SACCSIV – blog ortodox

Sistemul face absolut tot ce poate pentru ca masele sa nu vada decat o solutie: REVOLUTIA / Un comentariu la un editorial scris de Adrian Patrusca

Posted in Coronavirus, masca de protectie, vaccin by saccsiv on decembrie 20, 2020

In preambul, recititi, va rog:

Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor strigand “Am invins!”?

Ceausescu (din prostie sau, mai degraba, din proasta sfatuire) a facut la vremea sa (evident, fara ca el sa si doreasca acest final) aproape tot ceea ce se putea face pentru ca poporul sa nu mai aiba decat o singura solutie: REVOLUTIA.

Care revolutii, sa ne amintim, nu se fac doar pentru ca asa vrea poporul, ci, in primul rand, deoarece asa doresc papusarii. Altfel, daca ultimii nu se implica, atunci cel mult putem vorbi despre o revolta.

Iar cele ce s-au petrecut in Romania, in anii premergatori Revolutiei din 1989, se repeta actualmente la nivel aproape mondial, in sensul ca maselor nu li se mai ofera absolut nici o alternativa decat … revolutia.

In editorialul sau de astazi, Revoluția, de la Ceaușescu la COVID: „Vom muri și vom fi liberi!”, de pe EVZ, Adrian Patrusca observa excelent aproape intreaga chestiune, insa ceva ii scapa. Vom vedea la final si ce anume.

Deocamdata, iata materialul sau:

Iluziile s-au spulberat. Vaccinul nu ne va elibera. Viața nu va reveni la normal. Vom continua să trăim distanțați și mascați.

Am fost duși cu zăhărelul.

„Cuțu-cuțu, Bubico, șezi mumos, mamițico! Cu mască pe botic și distanțat social la o lungime regulamentară de lesă. Acuș apare vaccinul și iar o să zburzi la Zambilica Papadopolinii”.

De la începutul epidemiei, vaccinul ne-a fost prezentat într-o aură mesianică, specifică Bisericii COVID. El urma să fie eliberatorul din robia bolii. Mântuitorul. Când va veni El, totul se va schimba și ne vom putea întoarce în raiul normalității, din care am fost alungați de virus.

„Să ne protejăm cu toții cât mai bine (…) ca să câștigăm timp până apare vaccinul sau un tratament”, spunea doctorul Virgil Musta pe 23 martie 2020.

„Tragem de timp că, poate, poate, apare vaccinul sau medicația. Abia în acel moment poți să ieși pe stradă liniștit, pentru că știi că ai făcut un vaccin și că ai anticorpi”, afirma doctorul Emilian Imbri pe 9 mai 2020.

„Pandemia este o catastrofă cu care trebuie să trăim până când găsim soluțiile pentru a avea un vaccin sau un tratament… Când vom găsi un vaccin – să dea Domnul să fie cât mai curând – vom putea să scăpăm de acest virus”, declara și Klaus Iohannis pe 7 octombrie 2020.

România nu este o excepție. Astfel de declarații le-au făcut medicii și liderii politici peste tot în lume. Cu puțină răbdare, puteți trece de cenzura Google și să le găsiți singuri.

Vaccinurile au apărut. Vreo șase, șapte, cine le mai știe numărul? Livrate pe piață în zeci de milioane de doze. Inoculările au început. Izbăvirea părea aproape. Mirosea a libertate… Ei, aș!

Experții, mereu aceiași experți, pricepuți doar să taie cheful de viață și să ungă ștreangul cu săpun, ne-au retezat-o rapid.

Semnalul deșteptării din reverie l-a dat Anthony Fauci. Pe 15 noiembrie la Fox News:

„Recomand oamenilor să nu abandoneze măsurile de sănătate publică doar pentru că s-au vaccinat.”

Gnomul medical a oferit și o explicație năucitoare:

„Chiar dacă pentru populație, în general, vaccinul ar putea avea o eficiență de 90 până la 95%, nu poți ști sigur cât de eficient este în cazul tău.”

De la o zi la alta, aceste mesaje stridente ca o sonerie de ceas deșteptător, s-au înmulțit și au devenit tot mai sonore și mai alarmante. Ele au fost preluate imediat de megafoanele presei de propagandă.

Într-un articol din 8 decembrie al New York Times, cu titlul „Iată de ce persoanele vaccinate trebuie să continue să poarte mască”, ziarista Apoorva Mandavilli scrie:

„Testele cu vaccinurile de la Pfizer și Moderna au urmărit doar să vadă câte persoane vaccinate s-au îmbolnăvit cu COVID-19. Acest lucru lasă deschisă posibilitatea ca unele persoane vaccinate să se infecteze fără a avea simptome și să poată transmite virusul fără să știe – mai ales dacă intră în contact apropiat cu alții sau încetează să poarte mască.”

Articolul îl citează pe doctorul Michal Tal, imunolog la Universitatea Stanford:

„Mulți oameni cred că, odată vaccinați, nu vor mai trebui să poate mască. Este esențial ca ei să știe că trebuie să continue să poarte mască, deoarece ar putea fi în continuare contagioși.”

Tal și Mandavilli sunt la unison cu Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC).

Pagina „Forum privind vaccinarea împotriva COVID-19” a CDC conține și următoarea întrebare:

„Trebuie să port mască și să evit contactele apropiate cu ceilalți dacă am făcut două doze de vaccin?”

Răspunsul este „Da”. Iată și explicația:

„În timp ce experții află tot mai multe despre protecția pe care vaccinurile COVID-19 o oferă în condiții reale, va fi important ca toată lumea să continue să folosească toate instrumentele de care dispunem pentru a contribui la oprirea acestei pandemii, cum ar fi acoperirea gurii și a nasului cu o mască.”

La o altă întrebare, „Când pot înceta să port mască (…) după ce am fost vaccinat?”, CDC răspunde:

„În acest moment nu există suficiente informații disponibile pentru a spune dacă (!) sau când CDC va înceta să recomande oamenilor să poarte mască.”

Așadar, CDC nu exclude eternizarea purtării măștii, în ciuda descoperirii vaccinului.

Alți medici sunt mai îngăduitori, văd totuși o luminiță la capătul tunelului. Dar foarte departe:

„Nu ne vom întoarce la viața din 2019 înainte de cinci ani”, spune infecționistul Julian Hiscox de la Universitatea din Liverpool, citat de BBC.

„(Normalizarea vieții) va dura zeci de ani”, supralicitează dramatic profesorul Mark Woolhouse de la Universitatea din Edinburgh. „Problema este ce se întâmplă în cursul acestor zeci de ani. Nu văd nici o cale care să nu fie dureroasă, într-un fel sau altul.”

Marea Britanie a fost prima țară din lume care a început vaccinarea anti-COVID. Acest lucru ar fi trebuit să aducă măcar o boare de optimism. Nici vorbă.

Pe 2 decembrie, într-o conferință de presă alături de premierul Boris Johnson, ministrul adjunct al Sănătății, Jonathan Van-Tam, a avut grijă să înece toate corăbiile:

„Dacă cred că va exista un moment în care să avem o petrecere mare, când vom arunca măștile și dezinfectantul de mâini, zicând «Gata, s-a terminat», cum a fost la sfârșitul războiul? Nu, nu cred.”

Și sumbrul personaj a conchis:

„Cred că acest fel de obiceiuri (restricții – n.m.) cu care ne-am învățat… vor persista pentru mulți ani, și ar fi un lucru foarte bun dacă ar fi așa… SARS-CoV-2 va fi alături de oameni o veșnicie.”

Așadar, Mântuitorul promis nu ne va aduce raiul înapoi. Infernul se eternizează. Temnicerii COVID de-abia își scutură bocancii, pregătindu-se de lunga noapte polară a omenirii.

Twitter s-a alăturat zilele trecute Facebook și YouTube, anunțând reglementări draconice pentru stârpirea oricărei tentative de a cârti împotriva vaccinurilor și vaccinării. Până de curând, rețelele sociale se mulțumeau să combată la grămadă „informațiile false” legate de pandemie.

Acum, Poliția Gândirii și-a făcut un departament special care se ocupă de Vaccinuri.

Propaganda, care este, alături de Poliție, a doua cârjă a unei dictaturi, tropăie cu elan pe culmile abjecției.

Un fost membru în conducerea Facebook și actual președinte al Virgin Galactic, Chamath Palihapitiya, a cerut ca vaccinații să continue să poarte mască, sugerând ca pentru ei să se creeze măști speciale, de altă culoare sau model.

Ne-am lăsat duși cu zăhărelul. Și totuși am fost avertizați de la început, când nici nu apăruse bine virusul, că „Lumea nu va mai fi niciodată cum a fost”.

Amenințarea COVID-19 nu poate și nu trebuie să dispară pentru că pe ea se bazează Marea Resetare. Noua Ordini Mondiale se construiește în regim de urgență sanitară, folosind ca mortar frica de moarte.

În cartea sa, „COVID-19: Marea Resetare”, Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial, scrie negru pe alb:

„La data la care scriu (iunie 2020), pandemia continuă să se agraveze în toată lumea. Mulți dintre noi se întreabă când lucrurile vor reveni la normal. Răspunsul e scurt: niciodată. Nimic nu se va mai întoarce la sentimentul «pervertit» al normalității care domnea înainte de criză, deoarece pandemia de coronavirus marchează un punct de cotitură fundamental în traiectoria noastră globală.”

Schwab se înșală: omenirea nu se află într-un punct de cotitură, ci la o răscruce. Nimeni nu ne poate obliga să „cotim” așa cum vor ei. Nimeni nu ne poate obliga să ne transformăm în niște furnici monstruoase, cărora le este permis doar să trudească și să cumpere de la supermarket. Fără suflet (biserici, școli, teatre, concerte), fără bucurie (prieteni, vacanțe, restaurant), fără speranță.

Zilele trecute, la emisiunea lui Marius Tucă, doctorul Octavian Jurma cita niște studii internaționale care afirmau că locuințele au devenit cele mai mari focare de infecție și îndemna la purtarea măștii și în casă.

Organizația Mondială a Sănătății a recomandat purtarea măștii la masa de Crăciun din familie.

Nu mai este mult și ni se va impune izolarea, nu în casă, ci fiecare în camera lui.

Aceasta nu este viață, este gulag. Ocnă. Pitești. Iadul pe pământ. Dar noi știm că nici un iad nu este etern, în afara celui dictat de adevăratul Vaccin, Cel Care a biruit moartea.

Acum 31 de ani, într-un asemenea iad de frig, foame, deznădejde, dintr-un popor îndobitocit și laș, de pe băncile reci ale școlilor atee, s-au ridicat printr-o minune dumnezeaiscă niște tineri care au strigat asemenea mucenicilor de la începutul lumii: „Vom muri și vom fi liberi”.

Comentariu saccsiv:

La final, distinsul ziarist zice ca acum 31 de ani:

s-au ridicat printr-o minune dumnezeaiscă niște tineri care au strigat asemenea mucenicilor de la începutul lumii: „Vom muri și vom fi liberi”.

Lasand astfel sa se inteleaga faptul ca aidoma se vor petrece lucrurile si acum. Adica, se vor ridica unii si vor darama dictatura, cu tot cu OMS si Bill Gates.

Insa Revolutia din 1989 n-a fost chiar cum o prezinta Adrian Patrusca. Papusarii au dorit-o, au pregatit-o si s-au asigurat ca reuseste. La fel cum au dorit, au pregatit si s-au asigurat ca Blocul Estic european se prabuseste si el. Pentru ca totul facea parte din plan. A nu se intelege insa de aici ca vreun George Soros i-a platit pe toti acei tineri ce-au iesit pe strazi cu piepturile goale. Si nici ca toti acei revolutionari au fost in solda serviciilor secrete. Majoritatea au fost de buna credinta.

Si mi-e teama ca acum se petrec lucrurile la fel, in sensul ca aceiasi papusari pregatesc si noua cea mai mare revolutie din istoria umanitatii:

In SUA continua repetitia pentru batalia finala dintre atei si “fiii luminii”, descrisa de Albert Pike in secolul 19, ce va duce la inscaunarea ANTIHRISTULUI

 

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on decembrie 20, 2020 at 6:23 pm

  Intrebarea este cand a fost altceva decat revolutia o solutie?

  Apreciat de 1 persoană

  • Andrei-Nicolae said, on decembrie 20, 2020 at 7:42 pm

   Un singur exemplu:
   In timpul Profetului Ieremia.

   Altul? In timpul Mântuitorului când multi (inclusiv dintre Apostoli) așteptau de la Hristos o revoluție impotriva romanilor.

   Numai in Scripturi sunt o sumedenie. Nu mai zic in Istoria Bisericii și Viețile Sfinților.

   Noi nu suntem fii ai revoluției, ci masonii sunt.
   Noi suntem fii mărturisirii lui Hristos (ai Păcii). De multe ori putem fi confundați („n-am venit sa aduc pacea” – adică pe Pământ), dar cercetând duhurile, intre fii revoluției si fii mărturisirii dreptei și adevăratei credinte, e atât de mare diferență cât e intre Hristos si Antihrist.

   Dar sunt multi mistuiti de ura, lucrând cu duhuri necurate, fii ai războiului și dezbinarii, convinși ca astfel isi lucrează mantuirea si confundand laturile sufletelor lor cu marturisirea lui Hristos, adeses comparandu-se si fiind convinși ca fac lucrarea unor Mari Sfinți ai ortodoxiei. Exact așa și cum sunt unii slabanogi si slabanogiti de propriai viclenie, melancolici si ecumenisti, fii ai lui Antihrist – ei fiind absolut de convinși de contrariul. Si ei sunt tot fii ai războiului, multi dintre ei cu mult mai răi decât dușmanii declarați ai lui Hristos și ortodoxiei, dar trec in ochii celor multi si prosti (comozi) ca fiind fii ai pacii (ceaa ce si sunt – al pacii pamantene, nu al Păcii).

   Așa că aparențele înșală : marturisitorul poate trece in ochii lumii si a celor slabi (comozi, melancolici) ca un revoltat, pe când un adevărat revoltat pe Dumnezeu (ecumenistul) trece ca un fiu al pacii…

   Apreciat de 1 persoană

   • ioansperling said, on decembrie 21, 2020 at 3:55 am

    Nu stiu cine sunteti „voi” dar stiu o gramada de sfinti soldati! Ne batem cu pumnul in piept ca suntem crestini si de Pasti am stat in case de dragul pacii? De lasi! De fricosi! De necrestini! Vine 1 UN politist intr-o biserica si scoate toata biserica afara! Inteleg sa mori pentru credinta dar nu inteleg „dragul pacii” ce inseamna sa te dezici!
    Hai sa nu mai comparam cu sfintii ca noi nu am lua o palma pt credinta! Eu nu indemn la razboi dar „pacea” asta nu e crestineasca! Pacea crestineasca era sa fie toata lumea de Pasti la biserica si sa refuze sa plece! Ce faceau? Arestau Romania? Si unde ii bagau!? Voi nu vedeti ca sunte arestati desi nu va impotriviti nici macar pasnic?
    Teologi suntem toti dar si dracu este!

    Apreciat de 1 persoană

   • Andrei-Nicolae said, on decembrie 21, 2020 at 11:30 am

    Ioansperling

    La cele mai multe comentarii (inclusiv când v-au sărit TOȚI in cap acum cateva luni) v-am sarit in ajutor. Probabil ați uitat. Asta face revolta/ mânia: intuneca mintea. Pentru că una e mânia, akta e iutimea.

    Ați citit pe diagonală. Ati inteles exact opusul din ce am scris. Adică, cum plastic mai zice saccsiv, „n-ai înțeles nimic”. Când am zis „noi”, mă refeream la întreaga creștinătate. Restul nu mai explic, ca ar trebui să scriu chiar mai mult decât prima data.

    Dacă aveți complexe ca n-ati ieșit in momentele evocate de tine, faceti pocăință. Sunt și alții care au fost. In schim va lamentati aici certand romanii ortodocsi că n-au luat atitudine, când de fapt simt ca va referiți chiar la dumneavoastră. Ce e asta frate?! Nu-i anapoda? Eu nu fac și totuși mai cert si pe alții? Asuma-ți! Ia vina asupra ta, inclusiv a celorlalți care n-au fost. Eu daca n-am avut curaj să fac ceva anume in numele credintei, pun caoul jos si tac cu privire la altii. Asta e calea ortodoxă, nu să certăm in stanga și dreapta cum au înțeles unii, mai akes când nici noi nu am facut ceea ce reprosam altora. In ortodoxie asta se numeste NEDREPTATE si e neplăcută de Dumnezeu. Când e vorba de dogma și situația o IMPUNE, nu mai facem rabat indiferent de starea noastra (sunt mandru? Si daca tac si daca vb tot mandru sunt. Dacă tac ma lepad – două rele. Dacă vb tot mandru sunt, dar măcar marturisesc și… Mila lui Dumnezeu). Dar incerc sa fiu cat mai curat posibil, nu mă demonizez in numele marturisirii. Problema e ca am văzut multi f vocali pe net, care in viata reala nu se ridica nici la 1 la % din ce propovaduiesc. Asa ca dacă dumneavoastră n-ați fost, treaba dumneavoastră.

    Problema ca gandim trupește, amestecând lucrurile. Cititi Profetul Ieremia sau macar uitati-te la film (varianta 1998) sa vedem diferenta dintre logica și Theo – logică!

    Apreciat de 1 persoană

   • ioansperling said, on decembrie 21, 2020 at 10:45 pm

    Nu stiu mai nene de unde o scoti pe asta ca eu ma simt cu musca pe caciula? Sigur ca nici eu nu am facut mult mai mult ca altii dar de Pasti din 2000 de enoriasi care vin la biserica am fost doar eu si fiul meu in speranta sa apucam macar partea care se face in afara bisericii! Au facut-o inauntru! Incuiati! Ce sa fi facut sa sparg usa bisericii?
    Iti spun astea nu sa ma laud dar poate nu mai iei gura asa plina alta data!
    M-ai aparat o data? De cine de ce?
    Probabil am spus iara ceva care deranjaza dar sunt invatat sa fiu injurat nu trebuia sa ma „aperi” daca nu era parerea ta oricum ca nu ma omora nimeni! Viata nu-i aici pe internet ci afara sau mai bine zis a fost afara ca acum numai viata nu se poate numi!
    Apara-ma data viitoare cand ma bat politistii!
    Iarta-ma prietene daca te-am suparat asa sunt oamenii batrani gandesc altfel decat voi tinerii!

    Apreciază

   • maxtor said, on decembrie 31, 2020 at 5:19 am

    da,”PACEA” ASTA NU E CRESTINEASCA!
    nu este pace, este de-a dreptul HALOIMIS SATANIC!

    Apreciază

  • Releu said, on decembrie 20, 2020 at 9:45 pm

   De exemplu, cind locuitorii Sodomei si Gomorii s-au lepadat de credinta in Dumnezeu. Atunci, o interventie divina a fost solutia.

   Apreciat de 1 persoană

   • ioansperling said, on decembrie 21, 2020 at 3:45 am

    O remarca desteapta! Moartea e solutia! Si ce s-a schimbat in viata celor din Sodoma si Gomora? Deci reluam: cand vrei sa -ti schimbi viata pamanteasca nu cu cea vesnica cum faci?

    Apreciază

  • R said, on decembrie 21, 2020 at 9:55 am

   În timpul Cetății Ninive. Dar atunci conducătorii credincioși au îndemnat poporul la post și rugăciune, și a fost evitată distrugerea cetății. Deci se poate și fără revoluție atunci când există credință și la conducători, și la popor. Și Dumnezeu I-A ASCULTAT pe niniviteni, și nu a mai distrus cetatea.

   Apreciat de 1 persoană

   • ioansperling said, on decembrie 21, 2020 at 2:31 pm

    Conducatori credinciosi….Cand vom avea asa ceva vom avea si astfel de posibilitate!

    Apreciază

 2. mario said, on decembrie 20, 2020 at 6:27 pm

  Ca tot e vorba de Pike si scrisoarea sa bine cunoscuta catre Giuseppe Mazzini, sa ne amintim si ce zicea de al treilea razboi mondial pentru ca acest paragraf este fix inaintea celui cu revolutiile:
  „Al Treilea Război Mondial trebuie să fie promovat profitând de diferențele cauzate de „agentur” (agentii) „Iluminaților” între sioniștii politici și liderii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul și sionismul politic să se distrugă reciproc. Între timp, celelalte națiuni, încă o dată împărțite cu privire la această problemă, vor fi constrânse să lupte până la epuizarea completă fizică, morală, spirituală și economică ..”
  https://safenetforum.org/t/albert-pikes-three-world-war-letter-1871/22051.

  Apreciat de 2 persoane

  • Un crestin said, on decembrie 20, 2020 at 8:50 pm

   Cum adica au strigat asemenea mucenicilor de la inceputul lumii?Se refera la Adam si Eva care nu au mai ascultat de Dumnezeu?Sau la demoni care si ei s-au revoltat?La ce mucenici de la inceputul lumii se refera?Ca daca se refera la Adam si Eva sau la demoni ca fiind mucenici atunci asta e o gandire asemanatoare satanismului.

   Apreciază

 3. dante said, on decembrie 20, 2020 at 7:10 pm

  Editorialul lui Adrian Patrusca se inscrie perfect in marturisirea lui Ioan Ianolid din cartea ” Detinutul Profet” scrisa in 1985. Acest mucenic, insuflat de Duhul Sfint, a vazut peste veac ceea ce va face omul semenului sau.
  Cititi si comparati cu ceea ce se intimpla azi, iata un fragment:

  „…Experienţa piteşteană a eşuat, dar dacă omenirea nu va înţelege la timp ce o aşteaptă, va fi o beznă piteşteană internaţională. Experienţa piteşteană s-a terminat printr-un proces înscenat unor ţapi ispăşitori. Conducătorul ei, Zeller, s-a sinucis, fiind unica pedeapsă bine meritată. Dar nu s-a dezvăluit adevărul ideologic, politic şi organizatoric al „reeducării” piteştene. Victimele Piteştiului se împart în trei: unii care au fost ucişi, alţii care au rămas mutilaţi psihic pentru toată viaţa, iar alţii – cei mai mulţi şi mai buni – care au descoperit cerurile când erau în adâncul iadului şi astfel au ajuns creştini conştienţi şi râvnitori. Chiar şi aceste rânduri se datorează, în mare parte, experienţei piteştene.
  „Reeducarea” de la Piteşti a creat monştri şi nu oameni. N-am crezut nici eu că este posibil ceea ce am văzut în Piteşti. Opacitatea mentală a omenirii mă umple de grijă pentru viitorul ei, căci de nu va înţelege ce o aşteaptă, nici nu va fi capabilă să se deschidă unei viziuni sfinte. Omenirea zace în minciună. Minciuna macină omenirea mai mult decât teroarea, o perverteşte şi o alienează. Minciuna în simbioză cu teroarea sunt chintesenţa satanismului modern.
  Istoria nu poate fi explicată ca o înşiruire de idei, ca un fenomen de sine stătător. Aşa ceva nu e conform cu realitatea. Ideile sunt vehiculate de oameni, iar oamenii sunt insuflaţi de un duh.
  Istoria modernă a încăput deci pe mâna unui duh satanic, antihristic, ateu, materialist, mincinos şi tiranic, căci anumiţi oameni au aderat la el cu scopul de a stăpâni lumea. Oamenii moderni au cedat la ispita cu care fusese ademenit Hristos, încât satana a ajuns dumnezeul lor, unii dintre ei declarându-se antihrişti, iar alţii numindu-se încă creştini, deci fiind hristoşi mincinoşi.
  Omenirea s-a lăsat obsedată de progresul tehnic ca metodă a fericirii omeneşti. Progresismul şi-a propus să stăpânească natura şi chiar să o schimbe, cu mijloacele tehnicii.
  Omenirea e dominată de tehnică. Tehnica oferă o falsă şi tiranică omnipotenţă politico-tehnicizată în lume. Tehnica a schimbat radical modul de a gândi al oamenilor, aspiraţiile lor, comportamentul lor şi structura societăţii, dându-le falsa senzaţie a fericirii eterne pe pământ, rupându-i de cer şi golindu-i de duh.
  Mijloacele de comunicaţie, de construcţie şi de fabricaţie sunt uluitoare, dar sunt puse în slujba descompunerii şi a nimicirii.
  Ingineria genetică poate modifica speciile şi deci oamenii pot deveni fenomene de laborator, în acest mod dispărând valoarea lor umană de conştiinţe libere. Se poate determina tehnic subconştientul. Psihicul este testat şi determinat cu mijloace tehnice, prin aceasta oamenii fiind anulaţi ca responsabilitate şi independenţă.
  Atomii îşi declanşează energiile şi se pot transforma în armă a tiraniei universale.
  Cosmosul este cercetat, iar sistemul solar se vrea a fi populat, prin mijloace tehnice, de oameni, care vor duce cu ei toate viciile unei lumi alienate.
  Un evreu m-a întrebat odată de ce nu ne-a revelat Iisus toate minunile tehnicii. El nu înţelesese că tehnica n-ar fi fost posibilă fară a fi fost înscrisă ontologic în noi de către Hristos. Dar tehnica scoasă din ordinea firească a ei nu numai că nu ne este folositoare, ci este nimicitoare…”

  Apreciat de 1 persoană

 4. marcus said, on decembrie 20, 2020 at 7:53 pm

  Tot ce fac baietii astia sunt „provocari ordinare” (vorba coanii Leana), adica tot felul de abuzuri care mai de care mai nesimtite pentru a irita lumea pana in asa hal incat oamenii sa iasa cu parul. Ei vor dezordine si haos, provoaca haos cu buna stiinta.
  Startul cred ca il va da America cea cu 600 de milioane de arme detinute de civili. Sa speram ca românul va fi cu destula minte sa nu cada in capcana. Parintele Iustin Parvu, daca-mi aduc bine aminte, ne indemna sa stam cuminti acasa, nicidecum sa iesim la scandal pe strazi, parca asa zicea.
  Maica Domnului sa ne dea minte inteleapta si sa ne apere!

  Apreciat de 1 persoană

 5. mircea.v said, on decembrie 20, 2020 at 8:02 pm

  saccsiv,

  eu cred ca si Patrusca stie ce a fost in ’89 in realitate.
  Ultima fraza poate fi vazuta si ca un act de incurajare pt opozitia individuala (te opui si suporti consecintele), si ca o speranta a lui ca asa cum atunci nu se astepta nimeni la asemenea vorbe in gura unor tineri crescuti intr-un regim ateu, asa si acum vor mai fi astfel de voci, care poate se vor face auzite acolo unde nu te astepti.

  Apreciază

 6. Cosmin said, on decembrie 20, 2020 at 11:30 pm

  Fara indoiala exact asta e scopul: Revolutia.

  Incercati sa va amintiti de cand a inceput aceasta nebunie, am fost bombardati zilnic atat de mass media, cat si de volumul mare de informatie pe care noi cei ce cautam sa ne informam din surse alternative, ce l-am ingurgitat cu atata interes.

  Informatie. Multa informatie. Daca ar fi sa cataloghez cu o titulatura acest volum mare de informatie, as folosi expresia: INFORMATIE CONTRADICTORIE.

  Masuri ce nu au nici o legatura cu medicina, idei si informari antagonice, ce se schimbau de la o zi la alta.

  Totul menit sa aduca populatia la un nivel de iritare si stres cat mai inalt. Amintim pe langa toate acestea, diverse documentare, foarte profesional realizate, adica nu de catre niste bloggeri fara buget, interzise, cenzurate pe anumite canale media, care au condimentat aceasta iritare.

  Filmari si filmulete, documente, „scapate” din interior, precum cel cu Bill Gates in fata staff-ului CIA, unde prezinta un vaccin menit sa anihileze gena umana responsabila cu credinta in Dumnezeu. Cum poate sa scape un astfel de filmulet de la CIA care are un circuit inchis, sa fim seriosi?

  Se promit si se intrevad cipuri, dictatura, control total, vaccinari obligatorii, masti, interdictii, block chain, NOM, etc etc

  Bun. Acum, se ridica un set de intrebari, pe cat de legitime, pe atat de pertinente: Revolutie!!! Ok!!! Revolutie care va indrepta lumea inspre ce? Inspre o societate diferita de cea care ni se impune acum? Adica una fara cipuri, fara moneda virtuala, fara biometrie, fara dictatura medicala sau de altfel, fara interdictii de circulatie, fara abrogarea proprietatii private, fara drepturi suspendate, fara pecetea lui antihrist?

  Ma indoiesc. Atunci cum vor motiva salvatorii revolutionari continuarea aceluiasi drum pe care mergeau cei care au fost sacrificati in Revolutie???

  Ce revolutie e aceea care continua acelasi drum, aceleasi principii? Aceea nu e revolutie, e schimbarea oamenilor de la butoane. Ce garantie au noii veniti, ca lumea va sta cuminte si va accepta aceleasi conditii impotriva carora s-au revoltat deja???

  Un potential raspuns ar fi: tot asa cum nu am scapat de comunism in 89. Bun, dar au avut nevoie de 30 de ani ca sa imbrace noul comunism in staniol frumos colorat.

  Si tare am impresia ca nu mai este tot atat de mult timp la dispozitie, pentru a cosmetiza noua societate postrevolutionara 2.0

  Ma framanta si revolta cumplit ca nu pot sa vad lucrurile precum le vad foarte putini.

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 21, 2020 at 12:50 am

   Cosmin

   Frate drag, dar n-au avut nevoie de 31 de ani. Aminteste-ti, te rog:

   Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE
   https://saccsiv.wordpress.com/2009/11/09/cu-ocazia-celebrarii-caderii-zidului-berlinului-9-noiembrie-mihail-gorbaciov-ne-aminteste-ca-impreuna-cu-papa-ioan-paul-ii-a-lucrat-pentru-edificarea-noii-ordini-mondiale/

   Faptul ca au trecut 31 de ani din 1989, nu inseamna ca le-au trebuit 31 de ani „ca sa imbrace noul comunism in staniol frumos colorat”. Doctrinar, era imbracat inca de atunci. De ce n-au cladit NOM inca de atunci? Poate pentru ca tehnic inca nu aveau la dispozitie Big Brother. Iar religios inca nu avansase suficient ecumenismul total. Etc.
   Ce va distruge ultima revolutie? In primul rand ateismul. Pentru ca antihristul nu va veni peste o lume de imbecili atei. Ba mai mult, acesta va veni ca eliberator si salvator, deci sigur dictatura va fi zdrobita. Probabil deci ca si vaccinul va fi distrus, deoarece trebuie ca antihristul sa faca el minuni, nu seringile. Si multe altele se vor mai nimici, nu insa toate. De asemenea, multe unelte vor fi sacrificate, inclusiv masoneria, pentru ca illuminati doar s-au folosit de ea, nu vor insa sa si imparta puterea de la final cu ea.
   Pe de alta parte, despre necesitatea razboiului, cred ca ai inteles.

   Apreciat de 3 persoane

   • Cosmin said, on decembrie 21, 2020 at 2:02 am

    @ saccsiv

    „Si multe altele se vor mai nimici, nu insa toate.”

    Aici pare a fi piesa de puzzle care imi lipsea.

    Apreciază

   • saccsiv said, on decembrie 21, 2020 at 3:18 am

    Cosmin

    Pai da, de exemplu, de new age, de ecumenismul total, de sincretismul religios, nu se vor atinge, ci din contra. Eventual doar le vor vopsi altfel.
    Ideea de Guvern Mondial va ramane, insa nu asa cum este prezentat acum.
    S.a.m.d.

    Apreciat de 2 persoane

 7. Aurel said, on decembrie 21, 2020 at 3:34 am

  Tocmai ce au dat drumul la Covid-21. Începe marele Circ și Meci. Haosul inimaginabil, dictatura de scurtă vreme, revoluția, foametea, războiul, reducerea populației, antihristul. De-acuma, vor călca pedala la maxim. Era momentul. Toate, în numai aproximativ un an, un an și ceva, până să-l scoată pe antihrist în față. Așa cred eu, că atât de puțin va dura povestea marii nebunii, marii înșelări și marii distrugeri ce-l vor precede pe antihristul care va aduce suprema înșelare și nebunie. Toate plecate de la frica drăcească de moarte și „spre binele nostru”, desigur. Să-i ierte Dumnezeu pe cei care au crezut ce le-au spus ăștia, că habar n-au ce fac!

  Iată, Covid-21 (nu l-au numit așa încă), știrea-pilot de ieri:
  https://m.hotnews.ro/stire/24495221

  Apoi s-au mișcat rapid a doua zi, Portul Dover – prin care se face trecerea dinspre și înspre Marea Britanie – a fost închis acum 2 ore, numai pentru ieșirea din MB. Nu mai iese nimeni pe acolo. La fel și cu eurotunelul. De asemenea, sunt 6-7 țări (astea doar în ultimele ore) care au dat interzis pentru cine ar vrea să intre pe teritoriul lor dacă pleacă din Marea Britanie.
  https://www.kentlive.news/news/kent-news/port-dover-eurotunnel-closes-traffic-4817766.amp

  Fiți pregătiți de mărturisire și cu credința dreaptă neclintită, fraților! Abia acum începe cu adevărat…

  Apreciat de 1 persoană

 8. spm said, on decembrie 21, 2020 at 10:28 am

  ” mi-e teama ca acum se petrec lucrurile la fel, in sensul ca aceiasi papusari pregatesc si noua cea mai mare revolutie din istoria umanitatii:”

  Asa cred si eu. Si multi oameni credinciosi, de buna credinta nu isi vor da seama ca acea revolutie de care zici tu frate e de fapt orchestrata de papusari iar scopul e clar, noi cei ce urmarim acest blog il stim…

  Doamne ajuta! Vremurile sunt viclene tare si fara rugaciune, smerenie multa, pocainta, Sfintele Taine, Biserica, nu se poate.

  Apreciat de 1 persoană

 9. Cristian Daniel said, on decembrie 21, 2020 at 12:29 pm

  …sa nu ne autoamagim…Romania nu va face exceptie de la scenariul mondial, nu va scapa. In aceasta tara va curge sange, asa cum au prorocit si Sfantul Mitropolit Varlaam, si parintele Cleopa, si parintele Ilarion Argatu, si parintele Arsenie Boca, si pustnicii din Rarau si mai recent parintele Ghelasie Tepes. Parintele Iustin spunea ca din doua cauze se vor intampla nenorocirile la noi: numarul urias de avorturi facut de romance, fiind tara campioana la asa ceva (practic la omoruri), si lipsa de reactie la propaganda desfraului (sub toate formele sale), dintre care cel mai cumplit este homosexualitatea. Si nu se referea neaparat la autoritatile statului care sunt simple marionete in mainile papusarilor mondiali, ci in special la slujitorii Altarelor, dar si al mirenilor obisnuiti, care se complac intr-o tacere aprobatoare…
  Pe de alta parte, dna Aspazia Otel-Petrescu, marturisitoarea din temnitele comuniste, spunea nu cu mult timp inainte sa plece la Domnul, ca fata de urgia ce va veni, comunismul a fost adiere de primavara. Si asta o spunea o femeie care a suferit 14 ani in cumplitele temnite comuniste. Si tot ea adauga cu tristete: nici nu va imaginati cat de decazut este acum poporul roman din punct de vedere spiritual, al credintei, a ramas crestin-ortodox doar cu numele, in mare parte romanii sunt apostati dupa toti acesti ani de libertate prost inteleasa…putini vor fi cei care vor reusi sa treaca prin urgia ce se apropie…

  Apreciat de 1 persoană

 10. ghiveci apocaliptic said, on decembrie 21, 2020 at 2:35 pm

  Faci un ghiveci frățioare în care-i introduci și pe pr. Ilarion Argatu și pe Arsenie Boca pe lângă Sfântul Mitropolit Varlaam și pr. Iustin. Iar Aspazia Oțel Petrescu, cu tot respectul pentru domnia sa, a fost o mare închinătoare la Boca. Iar avorturile au fost făcute de români, nu numai de românce. Mai informează-te și tu puțin.

  Apreciat de 1 persoană

  • Cristian Daniel said, on decembrie 21, 2020 at 4:30 pm

   …eu vreau sa subliniez ca toti acestia (dar mai sunt si altii) au prevazut vremuri cumplite ptr Romania…in rest, nu stau eu sa-i judec caci nu mi-a dat Dumnezeu procura ca sa-i judec in locul Sau…

   Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: