SACCSIV – blog ortodox

INTUNECAREA GLOBALA este confirmata si de oamenii de stiinta. Unele masuratori indica o SCADERE cu 30% a INTENSITATII LUMINII SOLARE!!!

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 14, 2020

Repostez un articol de acum 3 ani, pentru cititorii mai noi:

Sfanta Macaria Rusoaica:

Vedeti ce intuneric s-a facut? Vrajitorii au intunecat totul. Am zis si mai devreme: curand va fi intuneric, va veti poticni in intuneric (17 noiembrie 1987). Soarele stralucea si iarna, dar acum nu mai straluceste nici vara – vrajitorii arunca blesteme asupra soarelui (27 august 1987). Vrajitorii au intunecat cerul, ca faptele lor sa nu se vada; ei iubesc intunericul (5 octombrie 1987). Oamenii intunecati au lucrat la innegrirea pamantului, iar puterile raului sporesc. Curand fiecare va sti aceasta meserie (adica vrajitoria, n. aut). Toate duhurile necurate se vor aduna in jurul celui rau. Le va aduna gramada si vor incepe. Va fi viata rea (28 octombrie 1987). Acum vine vremea lor, iar vremurile bune se sfarsesc (27 martie 1987). Vor amagi poporul si se vor arata cu degetul unul pe altul.

Cititi va rog mai multe la:

PROFETIA Sfantei Macaria rusoaica. Unele deja se implinesc sub ochii nostri…

Iata ce putem citi in articolul Întunecarea Globală de pe Adevarul din 2007:

[…]

Măsurătorile realizate timp de patru decenii, între anii 1960 şi 2000, au scos la iveală o scădere a capacităţii razelor solare de a atinge suprafaţa Pământului.

Întunecarea Globală presupune un efect de răcire care a mascat parţial adevărata putere a Încălzirii Globale.
Documentarul BBC „Horizon”, regizat de David Sington, ridică problema Întunecării Globale. Autorul argumentează că acest fenomen nou descoperit va produce reevaluări importante în ceea ce priveşte efectele Încălzirii Globale.
[…]

Povestea a început în anul 1960, când Gerry Stanhill, un biolog englez, a fost chemat în Israel pentru a proiecta un sistem de irigaţii.
Biologul trebuia să măsoare capacitatea Soarelui de a lumina această ţară. Nu s-a întâmplat nimic spectaculos la momentul respectiv. Surpriza a apărut abia peste 20 de ani, când Stanhill a repetat măsurătorile. El a constatat atunci, cu stupoare, că intensitatea luminii solare scăzuse în Israel cu 22 la sută!
Biologul a făcut în continuare cercetări pe această temă şi a descoperit o scădere a cantităţii solare cu 10 la sută şi în Statele Unite, cu aproape 30 la sută în câteva zone din Rusia şi cu aproximativ 16 la sută în insulele britanice.
[…]

Gerry Stanhill şi-a denumit descoperirea „Întunecarea Globală”, dar lucrarea sa ştiinţifică, editată în 2001, nu a fost primită cu prea mare entuziasm de către mulţi cercetători. Iniţial, experţii s-au arătat sceptici faţă de noua descoperire a lui Stanhill, atitudinea lor fiind una firească: mai puţină energie solară ar fi trebuit să răcească planeta, când, în realitate, toţi oamenii vorbeau despre o încălzire accentuată a Pământului.
Abia recent cercetările biologului englez au fost confirmate de nenumăraţi oameni de ştiinţă care au utilizat modalităţi diferite pentru măsurarea intensităţii luminii solare, dar care au ajuns la acelaşi rezultat: puterea de luminare şi de încălzire a Soarelui asupra Pământului este din ce în ce mai scăzută. În anii 2000, teoria Întunecării Globale a fost recunoscută la nivel mondial.
[…]

În ultima jumătate de secol, rata de evaporare a apei dintr-un vas a fost atent supravegheată. Prin anii ’90, cercetătorii au fost surprinşi să constate că rata evaporării scădea, deşi normal li s-ar fi părut să crească, având în vedere Încălzirea Globală. Explicaţia a fost pusă pe seama Întunecării Globale. Mulţi meteorologi consideră rata de evaporare a apei dintr-un recipient ca fiind cea mai de seamă dovadă a prezenţei Întunecării Globale.
[…]

Cercetătorii sunt neliniştiţi acum că Întunecarea Globală protejează oceanele de puterea Soarelui şi poate astfel perturba modelul de precipitaţii din lume. Prin urmare, Întunecarea Globală are efecte devastatoare asupra climei. Seceta din Africa Sub-Sahariana din anii „70-’80 este un exemplu. Atunci au murit mai mult de un milion de persoane pentru că în regiune nu mai plouase vreme de 10 ani. Studiile recente au demonstrat că Întunecarea Globală a schimbat cursul musonului sezonal din regiunea respectivă, modificând practic traseul ploilor tropicale. Cercetătorii sunt acum îngrijoraţi pentru Asia, acolo unde acelaşi muson aduce ploi pentru miliarde de oameni.
Întunecarea Globală însă a ţinut ascunse, ani de zile, efectele Încălzirii Globale, celălalt fenomen produs de poluare. Aici vorbim despre pericolul cel mai mare. Atâta timp cât aerosolii atmosferici vor împiedica razele Soarelui să mai atingă Pământul, Încălzirea Globală nu se va face resimţită la adevărata ei putere. Pe de altă parte, tocmai aceste particule sunt vinovate pentru schimbări climatice aducătoare de secetă şi moarte. Singura soluţie stă în reducerea poluării.

Cititi va rog si:

https://ro.wikipedia.org/wiki/%C3%8Entunecare_global%C4%83

Asta cu “Intunecarea Globala tine ascunsa Incalzirea Globala”, eu n-o inteleg. Pai, ori e incalzire, ori nu e. Cum adica s-o tina ascunsa? Iar experimentele ce constata o scadere a ratei evoporarii apei dintr-un vas sunt si ele clare, indicand ca nu are loc o incalzire, ci din contra. Dar asta o vedem si noi din ce in ce mai clar, caci de cativa ani frigul este stapan pana in aprilie si chiar mai. Si este din ce in ce mai frig.

Totusi, daca cititi si articolul de pe wikipedia, veti observa ca ei tin neaparat sa impace si capra si varza, adica si incalzirea globala cauzata de om si intunecarea globala, pana cand autorilor le-a iesit un mare ghiveci din care nu se mai intelege nimic.

De ce? Simplu. Treaba cu incalzirea globala este importanta pe agenda de lucru a papusarilor, caci astfel pot impune mai lesne masurile ce le doresc:

Secretarul general ONU cere țărilor să declare Stare de Urgenţă Climatică

Si totusi, de ce Intunecarea Globala?

Tagged with:

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alexander said, on decembrie 14, 2020 at 7:54 pm

  Pope Francis and the Vatican uncovered its 2020 manger scene in Saint Peter’s Square Friday, leaving onlookers scattered, scandalized, and scornful. If Satan had a nativity scene, this is what it would look like.

  Presepe per il Santo Natale 2020 in Piazza San Pietro: BRUTTO!
  https://chiesaepostconcilio.blogspot.com/2020/11/presepe-per-il-santo-natale-2020-in.html

  Vatican Christmas preparations

  Apreciază

 2. maxtor said, on decembrie 14, 2020 at 9:51 pm

  uraaaaaaaaaaaaaaaa!
  deci zero „energie verde”,HAI SA CONSTRUIM REACTOARE NUCLEARE!
  -pai,bai saccsiv,articolu pare selectat de esca-puturoasa aia maldovianca imputita care si-a pierdut mirosu de ceapa cu usturoi din chiloti….

  Apreciază

 3. Ducilancer said, on decembrie 14, 2020 at 10:33 pm

  1.

  Apoc 9

  1. Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului.
  2. Şi a deschis fântâna adâncului şi fum s-a ridicat din fântână, ca fumul unui cuptor mare, şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.

  Acum, acest lucru inca nu s-a intamplat, in intelegerea mea. Este foarte aproape sa se intample, la cativa ani in fata noastra, cam cinci, dupa capul meu sec.

  „Steaua cazuta din cer pe pamant” este Satana (Luca 10:18).

  „Fantana adancului” este „locul/dimensiunea” unde sunt dracii „legati” (in invizibilitate fata de ochiul uman), conf Luca 8:31. „Legiunea” aceea de dracii erau bucurosi sa ajunga in porci, decat sa fie trimisi in „adanc”. Sa nu creada cineva ca dracii sunt legati si stau acolo ca intr-o celula 2×2. Ei sunt „liberi” sa faca toate draciile pe care le doresc, sa ne influenteze, sa aduca nenorociri/cataclisme/molimi pe pamant (atat cat le permite Dumnezeu), dar nu au voie sa iasa fizic in fata noastra. Asta pana acum…

  I se va permite lui Satana, in ultima sa batalie disperata, impotriva omenirii, sa „deschida fantana adancului” si sa se „externalizeze”, impreuna cu dracii lui (ingeri cazuti), asa cum ni s-a spus In Sfanta Scriptura si in toate scrierile new-age-erilor indraciti (ei cu dracii faceau si fac channeling = vorbirea cu duhurile necurate).

  Atunci cand vor iesii „lacustele” pe pamant, din „fantana adancului” => soarele şi văzduhul se va întunecat de fumul fântânii.

  @saccsiv
  Si totusi, de ce Intunecarea Globala?

  Pai daca „Intunecimea sa” se va externaliza si va aparea pe pamant ca Antihrist (cine crede ca acesta este un om nascut dintr-o curva, evreica, etc….ma abtin), nu ti se pare firesc sa fie si Intunecarea Globala? 🙂

  Antihristul va aparea ca un inger de lumina (2 Corinteni 11:14), impreuna cu imensa sa armata de ingeri cazuti, doar asa omenirea va putea crede ca a venit Hristos cu ingerii sai si sa fie inselata. Amagirea va fi coplesitoare!

  Chiar si asa, cu falsa lor „lumina” diabolica, va incepe Intunecarea Globala, cea premergatoare celei de la final (Parusia = venirea adevaratului Domn Iisus Hristos), prevestita in Isaia 13:10, Ioel 2:31, Ioel 3:15, Matei 24:29, Marcu 13:24.

  2.

  @saccsiv

  „Treaba cu incalzirea globala este importanta pe agenda de lucru a papusarilor, caci astfel pot impune mai lesne masurile ce le doresc:
  Secretarul general ONU cere țărilor să declare Stare de Urgenţă Climatică”

  Adevarat ai spus.
  De aceasta realitate – „Urgenta Climatica / Incalzirea Globala / Criza Climatica” – nu vom mai scapa, pana la sfarsitul pamantului. Sub acest slogan vor impune legi draconice omenirii, pana la ultima lege = semnul fiarei.
  Poate ca de plandemie mai scapam, poate, insa de Criza Climatica nu mai scapam – ne-au spus-o in toate feluri posibile si imposibile.

  Veste buna este ca mai este foarte putin, dupa „externalizare” nu mai dureaza mult (unii spun 3 ani si jumatate). Posibil sa aiba dreptate…desi „1260 zile”, „42 luni” si „o vreme, doua vremuri si o jumatate de vreme” are si alte conotatii profetice, pe care nu le discut aici. Este ca si cum, din ziua aparitiei Antihristului, numeri 3 ani si jumatate si afli ziua Parusiei. In Matei 24:36 si Marcu 13:32, ni se spune ca nu stie nimeni ziua si ora, in afara de Tatal.
  Interesant, nu scrie ca anul nu-l putem cunoaste!!!

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 14, 2020 at 11:05 pm

   Ducilancer

   Absolut sigur antihristul va fi un om.

   Apreciază

   • Ducilancer said, on decembrie 15, 2020 at 9:58 pm

    Faptul ca inteleg intr-un fel si altcineva intelege in alt fel, nu este pricina de suparare. Dar daca „am fost intrebat”, consider ca este cinstit sa raspund, sa nu ramana cineva cu impresia ca poate cred in Mos Craciun – UFO, ET, s.a.m.d. 🙂

    @saccsiv

    Absolut sigur Antihristul va fi Satana deghizat într-un înger de lumină.
    Toata crestinatatea asteapta a doua venire a lui Hristos – Parusia.
    Ca sa insele pe acesti asteptatori (vorbesc de crestini, nu de popoarele pagane – acolo ce sa mai insele ?), Satana va contraface Parusia lui Hristos, externalizandu-se cu toti ingerii sai, spre a insela toata omenirea.

    Antihristul va aparea „ca un inger de lumina” (2 Corinteni 11:14).
    Cum adica apare Satan ca un inger de lumina? Nu este el un inger de lumina?
    Nu!
    A fost un inger de lumina, pana in ziua in care a decis sa se desparta de Duhul lui Dumnezeu, care locuia in el.
    „Haina de lumina”, „slava”, samd, este o manifestare interioara si exterioara a locuirii Duhului Sfant intr-o fiinta creata.
    Adam si Eva au pierdut „haina de lumina”, in gradina Edenului (Geneza 3:11) cand au acceptat minciuna lui Satana si s-a produs „divortul” intre rasa umana si Dumnezeu.
    Satana a ramas in continuare in natura sa ingereasca, insa nu mai este un inger de lumina, pentru ca Duhul de Viata nu mai locuieste in el => nu mai are lumina in el.
    Lumina vine doar de la Cel ce este Lumina (Ioan 8:12)!
    Satana trebuie sa faca „o inginerie” = o dracie, ca sa apara ca ceva ce nu mai este.

    @radu

    […]conform Scripturii si sfintilor antihristul va fi un om,mai mult decat atat,faimosul numar e ”numar de om”[…]

    conform Scripturii – Iezechiel Cap. 28

    1. Fost-a cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
    2. „Fiul omului, spune celui ce domneşte în Tir: Aşa zice Domnul Dumnezeu: Inima ta s-a înălţat şi a zis: „Sunt un dumnezeu şi stau pe scaunul lui Dumnezeu în inima mărilor, dar tu, deşi nu eşti Dumnezeu, ci om, îţi închipui în inima ta că eşti la fel cu Dumnezeu;
    3. Iată, tu îţi închipui că eşti mai înţelept decât Daniel şi nu sunt taine ascunse pentru tine;
    4. Prin înţelepciunea ta şi cu mintea ta ţi-ai agonisit bogăţie şi ai adunat în vistieriile tale argint şi aur;
    5. Prin înţelepciunea ta cea mare, prin ajutorul negoţului tău, ţi-ai sporit bogăţia şi mintea ta s-a îngâmfat cu bogăţia ta;
    6. De aceea, aşa zice Domnul Dumnezeu: Pentru că tu te-ai asemănat cu Dumnezeu,
    7. Iată, Eu voi aduce împotriva ta pe străinii cei mai răi din toate popoarele, şi aceia îşi vor scoate sabia împotriva frumoasei tale înţelepciuni şi vor întina strălucirea ta;
    8. În mormânt te voi coborî şi vei muri în inima mărilor de moartea celor ucişi.
    9. Spune-vei oare înaintea ucigaşului tău: „Eu sunt un dumnezeu”, când tu eşti un om în mâna celui care te ucide, iar nu Dumnezeu?
    10. Vei muri de mâna străinilor, de moartea celor netăiaţi împrejur, căci Eu am spus aceasta”, zice Domnul Dumnezeu.
    11. Şi a fost cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
    12. „Fiul omului, plânge pe regele Tirului şi-i spune: Aşa zice Domnul Dumnezeu: Tu erai pecetea desăvârşiri, deplinătatea înţelepciunii şi cununa frumuseţii.
    13. Tu te aflai în Eden, în grădina lui Dumnezeu; hainele tale erau împodobite cu tot felul de pietre scumpe: cu rubine, topaze şi diamante, cu crisolit, onix şi iaspis, cu safir, smarald, carbuncul şi aur; toate erau pregătite şi aşezate cu iscusinţă în cuibuleţe şi puse pe tine în ziua în care ai fost făcut.
    14. Tu erai heruvimul pus ca să ocroteşti; te aşezasem pe muntele cel sfânt al lui Dumnezeu, şi umblai prin mijlocul pietrelor celor de foc.
    15. Fost-ai fără prihană în căile tale din ziua facerii tale şi până s-a încuibat în tine nelegiuirea.
    16. Din pricina întinderii negoţului tău, lăuntrul tău s-a umplut de nedreptate şi ai păcătuit, şi Eu te-am izgonit pe tine, heruvim ocrotitor, din pietrele cele scânteietoare şi te-am aruncat din muntele lui Dumnezeu, ca pe un necurat.
    17. Din pricina frumuseţii tale s-a îngâmfat inima ta, şi pentru trufia ta ţi-ai pierdut înţelepciunea. De aceea te-am aruncat la pământ şi te voi da înaintea regilor spre batjocură.
    18. Prin mulţimea nelegiuirilor tale, săvârşite în negoţul tău nedrept, ţi-ai pângărit altarele tale; şi Eu voi scoate din mijlocul tău foc, care te va şi mistui; şi te voi preface în cenuşă pe pământ înaintea ochilor tuturor celor ce te văd.
    19. Toţi cei ce te cunosc între popoare se vor mira de tine, vei ajunge o groază şi în veci nu vei mai fi”.

    Daca cineva crede ca aici se vorbeste despre regele pamantesc al Tirului, e credinta lui.

    In toate cele de mai sus, se vorbeste DOAR despre Satan, fostul heruvim acoperitor Lucifer (v2, v8, v9, v12, v13, v14, v15, v16, v17, v18, v19). La fel si in Iezechiel Cap. 27

    Era regele Tirului „pecetea desăvârşiri, deplinătatea înţelepciunii şi cununa frumuseţii.”?

    Regele Tirului „te aflai în Eden, în grădina lui Dumnezeu; hainele tale erau împodobite cu tot felul de pietre scumpe: cu rubine, topaze şi diamante, cu crisolit, onix şi iaspis, cu safir, smarald, carbuncul şi aur; toate erau pregătite şi aşezate cu iscusinţă în cuibuleţe şi puse pe tine în ziua în care ai fost făcut.”?

    Regele tirului „erai heruvimul pus ca să ocroteşti; te aşezasem pe muntele cel sfânt al lui Dumnezeu, şi umblai prin mijlocul pietrelor celor de foc.”?

    Regele Tirului „Fost-ai fără prihană în căile tale din ziua facerii tale şi până s-a încuibat în tine nelegiuirea.”?

    Nu se vorbeste absolut deloc despre regele uman al Tirului. Se vorbeste doar despre Satana, care a fost odata „cununa frumusetii”, adica cununa creatiei la acel moment.

    Iezechiel Cap 31

    8. Cedrii din grădina lui Dumnezeu nu-l umbreau, chiparoşii nu se puteau asemăna cu crengile lui şi castanii nu erau la mărime ca ramurile lui; nici un copac din grădina lui Dumnezeu nu se asemăna cu el în frumuseţe.
    9. Eu îl împodobisem cu mulţimea ramurilor lui, încât toţi arborii Edenului din grădina lui Dumnezeu îl pizmuiau.

    Copaci, arbori = ingeri sau oameni. Deci „toti arborii Edenului din grădina lui Dumnezeu îl pizmuiau (adica il priveau cu dragoste adevarata si cu respect).” Intre toti ingerii/serafimii/heruvimii/etc. Lucifer era cel mai „frumos”, era unul dintre cei doi heruvimi care sigilau neprihanirea/slava lui Dumnezeu, pana in ziua in care s-a gasit nelegiuirea in el.

    Ce ne mai spune despre Satana ?

    Iezechiel Cap. 28

    v2 – „dar tu, deşi nu eşti Dumnezeu, ci om, îţi închipui în inima ta că eşti la fel cu Dumnezeu;”
    v9 – „Eu sunt un dumnezeu”, când tu eşti un om în mâna celui care te ucide, iar nu Dumnezeu?”

    Cum este mereu numit aici Satan ? Este numit: „om”. Adica creatura.
    Se face intotdeauna distinctia clara, peste tot in Scriptura, intre om/creatura si Creator.

    Omul pacatului de la sfarsit, antihristul, este acest „om” / creatura / Satan / impotrivitorul / tatal minciunii.
    Numarul lui este un nr de „om” (creatura), adica 666 (adica un om/creatura/inger complet despartit de dumnezeu). In Scriptura, 6 este mereu numarul omului / creatiei, in 6 zile a facut Dumnezeu lumea, 2 Cronici 9:13 (Greutatea aurului care i se adusese lui Solomon într-un an era de şase sute şaizeci şi şase de talanţi de aur => 666, imparatul Solomon fiind un om), etc.

    Numarul 7 este intotdeauna numarul lui Dumnezeu (al Creatorului), vezi Apoc 1:4, Apoc 3:1, Apoc 4:5, Apoc 5:6. Foarte rar se foloseste in alt mod nr 7 si atunci doar ca sa stabileasca ca ceva este complet, ex Matei 12:45.

    Crede cineva ca antihristul va fi om? Foarte bine, nu-i treaba mea sa judec credinta cuiva.
    Eu nu cred ca va fi un om.

    Daca vom trai pana atunci, vom vedea.

    Apreciază

   • VioletaB said, on decembrie 15, 2020 at 11:07 pm

    @ducilancer Ești in gravă eroare, dar gravă de tot. Așa cum ți-au răspuns și Vasile și Radu, antihristul va fi un om născut dintr-o femeie desfrânată. Un om în care va intra satana la vârsta de 12 ani. Un om în carne și oase care va face minuni prin vrăjile demonilor. Un om pe care Hristos îl va sfârși cu simpla Lui suflare.

    Am văzut recent un clip in care Mitropolitul Neofit de Morphou, Cipru povestește cazul unui demonizat prin gura căruia satana spune că Dumnezeu nu ii da voie sa ia trup omenesc.
    Adica cel rău ar vrea și a cerut de la Hristos așa ceva, dar Dumnezeu nu îngăduie.
    Demonizatul spune și că oamenii se salvează prin rugăciunile la Maica Domnului pentru că Hristos îi ascultă cererile ei de maică, fiindu-i veșnic îndatorat pentru faptul că prin Maica Domnului S-a întrupat.
    Prin gura omului, demonul spune că Dumnezeu i-a creat pe oameni în forma lemnului pe care a fost ridicat de evrei…. căci nu poate nici măcar rosti cuvântul „cruce”. Intinde-ti brațele puțin să vezi ce formă ia trupul tău. Și totuși, nu crezi in El! Sau daca crezi în El, crezi puțin.

    Apreciază

  • radu said, on decembrie 15, 2020 at 2:11 am

   ”Teoria” ta schioapata rau,confruntata cu Scriptura,e mai degraba din zona UFO,ET rai/buni,etc.
   Asa cum zice admin,conform Scripturii si sfintilor antihristul va fi un om,mai mult decat atat,faimosul numar e ”numar de om”(orice ar insemna asta),iar perioada de 42 de luni e dubla.adica o saptamana(ultima)de ani,de la prima aratare publica intr-un fel sau altul a falsului mesia.
   Referitor la subiectul propriu zis sunt foarte sceptic,conform datelor mele(si ale altora) concrete din teren(an dupa an din 2015 incoace)care imi indica evident o intensificare puternica a intensitatii radiatiei solare,o crestere a temperaturii medii si o seceta de adancime a apelor freatice.E o zona cu multe iazuri naturale care in 5 ani multe au secat cu totul,altele(si cel de pe terenul meu,pe vremuri cu pesti in el)nu se mai umple decat 1-2 luni pe an.Un alt exemplu concret – anul acesta am fost nevoit sa pun plasa de umbrire(50%)pe solar in aprilie(!),de neconceput in anii trecuti.Arde soarele intr-un hal extrem,poate datorita distrugerii stratului protector de ozon al Pamantului.Eu insumi nu mai pot lucra decat complet acoperit,oricat ar fi de cald,desi sunt tipologic rezistent la soare.

   Apreciat de 1 persoană

  • gheorghe said, on decembrie 15, 2020 at 4:09 pm

   „Şi a deschis fântâna adâncului şi fum s-a ridicat din fântână, ca fumul unui cuptor mare, şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.”

   Poate ca acum cativa ani s-a intamplat, cadn fumul si cenusa de la vulcanul islandez a dus la oprirea zborului avioanelor peste Atlantic mai multe luni…
   O fi fost semn (?) … desi nu a fost ca evenimentul din Krakatoa:
   https://www.livescience.com/28186-krakatoa.html

   Apreciază

 4. Ducilancer said, on decembrie 16, 2020 at 12:26 pm

  VioletaB said, on decembrie 15, 2020 at 11:07 pm

  1.
  @ducilancer Ești in gravă eroare, dar gravă de tot.

  2.
  Am văzut recent un clip in care Mitropolitul Neofit de Morphou, Cipru povestește cazul unui demonizat prin gura căruia satana spune că Dumnezeu nu ii da voie sa ia trup omenesc.
  Adica cel rău ar vrea și a cerut de la Hristos așa ceva, dar Dumnezeu nu îngăduie.

  Raspuns:

  1.
  acu’ ce sa zic, este eroarea mea 🙂 grava de tot.

  2.
  Si eu inteleg la fel, ca Satana sau ingerii cazuti nu „au voie” sa se materializeze (sa ia trup omenesc).
  Nu le permite pentru a nu ne coplesii cu prezenta lor, fortandu-ne liberul arbitru, sa credem in ei prin dovada stiintifica.

  Insa la sfarsit spune ca:

  Apocalipsa – Capitolul 9

  1. Şi a trâmbiţat al cincilea înger, şi am văzut o stea căzută din cer pe pământ şi i s-a dat cheia fântânii adâncului.
  2. Şi a deschis fântâna adâncului şi fum s-a ridicat din fântână, ca fumul unui cuptor mare, şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii.
  3. Şi din fum au ieşit lăcuste pe pământ şi li s-a dat lor putere precum au putere scorpiile pământului.
  4. Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor.

  Dumnezeu le permite demonilor si aceasta ultima inselatorie, prin care va incerca Satan sa-i insele chiar si pe cei alesi. Doar ca in acel moment, cei alesi vor fi pecetluiti cu Duhul Sfant. Este singura explicatie pentru care cei alesi nu vor cadea, in fata acelei amagiri coplesitoare.

  Insa:
  Aceasta ultima actiune si dorinta disperata a demonilor si a lui Satana, este ireversibila!
  Materializarea si externalizarea este ireversibila, nu se vor mai putea intoarce, la dorinta lor, in „trupurile lor ceresti = natura ingereasca cazuta”.

  Apocalipsa – Capitolul 20

  1. Şi am văzut un înger, pogorându-se din cer, având cheia adâncului şi un lanţ mare în mâna lui.
  2. Şi a prins pe balaur, şarpele cel vechi, care este diavolul şi satana, şi l-a legat pe mii de ani,
  3. Şi l-a aruncat în adânc şi l-a închis şi a pecetluit deasupra lui, ca să nu mai amăgească neamurile, până ce se vor sfârşi miile de ani. După aceea, trebuie să fie dezlegat câtăva vreme.

  Dupa aparitia si prapadul final din Apocalipsa, dupa „externalizare” si la arderea pamantului, un inger, venit din cer, avand cheia adancului, il prinde pe Satana si il leaga. Apoi, dupa miile de ani, va fi dezlegat catava vreme. Legarea si dezlegarea lui Satana, cu forta de data aceasta, ne arata ca el nu mai poate face ce vrea, odata ce a incalcat porunca expresa a lui Dumnezeu de a nu lua trup.

  Doar asa se explica:

  16. Din pricina întinderii negoţului tău, lăuntrul tău s-a umplut de nedreptate şi ai păcătuit, şi Eu te-am izgonit pe tine, heruvim ocrotitor, din pietrele cele scânteietoare şi te-am aruncat din muntele lui Dumnezeu, ca pe un necurat.
  17. Din pricina frumuseţii tale s-a îngâmfat inima ta, şi pentru trufia ta ţi-ai pierdut înţelepciunea. De aceea te-am aruncat la pământ şi te voi da înaintea regilor spre batjocură.
  18. Prin mulţimea nelegiuirilor tale, săvârşite în negoţul tău nedrept, ţi-ai pângărit altarele tale; şi Eu voi scoate din mijlocul tău foc, care te va şi mistui; şi te voi preface în cenuşă pe pământ înaintea ochilor tuturor celor ce te văd.
  19. Toţi cei ce te cunosc între popoare se vor mira de tine, vei ajunge o groază şi în veci nu vei mai fi”.

  La final, dupa dezlegare si dupa ultima amagire a neamurilor (nedreptii inviati Apoc 20:8) Satana va muri de mana omeneasca (Iezechiel Cap. 28 v18 si v19).

  Doamne ajuta!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: