SACCSIV – blog ortodox

Video: Alexandru Rafila a ramas fara aer, din cauza mastii, in timp ce prezenta un plan de testare in masa si izolare prompta

Posted in ALEXANDRU RAFILA, Coronavirus, masca de protectie, VIDEO by saccsiv on octombrie 28, 2020

DIGI FM: Planul PSD pentru combaterea epidemiei de COVID-19. Rafila a avut probleme de respirație prezentându-l (VIDEO)

Alexandru Rafila a avut probleme de respirație în timp ce prezenta planul PSD pentru combaterea epidemiei COVID-19. Reprezentantul României la OMS a vorbit cu dificultate și a spus că are „o lipsă de aer”.

Printre măsurile prezentate de Rafila se numără testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectării. Potrivit documentului se are în vedere „testarea tuturor indivizilor, indiferent de simptome, în locurile cu incidență ridicată”.

Astfel sunt identificate cazurile pre-simptomatice și asimptomatice și se întrerup lanțurile de transmitere prin izolarea promptă a persoanelor infectate, se menționează în document.

În ceea ce privește accesul facil la testare, social-democrații vizează dezvoltarea unei aplicații informatice care să permită oricui să beneficieze de testare, la nevoie, în cazul în care consideră că este la risc de infecție.

PSD vrea încurajarea producției de medicamente autohtone și de dispozitive medicale necesare pentru diagnosticarea și tratamentul COVID-19.

De asemenea, potrivit documentului, PSD propune restructurarea urgentă a Direcțiilor de Sănătate Publică prin constituirea structurii operative de intervenție în sănătatea publică, coordonată de Institutului Național de Sănătate Publică, reorganizarea spitalelor generale, amenajarea de circuite dedicate și paturi pentru pacienții COVID-19, inclusiv pentru terapie intensivă, precum și asigurarea asistenței medicale de rutină pentru pacienții cu boli cronice sau acute, acces fără întârziere la serviciile de sănătate în timpul pandemiei, prin testare rapidă la internare ori prezentare.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. M. Uriel said, on octombrie 28, 2020 at 2:12 pm

  LIVE: Berliners rally for more support for arts and businesses in COVID-19 times

  LIVE: Coronavirus skeptics hold ‘March for Freedom’ in Prague

  Apreciat de 1 persoană

 2. Cosmin said, on octombrie 28, 2020 at 3:07 pm

  Oare a fost pe bune, sau e o modalitate manipulativa de a constientiza populatia amortita si indiferenta la atata minciuna si manipulare?

  Astia se straduie sa ne scoata la revolta, sau… ?

  Apreciază

  • Mani said, on octombrie 28, 2020 at 4:04 pm

   Bra’o, te-ai prins de plandemie si unul din scopurile ei! ! Un alt obiectiv al MariiMinciuniASecolului21 este distrugerea economiei popoarelor de rasa alba,spre a ridica rasa metisa,zdrobind pe albi si crestini prin galbenii pagani.

   Apreciat de 1 persoană

  • Mario said, on octombrie 28, 2020 at 5:36 pm

   Sau ii mai bate si Dumnezeu.

   Apreciat de 1 persoană

 3. dd_2d said, on octombrie 28, 2020 at 3:36 pm

  Pai trebuie sa poate sa zica ca romanul e de vina pt situatia care va fi. Ca nu au ascultat de statul grijuliu.
  Isi doresc mai multe masuri mai dure dar le trebuie scuze.

  Apreciază

 4. Mihai T said, on octombrie 28, 2020 at 5:18 pm

  Deci ce avem până acum despre mască:
  1) obstrucționarea chipului persoanei, uniformizarea chipurilor;
  2) afectarea respirației, ceea ce poate duce la probleme neurologice (Dr. Margarite Griesz-Brisson);
  3) oxigenul insuficient poate duce la apariția tumorilor (Dr. Otto Heinrich Warburg);
  4) asfixierea pur și simplu;
  5) eventuale boli pe care le ai sunt amplificate, prin faptul că recirculi mereu aceiași patogeni;
  6) scade imunitatea, pentru că intră mai puțini agenți nocivi din mediul înconjurător;
  7) docilizarea populației;
  8) ajută la vaccinarea populației (știu, e un punct scandalos, dar explic mai jos);

  Ce avem până acum despre spălatul des pe mâini:
  1) scade imunitatea;
  2) posibilă lucrătură cu nanoparticule și hidrogel;
  3) docilizarea populației;

  Despre distanțare ce avem:
  1) slăbirea coeziunii dintre oameni;
  2) docilizarea populației;
  3) ajută supravegherea prin AI. Softurile de recunoaștere facială, precum și detectarea locației, au nevoie să fie oamenii mai distanțați;

  Măștile ajută la vaccinarea populației
  Vaccinurile covid încă nu au sosit (în flacoane) dar există o înregistrare care a circulat dăunezi, cu o doamnă doctor care spune că deja oamenii sunt vaccinați fără știrea lor. S-ar folosi drone avansate, care au mecanisme de bruiere a radarelor. Acestea zboară la mică înălțime și eliberează agenții respectivi, pe care oamenii îi inhalează. Măștile produc leziuni la plămâni, ceea ce face posibil să ajungă acele substanțe în sânge. Odată ajunse în sânge, e același lucru ca și cum ți le-ar fi injectat în venă, după metoda clasică.
  De ce mai au nevoie de vaccinuri cu seringa ? Pentru că vor să se asigure că nu scapă nimeni. Aceste vaccinuri (prin inhalație sau prin injectare) au rolul de a ne modifica adn-ul, iar un alt rol ar fi să se ajungă la ”medicina personalizată”

  Măștile afectează respirația, ceea ce poate duce la probleme neurologice (https://ortodoxinfo.ro/2020/10/09/neurologist-renumit-mastile-sunt-o-crima-impotriva-umanitatii-si-un-abuz-asupra-copiilor/)

  Măștile pot cauza cancer (http://romanortodox.info/masca-cancer-moarte-prematura/)

  (În martie-aprilie a circulat zvonul că ar exista un agent patogen în aer, dar unii au ridiculizat ideea, deoarece se gândeau la avioanele care zboară la 10000 de metri. Dar cu dronele care zboară jos, parcă nu mai este ridicolă ideea.
  La vremea respectivă, un tip pe care-l cunosc, și care are miros foarte bun, mi-a zis că există ceva în aer.)

  Apreciat de 2 persoane

 5. vlad tepes said, on octombrie 28, 2020 at 6:33 pm

  Evident ca, masca n-a fost gandita pt elite, ci doar pt sclavii acestora, adica pt pulimea de rand!

  Apreciat de 1 persoană

 6. Mihai T said, on octombrie 28, 2020 at 7:24 pm

  Măștile favorizează apariția cancerului pulmonar

  https://ortodoxinfo.ro/2020/10/28/masca-favorizeaza-aparitia-cancerului-pulmonar/

  Apreciază

 7. stef said, on octombrie 28, 2020 at 7:25 pm

  https://www.national.ro/stiri-externe/pregatiti-va-noua-ordine-mondiala-vrea-vaccinarea-obligatorie-a-tuturor-copiilor-700641.html#comment-84527

  Organizația Mondială a Sănătăți insistă pentru ca guvernele lumii să convingă oamenii că vaccinul anti-Covid care va apărea pe piață este singura și unica soluție în lupta cu noul coronavirus. Pentru a submina credibilitatea celor care răspândesc, dar mai ales cred în „teoriile conspirației”, Noua Ordine Mondială se folosește de toate pârghiile oficiale, inclusiv organizații de prestigiu, ca OMS.

  TAG (sau Grupul Tehnic Consultativ pe Perspective comportamentale și Științe pentru Sănătate) este săgeata NWO care țintește în subconștientul maselor și are vârful înmuiat în argumentele științifice ale OMS.

  Noua Ordine Mondială vrea vaccinarea obligatorie a copiilor! Anunțul OMS

  Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Ghebreyesus, s-a întâlnit recent cu reprezentanții TAG. La finalul discuțiilor, șeful OMS a ieșit cu un mesaj public de încurajare pentru acceptarea unui vaccin împotriva Covid-19. Ulterior, Ghebreyesus a scris pe Twitter că a fost încântat să dialogheze cu grupul TAG „despre acceptarea și asimilarea vaccinului în contextul pandemiei Covid-19”.

  Iar vaccinarea obligatorie va începe cu generația de mâine, după cum scriu publicațiile de peste Ocean. Copiii sunt ținta numărul 1 și prin legi stricte se va impune vaccinarea lor.

  Cass Sunstein, fondator și director al Programului privind Economia comportamentală și Politica publică la Harvard Law School, va prezida grupul consultativ al OMS, creat în iulie, care va superviza vaccinarea obligatorie. Sunstein a fost șeful Biroului de informații și reglementare al ex-președintelui american Barack Obama, fiind responsabil cu supravegherea politicilor referitoare la calitatea informațiilor.

  Agent sub acoperire pus să controleze vaccinarea obligatorie

  În 2008, acest Cass Sunstein propunea într-o lucrare ca guvernele naționale să angajeze echipe de agenți sub acoperire „infiltrați cognitiv” în grupuri disidente online și site-uri web care susțin „teorii ale conspirației” despre Noua Ordine Mondială.

  Sunstein nota în lucrarea lui că operațiunile conduse de acești agenți sub acoperire ar urmări sporirea încrederii în politicile guvernamentale și în factorii de decizie, dar în același timp ar submina credibilitatea „conspiraționiștilor”.

  Apreciază

 8. Ioan said, on octombrie 28, 2020 at 11:52 pm

  La fel patesc si profesorii sau oricine a incercat sa tina un discurs mai lung. E normal, mizeria aia nu e facuta sa stai cu ea pe fata si sa iti indeplinesti sarcinile in mod normal.
  Imi arata cineva cum testezi eficienta unei mastii, sufland cu masca pe fata peste o flacara. Daca nu se stinge inseamna ca masca e buna si retine ce trebuie sa retina. Am intors-o pe cealalta fata si s-a intamplat aceeasi chestie. Cu alte cuvine caderea de presiune e imensa , aerul abia mai ajunge in plamani. Am dezvoltat ticuri de a inspira adanc la anumite intervale din cauza acestor masti.

  Apreciat de 1 persoană

 9. digi24 despre Rafila despre vaccin said, on octombrie 29, 2020 at 11:07 am

  „Rafila: Vaccinul anti-COVID rezistă doar 17 zile. Va fi nevoie de centre de vaccinare, nu poate fi făcut la medicul de familie”
  https://digi24.ro/stiri/actualitate/rafila-vaccinul-anti-covid-rezista-doar-17-zile-va-fi-nevoie-de-centre-de-vaccinare-nu-poate-fi-facut-de-medicii-de-familie-1392571

  […]

  „Acest vaccin va necesita organizarea, împreună cu Ministerul Apărării și Departamentul pentru Situații de Urgență, a unor centre de vaccinare. Nu e posibil ca medicii de familie să vaccineze în mod tradițional oamenii, pentru că acest vaccin, din momentul producerii până la vaccinare, rezistă doar 17 zile. El trebuie ținut la minus 80 de grade și în ambalajul cu gheață carbonică e păstrat doar 10 zile, iar în 7 zile trebuie administrat. Or, să vaccinezi milioane de oameni într-un timp scurt este o mare provocare.

  Dacă noi ar trebui să vaccinăm 7 milioane de persoane, vom avea nevoie de cel puțin 14 milioane de seringi, pentru că este un vaccin multidoză și asta necesită o logistică extrem de mare”

  […]

  Apreciază

 10. […] Video: Alexandru Rafila a ramas fara aer, din cauza mastii, in timp ce prezenta un plan de testare i… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: