SACCSIV – blog ortodox

Bilbao (Spania): Scena Nașterii Domnului intr-o constructie din suluri de hartie igienica, toate figurinele purtand … masca de protectie

Posted in blasfemie, catolici, FOTO, masca de protectie, Spania by saccsiv on decembrie 28, 2020

Church Revolution in Pictures: Toilet paper Nativity scene in Bilbao, Spain

Scenă a Nașterii Domnului (construită) din hârtie igienică în Bilbao, Spania

După scena blasfemiatoare a Nașterii Domnului afișată la Vatican, acum a venit rândul Spaniei, fostă catolică, să intre în competiție, cu o altă atrocitate (afront, blasfemie).

Într-adevăr, Muzeul Eparhial de Artă Sacră din Bilbao a ales să denigreze două dintre scenele sale cu Nașterea Domnului pentru a se adapta la obiceiurile recente ale Sectei Progresiste de Igienă. Directorul Muzeului, Idoia Perez (în a treia fotografie de mai jos), a dispus (dat ordin) ca măștile și obiectele de igienă să fie plasate în scenele tradiționale ale Nașterii Domnului afișate în mod normal de către Muzeu spre vizionare publicului larg în această perioadă a anului.

Pe lângă profanarea adusă prin așezărea de măști pe fețele Preasfintei Fecioare și a Sfântului Iosif, Perez a mai adăugat o hulă, făcând o grotă din hârtie igienică (in fotografia de deasupra, și în prima și a doua fotografie de mai jos), insinuând că locul Nașterii Cuvântului Întrupat ar fi o baie.

A doua scenă a Nașterii Domnului, profanată și ea prin prezența măștilor, poate fi văzută în fotografiile de mai jos, de la a patra până la a șasea.

Muzeul de Artă Sacră este situat în claustrul „Mănăstirii” Întrupării, lângă „Biserica” Întrupării, în ultimile două fotografii de mai jos. Face parte din eparhia Bilbao și se află astăzi sub jurisdicția episcopului Joseba Segura Etxezarraga.

Este trist să vedem că Italia și Spania, care în trecut s-au întrecut pentru a fi cele mai catolice (n.t. probabil cu sensul de „credincioase”) națiuni din Europa, rivalizează astăzi pentru a distruge simbolurile religioase și pentru a trăda principiile catolice care au adus atâta măreție istoriei lor.

Fotografii de la Reuters și El Español

Postat pe 27 decembrie 2020

 

Nota traducatorului:

Încă o blasfemie marca papistașă… Presupun că site-ul acela e tot catolic, dar conservator, așadar am pus ghilimele unde scrie cuvântul biserică, știm bine că Biserica e una singură, cea ortodoxă.

Căutând pe google se pare că „scena” e montata la muzeul de arte din Bilbao de pe 1 dec 2020.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Scena Nașterii Domnului de la Vatican – arta de cosmar sincretista, modernista și masonica, in care sunt identificate toate temele pontificatului lui Francisc

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. VioletaB said, on decembrie 28, 2020 at 10:18 pm

  Încă ceva, in poza cu directoarea muzeului scrie in engleză ceva de genul „Mai exista și nota de umor data de hârtia igienică”, presupun că e o captura de ecran cu subtitrare in engleza la un interviu luat acestei femei.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Duhul Capitanuluii said, on decembrie 28, 2020 at 10:24 pm

  Blasfemie, blasfemie, blasfemie!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ema said, on decembrie 28, 2020 at 11:02 pm

  In Spania cine refuza vaccinarea se pare ca va fi trecut intr-un registru.
  https://www.blick.ch/ausland/kein-pardon-im-kampf-gegen-corona-spanien-kuendigt-register-fuer-impf-verweigerer-an-id16267649.html

  Apreciază

 4. Radu Humor said, on decembrie 28, 2020 at 11:47 pm

  Nu pot înţelege multe în legătură cu acest covidiş, dar se pare că tot ce numesc unii conspiraţie se dovedeşte mai aproape de realitate, decât ce la rândul lor scot ăştia pe piaţă şi care tot diversiune se cheamă :
  După ce toţi „umaniştii” ăştia în frunte cu Gates urlau de mama focului, că suntem prea mulţi pe Pământ, peste 7 miliarde, acum se dau de ceasul morţii mamei lor ca să ne salveze de un banal virus care nu ia mai mult de 0,5 din cele miliarde şi unde mai pui că cică şi gratis !
  Ceva nu se leagă, dar vine alta şi mai trăsnită : nici nu ne-au înţepat bine pe câţiva mai dornici să-şi păstreze posturile şi cică ne paşte ală dandana : au ieşit nişte vaccinuri, mai contrafăcute ca astea şi dacă se întâmplă să dea dreptul popii încă pe-atâţia decât de covidiş, e numai din cauza ăstora… nu a lor !
  Păi, dacă-i gratis înţeparea asta, cine-i nebun să dea bani pe o făcătură ? Că sper că degeaba nu scoate nimeni pe piaţă nişte fackuri !
  Aşa că o să fie coadă mare la psihiatrie, nu numai Gates ăsta, ci şi cei care vor da bani pe un vaccin gratuit !
  P.S.
  Acuma vorba vine că e gratuit, că Johanes a şi plătit o primă tranşă de vreo 500 de milioane de euroi la nişte binefăcători …

  Apreciază

 5. stef said, on decembrie 28, 2020 at 11:48 pm

  Prima vaccinare facuta cu tam tam televizat Mihaelei Anghel ar fi fost FALSA . Nu cunosc canalul de FB al acestui domn si nici nu am cont – poate gaseste cineva sursa originala.

  Apreciază

 6. Calin said, on decembrie 29, 2020 at 10:57 am

  German Parliament – Doctor Heinrich Fiechtner speaks – „It’s a killer vaccine”

  https://www.bitchute.com/video/L8L0n7KePAgR/?list=subscriptions

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: