SACCSIV – blog ortodox

Video: Grup internaţional de medici numesc COVID-19 o farsă

Posted in Coronavirus, MEDIC, VIDEO by saccsiv on octombrie 20, 2020

Doctori din toate ţările lumii s-au coalizat pentru a emite o declaraţie colectivă prin care numesc pandemia de COVID-19 un fals.

INFOWARS: WATCH: International Group of Medical Doctors Call COVID-19 A Hoax

Priviţi: Grup internaţional de medici numesc COVID-19 o farsă

‘Nu vedem nicio dovadă a unei pandemii medicale, deci arată a plan-demie…’

‘Noi toţi spunem la unison că nu dorim această nouă normalitate…’

În filmarea de la compania britanică Oracle Films, membrii World Doctors Alliance explică pe rând de ce coronavirus-ul a fost umflat intenţionat în jurisdicţiile lor.

“Vreau să spun că nu avem o pandemie medicală sau o epidemie,” explică medicul generalist olandez Elke De Klerk.

“Noi declarăm de asemeni că COVID-19 n-ar trebui să se mai afle pe lista A, deoarece acum ştim că este un virus gripal normal iar virusul gripal normal nu se află pe lista A.”

De Klerk continuă spunând că mii de doctori şi asistente medicale sunt gata să se alăture unui proces comun împotriva statului, dat fiind că multe asistente medicale “nu vor vaccinul care ne este pregătit.”

“Vreau să spun că, dacă nu există pandemie, mă întreb de ce copiii noştri se află în şcoală cu mască pe faţă”, mai cugetă De Klerk, explicând în continuare că testul PCR folosit în mod curent pentru a ne testa de virus este defectuos.

“N-avem niciun motiv de panică. La fel ca în practica medicală, n-avem niciun motiv de panică,” ne asigură De Klerk. “Panica este creată de aceste teste fals-pozitive PCR. 89 sau 94 procente sunt fals-pozitive. Ele nu testează pentru COVID-19, şi astfel, restul sunt fals-negative, deci trebuie să ne uităm la testele clinice. Medicii trebuie să înceteze a se uita la aceste teste. E foarte important. Hai să ne întoarcem la ipoteze şi la fapte.”

În alt film din cadrul întâlnirii din 10 octombrie, gazda de la World Doctors Alliance- Dr. Heiko Schöning explică că grupul crede că epidemia de coronavirus este o “plan-demie.”

“Da, deci astea sunt declaraţiile experţilor, doctori şi alţi oameni de ştiinţă şi activişti din întreaga lume,” declară Schöning după audierea a peste 14 doctori, adăugând, “iar noi avem acest mesaj bun pentru oameni:

“’Nu vedem nicio dovadă a unei pandemii medicale, deci arată a plan-demie…’

‘Noi toţi spunem la unison că nu dorim această nouă normalitate… şi nu vrem să ne întoarcem la vechea normalitate, deoarece vechiul normal a creat situaţia cu noul normal. Noi vrem o normalitate mai bună”.

Traducerea: Costin Ştirbu

https://vimeo.com/469835389/comments

 

Tagged with: , , ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. COVID-19 o farsă – energein7's Blog said, on octombrie 20, 2020 at 3:39 pm

  […] sursa […]

  Apreciază

 2. nimeni said, on octombrie 20, 2020 at 3:47 pm

  Foarte interesant finalul: „noi toti vrem o normalitate mai buna”. Miroase a fake-NWO vs. real-NWO?!

  Apreciază

 3. stef said, on octombrie 20, 2020 at 4:47 pm

  Apreciază

 4. Radu Humor said, on octombrie 21, 2020 at 12:12 am

  Donald Trump față în față cu previziunile lui J. Edgar Hoover pentru SUA, valabile și pentru România: „Individul, pus în fața unei conspirații atât de monstruoase, nu poate crede că există. Mintea nu are capacitatea de a realiza răul care a fost introdus”
  P.S.
  Ne tot întrebam mulţi dintre noi de ce o fi nevoie de încă o poliţie , cea locală ? Pentru ce să plăteşti nişte salarii babane din bugetele locale pentru a ţine nişte trântori, care nu fac nimic altceva decât să amendeze pe cei care parchează fără să achite taxa de parcare . Ei, iată că acum se dovedeşte că minţile din umbră ştiau încă de acum 10 – 15 ani, poate chiar mai mult, că va veni covidişul ăsta şi iată cine sunt cei care au împânzit lumea cu amenzile lor pentru refuzul purtării de mască !!!Deştepţi băieţii, dar proşti românii : dacă văd un grup de 4-5 vlăjgani bruneţi ce poartă măşti numai când dau câte-o spargere sau aruncă bancomate în aer, trecând ţanţoşi fără mască, că-s la plimbare, nu la furat, voinicii poliţişti nu ştiu cum să se facă neobservaţi, dar când văd o bătrână doar cu „masca” pusă de ani , să te ţii jigniri şi apostrofări, dacă nu şi amendă pentru încălcarea legilor !
  Care legi măi nesimţiţilor, că dacă-i lege e pentru toţi, chiar şi pentru hoţi !
  Şi apoi de unde să aibă bătrânica bani, admiţând că are bunavoinţă de a se sufoca în botniţă, s-o schimbe din două în două ore, cum prevede legea lui Arahat şi-a altora ca el, chiar mai cu moţ ?!
  Că dacă poartă de la începutul grozăviei aceeaşi cârpă, de-abia atunci împrăştie microbul lui Iohanus, Orban, Rafila, sau Cercel cel mişel sărit în braţe la PSD-el, la restul românilor, un fel de muie RSR !
  P.PS.
  OMS recomandă prudenţă, nu demenţă, ba chiar i-a scăpat printre degete că n-ar fi dracul chiar atât de negru, iar Fauci şi ai lui, nu chiar atât de idioţi cum i-a făcut mama lor, că Trump doar le-a adus aminte !

  Apreciază

  • Radu Humor said, on octombrie 21, 2020 at 12:29 am

   N-am crezut niciodată că putem fi atât de proşti, cred că nici ei, cei care au făcut testarea asta pe noi !
   Acum cu ordinele astea tâmpite de purtare a botniţei peste tot, probabil doar la W.C unde ar trebui s-o porţi nu eşti amendat dacă te găsesc fără ea, vezi peste tot românaşi, de la cel de ţâţă la cel cu mustaţă cu moacele acoperite de oribilele petice ce le-au adus unora purcoaie de bani . Câte unul, rar doi ce se încumetă să-şi lase la lumina soarelui chipul cu care l-a trimis Dumnezeu pe pământ şi imediat sar pe ei zdrahonii de la locale cu chitanţierele fluturând la vedere !
   Dacă s-ar schimba situaţia de acum „20 cu mască şi doi fără, şi am fi 20 fără mască şi doi cu mască ce credeţi că ar face „organili”? Ar cere suplimentarea colegilor, sau a chitanţierelor, sau s-ar face pierduţi în noaptea minţii lor !
   Văd că ” Deşteaptă-te române !” n-a ţinut, , dar „Maschează-te române !” ne-a prins precum diareea verbală a sasului ce iese ca(sic!) cucul să ne aducă aminte ce proşti suntem şi cât îl mai răbdăm !

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: