SACCSIV – blog ortodox

De ce trebuie evitat acest vaccin antiCovid. Mesajul lui Robert F. Kennedy Jr.

Posted in Coronavirus, genetica, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by Vali on noiembrie 26, 2020

Sursa: https://bucovinaprofunda.com/2020/11/23/de-ce-trebuie-evitat-acest-vaccin-anticovid-mesaj-lui-robert-f-kennedy-jr/

Aș dori să vă atrag urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare anti Covid-19.  Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și deci modifică materialul genetic individual, acest fapt reprezentând o manipulare genetică, lucru care era deja interzis și considerat penal.  Această intervenție poate fi comparată cu manipularea genetică a alimentelor, care este de asemenea,extrem de controversată.  Chiar dacă mass-media și politicienii banalizează în prezent problema și chiar apelează stupid la un nou tip de vaccin pentru a reveni la normalitate, această vaccinare este problematică din punct de vedere al sănătății, moralității și eticii medicale, precum și din punct de vedere al daunelor genetice care, spre deosebire de daunele  cauzate de unele vaccinuri anterioare, vor fi ireversibile și ireparabile.

Dragi pacienți, după un vaccin ARNm fără precedent, nu veți mai putea trata simptomele vaccinului în mod complementar.  Cei vaccinați cu noul vaccin vor trebui să trăiască cu consecințele, deoarece nu mai pot fi vindecați doar prin îndepărtarea toxinelor din corpul uman, la fel ca o persoană cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, stop cardiac genetic, hemofilie, chist sau fibroză, sindromul Rett etc.), deoarece defectul genetic este pentru totdeauna!

Aceasta înseamnă clar: dacă un simptom de vaccinare se dezvoltă după o vaccinare cu ARNm, nici eu, nici alt terapeut nu vă mai putem ajuta, deoarece daunele cauzate de vaccinare vor fi ireversibile genetic.  În opinia mea, aceste noi vaccinuri reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a mai fost comisă niciodată la o scară atât de mare în toată istoria omenirii.  Așa cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic german cu mare experiență: ”De fapt, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor ar trebui să fie INTERZIS, deoarece este manipulare genetică!”

Vaccinul, dezvoltat și aprobat de Anthony Fauci și finanțat de Bill Gates, folosește o  tehnologie experimentală de ARNm.  Trei dintre cei 15 cobai umani (20%) au prezentat un „eveniment advers grav”.

Notă: ARN-ul mesager sau ARNm este acidul ribonucleic care transferă codul genetic al ADN-ului nucleului celulei către un ribozom din citoplasmă, adică cel care determină ordinea în care aminoacizii unei proteine se leagă și acționează ca  o matriță sau model pentru sinteza acelei proteine.

sursă:  Robert F. Kennedy, Jr. / facebook

VACCIN COVID = DAUNE GENETICE IRREVERSIBILE = O INFRACȚIUNE ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy_Jr.

de Mircea Puşcaşu

Articole conexe:

Vaccinarea Covid și modificarea genetică umană

Ce nu se spune despre vaccinul anti Covid făcut de Pfizer și BioNTech

Noile vaccinuri IGT vor putea modifica genetic specia umană

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Marian ' said, on noiembrie 26, 2020 at 7:47 pm

  Intrebare pentru toti : daca { DACA SI NUMAI DACA } acest vaccin anti covid va apare si-n Romania si va fi…fie gratuit fie la un pretz modic VA VETI VACCINA ? Veti accepta vaccinul fiind posibil ca NIMENI sa nu va faca sau va zica ceva insa , alternativa refuzului fiind : INTERZICEREA IESIRII IN AFARA LOCUINTEI ? Multumesc pentru sinceritate .

  Apreciază

  • Cosmin said, on noiembrie 26, 2020 at 9:23 pm

   Nu am sa fac vaccinul indiferent daca se vor aplica constrangeri sau se va promite nemurirea.

   In schimb, daca se va recurge la vaccinare obligatorie/fortata am sa actionez in legitima aparare, exact ca si cum as fi atacat de un grup infractional, in realitate, aceasta devenind institutiile de forta(vezi intrarea ilegala in biserica la Constanta).

   Am sa imi apar familia cu pretul vietii daca va fi necesar. Decat o viata cu bocancul pe gat, mai bine mor ca un caine, dar liber.

   https://www.incorectpolitic.com/vaccinarea-inseamna-crima-un-atentat-la-sanatatea-personala-la-integritatea-corporala-si-intimitatea-oricarui-om-liber-medicul-ce-vaccineaza-cu-forta-un-om-liber-merita-sa-fie-pedepsit-de-acesta/

   Apreciat de 1 persoană

   • Marian ' said, on noiembrie 27, 2020 at 1:22 am

    @ Cosmin Frumos si adevarat ai grait insa…nu-s decat vorbe . Ma rog lui Dumnezeu ca ,NIMENI sa nu ajunga in situatia pomenita de dumneata ! Curios asi fi daca vei face la fel in situatia in care va fi OBLIGATORIE insemnarea cu semnul fiarei caci , atunci chiar nu vei avea posibilitatea de-a alege si mult chiar nu mai este ?!

    Apreciază

   • VioletaB said, on noiembrie 27, 2020 at 10:15 am

    @Marian ‘ Cu ce treabă sunteți pe aici? Veniți cu tot felul de întrebări și comentarii ispititoare, cu falsa smerenie că nu ati avea multă minte și cunoștințe etc. Începeți să vă luați de comentatori vechi ai blogului care își expun părerea cinstit, in timp ce nici măcar ortodox nu sunteți. E un talmeș balmeș in capul dvs si după cum ati menționat singur, sunteți în stare să vă închinați la oricine pare duhovnicesc după mintea dvs, indiferent daca e eretic papistaș, protestant, sectant sau musulman, in loc să vă luați ca piatră de temelie învățăturile sfinților ortodocși din vechime și contemporani. Ereticii nu se închină la același Dumnezeu ca ortodocșii, ci direct la satana care i-a aruncat în ruperea de credința cea mântuitoare.

    Să începem să ne imaginăm ce am face noi in acele momente și să ne dăm mari eroi e înșelare, căci suntem slabi și niciunul nu putem garanta 100 la sută ce reacție vom avea. Ce dovezi de curaj vreți acum de la alții?

    E bine sa fim așa hotărâți, cu gândul și cu vorba, despre ce vom face atunci, precum spune Cosmin, avem datoria să luptăm până la capăt. Iar cu ajutorul lui Dumnezeu, nu vom lua pecetea, nici cele premergătoare.

    Apreciat de 1 persoană

  • Cosmin said, on noiembrie 27, 2020 at 12:56 pm

   Marian

   Eu sunt fricos din fire, fricos mai ales cand vine vorba de violenta. Nu sunt smardoi. Nu imi permite nici fizicul si nici caracterul.

   Dar, cand vine vorba ca, copilasii mei sa fie spurcati si satanizati de catre slugoii spurcatului, ratiunea mea decupleaza.

   Sper ca Dumnezeu sa imi dea suficienta intelepciune, sa imi deschida bine ochii, sa vad acele portite de scapare si sa nu fiu nevoit a fi pus in situatia de a-mi pierde mantuirea, aparandu-mi familia.

   Sunt sarac duhovniceste si nu prea am studiat indeaproape cum e judecat de Dumnezeu un om, care in apararea celor apropiati, e nevoit sa recurga la gesturi extreme, violenta si altele…

   In alta ordine de idei, trebuie sa constientizam ca nu mai avem nici o protectie lumeasca, institutiile de forta devenind grupuri infractionale.

   Doar nadejdea in bunul Dumnezeu.

   Ma intrebi:

   „Curios asi fi daca vei face la fel in situatia in care va fi OBLIGATORIE insemnarea cu semnul fiarei caci , atunci chiar nu vei avea posibilitatea de-a alege si mult chiar nu mai este ?!”

   Din punctul meu de vedere, acest mult promovat cu surle si trambite vaccin, este cel putin o parte a pecetii.

   Prin urmare, datele problemei raman neschimbate.

   Apreciat de 1 persoană

  • astridcezara said, on noiembrie 29, 2020 at 11:21 pm

   Marian,
   Gratuit sau nu,consecintele asupra individului sunt aceleasi-DEZASTRU
   Nu voi accepta vaccinul pentru ca imi pune in pericol LIBERTATEA SI MANTUIREA SUFLETULUI.
   Nu exista discutii in acest caz pentru un crestin adevarat.
   Varianta e sa ma impuste direct.Asta e.
   Nu imi voi schimba optica NICIODATA.
   Nu e usor,dar am luat deja decizia clara.
   Alternativa refuzului nu e interzicerea iesirii in afara locuintei,ca daca stai la bloc tot or sa spuna tembelii ca respiri prin preajma si ii infectezI,alternativa refuzului este o tabara de izolati,apoi puscaria si MOARTEA.

   Apreciază

 2. Stories of Christian Persecution | I Have Decided to Follow Jesus said, on noiembrie 26, 2020 at 7:50 pm

  Apreciază

 3. Spaceman said, on noiembrie 26, 2020 at 8:17 pm

  Dar dacă se va anunța cu surle, trâmbițe și cu mult fast un vaccin ARNm împotriva cancerului, sau chiar vindecarea cancerului ca efect secundar al vaccinului ARNm anticovid?

  Vaccinurile anti-Covid pot schimba viitorul medicinei. Ar putea duce la vaccinul împotriva cancerului.

  În consecință, pe măsură ce tehnologia ARNm se îmbunătățește, ar trebui să crească și viteza cu care se pot dezvolta și lansa noi vaccinuri, ceea ce ar fi extrem de benefic la următoarea pandemie.

  https://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/vaccinurile-anti-covid-pot-schimba-viitorul-medicinei-ar-putea-duce-la-vaccinul-impotriva-cancerului.html

  https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/21/universitatea-griffith-leziunile-nazale-cresc-riscul-ca-bacteriile-sa-ajunga-la-creier/comment-page-1/#comment-443234

  Apreciază

  • R said, on noiembrie 26, 2020 at 10:10 pm

   Spaceman, tu o să te vaccinezi?

   Apreciază

  • astridcezara said, on noiembrie 27, 2020 at 6:28 am

   SPACEMAN,
   VACCINUL ANTI COVID VA SCHIMBA DOAR VIITORUL IMBECILILOR CARE IL FAC.
   O SA DEVINA NISTE ZOMBIE,AIA CARE VOR SUPRAVIETUI DESIGUR.
   VACCIN DIN FETUSI AVORTATI? ??? ADICA IN ADN-UL FIECARUI OM DE PE PLANETA ENERGIA MORTII SI A PACATULUI UCIDERII ACESTOR COPII?
   CINE ISI POATE IMAGINA CA BILL GATES FACE CEVA PENTRU BINELE OAMENILOR??
   IAR BOLILE SUNT INGADUITE DE DUMNEZEU PENTRU MANTUIRE.
   O SANATATE FIZICA ITI POATE ADUCE DRUMUL SPRE IAD,CITESTE CE AU ZIS SFINTII IN LEGATURA CU ASTA…

   Apreciat de 2 persoane

  • Spaceman said, on noiembrie 27, 2020 at 12:50 pm

   @R

   Eu NU mă vaccinez!

   Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: