SACCSIV – blog ortodox

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

Posted in Coronavirus by saccsiv on octombrie 11, 2020

Inregistrarea este si pe facebook, unde Madalin Ionescu a scris:

Vreți să aflați adevarul despre procedura medicală folosită in identificarea virusului SARS -CoV-2 și cum pot fi manipulate testele de depistare COVID-19 ? O anchetă de amploare vine cu o concluzie terifiantă : “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative …” Cum e posibil ? Detalii incredibile pe întelesul tuturor ! Ar putea fi realmente bomba secolului !

Cititi va rog si:

The New York Times: 90% dintre americanii testati pozitivi la COVID nu au fost nici măcar contagioși

 

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on octombrie 11, 2020 at 9:47 pm

    Jos plandemia! Trăiască libertatea! Totul este o mascaradă regizată de cei care conduc din umbră lumea!

    Apreciază

    • sorin said, on octombrie 12, 2020 at 10:14 pm

      🤐Citiți și îngroziți-vă!!!
      Cum se fac #testarile Kovid-19 🤐

      „Suntem în situația în care aparatele nu sunt omologate. Structura responsabilă, RENAR, a refuzat să le omologheze, pentru că dădeau plus-minus 40%. Se introduc șase eprubete. Atunci când una din probe e pozitivă, aparatul semnalizează sonic că una din probe e pozitivă. Dacă ai ghinionul să fie proba ta în acel aparat, sunt declarate toate șase pozitive. Apoi cetățeanul, sănătos fiind, îl duce într-un spital, într-o comunitate de infectati, unde aproape sigur se contaminează. De aici tragedia prin care trece poporul român. Trauma psihică o vom deconta peste câteva luni”. General Ioan Sârbu, medic şi fost director al Spitalului Militar Central şi ex-şef al Direcţiei Medicale a Armatei

      Apreciază

  2. Marius L. said, on octombrie 11, 2020 at 10:55 pm

    Astazi am aflat de la cineva, cum parintele lui a avut nevoie de o interventie urgenta la spital (se taiase la mana si i-au facut ceva provizoriu din cate am inteles), dar a fost obligat (de sectia urgente a spitalului) sa duca inainte un test Covid. A fost trimis la un alt spital anume pentru test, doar ca ajungand acolo, i s-a spus ca e nevoie de o programare pentru care ar fi trebuit sa astepte o saptamana jumatate (nu putea sa astepte atat), astfel a plecat in alta parte sa-si faca testul. L-a facut si a mers cu el din nou la spital pentru a putea beneficia de interventia chirurgicala, si, ce sa vezi, nu a fost bun testul. Facuse ceva test rapid pentru care a platit 150 de lei. A fost obligat sa-si fac un test RT–PCR. Pana la urma a gasit undeva sa-l faca, a platit 350 de lei sau ceva de genul, si a ajuns in final la interventia de care avea nevoie, pe care de asemenea a trebuit sa o pleteasca. E durere fratilor …

    Apreciat de 2 persoane

    • isa said, on octombrie 12, 2020 at 10:12 am

      Este un abuz. Tatal meu a fost recent operat si nu a fost trimis nicaieri sa-si faca niciun test. E drept, interventia a avut loc la un spital militar. Nu ai voie sa intri sa faci vizite, dar nu se compara nici conditiile si nici personalul cu ce e in celelalte spitale.

      Apreciat de 1 persoană

  3. Radu Humor said, on octombrie 12, 2020 at 12:42 am

    Mai nou a reieşit limpede de ce s-au fraudat în asemenea hal alegerile mai ales în Bucureşti !
    Gabriela Firea a întârziat deschiderea muzeului holocaistului , iar Tudorache nu a fost dispus să cedeze o clădire monument istoric pentru asta .
    Ce credeţi că vor face de urgenţă Mucuşor şi Clotilde, după ce au fost scoşi ca iepuraşii din joben în fruntea bucatelor cu specific tradiţional evreieşti ?!
    Dacă mai rămâneau mult la butoane ciumeţii roşii erau în stare să facă şi un Muzeu/Memorial al crimelor Comuniste cu exponate şi poze de la celălalt muzeu, aşa că dragi români aţi scăpat de Moscheea turcească dar nu şi de problema evreiească !
    Ăst timp ni se rescrie cuşer Istoria, mai ceva decât a făcut-o Roller, de către Radu Ioanid şi cei de la Institutul Ellie Wiesel, Ion Antonescu devenind criminal de război şi Ana Pauker o eroină de talia Elenei Teodoroiu, sau măcar a Elenei Udrea ce vine tare din urmă !

    Apreciază

  4. cocoandro said, on octombrie 12, 2020 at 6:53 am

    CITITI SI VA CRUCITI!

    Datele Grupului de Comunicare Strategică, procesate de STS!
    11 octombrie 2020 (R.C.) 7

    Toate datele Grupului de Comunicare Strategică sunt procesate de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS). Informația vine chiar de la Ministerul Afacerilor Interne, și a fost dată publicității de ORGANIZED CRIME HARM REDUCTION (OCHR), organizație formată din mai mulți activiști, ce promit că „ vor face tot ceea ce este necesar pentru eliminarea riscurilor asociate crimei organizate“.

    OCHR a trimis MAI o adresă prin care se cer informații legate de cum se colectează și procesează datele de către Grupul de Comunicare Strategică. „Răspunsul e de o gravitate națională“, afirmă reprezentantul OCHR.

    „Pentru gestionarea pandemiei de Covid-19, a fost operationalizat Centrul Național de Conducere și Coordonare Intervenții, în care-si desfășoară activitatea reprezentanți ai instituțiilor responsabile, prin intermediul căruia sunt centralizate date referitoare la numărul zilnic de cazuri, numărul de persoane spitalizate, numărul de persoane internate. Datele sunt centralizate, la nivelul acestui Centru Național de coordonare, printr-o aplicație informatică, gestionată de STS“, se arată în document.

    SURSA: COTIDIANUL, 11 OCT. 2020

    Apreciază

  5. despre vaccinuri said, on octombrie 12, 2020 at 7:31 am

    Cred că-i interesează foarte mult ADN-ul nostru. Poate și pentru că viitorul vaccin va ataca, va altera ADN-ul uman, făcându-l trans-uman, și cu nano tehnologia, cu hidrogelul cu conexia la 5G, cu implantul și cu multe altele oamenii vor fi transformați în niște roboți-umani, vor controla gândirea noastră, simțurile noastre și tot ceea ce facem prin inteligența artificială, în așa fel încât omul nu va mai fi ca acela creeat de Dumnezeu după chipul și asemănarea Lui, ci cu totul altceva. O unealtă fără voință și conștiință în mâna satanei. Vor să-l robească pe om, să-l facă complet dependent de sistemul digital. Și au găsit păcăleala secolului, virusul, prin care oamenii să fie de acord ca să li se implementeze toate astea. Cel puțin românii nu știu ce li se pregătește, și nici nu-i interesează. Și nici pe cei din biserică, preoți sau credincioși.

    Apreciază

    • Knock said, on octombrie 12, 2020 at 10:50 am

      Nu va ingadui Dumnezeu alterarea libertatii omului de catre diavol si acolitii lui: va pune capat nebuniei diavolului, chiar daca omenirea va trebui sa treaca mai intai printr-un razboi nuclear devastator si o tiranie de trei ani si jumatate a Omului diavolului.
      O profetie spunea ca atunci cand omul va ajunge la caramizile vietii(manipularea ADN-ARN), se va sfarsi filmul acestei lumi. Cu cat mai repede,cu atat mai putina putere Răului.

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on octombrie 12, 2020 at 11:05 am

        Knock

        Cand spui omul diavolului, te referi la antihrist?
        Daca da, ce spui tu ca se va petrece cu el?

        Apreciază

      • Knock said, on octombrie 12, 2020 at 1:45 pm

        Da, la el ma refer.Ce soarta va avea,spune clar in Revelatie: va intra de viu in iazul de foc- adica in Iad;aruncat de suflarea Gurii Biruitorului Iisus Hristos.

        Apreciază

      • ADRIAN said, on octombrie 12, 2020 at 2:18 pm

        Nu inteleg cum de este lumea acum atit de revoltata !!!???CE CREDETI ?UNDE CREDEATI CA.VETI AJUNGE CU ATITA DEMONIZARE generalizata si fara pic de RUSINE ?!
        De 30 ani OMENIREA in proportie majoritara umeaza 100%INVATATORILE DIAVOLESTI:
        egoism,depravare, hotie ,crima ,punct .
        MAJORITATEA SUFLETELOR CNEINDEMINARE SI NEPRICEPERE .CE VOR FI CREZUT despre CREATOR ,ca e PREA
        PROST ? SAU CUM ?CA NU EXISTA, MAI DEGRABA !
        CA SFINTA TREIME DOAR se va CRUCII si ii va mingiia pe cap PE BIPEZII DEMONIZATI. ?
        Avem exemple cu toptanul ! Doar sodoma si gomora si e banal de evident !!!!
        PLATA PACATULUI E MOARTEA !
        OMENIREA s-a dat de BUNA VOIE pe mina diavolului,adica DE PLACERE ,DE BUNA VOIE SI NESILITA DE NIMENI(divolull propune ,nu dispune!!! )prin.GINDIREA PROPRIE SI PRIN FAPTA .
        Acum A VENIT SCADENTA !
        DIAVOLUL nu se multumeste doar cu PACATELE OAMENILOR ci vrea TOTUL adica si SUFLETELE LOR .
        SI A.GASIT SOLUTIA !
        Sigur omenii vor si IMORALITATEE 100%si LIBERTATE 100%.
        GRESIT !
        OAMENII NU-SI APARTIN LOR ci APARTIN CREATORULUI care VA FACE CE E NECESAR si a PROMIS !
        CURATENIE GENERALA !
        DIAVOLII mai intii vor pune CIPURILE ,chiar daca VOR SAU CA NU VOR OAMENII pentru ca EL DIAVOLUL nu le-a DESCOPERIT bipezilor uritori de DUMNEZEU SI APROAPELE TEHNOLOGIA demonica din utimii TREI SUTE DE ANI (incepind de la MOTORUL CU ABUR ,CURENT ELECTRIC ,pina azi cu INTERNET si CIP )ASA pentru PURA satisfactia bipezilor ca sa se DESTRABALEZE EI LA INFINIT !!!
        EXCLUS !
        ACUM DIAVOLUL DECONTEAZA FACTURA si DUMNEZEU PUNE STAMPILA !
        NU VREI TU BIPED DEMONIZAT CIP ?
        ATUNCI MORI DE FOAME ,esti LIBER SA MORI .DAR GARANTAT ca nu esti capabil sa te.OPUI SINGUR ,FARA DE DUMNEXEU ,ci vei accepta SEMNUL FIAREI pentru ca atit meriti in urma FAPTELOR TALE PACATOASE STRIGATORE LA CER .ASA E DREPT.!
        DACA NU-TI PLACE ,si daca te-ai trezit la ADEVARUL ADEVARAT ,atunci PUI GENUNCHIUL LA RUGACIUNE ,TE POCAIESTI AMARNIC ,IL ROGI PE DUMNEZEU SA TE IERTE ,TRECI LA SAPA si te SALVEAZA DUMNEZEU prin MOARTE SAU PRIN ACOPERIREA DUHULUI SFINT ,ca astfel diavolii sa nu te atinga !
        E ABSOLUT DREPT CEEA CE SE INTIMPLA SI VA URMA .
        CALE DE MIJLOC nu exista !
        CU DRACU in imparatia lui. lumeasca DAR si cipat si apoi MORT VESNIC in GHEENA tot cu el pentru ca l-ai ales de pe pamint !
        sau CU DUMNEZEU ,RENUNTIND 100% LA VIATA SOCIALA ,TRECUTUL LA SAPA ,dar mereu vesnic VIU CU DUMNEZEU aici si in cer prin ACOPERIREA DUHULUI SFINT .
        DA,E GREU ,DAR NU IMPOSIBIL !
        EU NU VA INTELEG LAMENTARILE !
        Credeti ca va PUTETI ExCHIVA invreun singur fel.?
        EXCLUS !
        MITINGURILE OMENIRII acum SINT IN PLANUL DIAVOLESC ! Le-a PLANIFICAT DE LA INCEPUT !
        EL BENEFICIAZA DE REVOLTE ,ajutindu-l. mai bine pentru a-si aduce planul DIABOLIC gindit cu sute de ani imainte la indeplinire .
        Nicidecum OMUL mai poate rezolva ceva prin MITING .
        RUGACIUNEAA NEINCETATA IN LOC DE MINCARE SI VIATA SOCIALA ,asta da,poate sa schimbe TOTUL
        Daca AZI OAMENII TOTI ar RENUNTA LA TOT SI TOATE CELE LUMESTI ar pune mina pe sapa si si-ar construi BORDEIE SUB PAMINT ,ar fi AJUTATI INSTANT DE DUMNEZEU ,demonsyrind ca au PRICEPUT CA AU FOST INSELATI SI SE POCAIESC PRINTR-O VIATA AUSTEREA SI SPARTANA DE BUNAVOIE SI NESILITI DE NIMENI .
        Adica toata acesta CONSTRUCTIE DEMONICA ,SOCIETATEA CONTEMPORANANar dispare ca prin FARMEC . AR RAMINE DIAVOLUL CU BUZA UMFLATA !
        Sigur ca este O UTOPIE !
        Citi realizeaza de ce AM AJUNS AICI ?
        DUMNEZEU CU MILA !

        Apreciat de 1 persoană

  6. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  7. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  8. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  9. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  10. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  11. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  12. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  13. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  14. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  15. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  16. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  17. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  18. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  19. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază

  20. […] Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive d… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.