SACCSIV – blog ortodox

Video: Discursul lui Nicolae Ceausescu din 21 august 1968 (fragment)

Posted in CEAUSESCU, VIDEO by saccsiv on august 21, 2020

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. stef said, on august 21, 2020 at 6:04 pm

  Intrebare pentru toti cititorii si pentru redactia AN : Ati auzit pana acum ca cineva sa fi murit de Cov2019 in ALTA LOCATIE decat in Spital ??
  Daca din cauza altor numeroase boli foarte multi oameni se intampla sa moara acasa , in masina, la munca, pe strada , etc. atunci , DE CE de Cov 2019 SE MOARE DOAR IN SPITALE ??? DE ce nu exista nici un caz de mort de/cu Coronavirus in alta locatie decat in Spital??

  Apreciat de 3 persoane

 2. Elena said, on august 21, 2020 at 9:08 pm

  Mitropolitul cipriot Neofit de Morfou, luni, 3 august 2020:

  „Sa stiti ca „metoda” mastii au introdus-o, fiti atenti la ce va spun, ca sa esueze. Au impus-o ca sa esueze si sa va spuna din noiembrie, de la Craciun: ne pare rau, ati pus si masca, ati stat si in carantina dar, vedeti ca lumea moare –” vor muri ca mustele, asa a zis un sfant.” Nu zic ca nu exista boala, exista si pe cat trece timpul devine tot mai grea si mai imprevizibila, doctorii nu stiu ce sa mai creada, fiindca nu este ceva ce cunosc, se schimba in continuu, si nu inteleg ca asta este rezultatul pacatelor noastre impotriva firii, impotriva naturii, a trupului nostru si a credintei noastre si ca cele duhovnicesti le influenteaza pe cele sufletesti si pe cele materiale, trupesti. Suntem o unitate, o armonie. Cand se tulbura una, se distrug si celelalte, cand una se vindeca, toate se armonizeaza.

  Asadar, masca, care de fapt este „botnita” , e o metoda care trebuie sa esueze, ca sa ne spuna intr-un final ca este obligatoriu sa fim vaccinati. „Si noi sa alergam, ca niste catelusi ascultatori si sa le spunem: aduceti-ne cate vaccinuri vreti, macar sa scapam!” De ce sa scapam? De o boala azi, si maine ma imbolnavesc de altceva? (…)

  Pentru ca tot ce vedeti este lucrarea antihristilor ca sa pregateasca prin frica si teroare, haosul care va da nastere mai intai unui guvern mondial si apoi Antihristului. Dar zice celalalt sfant al vremii noastre, Sfantul Paisie: Maica noastra se va milostivi de popor si va interveni si nu ii va lasa sa isi puna in aplicare planurile. Si pe antihristi si pe coronavirusi ii va intoarce. Are si Dumnezeu un plan, nu va temeti! Si daca in sinea voastra va este putin teama de acest virus, nu va judec. (…)

  Si azi dam examene nu doar ca persoane, ci si in fata copiilor si a nepotilor nostri, pentru ca ce vad ca facem noi azi, vor face si ei maine. Daca vad la noi curaj si credinta, asa vor fi si ei cand va veni perioada cea grea a Antihristului. Paradoxul, fratii mei, este ca toate acestea pe care le spun acum, eu, cel „atotstiutorul”, le spunea parintele Sava [Achileos, marele alungator de demoni] acum mai multi zeci de ani. De unde le stia? Chiar si despre Turcia spunea ca va arata multa fatarnicie, agresivitate si, in final, va fi distrusa si se va elibera si Constantinopolul. De unde stia toate acestea? Cine i le-a spus? Citea el oare ziare sau cauta pe internet? Nici nu exista pe vremea aceea… Citea lucrari de geostrategie? De unde stiau toate acestea si Sfantul Paisie, si Sfantul Cosma Etolianul? *Sfantul Ioannis Kalaidis spunea ca mai intai va veni un razboi biologic – iata ca a venit – mai apoi o mare tulburare si o zguduire de natura geofizica pe tot pamantul, in multe popoare si tari, si mai apoi va veni China si Razboiul Mondial, iar dupa o mare pace si o mare slava a misiunii ortodoxiei in lume. Dar mai intai va veni o mare durere la toate popoarele*. (…)

  Acestia au planurile lor si folosesc aceasta boala ca sa isi impuna incet-incet planurile lor. Dar ei au planuri fara stirea proprietarului Care
  Se cheama Hristos, fara Maica ortodocsilor, a tuturor crestinilor, Nascatoarea de Dumnezeu, fara sa tina seama de puterea sfintilor. Vine acum si Sfantul Gheorghe, vine si Sfantul Sava Tamaduitorul, aceasta este puterea noastra, acestia sunt doctorii nostri. Si daca unii dintre voi nu ati inteles acesta inca, cand „va veni urmatoarea boala, urmatorul cutremur si foamete” , (…) Dar noi vrem si sanatate, si masuri de siguranta si turism, si sa mergem in vacanta in Seychelles. Le vrem pe toate si nu vom avea de nici unele.

  Dar sa nu ne pierdem credinta si rabdarea noastra. Sa va rugati zilnic, asa cum v-am spus, sa postiti, sa va sfatuiti cu duhovnicul vostru cat de des, sa va impartasiti si sa faceti cum va va spune si astfel veti avea putere si luminare sa treceti prin zilele si lunile grele ce vor urma. (…)

  Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/mitropolitul-cipriot-neofit-adevarul-este-ca-a-venit-vremea-examenelor-credintei-noastre-si-ne-au-gasit-pe-toti-cler-si-popor-nepregatiti-tot-ce-vedeti-este-lucrarea-antihristilor-traducere/

  Apreciat de 4 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: