SACCSIV – blog ortodox

O mână de psihopați nu pot conduce lumea decât dacă noi consimțim și acceptăm

Posted in Coronavirus by saccsiv on septembrie 6, 2020

La plupart préfère s'illusionner quand bien même nous allons directement à l'abattoir" selon la psychologue et docteur en psychopathologie Ariane Bilheran | Covid Infos

Ariane Bilheran, doctor în psihopatologie:

„Unul dintre simptomele pe care le prezintă victimele persecuției este starea de confuzie mintală [NB: concept patologic]. (…) Această confuzie mintală e generată în special de limbajul paradoxal: sănătoșii sunt în realitate bolnavi (potențiali purtători de germeni, deci bolnavi), bătrânii pe care ar trebui să-i protejăm sunt în realitate abandonați sau uciși (vezi ordinele de neresuscitare), copiii sunt maltratați. (…) Alte paradoxuri: pentru a trata o boală cu simptome respiratorii ne blocăm respirația (masca a devenit deja fetișul acestei «pandemii»…). Răul paranoic se răspândește: toată lumea e dușmanul meu și mă poate contamina, chiar și partenerul poate deveni dușman, așa că trebuie să mă izolez. (…) O mână de psihopați nu pot conduce lumea decât dacă noi consimțim și acceptăm.

Sursa:

https://www.cristoiublog.ro/faptul-divers-cum-omoara-un-stranut/

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. e prea târziu said, on septembrie 6, 2020 at 4:24 pm

  E prea târziu. Pr. Serafim Rosa spunea asta acum vreo 50 de ani. Broasca e aproape fiartă.
  Au controlul absolut al finanțelor, politicii și mass mediei în aproape toate țările lumii, și le-a luat ceva timp și efort ca să ajungă la performanța asta. Au toate mijloacele de a convinge lumea, mai ales prin control mental, și în curând financiar, să facă tot ceea ce vor ei, și, lumea va face tot ce i se va cere de bunăvoie, pentru că va crede că este spre binele ei, și va consimți la toate aberațiile satanice. Uitați-vă în jurul vostru oriunde v-ați afla pe planetă. Ce este ceea ce vedeți? Supunere necondiționată de aproape 100%! Suntem pa. Mai sunt POATE – e doar o părere – vreo 15 ani până ce va fi cer nou și pământ nou, după viteza cu care se rulează acum. Cine va putea rezista tăvălugului? Cine? Dumnezeu cu mila.

  Apreciat de 3 persoane

 2. marcus said, on septembrie 7, 2020 at 8:58 am

  Apropo, Cristi Puiu „o comite” din nou.

  Apreciază

 3. s.d. said, on septembrie 7, 2020 at 11:07 am

  Ieri seară au avut loc în Atena, Salonic și alte mari orașe din Grecia, manifestații împotriva obligativității de purtare a măștilor și de testare covid, ca premize ale exersării dreptului la educație. Pe lozinci scrie ”Jos mîinile de pe copiii noștri” și ”Nu măștilor și testelor în școli”. Se scandează și ”Afară măștile din școli”.

  Apreciază

 4. Ines said, on septembrie 7, 2020 at 2:28 pm

  Și slava Domnului ca acceptam și consimțim majoritatea dintre noi. M-am saturat când vad atâta lume proasta. Ce s-o fi întâmplat cu discernământul romanilor? Oare chiar nu se mai poate judeca cu propriul cap? Dacă Dumnezeu ți-a dat creier, înseamnă că ți l-a dat cu un scop, sa te folosești de el. Informațiile trebuie sa le iei dinvsurse diferite, nu doar din cele oficiale, cum fac propaganda ei la televizor. Oare chiar nu înțeleg ca pentru a crede ceva trebuie sa cerem dovezi, nu vorbe, nu statistici? Unde sunt morții de covid de care se vorbește? Ne-a fost arătat vreunul pana acum, cu toate mijloacele media care se bat în piept ca ele dețin cele mai multe informații?
  Pe vremea ciumei lui Caragea, morții erau ridicați de pe strada, ii puteai vedea, la fel și de gripa spaniola. Noua nu ni s-a arătat nici unul pana acum de covid, și au pretenția sa credem ca e epidemie sau mai rău, pandemie? În plus, au mai interzis și autopsiile, iar noi TREBUIE chiar sa- i credem pe cuvânt?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: