SACCSIV – blog ortodox

Ministerul Sănătății organizează luni, 24 august 2020, ora 10.30 o dezbatere publică în sistem de videoconferință

Posted in Ministerul Sanatatii by saccsiv on august 19, 2020

Sursa: http://www.ms.ro/dezbateri-publice/#24d53feufi

Ministerul Sănătății organizează luni, 24 august 2020, ora 10.30 o dezbatere publică în sistem de videoconferință cu tema: proiectul de Hotărâre privind aprobarea Listei bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea persoanelor la domiciliul acestora, la locația declarată de acestea sau, după caz, în unități sanitare sau în locații alternative atașate acestora, precum și a Listei unităților sanitare de bază în care se tratează persoanele bolnave.    

Înscrierea solicitanților la dezbatere se va face la adresa de e-mail: mihaela.raiciulescu@ms.ro, până la data de 21.08.2020, ora 12.00, în limita unui număr de maximum 100 persoane, timpul alocat pentru dezbatere fiind de 50 de minute, întrucât acestea sunt limitările impuse de platforma Webex.

Persoanele care vor participa la dezbaterea în sistem videoconferință vor fi înscrise în ordinea în care a fost primită solicitarea de participare la adresa de e-mail mai sus menționată, dar nu mai mult de 100 persoane.

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on august 20, 2020 at 12:15 am

    Mii de decese de covvid-19 urmează să fie șterse din bilanțul oficial al guvernului de la Londra, după ce s-a constatat un „fiasco” al contorizării morților. Conform Daily Mail, decizia vine după ce, secretarul britanic al Sănătății, Matt Hancock, a ordonat încă de luna trecută o revizuire urgentă a modului în care se calculează numărul zilnic de decese în Anglia din cauza „unor anomalii statistice”.

    Asta după ce, într-un studiu intitulat ”De ce nu se poate vindeca nimeni niciodată de COVID-19 în Anglia – o anomalie statistică”, cercetătorii britanici de la Universitatea Oxford susțineau că potrivit metodei folosite de către autoritățile sanitare – Public Health England (PHE) -, ”un pacient testat pozitiv, dar îngrijit cu succes și care a părăsit spitalul, va fi înregistrat ca mort de COVID-19 chiar dacă a avut un atac cardiac sau a fost zdrobit de un autobuz, chiar și trei luni mai târziu”.

    Apreciază

  2. mascarada si bataie de joc din partea statului tradator said, on august 20, 2020 at 6:04 pm

    asta e mascarada de dezbatere, maxim 100 de locuri online cu oamenii lor. a ajuns un minister sa faca pe un server corporatist conferinte???!!! probabil le-a indicat STS ul la cine sa apeleze ca ei nu sunt in stare…
    aia care nu vor sa foloseasca tehnologia informatica sunt exclusi din viata societatii.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.