SACCSIV – blog ortodox

Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocate populației de testele PCR

Posted in Coronavirus, OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, VIDEO by saccsiv on octombrie 10, 2020

EVZ: Revolta anti-COVID: Avocații pregătesc o acțiune mondială pentru daunele provocate de „Lockdown”

Autor: Adrian Pătrușcă

Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru daunele provocate populației de măsurile de carantină și izolare anti-COVID.

Într-o înregistrare video dată publicității pe 3 octombrie, avocatul german Dr. Reiner Fuellmich (foto) a explicat:

„În virtutea reglementărilor de drept privind răspunderea civilă, toți cei care au fost lezați de izolările induse de testele PCR sunt îndreptățiți să primească o compensație completă pentru pagubele suferite. În special, este o datorie să compensezi, i.e. să plătești daune, pentru pierderile de profit suferite de companii și de persoanele independente în urma izolărilor și a altor măsuri”.

Fuellmich și colegii săi afirmă că testele PCR, promovate de OMS și de alte organizații, ca și de numeroși alți oficiali din domeniul sănătății, trebuie făcute responsabile pentru izolări și restricții.

Contrar afirmațiilor OMS și ale virologilor germani Christian Drosten și Lothar Wieler de la institutul Robert Koch, testele PCR „nu dau nici o indicație despre infectarea cu nici un virus, cu atât mai puțin cu SARS-CoV-2”, a declarat Fuellmich.

„Nu doar că testele PCR nu au fost aprobate expres pentru scopuri de diagnosticare, așa după cum corect scrie pe prospectele care însoțesc aceste teste, și după cum inventatorul testului PCR, Kary Mullis, a subliniat în mod repetat”, a continuat Fuellmich. „Dimpotrivă, sunt pur și simplu incapabile să pună un diagnostic pentru nici o boală.”

„Contrar afirmațiilor lui Drosten, Wieler și OMS, făcute de la declararea pandemiei, rezultatul unui test PCR pozitiv nu înseamnă că este prezentă o infecție”, a spus Fuellmich.

„Dacă cineva este testat pozitiv, nu înseamnă că este infectat cu ceva, cu atât mai puțin cu virusul contagios SARS-CoV-2.”

În acest context, Fuellmich a citat un document al Centrului pentru Controlul și Prevenția Bolilor din Statele Unite (CDC) care afirmă că „depistarea unui ARN viral nu indică prezența unui virus infecțios sau că 2019-nCoV este agentul cauzator al simptomelor clinice”.

„Tamponul PCR ia doar una sau două secvențe dintr-o moleculă care sunt invizibile pentru ochiul uman și de aceea trebuie să fie amplificată în multe cicluri pentru a deveni vizibile”, a explicat avocatul.

„Tot ce este peste 35 de cicluri – așa cum raportează New York Times și alții – este considerat complet lipsit de credibilitate și nejustificat științific.”

În realitate, folosirea PCR pentru a testa COVID-19 a fost dezvoltată de Dorsten. Aceste teste, spune Fuellmich, „sunt create pentru 45 de cicluri. Poate fi aceasta rezultatul dorinței de a produce cât mai multe rezultate pozitive posibil și astfel să ofere baza pentru falsa presupunere că a fost detectat un număr mare de infecții?”

„Testul nu poate distinge între materia inactivă și cea reproductivă”, adaugă el. „Aceasta înseamnă că un rezultat pozitiv poate apărea deoarece testul detectează o bucățică de reziduu organic, un fragment de moleculă, care poate semnala nimic altceva decât că sistemul imunitar al persoanei testate a câștigat lupta cu o răceală comună din trecut.”

Însuși Drosten a recunoscut această problemă în 2014, spune Fuellmich, când virologul german a declarat în contextul MERS, o altă boală respiratorie:

„Dacă, de exemplu, o astfel de scurgere patogenă se precipită pe mucoasa nazală a unei infirmiere, timp de o zi sau două, fără a se îmbolnăvi sau a remarca alte simptome, atunci ea este brusc un caz MERS.”

Fuellmich a rezumat:

„Pe scurt: Acest test nu poate depista nici o infecție, contrar tuturor falselor afirmații că poate. O infecție, o așa-numită infecție fierbinte, are nevoie ca virusul – sau mai degrabă un fragment sau o moleculă care poate fi un virus – nu doar să fie descoperită undeva, de exemplu în gâtul unei persoane fără a provoca nici un rău (aceasta ar însemna o infecție rece).

„În schimb, o infecție fierbinte are nevoie ca un virus să pătrundă în celule, să se multiplice acolo și să provoace simptome precum dureri de cap sau inflamația gâtului. Doar atunci o persoană este infectată în sensul unei infecții fierbinți, pentru că doar atunci o persoană este contagioasă, adică capabilă să le infecteze pe altele. Până atunci, este complet inofensiv atât pentru gazdă cât și pentru toate celelalte persoane cu care gazda intră în contact.”

Deși acțiunile juridice colective nu sunt admise peste tot în lume, Fuellmich și colegii săi doresc să intenteze o acțiune în justiție în Statele Unite sau în Canada, unde acest tip de acțiune face parte din practica judiciară.

La o asemenea acțiune colectivă pot apoi participa „toate părțile implicate din lume”.

„Grație unei rețele internaționale de avocați care crește de la o zi la alta, grupul de avocați germani oferă tuturor colegilor săi din toate țările – gratuit – toate informațiile pertinente, inclusiv opinii și mărturii ale unor experți care demonstrează că testele PCR nu pot detecta infecțiile”, spune Fuellmich.

Avocatul german spune că marea majoritate a acțiunile sale au fost admise în instanțele din Germania și Statele Unite, în ultimii 26 de ani, „împotriva unor companii fraduloase precum Deutsche Bank, care a fost una dintre cele mai mari și mai respectate bănci din lume, dar care astăzi este una dintre cele mai toxice organizații infracționale din lume” și împotriva Volkswagen, „una dintre cele mai mari și mai respectate producătoare de automobile din lume, astăzi faimoasă pentru colosala sa fraudă diesel.”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

The New York Times: 90% dintre americanii testati pozitivi la COVID nu au fost nici măcar contagioși

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. sky said, on octombrie 10, 2020 at 2:17 pm

  Sa dea Domnul sa reuseasca! Corect o denumeste „Pandemia de teste pozitive PCR”.

  Apreciat de 1 persoană

 2. acelas said, on octombrie 10, 2020 at 2:20 pm

  pai si cine-i judeca? Acolo-i buba. Vor obtine nimic de la judecatorii sistemului, apoi se va propaga in intreaga societate ca au fost deci niste habauci astia care contesta

  Apreciază

 3. despre vaccinuri said, on octombrie 10, 2020 at 2:27 pm

  Foarte important. Despre vaccinuri.

  https://www.bitchute.com/video/Zhrgmx5ThpIT/

  Apreciază

 4. acelas said, on octombrie 10, 2020 at 2:29 pm

  cum e posibil asa ceva?

  https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/5-cazuri-noi-de-covid-19-la-fcsb-fotbalistii-s-au-reinfectat-612724.html

  teste idioate sau ce?

  cand a fost cazul ala prin China de reinfectare, toata lumea a ramas perplexa toata lumea, era ceva f ciudat.

  iar pe schema asta, daca o imbolnavire nu-ti creaza imunitate deci nu-ti dezvolta anticorpii si te tot imbolnavesti, de ce ar face-o atunci vreodata un vaccin??

  Apreciază

 5. despre vaccinuri said, on octombrie 10, 2020 at 3:40 pm

  Discuția dintre doi doctori în legătură cu adevărul despre vaccinurile pe care vor să ne oblige să le facem.
  Mare atenție la ce elemente care depășesc orice imaginație vor să introducă în corpurile oamenilor prin vaccin, transformându-i în neoameni.
  Mare atenție la implicațiile SPIRITUALE ale acestui vaccin, în afară de distrugerea iremediabilă a sănătății.

  Același interviu și pe bitchute, în cazul în care este șters de pe youtube.

  https://www.bitchute.com/video/L6PKzi4X2IJ9/

  Apreciază

 6. despre vaccinuri said, on octombrie 10, 2020 at 3:49 pm

  Adevărul despre vaccinul corona virus.

  Același interviu, în cazul în care este șters de pe youtube.

  http://12160.info/profiles/blogs/mike-adams-w-dr-carrie-madej-10-2-2020-warns-about-coronavirus

  Apreciază

 7. big scam said, on octombrie 10, 2020 at 4:36 pm

  Dr. Heiko Schöning din Germania despre CV19 marea înșelătorie a secolului, despre inutilitatea purtării măștilor, despre suprimarea libertăți oamenilor, despre implicațiile economice, despre faptul că nu este o problemă de sănătate, și despre multe altele. Dr. Heiko Schöning a luat parte și la protestele de la Londra fiind arestat și apoi pus în libertate :

  Apreciază

 8. carla said, on octombrie 10, 2020 at 5:25 pm

  Uitându-mă la imagini de la protestele de la Iasi, văd fața și atitudinea jandarmilor.
  Copiii (tinerii) aceia se văd evident jenați de rolul care li se dă.

  Oamenii (?) care ne conduc nu văd/înțeleg un lucru simplu: că poporul român este în majoritate un popor credincios. Doamne ajută.
  Dacă am supraviețuit aici, în ciuda vicisitudinilor istoriei a fost pentru că românii au fost oameni credincioși, punând prin semnul crucii o scară între cer și pământ, după cum spunea Părintele Gheoghe Calciu-Dumitreasa.
  „Când omul se roagă diavolul înebunește.”

  Apreciază

 9. Blogul lui John said, on octombrie 10, 2020 at 6:01 pm

  Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.
  https://www.incorectpolitic.com/dovada-irefutabila-covid-19-a-fost-planificat-sa-deschida-noua-ordine-mondiala/

  Apreciază

 10. Remus Satală said, on octombrie 10, 2020 at 6:59 pm

  SpaceX a semnat un parteneriat cu armata americană. Ce plănuiesc să construiască

  • SpaceX, compania lui Elon Musk, a pornit un parteneriat cu armata americană
  • Va fi construită o rachetă capabilă să transporte arme oriunde în lume într-o oră
  • SpaceX va analiza costurile, iar testele iniţiale vor începe în 2021

  https://www.mediafax.ro/tehnologie/spacex-a-semnat-un-parteneriat-cu-armata-americana-19636950

  Apreciază

 11. M. Uriel said, on octombrie 10, 2020 at 9:59 pm

  Serialul „The Last Man On Earth” (2017) CV-19 Predictive Programming

  Apreciază

 12. gloria said, on octombrie 11, 2020 at 9:19 am

  dragilor ! PCR-ul asta e altceva decat un cautator de scaieti ( covidu seamana cu un scaiete la scara mult mai mica ! asa spune prietenul meu ), se cauta un anume ADN si asta si prin alte cai, de exemplu : oferta https://www.myheritage.ro/ , o solutie pentru cei curiosi sa-si afle neamul inca de la inceputuri! si una din dovezi ca se tot cauta si cauta https://www.lovendal.ro/wp52/descoperire-socanta-a-cercetatorilor-cei-care-au-gene-mostenite-de-la-oamenii-din-neanderthal-au-un-risc-triplu-de-a-dezvolta-o-forma-severa-a-bolii-covid-19/, asa ca in momentul in care s-ar gasi omul cu asa ADN (poate fi de la copil pana la cel mai batran, barbat sau femeie, din orice loc de pe glob de orice etnie sau rasa , sarac sau bogat, un om obisnuit , poate fi oricine dintre noi !asa ca tot se cauta si cred ca sunt presati de timp, de un anumit moment ! iar de va fi gasit ! nu va fi luat sa fie premiat , ci pentru scopuri oculte, doar de ei stiute si de noi banuite ! sa ne rugam la Bunul Dumnezeu ! sa nu-l gaseasca ! dar cum se zice ; faca-se voia Lui ! ce va urma ; nici nu vreau sa ma gandesc ! Doamne fereste ! dovada de-l vor gasi va fi ca ,… covidu nu mai e ! si gata cu testarile ! asa spune prietenul meu ! Domnului sa ne rugam ! Miluieste-ne Doamne !

  Apreciază

 13. […] Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocat… […]

  Apreciază

 14. […] Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocat… […]

  Apreciază

 15. […] Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocat… […]

  Apreciază

 16. […] Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocat… […]

  Apreciază

 17. […] Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocat… […]

  Apreciază

 18. […] Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocat… […]

  Apreciază

 19. […] Un grup internațional de avocați se pregătește să dea în judecată OMS pentru daunele provocat… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: