SACCSIV – blog ortodox

Adriana Vitan Balint a disparut de pe blogul si de pe canalul youtube al lui Ion Cristoiu

Posted in Ion Cristoiu by saccsiv on decembrie 28, 2020

Ii postasem cateva inregistrari de pe youtube:

https://saccsiv.wordpress.com/tag/adriana-vitan-balint/

Daca intrati pe linkul de mai sus veti constata ca nu mai sunt. Au fost scoase toate si de pe:

https://www.youtube.com/c/IonCristoiuTv/videos

A ramas doar:

Preluasem la Adriana Vitan Balint: Pas cu pas, am ajuns captivi, în propria țară, în care serviciile plătite din buzunarul nostru ne-au impus in fruntea țării numai ticăloși șantajabili si un material text de pe blogul lui Cristoiu. La sursa, a disparut si acela:

https://www.cristoiublog.ro/pas-cu-pas-am-ajuns-captivi-in-propria-tara-in-care-serviciile-platite-din-buzunarul-nostru-ne-au-impus-in-fruntea-tarii-numai-ticalosi-santajabili/

Pe https://www.cristoiublog.ro/ a disparut si din caseta din dreapta, cea cu Invitații cristoiublog.

Era o femeie curajoasa care spunea lucruri pe care majoritatea barbatilor jurnalisti nici macar nu indrazneau sa le gandeasca.

Intrebare de 10 puncte: de ce a disparut?

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nikos said, on decembrie 28, 2020 at 8:39 pm

  Cristoiu este un mare periculos, un fel de Ion Iliescu in plan jurnalistic. I-am lasat un comentariu pe care l-a sters instant la un video in care ii lua apararea extrem de dur lui Francisc Toba si lovea in AUR, cum ca i-a prins el cu șolticăria si ca de fapt Toba nu e un tortionar infect si nici gura nu-i miroase. Cu cateva zile in urma le luase interviu si parea ca ii sustine pe AUR. Dar se pare ca si-a dat arama pe fata, a primit ordin sa ii atace. Astfel de oameni sunt mai periculosi decat insisi dusmanii stiuti pentru ca ei doar mimeaza opozitia.

  Apreciat de 3 persoane

 2. isa said, on decembrie 28, 2020 at 8:57 pm

  S-a vaccinat si apoi a facut infarct. „Coincidenta”, ii venise vremea!
  https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-barbat-de-75-de-ani-din-israel-a-facut-infarct-dupa-ce-a-fost-vaccinat-impotriva-covid-19.html

  Apreciază

 3. Cristian Daniel said, on decembrie 28, 2020 at 9:01 pm

  …sper ca nu a disparut fizic…ca a disparut de pe blogul lui Cristoiu e mai putin important, caci Cristoiu joaca la mai multe capete, cred ca v-ati dat seama…

  Apreciat de 2 persoane

 4. Luc said, on decembrie 28, 2020 at 9:23 pm

  Da ciudat. A dispărut subit „pastilele” și de pe canalul de Youtube și de pe blog. Sau a fost dată afară.

  Apreciază

  • sky said, on decembrie 28, 2020 at 9:59 pm

   Au fost sterse de autor, adica de Cristoiu, ori e o chestie personala a lui Cristoiu, ori ea doreste asta din anumite motive personale, poate si amenintari; Au sters pastilele de cand i-au inchis contul lui Cristoiu, nu e o coincidenta.

   Apreciază

 5. Alexander said, on decembrie 28, 2020 at 9:28 pm

  Ups: Asta-i tare ce face papa. Incredibil si de necrezut

  https://www.bitchute.com/video/0zlfE3ftZjnt/?list=subscriptions

  Apreciază

  • Rodica Marin said, on februarie 3, 2021 at 11:33 pm

   Nu mai contează de ce, și cine, și cum. Contează dacă d-na Adriana Vitan Balint mai publica undeva, in scris sau video, și, daca da, unde? Pentru mine, pastilele d. sale erau un adevărat balsam. Talentata, coerenta, concisă, documentată, școlită, tăioasă ca un bisturiu pe pungile de puroi care infestează tara. Mulțumesc celor care pot răspunde la întrebare.

   Apreciază

 6. Alexander said, on decembrie 28, 2020 at 9:30 pm

  French Police March Against THE TYRANNY and Mark of The BEAST

  https://www.bitchute.com/video/ZcLbokRlCsYz/?list=subscriptions

  Apreciază

 7. raducu said, on decembrie 28, 2020 at 10:54 pm

  si le-a sters singura
  a fost taxata corespunzator in comentarii in urma unui video in care acuza AUR c-ar fi opera serviciilor…
  a zis ca ea nu pune botul si ca are un IQ in primele 10 din lume si ca e f inteligenta sa pice pt asa ceva…

  a fost taxata ca o noua academiciana… Daca nu mentiona asta, cred ca nu ise reprosau multe…

  cred ca a suferit o dezamagire personala si si-a sters clipurile de pe canalul dlui Cristoiu.

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 29, 2020 at 10:14 am

   raducu

   Dar sunt sterse si articolele text de pe blogul lui Cristoiu si a disparut si de pe caseta din dreapta cu colaboratorii.
   Deci nu a sters singura si de capul ei.

   Apreciază

 8. Je! said, on decembrie 28, 2020 at 11:10 pm

  A dispărut/ a încetat contractul încheiat pe o perioadă determinată de către d-nul Ion Cristoiu. Contractul a fost pentru campania electorală și a susținut PeeeSeeeDeee! In pandemie și campania electorală a fost una atipică. D-na Cora Muntean administrează blogul lui Cristoiu și a adus câțiva colaboratori printre care și d-na Adriana Balint.

  Apreciază

 9. Ce spune Adriana Balint despre asta pe contul ei de FB said, on decembrie 28, 2020 at 11:40 pm

  Apreciat de 1 persoană

 10. Carmen said, on decembrie 29, 2020 at 12:20 am

  Adriana Balint nu știu de ce a dispărut dar tocmai am citit pe Activenews știrea ca domnului Ion Cristoiu i-a fost suspendata apariția pe YouTube timp de 7 zile.

  Apreciază

 11. cata said, on decembrie 29, 2020 at 1:40 am

  Aici explica Cristoiu de ce a sters clipurile Adrianei. https://vimeo.com/495315091?fbclid=IwAR0yYAx54ZM5SB2FAVc7SqhgBnjSWK9yePq8JNxo4YZKeB_1LEKvCSl9J08

  Apreciază

 12. Alex Sherrod said, on decembrie 29, 2020 at 7:35 am

  pentru ca youtube e detinut de maramoi, iar maramoii au o problema cu adevarul

  Apreciază

 13. LN said, on decembrie 29, 2020 at 8:47 am

  A postat ieri pe FB următorul mesaj: „Canalul de Youtube Cristoiu TV a fost suspendat pentru 7 zile. Pastilele mele au dispărut. Toate. Absolut toate! Numai ale mele. Bine ați venit în minunata lume nouă! Vă place dictatura? In timp ce omagiați morții din decembrie 89, nu vi se pare că ceva vă dă cu virgulă?”

  Apreciază

 14. sky said, on decembrie 29, 2020 at 8:59 am

  A aparut si explicatia din partea dl Cristoiu

  Apreciază

 15. roman said, on decembrie 29, 2020 at 10:20 am

  Findca,unu’ precum cristoiu,marius tuca,masonii si liber cugetatorii din AUR s.a SUNT INSELATORII/ AGENTURILE din linia a doua.Sunt acele SLUGI,care NU cred in Dumnezeu sau cel putin NU Il pun pe Dumnezeu si Poruncile Sale pe PRIMUL LOC(conditie PRIMORDIALA SI ABSOLUTA ptr a da… roade bune),ci pe ,,poruncile” GIUSTITIEI=un drac chior cu o balanta in mana si acesti inselatori,maaaxim mimeaza asta ptr a INSELA pe GROSUL romaniei de azi,pe OAMENII CEI NOI/evoluati,cum isi MAI SPUN EI SINGURI si pe cei care sunt…CALDICEI=ecumenisti=ERETICI si care NU asculta/isi INSUSESC, CEA MAI IMPORTANTA Porunca a Domnului data ptr NOI,CEI DE AZI,din vremurile lu’ antihrist….TREBUIE sa ascultam pe Dumnezeu,MAI MULT DECAT DE OAMENI(Fapte cap 5,vs 29)…Acesti INSELATORI vicleni,ca si cristoiu,precum TOTI ,,patriotii” liberi cugetatori/sectari sau ECUMENISTI,E TOT AIA(vezi Sf Iustin Popovici=NU E NICI O DEOSEBIRE ESENTIALA ÎNTRE PAPISM, PROTESTANTISM, ECUMENISM SI CELELALTE SECTE, AL CAROR NUME ESTE „LEGIUNE”.) sunt scosi in fata, de SERVICIILE=scursorile secrete,o parte CHEIE a asa numitului- STAT PARAREL ptr A TRAGE/ADUNA dupa ei aceasta MASA de oameni CALDICEI si satui de acest fel de GIUSTITIE si care cauta UN ALT FEL DE… GIUSTITIE, deci….TOT un drac,precum si pe cei care se cred TREJI(dupa CAPU’ lor),dar care RELATIVIZEAZA=SCHIMBA CU O CIRTA=LITERA CUVANTUL ,PORUNCILE SI CANOANELE Bisericii celei Una si UNICE si care asta e o FAPTA INTERZISA PE VESNICIE.TOTI acesti oameni au fost SETATI/PROGRAMATI,in ultimii treizeci de ani,MAI INTENS, sa gandeasca pamanteste,sa zica….dom’le astia ne mint,DAR CEVA ESTE….SA SE INDOIASCA de acel CEVA,dar TOTUSI sa creada ca ADEVARUL POATE conlucra/exista si fiind 99% si cu 1% minciuna,adica se poate sluji si la 2 domni.Acesti oameni SETATI/PROGRAMATI, cauta si CRED in LINISTEA” pamanteasca,dar care e a satanei.Aceasta va fi o TABARA f.mare,care VA STA LA COADA,incet cu incetul, LA INSEMNARE= vaccinare,in urmatoarele luni,bazandu-se pe fel de fel de ,,INVATATORI” SI INVATATURI ptr a-si JUSTIFICA CADERILE,invatatura precum a aparut pe net si cea NUMITA de la Pr Elpidie(dupa mine NU e de la PREOT ORTODOX),in care zice viclean si subtil,ca NU VACCINURILE astea is insemnare,ci altele… MAI INCOLO,sunt vreo 7,dar…. AL 7 LEA, abia, e cel mai cel si…. NU CNP-ul e nr omului,cica ALT NUMAR,care…. MAI INCOLO… vor pune guvernele oamenilor si DE FAPT… MAI INCOLO,adica MAI DUREAZA treaba cu antihristu’ si INSEMNAREA si asa DEVINE,o ,,invatatura’’ placuta urechilor lor CALDICELE si PAMANTESTI….
  Sfintii cei DIN CERURI spun CLAR…SA NU PRIMIM CIP/NUMAR/VACCIN/SEMN SI INSEMN pe trupul nostru,precum Apostolul spune CLAR…. Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în TRUPUL VOSTRU ŞI ÎN DUHUL VOSTRU, CARE SUNT ALE LUI DUMNEZEU(Corinteni cap 6,vs 29)…asa ca… Cel ce are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor (Apocalipsa cap 3).Abia e INCEPUTUL la inselari,vor veni si mai multe si mai VICLENE,asa ca…Sa stam bine sa stam cu frica sa luam aminte,Arhanghelul Mihail,caci el NU INSEALA.

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 29, 2020 at 10:52 am

   roman

   Prea multe majuscule. Nu ti-am putut citi intregul text, caci ma lua de cap.

   Apreciat de 2 persoane

   • roman said, on decembrie 29, 2020 at 3:53 pm

    Roger…Domnule Vasile
    ,as dori sa va intreb,de ce ma-ti aruncat la GUNOI(nu ca nu as fi eu cel mai mare gunoi),cand mi-am dat cu parerea la comentariile de la Omilia Sf Ioan Gura de Aur despre magii de la rasarit din ziua de 25.12.20 ???!!Va intreb asta fiindca am mai patit acest lucru si in anii trecuti si cand erati cu Ortodoxinfo si aici pe blog si in general atunci cand era vreo discutie legata de dreapta credinta,chiar daca vorbeam/dialogam cu altcineva,in mod cilivizat,fara injurii sau batjocoriri,ba mai mult aduceam citate din invataturile Sfintilor Bisericii celei Una si Unice ,ma trezeam in mijlocul discutiei aruncat la gunoi,mai ales fara sa mi se spuna de ce???!!!Indraznesc asa sa cred ca mai multi ,,comentatori”,unii chiar luminati sau macar documentati de pe acest blog au patit la fel.Poate imi puteti da un raspuns,chiar daca aveti muuulta treaba.Va multumesc,sa traiti!

    Apreciază

   • saccsiv said, on decembrie 29, 2020 at 7:44 pm

    roman

    Bla bla bla.
    Faci propaganda stilista, de aia.

    Apreciază

   • guti flo said, on decembrie 29, 2020 at 8:15 pm

    🙂

    Apreciază

 16. […] Adriana Vitan Balint a disparut de pe blogul si de pe canalul youtube al lui Ion Cristoiu […]

  Apreciază

 17. P.M. said, on decembrie 29, 2020 at 6:38 pm

  @@@roman,si mie mi imi pare foarte dubioasa treaba cu cele 7 vaccinuri de care ar vorbi Pr Elpidie;e un fel de aruncare a pastilei pentru linistirea oamenilor si anume:omul se gandeste ca ia doar un vaccin,poate 2 din cele presupuse 7,nestiind (sau nevrand a sti) ca este suficient unul singur pentru a fi mutilat fizic,psihic si sufleteste.
  Preotii (cei care chiar sunt,nu masonii si ecumenistii infiltrati) trebuiesc sa spuna clar populatiei sa nu accepte nici macar unul din aceste otravuri.

  Apreciază

 18. Simplu said, on decembrie 29, 2020 at 7:43 pm

  Vimeo nu e departe de Youtube. Dacă va migra și mai mult conținut incorect politic pe Vimeo se va întâmpla exact același lucru ca pe Youtube. Că e în afara ariei de vizibilitate a cenzurii o chestiune de timp până sa fie luat în vizor.

  Alternative sunt destule mai trebuiesc căutate puțin. Nu e necesar să fie video poate fi și audio podcasturi, nu vlogging. Informația transmisă e aceiași. Pentru găzduirea de audio/podcasturi există si mai multe opțiuni decât video. Nu e nevoie de talking heads. mp3-urile semnificativ mai mici decât mp4 sau alt format video.

  Apreciază

 19. George said, on decembrie 29, 2020 at 9:09 pm

  Explicația doamnei Vitan Balint, ultima pastilă.
  „Pregătisem o ultimă pastilă, care ar fi trebuit să ajungă la Cristoiu TV, ca de sfârșit de an. Din păcate, s-a întâmplat această suspendare stupidă, așa că am înregistrat azi un video pentru toți acei oameni frumoși care au crezut în mine. Pentru că eu am existat datorită dumneavoastră.
  Nu uitați să fiți oameni liberi, e tot ceea ce contează în viață! Eu am rămas cu o mulțime de amintiri și mesaje frumoase de la dumneavoastră, pentru care mă înclin.
  Sunteți minunați! La mulți ani!”

  Apreciat de 2 persoane

  • saccsiv said, on decembrie 30, 2020 at 4:27 pm

   George

   De abia acum am ascultat-o. Zice ea ce zice acolo, insa nu explica de ce au fost sterse si articolele ei text de pe blogul lui Ion Cristoiu.

   Apreciază

  • Stan said, on martie 27, 2021 at 11:11 pm

   Femeile frumoase si deștepte sunt periculoase pentru Sistem! Este un diamant care radiază lumină, lumina libertății, cei mai periculoși pentru societate. Cei care apăra Constituția prin departamente sunt îngroziți, poate să fie bobul de nisip ce poate ridica un munte! Pericol! Noi, românii, trebuie sa fim obidiți, iar aceștia sunt obidiți mental prin lipsa valorilor sau prin vehicularea “câților” generatori de flegmă mâloasă. Flegma este necesară existentei noastre, dar cea mâloasă arată boala veșnică a sărăciei mintale și fără de lumină.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: