SACCSIV – blog ortodox

Video – Polonia: Fiii si fiicele intunericului se manifesta satanic intr-o biserica catolica, pentru libertatea de a-si ucide pruncii

Posted in avort, catolici, Polonia, proteste, VIDEO by saccsiv on octombrie 26, 2020

In timp ce unii polonezi protesteaza pentru libertate impotriva dictaturii medicale, formidabila masinarie a stangii satanice a scos la inaintare fiii si fiicele intunericului pentru a protesta pentru libertatea de … a-si ucide pruncii:

Protestele pro avort din Polonia au fost declansate ca urmare a faptului ca:

Avorturile din cauza malformatiilor fatului, declarate anticonstitutionale in Polonia

Cititi va rog si:

Documentar: RADACINILE SATANISTE ale miscarii PRO AVORT

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. eliana said, on octombrie 26, 2020 at 2:40 pm

  SATANE SPURCATE

  Apreciat de 1 persoană

 2. mircea.v said, on octombrie 26, 2020 at 2:47 pm

  As vrea sa supun dezbaterii problema transmiterii Liturghiei pe internet, inregistrarea Liturghiei pe smartfonuri, daca sa avem la noi, in biserica, telefon mobil deschis si pe silent sau telefon inchis/ecranat…

  Eu, dupa capul meu, sant impotriva la asa ceva, si pt a avea telefon inchis/ecranat; asta pe tot drumul de acasa pana la biserica si inapoi. Voi incerca sa explic.

  Atunci cand apare internetul, apar si o multime de date care le oferim sistemului („omniscientei” lui). E ca si plata cash vs. card. Cand folosesti cardul se stie cat platesti, ce cumperi, cine cumpara, locatia, data, ora. Cand platesti cash, nimic din toate astea nu se cunosc, si eu asa vreau.
  Cand apare si internetul in ecuatie, apare o terta parte care iti usureaza activitatea respectiva, iti ofera un serviciu in schimbul informatiilor despre tine. Si asa cedam bucati din intimitatea noastra. Este foarte clar cui foloseste aceasta terta parte.
  La inceput, internetul a aparut in cele lumesti, iar acum isi face loc si in cele duhovnicesti.

  Sfantul Paisie Aghioritul nu accepta sa fie inregistrat cu reportofon, sa fie fotografiat. A fost impotriva introducerii mijloacelor auto in Muntele Athos. (nu a avut castig de cauza, si asta pentru mine a insemnat momentul caderii Muntelui Athos, pt ca spunea multe despre duhul ce domnea acolo).
  Oare ar fi fost de acord Sfantul Paisie cu transmiterea Liturghiei/Slujbelor Bisericesti pe internet, fapt ce presupune internet in biserica, si mireanul evlavios ce se uita la un ecran acasa si ingenuncheaza in fata ecranului…?

  Parintele Justin:
  „Scopul administrației mondiale, la ora actuală, nu este altul decât desființarea persoanei și a comuniunii dintre oameni. Dacă alte sisteme politice au înjugat drepturile oamenilor, acest sistem electronic dictatorial, va înjuga sufletul, gândirea umană. Pentru că ei vor să devenim niște numere, cum purtam, noi, deținuții, să desființeze relațiile interumane și relația omului cu Dumnezeu. Este o robotizare a societății, din care va dispare ușor, ușor omul obișnuit, și vor rămâne roboții supravegheați de oamenii superiori, care conduc lumea. Cetățeanul nostru de azi nu își dă seama, în orbirea lui, de situația în care se află, și de faptul că acceptă ca o vită propria-i desființare. Trebuie să stârpim acest sistem electronic din fașă și să facem tot posibilul să nu acceptăm această nouă ordine electronică, această civilizație virtuală, pe internet.”
  „Parintele Antin Gaina de la Manastirea Secu o data sau de doua ori pe an venea la Targu neamt; isi mai lua cate ceva si pensia de acolo. Cursa mergea de trei ori pe zi. Dar el mergea pe jos. Odata il intreb: „Parinte, de ce mergeti pe jos cand este cursa?” Dupa jumatate de an mi-a raspuns: „Am multe pacate pe sufletul meu. Nu vreau sa mai inmultesc si tehnica asta. Asta e iadul nostru!”
  Oare Parintele Justin ar fi fost de acord cu internetul in biserica, cu slujbe on-line, cu biserica on-line?

  O sa mi se spuna ca internetul este si bun si rau, depinde cum il folosim. Din pacate, internetul are o componenta rea care este permanenta – culegerea altor informatii decat cea pt care este folosit la un anume moment. Cutitul nu are o componenta rea permanenta. Poate fi bun – tai painea, poate fi rau – omori omul.
  Sau: „nu putem ajunge la Sfanta Liturghie care se tine la 200 de km distanta, si atunci macar atat, sa o ascultam/vedem pe internet”
  Mi-a spus acum vreo 4-5 ani un calugar ca si-a facut pasaport biometric ca sa mearga la Ierusalim la Locurile Sfinte

  Nu era suficient internetul la slujbe, ca au aparut si smarfonurile. Inregistreaza astea ce vrei si ce nu vrei, cu sau fara voia ta, si apoi prelucrari si analize de date de iti sta mintea in loc.

  Constantin Oprisan: „Diavolul este doar analitic, analizeaza pana la distrugere.”

  Ii rog pe preoti sa vorbeasca despre diferentele intre prezenta fizica la Liturghie, si valoarea ascultarii Liturghiei pe internet, acasa.

  Tare mai cred ca internetul asta in biserici are legatura si cu „uraciunea pustiirii”. Asa cum cnp, acte biometrice, cipuri…, premerg pecetea, asa si internetul in biserica imi e ca premerge „uraciunea pustiirii”.
  Daniel: 27. Şi El va încheia un legământ cu mulţi într-o săptămână, iar la mijlocul săptămânii va înceta jertfa şi prinosul şi în templu va fi urâciunea pustiirii, până când pedeapsa nimicirii cea hotărâtă se va vărsa peste locul pustiirii”.

  Apreciat de 1 persoană

  • Adi said, on octombrie 26, 2020 at 10:29 pm

   De acord! Aceeasi problema o am si eu cu aceste transmisiuni si din pacate e o problema prea putin discutata. In fata televizorului / monitorului nu e o prezenta harica precum in Biserica. Dumitru Staniloaie numea transmisiunile “practici smintitoare chiar blasfemietoare” , din pacate nu mai gasesc interviul respectiv.

   Apreciat de 1 persoană

 3. isa said, on octombrie 26, 2020 at 3:47 pm

  Incepe bine, face legatura dintre covid si exterminarea omenirii. Spune ca cei care vor lucrul asta nu sunt umani. Ca elita mondiala asculta de ei – corect, caci se inchina la satana. Apoi ii numeste si demoni, dar da cu bata in balta considerandu-i extraterestii. Insa rationamentul lui e corect. Inlocuiti in textul lui extraterestrii cu draci si e limpede ca lumina zilei. De ce? Pentru ca intunecatii urasc creatia lui Dumnezeu.
  https://www.naturalnews.com/2020-10-20-covid-19-isnt-a-pandemic-plan-its-an-extermination-plan-for-humanity.html#

  Apreciază

 4. Și te temi pentru ziua de mîine. said, on octombrie 26, 2020 at 4:12 pm

  Precariatul nu e mort, precariatul se transformă

  Era un cîntec pe vremuri: Jeana nu e moartă, Jeana se transformă. La fel și cu precariatul din România. Se transformă din peremiști în useriști.

  Ceee?, o să exclamați surprinși. Cum așa? Noi știm de la cei care ne dau lumină că peremiștii de ieri sînt pesediștii de azi. Ciuma roșie. Ciuma roșie.

  Nu, dragii mei naivi. Sînteți în greșeală. Să vă explic.

  PRM, la vremea sa, a fost un partid anti-sistem care a călărit valul de indignare a păturii sociale precare de la vremea respectivă. Proletariatul care o ducea de pe o zi pe alta și care era din ce în ce mai anxios și mai nervos la felul în care viitorul îi tăvălea nemilos, trăgîndu-le realitatea de sub picioare.

  Pe baza acestor emoții puternic negative, Vadim Tudor a făcut istorie politică atunci, în anii 2000, adăpîndu-se dintr-un rezervor de nemulțumire și de hăbăuceală. PRM-ului lui Vadim i-a urmat PNG-ul lui Becali, mai apoi PP-DD-ul lui Dănuț.

  Și ce bazin călăreau! Să nu uităm că în 2000, pe vîrf de criză economică și de șucăr social, PRM-ul a luat 20% și Vadim a intrat în turul 2. Iar în 2012, alt moment de supărare cauzată de criză și de nesiguranța zilei de mîine, PP-DD a luat 14%.

  În momentul de față, USR este noul PRM.

  Prezintă toate caracteristicile stilistice și structurale. Vehemență și populism grobian. Accentul pus pe lupta anti-corupție, ca un panaceu al tuturor problemelor. Personalități intense, cu ochii în flăcări și cu neuronii în scurtcircuit. Trupe de șoc aproape para-militare care să disrupă actul democratic. Ca la carte. Ca din manualul anilor 30.

  Doar electoratul s-a schimbat între timp. De la șaibă la tastatură. De la vaselină la biți. De la strung la Excel. De la ocupații preponderent manuale, bazinul din care își trăgea seva Vadim, la ocupații preponderent non-manuale, de birou, de Excel și Powerpoint, rezervorul de patimă și de voturi al USR-ului.

  Ce a rămas comun? Lipsa resurselor și traiul de pe o zi pe alta, de la un salariu la altul. Și exploatarea de către cei cu bani, la care respectivii votanți sînt slugi docile, acumulînd nemulțumire, resentiment, frică de viitor.

  Adică, pe scurt, precariat. Doar că precarii lui Vadim erau murdari de vaselină și beau bere la PET, în timp ce precarii USR-ului beau capuccino latte și sînt murdari pe creier de prea multe remanențe retinale de Pivot Tables.

  De ce s-a trecut de la bere la PET la latte și la Excel? Pentru că între timp, din România au plecat aproximativ 3 milioane de români, mai toți în puterea vîrstei, forță de muncă, mai toți cu ocupații manuale. Adică fix electoratul lui Vadim și-al PP-DD-ului.

  În schimb, tot între timp a crescut în țară o viguroasă clasă muncitoare non-manuală, care robotește disciplinată la vătafii multinaționalelor, pe la etajele de oțel și sticlă unde se rașchetează ședințe și se prelucrează slideshowuri.

  Tensiunea dintre cei care au și cei care nu au a rămas aceeași. Maniera în care clasa celor care nu au este exploatată ideologic de către trompețelele intense este aceeași. Săracii precari sînt păcăliți cam prin aceleași metode, exploatîndu-li-se furia și indignarea spre a fi transformate în voturi.

  Singurul lucru care s-a schimbat a fost structura forței de muncă, a complexității ocupaționale. În rest, relațiile asimetrice sociale rămîn aceleași, generînd aceleași frustrări. Nu ai mare lucru. Lucrezi la stăpîn în mod semi-robotic, produci plus-valoare pentru deținătorul de capital și tu primești doar firimituri, să o duci mediocru pînă la chenzină.

  Și te temi pentru ziua de mîine.

  Căci oricînd locul de muncă poate să-ți fie externalizat în India sau în Vietnam, unde alți precari vor face cam ce faci și tu, doar că de cel puțin cinci ori mai ieftin. Sau și mai nasol, să fii înlocuit de un robot, de un algoritm, care costă doar curentul electric pe care îl consumă în timp ce lucrează mai repede și mai bine decît tine.

  În aceste condiții, furia useristă este cît se poate de asemănătoare cu furia peremistă. Și la fel de necruțător și de cinic exploatată de stăpînii manipulării facile. Le fluturi niște demoni prin față, le arăți mustața lui Dragnea și gata: s-a rezolvat, i-ai băgat în Parlament.

  În rest, rămîne cum am stabilit. Să mergeți neapărat la vot, indiferent de cîte cazuri de covid vor fi atunci, chiar și dacă mor oamenii pe stradă. Dar în nici un caz să nu sărbătoriți Crăciunul, căci e foarte primejdios.

  Ghinion.

  Apreciază

  • gheorghe said, on octombrie 27, 2020 at 11:42 am

   Seamana (vag, „tras de par”) dar nu rasare…
   Cum sa compari pe Corneliu Vadim Tudor cu Plicusor, Fritz, Matilde, Barna et CO?
   Fiindca e vorba de ceva politica nu de concurs de frumusete tehnologica.

   Apreciază

 5. GABRIEL said, on octombrie 26, 2020 at 4:27 pm

  https://fr.scribd.com/document/81495332/20883342-Mark-of-the-Beast
  un amanunt important este ca in originalul din limba greaca a Apocalipsei ,pentru traducerea marcii lui antihrist, S-A FOLOSIT CUVANTUL CHARAGMA CARE PROVINE ETIMOLOGIC DIN CUVANTUL CHARAX, care inseamna multime de tepuse care aduce foarte mult cu sistemul de vaccinare lucifer-rasa, bazat pe o banda adeziva care are mai multe varfuri sau tepuse ce se aplica pe mana.
  vaccinul anticovid este marca lui antihrist fara doar si poate.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Un om said, on octombrie 26, 2020 at 5:04 pm

  Sexul este cel mai periculos drog! Ce ar fi ca societatea să considere curvia o rușine?
  Trebuie să ne trezim! O cruntă realitate, sunt milioane de morți din cauza depravării!
  În lume sunt chiar miliarde de morți! Iar noi ne temem de morții de covrigvirus! Trezirea!

  Apreciat de 1 persoană

 7. Dana said, on octombrie 26, 2020 at 7:23 pm

  Raspunzatori pt. avort sunt si barbatii, nu doar femeile. Raspund pt. unde-si lasa samanta!

  Apreciat de 2 persoane

  • gheorghe said, on octombrie 27, 2020 at 11:51 am

   Faci analogie cu coruperea – se pare dar este incorect!
   Consecinta nu este instantanee ci ulterioara, fara conspiratie pecuniara, interesata.
   Barbatul merge unde este ATRAS, PROVOCAT, IMBIAT si LASAT si unde – as zice, de regula! – implicit sau explicit PLATESTE. (sa spun ca plateste cat „nu face”?)
   Raspunderea o are pentru copilul nascut, nu pentru uciderea lui inainte de nastere – uciderea este decizia femeii care asculta de Satana.
   Sarcina apare ca urmare a deciziei femeii de a desface picioarele.
   ––
   Cea mai buna protectie – aspirina.
   … tinuta strans intre genunchi de femeie, oricat s-ar da barbatul de ceasul mortii sau i-ar promite luna de pe cer.
   De ce se „da’ femeia? Ce planuieste – pardon, ce „spera”?
   Sau isi zice ca e doar o terapie cum e statul la soare?

   Apreciază

   • Dana said, on octombrie 27, 2020 at 7:33 pm

    Gheorghe, nu este chiar asa. Aspira sa o tina barbatii in primul rand si sa nu se mai scuze ca au fost provocati! Clar, samanta trebuie sa o lase sotiei de care trebuie sa aiba grija. Se stie ca in afara castoriei nu este voie, asa ca … Daca barbatul nu este casatorit, de asemeni nu are voie. Atat barbatii sau femeile sau sunt casatoriti sau sunt calugari.

    Apreciază

  • R said, on octombrie 27, 2020 at 1:08 pm

   În viața asta femeile sunt în general învinovățite pentru avorturi, iar cele care se pocăiesc cu adevărat, își primesc plata păcatelor lor aici pe pământ, și au șansă la mântuire.

   În viața asta bărbații nu sunt în general învinovățiți pentru avorturi, chiar dacă îndeamnă, obligă sau acceptă tacit avorturile pe care le fac femeile. De aceea ei se consideră nevinovați, și dacă nu se pocaiesc cu adevărat ca să-și ia plata păcatelor aici pe pământ, vor lua pe lumea cealaltă cu ei păcatele nespovedite.

   Apreciază

 8. mario said, on octombrie 26, 2020 at 9:38 pm

  @Vasile, imi aminteam ca ai postat candva articolul cu microchimerismul dar nu il gasesc deloc pe forum si mergea bine legatura la orice articol despre pacatul curviei.
  Postez in continuare rezumat cu comentarii facute de mine pentru ca daca ar fii mai multi constienti de acest lucru sunt sigur ca femeile nu si-ar mai deschide asa usor picioarele iar barbatii ar respecta riguros virginitatea.
  https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16084184/

  În acest studiu, ele oferă o descriere a microchimerismul (MC) barbatului din creierul feminin și regiuni specifice ale creierului. Studiul a încercat inițial să stabilească dacă femeile însărcinate cu baieti ar putea fi mai predispuse la anumite boli neurologice, deoarece aceste boli apar mai frecvent la bărbați.
  „In comun cu datele care arată prezența ADN-ului masculin în lichidul cefalorahidian [32], rezultatele noastre indică faptul că ADN-ul fetal și celulele probabile pot traversa bariera hematoencefalică (BBB) ​​și pot trăi în creier. Se produc modificări ale permeabilității BBB în timpul sarcinii [33] și, prin urmare, poate oferi o oportunitate unică pentru stabilirea MC în creier. De asemenea, unice pentru studiul nostru sunt constatările că Mc masculin din creierul feminin uman este relativ frecvent (pozitiv la 63% dintre subiecți) și distribuit în mai multe regiuni ale creierului și este potențial persistent pe tot parcursul vieții umane (cea mai în vârstă femeie la care ADN-ul masculului a fost detectat în creier avea 94 de ani). ”
  Prin studiu se presupune orbește și politic corect că tot ADN-ul masculin găsit în creierul feminin provine dintr-o sarcină cu fat masculin. Amuzant cum până și cei mai străluciți oameni de știință pot trăi în negare.
  DAR, când au autopsiat creierul femeilor care nici măcar nu fuseseră însărcinate, au găsit totusi ADN masculin predominant în creierul feminin.
  Au făcut tot posibilul să ascundă dovezile acestui studiu, l-au îngropat în numeroase sub-studii, dar am cercetat cu rabdare și am găsit afirmația osandita, cea pe care au încercat să o evite. Afirmația pentru care fiecare articol scris despre acest studiu extrem de important a fost complet cenzurat și lăsat deoparte.
  De ce le este atât de frică ??
  „CONCLUZII: Microchimerismul masculin nu era rar la femeile fără fii. Pe lângă sarcini cunoscute, alte surse posibile de microchimerism masculin includ avortul spontan nerecunoscut, gemenii bărbați dispăruți prin pierderi de sarcina, un frate mai mare transferat prin circulația maternă sau INTERCURSUL SEXUAL. Microchimerismul masculin a fost semnificativ mai frecvent și niveluri mai ridicate la femeile cu avort indus decât la femeile cu alte antecedente de sarcină. Sunt necesare studii suplimentare pentru a determina originile specifice ale microchimerismului masculin la femei. ”
  Este atât de convenabil cum ignoră cea mai evidentă sursă de microchimerism ADN masculin care se gaseste în corpul feminin. Iar publicatiile medicale tocmai l-au șters insa putem citi printre linii scopul lor.
  Acest lucru are ramificații foarte importante pentru femei. Mai ales femeile promiscuoase care practică actul sexual neprotejat. Fiecare bărbat din care absorbi spermatoza devine o parte vie a ta PENTRU VIAȚĂ. Femeile autopsiate în acest studiu erau în vârstă. Unele au purtat ADN-ul masculin viu de peste 50 de ani!
  Acest lucru le supara mult pe feministele liberale dar in acelasi timp explică atât de multe despre femei, viață și relații si mai ales confirma Biblia: Matei 19:6 „Aşa că nu mai sunt doi, ci un singur trup. Deci ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă.”
  Sperma este vie, este vorba de celule vii, când este injectat în tine, înoată și se atașează și se afunda în carnea ta. Dacă este în gură, înoată și urcă în pasajele nazale, urechea internă și în spatele ochilor. Apoi sapă, intră în fluxul de sânge și se colectează în creier și coloana vertebrală. Ca ceva dintr-un film de scifi.
  Desigur ca cei care fac agenda societatilor saboteaza cu buna stiinta generatii intregi de femei tinere promovand promiscuitatea prin mixajul ADN-ului.
  ADN-ul masculin din relatiile sexuale trecute ramanand in corpul, sangele, creierul femeii gazda se transmite la un făt conceput cu un bărbat complet diferit. Deci, dacă femeia are un istoric promiscuu, atunci copiii ei vor transporta ADN din relatiile sale din trecut.
  De notat este ca religia crestina de altfel nu este prima religie ce sustine virginitatea pana la nunta si meninerea unui singur partener pe viata. Vechea religie sumeriana specifia să nu se fac sex premarital, de asemeni si homosexualitatea era interzisa. (de semnalat ca studiul a fost facut pe femei insa reiese ca si la barbati se va intampla acelasi lucru, de aici urmarile psihologice negative asupra homosexualilor).
  Inchei prin a sublinia complexitatea cat si ramnificatia acestui subiect dar mai ales inexistenta, sau mai probabil suprimarea studiilor pe aceasta tema.

  https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16084184/
  Referinte: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592#pone.0045592-Lambert1

  Apreciază

 9. Spaceman said, on octombrie 27, 2020 at 2:22 pm

  Politică…

  Mii de oameni protestează în Polonia din cauza deciziei Tribunalului prin care se interzice aproape în totalitate avortul.

  24.10. 2020

  https://www.mediafax.ro/externe/mii-de-oameni-protesteaza-in-polonia-din-cauza-noii-legi-privind-interzicerea-avortului-19706016

  Decizia Tribunalului polonez vine ca urmare a faptului că Polonia, noul mare aliat al Americii în Europa,

  29. 06. 2020

  https://www.capital.ro/noul-mare-aliat-al-americii-in-europa-schimbari-uriase-pe-scena-politica-internationala.htm

  a semnat, alături de SUA, ‘Declarația Consensuală de la Geneva’ → care cere statelor să promoveze drepturile femeilor fără acces la avort și face parte dintr-o campanie a administrației Trump.

  Campanie condusă de secretarul de stat Mike Pompeo care → vizează schimbarea politicii externe americane într-una conservatoare, chiar cu riscul îndepărtării aliaților occidentali.

  23.10.2020

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/drepturile-femeilor-limitate-sua-au-semnat-o-declaratie-pentru-interzicerea-avortului-impreuna-cu-guvernele-din-30-de-tari-1389269

  Polonia este pe listă la poziția 24, între Pakistan și Arabia Saudită, iar SUA la poziția 31, între Zambia și Emiratele Unite Arabe.

  https://www.hhs.gov/about/agencies/oga/global-health-diplomacy/protecting-life-global-health-policy/geneva-declaration.html

  Președintele Poloniei, Andrzej Duda, este infectat cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit purtătorului de cuvânt al administrației prezidențiale, Błażej Spychalski, președintele polonez se simte bine și este în contact permanent cu medicii. (Serios!? A prins vulpoiul rană! LOL)

  24.10. 2020

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/presedintele-poloniei-andrzej-duda-este-infectat-cu-coronavirus-1389935

  Victorie uriașă pentru Donald Trump. Judecătoarea Amy Barrett a fost confirmată la Curtea Supremă.

  27.10.2020

  Această catolică ferventă de 48 de ani, mamă a șapte copii și opusă avortului, urmează să depună jurământul la Casa Albă.

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/victorie-uriasa-pentru-donald-trump-judecatoarea-amy-barrett-a-fost-confirmata-la-curtea-suprema-1391346

  Women’s March (Marșul femeilor) → mișcare feministă care promovează drepturile femeilor, ale comunității LGBT și stoparea inechităților sociale → au demonstrat cu miile la Washington, D.C., împotriva numirii judecătoarei Amy Coney Barrett la Curtea Supremă și împotriva administrației Trump.

  17. 10. 2020

  https://www.npr.org/2020/10/17/924921098/womens-marches-being-held-in-washington-d-c-cities-nationwide?t=1603796524032

  Apreciază

  • Spaceman said, on octombrie 27, 2020 at 2:31 pm

   Judecătoarea Amy Barrett a fost confirmată la Curtea Supremă, ceremonia de depunere a jurământului la Casa Albă.

   Apreciază

 10. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la Video – Polonia: Fiii si fiicele intunericului se manifesta satanic intr-o biserica catolica, pent…: […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: