu de hexyl este n-hexan, o soluție presupus periculoasă folosită oficial de lucrătorii din fabrică care realizează touch-screen-uri (ecrane tactile) pentru Apple în China.
  substantiv

  Grupul univalent hidrocarbonic C6 H13 .
  substantiv

  Radicalul monovalent C6H13, derivat din hexan.
  substantiv

  Radicalul C6 H13, derivat din hexan.

  (chimie organică) Oricare dintre mulții radicali isomerici univalenți hidrocarbonici, C6H13, derivat formal din hexan prin pierderea unui atom de hidrogen.
  substantiv»

  https://yourdictionary.com/hexane

  «Hexane meaning
  hĕk’sān’
  Any of several isomeric colorless flammable liquid hydrocarbons, C6 H14 , derived from the fractional distillation of petroleum and used as a solvent and as a working fluid in low-temperature thermometers.
  noun

  Any of the five colorless, volatile, liquid isomeric alkanes, C6H14
  noun

  A colorless flammable liquid derived from the fractional distillation of petroleum. It is used as a solvent and in low-temperature thermometers. Hexane is the sixth member of the alkane series. Chemical formula: C6H14.

  (organic chemistry) Any of five isomeric aliphatic hydrocarbons, C6H14. They are colorless, volatile liquids.
  noun»

  traducere folosind yandex translate:

  «Hexan semnificație
  hĕk’sān’
  Oricare dintre mai multe hidrocarburi lichide inflamabile incolore, C6 H14, derivate din distilarea fracționată a petrolului și utilizate ca un solvent și ca fluid de lucru în termometrele cu temperatură scăzută.
  substantiv

  Oricare dintre cei cinci alcani isomerici lichizi, volatili și incolori, C6H14
  substantiv

  Un lichid incolor inflamabil derivat din distilarea fracționată a petrolului. Este folosit ca solvent și în termometrele cu temperatură scăzută. Hexanul este cel de-al șaselea membru din seria alcanilor. Formula chimică: C6H14.

  (chimie organică) Oricare dintre cele cinci hidrocarburi isomerice alifatice C6H14. Sunt lichide incolore, volatile.
  substantiv»

  Apreciază

 9. Radu Humor said, on ianuarie 13, 2021 at 10:09 pm

  România intră în faza a doua de vaccinare, fază în care vor fi imunizați beneficiarii din centrele sociale, persoanele care au peste 65 de ani, persoanele cu boli precum: diabet zaharat, obezitate, alte metabolice inclusiv boli congenitale, afecțiunile cardiovasculare cronice, afecțiunile cronice renale, oncologice, pulmonare, sindromul Down, afecțiuni hepatice, autoimune și alte condiții de imunodepresie, HIV-SIDA dar și persoanele care deservesc activități esențiale pentru bună funcționare a infrastructurii critice.

  Dacă vă încadrați în aceste categorii sau veți fi vaccinat în etapa a treia, trebuie să aflați unele informații. Astfel, conform prospectului, COVID-19 Vaccinul Moderna dispersie injectabilă este un vaccin de tip ARNm COVID-19 (cu nucleozide modificate). Și cu toate că are rolul de a vă imuniza, este important să știți că:

  https://www.cotidianul.ro/ce-trebuie-sa-stii-inainte-de-a-fi-vaccinat/

  Apreciază

 10. Industria editarii genetice va fi regina burselor said, on ianuarie 13, 2021 at 10:12 pm

  Sa spuna si cati bani primesc medicii de familie pt fiecare vaccinat. De ce are guvernul obsesia cu vaccinatul, pt ca e condus din spate de satanist?

  Apreciază

 11. Grigore said, on ianuarie 13, 2021 at 10:39 pm

  Unde sunt acum hoardele de USR-isti care sareau la gatul doctorilor care refuzau pacientele ce voiau sa faca avort?
  De ce nu avem acum linsajul ala mediatic ca doctorii nu pot refuza pacientii?

  Apreciază

  • Oana said, on ianuarie 13, 2021 at 11:34 pm

   Pai acum se vede dubla măsură și viclenia lor. Ei salvează vieți purtând masca, nu stopând avorturile.

   Apreciază

  • Nicusor said, on ianuarie 14, 2021 at 8:21 am

   Usr echivaleaza tom-be-ron

   Apreciază

 12. Un om said, on ianuarie 13, 2021 at 11:15 pm

  Cu alte cuvinte, se vrea ca oamenii în vârstă, cu probleme medicale, dar care nu sunt spălați iremediabil pe creier (cu sex și alte mizerii – cum este mai tot tineretul) SĂ FIE UCIȘI PRIN VACCINARE! („reacții adverse” pentru care nu răspunde nimeni în această lume!) A se vedea aspectul fizic al femeilor, în special vestimentația acestora! (decentă? feminină?) Problema este că aspectul interior (cel sufletesc) este (cu rare excepții) la fel de dezastruos la tineretul din zilele noastre! În curând se va distruge tot ce este normal pe lumea aceasta, drept urmare va veni un mare război și domnia antihristului! Să ne rugăm la Dumnezeu să nu se vaccineze bătrânii în masă că apoi va fi PRĂPĂD! Să nu ne mirăm dacă vine un mare cutremur sau alt necaz, este posibil ca Dumnezeu să-l îngăduie tocmai pentru a ne scăpa de acest război cu seringa! Tocmai de aceea va începe în curând și cel de-al treilea război mondial (conform profețiilor), fiindcă altfel prea greu ne vom mântui!

  Apreciază

 13. Nu contează... said, on ianuarie 14, 2021 at 1:59 am

  Saccsiv, ți-am trimis mail… Vreau să vorbim…

  Apreciază

 14. isa said, on ianuarie 14, 2021 at 7:33 am

  Se pune de o dictatura, iar doctorii de acest fel sunt slugi harnice.
  Bruxelles-ul le-a cerut statelor membre să nu mai lanseze achiziţii proprii de vaccinuri, în paralel cu ale Comisiei, şi să raporteze dozele de vaccinuri administrate – a se vedea la finalul articolului:
  https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/belgienii-au-realizat-un-vaccin-anti-covid-care-ar-oferi-imunitate-pe-viata-1433675

  Apreciat de 1 persoană

 15. Heinz Guderian said, on ianuarie 14, 2021 at 8:22 am

  Ce atatea dezbateri? Daca pacientii acestui medic ar fi inteligenti l-ar parasi cu totii pe prost si sa vedem ce mai zice atunci. Orice medic de familie are nevoie de cel putin 800 de pacienti altfel cabinetul se inchide. Sa-l vedem atunci daca mai doreste sa se creada Dumnezeu.

  Apreciat de 2 persoane

  • gheorghe said, on ianuarie 14, 2021 at 10:22 am

   1, Zice ca 10 din 19 au vrut vaccinare
   2. Oamenii VOR sa mearga la medic (unii au nevoie) – au alta optiune,?

   Apreciază

   • Moise said, on ianuarie 14, 2021 at 12:00 pm

    Da. Sa-si caute un alt medic de familie! Unul care nu are mintea modificata. Exista doctori de familie crestini!

    Apreciază

  • Clement said, on ianuarie 14, 2021 at 4:45 pm

   Nu-i asa simplu caci se tem bietii oameni ca nu mai are cine le da retetele pentru bolile cronice.
   L-au invatat sa isi umple camara cu oua, tuica, branza si daca-s mai prapaditi, sa aseze plicul cu cincizeci de lei rupti din pensie, langa icoana.
   Nu exagerez. Am cunoscut o foarte evlavioasa doctorita neurolog la Fundeni care exact asta face, pune plicul cu peskes langa icoana.

   Apreciază

 16. victorafteni said, on ianuarie 14, 2021 at 10:14 am

  off topic: https://www.stiripesurse.ro/turcia-traverseaza-o-seceta-grava-istanbul-mai-are-apa-pentru-doar-45-de-zile_1591035.html

  Turcia traversează o secetă gravă: Istanbul mai are apă pentru doar 45 de zile

  Marile orașe din Turcia ar putea rămâne fără apă în următoarele luni, iar Istanbul mai are apă pentru doar 45 de zile, scrie The Guardian, potrivit Digi24.

  Istanbul, în care locuiesc 17 milioane de locuitori, este la un pas să rămână fără apă, potrivit Camerei inginerilor chimici din Turcia.

  De asemenea, primarul din Ankara, Mansur Yavaş, a anunțat luna aceasta că orașul său mai are apă pentru doar 110 zile în baraje și rezervoare.

  Izmir și Bursa, următoarele orașe din Turcia ca mărime, se confruntă și ele cu probleme, barajele care le alimentează fiind pline până la capacitatea de 36%, respectiv 24%.

  În Izmir, autoritățile locale se pregătesc împotriva lipsei de apă săpând peste 100 de puțuri noi, reciclând apele uzate și reparând conductele vechi pentru a reduce pierderile.

  Nivelul foarte scăzut de ploi i-a făcut pe liderii religioși să le ceară lună trecută imamilor și congregațiilor lor să se roage pentru ploaie.

  Apreciază

  • gheorghe said, on ianuarie 14, 2021 at 10:25 am

   Le trimite Japonia vapoare cu instalatii de de-salinizarea apei de mare; din asta au destula, mai putin sarata la Marea Neagra.
   Da’ vine si la ei primavara, … mai dau cu o racheta cu azot de la romani ca sa „aduca” ploaia… nu se „termina” atat amar de lume dintr-o data.
   Ar fi un fel de anti-potop pentru ei.

   Apreciază

 17. Anamaria Mark said, on ianuarie 14, 2021 at 11:53 am

  Asa sa il ajute Dumnezeu!

  Si eu naiva care credeam ca juramantul lui Hipocrate il obliga pe doctor sa ajute pe orice om bolnav!

  Si mai stiam si ca am dreptul sa aleg varianta de tratament pe care o consider potrivita mie . Adica e corpul meu si fac ce vreau cand e vorba de a ucide un copil, dar , cande vorba de un vaccin , ca alternativa pentru „imunizare” DAR NU SINGURA, nu am de ales? Cine este prostul senil aici?

  Apreciază

 18. Stefan said, on ianuarie 14, 2021 at 4:34 pm

  Deci băiatul face ce vrea cu pacienții lui . Care toți au încredere deplină. Este un maimuțoi cu legea după el.

  https://evz.ro/este-legal-ca-medicul-sa-poata-renunta-la-pacientii-care-nu-au-incredere-in-el.html

  Apreciază

 19. Clement said, on ianuarie 14, 2021 at 5:00 pm


  Medicul chirurg si antropolog, Jean Pierre Willem creatorul Catedrei de medicina naturala la Sorbona , explica cum se pot vindeca cei infectati cu covid19, tratandu-se cu uleiuri esentiale.
  Niouli, Ravintsara,Tee Tree.
  Un medic specialist in tratamentele complementare este recomandabil sa fie consultat inainte de a decide daca ne vaccinam sau nu.

  Apreciază

 20. Nikos said, on ianuarie 14, 2021 at 5:41 pm

  Astia trebuie exclusi din toate straturile societatii fara mila, calcati pe cap la figurat..Dar cu cine cand turma prostita sta la cozi in fata spitalelor si pe strazi cu masca si nu zice unu’ nimic. Ba mai mult, cand se ridica cineva sa faca dreptate si sa scoata mizeria la suprafata tot pe el casuna..

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: