SACCSIV – blog ortodox

Video: Credeti ca mai este mult pana ce vor putea produce un robot militar precum cel din aceasta “comedic parody”?

Posted in ARMATA, razboi, roboti, roboti autonomi, roboti militari, VIDEO by saccsiv on octombrie 17, 2020

Cei care au postat filmuletul au scris:

“This video is a comedic parody and is not owned, endorsed, created by, or associated with the Boston Dynamics company.”

Intr-adevar:

Comedie o fi ca a furat robotul catel si a fugit cu el.

In rest, oare companii similare Boston Dynamics nu vor putea fabrica in mod real si roboti care sa traga in oameni?

Ce stim oficial este ca un astfel de robot se putea deja misca astfel in 2019:

Cititi va rog si:

XENOBOTII deja exista! Mici bio-roboti in venele tale pentru a te vindeca sau … elimina daca esti baiat rau

 

Tagged with: ,

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. M. Uriel said, on octombrie 18, 2020 at 3:26 am

    Interesant: Sistemul digital de pașaport de sănătate este sustinut de Forumul Economic Mondial (a 4-tra revolutie industriala) si nu de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

    The system is backed by the World Economic Forum (WEF), and is designed to create a global framework that can be used by countries to demonstrate that passengers are safe to travel.

    Digital ‘health passport’ to be trialled at Heathrow as part of plans for Covid-safe travel

    https://inews.co.uk/news/digital-health-passport-to-be-trialled-at-heathrow-in-step-towards-covid-safe-travel-728707?ITO=newsnow

    Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 18, 2020 at 3:49 pm

      Forumul Economic Mondial sunt unul din ”partenerii ” de la Evenimentul 201 (octombrie 2019), alături de Fundația lui Bill Gates. Iar Bill Gates este unul din marii finanțatori ai OMS.

      Apreciază

  2. Ahreanului said, on octombrie 18, 2020 at 3:50 am

    Nu-i nici comedie, nici parodie, nici CGI… sint locuri in USA unde ciini robot patruleaza strazile. Incapacitatea de a va imagina una ca asta NU face informatia mai putin reala – doar pe voi total ne-pregatitzi pentru ce va asteapta, cu adevarat! Incapacitatea de a imagina un RAU organizat, anti-uman si anti-crestin, la scara planetara si atit de precis in „mondus operandi” …este partial cauza paraliziei voastre operationale. Cum zic saxonii, „you’re in denial”. Acu vre-on an, fratele Mircea.V mentiona un alt aspect important. Vreti „sa traiti simplu” minimalist (asta o sa se intimple oricum, de musai – deci o atitudine corecta e preferabila) dar trebuie sa fiti constienti ca PARTEA ADVERSA va folosii tehnologia la greu, agrasiv! Mircea mentiona dronele… adaugati camere termice (ce fac transparent foliajul mediu ,ba chiar si pe cel dens daca sint de ultima generatie) shi o arma automata adaptata – totul dublat de un soft performant gestionat de un modul de Inteligenta Artificiala … si n-o sa fie nici o diferentza intre a fi saltat de gorile in armuri, din mijlocul orashului, ori vinatzi de roboti zburatori pe coastele si cotloanele muntilor Patriei. NU EXISTA OPOZITIE PASIVA. Tehnologia poate fi contracarata doar cu tehnologie – adaptata, la nivel de guerilla. De altfel, „opozitie pasiva” este o contradictie in termeni. Ma iertatzi de v-am stricat somnul – eu inca mai sper inca sa va treziti si sa va organizati…

    Apreciază

  3. Aurel said, on octombrie 18, 2020 at 8:49 am

    Pentru Saccsiv și pentru toată lumea. Știu că am scris multicel, dar la ce subiect e!…

    De unde va ieși antihristul, de pe ce poziție, cu exactitate. Și, mergând pe firul despre care voi vorbi în prima parte, în a doua parte voi scrie și despre cel pe care l-am găsit, cum l-am găsit – și despre care cred că-s toate șansele să fie chiar antihristul.

    O să vă spun de la început rezultatul la care am ajuns, apoi voi scrie cum am ajuns la acest rezultat, am făcut-o pe profeția din Apocalipsa, ajutându-mă și de o tâlcuire a unui părinte grec pe care am citit-o în urmă cu mai mulți ani, o tâlcuire însă al cărei rezultat era greșit – în sensul că el spunea că Vaticanul este desfrânata cea mare și că Francisc este antihristul, însă „mecanismul” tâlcuirii m-a ajutat să mă pot gândi la un același mod de cercetare și în demersul meu (el calculase numărul papilor de la înființarea în mod OFICIAL a statului Vatican, lucru care îl dusese la rezultatul, oficial, că papa Francisc este al 8-lea papă de atunci, deci el ar fi antihristul (al optulea „împărat”), iar cel de dinaintea lui, al șaptelea, stătuse puțin în poziția de papă, exact cum zice versetul 10 din cap. 17 Apocalipsa: „celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”, deci datele se potriveau de minune), veți vedea la ce mă refer și cât de important este, iar rezultatul la care am ajuns este excepțional. Cred că nu degeaba mi-a dat Dumnezeu să citesc acea tâlcuire de acum câțiva ani. Și știu că El lucrează și așa. Eu sunt prea sigur de ceea ce a ieșit. Îl rog totuși pe fratele Saccsiv, în special, să-mi spună dacă vede vreun cusur în parcursul care m-a dus la acest rezultat. Eu nu văd, în special că PREA e totul perfect pe profeție, ba chiar pe profețiile din afara Apocalipsei, plus că se leagă perfect cu cele ce le știm din pdv lumesc.

    PARTEA I

    Antihristul, așadar o zic din start, va fi următorul președinte al Comisiei Europene, în poziția aceasta fiind momentan, aleasă în 2019, Ursula von der Leyen. Ar trebui ca mandatul ei să dureze până în 2024, însă nu va fi așa, ceva se va întâmpla pe parcurs, cel mai probabil spre sfârșitul lui 2021, începutul lui 2022, așa cum cred eu cu tărie – deoarece eu credeam oricum, de dinainte de a ajunge acum 2-3 săptămâni la acest rezultat, că antihristul e la maxim un an jumătate de a-și face apariția, nu mai explic de ce aveam și am această convingere.

    Să trecem la a vă spune cum am ajuns la faptul că antihristul va fi cel care va prelua funcția de președinte al Comisiei Europene după Ursula von der Leyen. De fapt, cum am ajuns la acest rezultat este cel mai important, e ce ne interesează cel mai mult.

    Să luăm o parte din capitolul 17 Apocalipsa, cel unde ni se vorbește despre antihrist și Babilonul cel mare:

    „[…]
    3. (…) Şi am văzut o femeie şezând pe o fiară roşie, plină de nume de hulă, având şapte capete şi zece coarne.
    4. Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.
    5. Iar pe fruntea ei scris nume tainic: Babilonul cel mare, mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului.
    6. Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.
    7. Şi îngerul mi-a zis: De ce te miri? Eu îţi voi spune taina femeii şi a fiarei care o poartă şi care are cele şapte capete şi cele zece coarne.
    8. Fiara pe care ai văzut-o era şi nu este şi va să se ridice din adânc şi să meargă spre pieire. Şi se vor mira cei ce locuiesc pe pământ ale căror nume nu sunt scrise de la întemeierea lumii în cartea vieţii, văzând pe fiară că era şi nu este, dar se va arăta.
    9. Aici trebuie minte care are înţelepciune. Cele şapte capete sunt şapte munţi deasupra cărora şade femeia.
    10. Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme.
    11. Şi fiara care era şi nu mai este – este al optulea împărat şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.
    […]”

    Vom fi interesați de aici, în mod special, de versetele 10 și 11.

    Eu, în ultimele luni, cum nu mai făcusem niciodată, am zis să mă rog să-mi dea Dumnezeu să înțeleg tainele legate de semnul fiarei și de fiară. Nu pentru mine, deși curiozitatea mi-era maximă, ci pentru a-i ajuta pe cei din jurul meu să nu cadă în ce urmează, să nu-și piardă mântuirea.

    Și într-adevăr, Dumnezeu iar mi-a dat, după ceva vreme. Trebuie să spun că nici n-aș fi îndrăznit înainte să mă gândesc să cer… sau că ar arăta așa ceva unuia ca mine…

    Astfel, acum vreo 2-3 săptămâni, s-a făcut că am înțeles că Babilonul cel mare este Uniunea Europeană. Ea e „mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului”. Când am realizat că UE este Babilonul cel mare, eu am uitat că din asta puteam ajunge la antihrist, nu m-am reuitat peste textul Scripturii, că-mi dădeam seama. După câteva zile, se făcea că citeam niște articole mai vechi de pe acest blog, iar din articol în articol găsesc unul de acum mulți ani în care și Saccsiv (parcă și alții citați, ca Florin Stuparu, sper să nu greșesc) bănuia sau considera că UE e Babilonul cel mare. M-am bucurat să văd asta atunci.

    După alte câteva zile însă m-a izbit aducerea aminte a legăturii dintre Babilon și fiara antihristul. Și când mi-am adus aminte… m-am pus pe treabă.

    Așadar, fiindcă UE e Babilonul, mergem la versetele 10 și 11 pentru a ajunge la antihrist. În v. 9 zice despre cele 7 capete ale fiarei că sunt 7 „munți” deasupra cărora șade femeia (femeia fiind UE), și nu ne mai oprim la anumite tâlcuiri pe care le-am văzut de-a lungul vremii în sensul ăsta (strict despre „planul” în care acele 7 capete reprezintă 7 „munți”), dar în versetul 10 zice despre același număr de 7 capete că: „DAR SUNT ȘI şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”.

    Ai cui împărați sunt cei 7? Ai femeii, ai cetății celei mari, ai Babilonului cel mare, sunt împărații (capetele fiarei) peste care de asemenea femeia-Babilon „șade”, adică având sensul că Babilonul e „susținut” și condus de cele 7 capete-împărați ale fiarei, fiara fiind chiar al 8-lea cap, ultimul cap, care le și „poartă” pe cele 7 (de dinaintea sa!). Deci cei 7 împărați sunt nu în același timp cu fiara (e extrem de important de precizat acest lucru, deoarece altfel ajungem să ne gândim la alte lucruri care ar fi greșite și ne-ar depărta de la ce ne transmite cu adevărat acel „dar sunt și 7 împărați…”; putem discuta separat dacă propune cineva o astfel de discuție), ci cei 7 împărați se succed (s-au succedat) unul după altul ca într-o împărăție: „cinci au căzut (adică cu timpul, nu deodată), unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni…” – observăm de aici că este foarte clar că cei 7 nu împărățesc în același timp, ci a „căzut” fiecare la timpul său, iar antihristul va veni după ei pe scaunul de împărat, de aceea „îi poartă” pe cei 7, el fiind „dintre cei șapte”, adică fiind din același aluat – și va fi al 8-lea. Eu uitasem tocmai partea cu împărații. Așadar: împărații, cei 7, sunt ai UE.

    Atunci m-am pus pe căutat. Ce căutam? Căutam, mai întâi, să văd care este scaunul de „împărat” în Uniunea Europeană. Eu la momentul ăla nu știam nimic de cum e structurată UE. Știam că auzisem de președinți la mai multe organisme (despre care de asemenea auzisem, normal) ale UE, ceea ce mă punea din start în încurcătură, această multitudine de președinți și organisme. Și dă-i cu căutare, să înțeleg cum e, care-i adevăratul împărat. Descopăr mai multe organisme, din care rămân doar 3 ca contând din punct de vedere legislativ: Parlamentul European, Consiliul Uniunii Europene (diferit de Consiliul European) și Comisia Europeană. Înainte de a mă informa cum e organizată UE, mai știam un lucru, anume că Comisia Europeană e un drac, un mare-mare drac.

    Dintre cele 3, Consiliul UE are o președinție rotativă între statele membre, cu un mandat de 6 luni, probabil că știți. Deși lucrul ăsta îmi spunea din start că acest Consiliu nu poate deține acel scaun de „împărat” pe care-l căutam, cercetarea mi-a arătat clar că acest Consiliu UE nu reprezintă capul UE, nu reprezintă puterea cea mare care să fie demnă de a avea scaunul de „împărat” al UE.

    Parlamentul European. Deși ar părea că Parlamentul e cel dintâi organ de putere al UE – Comisia Europeană „răzpunzând” (vorba vine…) în fața Parlamentului, alegându-i-se președintele chiar de către Parlament –, în realitate Comisia Europeană este Căpățâna UE, cunoscută și ca „guvernul UE”.

    Comisia e Căpățâna. Parlamentul nu inițiază și nu propune nimic, singura care are aceste drepturi este Comisia. Deși Parlamentul aprobă, adoptă ceea ce Comisia propune, Comisia nu numai că este cea care dă tonul, cea care indică direcția, dar tot ea stă cu „biciul” pe țări să aplice ce se adoptă, ea e cea care taie și spânzură în rândul țărilor, să o spunem pe scurt, fără să ne mai învârtim și să ne plictisim cu menționarea atribuțiilor ei oficiale.

    Un președinte al Comisiei este ales pentru un mandat de cinci ani, având posibilitatea la încă un mandat, deci maxim două mandate de câte 5 ani. Postul de președinte a fost înființat în 1958, după ce în 1957, prin Tratatul de la Roma, a fost înființată Comunitatea Economică Europeană (care-și va schimba după zeci de ani denumirea în UE). Comisia e formată, astăzi, din 27 de „comisari”, fiecare fiind câte un reprezentant al celor 27 de state membre, plus șeful Comisiei: președintele. Din 1958 și până azi Comisia Europeană a avut 13 conduceri, purtând numele președintelui, exemplu: în 1 decembrie 2019 s-a început al 13-lea mandat al Comisiei, președinte fiind Ursula von der Leyen, Comisia purtând în mandatul ei numele de Comisia Leyen.

    Comisia Europeană, fraților, este cea care dă scaunul „împăraților” despre care vorbesc versetele 10 și 11 din cap. 17 al Apocalipsei. Președinții Comisiei Europene sunt „împărații”.

    Dar abia acuma începe „spectacolul”. Abia acuma vom vedea cum se suprapune perfect cu ce spun Apocalipsa și profețiile din afara ei.

    Știm că sunt câțiva Sfinți cărora Dumnezeu le-a arătat că Sfârșitul Lumii va veni la jumătatea veacului al 8-lea, adică mileniul 8, jumatea lui. Unora li s-a arătat chiar și numărul exact: 7500. Anul 7500 a fost în anul 1992. Dar oare Dumnezeu le-a arătat anul sfârșitului într-un sens propriu? Dumnezeu nu face așa ceva, cu atât mai mult că trebuie să se împlinească ce e scris în Apocalipsă mai întâi.

    Deci, Dumnezeu nu lucrează așa. Dar de ce a spus unora jumatea mileniului 8 (care se referă la „aproximativ”, nu la „exact”), iar altora le-a arătat chiar anul 7500 de la Adam, adică 1992 de la Hristos?! De ce unora le-a arătat un an fix? Ce s-a întâmplat în 1992? Eu am crezut în ultimele luni, de când cu nebunia Covid, că în 1992 s-ar fi născut antihristul, deoarece se lega foarte tare cu convingerea mea că el va apărea cam pe la sfârșitul lui 2021 – cel mult începutul lui 2022, iar dacă de fapt asta ar fi transmis Dumnezeu prin faptul că a arătat anul 7500 (1992) unor Sfinți, atunci în 2022 antihristul ar fi avut 30 de ani, cum în general se crede că va avea el când va apărea (imitarea lui Hristos, Hristos la 30 începându propovăduirea). Până nu apare antihristul, să vedem exact în ce an s-a născut, nu putem ști dacă ȘI la asta se referea acel an 7500. Însă aici este vorba de altceva, acel an 7500 ne ajută enorm. În 1992 s-a semnat Tratatul de la Maastricht (știu că Saccsiv și cititorii fideli cunosc foarte bine asta), prin care Comunitatea Economică Europeană, înființată în 1957, devine Uniunea Europeană. Deci de fapt atunci s-a trecut cu adevărat la Babilonul cel mare, femeia „beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus”. Până au pus în practică ce se stipulase în Tratat a mai trecut ceva vreme, s-a făcut 1993, însă să reținem că în 1992 s-a semnat și astfel s-a născut Adevărata Uniune Europeană.

    Comisia Europeană a avut 13 mandate din 1957 și până azi. Comisia Leyen, aleasă în 2019, fiind al 13-lea guvern al Uniunii Europene, președinte fiind Ursula von der Leyen, prima femeie aleasă la conducerea Comisiei. Nu degeaba…

    Da, pe hârtie, chiar ei spun (sunt lucruri oficiale) că e al treișpelea guvern, însă au fost de fapt 14 președinți (o să explic puțin mai târziu), iar de la Tratatul de la Maastricht și până azi nu sunt nici 13, nici 14 președinți. Ați ghicit: Ursula von der Leyen este al 7-lea președinte al Comisiei Europene din 1992 încoace. Antihristul este cel care va fi al optulea – „şi este dintre cei şapte şi merge spre pieire.” Iertați-mă, asta nu putea fi o coincidență halucinant de mare. Care era probabilitatea ca, din 1992 și până azi (când vedem mai toți, din cei de pe aici, că antihristul bate la uși), să fie fix 7 președinți ai Comisiei Europene, al șaptelea fiind încă în funcție?!

    Fără a mă lăsa influențat de faptul că poate chiar am dat de el, cel mai sigur și firesc este că antihristul este deja angajat în cadrul Uniunii Europene, mai mult de-atât, cel mai probabil este membru în Parlamentul European, deoarece din Parlament se aleg președinții Comisiei. Parlamentul are vreo 7 sute și ceva de membri.

    Sigur că el nu va rămâne în funcția aia până la final. Așa își va începe lucrarea de înșelare mondială. Să ne amintim ce se spune în același capitol 17 din Apocalipsa, versetul 16: „Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc”. Deci el va face praf și pulbere Babilonul, cetatea cea mare. Păi nu știm noi că UE a fost creată ca o treaptă spre o conducere mondială dorită de oculta satanistă? Ca o treaptă – care va fi înlăturată. Iată cum se potrivește!

    Acuma, hai să vedem cum e cu cei 13 președinți din 1957 încoace, care-s de fapt 14, să vedem cum de „ei” (a se citi „diavolul”, care cunoaște Scriptura) în mod special nu amintesc pe unul dintre cei 14, dar să vedem și cât de exact ne-a scris Sfântul Ioan, de la Duhul Sfânt, în versetele respective din Apocalipsa.

    Sunt într-adevăr 13 guverne din 1957 până azi, dar sunt 14 președinți. Să înșiruim mai întâi guvernele și președinții, apoi comentez.

    1. Walter Hallstein, primul președinte al Comisiei, Comisia Hallstein: 1958-1967.
    2. Jean Rey, Comisia Rey: 1967-1970
    3. Franco Maria Malfatti, Comisia Malfatti: 1970-1972
    4. Sicco Mansholt, Comisia Mansholt: 1972-1973
    5. François-Xavier Ortoli, Comisia Ortoli: 1973-1977
    6. Roy Jenkins, Comisia Jenkins: 1977-1981
    7. Gaston Thorn, Comisia Thorn: 1981-1985

    8. Jacques Delors, Comisia Delors: 1985-1995
    9. Jacques Santer, Comisia Santer: 24 ianuarie 1995 – 15 martie 1999
    10. Manuel Marín, Comisia Santer: 15 martie 1999 – 17 septembrie 1999; interimar, a preluat aceeași Comisie Santer, din cauza unui scandal de corupție legat de Jacque Santer
    11. Romano Prodi, Comisia Prodi: 1999-2004
    12. José Manuel Barroso, Comisia Barroso: 2004-2014
    13. Jean-Claude Juncker, Comisia Juncker: 2014-2019
    14. Ursula von der Leyen, Comisia Leyen: 1 decembrie 2019 – … 2024 ar fi fost în mod normal, dar nu va fi 2024…

    Tratatul de la Maastricht, ziceam, semnat în 1992, când se naște adevăratul Babilon cel mare. În vremea aia era președinte Delors, deci el a prins în funcție și vechea poveste, și noua poveste. Așadar, de la Tratatul de la Maastricht calculăm. Sunt 6 guverne de atunci, însă sunt 7 președinți. Faptul că ei nu-l amintesc sau nu-l socotesc la număr pe Manuel Marin, cel care a fost interimar pentru 6 luni, nu înseamnă absolut nimic. Dumnezeu n-a socotit „împărățiile”, a socotit omul, „împărații”. Deci sunt 7 președinți din 1992 și până la Ursula, inclusiv.

    Acești 7 președinți sunt cei 7 împărați din versetul 10. Hai să revedem versetul: „Dar sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”. (Desigur, când Sfântului Ioan i-a fost dat să vadă lucrurile astea, i s-a dat să vadă fix peste perioada în care Juncker, al 6-lea, era președinte, de aceea zice: „unul mai este”, pentru că i se dăduse să vadă omenirea în perioada lui Juncker.)

    Vedem că despre al șaptelea spune că atunci când va veni va sta puțină vreme. Ce înseamnă „puțină vreme”? Înseamnă că nu-și va duce scaunul până la capăt, înseamnă că va cădea înainte de termen, înainte de normal. Care e termenul normal la Comisia Europeană? 2024, atunci ar trebui să-și încheie Leyen mandatul. Hai să privim iar la cât de avansați suntem cu nebunia Covid, pe care se va apăsa furibund pedala în câteva săptămâni. Păi… suntem extrem de aproape de antihrist (al 8-lea), și iată: al șaptelea „încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”…

    Ce înseamnă asta? Înseamnă că ceva se va întâmpla cu Ursula în preajma finalului războiului mondial, de care de asemenea eu eram și sunt sigur că îl vor aduce undeva prin vară, maxim toamna lui 2021. Ori moare, ori… mai degrabă, zic eu, mult mai degrabă, din cauza cutremurului economic la pachet cu războiul, va fi un cutremur și în sânul Comisiei Europene (provocat artificial chiar de către ei, provocat de ochii lumii), iar din acel cutremur Ursula va fi înlăturată pe motiv că, poate, n-o fi guvernat bine pe parcursul noii situații (regie de ochii lumii), și din asta se ridică antihristul (evident că el știe că va fi așa), ia cuvântul, cu geniul său, atrage toate privirile în cadrul UE, e votat pe repede-nainte și e pus președinte, deoarece el TREBUIE să iasă, deci sigur va fi și ăsta un teatru. De ce trebuie? Nu că „vrea” profeția. El va ieși pentru că e omul ocultei sataniste, iar UE e copilul lor, știm asta.

    Sfântul Ioan Damaschin: „Antihristul e crescut în ascuns și pe neașteptate se răscoală”. Se răscoală…

    PARTEA a II-a

    Ziceam la început că s-ar putea chiar să fi dat peste el, pentru că la o zi după ce am descoperit treaba asta cu Comisia Europeană, după ce am văzut cum se aleg președinții, nu m-am putut abține și am început să scormonesc. Nu am scormonit mult, deoarece mi-a venit o idee. Datorită ideii l-am găsit repede. Nu pot zice 100% că e el. Până nu-l vedem că apare în văzul planetei (și eu nici n-oi apuca ziua aia, că oi muri cât de curând), asta chiar n-am cum să afirm.

    Dar, personal, cred 99,99% că l-am găsit. Tot ce-am găsit la el este uimitor, nu pot fi atâtea „coincidențe”. Are un „dosar” imaculat, nu se găsesc multe despre el, dar ce se găsește m-a tulburat foarte, că e perfect suprapus cu profețiile despre el. De-aia am simțit din plin că m-a izbit ceea ce zic Sfinții: fericit cel ce nu-i va vedea chipul, cel ce nu se va uita la el când va apărea și nici de curiozitate nu-l va asculta. Dacă ăsta e antihristul, m-am întinat nespus de tare, deoarece numai chipul lui parcă mi-a aruncat sulițe-n suflet. Fabulos – a intrat în politică la vârsta de 12 ani! Zice unul dintre Sfinți că la 12 ani va intra diavolul în el și de-atunci diavolul îi va da toată energia lui de-atunci. Era un fenomen de când a intrat în politică, de la 12 ani.

    De asemenea, este frumos la chip, mai bine zis poate fi frumos, anume: are farmec în chip, are o frumusețe sub care – sau prin care – se poate vedea totodată chiar drăcia despre care știm că antihristul o va afișa după ce va înșela majoritatea planetei, o frumusețe care e potrivită pentru cei care vor aștepta o soluție lumească pentru construirea unui rai pământesc după ce totul va fi o ruină peste ceva timp, o frumusețe perfectă pentru cei care nu știu ce om urmează să apară ca un geniu al geniilor. Are 2 poze „principale” pe net, una în care zâmbește sau râde larg, iar în poza asta e plin de carismă, de farmec, iar o a doua în care e ușor zâmbitor, dar de la poza asta îți stă inima-n loc, căci îmi aduce în minte cuvintele unui Sfânt: „când va răcni tiranul…”, deci parcă văd iadul pe chipul lui în această poză.

    Acuma, dacă acest om nu e antihristul, l-am rugat și îl rog pe Domnul să mă ierte pentru judecățile pe care le-am făcut despre acest om. Dacă însă chiar el este antihristul… nu știu cum ar trebui să fac, cred că voi pune niște link-uri din cât am apucat eu să găsesc, apoi zic așa: cei care nu vor să-l vadă, atunci să nu dea click pe link-uri, nici să nu-l caute după nume (deși numele consider că e în regulă să fie ținut minte), faptul că ați ști că următorul președinte al CE va fi antihristul – zic eu că ar fi de ajuns. În orice caz, am să mă rog Domnului să mi se socotească numai mie de păcat în caz că ăsta e antihristul și voi v-ați uitat la el (ăsta nu e un îndemn ca să vă uitați). Dacă se va uita cineva o dată la fața lui, nu vă mai uitați încă o dată și încă o dată, căci mie mi-e foarte greu să mai scot chipul lui din mine, deoarece l-am privit de mai multe ori. Eu zic că nu e nevoie să vă uitați, însă am să mă rog să-mi fie mie de păcat în locul cui s-o uita, Domnul știe dacă și cine s-o uita…

    Înainte de a lăsa link-urile, vreau să mai zic câte ceva despre el și mai ales despre numele lui și despre cum l-am găsit.

    Știm că antihristul va fi evreu. Președintele Comisiei Europene se alege din Parlamentul European. Chestia asta îmi venea ca o încurcătură în a-l găsi pe antihrist între membrii Parlamentului, deoarece Israelul nu este în UE, automat n-are reprezentanți în Parlamentul UE. Aruncasem deja o privire peste partide și peste membri, dar era prea multă treabă și nu știam unde anume să mă uit mai exact, nefiind Israelul în toată ecuația asta. Și-atunci mi-am adus aminte de cât de iubitoare de nazism este oculta satanistă, și tot atunci mi-am adus aminte că mulți evrei sunt germani (sau născuți în Germania, sau mutați în Germania). Dar sunt evrei, iar unii din ei pot fi „din al 12-lea neam de desfrânați”, cum antihristul va fi.

    Și m-am dus direct la partidele care reprezintă Germania în Parlamentul UE. Germania are mai multe partide în grupurile de partide din Parlamentul UE. Și am luat fiecare nume de membru în parte, căutam ceva să-mi sune a evreu, sperând să găsesc un nume care să și sune special – gândindu-mă că antihristul nu are un nume „banal”, până mi-au sărit în ochi cele două partide germane care fac parte din Grupul Partidului Popular European, cel mai mare și cel mai popular grup de partide din UE, în care sunt înscrise partide din mai multe țări, același Grup din care au fost aleși ultimii doi președinți ai Comisiei, sau chiar 3 parcă. Cele două partide germane din Grupul PPE erau: Uniunea Creștin-Socială din Bavaria și Uniunea Creștin-Democrată, amândouă fiind într-un soi de uniune în Parlamentul German.

    Dintre toți membrii tuturor partidelor germane care fac parte din Parlamentul UE, mi-a atras atenția un singur nume (restul erau nume germane, sau nume care numai a evreu nu sunau, sau oameni care erau prea bătrâni), care făcea parte din partidul Uniunea Creștin-Socială din Bavaria (cred că nu degeaba…), partid membru al Grupului PPE. Ia priviți ce nume, fraților: Christian Doleschal.

    Omul e născut în aprilie 1988, asta însemnând că între aprilie 2021 și aprilie 2022 va avea: 33 de ani. Adică vârsta nu la care Hristos a început propovăduirea, ci vârsta la care Hristos a fost răstignit (de aceea am întrebat acum câteva zile dacă știm sigur de la Sfinți că antihristul va avea 30 de ani când va apărea, adică dacă ni s-a spus cu titlu de „certitudine” sau doar considerăm că ar fi vorba de vârsta de 30 de ani). Mie, trebuie să spun, mi se pare prea de tot că omul ăsta va avea 33 de ani fix într-o perioadă în care sistemul economic va fi făcut zob, va fi dictatura cea mai nenorocită de până acum, va fi cel mai probabil războiul și cel mai probabil va apărea și antihristul. Pentru că 33 de ani, față de 30 de ani, mi se pare mult mai „antihristic”, dacă-mi permiteți, deoarece asta ar însemna că el ar apărea în văzul întregii lumi la vârsta când Hristos a fost răstignit. Eu nu cred într-o astfel de coincidență.

    Am căutat numele de Doleschal pe net, să văd dacă e nume evreiesc. Deși îmi sună clar a evreiesc, trebuia să fiu sigur. Nu găsesc nicăieri etimologia acestui nume, doar faptul că numele se găsește prin America și prin alte țări. Însă am făcut și altceva. M-am dus pe un dicționar englez-evreiesc. Englez-evreiesc – deoarece presupunem că numele Christian este englezesc, iar eu mi-am spus că trebuie sau s-ar putea să fie o legătură (așa cum și cuvântul Covid tradus în ebraică, de la dreapta la stânga cum se face în ebraică, înseamnă „posesie demonică”, deci nici măcar numele de Covid nu e ales întâmplător).

    Așa că am introdus cuvântul Doleschal ca pe un cuvânt „englezesc” (pe sistemul Covid, așa cum a făcut un lingvist), să văd ce-mi dă în ebraică. În ebraică mi-a dat un cuvânt cu caracterele alea evreiești. Am luat cu copy-paste cuvântul dat în ebraică și l-am dat să-mi „traducă” în engleză. În „engleză” mi-a dat cuvântul „Lhslod” și l-am introdus din nou să-mi traducă în ebraică. Rezultatul a fost că acest „lhslod” înseamnă „to loathe” în engleză. Nu știam cum se traduce în română acest verb „to loathe”. „To loathe” înseamnă a urî, a detesta, a-ți repugna. Ce ne iese într-un final? Christian Doleschal înseamnă: to loathe christian, adică a urî creștinul, creștinii, în definitiv creștinismul. Dacă-mi spune cineva că asta e o coincidență, pe lângă celelalte „coincidențe”…

    Saccsiv, în legătură cu acest aspect, te-aș ruga, dacă ai pe cineva cu cunoștințe în domeniul lingvisticii, să analizeze acest nume cu totul: Christian Doleschal.

    Omul ăsta se ocupă, în Parlamentul UE, cu: digitalizarea, problemele de mediu și încă ceva ce nu mai rețin. Interesant, nu?

    Este născut într-u orășel sau chiar sat cred că este, din Germania. Cel puțin așa apare în mod oficial. Nu am studiat satul respectiv, să văd dacă ne zice și ăla ceva. Nu găsesc nimic despre părinții lui. Nu găsesc nicio pată despre el, e bătător la ochi de neșifonat dosarul lui, atât cât se găsește. Articolele despre el, nu multe, sunt aproape numai în germană și nu înțeleg mai nimic, cu excepția unui articol la care am băgat google translate și am văzut că se spune despre el că a intrat în politică la 12 ani, apoi la 14 ani a devenit președinte într-o nu știu ce structură politică – și că era un fel de fenomen printre oameni, deci un geniu…

    Lista membrilor PE, pe partide și pe țări: https://www.wikiwand.com/ro/Lista_membrilor_Parlamentului_European,_2019%E2%80%932024

    Grupul PPE: https://www.wikiwand.com/ro/Grupul_Partidului_Popular_European
    Saccsiv, privește la logoul Grupului Partidului Popular European, este o inimă care înconjoară niște stele. Dar dacă te uiți atent, inima are două întreruperi: acele două întreruperi fac ca inima să nu mai fie inimă, ci cele două părți sunt de fapt Secera și Ciocanul. Uită-te atent, e incredibil cât de subtil, dar și cât de pe față au făcut treaba asta, cel mai mare grup de partide din PE, același grup din care face parte partidul acestui Doleschal. Iar stelele din interiorul falsei inimi sunt stele în 5 colțuri…

    Partidul lui Doleschal: https://www.wikiwand.com/ro/Uniunea_Cre%C8%99tin-Social%C4%83_din_Bavaria

    Și acuma link-uri despre el…

    https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Doleschal (link-ul de wikipedia nu are poza lui)

    Aici e pagina sa oficială de membru al UE, e cu poză – și e aia care mă tulbură în mod special: https://www.europarl.europa.eu/meps/en/197473/CHRISTIAN_DOLESCHAL/home

    Aici e poza aia în care râde foarte fermecător, link-ul e de FB (Saccsiv, dacă intră poza direct în mesaj, că nu știu cum e cu link-urile de FB, dacă o fi așa, atunci nu pune acest link, te rog): https://m.facebook.com/doleschalchristian/photos/a.2364034656964114/2669337793100464/?type=3

    Articolul din care am reținut că a intrat în politică la 12 ani și că la 14 a devenit președinte de nu știu ce, e cu poză: https://www.mittelbayerische.de/politik/europawahl-nachrichten/angst-machen-doleschal-nur-gleichgueltige-24394-art1779604.html

    Din ce văd, partidul lui este unul de dreapta. Sper să nu greșesc, dar parcă tu Saccsiv ziceai că guvernul mondial va fi de stânga. Parcă. Iartă-mă dacă nu ai zis așa. Eu nu le am cu politica, dar contează cum își zic ei în politică, sau de fapt contează că politica e toată a ocultei sataniste, deci fac cum vor ei, sub ce doctrină vor ei?!

    Plus că, așa cum „ai noștri” care sunt acum la putere zic că sunt de dreapta, iar tu și alții ziceți că-s de fapt de stânga, tot așa poate fi și cu partidul ăsta Uniunea Creștin-Socială din Bavaria, cât și cu Grupul PPE, nu?

    Doamne ajută, fraților!

    Apreciat de 4 persoane

    • Arhanghelul said, on octombrie 18, 2020 at 10:33 am

      Computer Cluster …

      Marea Noastra.

      Mare Nostrum

      https://en.wikipedia.org/wiki/MareNostrum

      https://www.bsc.es/marenostrum/marenostrum

      Superpercalculatoarele pot forma superclustere si megaclustere intre ele … adica nu conteaza ca este mic, ci ce sarcini indeplineste …

      Apreciază

      • Mihai T said, on octombrie 18, 2020 at 4:37 pm

        Acum ceva vreme (înainte de criza covid) mi-a atras atenția comentariul unui tip pe un alt site: ”fiara va fi un computer cuantic cu 666 de qubiți”. Dacă te pricepi la din astea, știi că deja 20 de qubiți pot să însemne mult.

        Apreciat de 1 persoană

      • Mihai T said, on octombrie 18, 2020 at 4:51 pm

        Pe link-ul de pe wikipedia zice că acest supercomputer face parte din ”cele 7 supercomputere din programul PRACE” (Parteneriat pentru Informatică Europeană Avansată). Deci să înțeleg că ai propus această cheie ? (Că fiara va fi al optulea supercomputer din PRACE).
        Acest supercomputer este folosit pentru ”cercetarea genomului, a proteinelor, simulări astrofizice, prognoze meteo, modelări geologice și geofizice, și proiectarea de noi medicamente”. Un alt lucru interesant este că acest supercomputer e găzduit într-un lăcaș de cult catolic dezafectat.
        Mașinăria asta e departe de a fi cel mai puternic supercomputer din lume (deocamdată nu intră în primele 10), dar are un alt lucru interesant: ”este considerat cel mai divers supersomputer și probabil cel mai interesant din lume, datorită arhitecturii sale eterogene care va fi inclusă odată cu finalizarea construcției”.

        Apreciază

    • Max said, on octombrie 18, 2020 at 11:33 am

      Am citit un articol publicat pe un site romanesc-din nefericire nu-mi amintesc unde- in care se spunea ca exista in Europa un presupus portret al lui AH – intr-o fresca de genul celei din aeroportul DenverColoradoSUA– portret in care persoana respectiva aparte cu un ochi viu si unul „ca inghetat”,cu irisul de culori diferite; avand totodata morfologia organelor(inclusiv a membrelor inferioare,superioare si umeri) jumatate feminina si jumatate masculina, dar mai ales cu sase degete la maini.
      Poate fratele Vasile a citit si el acel articol…Eu, de obicei salvez linkurile care mi se par interesante, dar de data asta, n-am facut-o.Daca mai dau peste articol…..

      Apreciat de 1 persoană

    • lucyanokos said, on octombrie 18, 2020 at 1:55 pm

      Din cei care sunteți mai „citit”, ce părere aveți despre studiul lui @Aurel ?
      Nu stiu dacă e prima dată postat mesajul său, dar vreau si alte păreri înainte să cred ceva. Mulțumesc.

      Apreciază

      • Cosmin said, on octombrie 18, 2020 at 4:29 pm

        Mi se pare foarte bine structurat si organizat comentariul lui Aurel.

        Sincer, desi curios din fire, m-am abtinut sa dau click pe link-urile care duc catre fotografiile presupusului antihrist. Cand am ajuns in dreptul link-urilor cu cititul, bebelusul ce doarme in camera alaturata a inceput sa planga in somn. Probabil, coincidenta.

        Ca o parere subiectiva, in adancul sufletului meu am simit analiza lui Aurel destul de pertinenta.

        Apreciază

      • Traian said, on octombrie 18, 2020 at 6:01 pm

        Prin bineplacutii Lui Domnul ne-a lasat sa stim TOT ceea ce ne este de folos despre vremurile din urma.

        Nu chema salvarea pt Aurel dar nici nu-ti bate capul. Retine te rog ca NICIODATA in istorie prorociile n-au avut data fixa. Si nici nu pot avea pentru ca totul se petrece in cadrul libertatii pe care am primit-o de la Dumnezeu. In functie de cum o folosim, in bine sau rau, El impiedica lucrarea tainei faradelegii.

        Grija fiecarui crestin autentic este de a fi asemenea fecioarelor intelepte. Restul nu mai este treaba lui.

        Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 18, 2020 at 4:32 pm

      În investigația ta ai scăpat o informație uriașă, care nu se potrivește în schemă: în versetul 11 spune că al 8-lea e din cei 7. A fost, și nu mai este. În cheia propusă de tine, acest al 8-lea președinte al CE ar trebui să fie unul din cei 7 care au mai fost. Este posibil teoretic, pentru că ai zis că pot avea două mandate.
      de ce zici că vei muri cât de curând ?

      Apreciază

      • Aurel said, on octombrie 18, 2020 at 10:17 pm

        Mihai

        Informația despre care zici că am scăpat-o, de fapt nu am scăpat-o. Al optulea împărat este diferit de cei 7. Uite ce am scris, și voi pune cu majuscule părțile cheie care arată explicația în sensul despre care vorbești și mai adaug și alte paranteze la textul Scripturii:

        „Ai cui împărați sunt cei 7? Ai femeii, ai cetății celei mari, ai Babilonului cel mare, sunt împărații (capetele fiarei) peste care de asemenea femeia-Babilon „șade”, adică având sensul că Babilonul E „SUSȚINUT” ȘI CONDUS DE CELE 7 CAPETE-împărați ale fiarei, FIARA FIIND chiar AL 8-LEA cap, ultimul cap, CARE LE ȘI „POARTĂ” pe cele 7 (DE DINAINTEA SA!). Deci cei 7 împărați sunt nu în același timp cu fiara (e extrem de important de precizat acest lucru, deoarece altfel ajungem să ne gândim la alte lucruri care ar fi greșite și ne-ar depărta de la ce ne transmite cu adevărat acel „dar sunt și 7 împărați…”; putem discuta separat dacă propune cineva o astfel de discuție), CI cei 7 împărați SE SUCCED (S-AU SUCCEDAT!) unul după altul CA ÎNTR-O ÎMPĂRĂȚIE: „CINCI au CĂZUT (adică CU TIMPUL, NU DEODATĂ), unul MAI este (= al 6-lea!), celălalt (= al 7-lea!) încă nu a venit, iar când va veni…” – observăm de aici că este foarte clar că cei 7 nu împărățesc în același timp, ci a „căzut” fiecare la timpul său, iar antihristul VA VENI DUPĂ EI pe scaunul de împărat, DE ACEEA „ÎI POARTĂ” pe cei 7, el fiind „DINTRE cei șapte”, ADICĂ fiind DIN ACELAȘI ALUAT – și va fi al 8-lea.”

        Zic că poate voi muri, deoarece… război, foamete, dictatură satanică, poate lagăre, mărturisire…

        Apreciat de 1 persoană

      • Aurel said, on octombrie 18, 2020 at 10:48 pm

        Mihai

        Completare. Când zice „care era și nu mai este” – prin „era” se referă la faptul că trăia/era „împărat”/împărățea/lumea era la picioarele lui, iar prin „nu mai este” se referă la faptul că apoi, la final, a fost nimicit de Domnul și trimis în iezerul de foc („nu mai este”).

        Apreciază

    • Spaceman said, on octombrie 18, 2020 at 4:42 pm

      @Aurel

      Te-au batjocorit dracii!

      Nu ai priceput că antihrist va veni ca ‘mesia’, ca un salvator care – alături de gloatele lui de protestaci, revoluționaci – mari luptători pentru… ‘dreptate și adevăr’ – va răsturna acel Guvern Mondial (primul) din vremurile de pe urmă – instaurat de… ‘oculta mondială satanistă’ – ce va avea putere asupra lumii întregi 42 de luni, adică trei ani și jumătate – eliminând trei împărați din cei zece care vor conduce acel guvern – iar împreună cu cei șapte împărați rămași (al doilea guvern mondial), antihrist va fi al optulea și vor instaura – împărăția lui (antihrist), care va ține 1260 de zile, adică tot trei ani și jumătate – apoi Parusia.

      https://saccsiv.wordpress.com/2016/07/20/antihristii-va-ucide-pe-sfintii-prooroci-ilie-si-enoh-si-oamenii-se-vor-bucura/

      La fel ca tine zic și alți hăbăuci rătăciți care au învățat Biblia de la draci, ca ăștia

      care cred că antihrist, omul fărădelegii, fiul pierzării (ăștia cred că ar fi papa Francisc) instaurează Guvernul Mondial (primul) care va fi distrus de venirea lui ‘isus mesia’ (adevăratul antihrist) pretinzând că împărăția antihristului este acea piatră care a distrus chipul uriaș din visul lui Nabucodonosor – Daniel Cap.2

      Vedem că mișcările gloatelor de protestaci și revoluționaci deja s-au format, unele pentru a susține înființarea unui Guvern Mondial – primul – altele pentru a-l susține pe antihrist – mari luptători antisistem – dar toți având aceeași agendă – înșelarea oamenilor!

      Câți oameni crezi că vor pricepe această șarlatanie?

      Apreciază

      • Aurel said, on octombrie 18, 2020 at 10:43 pm

        Spaceman

        De ce mă pui la un loc cu „alți hăbăuci rătăciți care au învățat Biblia de la draci”? Asta ai înțeles tu din ce am scris eu?

        De ce spui că „Nu ai priceput că antihrist va veni ca ‘mesia’, ca un salvator care…”? Reiese de undeva că nu știu eu de ce vine antihristul și nu cunosc cu ce lucrare vine? Apoi, uită-te la partea în care am scris despre cei 7 împărați, i-am răspuns lui Mihai ceva mai sus fix cu acel fragment. Tu spui că cei șapte împărați din versetul 10 vor exista în același timp cu antihristul și el îi va completa și va fi al optulea? Cum explici tocmai ce spune versetul: „cinci au căzut, unul mai este, celălalt încă nu a venit, iar când va veni are de stat puţină vreme”? „Au căzut”, „unul MAI este, „al șaptelea VA STA PUȚINĂ VREME”, iar antihristul va fi al optulea…

        Eu nu am scris mesajul respectiv ca să ne ciondănim pe aici. L-am scris pentru ca lumea să îl aibă în vedere. Te grăbești cu „dracii”, și te grăbești cu cine nu e cazul… Eu n-am spus că mi s-a dat vreo vedenie sau că știu eu sigur. Am spus că așa mi-a venit să înțeleg, plecând de la faptul că Babilonul cel mare mi-a venit deodată să cred/înțeleg că este UE. DACĂ Babilonul cel mare este UE, atunci ceea ce am scris eu are toate șansele să fie corect. Toate șansele! Și… mă îndoiesc că faptul că Babilonul ar fi UE este contestat de vreun credincios de pe aici, nu pentru că zic eu, ci pentru că… știm cu toții de pe aici ce face UE – și face exact ce zice Apocalipsa: umblă beată de sângele mucenicilor lui Hristos…

        Ai luat vreodată în calcul că poate gândul că Babilonul este UE mi-a venit de la Dumnezeu (gândul, nu vedenie, un gând cum poate fi orice gând de toate zilele de la Dumnezeu), iar prin asta m-a trimis la Comisia Europeană?

        Dacă gândul a venit de la diavol, cel mai probabil m-a făcut să-mi pierd timpul cu analiza mea – și doar atât, nimic mai mult, deoarece în rest analiza aia e absolut clar că nu smintește pe nimeni, căci dacă antihristul nu va fi următorul președinte al CE, nu a pățit nimeni nimic din cei ce au citit.

        Dacă însă gândul și firul pe care am mers a venit de la Dumnezeu, ca la orice păcătos de care se milostivește El după cum vrea…

        Apreciat de 1 persoană

      • guti flo said, on octombrie 19, 2020 at 10:00 am

        Aurel,
        Ii smintesti….pt ca le atragi atentia spre antihrist… mai mult decat la Dumnezeu.

        Apreciază

      • Aurel said, on octombrie 19, 2020 at 2:21 pm

        guti flo

        Oare chiar așa e? Le atrag atenția spre antihrist? Sau le atrag atenția spre a se feri de pierderea lui Dumnezeu? Căci dacă va fi într-adevăr antihristul următorul președinte al CE, te-ai gândit în cazul ăsta câți o să bănuiască-măcar că ăla ar fi antihristul? Ar fi exact cum zice Hristos: „Oare voi mai găsi credință pe pământ?”

        Interesant ar fi să i-o zici lui Saccsiv pe-asta. Tare interesant ar fi răspunsul.

        Apreciat de 1 persoană

    • Cosmin said, on octombrie 18, 2020 at 7:42 pm

      @ Aurel

      Am vorbit cu un prieten care se ocupa cu traducerea textelor vechi din limbi moarte sau cu provenienta incerta. Se mai ocupa cu semiotica.

      Pentru traduceri si decodificari, foloseste limba batrana romaneasca.

      Nu i-am spus contextul, i-am spus ca e nume de persoana, evreu, nascut in Germania.

      Amicul meu spune ca Doleschal, in functie de context poate sa insemne:

      * loc uscat, întindere uscata, tinut uscat, secetos, sterp(sa fie legat de secata din timpul domniei lui -interpretarea mea- in extensie putem spune regat secetos sau imparatie batuta de seceta);

      * in alt context, loc sau tinut murdar;

      * vas sau ol uscat, probabil lipsit de continut (om fara suflet interpretarea mea, daca e sa facem trimitere la persoane).

      Apreciază

      • Aurel said, on octombrie 18, 2020 at 11:01 pm

        Cosmin

        Mersi.

        Interesant ar fi ca cineva să facă translația cuvântului Doleschal ca din engleză în ebraică, literă cu literă, așa cum sunt regulile în ebraică (ebraica întoarce cuvintele și le citește de la dreapta la stânga, și de exemplu „v”-ul nostru translatat în caracterele ebraice și apoi iar trecut în „limba internațională” devine atunci „b”), să vedem ce cuvânt iese în ebraică și ce traducere în engleză are apoi. Să vedem dacă ce mi-a ieșit mie pe banalul dicționar de pe net confirmă și cineva cu cunoștințe în domeniu. Deoarece Christian presupunem că este nume „internațional”, prin limba engleză care e unanim „primită” de către toată planeta.

        Sau alte studii asupra întregului nume, la care se pricep cei cu astfel de cunoștințe.

        Apreciază

    • TEODOR said, on octombrie 18, 2020 at 10:58 pm

      seamana cu filmul The Omega Code 2

      Apreciază

    • guti flo said, on octombrie 19, 2020 at 9:54 am

      Aurel,
      Il cauti cu lumanarea…..
      Parerea mea este sa renunti la a mai incerca sa-l indentifici pe antihrist…..smintesti pe cei inca nepregatiti….
      Desopera-i cursele..si ai rezolvat toata problema.
      Tu crezi ca daca era atat de necesar sa-i cunoastem numele..si tot tacamul despre el…nu ne descoperea Dumnezeu pana acum prin sfintii parinti.?
      Cine vrea sa nu aiba de-a face cu antihrist…sa fie atent mai mult la Hristos ( sfantul Paisie Aghioritul)…si la mrejele antihristului.
      Cand va aparea…eu cred ca pt un crestin adevarat..va fi lesne sa-l indentifice, de altfel asa ne spun si sfintii parinti.

      „Credinţa adevărată îşi află loc în inimă, şi nu în minte (raţiune). Antihrist va fi urmat de cel ce are credinţa în minte, iar cel ce are credinţă în inimă, lesne îl va recunoaște.” (Sfantul Gavriil)

      Apreciază

      • Aurel said, on octombrie 19, 2020 at 2:12 pm

        guti flo

        Tu te gândești numai la „un creștin adevărat”? Dar cu ăia mai slabi ce facem? Ne vedem de treaba noastră? Nu pentru mine am mers pe firul pe care am mers. Eu nu aveam nevoie. Și nici altceva nu voi mai căuta altceva. O dată în viață mi-a venit un astfel de gând și am urmat firul. De unde a fost gândul… rămâne ca timpul să ne descopere. Dar e prea legată toată schema cu rezultatul, în așa fel încât mi-e greu să cred că gândul nu a venit din dreapta. Vedem în timp însă.

        Sper că știi că nu ne mântuim singuri, ci depindem unii de alții. Da, mântuirea e individuală… însă numai dacă ai făcut ce ți s-a cerut de către Dumnezeu. Iar prin facerea poruncilor de către X, se poate mântui și Y, și Z etc. Altfel, șansele-s să nu se mântuiască nici X (creștinul adevărat, dacă o fi adevărat în cazul ăsta), nici Y și nici Z (creștinii mai slabi și cu mai puține cunoștințe).

        Apreciat de 2 persoane

      • guti flo said, on octombrie 19, 2020 at 3:27 pm

        Aurel,
        Ai dreptate , mantuirea nu este individuala…..dar eu consider ca ea se face mai mult descoperindu-l pe Hristos …decat pe antihrist.
        Este bine sa dam in vileag mrejele lui (antihrist), si sa le facem cunoscute mai departe..asa poate ii se aprind beculetele si celui de langa tine…. dar sa-l indentifici in persoana, nu stiu ce sa zic…..
        Sunt convins ca ai intentii bune…numai mare atentie cand este vb de talcuiri din Sfanta Scriptura.
        Crestinii se vor lovi de aceste doua stari care vor face diferenta….si de care ne amintesc sfintii parinti…crestin cu mintea….sau crestin cu inima…acest lucru este esential pt un crestin.
        Sper sa nu intelegi gresit…nu dau lectii la nimeni, nu sunt in masura..spun doar felul in care vad eu lucrurile, la fel ca si ceilalti.
        Fiecare face ce vrea.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • Aurel said, on octombrie 19, 2020 at 11:15 pm

        guti flo

        Ai dreptate, sunt de acord cu tine. Dacă îmi vorbești doar din punctul de vedere al identificării în persoană (dinainte să se arate tuturor, normal), mi-am dat seama că am greșit. O simțeam în adâncul meu când am făcut-o, și acum trebuie s-o recunosc, iar tu zici bine.

        În condițiile în care cercetarea mea mi-a dat rezultatul că antihristul ar fi următorul președinte al Comisiei Europene, chiar nu mai era nevoie de altceva, de o mai multă scormonire, rezultatul acela era de ajuns – și ăla, dacă chiar e adevărat, cum eu chiar cred cu tărie că va fi așa, atunci asta cu siguranță nu e caz de sminteală. Sunt părinți care au făcut astfel de analize după cum au considerat ei, deci nici nu putem lua în discuție că n-ar fi în regulă cercetarea pe care am făcut-o despre care sunt „împărații” UE. La chestia asta mă refeream când ți-am răspuns data trecută. Ca să nu mai zic că însăși Scriptura ne invită la a descoperi, la a înțelege ce e scris acolo despre fiară. În rest, cu identificarea în persoană, m-a luat valul.

        Mersi. Doamne ajută!

        Apreciază

    • Ahreanului said, on octombrie 19, 2020 at 7:16 pm

      Domnule. Curajul dumneavoastra, considerind amploarea si importanta subiectului – fara a minimiza, ori bagateliza pericolul – si foarte posibilele consecinte aferente, ce le asumati cu smerenie si seninatate, va face cinste fiind de tot respectul. Aceasta atitudine reprezinta epitomul crestinului „dintr-o bucata” pentru care da e da si nu e nu – citit, logic si tenace fara ifose shi veleitati, chiar daca asta ii enerveaza (cind nu-i insulta, de-a dreptul) pe altii. Va multumesc si va salut, frateste.

      Apreciat de 1 persoană

      • Aurel said, on octombrie 19, 2020 at 11:55 pm

        Mă îngrozesc aceste cuvinte. Vă mulțumesc și eu, însă dacă am făcut ceva bine – lauda e întreagă a Domnului.

        Tot frățește.

        Apreciat de 1 persoană

  4. Arhanghelul said, on octombrie 18, 2020 at 9:24 am

    Roboti autonomi, masini autonome, ambarcatiuni autonome, avioane cu pilot automat, trenuri autonome, Metrorex robotizat supravegheat de operator (trenurile merg aproape singure … nenea ala din cabina este pe post de papitoi, sa nu ne fie noua teama ca metroul poate functiona fara conductor uman la bord). cladiri industriale si civile inteligente aproape autonome, fabrici automatizate complet, arme autonome, Inteligenta Artificiala, Inteligenta Conditionata,Neural Link, Cortana, Alice, Google Assistant, Cyber Network, Cyber Security, etc …

    In afara de „”ceva””… tehnicieni si familiile lor … la ce ne mai trebuiesc … restul de oameni ?
    Cred … ca … asa gandesc … deja … stapanii din umbra .
    Noi celalti suntem inutili … poate doar pe post de iepuri si caprioare/iedute (Jocurile foamei).

    Apreciază

  5. Arhanghelul said, on octombrie 18, 2020 at 9:37 am

    Completare.


    Apreciază

  6. Mihai T said, on octombrie 18, 2020 at 4:03 pm

    Deja au fost folosiți roboți în criza covid. În Singapore a fost un fel de program pilot, unde un robot-cățel îi atenționa pe oameni să păstreze distanța socială:

    Transcriere

    Salutare tuturor. Sunt Spiro. Mulțumesc că mă urmăriți.
    De la începutul acestei crize am spus că sunt mai propcupat de răspunsul guvernului și de reacția publicului – sub forma mentalității de grup – decât de virusul propriu-zis. În raportul precedent am vorbit despre cum SUA încep să construiască ”o armată de roboți care să depisteze contacții”, care vor veni în casele oamenilor – un aspect inclus în mod clar în Resoluția Congresului nr. 6666. Voi lăsa un link către acel raport foarte important.
    Depistarea contacților a fost desfășurată pentru prima dată în Singapore. Acum vedem cum faza următoare a crizei covid-1984 este desfășurată – din nou – prima dată în Singapore. Acum sunt folosiți roboți pentru a impune distanțarea socială.
    Acest câine-robot a fost ”numit” Spot. Este produs de Boston Dinamics, o companie americană de inginerie și robotică, care primește finanțare de la divizia de cercetare a Pentagonului (DARPA). Aceeași DARPA care acum lucrează la nano-tehnologie pentru vaccinul covid al lui Bill Gates.
    Robot: ”Să ne asigurăm că Singapore rămâne sănătos. Pentru sănătatea dvs și a celor din jur, vă rugăm să stați la distanța de cel puțin 1 metru unul de altul. Vă mulțumesc.”
    Oare vedem acum metodele viitorului de a depista contacții ? Acești roboți-câini pot fi dotați cu diverse aplicații; de exemplu, pentru a deschide uși. Și, din moment ce este o tehnologie finanțată de armată, trebuie să fiți siguri că vor fi și aplicații militare pe care încă nu le-am văzut.
    Acesta e numai unul din roboții de la Boston Dinamics. Au și un robot umanoid. Eu zic că dau drumul mai întâi unui robot-câine deoarece este mai puțin intimidant, iar ei ne pregătesc pentru ideea de a vedea roboți pe străzile noastre.
    Credeți că acești rtoboți n-ar putea fi desfășurați în orașul vostru ? Poliția din Massachusets deja l-a testat pe Spot pentru echipa lor de dezamorsare a bombelor. Polițiști-robot au fost folosiți acum de la un capăt la altul al țării, în 16 state.
    Acesta e un bun moment pentru a vă reaminti că armata a interzis ”supraviețuitorilor” coronavirusului să intre în rândurile sale. Ei nu spun de ce. Dar asta ar putea afecta puternic nivelul de recrutare și ar putea crește cererea de roboți în rândurile armatei. Au chiar și un robot umanoid foarte ciudat, care pare pregătit pentru o ”pandemie virală”. Are inclusiv o mască de gaze. Din nou, trebuie să mă întreb: oare vedem dispozitivele viitoare pentru identificarea contacților ?
    Următoarea secvență este o dramatizare a unui film de la Boston Dinamics. Dar nu cred că suntem așa departe. După toate aparențele, roboții ar putea deja să activeze la acest nivel. Un avantaj al utilizării roboților: este mai puțin probabil să refuze ordine ilegale decât ar face-o oamenii.

    Ceva articole:
    Oare SUA încep să implementeze ”Programul OMS pentru depistarea contactelor” pentru a scoate oamenii cu forța din case ?
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2020%2F05%2Fus-begins-to-implement-who-contact-tracing-to-forcibly-remove-people-from-their-homes.html

    Robot DARPA angajat de poliție pentru a impune distanțarea socială:
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2020%2F05%2Fmetalhead-darpa-robot-enlisted-by-police-to-enforce-social-distancing.html

    Roboți de securitate invadează orașul New York, și un android educațional vorbește la parlamentul englez:
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Factivistpost.com%2F2018%2F10%2Fsecurity-robots-invade-nyc-and-an-education-droid-speaks-at-uk-parliament.html

    Actul 6666 emis de Congresul American: Legea pentru testarea tuturor:
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fcongress.gov%2Fbill%2F116th-congress%2Fhouse-bill%2F6666%2Ftext%3Fr%3D2%26s%3D1

    Supraviețuitorilor coronavirusului li se interzice să intre în armată:
    https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fmilitarytimes.com%2Fnews%2Fyour-military%2F2020%2F05%2F06%2Fcoronavirus-survivors-banned-from-joining-the-military%2F

    Apreciat de 1 persoană

  7. Arhanghelul said, on octombrie 19, 2020 at 11:07 pm

    http://jamkor.co.kr/aegis-v-jammer/

    … utilaje … „dashtea” … ???

    Apreciază

    • Ahreanului said, on octombrie 20, 2020 at 7:02 pm

      D-alea… daca tzi le potzi permite… shi tocmai tzi-ai forttificat intrarea intr-o mina de sare…ca sa nu intre predatorii la zarzavaturi…

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.