SACCSIV – blog ortodox

CUM UCID PROTOCOALELE COVID-19. Cazul Jean Paler

Posted in Coronavirus by saccsiv on octombrie 2, 2020

Acest om poate muri oricand de inima, din cauza protocoalelor Covid-19. Si nu oricum, ci in conditii similare celulelor din fostele aresturi.

B1 tv: Jean Paler, internat din cauza unor probleme cardiace. Actorul se plânge de condițiile grele din spital

Jean Paler se află internat de miercuri, într-un spital din Brașov, din cauza unor probleme cardiace. Așa cum cere protocolul, celebrul actor a fost supus testului COVID, iar până la aflarea rezultatului a fost plasat într-un salon de izolare. Din păcate, acesta s-a plâns de condițiile grele din unitatea medicală.

Jean Paler a povestit că este închis singur într-un salon și nu abia dacă a reuși să schimbe o vorbă cu personalul medical, ceea ce îi afectează moralul.

”Sunt de ieri la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea”, a spus artistul.

În plus, comediantul se plânge că nu beneficiează de condiții sanitare minime și este nevoit să își facă nevoile într-o găleată.

Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar. Am venit la spital pentru inimă și ce mă supără și m-am trezit izolat și cu test Covid-19. Inima au lăsat-o pe plan secund. D-abia fac câțiva pași și obosesc”, a povestit Jean Paler pentru click.ro. 

Jean Paler a suferit mai multe intervenții cardiace

Artistul a suferit un preinfarct în 2012, iar medicii i-au montat atunci trei stenturi. După ce în 2019 s-a prăbușit din senin, medicii de la Spitalul Fundeni din Capitală i-au montat un aparat electronic care reglează ritmul inimii.

”Inima mea funcţionează doar 30%. Am fost diagnosticat cu fibrilaţie continuă. Am palpitaţii, iar la un moment dat inima îşi încetineşte foarte mult şi leşin. Am căzut pe stradă, dar şi în casă, bine că nu m-am lovit la cap. Doctorul Chioncel, de la Spitalul Fundeni, mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgenţă un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Cu acest defibrilator mai am şansa să trăiesc, trebuie apoi să ţin un regim strict, să iau multe medicamente”, a povestit mai de mult comedinatul. 

Click: EXCLUSIV Jean Paler așteaptă rezultatul testului COVID-19: ”Sunt la o izolare mai grea decât ăia de la infracțiuni”

Actorul de comedie Jean Paler (67 de ani), care toată vara a muncit pe Litoral, pentru a-și rotunji pensia mică, de doar 940 de lei, a fost internat miercuri la Spitalul ”Tractorul”, din Brașov, după ce a acuzat probleme cardiace.

[…]

Artistul are o pensie de doar 940 de lei, iar la începutul pandemiei a fost supărat pe autorități din cauza regulilor impuse: ”Vă întreb, pe ce principii s-a dat legea ca cei trecuți de 65 de ani să stea în casă și au voie doar 2 ore (11.00-13.00) să iasă din casă? Covid-19 ăsta are limită de vârstă? Pe ăla de 64 de ani sau mai tânăr nu-l ia? Căci din declarațiile și tot ce arată la televiziuni sunt de toate vârstele îmbolnaviți cu Covid 19. Deci care e criteriul de vârstă fixă de 65 ani și peste? Am pensie de 940 lei, medicamentele mă costă, ca să pot trăi, de azi pe mâine, 1.000 de lei. Oare îmi permit să cumpăr dezinfectant şi masca pe care ne obligaţi să o purtăm? Din ce bani? Suntem pensionari şi puşi pe lista de exterminare”, ne mărturisea el, în luna aprilie a acestui an.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Protocoalele si procedurile au fost perfecte: CELOR PATRU VICTIME de la Siutghiol NU LI S-A DAT NICI O SANSA…

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. acelas said, on octombrie 2, 2020 at 10:51 pm

    https://www.mediafax.ro/politic/anisie-anunta-ca-elevii-care-nu-poarta-masca-risca-sa-li-se-scada-nota-la-purtare-19605707

    pe cand o ”reeducare” cu bata la scoala, pt copiii care nu se supun domne purtarii mastii … Santaj incalificabil. De ospiciu

    Apreciază

  2. stef said, on octombrie 2, 2020 at 11:15 pm

    Asa au fost Executate MAJORITATEA deceselor (cu „Covid”) – Asa zis-ul „protocol” este gandit si folosit ca instrument de asasinare in mod lent .
    Am o cunostinta care a fost internata la Barlad avand DIABET si a trebuit sa ameninte ca se va arunca de la etajul salonului unde era incarcerata cu LANTURI PE USI pentru ca PASTILELE pe care le-a primit provocau Voma , Diaree , Tahicardie si HIPERGLICEMIE – A ajuns ca o STAFIE in numai 6 zile si au fost nevoiti sa o elibereze – OAMENII NU INTELEG CE SE INTAMPLA SI SUNT OMORATI CU BUNA STIINTA !
    Cazul Valeriei Costache gasita moarta la Barlad si taiata pe obraz a intrat repede in umbra nefiind anchetat de NICI un ziar/trust presstitut dupa relatarea din Libertatea ! Pare IREAL ce se intampla in Romania…insa acum au loc crime pentru care GCS-ul si Ministerul Sanatatii merita PLUTONUL DE EXECUTIE !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Cristian Daniel said, on octombrie 3, 2020 at 12:36 am

    Covidul asta nu e decat un pretext ptr a-i lasa pe bolnavii cu boli cronice sa moara ca niste caini prin spitale…cati nu s-au prapadit ptr ca nu au fost internati, ptr ca au fost trimisi acasa, ptr ca au fost plimbati intre spitale, nu au mai primit medicamentele necesare etc? sute, poate mii de oameni…asta e un adevarat genocid care se petrece sub ochii nostri si toti care se fac raspunzatori vor da socoteala, nu scapa, si ar fi bine ptr ei sa dea socoteala in fata justitiei lumesti caci dincolo va fi vai de sufletele lor, chiar daca ei nu cred acest lucru…

    off topic
    iata o alta nebunie maxima, de data asta la italieni, la papistasi, unde un individ care s-a prapadit si care cica a fost un mare geniu IT va fi beatificat. bine, probabil cine a venit cu propunerea asta era deja cam beat (ificat)

    https://www.dcnews.ro/iti-da-fiori-cum-arata-momentul-deschiderii-mormantului-lui-carlo-acutis-beatificat-de-papa-francisc-video_775277.html

    Apreciat de 1 persoană

  4. Un om said, on octombrie 3, 2020 at 1:23 am

    Jos PLANdemia! Să se oprească toate testările! Gata cu frica, nu murim de covrig!

    Apreciază

  5. Ines said, on octombrie 3, 2020 at 6:37 am

    Trumps covid flooded by satanic curse replies

    https://vigilantcitizen.com/latestnews/trumps-covid-tweet-flooded-by-satanic-curse-replies/

    Apreciază

  6. Oana said, on octombrie 3, 2020 at 8:51 am

    https://m.activenews.ro/stiri/IPS-Teodosie-linsat-pentru-o-declaratie-canonica-elementara-sau-pentru-ca-a-criticat-casatoria-homosexualilor-Catolicii-nu-se-roaga-la-protestanti-si-teoretic-PNL-istii-nu-merg-la-sedintele-PSD.-Ortodocsii-de-ce-ar-face-altfel-162955
    Chiar am urmărit emisiunea. Defapt, pe toate le urmăresc. Nu a fost emisiune în care sa nu spună ca, o căsătorie mixta între un catolic și ortodox NU este valabila conform canoanelor și c sa trebuie repetata după ce catolicul se Botează ortodox, adică toată slujba botezului, nu doar mirungere. Acum a spus ca e păcat sa mergi la catolici pentru ca ei nu au Sfanta Liturghie. Chiar ma întrebam cât va dura pana se vor lega de el.

    Apreciat de 1 persoană

    • Un crestin said, on octombrie 3, 2020 at 11:57 am

      Da Oana,am vazut si eu.Acum se iau papistasii de el ca a zis ca un ortodox sa nu se duca la slujba la catolici.Si spun ca asteapta un raspuns de la Patriarhie care sa il contrazica.Am vazut ca nu pare a crede in ecumenism.Totusi a semnat documentele de la Creta,din ce stiu eu.Si alta problema care o are este cu cipurile.Crede ca nu sunt rele.

      Apreciază

      • Oana said, on octombrie 3, 2020 at 1:42 pm

        Nu știu ce părere are vizavi de cipuri însă știu ca legat de documentele de la Creta a spus ca nu a semnat decat ca a luat la cunostinta ce s a discutat acolo sau ceva de genul. El spune ca nu au adus nimic nou aceste documente. Dar a spus chiar în emisiunea de aseară ca va mai cerceta. Legat de apocalipsa a spus ca va face separat o întâlnire cu interpretarile Sfintilor Parinti

        Apreciază

      • gabimdi said, on octombrie 3, 2020 at 1:50 pm

        IPS Teodosie NU a fost la Creta!
        Nefiind acolo, NU a semnat nimic!

        Apreciază

      • Oana said, on octombrie 3, 2020 at 2:47 pm

        https://m.hotnews.ro/stire/24327039
        Iată și răspunsul diavolesc al purtătorului de cuvant al patriarhiei.

        Apreciază

    • R said, on octombrie 3, 2020 at 4:32 pm

      Din câte știu toți ierarhii care n-au fost prezenți în Creta au semnat documentele emise în Creta în acelați an în București. Și dacă au semnat, înseamnă că au fost de acord cu conținutul lor. Dacă ce spun nu e corect, vă rog să mă corectați voi, aducând dovezi CLARE în acest sens.

      Apreciază

    • Un crestin said, on octombrie 3, 2020 at 1:51 pm

      Nuconteaza
      Ati vazut ce scrie acolo?pfff…E groaznic ce poate sa zica Banescu.Cica zidurile vechi teologice nu ne pot opri sa ne rugam unde vrem.In traducere cred ca inseamna ca nu ne pot opri canoanele sa practicam ecumenismul.Raspunsul meu e ca intr-o zi va avea Dumnezeu „grija” de fiecare si il va judeca.Dumnezeu nu doarme.

      Apreciază

  7. carla said, on octombrie 3, 2020 at 1:42 pm

    Păi cam așa-i cu fratele manelistului, ținut cu forța în spital, implorând rudele sa-l ia acasă, că acolo moare.
    Acolo a și murit.
    Mă întreb împotriva cui se vor îndrepta toate procesele care vor urma.
    Medicii trebuie să își imagineze că șefii lor nu vor ține spatele pentru ei, când ei aplică protocoalele birourilor superioare.
    Ajutorul medical este una și lipsirea de libertate (tocmai când este omul mai vulnerabil) este crimă.

    Apreciat de 1 persoană

  8. protocoale medicale said, on octombrie 3, 2020 at 4:19 pm

    Nimeni nu va păți nimic, să nu-și facă cineva iluzii. Ei execută niște ordine numite protocoale medicale, și mai departe nu-i interesează. Sunt acoperiți. Asta înseamnă că personalul medical în majoritatea lui este de acord cu aceste protocoale, că li se par normale, pentru că altfel ar fi o grevă generală a sistemului medical. Nimeni nu se revoltă că pacienții de diferite boli cronice mor cu zile. Conștiința i-a părăsit. Ceea ce contează până la urmă e doar banul. N-au auzit ce a spus Hristos -Matei 16, 26, sau Marcu 8, 36. Nu cred că România este o excepție în ceea ce privește protocoale medicale. S-ar putea să se aplice în multe alte țări cu anumite modificări date de specificul local, adică de cât de departe vor autoritățile țărilor respective să ducă povestea cu virusul, și de cât de dispus este personalul medical al țării respective să pună în aplicare protocoalele. Totul e doar politică. Vă amintiți de protocolul intubării de la începutul poveștii? Ăla era un protocol care se aplica în multe țări. S-a renunțat la el pentru că devenise prea evident că face rău și nu bine.

    Apreciază

    • carla said, on octombrie 4, 2020 at 4:46 pm

      Cred că nici nu trebuie să fii medic, este de bun simț: dacă omul are pneumonie și nu i se realizează schimbul de gaze, la nivelul plămânilor, dacă vii să-i bagi aer cu forța, îl termini.
      Mai util este să-l scoți în aer liber, mai bogat în oxigen (sau, mă rog, mască de oxigen, că pacienții sunt închiși).

      Apreciază

  9. Un crestin said, on octombrie 3, 2020 at 6:33 pm

    Gabimdi
    Prin faptul ca nu e impotriva lui desi au trecut 4 ani de atunci indica o problema.Ori nu a studiat documentele bine,ori nu poate vedea greselile,ori are alte motive.Oricum din cate vad este singurul impotriva ecumenismului care are curaj sa vorbeasca despre si din Canoane in public.Nadajduim in Mila Lui Dumnezeu ca sa il ajute in continuare sa fie si impotriva sinodului si a cipului.Caci degeaba ii scapa pe oameni din ecumenism daca le da voie sa sa ia cipul.Cu o mana zideste si cu alta strica.Doamne,ajuta.

    Apreciază

  10. dan39 said, on octombrie 3, 2020 at 11:48 pm

    nu stu daca stie lumea, doctorii din spitalele Covid sunt obligati sa-si lase telefoanele la intrare cand vin la serviciu. Pt ca multi doctori cu constiinta si-au dat demisiile si le este frica de dezvaluiri din interior undepresiunea e mare pe ei ca sa raporteze cazuri de covid cu orice pret. Sistemul de teme pt ca numarul de cazuri e cu totul din burta, ii au pe bolnavii de pe alte sectii si -i declara cu covid, mai ales pe aia fara carte si fara apartinatori.

    Apreciază

  11. acelas said, on octombrie 4, 2020 at 12:03 pm

    ce mai aduce covid nou… Nu bitcoit moneda virtuala .. Ci moneda euro virtuala. E mai popular asa ..

    https://evz.ro/bitcoin-va-ajunge-istorie-se-schimba-banii-apare-o-noua-moneda.html

    Apreciază

  12. […] Si nu era bine, iar de cand cu pandemia este si mai rau. Deosebirea e ca actualmente nimanui nu-i mai pasa sau poate ca o minte diabolica chiar doreste ca lucrurile sa se agraveze. Internetul este plin de descrieri precum cea de mai sus, iar uneori saloanele tind sa devina precum celulele din fostele aresturi ale politiei, dupa cum spunea recent Jean Paler: […]

    Apreciază

  13. […] Si nu era bine, iar de cand cu pandemia este si mai rau. Deosebirea e ca actualmente nimanui nu-i mai pasa sau poate ca o minte diabolica chiar doreste ca lucrurile sa se agraveze. Internetul este plin de descrieri precum cea de mai sus, iar uneori saloanele tind sa devina precum celulele din fostele aresturi ale politiei, dupa cum spunea recent Jean Paler: […]

    Apreciază

  14. […] Si nu era bine, iar de cand cu pandemia este si mai rau. Deosebirea e ca actualmente nimanui nu-i mai pasa sau poate ca o minte diabolica chiar doreste ca lucrurile sa se agraveze. Internetul este plin de descrieri precum cea de mai sus, iar uneori saloanele tind sa devina precum celulele din fostele aresturi ale politiei, dupa cum spunea recent Jean Paler: […]

    Apreciază

  15. […] Si nu era bine, iar de cand cu pandemia este si mai rau. Deosebirea e ca actualmente nimanui nu-i mai pasa sau poate ca o minte diabolica chiar doreste ca lucrurile sa se agraveze. Internetul este plin de descrieri precum cea de mai sus, iar uneori saloanele tind sa devina precum celulele din fostele aresturi ale politiei, dupa cum spunea recent Jean Paler: […]

    Apreciază

  16. […] Si nu era bine, iar de cand cu pandemia este si mai rau. Deosebirea e ca actualmente nimanui nu-i mai pasa sau poate ca o minte diabolica chiar doreste ca lucrurile sa se agraveze. Internetul este plin de descrieri precum cea de mai sus, iar uneori saloanele tind sa devina precum celulele din fostele aresturi ale politiei, dupa cum spunea recent Jean Paler: […]

    Apreciază

  17. Mckaylah said, on noiembrie 24, 2020 at 9:30 pm

    Jean Paler a povestit ca este inchis singur intr-un salon ?i nu a f8 bia daca a reu?i sa schimbe o vorba cu personalul medical, ceea ce ii afecteaza moralul.

    Apreciază

  18. […] CUM UCID PROTOCOALELE COVID-19. Cazul Jean Paler […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.