SACCSIV – blog ortodox

Renasterea BANATEANA: Raed Arafat anunță că se va permite tăierea porcilor, dar fără colindat și petreceri de Crăciun și Revelion

Posted in Romania, virus by Vali on decembrie 11, 2020

Sursa: https://renasterea.ro/raed-arafat-anunta-ca-se-va-permite-taierea-porcilor-dar-fara-colindat-si-petreceri-de-craciun-si-revelion/

Raed Arafat a anunțat, joi seara, că nu vor putea fi organizate petreceri de Crăciun și Revelion cu mai mult de 20 de participanți, așa cum este în lege. Șeful DSU a recomandat evitarea colindatului, dar a precizat că este permisă tăierea porcilor.

”Toate limitările care au fost până acum rămân. Dacă vorbim despre petreceri de sute de oameni, de mii de oameni, evident că nu. La restaurant se respectă regulile de până acum, la hotel la fel. Se pot face. Colindatul pot să fie 3 persoane care merg de la casă la casă, dar evitați, chiar dacă este o tradiție. Intratul în mai multe case, mai scoți masca, riscul de infecție crește și pentru tine și pentru ceilalți. Tăiatul porcilor nu este interzis.”, a declarat Raed Arafat.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on decembrie 11, 2020 at 8:33 pm

  „Tocmai elitele acestei lumi, care, prin succesiune dinastică, s-au dedicat trup și suflet reducerii populației, se înhamă acum, invocând protejarea vieții, la producerea unui vaccin contra coronavirusului. Din acest punct de vedere, ura față de oameni – instituită pseudoștiințific, alimentată de malthusianism și modelată de teoria darwinismului social – este resortul iubirii de semeni, care pretinde că apără lumea de un nou tip de gripă.
  Singura explicație ar fi că frica de virus – o frică indusă – oferă șansa istorică unică de a-i feri pe oameni de tuse și, în același timp, de a-i lipsi genetic de ceea ce face lumea cu adevărat frumoasă pentru noi, masele: liberul arbitru.

  Pentru ca un asemenea fetiș evoluționist cu accente new age, întreținut de analiști, fundații și savanți, să nu-i răpească genetic omului talentul, arta, cultura, spiritualitatea și libertatea intelectuală, el se cuvine criminalizat ca mișcare teroristă și condamnat așa cum au fost condamnați cândva la Nürnberg zbirii regimului nazist. Cu mica diferență că, azi, acuzații nu ar încăpea pe o bancă, ci ar umple un întreg stadion.”

  Excwpţional articol !

  Scurt şi concis, în câteva rânduri explică tot ce ascunde această pandemie şi adevăratul ei scop : VACCINAREA !
  https://www.cotidianul.ro/procesele-de-la-nurnberger-reloaded-pentru-a-salva-lumea-de-fanaticii-evolutionismului/?unapproved=456745&moderation-hash=ad5951162b83314358692e9e08396c26#comment-456745

  Apreciat de 1 persoană

 2. mario said, on decembrie 11, 2020 at 9:06 pm

  Administratia aviatiei civile din china (CAAC) isi indeamna personalul sa poarte pampersi pe avion pentru limitarea virusilor din wc-urile de pe avioane.
  https://www.cnn.com/travel/article/china-civil-aviation-administration-coronavirus-guidance-intl-hnk/index.html
  Si noapte mintii inca e aici…

  Apreciat de 1 persoană

 3. marcus said, on decembrie 11, 2020 at 9:41 pm

  Ar putea oare ca vaccinul acesta, candva, nu imediat, (dupa ce va aparea si partea a doua a sa) sa dea niste asa stari psihice incat cei care l-au primit sa ajunga sa se sinucida?
  Am putea oare asista la un țunami de sinucideri pe mapamond, neimputabile nicicui decat sinucigasilor insisi? Sinuciderile in masa sa fie obiectivul si nu altceva?

  9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
  11. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.

  Apreciat de 2 persoane

 4. Stefan said, on decembrie 11, 2020 at 9:49 pm

  CTP

  Apreciat de 1 persoană

 5. De mergi la colindat, Te-amendeaza Arafat. said, on decembrie 11, 2020 at 9:53 pm

  Deci,
  De mergi la colindat,
  Te-amendeaza Arafat.

  Uf ce tare suna.

  Apreciat de 1 persoană

 6. GABI said, on decembrie 11, 2020 at 10:36 pm

  Pai daca pornesc oamenii sa colinde, anuntand Nasterea Lui Hristos, intepenesc…”virusii” si li se da planul peste cap, ce n-ati inteles. ??… in schimb sangele de la porc poate sa galgaie, ca nu exista risc de … contaminare… Pfhuii, ce baliverne….ne tot servesc acesti oameni, mai ales in posturi si Sarbatori. Vai de noi, ce-am ajuns…. la mana necredinciosilor……. Popor roman crestin ortodox trezeste-te si nu lasa ca Domnul nostru Iisus Hristos sa fie batjocorit de acesti pagani ce nu cred in El !!! Hristos Se naşte, slăviţi-L! Hristos din ceruri, întâmpinaţi-L! Hristos pe pământ, înălţaţi-vă! Cântaţi Domnului tot pământul. SI CU VESELIE, lăudaţi-L popoarelor, că S-a preaslăvit !!!!!!!!!
  Si daca mergand la colindat, ne-amendeaza Arafat.., il va amenda pe el , negresit, chiar Dumnezeu !

  Apreciat de 2 persoane

 7. ardel said, on decembrie 12, 2020 at 12:07 am

  ”stefan” esti rasist ? ”DRACU NEGRU”?

  Apreciat de 1 persoană

 8. coltescu said, on decembrie 12, 2020 at 1:59 am

  cand a venit gripa porcina s-au taiat porcii.
  cand a venit coronavirusul s-au taiat drepturile.
  la pericole similare, masuri similare.

  Apreciat de 1 persoană

 9. Irina rosu said, on decembrie 12, 2020 at 8:32 am

  Da cine e asta sa ne explice noua ce avem de facut si ce nu? De ce nu mai cade odata spionul asta bolnav de incarcerare si carantinare?

  Apreciat de 1 persoană

  • Se pare ca i-ar fi pus gand rau insasi Kovesi said, on decembrie 13, 2020 at 2:10 pm

   Asa spunea de curand doamna Sosoaca la Antena 3.

   Minutul 20.

   Ciudata aceasta postura a lui Kovesi – de „protectoare” a poporului roman in fata agresiunilor lui Arafat…

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: