SACCSIV – blog ortodox

(Atentie, imagini care va pot afecta!) Tweet-ul in care Trump anunta ca a fost testat pozitiv COVID-19, a fost inundat de blesteme satanice

Posted in Coronavirus, DONALD TRUMP, satanism, Twitter by saccsiv on octombrie 5, 2020

Vigilant Citizen: Trump’s COVID Tweet Flooded by Satanic “Curse” Replies

Tweet-ul lui Trump pe tema COVID- inundat de “blesteme” satanice

Tweet-ul lui Trump pe tema COVID este acum cel mai “liked” tweet din istorie. Frunzărind printre replici obţii confirmarea că unii oameni încearcă să facă din acest eveniment de social media, unul satanic.

Publicat pe 2 octombrie 2020

În noaptea de 1 octombrie, Donald Trump a anunţat că el şi cu soţia sa Melania au fost testaţi pozitiv pentru COVID. Tweet-ul a creat o agitaţie masivă imediat şi a spart repede recordul pentru cel mai “liked” tweet din toate timpurile.

Astă seară, @FLOTUS şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19. Ne vom începe carantina şi procesul de recuparare imediat. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 2, 2020

Ştiind foarte bine că Twitter-ul este o hazna plină de ură şi divizare, mi s-a zbârcit faţa când am dat click pe butonul de “Replies”. Aşa cum era de aşteptat, nu s-au zgârcit cu replicile care celebrează bolile POTUS şi FLOTUS. Iar mulţi chiar le-au dorit moartea.

Zara Rahim. Care a lucrat cu Obama, Clinton, şi revista Vogue i-a dorit moartea lui Trump. Postarea a fost ştearsă după ceva reacţii adverse.

Una dintre multe altele replici în care ei speră să moară Trump.

Acest site nu e despre politică iar scopul lui merge dincolo de dihotomia forţei Dreptei împotriva Stângii. Este despre Bine împotriva Răului. Şi, indiferent cum o pui, a celebra boala cuiva este răutate pură. Asta fac vrăjitoarele răului. Apropo de vrăjitoare.

Tweet-uri cu blesteme

Tweet-ul istoric al lui Trump care a spart recordul a fost imediat inundat cu replici ce constau în imagini satanice şi blesteme scrise în aramaică, ivrit, sanscrită şi alte limbi. În timp ce unele par a fi făcute de către trolli sau de “Tik Tok kids”, multe dintre acestea vin din roboţi automaţi şi conturi bizare fără activitate anterioară.

Mai mult decât un simplu “trolling” natura susţinută a acestui val de tweet-uri par a fi un efort concertat de a vicia acest eveniment istoric cu o “energie” specific satanică. Iată câteva exemple.

“Morţii sunt înviaţi zi şi noapte fără ca cineva să ştie. Refugiază-te in nebunia pe care o vei îndura, sau vei fi înnecat pentru totdeauna în dintele lui rece, aşa cum se arată.”

Astea sunt Ariana Grande şi Lady Gaga în imaginea de mai sus, apropo. Cred că a fost photoşopaţă oleacă, nu-s sigur.

Iată şi alte tweet-uri.

“Dumnezeu nu te iubeşte niciodată. Tu eşti fratele meu.”

“Prinţul întunericului te târăşte afară din lumină spre abis. Dumnezeu nu te poate ajuta acolo. Ţipă. Ţipă. Nimeni nu te va asculta. Dumnezeul tău este prea slab pentru a te salva din acest iad.”

Nu voi scrie toate blestemele, dar multe dintre ele îl invocă pe Satan, combinate cu imagini deranjante.

Reddit, care a devenit la fel de dezbinător şi de toxic ca şi Twitter, se află de asemeni în plină sărbătoare. Asta e postarea de pe subreddit r/VrăjitoareVSPatriarhat:

Aproape toate comentariile din această postare îi doresc moartea lui Trump.

În concluzie

Acest flux susţinut de replici “blestemate” pare a avea originea în nişte roboţi şi trolli combinaţi cu satanişti şi vrăjitoare reale. În timp ce unii glumesc, alţii sunt mortal de serioşi.

Anunţul lui Trump vine într-un moment foarte bizar. Octombrie este cunoscută ca fiind cea mai activă lună în cercurile oculte şi culminează cu cel mai important  sabat al anului – Samhain – pe 31 octombrie.

În plus, anul acesta octombrie este mai special: va conţine două luni pline. Luna recoltei a fost pe 1 octombrie, iar cea de-a doua “blue moon” va fi pe … 31 octombrie. În timp ce pentru cei mai mulţi, aceste fapte sunt total irelevante, ele sunt de cea mai mare importanţă pentru cei din cercurile oculte.

Dacă unii dintre voi simt că anul acesta a fost condus de “energia întunericului”, următoarele săptămâni s-ar putea simţi chiar şi mai întunecate. Totuşi, aşa cum spune proverbul: Întotdeauna e cel mai întuneric înainte de răsărit.

Traducerea: Costin Ştirbu

P.S. The economic crisis caused by COVID-19 has caused a massive drop in advertising revenues, making it difficult for independent websites such as The Vigilant Citizen to remain afloat. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Your support will help this site navigate these difficult times as it continues to provide vital information and analysis on a regular basis. Thank you!

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gogu said, on octombrie 5, 2020 at 8:23 pm

    Halloween or Samhain had its beginnings in an ancient, pre-Christian Celtic festival of the dead. The Celtic peoples, who were once found all over Europe, divided the year by four major holidays. According to their calendar, the year began on a day corresponding to Nov. 1 on our present calendar. The date marked the beginning of winter.

    Apreciază

  2. […] (Atentie, imagini care va pot afecta!) Tweet-ul in care Trump anunta ca a fost testat pozitiv COVID-… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.