SACCSIV – blog ortodox

Statuia „Medusa cu capul lui Perseu” a fost dezvelita marți la New York. Un simbol #MeToo, al feminismului si al stangii politice. Rabinii traditionalisti critica actiunea dar nu pot vedea tabloul in ansamblu

Posted in antihrist, ATEISM, EVREI, feminismul, PAGANISM, RABINI, STANGA by saccsiv on octombrie 18, 2020

ISRAEL 365 NEWS: PAGAN MEDUSA IDOL TO BE ERECTED IN MIDDLE OF NYC: A HOMAGE FOR RAPE VICTIMS’

Un simbol păgân, o statuie a Medusei, va fi amplasata în mijlocul New York-ului: Un omagiu adus „victimelor violului”

De Adam Eliyahu Berkowitz

„Iar pe la amiază, Ilie a început să râdă de ei şi zicea: «Strigaţi mai tare, căci doar este dumnezeu! Poate stă de vorbă cu cineva, sau se îndeletniceşte cu ceva, sau este în călătorie, sau poate doarme; strigaţi tare să se trezească!»” (Cartea a treia a Regilor, 18:27)

Ca o ironie, furia mișcării de stânga, care s-a manifestat prin doborârea statuilor, are acum o statuie proprie: o inversiune a unei povești din mitologia greacă. În timp ce creatorii aduc omagii idolatriei, versiunea lor revizuită furnizează, de fapt, un mesaj diametral opus față de ceea creatorii intenționaseră.

MEDUSA CU CAPUL LUI PERSEU

O nouă statuie numită „Medusa cu capul lui Perseu” a fost dezvelita marți la New York, în fața sediului Curții Penale din Collect Pond Park.

Statuia de bronz, înaltă de circa 2 metri și cântărind puțin sub 500 kilograme, o înfățișează pe Medusa care, potrivit mitologiei grecești, era atât de frumoasă încât zeul mării Poseidon a violat-o chiar în templul zeiței Atena. Atena a pedepsit-o apoi pentru că a pângărit locul ei sacru, blestemând-o pe Medusa să aibă pe cap șerpi în loc de păr și o privire care transforma oamenii în stane de piatră. Medusa a fost apoi izgonită iar mai târziu vânată de Perseu, care i-a retezat capul. El l-a folosit ca pe o armă, capul Medusei păstrându-și capacitatea de a transforma în piatră pe oricine s-ar fi uitat către el.

Noua operă expusă la New York prezintă însă o versiune diferită de cea a mitului, una în care Medusa ține capul lui Perseu în mâna ei. E o „inversiune” a unei inversiuni a celebrei sculpturi „Perseu cu capul Medusei” creată în secolul al XVI-lea de Benvenuto Cellini. Website-ul proiectului explică semnificația din spatele acestei reprezentări revizuite:

„Prin această lucrare, Garbati se întreabă «cum te poți considera un erou dacă învingi o victimă?». Cazurile de blamare a victimelor din poveștile despre violența sexuală produc ecouri în timp, iar în prezent prin mișcarea «me too». Garbati a prezentat în 2018 pe rețelele de socializare o fotografie a sculpturii sale originale. Această Medusa re-imaginată a devenit virală și s-a transformat într-un simbol al rezistenței din întreaga lume, inspirând mii de femei să iasă în față și să-și spună povestea. Garbati pune la îndoială caracterizarea de monstru a figurii mitice și cercetează femeia din spatele mitului.”

DECAPITAREA CA SIMBOL AL DREPTĂȚII

Statuia, comisionată prin programul „Artă în parcuri” al municipalității din New York, va fi expusă pentru șase luni iar artistul, Luciano Garbati, susține că locația este semnificativă în privința mesajului:

„Locul ales nu este unul întâmplător, din moment ce acolo sunt judecate infracțiunile în legătură cu violența asupra femeilor”, a scris Garbati pe Instagram. „Suntem în faza finală și lucrăm la ultimele detalii ale acestei sculpturi care a devenit un simbol al dreptății pentru multe femei”.

Website-ul descrie locația ca fiind scena „unor cazuri de abuzuri mari, incusiv recentul proces al lui Harvey Weinstein”.

MESAJUL PE CARE L-AU ÎNȚELES GREȘIT

Mulți au pus însă sub semnul întrebării mesajul și locul amplasării. Ashe Schow a explicat în Daily Wire că imaginea nu aduce, de fapt un mesaj anti-viol din moment ce capul din mâna Medusei este al lui Perseu și nu al lui Poseidon.

„Așadar, statuia o înfățișează pe Medusa ucigând nu pe violatorul ei, ci pe un alt bărbat care a fost asmuțit împotriva ei de o altă persoană, ceea ce nu creează impresia pe care și-o doresc sculptorii”, a scris Schow. „Dar creează, oricum, o analogie perfectă pentru criticii mișcării #MeToo, care cred că mișcarea a mers mult dincolo de intenția de a-i demasca pe abuzatorii sexuali și, în schimb, a devenit un forum pentru a acuza orice bărbat, fără a aduce și vreo dovadă. După cum s-a mai arătat detaliat, numeroase acuze #MeToo au fost demontate după o analiză sumară.”

„Mai departe, sculptura Medusei dă impresia că e ok să decapitezi un bărbat (metaforic, evident) chiar daca nu el este abuzatorul, ceea ce este exact mentalitatea de gloată care înconjoară mișcarea #MeToo. E suficientă doar o acuzație pentru ca miile de adepți să ceară scoaterea din drepturi a acuzatului. Omul este condamnat din start.”

MEDUSA – O ICOANĂ A FEMINISMULUI ȘI A STÂNGII POLITICE

De fapt, Medusa a fost deseori adoptată de feminismul modern ca un simbol al mâniei feminine. Autorii manifestului feminist, Mânia feminină: Descoperă-i secretele, Prinde-i puterea nota că: „Atunci când am întrebat femei cum arată mânia feminină pentru ele, mereu a fost Medusa cea care le-a venit în minte, monstrul cu capul cu șerpi din mitologie… Interviu după interviu ni se spunea că Medusa este «cea mai îngrozitoare femeie din lume»… [deși] niciuna dintre intervievate nu-și amintea detalii despre mit.”

Ca o ironie, în eseul ei intitulat Medusa, prima «femeie urâtă» publicat în noiembrie 2016 în Atlantic, Elizabeth Johnston spunea că Medusa a fost comparată în mod repetat cu Hillary Clinton în timpul campaniei prezidențiale.

RĂZBOIUL IDOLILOR DE SFÂRȘITUL ZILELOR

Cu șase luni în urmă, strigătul furibund al aripii radicale de stânga s-a concentrat pe dărâmarea unor statui sau monumente istorice pe care unii le considerau rasiste. Cum legea gloatelor s-a impus, au fost luate în vizor și multe monumente care nu aveau legătură cu rasismul sau altele care erau de fapt simboluri ale dreptei împotriva rasismului. Situația s-a deteriorat până acolo încât Shaun King, un lider al mișcării Black Lives Matter, a cerut distrugerea reprezentărilor creștine ale lui Iisus, pe care King le-a descris drept „un simbol al supremației albilor”.

Yosef Berger, rabin la Mormântul Regelui David de pe Muntele Sionului, remarca faptul că această „bătălie a idolilor” este o etapă necesară pentru mântuirea finală.

„În vreumuri străvechi, legiutorii foloseau idoli pentru a-și marca regatul, ca o formă de a face cunoscut poporului cine este la cârmă”, spune rabinul Berger. „Statuia este un puternic simbol al sârșitului unei dinastii. Atâta timp cât un rege este la putere, el nu va permite niciodată ca statuia sa să fie demolată.”

„Dar nu e numai din punct de vedere politic. Aspectul regalității, amplasarea de statui au rădăcini în idolatrie”, mai spune Berger, arătând că Ezechiel a profețit că Messia va fi precedat de distrugerea idolilor religioși împreună cu guvernele.

„Aşa zice Domnul Dumnezeu: „Pierde-voi idolii şi pe dumnezeii cei mincinoşi din Nof (Memfis). Nu va mai fi prinţ în ţara Egiptului şi voi răspândi groaza în ţara Egiptului.” (Ezechiel, 30:13)

„Până acum, lumea a fost dominată de războiul dintre religii”, spune rabinul. „Fiecare religie pretinde ca pe calea ei i se slujește lui Dumnezeu cu adevărat. Dar acum suntem la sfârșitul zilelor iar războiul este acum între cei care spun că există Dumnezeu și cei care spun că nu există și că religiile ar trebui eliminate.”

„Acesta este un lucru bun”, asigură rabinul Berger. „Aceasta este pregătirea căii, prin crearea unui vid în care să se poată direcționa credința universală în Hashem (adică Dumnezeu, traducerea literală fiind „Numele”) ca fiind Unul Rege Adevărat. Și aceasta va fi Lumea lui Mesia.”

 

Comentariu saccsiv:

Articolul zice bine, insa la final interpreteaza gresit, caci rabinii nu cred in Iisus Hristos, ci inca il asteapta pe mesia. Care “mesia” va fi, de fapt, antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Va fi, intr-adevar, un razboi între cei care spun că există Dumnezeu și cei care spun că nu există” iar taberele deja au inceput sa se formeze. Si da, se va crea intr-adevar un vid, doar ca directia va fi … antihristul.

Cititi va rog mai multe la:

Razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului
A reinceput. Va fi mai rau si se va termina cu sange

E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxistii, OMS-ul, pe Bill Gates si pe altii asemenea

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aurel said, on octombrie 18, 2020 at 11:18 pm

    [Saccsiv, e același mesaj de azi dimineață, o zic ca să nu mai pierzi timp recitindu-l în sensul moderării. Îl repostez pentru cei care nu l-or fi văzut. Și te rog să-mi ierți insistența, dar ai cumva vreun gând (fie de aprobare, fie de contrazicere) pentru ce ai văzut în el, în special pentru partea cu Comisia Europeană? Mulțumesc.]

    Pentru Saccsiv și pentru toată lumea. Știu că am scris multicel, dar la ce subiect e!…

    De unde va ieși antihristul, de pe ce poziție, cu exactitate. Și, mergând pe firul despre care voi vorbi în prima parte, în a doua parte voi scrie și despre cel pe care l-am găsit, cum l-am găsit – și despre care cred că-s toate șansele să fie chiar antihristul.

    O să vă spun de la început rezultatul la care am ajuns, apoi voi scrie cum am ajuns la acest rezultat, am făcut-o pe profeția din Apocalipsa, ajutându-mă și de o tâlcuire a unui părinte grec pe care am citit-o în urmă cu mai mulți ani, o tâlcuire însă al cărei rezultat era greșit – în sensul că el spunea că Vaticanul este desfrânata cea mare și că Francisc este antihristul, însă „mecanismul” tâlcuirii m-a ajutat să mă pot gândi la un același mod de cercetare și în demersul meu (el calculase numărul papilor de la înființarea în mod OFICIAL a statului Vatican, lucru care îl dusese la rezultatul, oficial, că papa Francisc este al 8-lea papă de atunci, deci el ar fi antihristul (al optulea „împărat”), iar cel de dinaintea lui, al șaptelea, stătuse puțin în poziția de papă, exact cum zice versetul 10 din cap. 17 Apocalipsa: „celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”, deci datele se potriveau de minune), veți vedea la ce mă refer și cât de important este, iar rezultatul la care am ajuns este excepțional. Cred că nu degeaba mi-a dat Dumnezeu să citesc acea tâlcuire de acum câțiva ani. Și știu că El lucrează și așa. Eu sunt prea sigur de ceea ce a ieșit. Îl rog totuși pe fratele Saccsiv, în special, să-mi spună dacă vede vreun cusur în parcursul care m-a dus la acest rezultat. Eu nu văd, în special că PREA e totul perfect pe profeție, ba chiar pe profețiile din afara Apocalipsei, plus că se leagă perfect cu cele ce le știm din pdv lumesc.

    PARTEA I

    Antihristul, așadar o zic din start, va fi următorul președinte al Comisiei Europene, în poziția aceasta fiind momentan, aleasă în 2019, Ursula von der Leyen. Ar trebui ca mandatul ei să dureze până în 2024, însă nu va fi așa, ceva se va întâmpla pe parcurs, cel mai probabil spre sfârșitul lui 2021, începutul lui 2022, așa cum cred eu cu tărie – deoarece eu credeam oricum, de dinainte de a ajunge acum 2-3 săptămâni la acest rezultat, că antihristul e la maxim un an jumătate de a-și face apariția, nu mai explic de ce aveam și am această convingere.

    Să trecem la a vă spune cum am ajuns la faptul că antihristul va fi cel care va prelua funcția de președinte al Comisiei Europene după Ursula von der Leyen. De fapt, cum am ajuns la acest rezultat este cel mai important, e ce ne interesează cel mai mult.

    Să luăm o parte din capitolul 17 Apocalipsa, cel unde ni se vorbește despre antihrist și Babilonul cel mare:

    „[…]
    3. (…) Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.
    4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.
    5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.
    6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.
    7. Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne.
    8. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.
    9. Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia.
    10. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.
    11. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.
    […]”

    Vom fi interesați de aici, în mod special, de versetele 10 și 11.

    Eu, în ultimele luni, cum nu mai făcusem niciodată, am zis să mă rog să-mi dea Dumnezeu să înțeleg tainele legate de semnul fiarei și de fiară. Nu pentru mine, deși curiozitatea mi-era maximă, ci pentru a-i ajuta pe cei din jurul meu să nu cadă în ce urmează, să nu-și piardă mântuirea.

    Și într-adevăr, Dumnezeu iar mi-a dat, după ceva vreme. Trebuie să spun că nici n-aș fi îndrăznit înainte să mă gândesc să cer… sau că ar arăta așa ceva unuia ca mine…

    Astfel, acum vreo 2-3 săptămâni, s-a făcut că am înțeles că Babilonul cel mare este Uniunea Europeană. Ea e „mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului”. Când am realizat că UE este Babilonul cel mare, eu am uitat că din asta puteam ajunge la antihrist, nu m-am reuitat peste textul Scripturii, că-mi dădeam seama. După câteva zile, se făcea că citeam niște articole mai vechi de pe acest blog, iar din articol în articol găsesc unul de acum mulți ani în care și Saccsiv (parcă și alții citați, ca Florin Stuparu, sper să nu greșesc) bănuia sau considera că UE e Babilonul cel mare. M-am bucurat să văd asta atunci.

    După alte câteva zile însă m-a izbit aducerea aminte a legăturii dintre Babilon și fiara antihristul. Și când mi-am adus aminte… m-am pus pe treabă.

    Așadar, fiindcă UE e Babilonul, mergem la versetele 10 și 11 pentru a ajunge la antihrist. În v. 9 zice despre cele 7 capete ale fiarei că sunt 7 „munți” deasupra cărora șade femeia (femeia fiind UE), și nu ne mai oprim la anumite tâlcuiri pe care le-am văzut de-a lungul vremii în sensul ăsta (strict despre „planul” în care acele 7 capete reprezintă 7 „munți”), dar în versetul 10 zice despre același număr de 7 capete că: „DAR SUNT ȘI şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”.

    Ai cui împărați sunt cei 7? Ai femeii, ai cetății celei mari, ai Babilonului cel mare, sunt împărații (capetele fiarei) peste care de asemenea femeia-Babilon „șade”, adică având sensul că Babilonul e „susținut” și condus de cele 7 capete-împărați ale fiarei, fiara fiind chiar al 8-lea cap, ultimul cap, care le și „poartă” pe cele 7 (de dinaintea sa!). Deci cei 7 împărați sunt nu în același timp cu fiara (e extrem de important de precizat acest lucru, deoarece altfel ajungem să ne gândim la alte lucruri care ar fi greșite și ne-ar depărta de la ce ne transmite cu adevărat acel „dar sunt și 7 împărați…”; putem discuta separat dacă propune cineva o astfel de discuție), ci cei 7 împărați se succed (s-au succedat) unul după altul ca într-o împărăție: „cinci au căzut (adică cu timpul, nu deodată), unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni…” – observăm de aici că este foarte clar că cei 7 nu împărățesc în același timp, ci a „căzut” fiecare la timpul său, iar antihristul va veni după ei pe scaunul de împărat, de aceea „îi poartă” pe cei 7, el fiind „dintre cei șapte”, adică fiind din același aluat – și va fi al 8-lea. Eu uitasem tocmai partea cu împărații. Așadar: împărații, cei 7, sunt ai UE.

    Atunci m-am pus pe căutat. Ce căutam? Căutam, mai întâi, să văd care este scaunul de „împărat” în Uniunea Europeană. Eu la momentul ăla nu știam nimic de cum e structurată UE. Știam că auzisem de președinți la mai multe organisme (despre care de asemenea auzisem, normal) ale UE, ceea ce mă punea din start în încurcătură, această multitudine de președinți și organisme. Și dă-i cu căutare, să înțeleg cum e, care-i adevăratul împărat. Descopăr mai multe organisme, din care rămân doar 3 ca contând din punct de vedere legislativ: Parlamentul European, Consiliul Uniunii Europene (diferit de Consiliul European) și Comisia Europeană. Înainte de a mă informa cum e organizată UE, mai știam un lucru, anume că Comisia Europeană e un drac, un mare-mare drac.

    Dintre cele 3, Consiliul UE are o președinție rotativă între statele membre, cu un mandat de 6 luni, probabil că știți. Deși lucrul ăsta îmi spunea din start că acest Consiliu nu poate deține acel scaun de „împărat” pe care-l căutam, cercetarea mi-a arătat clar că acest Consiliu UE nu reprezintă capul UE, nu reprezintă puterea cea mare care să fie demnă de a avea scaunul de „împărat” al UE.

    Parlamentul European. Deși ar părea că Parlamentul e cel dintâi organ de putere al UE – Comisia Europeană „răzpunzând” (vorba vine…) în fața Parlamentului, alegându-i-se președintele chiar de către Parlament –, în realitate Comisia Europeană este Căpățâna UE, cunoscută și ca „guvernul UE”.

    Comisia e Căpățâna. Parlamentul nu inițiază și nu propune nimic, singura care are aceste drepturi este Comisia. Deși Parlamentul aprobă, adoptă ceea ce Comisia propune, Comisia nu numai că este cea care dă tonul, cea care indică direcția, dar tot ea stă cu „biciul” pe țări să aplice ce se adoptă, ea e cea care taie și spânzură în rândul țărilor, să o spunem pe scurt, fără să ne mai învârtim și să ne plictisim cu menționarea atribuțiilor ei oficiale.

    Un președinte al Comisiei este ales pentru un mandat de cinci ani, având posibilitatea la încă un mandat, deci maxim două mandate de câte 5 ani. Postul de președinte a fost înființat în 1958, după ce în 1957, prin Tratatul de la Roma, a fost înființată Comunitatea Economică Europeană (care-și va schimba după zeci de ani denumirea în UE). Comisia e formată, astăzi, din 27 de „comisari”, fiecare fiind câte un reprezentant al celor 27 de state membre, plus șeful Comisiei: președintele. Din 1958 și până azi Comisia Europeană a avut 13 conduceri, purtând numele președintelui, exemplu: în 1 decembrie 2019 s-a început al 13-lea mandat al Comisiei, președinte fiind Ursula von der Leyen, Comisia purtând în mandatul ei numele de Comisia Leyen.

    Comisia Europeană, fraților, este cea care dă scaunul „împăraților” despre care vorbesc versetele 10 și 11 din cap. 17 al Apocalipsei. Președinții Comisiei Europene sunt „împărații”.

    Dar abia acuma începe „spectacolul”. Abia acuma vom vedea cum se suprapune perfect cu ce spun Apocalipsa și profețiile din afara ei.

    Știm că sunt câțiva Sfinți cărora Dumnezeu le-a arătat că Sfârșitul Lumii va veni la jumătatea veacului al 8-lea, adică mileniul 8, jumatea lui. Unora li s-a arătat chiar și numărul exact: 7500. Anul 7500 a fost în anul 1992. Dar oare Dumnezeu le-a arătat anul sfârșitului într-un sens propriu? Dumnezeu nu face așa ceva, cu atât mai mult că trebuie să se împlinească ce e scris în Apocalipsă mai întâi.

    Deci, Dumnezeu nu lucrează așa. Dar de ce a spus unora jumatea mileniului 8 (care se referă la „aproximativ”, nu la „exact”), iar altora le-a arătat chiar anul 7500 de la Adam, adică 1992 de la Hristos?! De ce unora le-a arătat un an fix? Ce s-a întâmplat în 1992? Eu am crezut în ultimele luni, de când cu nebunia Covid, că în 1992 s-ar fi născut antihristul, deoarece se lega foarte tare cu convingerea mea că el va apărea cam pe la sfârșitul lui 2021 – cel mult începutul lui 2022, iar dacă de fapt asta ar fi transmis Dumnezeu prin faptul că a arătat anul 7500 (1992) unor Sfinți, atunci în 2022 antihristul ar fi avut 30 de ani, cum în general se crede că va avea el când va apărea (imitarea lui Hristos, Hristos la 30 începându propovăduirea). Până nu apare antihristul, să vedem exact în ce an s-a născut, nu putem ști dacă ȘI la asta se referea acel an 7500. Însă aici este vorba de altceva, acel an 7500 ne ajută enorm. În 1992 s-a semnat Tratatul de la Maastricht (știu că Saccsiv și cititorii fideli cunosc foarte bine asta), prin care Comunitatea Economică Europeană, înființată în 1957, devine Uniunea Europeană. Deci de fapt atunci s-a trecut cu adevărat la Babilonul cel mare, femeia „beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus”. Până au pus în practică ce se stipulase în Tratat a mai trecut ceva vreme, s-a făcut 1993, însă să reținem că în 1992 s-a semnat și astfel s-a născut Adevărata Uniune Europeană.

    Comisia Europeană a avut 13 mandate din 1957 și până azi. Comisia Leyen, aleasă în 2019, fiind al 13-lea guvern al Uniunii Europene, președinte fiind Ursula von der Leyen, prima femeie aleasă la conducerea Comisiei. Nu degeaba…

    Da, pe hârtie, chiar ei spun (sunt lucruri oficiale) că e al treișpelea guvern, însă au fost de fapt 14 președinți (o să explic puțin mai târziu), iar de la Tratatul de la Maastricht și până azi nu sunt nici 13, nici 14 președinți. Ați ghicit: Ursula von der Leyen este al 7-lea președinte al Comisiei Europene din 1992 încoace. Antihristul este cel care va fi al optulea – „şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.” Iertați-mă, asta nu putea fi o coincidență halucinant de mare. Care era probabilitatea ca, din 1992 și până azi (când vedem mai toți, din cei de pe aici, că antihristul bate la uși), să fie fix 7 președinți ai Comisiei Europene, al șaptelea fiind încă în funcție?!

    Fără a mă lăsa influențat de faptul că poate chiar am dat de el, cel mai sigur și firesc este că antihristul este deja angajat în cadrul Uniunii Europene, mai mult de-atât, cel mai probabil este membru în Parlamentul European, deoarece din Parlament se aleg președinții Comisiei. Parlamentul are vreo 7 sute și ceva de membri.

    Sigur că el nu va rămâne în funcția aia până la final. Așa își va începe lucrarea de înșelare mondială. Să ne amintim ce se spune în același capitol 17 din Apocalipsa, versetul 16: „Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc”. Deci el va face praf și pulbere Babilonul, cetatea cea mare. Păi nu știm noi că UE a fost creată ca o treaptă spre o conducere mondială dorită de oculta satanistă? Ca o treaptă – care va fi înlăturată. Iată cum se potrivește!

    Acuma, hai să vedem cum e cu cei 13 președinți din 1957 încoace, care-s de fapt 14, să vedem cum de „ei” (a se citi „diavolul”, care cunoaște Scriptura) în mod special nu amintesc pe unul dintre cei 14, dar să vedem și cât de exact ne-a scris Sfântul Ioan, de la Duhul Sfânt, în versetele respective din Apocalipsa.

    Sunt într-adevăr 13 guverne din 1957 până azi, dar sunt 14 președinți. Să înșiruim mai întâi guvernele și președinții, apoi comentez.

    1. Walter Hallstein, primul președinte al Comisiei, Comisia Hallstein: 1958-1967.
    2. Jean Rey, Comisia Rey: 1967-1970
    3. Franco Maria Malfatti, Comisia Malfatti: 1970-1972
    4. Sicco Mansholt, Comisia Mansholt: 1972-1973
    5. François-Xavier Ortoli, Comisia Ortoli: 1973-1977
    6. Roy Jenkins, Comisia Jenkins: 1977-1981
    7. Gaston Thorn, Comisia Thorn: 1981-1985

    8. Jacques Delors, Comisia Delors: 1985-1995
    9. Jacques Santer, Comisia Santer: 24 ianuarie 1995 – 15 martie 1999
    10. Manuel Marín, Comisia Santer: 15 martie 1999 – 17 septembrie 1999; interimar, a preluat aceeași Comisie Santer, din cauza unui scandal de corupție legat de Jacque Santer
    11. Romano Prodi, Comisia Prodi: 1999-2004
    12. José Manuel Barroso, Comisia Barroso: 2004-2014
    13. Jean-Claude Juncker, Comisia Juncker: 2014-2019
    14. Ursula von der Leyen, Comisia Leyen: 1 decembrie 2019 – … 2024 ar fi fost în mod normal, dar nu va fi 2024…

    Tratatul de la Maastricht, ziceam, semnat în 1992, când se naște adevăratul Babilon cel mare. În vremea aia era președinte Delors, deci el a prins în funcție și vechea poveste, și noua poveste. Așadar, de la Tratatul de la Maastricht calculăm. Sunt 6 guverne de atunci, însă sunt 7 președinți. Faptul că ei nu-l amintesc sau nu-l socotesc la număr pe Manuel Marin, cel care a fost interimar pentru 6 luni, nu înseamnă absolut nimic. Dumnezeu n-a socotit „împărățiile”, a socotit omul, „împărații”. Deci sunt 7 președinți din 1992 și până la Ursula, inclusiv.

    Acești 7 președinți sunt cei 7 împărați din versetul 10. Hai să revedem versetul: „Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”. (Desigur, când Sfântului Ioan i-a fost dat să vadă lucrurile astea, i s-a dat să vadă fix peste perioada în care Juncker, al 6-lea, era președinte, de aceea zice: „unul mai este”, pentru că i se dăduse să vadă omenirea în perioada lui Juncker.)

    Vedem că despre al șaptelea spune că atunci când va veni va sta puțină vreme. Ce înseamnă „puțină vreme”? Înseamnă că nu-și va duce scaunul până la capăt, înseamnă că va cădea înainte de termen, înainte de normal. Care e termenul normal la Comisia Europeană? 2024, atunci ar trebui să-și încheie Leyen mandatul. Hai să privim iar la cât de avansați suntem cu nebunia Covid, pe care se va apăsa furibund pedala în câteva săptămâni. Păi… suntem extrem de aproape de antihrist (al 8-lea), și iată: al șaptelea „încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”…

    Ce înseamnă asta? Înseamnă că ceva se va întâmpla cu Ursula în preajma finalului războiului mondial, de care de asemenea eu eram și sunt sigur că îl vor aduce undeva prin vară, maxim toamna lui 2021. Ori moare, ori… mai degrabă, zic eu, mult mai degrabă, din cauza cutremurului economic la pachet cu războiul, va fi un cutremur și în sânul Comisiei Europene (provocat artificial chiar de către ei, provocat de ochii lumii), iar din acel cutremur Ursula va fi înlăturată pe motiv că, poate, n-o fi guvernat bine pe parcursul noii situații (regie de ochii lumii), și din asta se ridică antihristul (evident că el știe că va fi așa), ia cuvântul, cu geniul său, atrage toate privirile în cadrul UE, e votat pe repede-nainte și e pus președinte, deoarece el TREBUIE să iasă, deci sigur va fi și ăsta un teatru. De ce trebuie? Nu că „vrea” profeția. El va ieși pentru că e omul ocultei sataniste, iar UE e copilul lor, știm asta.

    Sfântul Ioan Damaschin: „Antihristul e crescut în ascuns și pe neașteptate se răscoală”. Se răscoală…

    PARTEA a II-a

    Ziceam la început că s-ar putea chiar să fi dat peste el, pentru că la o zi după ce am descoperit treaba asta cu Comisia Europeană, după ce am văzut cum se aleg președinții, nu m-am putut abține și am început să scormonesc. Nu am scormonit mult, deoarece mi-a venit o idee. Datorită ideii l-am găsit repede. Nu pot zice 100% că e el. Până nu-l vedem că apare în văzul planetei (și eu nici n-oi apuca ziua aia, că oi muri cât de curând), asta chiar n-am cum să afirm.

    Dar, personal, cred 99,99% că l-am găsit. Tot ce-am găsit la el este uimitor, nu pot fi atâtea „coincidențe”. Are un „dosar” imaculat, nu se găsesc multe despre el, dar ce se găsește m-a tulburat foarte, că e perfect suprapus cu profețiile despre el. De-aia am simțit din plin că m-a izbit ceea ce zic Sfinții: fericit cel ce nu-i va vedea chipul, cel ce nu se va uita la el când va apărea și nici de curiozitate nu-l va asculta. Dacă ăsta e antihristul, m-am întinat nespus de tare, deoarece numai chipul lui parcă mi-a aruncat sulițe-n suflet. Fabulos – a intrat în politică la vârsta de 12 ani! Zice unul dintre Sfinți că la 12 ani va intra diavolul în el și de-atunci diavolul îi va da toată energia lui de-atunci. Era un fenomen de când a intrat în politică, de la 12 ani.

    De asemenea, este frumos la chip, mai bine zis poate fi frumos, anume: are farmec în chip, are o frumusețe sub care – sau prin care – se poate vedea totodată chiar drăcia despre care știm că antihristul o va afișa după ce va înșela majoritatea planetei, o frumusețe care e potrivită pentru cei care vor aștepta o soluție lumească pentru construirea unui rai pământesc după ce totul va fi o ruină peste ceva timp, o frumusețe perfectă pentru cei care nu știu ce om urmează să apară ca un geniu al geniilor. Are 2 poze „principale” pe net, una în care zâmbește sau râde larg, iar în poza asta e plin de carismă, de farmec, iar o a doua în care e ușor zâmbitor, dar de la poza asta îți stă inima-n loc, căci îmi aduce în minte cuvintele unui Sfânt: „când va răcni tiranul…”, deci parcă văd iadul pe chipul lui în această poză.

    Acuma, dacă acest om nu e antihristul, l-am rugat și îl rog pe Domnul să mă ierte pentru judecățile pe care le-am făcut despre acest om. Dacă însă chiar el este antihristul… nu știu cum ar trebui să fac, cred că voi pune niște link-uri din cât am apucat eu să găsesc, apoi zic așa: cei care nu vor să-l vadă, atunci să nu dea click pe link-uri, nici să nu-l caute după nume (deși numele consider că e în regulă să fie ținut minte), faptul că ați ști că următorul președinte al CE va fi antihristul – zic eu că ar fi de ajuns. În orice caz, am să mă rog Domnului să mi se socotească numai mie de păcat în caz că ăsta e antihristul și voi v-ați uitat la el (ăsta nu e un îndemn ca să vă uitați). Dacă se va uita cineva o dată la fața lui, nu vă mai uitați încă o dată și încă o dată, căci mie mi-e foarte greu să mai scot chipul lui din mine, deoarece l-am privit de mai multe ori. Eu zic că nu e nevoie să vă uitați, însă am să mă rog să-mi fie mie de păcat în locul cui s-o uita, Domnul știe dacă și cine s-o uita…

    Înainte de a lăsa link-urile, vreau să mai zic câte ceva despre el și mai ales despre numele lui și despre cum l-am găsit.

    Știm că antihristul va fi evreu. Președintele Comisiei Europene se alege din Parlamentul European. Chestia asta îmi venea ca o încurcătură în a-l găsi pe antihrist între membrii Parlamentului, deoarece Israelul nu este în UE, automat n-are reprezentanți în Parlamentul UE. Aruncasem deja o privire peste partide și peste membri, dar era prea multă treabă și nu știam unde anume să mă uit mai exact, nefiind Israelul în toată ecuația asta. Și-atunci mi-am adus aminte de cât de iubitoare de nazism este oculta satanistă, și tot atunci mi-am adus aminte că mulți evrei sunt germani (sau născuți în Germania, sau mutați în Germania). Dar sunt evrei, iar unii din ei pot fi „din al 12-lea neam de desfrânați”, cum antihristul va fi.

    Și m-am dus direct la partidele care reprezintă Germania în Parlamentul UE. Germania are mai multe partide în grupurile de partide din Parlamentul UE. Și am luat fiecare nume de membru în parte, căutam ceva să-mi sune a evreu, sperând să găsesc un nume care să și sune special – gândindu-mă că antihristul nu are un nume „banal”, până mi-au sărit în ochi cele două partide germane care fac parte din Grupul Partidului Popular European, cel mai mare și cel mai popular grup de partide din UE, în care sunt înscrise partide din mai multe țări, același Grup din care au fost aleși ultimii doi președinți ai Comisiei, sau chiar 3 parcă. Cele două partide germane din Grupul PPE erau: Uniunea Creștin-Socială din Bavaria și Uniunea Creștin-Democrată, amândouă fiind într-un soi de uniune în Parlamentul German.

    Dintre toți membrii tuturor partidelor germane care fac parte din Parlamentul UE, mi-a atras atenția un singur nume (restul erau nume germane, sau nume care numai a evreu nu sunau, sau oameni care erau prea bătrâni), care făcea parte din partidul Uniunea Creștin-Socială din Bavaria (cred că nu degeaba…), partid membru al Grupului PPE. Ia priviți ce nume, fraților: Christian Doleschal.

    Omul e născut în aprilie 1988, asta însemnând că între aprilie 2021 și aprilie 2022 va avea: 33 de ani. Adică vârsta nu la care Hristos a început propovăduirea, ci vârsta la care Hristos a fost răstignit (de aceea am întrebat acum câteva zile dacă știm sigur de la Sfinți că antihristul va avea 30 de ani când va apărea, adică dacă ni s-a spus cu titlu de „certitudine” sau doar considerăm că ar fi vorba de vârsta de 30 de ani). Mie, trebuie să spun, mi se pare prea de tot că omul ăsta va avea 33 de ani fix într-o perioadă în care sistemul economic va fi făcut zob, va fi dictatura cea mai nenorocită de până acum, va fi cel mai probabil războiul și cel mai probabil va apărea și antihristul. Pentru că 33 de ani, față de 30 de ani, mi se pare mult mai „antihristic”, dacă-mi permiteți, deoarece asta ar însemna că el ar apărea în văzul întregii lumi la vârsta când Hristos a fost răstignit. Eu nu cred într-o astfel de coincidență.

    Am căutat numele de Doleschal pe net, să văd dacă e nume evreiesc. Deși îmi sună clar a evreiesc, trebuia să fiu sigur. Nu găsesc nicăieri etimologia acestui nume, doar faptul că numele se găsește prin America și prin alte țări. Însă am făcut și altceva. M-am dus pe un dicționar englez-evreiesc. Englez-evreiesc – deoarece presupunem că numele Christian este englezesc, iar eu mi-am spus că trebuie sau s-ar putea să fie o legătură (așa cum și cuvântul Covid tradus în ebraică, de la dreapta la stânga cum se face în ebraică, înseamnă „posesie demonică”, deci nici măcar numele de Covid nu e ales întâmplător).

    Așa că am introdus cuvântul Doleschal ca pe un cuvânt „englezesc” (pe sistemul Covid, așa cum a făcut un lingvist), să văd ce-mi dă în ebraică. În ebraică mi-a dat un cuvânt cu caracterele alea evreiești. Am luat cu copy-paste cuvântul dat în ebraică și l-am dat să-mi „traducă” în engleză. În „engleză” mi-a dat cuvântul „Lhslod” și l-am introdus din nou să-mi traducă în ebraică. Rezultatul a fost că acest „lhslod” înseamnă „to loathe” în engleză. Nu știam cum se traduce în română acest verb „to loathe”. „To loathe” înseamnă a urî, a detesta, a-ți repugna. Ce ne iese într-un final? Christian Doleschal înseamnă: to loathe christian, adică a urî creștinul, creștinii, în definitiv creștinismul. Dacă-mi spune cineva că asta e o coincidență, pe lângă celelalte „coincidențe”…

    Saccsiv, în legătură cu acest aspect, te-aș ruga, dacă ai pe cineva cu cunoștințe în domeniul lingvisticii, să analizeze acest nume cu totul: Christian Doleschal.

    Omul ăsta se ocupă, în Parlamentul UE, cu: digitalizarea, problemele de mediu și încă ceva ce nu mai rețin. Interesant, nu?

    Este născut într-u orășel sau chiar sat cred că este, din Germania. Cel puțin așa apare în mod oficial. Nu am studiat satul respectiv, să văd dacă ne zice și ăla ceva. Nu găsesc nimic despre părinții lui. Nu găsesc nicio pată despre el, e bătător la ochi de neșifonat dosarul lui, atât cât se găsește. Articolele despre el, nu multe, sunt aproape numai în germană și nu înțeleg mai nimic, cu excepția unui articol la care am băgat google translate și am văzut că se spune despre el că a intrat în politică la 12 ani, apoi la 14 ani a devenit președinte într-o nu știu ce structură politică – și că era un fel de fenomen printre oameni, deci un geniu…

    Lista membrilor PE, pe partide și pe țări: https://www.wikiwand.com/ro/Lista_membrilor_Parlamentului_European,_2019%E2%80%932024

    Grupul PPE: https://www.wikiwand.com/ro/Grupul_Partidului_Popular_European
    Saccsiv, privește la logoul Grupului Partidului Popular European, este o inimă care înconjoară niște stele. Dar dacă te uiți atent, inima are două întreruperi: acele două întreruperi fac ca inima să nu mai fie inimă, ci cele două părți sunt de fapt Secera și Ciocanul. Uită-te atent, e incredibil cât de subtil, dar și cât de pe față au făcut treaba asta, cel mai mare grup de partide din PE, același grup din care face parte partidul acestui Doleschal. Iar stelele din interiorul falsei inimi sunt stele în 5 colțuri…

    Partidul lui Doleschal: https://www.wikiwand.com/ro/Uniunea_Cre%C8%99tin-Social%C4%83_din_Bavaria

    Și acuma link-uri despre el…

    https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Doleschal (link-ul de wikipedia nu are poza lui)

    Aici e pagina sa oficială de membru al UE, e cu poză – și e aia care mă tulbură în mod special: https://www.europarl.europa.eu/meps/en/197473/CHRISTIAN_DOLESCHAL/home

    Aici e poza aia în care râde foarte fermecător, link-ul e de FB (Saccsiv, dacă intră poza direct în mesaj, că nu știu cum e cu link-urile de FB, dacă o fi așa, atunci nu pune acest link, te rog): https://m.facebook.com/doleschalchristian/photos/a.2364034656964114/2669337793100464/?type=3

    Articolul din care am reținut că a intrat în politică la 12 ani și că la 14 a devenit președinte de nu știu ce, e cu poză: https://www.mittelbayerische.de/politik/europawahl-nachrichten/angst-machen-doleschal-nur-gleichgueltige-24394-art1779604.html

    Din ce văd, partidul lui este unul de dreapta. Sper să nu greșesc, dar parcă tu Saccsiv ziceai că guvernul mondial va fi de stânga. Parcă. Iartă-mă dacă nu ai zis așa. Eu nu le am cu politica, dar contează cum își zic ei în politică, sau de fapt contează că politica e toată a ocultei sataniste, deci fac cum vor ei, sub ce doctrină vor ei?!

    Plus că, așa cum „ai noștri” care sunt acum la putere zic că sunt de dreapta, iar tu și alții ziceți că-s de fapt de stânga, tot așa poate fi și cu partidul ăsta Uniunea Creștin-Socială din Bavaria, cât și cu Grupul PPE, nu?

    Doamne ajută, fraților!

    Apreciază

    • Cosmin said, on octombrie 19, 2020 at 6:02 pm

      @ Aurel

      Da, asa e, cunosc si eu chestiunile de translatare a literei „v” care devine litera „b” exemplele pot continua, nu e un caz singular. Este mai mult decat valabil si in limba batrana romaneasca, limba despre care amicul meu afirma ca sta la baza tuturor limbilor pamantului.

      El sustine, facandu-mi cateva demonstratii simple, ca poate sa imi traduca orice text, atat din limbi moderne cat si din limbi moarte.

      Unele oficialitati venite din Israel cand au stat de vorba cu el, l-au solicitat sa le traduca semnificatia numelui, ei cunoscandu-si semnificatia tradusa din ebraica. Au ramas profund impresionati si mirati, ca traducerea folosind limba batrana romaneasca nu numai ca difera de ceea ce stiau ei, dar era mult mai precisa contextual.

      Am sa iti dau un exemplu: Arhangelul Gavril => Arhanghelul Gabriel in exprimarea moderna.

      V devine B, da?

      Acum: ce inseamna in traducere Gabriel?

      Daca citim in diverse surse traducerea din ebraica este: „Dumnezeu este puternic”.

      Frumos, da?

      Ok, acum traducerea folosind limba batrana romaneasca:

      Gavril = aducatorul de vesti, cel care vesteste, mesagerul.

      In limba batrana romaneasca verbul „a găvări” inseamna a vorbi. Gavril=cel care găvărește, cel care vorbeste, cel care anunta.

      Acum, cunoscand cine este Arhanghelul Gavril si ce vesti a adus el, care traducere ti se pare mai apropiata contextual: cea din ebraica sau cea din limba batrana romaneasca?

      Apreciat de 1 persoană

      • Aurel said, on octombrie 19, 2020 at 8:47 pm

        Cosmin

        Cea din limba bătrână românească. Îți mulțumesc pentru implicare. Dar hai să ne oprim legat de partea cu numele celui la care am ajuns, că e clar că nu trebuia să merg până acolo. În schimb, rămâne clar în picioare partea cea mai importantă, cea cu președintele Comisiei Europene.

        Doamne ajută!

        Apreciat de 1 persoană

    • Spaceman said, on octombrie 19, 2020 at 6:44 pm

      @Aurel

      Vârsta biologică a antihristului, în străduință lui de a-L imita în toate pe Iisus Hristos, nu va depăși 33 de ani când își va da duhul la Parusie!

      http://www.diacronia.ro/ro/indexing/details/A1630/pdf

      Dă clic pentru a accesa Profetii-si-marturii-crestine-pentru-vremea-de-acum.pdf

      Te-au batjocorit dracii!

      https://saccsiv.wordpress.com/2020/10/17/video-credeti-ca-mai-este-mult-pana-ce-vor-putea-produce-un-robot-militar-precum-cel-din-aceasta-comedic-parody/#comment-437723

      Tu ești în linie cu hăbăuci rătăciți care au învățat Biblia de la draci, ca ăștia:

      https://www.isushristos.org/uniunea-europeana–ridicarea-si-caderea-ultimului-imperiu.html

      Apreciază

      • Aurel said, on octombrie 19, 2020 at 7:59 pm

        Spaceman

        Băi omule, încetează cu cuvintele alea! E a doua oară când îmi arunci exact aceleași cuvinte la același subiect. Tu nu vezi cu câtă satisfacție le folosești? De unde crezi că-ți vine satisfacția aia? De la Dumnezeu?…

        Dacă am greșit – și admit în gura mare chiar acum că am greșit – este că m-am apucat să caut nume în Parlamentul European să văd dacă nu cumva oi da peste antihrist, asta după ce am considerat că președinții Comisiei Europene sunt împărații despre care zice Apocalipsa.

        Ai înțeles cu ce am greșit?

        Acum hai să vedem pentru ce mă acuzi că sunt „batjocorit de draci” și că sunt „în linie cu hăbăuci rătăciți care au învățat Biblia de la draci”.

        Pentru care fapt mă acuzi astfel? Pentru cel despre care tocmai am spus răspicat că am greșit? Păi ce „învățătură” am răspândit eu prin faptul că am scris despre un om care-mi părea că ar putea fi antihristul din ce am găsit despre el? Cum am învățat eu Biblia de la draci” prin acest fapt, cum spui tu?

        Dacă te-ai referit la acest fapt, înseamnă că ai mari probleme. Nu e nicio învățătură făcută de mine prin asta. Că am căutat antihristul după nume printre cei din PE din care se aleg președinții Ce, ăsta pot spune clar că cel mai probabil a fost gând de la diavol, așa cum zilnic fiecare dintre noi avem cu miile de astfel de gânduri. Dar învățătură de Biblie de la draci??? Unde? Deci eliminăm varianta asta.

        Dar dacă te-ai referit prin cuvintele alea la firul pe care l-am urmat plecând de la convingerea că UE este Babilonul cel Mare și că am ajuns la concluzia că împărații din Apocalipsă sunt președinții CE, înseamnă că ești bolnav. Și ți-o zic cu toată sinceritatea, sperând că o să te trezești și o să fii mai atent la ce cuvinte folosești și cu cine le folosești.

        Nu am timp să mă uit acum pe link-ul pe care mi l-ai pus despre vârsta antihristului probabil, dar vad ca zici ca va avea maxim 30 la Parusie. Dacă cumva și pentru asta m-ai acuzat cu cuvintele despre care aminteam, deoarece eu am zis ca cel pe care l-am găsit are 32 și foarte probabil va apărea la 33 dacă este el, atunci hai sa facem un calcul. În general în ortodoxie (inclusiv Saccsiv) se crede ca antihristul va avea 30 la apariție. Tu zici maxim 33 la Parusie. Dacă are maxim 33 la Parusie, atunci el își va face apariția la 26 de ani maxim. Corect? Deoarece de când va apărea în public va avea două perioade de câte 3,5 ani.

        Atunci, dacă tu zici că va apărea la maxim 26, că așa reiese dacă zici 33 maxim la Parusie, atunci – dacă și pentru asta m-ai acuzat – înseamnă că și mulți Părinți „învață Biblia de la draci”, și mai toți ortodocșii, printre care și Saccsiv. Nu? Așa reiese din ce spui, când ne referim strict la ce ai zis cu 33 de ani maxim la Parusie – și dacă, bineînțeles, a fost și ăsta unul din motivele pentru care m-ai acuzat cum m-ai acuzat.

        Iartă-mă dacă am fost dur, dar e a doua oară la rând când ai făcut-o. Cercetează-te, așa cum și eu m-am cercetat cu partea despre care am recunoscut că am greșit.

        Să ne ierte Domnul.

        Apreciat de 1 persoană

      • Dana said, on octombrie 19, 2020 at 9:01 pm

        Spaceman, modul imperativ de adresare nu prea pare a fi de la Domnul. Intre frati este de asteptat un dialog smerit, respectuos.

        Apreciază

    • Alexandra said, on octombrie 21, 2020 at 3:04 pm

      Salut Aurel

      Interesanta analiza. Da să te ajut și eu pe tine. Fă google la „Prince of Peace portrait”. Este o pictură re-aparuta fix la sfârșitul lui 2019 a lui Mesia, pictata la vârstă foarte fragedă de Akiane sub inspirația viselor. Eu consider că așa va arăta Antihristul. Iar inspirația aceasta este pentru căderea „creștinilor” din afara ortodoxiei. Ei, creștinii neortodocși mi-au povestit fascinați de Akiane că are dar de la Dumnezeu. Ei păreau oameni buni, dar cred că din păcate tare s-au înșelat și nici nu știau de ce și cum.

      Christian Doleschal nu se potrivește cred eu pentru că nu poartă mănuși. Mănușile sunt necesare acum pentru epidemie. Plus că el nu e atât de frumos ca acela din pictură.

      La partea cu reingineria genetica nu m-am gândit. Pare interesant și în spiritul duhului lumii acesteia. De aici cred că și i se va trage frumusețea artificială, nu de la Dumnezeu dăruită 😦 păcat, e tot om și el, păcat de faptele lui

      Apreciază

    • răspuns pentru Aurel said, on octombrie 23, 2020 at 5:15 pm

      TENSIUNE MAXIMĂ Ursula von der Leyen, ATACATĂ dur de PPE și CDU
      https://stiripesurse.ro/tensiune-maxima-ursula-von-der-leyen-atacata-dur-de-ppe-si-cdu_1520012.html

      […]

      Publicat: 23/10/2020 16:14

      […]

      Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi-a atras critici dure în cadrul formaţiunii germane Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi în Partidul Popular European (PPE), din cauza acţiunilor ecologice radicale, pe fondul unor dispute politice.

      Principalele critici vin din partea eurodeputatului german Dennis Radtke, coleg de partid cu Ursula von der Leyen în Uniunea Creştin-Democrată (CDU, centru-dreapta). „Dacă trebuie să se schimbe Europa, atunci trebuie să se schimbe şi Ursula von der Leyen„, afirmă Dennis Radtke într-un editorial publicat în cotidianul german Die Welt, oonform Mediafax.

      […]

      Ursula von der Leyen a primit rezultatul testului COVID-19, după ce s-a întâlnit cu Klaus Iohannis, fiind nevoită să părăsească summitul UE
      https://stiripesurse.ro/ursula-von-der-leyen-a-primit-rezultatul-testului-covid-19-dupa-ce-s-a-intalnit-cu-klaus-iohannis_1519219.html

      […]

      Publicat: 21/10/2020 19:29

      […]

      Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, aflată în izolare de o săptămână după contacte cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2, a anunţat miercuri că cel mai recent test a avut rezultat negativ.

      „Sunt bucuroasă să transmit că rezultatul celui mai recent test al meu este negativ. Am făcut ieri testul. Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere. Rămâneţi în siguranţă!”, a transmis Ursula von der Leyen, miercuri, prin Twitter.

      Citește și: Codrin Ștefănescu, atac dur la Marcel Ciolacu: ‘I-a ras pe toți!’

      Eric Mamer, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Comisiei Europene, a comunicat că Ursula von der Leyen şi-ar putea relua curând activitatea.

      Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a decis joia trecută să părăsească summitul Uniunii Europene şi să intre în autoizolare deoarece avusese contact cu o persoană diagnosticată cu SARS-CoV-2. Acolo, ea s-a întâlnit și cu Klaus Iohannis, s-au salutat și au discutat, dar ambii au purtat mască, așa cum a precizat, ulterior, președintele României.

      Apreciază

  2. Max said, on octombrie 19, 2020 at 9:45 am

    Statuia aceea este o noua dovada a actiunilor de rescriere a Istoriei;prin extensie, a miturilor,legendelor si memoriei colective.perseu e cel care,potrivit mitului original grec,a ucis Gorgona sau Medusa,asezand capul ei pe scutul sau si transformandu-l astfel intr-o arma ofensiva.
    Pentru cei care nu stiu,Ochiul Rau este ceea ce definea puterea malefica a Medusei,avand puterea de a ucide pe orice il privea.
    Dupa mine,ce au facut e si o rasturnare a istoriei razboiului din ceruri,unde Mihail l-a invins -simbolic,l-a decapitat- pe „revolutionarul de profesie” Lucifer Si nu invers,asa cum pretind cei care au organizat creearea si instalarea acelei statui.

    Apreciază

  3. Florin said, on octombrie 19, 2020 at 2:01 pm

    Omilie tulburătoare a Arhim.
    Nectarie Moulatsiotis de tâlcuire a ultimei părți a Apocalipsei
    prin prisma evenimentelor contemporane

    După Părintele Elpidie, și părintele Nectarie crede că
    ACTUALUL PAPĂ AR PUTEA FI PROFETUL MINCINOS și că va
    avea un rol esențial în impunerea PECETLUIRII.

    Omilia a avut loc în sfânta mănăstire a Sfinților Augustin și Serafim de Sarov, la 23 februarie 2013:

    fragment

    «Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume
    nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii,
    văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.»
    «Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia.»
    Iată că cele 7 capete sunt 7 munți pe care stă această femeie, această «biserică» plină de nume de hulă, cu paharul plin de necurății. Această femeie stă într-un oraș așezat pe 7 coline. Ce oraș este așezat pe șapte coline? Toți părinții spun că este vorba de Roma, orașul celor 7 coline. Prin urmare nu sunt doar 7 munți, ci sunt și 7 capete și 7 regi – «Dar sunt şi şapte împăraţi». Sunt și munți și regi; și una și alta.
    Și ce mai vede Ioan? Vede o epocă anume; mai exact vede că «cinci au căzut»… Ioan vede perioada din jurul anului 2000. O să mă întrebați de unde am tras această concluzie… Dacă costumul
    este bine croit, vede în jurul anului 2000. Nu vede mai înainte. O să înțelegeți de unde am înțeles acest lucru: «cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme».

    Cinci au căzut, al șaselea încă conduce, al șaptelea nu a venit încă, dar când va veni va conduce puțină vreme în orașul Romei, care reprezintă femeia în roșu.
    Și acum să ne întoarcem la evenimentele istorice: Când a devenit Vaticanul regat, astfel încât papii să fie regi ai Vaticanului și să poarte coroană pe cap, mitră de conducător și să stea pe tronul regal? Când s-a înființat statul Vaticanului? Am luat datele oficiale de pe site-ul Vaticanului: Vaticanula devenit stat independent în continuarea statului eclesiastic din evul mediu din 11 februarie 1929. Prin urmare mai înainte nu era stat și nu avea conducător. Era doar papă. Nu era regat. Regat a devenit în 1929. Din 1929 până azi, ne spune tot site-ul oficial care sunt papii care au condus Vaticanul:
    1. Până în 1939 – Papa Pius al XI-lea
    2. 1939-1958 – Papa Pius al XII-lea
    3. Ioan al XXIII-lea
    4. Din 1963 – Paul al VI-lea
    5. Ioan Paul I
    6. Din 1978 până în 2005 – Ioan Paul al II-lea (a cărui
    adormire am și văzut-o)

    Al șaselea a fost Ioan Paul al II-lea. Cinci au căzut, pe al șaselea îl văd, este în viață ‒ este vorba de Ioan Paul al II-lea.
    Și ce spune despre al șaptelea?
    «Iar când va veni are de stat puțină vreme.»
    Deci când va veni, nu va sta mult, ci va pleca. Și iată că a venit Benedict, care a stat puțin și a demisionat. Când a demisionat?
    Cu puține zile în urmă, chiar pe 11 februarie – ziua înființării statului Vatican. Oare o fi întâmplător? […]
    Ia să vedem ce zice în continuare. Vorbim de al optulea, acum că a plecat al șaptelea:

    «Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.» (Apoc. 17:11)
    Acesta este al optulea, fiara, care era și nu mai este.
    «Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut sunt zece împăraţi, care încă n-au luat împărăţia, dar care vor lua stăpânire de împăraţi, un ceas, împreună cu fiara.» (Apoc. 17:12)
    Cele 10 coarne sunt cei 10 bancheri care n-au luat încă împărăția și care «au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei». (Apoc. 17:13)

    Au fost multe talcuiri a acestei ultimi parti a apocalipsei dar parca nici una nu a fost atat de precisa ca cea a Arhim. Nectarie Moulatsiotis

    Apreciază

    • Aurel said, on octombrie 19, 2020 at 2:38 pm

      Tâlcuirea asta e fix cea despre care ziceam în comentariul meu, cel de mai sus despre antihrist și Comisia Europeană, că este tâlcuirea pe care am citit-o acum câțiva ani și care m-a ajutat să recurg la acel „artificiu” de a calcula „împărații” Comisiei Europene nu de la începuturi din 1957, ci de când UE a luat naștere cu adevărat în 1992 prin semnarea Tratatului de la Maastricht. (La fel cum a făcut părintele grec cu Vaticanul – socotind papii de la momentul când Vaticanul a devenit stat independent oficial.)

      Da, tâlcuirea e minunată, la o primă vedere totul se potrivește perfect, însă rezultatul final, acela că Babilonul ar fi Vaticanul/catolicismul și mai ales că Francisc ar fi antihristul, pare că nu e corect.

      Atenție, părintele Elpidie zice că Francisc e profetul mincinos (înaintemergătorul antihristului), dar părintele Nectarie zice că Francisc e antihristul… După cum reiese și clar din acel fragment de mai sus.

      Apreciază

  4. Florin said, on octombrie 19, 2020 at 2:07 pm

    Antihristul, diavolul si fiul faradelegii incearca sa se asemene intru toate cu Mantuitorul nostru Hristos. Domnul, intrucat a vrut sa mantuiasca neamul omenesc, S-a nascut din Fecioara Maria si, avand chip de om, l-a calcat si l-a biruit pe vrajmas prin puterea dumnezeirii Sale. Antihristul se va naste pe pamant dintr-o femeie ticaloasa, pe care o va infatisa insa in chip mincinos ca, fiind fecioara. ,, Sfantul Ipolit

    Antihrist se va naste din semetia lui Dan. Toti sfinti parinti si biblia vorbesc de acea femeie din semetia lui Dan dar nicaieri nu se vorbeste despre tatal antihristului De ce nu se vorbeste despre tata , pentru ca nici nu va avea un tata. Asa cum Feciora Maria pentru a face posibila nasterea lui Hristos a fost acoperita de Duhul Sfant fara a avea nevoie de impreunare cu barbat , tot asa si antihrist se va naste dintr-o femeie ,,fecioara ,,fara a avea nevoie de impreunare cu un barbat pentru a ramane insarcinata

    Se spune ca antihrist va fi ,,omul perfect ,,frumos inteligent etc dar si foarte viclean. Toate aceste ,, calitati ,,nu sunt decat rodul genetici Genetica a facut posibila desfacerea genomului uman si introdus in el acele calitati de care aveau nevoie , apoi prin inseminare in vitro sa faca posibila conceperea si nastera antihristului. Deci acea femeie va fi ,, acoperita ,, de ,, duhul genetici,,.

    Apreciază

  5. Spaceman said, on octombrie 20, 2020 at 11:51 am

    @Aiurel

    Exact, antihrist nu va depăși vârsta de 30 de ani când va fi pus împărat al lumii, după prima jumătate a perioadei de 7 ani ai sfârșitului de veac, pe care gloatele de hăbăuci, unii încredințați cu Biblia în mână, îl vor primi ca fiind ‘salvatorul, isus mesia’ lor, venit să scape lumea de sub tirania primei guvernări mondiale.

    Apreciază

  6. […] Statuia „Medusa cu capul lui Perseu” a fost dezvelita marți la New York. Un simbol #MeToo, al f… […]

    Apreciază

  7. […] Statuia „Medusa cu capul lui Perseu” a fost dezvelita marți la New York. Un simbol #MeToo, al f… […]

    Apreciază

  8. […] Statuia „Medusa cu capul lui Perseu” a fost dezvelita marți la New York. Un simbol #MeToo, al f… […]

    Apreciază

  9. […] Statuia „Medusa cu capul lui Perseu” a fost dezvelita marți la New York. Un simbol #MeToo, al f… […]

    Apreciază

  10. […] Statuia „Medusa cu capul lui Perseu” a fost dezvelita marți la New York. Un simbol #MeToo, al f… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.