SACCSIV – blog ortodox

Video: Colinde (romana, rusa, sarba, georgiana, araba)

Posted in colinde, CRACIUN, Nasterea Domnului by saccsiv on decembrie 24, 2020
Tagged with: ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Christ is Born - Χριστός Γεννάται - Xristos Genate - All Odes - 1st Tone said, on decembrie 24, 2020 at 2:31 pm

  https://bit.ly/3aN9oD0

  Apreciat de 2 persoane

 2. noname 7 said, on decembrie 24, 2020 at 2:51 pm

  Sf. Teodor Studitul, cuvant in Ajunul Craciunului:http://mantuireaorg.blogspot.com/2020/12/in-ajunul-craciunului-cuvantul.html

  Apreciat de 1 persoană

 3. mario said, on decembrie 24, 2020 at 5:37 pm

  https://ouranianostalgia.blogspot.com/2020/12/blog-post.html
  A aparut transcriptul interviului cu parintele Elpidie Vaianakis din Rodos in lb greaca. Postez traducerea in limba romana facuta de un prieten grec, romana lui nu este perfecta, am mai corectat eu, sper sa fie asa cum a vrut Sfantul Duh sa fie prin parintele Elpidie.

  Interviul este intitulat „Pecetea antihristului”

  1, ÎNTREBARE

  Părinte, s-au scris multe despre semn și cipul pe care oamenii vor fi forțați să-l pună pe corpul lor pe vremea antihristului. Ce ne puteti spune despre această problemă, care ne privește pe toți?

  Corpul uman este una dintre cele mai mari minuni ale Creației lui Dumnezeu.

  Pot spune că el este unic în toată creația lui Dumnezeu.

  Prin urmare, Dumnezeu a vrut să fie in trupul nostru, în care El să pună sufletul nostru nemuritor, Templul Său, pentru a fi venerat acolo de noi toți, copiii Săi, ca Rege-Dumnezeu Tatăl .

  Biblia spune că suntem „un templu al lui Dumnezeu viu ”.

  Satana nu poate câștiga sufletul niciunui om dacă nu i-a câștigat anterior trupul. De aceea, el încearcă într-o mie de moduri să ne infecteze corpul, astfel încât acesta să înceteze să fie un „ templu al lui Dumnezeu ” și astfel îl poate conduce .

  Până acum, satana a încercat să domine omul folosindu-și punctele slabe umane. Astfel, el l-a făcut pe om predispus la multe și diverse mari păcate, cum ar fi imoralitatea, drogurile, crima, magia și multe altele.

  Dar de fiecare dată când omul s-a pocăit de greșelile sale și Dumnezeu l-a iertat, legăturile și planurile sale au fost distruse.

  Deci, satana a fost în căutarea de a găsi un mod diferit de a controla pana la absolut mintea omului, și să fie capabil să ii direcționeze gândurile astfel inca sa ajunga capabil de a-i controla pana si dorințele și chiar sentimentele omului.

  Lucru care, din păcate, l-a si găsit. Cu inteligența artificială a computerelor și o serie de vaccinuri specifice, specializate, va putea interveni în lanțul codului genetic uman, ADN-ul și îl va schimba . Astfel, ADN-ul uman schimbat , în loc să acționeze sub Inteligența Divină , așa cum a creat-o Dumnezeu, va acționa acum conform poruncilor inteligenței artificiale, care vor fi conduse de personalul satanic al antihristului!

  De fapt, pentru a controla mai bine fiecare persoană în mod individual, unele elemente ale codului din ADN-ul uman mutant vor constitui baza necesară pentru a crea o identitate, o identitate exclusivă, cu un număr personal, care va fi unic pentru fiecare persoană. Acest număr personal de pe ADN -ul fiecărei ființe umane va fi acum de neșters, permanent și irevocabil.

  Acest nou număr al omului, cu numărul 666 care îl precedă, va indica cui aparține acest om și cu acesta va fi înregistrat în supercomputerul central al antihristului, faimosul „ Bestia ”, cu care vor fi conectate toate celelalte computere ale sale, stare antihristică satanică.

  Pentru a permite tuturor computerelor să citească cu ușurință acest număr uman, va fi creată o „pictogramă de comandă rapidă” (n.a. cu sensul de scurtatura, probabil este vorba de quantum dot tattoo) pe suprafața corpului uman, pe frunte și pe mână .

  Fiecare activitate umana cum ar fi de economisire, cumpărarea, vânzarea și în general orice tranzacție va fi complet controlata și va depinde de numarul sau personal .

  Va fi identitatea sa oficială. Fără acest număr, această persoană pur și simplu nu va exista in societate.

  Deci planul lui satan în prima fază este de a transforma corpul uman într-un transmitator mobil, la fel ca un telefon mobil astfel încât să îl poată domina cu ușurință.

  2. ÎNTREBARE

  Cum să transformi un om într-un transmitator mobil, „un telefon mobil”?

  Pentru a construi o casă este nevoie de două lucruri. Materialele care vor fi necesare clădirii și tehnicienii corespunzători care vor lucra pentru construirea și perfecționarea acesteia.

  În ceea ce privește materialele necesare pentru a construi noul ADN uman mutant, satana s-a asigurat să le adune încet și viclean, treptat în corpul uman. El le-a purtat în corpul nostru prin ceea ce mâncăm, bem și respirăm, care fusese anterior infectat cu diverse materiale invizibile pentru ochi, cu o înaltă nanotehnologie.

  În continuare, o serie de 7 vaccinuri specializate vor juca rolul a 7 tehnici specializate care vor întreprinde realizarea noului ADN uman mutant, cu materialele care au intrat deja în corpul uman.

  Scopul celor 7 vaccinuri va fi să slăbească și în cele din urmă să anuleze posibilitatea omului de a deveni prin cele 7 daruri ale Duhului Sfânt „templul lui Dumnezeu”.

  Cel mai important dintre cele șapte vaccinuri va fi al șaptelea. Al șaptelea vaccin va fi bijuteria coroanei nanotehnologiei, întrucât va introduce, fără nici o anulare, în ADN-ul uman mutant final, elementul care va încorpora codul necesar pe care va fi scris numărul – sigiliul fiecărui om.

  Trebuie să repet că restabilirea ADN-ului uman la starea sa inițială nu va mai fi posibilă, motiv pentru care cei care primesc „pecetea” satanică vor fi ținuți captivi pe viață prin cea mai distructivă decizie a existenței lor.

  Acest număr nu va fi ceva vizibil care poate fi îndepărtat din corpul uman, ci ceva invizibil, deoarece va fi unul cu ADN-ul uman, adică propria sa viață.

  Acest număr va fi apoi conectat la un supercomputer, faimosul „Bestie”, care va fi operat chiar de către antihrist și de ai săi, care vor exercita și puterea absolută.

  Cu ajutorul inteligenței artificiale, care a devenit un punct atât de puternic, așa că acum îndumnezeit de oameni, antihristul și personalul demonic pot controla, domina și direcționa gândurile, deciziile, dorințele și sentimentele fiecare persoană.

  Fiecare formă de gândire sau reacție diferită va fi cunoscută prin inteligența tehnică a „Bestiei”, iar toiagurile demonice ale Antihristului vor decide moartea sau, în cel mai bun caz, dispariția existenței acestui transmitator uman special.

  3. ÎNTREBARE

  Cine îl ajuta pe satana să-și îndeplinească planul de a distruge omenirea?

  În ultimii ani, lucifer a reușit să pună în poziții cheie ale puterii tridimensionale mondiale, și anume politică, știință și religie, mulți oameni diabolici dedicați lui.

  Acesta este modul în care antihristul ajunge la domnie:

  1. Politica, prin intermediul bancherilor care controlează banii și determină deciziile politice.

  2. Știința, prin oamenii de știință satanici care produc arme, viruși infecțioși și alte structuri satanice capabile să distrugă omul și Creația lui Dumnezeu.

  3. Religia, prin liderii religioși subordonați acesteia, care au avut grijă încet, cu o înșelăciune, să se ridice la poziții ecleziastice de conducere. Acești proprii lideri religioși sunt dispuși să asculte, să pună în aplicare și să promoveze planurile și legile lui antihrist cu ușurință și fără rezistență. De fapt, ei sunt singurii care pot ușor, sub pretextul virtuții „ascultării”, să seducă mulțimea, în calitate de conducători și „păstori” ai lor.

  Una dintre cele mai importante acțiuni ale lui antihrist va fi convingerea tuturor acestor lideri religioși să se unească, de dragul așa-numitei iubiri și pace mondiale, într-o unitate religioasă mondială, „Biserica Mondială”.

  Astfel, pentru ca antihristul să devină crezut și acceptat în lumea creștină, el va folosi, așa cum spune Apocalipsa lui Ioan, ca si colaborator al său Falsul Profet, omul satanist care va conduce Biserica Mondială în acel moment.

  El, în calitate de conducător al Bisericii, va încerca să-i convingă pe toți creștinii să primească sigiliul final al așa-numitului „Hristos”, de fapt antihrist.

  4. ÎNTREBARE

  A început totul?

  Da, dar sunt încă în faza incipientă. Suntem acum în faza experimentală a vaccinurilor. Înainte de apariția celor șapte vaccinuri specializate și specializate, care vor construi noul ADN mutant la oameni, o serie de vaccinuri experimentale vor fi testate mai întâi pe milioane de oameni cu efecte secundare incontrolabile și periculoase.

  Unele dintre ele, deoarece vor interfera cu lanțul codului genetic al ADN-ului uman, vor provoca autoapărarea naturală a ADN-ului, rezultând noi boli puternice. Acestea vor fi, pentru o lungă perioadă de timp, incurabile. Medicii nu vor putea găsi cu ușurință un remediu pentru aceste boli, ducând la moartea a milioane de oameni.

  Înainte de sigiliul final, care va avea loc pe același ADN uman, va fi precedat mai întâi de un efort global pentru a oferi tuturor oamenilor un număr personal. Acest număr nu va fi adevărata „marcă”, ci o etapă a acesteia, pentru ca persoana să se familiarizeze cu „marca” finală.

  Acest număr va începe la început ca o parafa, pe carduri și alte documente legale, și apoi să devină mai funcțional organismele publice de găsit cu ușurință și să fie citit de serviciile tehnice de computer, va deveni digital.

  Astfel, toate guvernele vor da tuturor cetățenilor un număr personal, cu care vor putea să își desfășoare toate activitățile necesare, care vor viza fie relația lor cu statul, cum ar fi buletinele de identitate, impozitarea și multe altele, fie supraviețuirea lor, astfel ca achiziții și vânzări.

  Apoi, cu ajutorul inteligenței artificiale, toate numerele acestor oameni vor fi conectate la un supercomputer central central, „Bestia”. Astfel, în „Bestia” vor fi înregistrați toți oamenii lumii, cu toate detaliile lor personale.

  Ca pretext pentru acest mare argument global, ei vor spune lumii întregi că este singura modalitate de a asigura mai bine pacea mondială și lupta împotriva tuturor actelor ilegale și teroriste.

  Scopul secret al acestora, totuși, este acela de a cunoaște și de a controla cu precizie întregul set de oameni va trebui să meargă la următoarea și ultima etapă a „sigiliului” final prin care antihrist ii va cunoaste pe toți cetățenii.

  5. ÎNTREBARE

  Cum putem reacționa noi creștinii la toate acestea? Există un antidot care poate neutraliza puterea acestor structuri satanice?

  Zilele în care trăim sunt într-adevăr foarte rele. Au început testele pentru obținerea de noi ADN-uri umane mutante. Inteligența artificială merge mai departe și oamenii ignoră sau vor să ignore și să desconsidere ceea ce sunt. Lucifer a reușit să convingă oamenii că îi pasă de sănătatea lor, astfel încât aceștia să poată accepta cu ușurință experimentele sale.

  Fie că ne facem noi înșine un Templu al lui Dumnezeu sau un templu al lui satana este alegerea noastră. Depinde de noi dacă vom rămâne uniți cu Dumnezeu Tatăl, ca proprii Săi copii, sau îl vom părăsi și ne vom alătura taberei lui lucifer. Suntem liberi să alegem, dar și să asumăm consecințele deciziilor noastre.

  Cei dintre noi care alegem să rămânem credincioși lui Hristos și a Sfintei Sale Biserici trebuie să fim gata să purtăm crucea mărturisirii, chiar și a martiriului. Epoca noastră va evidenția pe cei mai mari sfinți ai Bisericii.

  În ceea ce privește toate acele materiale de înaltă tehnologie care sunt introduse în mod deliberat și fără să știm în corpul nostru, precum otrava satanică ce se gaseste in ceea ce mâncăm, bem și respirăm pentru a ne infecta, trebuie să subliniez că există un antidot.

  Așa cum fiecare otravă are antidotul ei, tot așa si pentru aceste avem antidoturi in sfânta noastră Biserică.
  Totuși, problema cu antidoturile pe care le are Biserica noastră este că acestea presupun două elemente spirituale de bază din partea oamenilor, pentru ca „puterea” lor să fie activată. Ele presupun „credință” și „încredere” în Dumnezeu, dar ceva ce nu mai poți găsi cu ușurință la creștini.

  Ca antidot de bază propus de sfânta noastră Biserică este Sfânta Împărtășanie, adică Hristos însuși. Energia acestor materiale periculoase de înaltă tehnologie este neutralizată de Sfânta Împărtășanie, care nu va acționa doar terapeutic, ci și descurajant, deoarece nu va permite inteligenței artificiale să intervină în lanțul ADN-ului uman, să „graveze” și să facă mutația. dintre acele elemente inițiale pe care inteligența divină cu infinită „Înțelepciune” le-a definit! În cazul Sfintei Împărtășanii, puterea invazivă a Duhului Sfânt este decisivă. Însuși Duhul Sfânt intervine pentru a menține Voința Divină!

  Sfințirea este, de asemenea, un antidot puternic și mai ales „marea Sfințire a Epifaniilor”, deoarece nu permite satanei și inteligenței artificiale controlate de el să-și îndeplinească lucrările și planurile.

  Semnul Sfintei Cruci a fost întotdeauna marea frică de demoni. Biserica noastră are multe povești, în principal din viața sfinților noștri, că Sfânta Cruce a desființat puterea otrăvii cu care i-au udat pe sfinții martiri să moară. Ori de câte ori făceau semnul Crucii, otrava își pierdea puterea și nu putea provoca moartea sfântului mucenic. Desigur, nu trebuie să uităm că acești sfinți creștini au avut o credință profundă și o mare dragoste în Hristosul nostru, întrucât de dragul Lui au abandonat totul, pentru a nu-l trăda și nega pe Hristos!

  Rugăciunea zilnică către Dumnezeu și în special către Duhul Sfânt, când este făcută cu profundă căință și smerenie pentru greșelile noastre, dar și cu iubirea divină în inimile noastre pentru Dumnezeu Tatăl nostru, este, de asemenea, un remediu foarte puternic împotriva oricărei insulte satanice.

  Rugăciunea din inimă atrage foarte mult Harul divin și creează o protecție divină în jurul corpului și sufletului persoanei care se roagă. Această armură divină de protecție împiedică orice formă de comunicare satanică care încearcă să jignească trupul și sufletul uman, cu interferența spirituală puternică pe care o provoacă.

  O altă mare și importantă energie a sfintei rugăciuni este aceea că va lumina mintea omului smerit și îi va dezvălui, prin harul Duhului Sfânt, adevărul alegerilor sale, dar și al evenimentelor care vor avea loc.

  Această putere extraordinară a rugăciunii de a dezvălui adevărul persoanei care se roagă se va dovedi a fi un ajutor foarte important pentru creștinii vremurilor de pe urma, unde antihristul și urmașii săi vor domni peste tot.

  Omul care este credincios lui Dumnezeu, luminat de Duhul Sfânt, va putea să simtă și, în multe cazuri, chiar să vadă adevărul despre o persoană, dacă este trimisa de la Dumnezeu sau de la satana.

  Acest lucru îi va ajuta pe mulți creștini devotați să discearnă ce lideri spirituali ai Bisericii îl urmează pe adevăratul Hristos și care pe antihrist!

  În Biserică paiul va fi separat de grâu și vor fi dezvăluiți conducătorii ecleziastici nevrednici, precum și sfinții părinți și învățători ecleziastici, astfel încât creștinii să știe în cine să aibă încredere și pe cine să urmeze și pe cine nu.

  Paiul va fi conducerea ecleziastică a „Bisericii Mondiale”, care va aparține Antihristului și va fi condusă de prietenul său și colaboratorul Falsului Profet, conform Apocalipsei lui Ioan.

  Grâul va fi alcătuit din bărbați sfinti ai Biserici care vor construi „Biserica Catacombelor” din ultimii ani.

  Creștinii care se roagă, prin revelația lui Dumnezeu, vor recunoaște cine va fi paiul și cine va fi grâul, pentru a ști cine vor fi acei sfinți părinți și învățători in care să se încredă și să-i urmeze.

  6. ÎNTREBARE

  Cât de aproape este tot ceea ce ne-ați spus în detaliu?

  Totul a început și va atinge punctul culminant în viitorul foarte apropiat.

  Desigur, satana se grăbește să ia frâiele puterii mondiale prin propriul său fiu, antihrist. De aceea se deplasează insidios, foarte înșelător și secret, la toate nivelurile puterii, pentru a deveni imediat „liderul mondial”.

  Dar Dumnezeu nu-i permite pentru o vreme, pentru că oamenii ignoră întregul adevăr, astfel încât să poată alege liber pe cel pe care îl vor crede și urma.

  Marea milă a lui Dumnezeu față de om, care nu dorește ca niciun suflet uman să se piardă în întunericul hadesului și al iadului, va permite să se întâmple trei mari evenimente care vor ajuta întreaga lume să cugete mai întâi și apoi să decidă liber alegerea cea mai importantă în istoria omenirii.

  Primul eveniment va avea legătură cu sănătatea oamenilor, ceea ce va fi o multipla interferență distructivă datorită unui medicament experimental ce promite viață și sănătate, dar va provoca multe efecte secundare, chiar și moartea.

  Al doilea eveniment va fi legat de dorința nestăvilită a unor lideri satanici, care în încercarea lor de a conduce întreaga lume, vor provoca un conflict global cu catastrofe globale incalculabile.

  Al treilea eveniment va fi revoluția naturii însăși în statele creștine satanice, dar și în întreaga lume care reacționează la adevăratul Dumnezeu, ca un ultim efort al naturii ecvine pentru a-l trezi pe omul hipnotizat de satana, pentru a-și reveni, să se pocăiască și să oprească iminentul său dezastru.

  Pe scurt, pot spune că:

  un lanț de catastrofe naturale foarte mari va schimba însăși structura pământului,

  în timp ce spectrul foamei, setei, bolilor și disperării va umbri întreaga planetă.

  Așadar, dacă omul este tulburat și își dă seama de greșeala sa, prin tot ce se va întâmpla, imediat totul se va schimba în bine și cursul distructiv al lui și al naturii se va opri.

  Dacă totuși persistă în cursul său egoist și îl lasă pe satana să-i devină stăpân și zeu și acceptă voluntar semnul și sigiliul satanei, atunci vor avea loc evenimente catastrofale mondiale și mai mari și mai teribile, provocând moartea unui număr nenumărat de oameni. Aceste evenimente teribile din lume sunt menționate în Apocalipsa Sfântului Ioan.

  7. ÎNTREBARE

  Cine, la urma urmei, este acest Antihrist, care va supăra viața întregii lumi?

  El este fiul trupesc a lui satan, care se naște dintr-o femeie si chiar lucifer în timpul unui ritual satanic.

  El va trăi în secret la început și de acolo îi va conduce pe liderii mondiali dedicați lui, pe care i-a ridicat la putere. El va ajunge la puterea politică la momentul potrivit.

  Farmecul gândului său satanic, capacitatea sa retorică și impunerea sa asupra tuturor conducătorilor și popoarelor de pe pământ vor fi atât de puternici încât vor încânta întreaga planetă.

  Ca prim act de impresie, antihristul va opri toate războaiele pe care le-a purtat până acum în secret. El va fi proclamat „prinț al păcii” și toți șefii de stat vor preda puterea popoarelor lor.

  Din acel moment, antihristul va conduce totul cu putere absolută și cu ajutorul inteligenței artificiale perfecționate, va controla pe toată lumea și totul.

  Cu ajutorul demonilor și al inteligenței artificiale, el va efectua chiar și diverse minuni realizate artificial, pe care le va proiecta către întreaga lume pentru a-i convinge că este un zeu. Că el este adevăratul hristos care a venit pe pământ pentru a salva pe toți oamenii.

  Biserica mondială, care va fi condusă inca de dinainte de prietenul său personal și omul satanic, Falsul Profet, îl va accepta ca om al lui Dumnezeu, ca profet și salvator al lumii. Atunci se va disputa oficial că Domnul nostru Iisus Hristos este adevăratul Mesia al lumii și acest titlu de Mesia va fi atribuit Antihristului.

  Atunci cea mai mare și mai nemiloasă persecuție a adevăratului Hristos și a creștinilor va atinge punctul culminant.

  Toate religiile lumii vor recunoaște forțele supranaturale și il vor accepta ca salvator și zeu pentru ele, așa că vor accepta să ajunga prin voința lor la sigiliul satanic prin care ii vor garanta credinta si ascultare veșnica .

  Dar adevărații creștini care, cu ajutorul lui Dumnezeu, rămân credincioși singurului și adevăratului Fiu al lui Dumnezeu, Domnul nostru Iisus Hristos, nu vor primi acest sigiliu, chiar dacă trebuie să-și dea viața.

  Pentru această credință, Dumnezeu va interveni în mod miraculos, pentru a-i proteja și a le da necesitățile pentru supraviețuirea lor.

  Puterea creștinilor din acea vreme o vor obține cu ajutorul Duhului Sfânt din studiul Sfintelor Scripturi, Sfanta Euharistie și prin rugaciunile sfintite.

  De aceea, Antihristul și adepții săi vor lupta împotriva acestor trei forțe sfinte. Vor încerca să rescrie Biblia după cum consideră potrivit. Vor persecuta cu motive nesemnificative pe acei cuviosi părinți spirituali care se vor opune lor. Ei vor lupta împotriva Sfintei Împărtășanii în orice fel, astfel încât oamenii să nu o primească, până în momentul în care ei și toate celelalte „Taine” ale Bisericii vor fi desființate definitiv.

  Puterea minunată a Sfintei Împărtășanii este cunoscuta foarte bine de lucifer și demonii săi. El știe că atâta timp cât este săvârșită în sfintele Biserici și primită cu venerație de către oameni, el și planurile sale demonice nu vor fi promovate cu succes și nu va putea veni ca lider mondial și mesia.

  Un semn al venirii sale va fi desființarea Sfintei Împărtășanii.

  Din acest motiv, de acum încolo, veți vedea și trăi tot mai mare și teribil război tinut de lucifer împotriva Sfintei Împărtășanii, prin proprii sai politicieni, oamenii de știință iar din pacate liderii bisericii vor plutii in deriva.

  La început, Hristosul imaculat în Sfânta Împărtășanie va fi acuzat de politicieni și oameni de știință că poate infecta și transmite boli oamenilor. Confirmarea acestor acuzații satanice prin ingaduirea preoților va marca oficial începutul marii persecutii a lui Hristos și a Sfintei Lui Biserici.

  Schimbarea modului în care creștinii participa la Sfintele Taine va fi al doilea pas al prigoanei iar transformarea Sfintei Împărtășanii într-o formă solidă va fi al treilea efort malefic al spiritelor întunericului.

  În ultimul și cel mai puternic atac împotriva Sfintei Împărtășanii, înainte de efortul final care va avea loc odată cu apariția antihristului, se va pune la îndoială faptul că Sfânta Împărtășanie este Trupul și Sângele lui Hristos, dar va fi considerat un „substitut” .

  Am intrat, copilul meu, într-o perioadă ciudată pe care aș putea să o descriu cu siguranță drept începutul anilor escatologici. Este perioada în care până și cei aleși vor fi inselati, așa cum spun Scripturile.

  Sper că Duhul Sfânt ne va lumina pe toți pentru a înțelege viclenia lui satana și pentru a rămâne credincioși in Domnul nostru Iisus Hristos, adevăratul Mesia al lumii. Amin.

  Apreciat de 3 persoane

 4. Alexander said, on decembrie 24, 2020 at 6:03 pm

  Craciun Fericit si Sarbatori fericite la toti Romanii de pretutindeni!!!

  Off-Topic
  Interesant: Fauci sa vaccinat ieri in bratul stang iar azi afirma ca-l doare bratul drept. Incepand cu minutul 1.40

  Dr. Anthony Fauci says he feels „quite good” after getting COVID vaccine

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: