SACCSIV – blog ortodox

Dramele sfâșietoare ale COVID-ului: Copii împinși să-și răpească părinții din aziluri

Posted in Marea Britanie, virus by Vali on noiembrie 6, 2020

Sursa: https://evz.ro/dramele-sfasietoare-ale-covid-ului-copii-impinsi-sa-si-rapeasca-parintii-din-aziluri.html

Măsurile de izolare, impuse pentru a opri răspândirea virusului, distrug familiile, rupându-le de bătrâni, pe care îi ucid fizic și sufletește.

Poliția din Marea Britanie a arestat o asistentă medicală pensionară, în vârstă de 73 de ani, pentru că a încercat să o scoată pe mama sa, de 97 de ani, dintr-un azil, deoarece nu mai avusese permisiunea să o vadă de nouă luni, din cauza epidemiei de COVID.

Actrița Leandra Ashton a filmat-o pe mama sa, Ylenia Angeli, pe bancheta din spate a unei mașini de poliție, cu cătușe la mâini, iar înregistrarea a devenit virală pe rețelele de socializare britanice.

În înregistrare apare și bunica sa, care suferă de demență senilă și despre care Leandra Ashton afirmă că a fost dusă „cu forța” la un azil din Market Weighton, Yorkshire, Anglia.

„Mama mea a fost arestată, spune Ashton pe înregistrare. Mama mea este aici, pe bancheta din spate a mașinii. Este o asistentă medicală perfect calificată care dorește să își îngrijească propria mamă. Și iată că avem o incredibilă intervenție a poliției care o duce pe bunica mea de 97 de ani la un azil, unde starea ei se degradează și unde nu am primit permisiunea să o vedem timp de nouă luni.”

Apoi actrița i se adresează bunicii sale, cu vocea întreruptă de suspine:

„Mamaie, te iubesc și o să lupt pentru tine.”

Ashton, în vârstă de 41 de ani, a declarat ziarului The Sun, că ea și mama ei au „scos-o” pe bătrână din azil și că, în timp ce plecau cu ea au văzut administrația instituției sunând la poliție.

„Doamna a deschis ușa, iar mama a folosit florile pentru a-și face loc să intre. A spus: «Nu stați în drumul meu și al mamei mele, lăsați-mă să ajung la mama mea».”

„A îmbrățișat-o… A fost ceva înduioșător. Apoi s-a uitat spre mine, care eram afară, în timp ce administrația azilului suna la poliție.”

„A scos-o afară în scaunul cu rotile, în liniște și calm, nimeni nu ne-a împiedicat”, a mai spus actrița.

Poliția le-a oprit pe Leandra Ashton și pe Ylenia Angeli, care erau în mașini separate lângă o florărie din apropiere.

Pentru că Angeli a refuzat să o „predea” pe mama sa, poliția a arestat-o pe asistenta pensionară, în vârstă de 73 de ani. După puțin timp, femeia a fost eliberată, iar bunica, în vârstă de 97 de ani, a fost dusă înapoi la azil.

Ulterior, Ashton a explicat pe rețelele sociale că, deși familia are procură pentru utilizarea finanțelor bătrânei, nu are autoritate asupra „bunăstării” ei.

Poliția a confirmat incidentul, comisarul șef adjunct Chris Noble afirmând că a primit inițial un apel privind o „agresiune”. El a continuat: „Azilul a relatat și că o femeie pentru care avea răspundere legală a fost luată din instituție de către fiica acesteia”.

„Agenții de poliție le-au găsit pe ambele femei, împreună cu o a treia, și le-au informat că doamna trebuie să se întoarcă la azil, și că este datoria lor legală să facă acest lucru.”

Ashton a descris povestea ca fiind un „coșmar kafkian” și a oferit numeroase amănunte despre cum familia sa a încercat să atragă atenția asupra deteriorării stării bunicii ei în perioada izolării, inclusiv printr-o adresă scrisă, însă „aceasta a dispărut”.

„Când vocea ta se pierde într-un labirint de birocrație, când poliția te informează că nu figurezi pe hârtiile rudei tale, când sistemul este atât de falimentar, trebuie să luăm atitudine și să-l schimbăm.”

Anglia a intrat într-o a doua carantină, joi, 5 noiembrie, bătrânii fiind obligați să suporte povara restricțiilor care le interzic să fie vizitați de rude.

O femeie în vârstă de 104 ani, dintr-un azil scoțian, a cerut să i se permită să își viziteze familia, în ciuda pandemiei.

„Este dreptul meu. Ajutați-mă, vă rog. Mi se sfâșie sufletul”, a spus Mary Fowler. „Trebuie să-mi văd copiii. Pentru mine, timpul se scurge. Trebuie să-mi văd copiii, trebuie ca lucrurile să fie din nou ca înainte. Vă rog, ajutați-mă, ajutați-mă. Vă rog, ajutați-mă.”

 

O altă bătrână, din Yorkshire, în vârstă de 83 de ani, intervievată pe stradă de BBC, când a fost întrebată despre măsurile de izolare ale guvernului, a declarat:

„Nu-mi pasă. Eu văd lucrurile așa: nu mai am mulți ani de trăit și nu am de gând să stau închisă într-un azil.”

 

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on noiembrie 6, 2020 at 4:09 pm

  Urmează instituirea unui cumplit regim totalitar neomarxist! Mai ales la pomul lăudat, occidentul!

  Apreciază

 2. mariusmioc said, on noiembrie 6, 2020 at 7:12 pm

  listă filmări legate de problema covid cenzurate de pe contul meu youtube
  https://mariusmioc.wordpress.com/2020/11/06/lista-filmari-legate-de-problema-covid-cenzurate-de-pe-contul-meu-youtube/

  Apreciază

 3. M. Uriel said, on noiembrie 6, 2020 at 8:35 pm

  Demostratie Anti-lockdown in Liverpool

  Lockdown-Protest: Bürger fordern mehr Freiheit in Liverpool

  Apreciază

 4. doru said, on noiembrie 6, 2020 at 8:54 pm

  o cunostinta bolnava de diabet a luat covid si a fost dusa la spital (braila), acolo i-au oprit tratamentul de diabet si in 2 zile a murit. feriti-va de spitale, orice ati avea, ca au nevoie de morti cat mai multi, daca doctorii nu se conformeaza cu protocolul sunt acuzati de zadarnicerea combaterii bolilor, sunt condamnati penal….!
  se pregateste covid21 cu adevat ucigator, ca si pana acum il vor raspandi manual cu ventilatia contaminata, in Romania s-au repartizat cateva mii de morti/zi

  Apreciază

 5. Catalin said, on noiembrie 7, 2020 at 3:52 am

  Putin ar suferi de Parkinson si ar intentiona sa demisioneze in ianuarie, in aceeasi luna in care Trump si-ar termina mandatul de presedinte daca nu reuseste sa dovedeasca fraudele, coincidenta?
  https://www.mediafax.ro/externe/vladimir-putin-intentioneaza-sa-demisioneze-anul-viitor-motivul-pentru-care-nu-mai-vrea-sa-conduca-rusia-19734689

  Apreciază

 6. Apa trece, pietrele rămân said, on noiembrie 7, 2020 at 6:48 am

  E foarte grav că târgurile și piețele se închid din mai multe motive:
  1. Se lovește dramatic in producătorii interni.
  2.Vom fi dependenți de supermarketuri care vor putea impune condiții pentru achiziționarea celor necesare sau le vor aproviziona când și cu ce vor dori.
  3. Departe de a fi o măsură de protecție, prin aceasta se face un pas pentru împlinirea profeției conform căreia nu vom mai putea vinde sau cumpăra dacă…
  -nu vom fi vaccinați
  -nu vom fi cipuiți etc.
  În supermarketuri nu va putea intra virusul?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: