SACCSIV – blog ortodox

Le Monde: Kenya și Malawi, zone test pentru un card de vaccinare injectat sub piele cu finantare Bill Gates

In iulie 2020, Bill Gates declara:

„Nu există nicio legătură între aceste vaccinuri și vreun tip de monitorizare. Nu știu de unde a venit ideea ”

Pai, ideea a venit chiar din comentariile sale. Pe 18 martie, Bill Gates a luat parte la un AMA (Ask Me Anything – Întreabă-mă orice) de pe Reddit, intitulat I’m Bill Gates, co-chair of the Bill & Melinda Gates Foundation. AMA about COVID-19. (Sunt Bill Gates, co-președinte al Fundației Bill & Melinda Gates. Întreabă-mă orice despre COVID-19), unde a răspuns la întrebări despre pandemie. Într-unul din răspunsurile sale, Gates s-a referit la un „certificat digital” pentru a urmări cine a fost vaccinat.

Un utilizator Reddit numit RemoteControlledUser a pus această întrebare:

Ce schimbări trebuie să facem cu privire la modul în care întreprinderile își desfășoară activitatea pentru a ne menține economia, oferind în același timp distanță socială?

Răspunsul lui Bill Gates:

Întrebarea despre cum ar trebui să continue afacerile este dificilă. Cu siguranță aprovizionarea cu alimente și sistemul de sănătate. Mai avem nevoie de apă, electricitate și internet. Lanțurile de aprovizionare pentru lucrurile critice trebuie menținute. Țările încă își dau seama cu ce să continue.

În cele din urmă, vom avea niște certificate digitale, pentru a arăta cine s-a vindecat sau a fost testat recent sau cine a primit vaccinul, când îl vom avea.

Cititi va rog mai multe la:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

Dar nu s-a limitat doar la vorbe. Iata ce putem citi in articolul Le Kenya et le Malawi, zones test pour un carnet de vaccination injecté sous la peau din decembrie 2019, din Le Monde:

Kenya și Malawi, zone test pentru un card de vaccinare injectat sub piele

Inginerii americani au dezvoltat un tip de etichetare subcutanată și vaccinare încapsulată în nanoparticule.

Inginerii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) au inventat nanoparticule injectabile sub piele care emit lumină fluorescentă invizibilă cu ochiul liber, dar vizibilă pentru un smartphone și care ar putea fi folosită într-o zi pentru a confirma că persoana a fost vaccinată. .

Fundația Gates, care finanțează proiectul, a lansat și sondaje în Kenya, Malawi și Bangladesh pentru a stabili dacă oamenii vor fi gata să accepte aceste microscopice puncte cuantice sau preferă să rămână cu vechile carduri de vaccinare.

Ideea este să fie inscrisa pe corp dovada vaccinului, în țările în curs de dezvoltare în care cardurile de vaccinare pe hârtie sunt adesea incorecte sau incomplete, iar dosarele medicale electronice nu există.

Sistemul, descris miercuri în revista Science Translational Medicine, a fost testat până acum doar pe șobolani, dar cercetătorii, finanțați de Fundația Bill și Melinda Gates (partener al World Africa), speră să le testeze pe oameni. în Africa în următorii doi ani, a declarat pentru AFP co-autorul Ana Jaklenec, inginer biomedical la MIT.

Inginerii au petrecut mult timp găsind componente sigure pentru corp, stabile și capabile să reziste ani de zile.

Crucea luminiscentă

Rețeta finală este compusă din nanocristale pe bază de cupru, numite puncte cuantice, cu un diametru de 3,7 nanometri (nm) și încapsulate în microparticule de 16 micrometri (μm, 1 μm egal o milionime dintr-un metru și 1 nm este egal cu o miliardime). Întregul este injectat printr-un plasture de micronezi de 1,5 mm lungime.

După ce au fost aplicate pe piele timp de două minute, microneglele se dizolvă și lasă puncte mici sub piele, distribuite de exemplu sub forma unui cerc sau a unei cruci. Aceste puncte mici sunt excitate de o parte a spectrului luminos invizibil pentru noi, aproape de infraroșu.

Un smartphone modificat, îndreptat spre piele, permite cercului sau crucii să apară fluorescent pe ecran. Cercetătorii doresc ca vaccinul împotriva rujeolei să fie injectat împreună cu aceste mici puncte. Un medic ar putea, ani mai târziu, să vada cu un smartphone pentru a verifica dacă persoana a fost vaccinată.

Se consideră că tehnica este mai durabilă decât markerii indelebile, pentru care cercetătorii au simulat cinci ani de expunere la soare. Și necesită mai puțină tehnologie decât o scanare a irisului sau întreținerea bazelor de date medicale.

Limita conceptului constă în faptul că tehnica va fi utilă doar în identificarea copiilor nevaccinați numai dacă va deveni instrumentul exclusiv. De asemenea, vor accepta oamenii mai multe marcaje sub piele pentru fiecare vaccin? Și ce se va întâmpla cu punctele când corpurile copiilor vor crește?

Fundația Gates continuă proiectul și finanțează sondaje de opinie publică în Kenya, Malawi și Bangladesh pentru a determina dacă oamenii vor fi gata să îmbrățișeze aceste marcaje cuantice microscopice sau preferă să rămână cu vechile carduri de vaccinare.

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vali said, on septembrie 18, 2020 at 2:21 pm

    Cica Elon Musk incearca sa transforme un biet porc, in fiinta inteligenta….
    El nu stie ca nu-i nimic mai trist decat un porc inteligent?
    La ce i-ar folosi porcului, mai multa inteligenta? Sa manance mai echilibrat ca sa aiba carnita mai buna pentru gratar? Sa nu mai provoace colesterol oamenilor? Sa se abtina sa urle cand va fi taiat? Sau sa grohaie civilizat?
    Unii aplauda si spun ca au mare-mare, enooorma nevoie de un cip in creier care sa-i ajute sa gandeasca, sa analizeze mai bine, sa inteleaga ce-i cu viata lor…. Sa devina si ei, in fine!, inteligenti.
    Da, dar „inteligenta” asta va costa bani.

    Inteligenta pe abonament.

    Daca esti sarac, ramai prost cum te-a facut mamica ta. Daca ai bafta sa nu fi fost conceput la betie, e deja foarte bine.
    Daca nu, iti bagi un cip in creier.
    Implantarea cip-ului, 300€. Un pret acceptabil, oricine si-l poate permite. Ce nu face omul sa aiba si el o idee….
    Bonusul va fi un card de vaccinare subcutanat, cu toate vaccinele la zi, inclusiv pentru covid-19, covid-20, covid-168, totul gratuit, bineinteles.
    Prima luna, utilizarea cip-ului e gratuita 🙂
    Apoi ai de ales:
    – la abonament 100€/luna reusesti sa urmaresti cap-coada o conferinta prezidentiala, poti citi si chiar intelegi notitele de asamblare al mobilelor Ikea, intelegi perfect dificultatea unei femei de a gasi culoarea de oja perfecta si ajungi sa intelegi chiar si mecanismele psihologice care provoaca durerea unui barbat cand echipa de fotbal favorita pierde in deplasare, si intelegi necesitatea vaccinului pentru cancer ovarian la barbati si prostata la femei, pe care te grabesti sa le faci.

    – la abonament de 300€/luna reusesti sa ajuti copilul la exercitiile de matematica de clasa a 5a, iti amintesti drumul spre casa cand esti beat, nu incurci numele amantului cu al sotului, nu uiti cuptorul aprins cand pleci de-acasa, apreciezi discursurile lui Macron. La acest abonament primesti cadou vaccinul care-ti va elibera definitiv sexualitatea, devenind bi-multi-mega-sexual.

    – la 800€/luna reusesti sa parcurgi o carte de Nietzsche si te bucuri enorm sa afli ca Dumnezeu a murit. Esti sigur ca si-a facut harakiri de ciuda ca s-a nascut Elon Musk. Oricum, cine mai are nevoie de Dumnezeu, daca exista Elon Musk ?

    Vor fi lansate pe piata si aplicatii dragute si foarte utile:
    Cum sa te machiezi fara sa-ti bagi rimel in ochi-64€.
    Cum sa ajungi la destinatie, urmand instructiunile GPS- 15€.
    Cum iti protejezi pisica cand tu iti faci vaccinul contra virusului panleucopeniei si leucemiei feline 45€
    Cum sa ramai calm cand sotia iti povesteste ce a patit cea mai buna prietena cand s-a dus la piata sa cumpere mazare dar le-a confundat cu cartofi-657€.
    Cum sa asamblezi o mobila Ikea fara instructiuni-999€
    Cum sa reusesti sa ai o conversatie civilizata cu soacra-8654,99€

    Au mai existat 2 aplicatii, una „la ce foloseste votul”…creatorul ei preferand sa se sinucida smulgandu-si limba, inima, taindu-si bratele si apoi auto-decapitandu-se.
    O alta aplicatie bizara „Poti gasi Iubirea daca intelegi ca femeile si barbatii sunt complementari”, creatorul ei a abandonat proiectul, decidandu-se in ultima clipa sa plece-n spatiu, cu masina rosie a lui Elon Musk, sa-si caute „jumatea” pe care spera s-o gaseasca pe Marte….sau pe Jupiter….sau intr-o gaura neagra…

    Problemele vor aparea cand pica wifi-ul….omuletii vor fi debusolati, pierduti, speriati….ce ne facem noi atunci?????
    Elon, ajutor! Asteptam sa ne dai o solutie!

    (Daca Elon nu-i disponibil, acceptam sugestiile lui Bill)

    Apreciază

  2. […] Le Monde: Kenya și Malawi, zone test pentru un card de vaccinare injectat sub piele cu finantare Bi… […]

    Apreciază

  3. […] Le Monde: Kenya și Malawi, zone test pentru un card de vaccinare injectat sub piele cu finantare Bi… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.