SACCSIV – blog ortodox

Video (in direct): CEVA RAR. Protest germano-polonez la Frankfurt pe Oder impotriva restrictiilor

Posted in Coronavirus, GERMANIA, Polonia, proteste by saccsiv on noiembrie 28, 2020

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. VioletaB said, on noiembrie 28, 2020 at 8:35 pm

  Oare vor (vom ) rezolva ceva cu aceste proteste? Dictatorii care au pus întreaga planetă în închisoare forțată nu vor sa dea deloc înapoi ci sa continue și mai mult cu planul lor criminal.
  Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi păcătoșii!

  Apreciat de 1 persoană

 2. marcus said, on noiembrie 28, 2020 at 9:41 pm

  La greu, iata, se regasesc fratii!
  Fii lui Uț (nemții) cu fiii fratelui sau Hul (ulmerugii sau asa-zisii slavi) se aduna acum impreuna impotriva tiraniei antihristice. Timid, e adevarat, dar acesta este doar inceputul.
  Prin cei patru fii ai lui Aram fiul lui Sem, anume Uț, Hul, Gheter si Maș, Europa este pe jumatate semita (cealalta jumatate – de substrat – este iafetita).
  Trebuie sa cunoastem istoria veche si adevarata a popoarelor Europei pentru a intelege cu mintea noastra putina de astazi si cu, mai ales, credinta noastra si mai putina, ca suntem frati, frati in cel mai arzator sens al cuvantului. Pentru ca, nu-i asa? „printul acestei lumi”, pentru a putea sa stapaneasca, are nevoie ca fratii sa fie divizati si invrajbiti intre ei.

  Apreciat de 1 persoană

  • gheorghe said, on noiembrie 29, 2020 at 1:54 pm

   https://christiansfortruth.com/the-error-of-christian-dispensationalists-did-israel-reject-jesus/
   „Jews say Europeans are of Japheth…”

   Apreciază

   • marcus said, on noiembrie 29, 2020 at 7:11 pm

    Europenii sunt din Iafet, este adevarat, dar numai ca substrat, pentru ca povestea lui Aram, fiul cel mic al lui Sem, spune ca fiii acestuia, Uț, Hul, Gheter si Maș, s-au asezat in Europa (aproximativ zona Rigăi de astazi), dupa care s-au imprastiat astfel:
    – Gheter a mers catre nord in Scandinavia – Iordanes spune ca geții/goții de acolo au venit, mai tarziu, spre sud (se pare ca fieful lui Gheter era de fapt in actuala insula Gotland, unde Gheter a si murit),
    – Uț a ocupat zona actualului Belarus si actualului Kiev cu roiri succesive spre vest (asa-numita Sarmație),
    – Hul s-a asezat mai la rasarit, in zona actualei Moscove, de unde urmasii lui si ei au tot roit tot catre vest sub numele de vandali (inca de la inceputuri – vedem ca nu se opresc nici astazi!).
    – Maș s-a asezat la gurile Dunarii si tarmul vestic al Marii Negre.

    Asadar ei i-au intalnit pe verii lor, descendenti din Iafet (Meșeh, Magog, Tiras) cu care s-au amestecat si au trait in uniune firesc, rude fiind. Doar ca in urma amestecului dintre ei, au avut intaietate fii lui Aram (nepotii lui Sem) la a da nume popoarelor rezultate, fie pentru ca cei din Aram erau mai autoritari din fire, fie in virtutea faptului ca era deja foarte respectata autoritatea lui Sem ca unchi („… Iafet sa locuiasca in corturile lui Sem”).

    Un lucru foarte interesant de mentionat este ca numele de „Germania” (folosit de italicii Gomerieni) este/a fost valabil pentru intregul areal locuit de arameeni/fiii lui Aram (de unde mai tarziu „arieni”) si care tinea de la Rin la Volga si de la Baltica la Dunare si Marea Neagra, un fel de Țara Aram, o mare Proto-Armenie (vezi arimii lui Demsusianu!). O ramasita a acestui fapt o intalnim chiar si in istoriografia moderna care, habauca cum e si in nemernicia ei, i-a numit (corect dealtfel) germanici si pe veneți (urmasi ai lui Uț) si pe vandali (care au fost protoslavi), si pe goți (care erau de fapt geți), dar i-a numit asa nu pentru a face lumina in istorie ci taman pe dos, pentru a crea confuzie.

    Si inca ceva.
    Poate cineva va intreba: bun si atunci scitii cine au fost? Ei bine, scitii au fost toate aceste popoare, care cuprinse fiind in Imperiul Scitic (inainte de sec. XX î.H. si initiativa getica fiind – a getului Scita Baltul) au primit acest nume de sciti asa cum popoarele din URSS s-au numit sovietice, cu diferenta ca Imperiul Scitic a durat niste sute de ani pe cand URSS-ul…. bine ca s-a dus!

    Apreciază

 3. Moro said, on noiembrie 29, 2020 at 11:30 pm

  @marcus
  cateva intrebari de la un profan pentru un specialist ca tine in istorie straveche antica:
  Cum au ajuns unii din Armenia(Ararat),locul debarcarii, pana in Baltica si Scandinavia-grosso modo vreo 2800 km in linie aeriana, fara Scandianvian Airlines, KLM sau alti frati cu aripi ?! Prin toata padurea ancestrala Central europeana?!
  Daca tara aceea pe care o descrii tu se numea Aramia, cum de aramaica s-a vorbit in Tara dintre Rauri, aflata la randul ei la circa 1800 de km linie aeriana de limita sudica pe care o dai tu Aramiei , adica Dunarea de Jos?! Doar nu din Aramul biblic a iesit Avraam, la cate generatii dupa Sem–parca vreo 14??!!
  Pai daca ioropenii nu sunt din sula lui Iafet iesiti, sunt din cea a lui Sem, right ?!
  Zici tu „Doar ca in urma amestecului dintre ei, au avut intaietate fii lui Aram (nepotii lui Sem) la a da nume popoarelor rezultate, fie pentru ca cei din Aram erau mai autoritari din fire, fie in virtutea faptului ca era deja foarte respectata autoritatea lui Sem ca unchi („… Iafet sa locuiasca in corturile lui Sem”).
  Of, problema asta a intaietatii, care tare ii mai chinuie pe toti pretinsii urmasii ai lui Sem…. Adeca tot scurtatii de puță de mai tarziu sa conduca Ioropa, nu-i asa?!
  Cat despre getii care au venit din Scandinavia in nordul Dunarii si pe crestele Carpatilor, as zice ca ai gresit sensul de migratie si cred ca si mileniul-vezi continuitatea culturilor neolitice bronz si fier nord-dunarene.
  Eu ma tot intreb de ce italienii numesc si astazi șemo pe tonți…

  Apreciază

  • marcus said, on noiembrie 30, 2020 at 11:52 am

   Am inteles. Tu nu crezi ca hunii au batut 9 000 de kilometri din Mongolia pana in centrul Europii fara Mongolia Airlines. Deci, daca nu crezi asta, cum ai putea crede celelalte spuse de „un specialist” ca mine?

   Apreciază

  • marcus said, on noiembrie 30, 2020 at 10:11 pm

   Iar „șemo pentru tonti” stii de cand dateaza? De pe vremea cand, dupa ce Gomerus Gallus (Gomer, primul fiul al lui Iafet) a murit prematur – patriarh/rege al Italiei fiind (Italia pe atunci nu avea inca acest nume) -, iar in locul sau, ca uzurpator, a aparut unchiul sau Ham (fratele lui Iafet si al lui Sem), care Ham s-a autointitulat Saturn si care-i dispretuia atat pe Iafet cat, mai ales, pe Sem, pentru ca nu se ocupau cu practicile vrajitoresti asa cum o facea el. Il considera pe Sem fraier, deplorabil, conformist, idiot, neînvatat, neinformat, prost., un fel de „stupid people” (Silviu Brucan – daca stii cine a fost personajul).
   De unde stiu eu toate astea?… Din carti.
   Din acele carti pe care tu nu le-ai citit si, cel mai probabil, nu le vei citi niciodata. De ce nu le vei citi? Pentru ca tu stii, le-ai aflat pe toate deja, de la televizor.

   Apreciază

 4. Moro said, on decembrie 1, 2020 at 7:51 pm

  Hopa, cu *șemo* am lovit un viespar…!!!! Da’ asta am si vrut.
  Deci, cunosti spusa broscarilor.
  De unde ai tu Istoria asta cu sentimente,impresii despre persecutii fratesti „…Il considera pe Sem fraier, deplorabil, conformist, idiot, neînvatat, neinformat, prost…”.Parca imi prezinti prima serie a filmului care mai cuprinde si episoadele Jakob&Esau; Yoseff&bros., Judah&Tamar and so on.
  Ca doar n-o fi good old saint Talmud una din cartile de inspiratie pentru tine….Ptiu drace, scuipă-n sân !
  P.S. Mdaah, pe Saul Bruckner aka Silviu Brucan l-am vazut – mult prea mult – pe sticla in România. Poate aveti aceleasi surse, mai stii….!
  P.P.S. Da’ invatarea eficienta mai merge, mai merge ?! Cam încăpătânați goim ăștia dintre Carpați și Dunăre-Tisa și Marea Neagră…Cred că de la capul de lup și coada de balaur li se trage…
  @saccsiv, Io am zis in comment-ul meu anterior ca unii sufera de problema primatului, ca sa nu zic de cea a primatelor. Howgh !

  Apreciază

  • marcus said, on decembrie 1, 2020 at 10:55 pm

   Cu hunii cum ramane?

   Apreciază

   • Moro said, on decembrie 2, 2020 at 5:01 pm

    Bula mergea zilnic la Alimentara si injura pe conducatorul mult iubit ( un fel de M..e PSD din vremea aceea) cand vedea galantarele de carne goale. Cand a sarit de sub tejghea militianul, Bula a zis : Ramane cum am stabilit. Asa si cu hunii tai…Hai, pa !

    Apreciază

   • marcus said, on decembrie 2, 2020 at 10:38 pm

    Neolitic, epoca bronzului, epoca fierului. Adica, praf.
    Hai, sa traiesti!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: